3340
  • lonvard
    Tuti valami bug, gondolom azóta megoldódott. Vagy nem megfelelő korallt csapkodtál. :)

Madi, tolod a radiation modot?
  • Giovanni #2939
    Sziasztok! Most vagy én vagyok béna, vagy nem tudom... Eddig a táblakorallt pengével gyűjtöttem, de most, hogy újra kezdtem a játékot (BZ)
    ez nem sikerül... Ott hadonászok és semmi. Van valami új trükk?
  • lonvard
    Jaj már, semmi spoiler nincs abban, hogy megevett egy nagy szörny, meg hogy kerestem a modulokat. Ne parázzátok túl. :P
  • lonvard
    Neked most az a feladatod, hogy letöltöd a radiation modot, és elkezded úgy az első részt. Életed legjobb modja ez, majd meglátod. Legyen kész a robbanásig egy menedékhely 50 méter környékén valahol, vagy elég nagy bajban leszel! :)
  • Madi92
    Hát esetleges hírek vagy ha az első részről folyik a trécselés az érdekel. :D
  • lammaer
    +1 :P

Fél szemem nekem is a topikon, főleg a launchdate miatt. Tessék spoilerbe rakni mindent ami olyan jellegű.
  • lonvard
    De azér itt kíváncsiskodsz, mi? :)

Büntetésből elmesélem a végét: szóval a csaj a végére rájön, hogy fiú, elviszik az Alterra kórházba, ahol nemváltoztató műtéten esik át, Robin Ayou nevét lecseréli Ryley Robinsonra, és most jön a csavar: visszaküldik egy Aurora nevű űrhajóval a bolygóra, amit lelő a légvédelem, belepottyan a vízbe, és kiderül, hogy valójában a Below Zero az előzmény csak, Robin-Ryley meg hermafordítva. Ezek után a Tengeri Császárnő magától felfordul. :)
  • Madi92
    Tudom, hogy nem túl aktív a topik, de azért egy ilyen élménybeszámolót spoilerbe rakhatnál : ) Semmit nem akarok tudni a játékról, mielőtt megjelenik.
  • lonvard
    Hú de jót játszottam ezzel. Már megvolt a hajó meg a hálómodul, gyűjtöttem volna be a gyökérzet alatt a fabrikátoros meg tároló modult, amikor elkapott az a kékcápa jellegű nagy dög. Valszeg késsel kell csapkodni mikor elkap, egyszer megrágott, rácsaptam párszor kés nélkül, elengedett, aztán elkezdtem keresni az inventoryban a kés után, és akkor még egyszer elkapott, és lecsúsztam a torkán. Ti már birkóztatok vele? Nem a legszebb halál, mikor elevenen lenyel egy ilyen. :D

Természetesen egy élettel játszottam, ahogy azt kell. Szóval kezdhetem elölről. De nem most. Kurvajó lett. Az is tetszik, hogy épkézláb sztori van. Megint magunkra vagyunk hagyva, saját szakállra megyünk le kutatni, nincs segítség ha baj van. Mer ugye az első sztorinál pont nem éreztem azt, hogy bajban vagyok, folyamatos volt a kommunikáció a bolygó fölötti bázissal.
  • lammaer
    Ezért jó hogy én már kezdek szenilis lenni... 3-4 év után simán újranézhetek egy filmet mert nem emlékszem rá hogy miről is szólt :)
  • lonvard
    Jó hogy valaki beleolvasott a szövegbe. Akkor nyugodt szívvel játszom vele. :)
  • lonvard
    Radiation mod, alap. Én csak azzal játszom. Onnantól, hogy felrobban az űrhajó, belélegezhetetlenné válik a levegő a víz fölött, és 30 méter mélységig radioaktív minden. :) De ezt szabályozni lehet, ha már eleged van belőle, akkor meg tudod javítani az űrhajót, és fokozatosan "eloszlik" a sugárszennyezés. Viszont amíg idáig eljutsz... :)
  • Madi92
    Jó hogy írjátok, meg is vettem gyorsan. :D

Meg gondolkozom, hogy valami jó nehezítő moddal elkezdem az elsőt megint. Kár, hogy nem lehet memóriát törölni.
    Ez a játék elsőre olyan élmény volt, amit más játék eddig még nem adott.
  • Boron Power
    Most nem azert, de nem azt irja, hogy az 1.0 2021 elejen varhato? A 2021.01.05-re azt irja, hogy akkor emelik az arakat, mivel a megjelenes mar a latohataron van.
  • lonvard
    Én most azon vergődöm, hogy érdemes-e egy épp megkezdett játékot folytatnom így egy héttel a megjelenés előtt. Mi van ha olyan patch lesz az utolsó, ami mellett új játékot kell indítani? Folytassam, ne folytassam? Őrült bizonytalanság!
  • Papa01 #2925
    Köszönöm szépen, ez is jön a gyűjteménybe! :) Most télen egy kicsit túltoltam a játékvásárlást/beszerzést (Epic...).. :D
    @Ironman: Köszi az infót! :) Grafikásra nagyon tetszik. A Forrest-ről mi a véleményed, véleményetek?
  • MerlinW
    Breathedge-et própáljátok ki. Nagyon humoros, Subnautica az űrben. Gyakorlatilag megegyezik a játékmenet.
  • Ironman2
    Az már 6 éves lesz,én még az alfa 1-nél már játszottam vele,azóta hatalmasat változott.Egyébként realisztikus túlélőjáték.Nem lehet tonnányi cuccot cipelni benne.Itt is le kell menni a víz alá,mert a legjobb cuccok,csak ott találhatók a roncsokban.
  • Papa01 #2922
    Köszi, ez jó hír! :) Egy kis OFF: Erről mi a véleményetek: Stranded Deep? Ma ingyenes az Epic-en... :)
  • lonvard
    Heh, tegnap kezdtem bele, azért jöttem ide, hogy beírjam, hogy úgy néz ki kész a magyarítása is.
  • lammaer
    Királyságos, remek évkezdés lesz! Ott vár már az EPIC accountomon :D
  • Ironman2
    Akkor már a novemberi update óta végülis teljes a játék,csak pár csiszolás van még hátra.
  • MarkBlade
    JANUÁR 5!!!
  • MarkBlade
    Hello, Subnauts!

Subnautica: Below Zero is getting closer than ever to being ready for launch. We are aiming to release 1.0 in the early part of 2021 - as some of you might have guessed from our Nintendo Switch announcement - but still have bug fixing, optimizing, and further fine-tuning to do before it’s ready for launch on all platforms.

With the release on the horizon, we will be increasing the price of Below Zero to $29.99 (USD) across all PC storefronts (Steam, Epic, Discord, Humble) on January 5th, 2021.

This price will be Below Zero's final increase and the cost at full release. The price increase will not affect any previously purchased copies of Below Zero, and Early Access purchasers will receive the 1.0 release, as well as all future patches. Additionally, in conjunction with Below Zero’s price change, the price of Subnautica will also be increased from $24.99 to $29.99 across all PC storefronts (Steam, Epic, Discord, Humble.) Subnautica will also continue to receive bug fixes, optimizations, and patches.

As of the Relics of the Past update, Below Zero is now playable from start to (almost) finish. While we will continue to polish the game up until its 1.0 launch, all creatures, biomes, vehicles, and items that are currently in-game represent what will be there in the final version.

Please spread the word among your friends and let them know that this is the final time that Below Zero will be available at its discounted Early Access price.

And once again, we want to thank everyone in the community for all of your feedback during Early Access. We are still reading, collecting, and taking on board much of the information we receive in F8 feedback reports, email, forum posts, social media, and other platforms. We appreciate it all!
  • Desert
    Sziasztok
    Beleöltem pár órát ebbe a részbe is, azt kell mondjam nagyon rendben van.
    Amit kicsit sajnálok, az az első részből megszokott minden területen valami zene hiánya, de tudom itt van zenegép abból lehet hallgatni.
    Sajnos az experimentalt vissza kellett rakjam simára, mert csúnya hiba lett benne :D
    Mivel a régi sztorival nem játszottam egy percet se, csak néztem pár élőt belőle, kicsit fura volt az új szinkron.
  • lonvard
    Ha kész vannak a még angol szövegek fordításával, jelezzétek ám. Fáraszt napi szinten ránézni a játékra.

(nem mintha nem lehetne anélkül játszani, de mivel készül hozzá fordítás, itt rohadjak meg, ha nem azzal fogom játszani :) )
  • Infrath
    visszavonom
    megnéztem pár videót..
    igazából tőlem aztán csoki is lehet
    a színezésen és az árnyalaton múlik minden
    ha jól csinálják bármi jöhet :)

(de egyébként sem látunk sokat a karakterből :D ahogy Markblade alább is írta)
  • TokraFan
    Spec ennél a cégnél már rúgtak ki fejlesztőt azért, mert valamit commentelt, ami a cégvezetésnek nem tetszett. Úgyhogy én már nem lepődöm meg semmin.
  • Infrath
    nekem tetszik, hogy nővel vagyunk most ebben a részben
    és nekem bejött a halvány sötét barna/fekete szín
    de mintha láttam volna vmi nem régi patchen hogy teljesen feketét csináltak belőle nem játszom a játékkal tehát nem biztos
    de nekem ez annyira nem tetszik, ha valóban így van és ebbe senki ne gondolja bele hogy rasszista vok
    nekem a teljesen fekete/sötét bőr nem tetszik mint főszereplő ide nekem
    de mint mondam nem játszok a játékkal még várok vele
    lehet nem is teljesen sötét bőrű a kari most
    ha pedig tényleg teljesen sötét bőrű az nekem fura ide a főleg kék fehér színű játék mellé

gondoltam leírom a gondolataimat, ha már ez ennyire téma akkor biztos fontos..
  • lonvard
    Addig irreleváns, amíg mindig fehérbőrű a főszereplő, és te fehér bőrűként éled az életed. Addig fel se tűnik, nem is érdekel, hogy milyen a színe. Egy más bőrszínű, más rasszú embernek viszont fel fog tűnni. :)

Ebben a játékban pedig van hangsúlya, hogy fekete nőcivel vagyunk, hiába nincs tps nézet, egyrészt halljuk a hangján, hogy nő, másrészt amit látunk belőle az alapján nő és fekete, és a sztori szerint is az. Tehát nehezen fogod úgy játszani, hogy márpedig az egy fehér férfi, és tulajdonképpen te vagy. :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.12. 11:08:01
  • lonvard
    :-D
  • MarkBlade
    ezt a baromságot.. így q ra nincs értelme.. főleg hogy ruhában van még a kezén sem látszik hogy milyen a színe.. azt hittem lemaradtam valamiről. De akkor ezek szerint csak őket is elérte a hülyeség.
  • TokraFan
    Nem tudok róla...Pont ezért teljesen irreleváns, milyen színű a fő akárki bőre.
  • MarkBlade
    ezek szerint tps nézet is lesz benne?
  • TokraFan
    Én sem értem, teljesen természetes ez a fajta megjelenítés.
  • lonvard
    Hát igen, szóval mostanra inkább preferálnék egy valamennyire kosztümizálható játékot, amiben eldönthetem a nemem és a bőrszínem. És akkor nincs fantáziálgatás, hogy mér fekete nőt raktak be, amikor mindig fehér férfi szokott lenni a főszereplő. (Talán éppen ezért? :D).
    Történetközpontú játéknál fix karakternél meg most óhatatlanul be fog jönni, hogy mindenki aki nem fehér és nem amerikai, az gyanús, hogy azért rakták be, mert... mert hiszen mindannyian tudjuk, hogy az igazi hősök, sőt igazi mellékszereplők is csak fehér amerikai férfiak lehetnek. Na jó kivéve a golyófogókat. Mer ők nyilván négerek. :D És mindezzel mért van problémája a feketéknek? Érthetetlen.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.10. 18:00:20
  • Jóózsf István #2904
    Mi négerek sokkal jobban érezzük magunkat, ha feleslegesen vagyunk szerepeltetve mozgóképeken, vagy bárhol, ami egy kicsit is média. Ja nem! Valójában nekünk tökéletesen mindegy. Ti meg fehér emberek nyugodtan csináljatok csak emiatt hülyét magatokból!

Nem vagyok rasszista! Mindenkit gyűlölök! Csak van akit kevésbé!
  • lonvard
    Azt mondják, hogy kész vannak az összes szinkronnal, és hogy bele is rakták. Ebből nekem az jön le, hogy lényegében kész a sztori. El is kezdem, ha lefordítják magyarra a most belekerült angol szövegeket. Enélkül is el lehetne kezdeni, mer ugye nem bonyolult a szöveg, csak mégis, az immersion kevdéért, meg mivel tudom hogy full magyar lesz - nem fogom végigjátszani félig angol-félig magyar nyelven, ha egyszer magyarul is lehet majd. Kérdés hány hét alatt készül el a maradék fordítása.
  • Normen76
    Elvileg 2020. január :D, akkorra nem sikerült, onnantól akármikor lehet... még az is lehet hogy még egy rövid év és kész :) A legnagyobb fejlesztés már megvolt, néger nő lesz a karakter az eddigi fehér helyett. Ez nagyon fontos volt nyilván :)
  • Caliph
    van időpont mikorra várható? csakazért sem állok neki addig :D