Subnautica
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
linkelek egy wiki oldalt,nézegesd,sokat segít a biomokkal és minden mással is,de óvatosan ,a játék sava borsa a felfedezés,kóricálás a világban,az hogy magad fedezd fel a világot,igy elég sok érdekességet ellőhet az oldal mielőtt te fedeznéd fel. Ha elakadsz inkább kérdezz itt először,megpróbálunk spoiler mentesen adni egy lökést merre tovább 😊
subnautica wiki
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Akkor valószínűleg valami bug ez is. Nem zavar igazából, poén is lenne ha elsüllyedne teljesen 😄
Am az ilyen Lost river meg ilyenek nekem semmit se mondanak. Egyáltalán hogyan lehet megtudni bármelyik terület nevét? Hallottam videóban is, ahogy mondtak 1-2 terület nevet de ezek honnan jönnek? 😄
Egyáltalán hogy különböztetnek meg itt biomokat? Csak úgy ránézésre, hogy na itt gombák vannak, ott meg világító gömbök? Vagy van térkép, amiről én nem tudok? 😄
Nagyon amatőr vagyok mi? Bocs tényleg csak néhány napja kezdtem aztán annyi a cuccos benne, hogy simán átsiklok dolgok fölött.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.05.14. 01:12:37
(annyira azért nem).Én még oda nem jutottam el,bár voltam már a Lost Riverben,meg a rózsaszines gombáknál is.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.05.14. 01:05:28
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Am a story megint áll, úgy tűnik nem jó fele fedezek fel sosem 😄
Viszont a mentő kabinom 2 napja lángol és nem lehet eloltani. Egy picit mint ha ferdén is lebegne már. Újabb bug, vagy a játék ezzel motiválja a játékost, hogy hagyja el a helyet?
Utoljára szerkesztette: vemyke, 2020.05.14. 00:57:32
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.05.13. 11:39:37
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.05.13. 00:35:10
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nem a küklopsszal van baj, azzal nem nagyon mentem még sehová. A textúrát nem tölti be, gyakorlatilag átlátszó néhány helyen a barlang, mint ha nem lenne ott fal. Küldtem be hibajelentést róla, bár kétlem, hogy nagyon foglalkoznának vele 😄
Eszembe jutott egy fontos kérdés még, aztán ígérem befejeztem: a szerkezet stabilitás folyamatosan csökken, vagy ami meg van építve az nem dől össze magától? Az a bajom, hogy nem nagyon találtam még erről infót, bár bevallom sokmindent nem olvastam át, de csak a betöltés után villantja fel az adatokat pár másodpercig, szóval nem tudom, mire számítsak ezügyben.
(elég sok topikban megfordulok, de KBS-ben utóbbi időben biztos nem)
Kezdek már beleszokni a neccesebb szitukba is, már nem menekülök sikítva, ha jön a kis teleportálós barátunk.
A textúra gondok viszont nagyon zavaróak. Sokszor ütközöm neki láthatatlan falaknak, főleg ha barlangból jövök fel. Csikóval nem olyan vészes, ugye meg nem fulladok, de nagyon megnehezíti az útkeresést néha. Ha jól sejtem Ps-en esélyem sincs kijavítani ezt a hibát maszekba. 😄
(Egyébként TokraFan a te neved ismerős. Talán a KerbalSpaceProgram fórumból?)
Utoljára szerkesztette: vemyke, 2020.05.12. 15:19:52
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.05.12. 02:14:53
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.05.12. 01:04:42
Utoljára szerkesztette: vemyke, 2020.05.11. 23:13:52
Ettől függetlenül nagyon élvezem, viszont lenne pár kérdésem. Eljutottam a storyba egy olyan pontra, ahol nem igazán jelez semmit, fogalmam sincs merre kéne indulnom. Van valami iránymutató ilyen esetekre, hogyan tovább?
Másik a tervrajzok. A környéken mindent felszedtem, amit találtam. Van 3 irányító szobám egymástól viszonylag messze ledobva, de már egyik sem talál semmi újat. Mélyebbre kéne mennem, de ehhez kellene fejlesztés, hogy a csikóhal bírja, a küklopsz terve pedig nincs meg.
Tudnátok valami tippet adni? Előre is kösz!
Ha ez számít: Ps4en játszom.
Utoljára szerkesztette: vemyke, 2020.05.11. 21:02:46
Én is csak akkor fogok belenézni, ha már kijött earlyből. Kivéve most, mer most belenéztem. 😛 Ebből a verzióból szerintem a sztori hiányzik. Nem baj hát majd később belerakják. Kicsit úszkáltam a jéghideg vízben, megfagyasztottam magam, most elteszem a játékot...szerintem télire. 😄
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Direkt nem nézek semmit, különben oda a felfedezés élménye. Megvárom a végleges verziót, sőt, még az első hibajavításokat is, mert biztos lesznek még bugok az 1.0-ban is. Erre éppen a Subnautica 1 tanított meg, amit a legelső pillanatban megvettem...Nem kellett volna.
szerintem tönkretették.
https://youtu.be/kc3Zr4x3Kzg
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2020.05.02. 14:41:57
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ledobtak egycsomagot a levegőből, benne egy mélység fejlesztéssel, viszont ez a csomag a vízben egy sziklára esett és belement a sziklába, magyarul jelzi, hogy ott van a sziklában, de nem tudom kivenni. Okozhat ez olyan dolgot, hogy nem fogok tudni tovább menni? Azóta mélységfejlesztést már csináltam, de nem kapok semmi új feladatot fentről, mint korábban és arra gyanakodom, hogy azért mert a ledobott csomag nem szedtem ki. Érdemes még kísérletezgetnem, vagy kezdhetem újra?
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
A Subnauticának már vagy negyedszer kezdem újra, mert nem lehet megunni és a VR csak még rátesz egy lapáttal.
Sajnos amikor a BZ-t megvettem (még valamikor az elején) nem figyeltem arra, hogy VR nélkül tervezik megjelentetni - ha már akkor tudtam volna, tuti nem adok érte egy kanyi vasat sem.
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
De lenne egy kérdésem: gyártottam ilyen víz alatti tároló dobozokat, amelyeket már nem használnék, mert kész a bázisom. Ezeket nem tudom visszabontani? Hiba van nálam az építő szerszám, nem jelenik meg a Q betű... ugyanez a gondom az általam talált működőképes tárgyakkal is, Pl, lézervágó.
Köszönöm a válaszokat! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
A BZ-ben el lehet "jutni" valameddig ? Vagy csak kitűzöl magadnak valami célt és sorban felfedezel mindent amit lehet és építgetsz kedvedre vagy abban is van már több olyan kronológ tartalom ami miatt megéri víz alá merülni ?
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu