3340
  • TokraFan
    Egyrészt ez egy kis stúdió -vagy az volt, nem követtem a fejlődésüket azóta,hogy a Subnautica anyagilag is sikeres lett-. Nem tudom, mennyit forgattak vissza új szakemberek felvételére. Szóval anno kis csapat volt, így is 4 évig készült a játék. Persze jó lett volna mindaz, amit írtál, de őszintén, inkább ez így és játszottam vele egy jót mert amit tud, azt élvezhetően és szinte tökéletesen tudja, mint egy SC-hez hasonló baromi részletes, de 45évig készülő játék. A kevesebb sokszor több!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.05.06. 14:39:07
  • lonvard
    Azok a szárazföldi ugráló pókok megfelelői, semmire nem jók. Pár dologban gyenge a játék, az egyik az ez. A szárazföldbe nem voltak hajlandóak invesztálni, így egyetlen lényünk van, ez a balfácán pók. No meg robot megfelelője. Picit kerekebb lett volna a sztori, ha találhatunk túlélőket, a bázist élettel töltik meg, gyűjtögetnek, a szárazföldet meg kidolgozzák, és harcolhatunk normális kreatúrákkal. Ja meg a bázist is támadhatóvá tehették volna ha más nem, azokkal a teleportáló félrobot csápos izékkal. Minél inkább belegondol az ember, annál több ziccert hagytak ki. Hajdanán többet bosszankodtam ezeken a dolgokon, most már belenyugodtam, csak a pókokról eszembe jutott a régi lázadó énem. :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.05. 23:14:05
  • TokraFan
    Nem kell velük foglalkozni...
  • TokraFan
    Nekem pont a történettel lett kerek az első rész is! 3 évvel a megjelenés előtt vettem meg azt is, de aztán 2 évre dobtam, mert félkész volt. Most vettem elő ugye pár hónapja, és mondhatom, közelébe nem ért a mostami élménynek a korai verzió, még azzal együtt sem, hogy néhány, számomra igazán kedves dolgot közben kivettek a játékból. Ettől egyébként eleve védem már magam az EA játékoknál, mert rendszeresen előfordul, hogy megszokok valamit, aztán kiveszik.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.05.05. 15:28:41
  • raggazin
    ja nem!
    Az idegen bázisokon szaladgálnak ilyen kis pók szerű robotok! Hasonlítanak a Csillagkapu sorozatból a replikátorokra
  • Ironman2
    Gondolom azok a drónok amik az irányitószobához tartoznak.Az irányítószobán keresztül kell irányítani,és hazavinni őket az irányítószoba 2 oldalán lévő lyukba.Ha nekimész velük,akkor helyrerakja őket automatikusan.Az irányítószobán belül van 2 kis ablak,azok a drónok vezérlői.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.05.05. 11:48:20
  • lonvard
    Mit értesz "kis robotok" alatt?
  • raggazin
    Az alapjátékra vissza térve hogyan lehet begyűjteni a kis robotokat?
    Mert idáig akármivel estem nekik mindentől csak szét robbantak!
  • lonvard
    Szétmarcangolt az a 4 csőrű cetcápa. Odamentem szkennelni, hogy mi ez, erre megkóstolt, aztán elkezdett üldözni és utolért. Most kezdhetem elölről. De nem fogom, majd ősszel! :D

Sam nem tudom mit fog ehhez szólni. Korábban kértem egy evakuálást, erre jelezte a magasból, hogy nem visznek fel, de életben tartanak, hogy kutathassak. Kösz szépen.
  • lonvard
    Jól van. A közelben kell lennie szerintem is, mert elég gyorsan mélyül a játék és eléggé megdolgoztat, hogy életben tudjak maradni. :)
  • Xsillione #2726
    Nyugtat. A tekergőző részben van, ha minden igaz a legtöbb, ott találsz más roncsokat is.
  • lonvard
    Ja, bohóchalakat zabálom. Ellopta a lámpámat és úszott vele úgy, hogy maga előtt világított. Vissza lehet rabolni tőle, bár az elsőt kinyírtam nagy izgalmamban. Aztán az egyik a seaglide-ot tépte ki a kezemből több száz méterre a bázistól úgy, hogy felszívódott vele. Lehet olyat is tud, hogy csak kiüti a kézből. Nem találtam meg, káromkodva úsztam vissza a bázisra. :) Tetszik ez a kis random faktor, hogy oda kell figyelni ha bohócok úszkálnak a közelben. 1-2 ilyen eset után éberebb lesz az ember.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.04. 07:52:01
  • lonvard
    Megtaláltam az ezüstöket. Belerakták a növényzet alatti barlangokba a gyökerek közé. Gecik! :D

Nyugtassatok meg, hogy benne van a játékban a légcserélő maszk meg a nagyobb kapacitású tartály, mert ezek nélkül eléggé megizzadok.

Tokra, teljesen egyetértek veled, de nem akarnád inkább mégis megnézni milyen hóviharban a felszín? Éjszakai villámok? Naaa, tudom hogy akarod! Éjszakai villámok, ilyet még nem láttál csak az életben! :D Hóvihar kicsit olyan feeling, mint a radiation mod, bár hatása nincs rám egyelőre, de az jutott eszembe. Felbukkanok, és látótávolság nulla. Mivel a kezemen nincs kesztyű, arcomon meg búvármaszk, őszintén szólva eléggé fázós ez a játék. Előbb visz el a tüdőgyulladás, mint a reaper.

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.04. 07:46:11
  • Ironman2
    NA jó,de itt már csak cuccokat raknak bele,meg a történetet fogják bevinni,az alap végül is már megvan.
  • TokraFan
    Akkor úgy tűnik, itt csak én vagyok elég erős mentálisan! :-D
    Nem fogom megvenni és nem is fogok vele játszani félkészen, mert a másikkal is megszívtam ezt...
  • lonvard
    Oké, köszi. :)
  • Xsillione #2720
    Akad valamennyi, bár kétségtelen, hogy kevés, főleg, amikor kiderül, hogy 5 fejlett kábel kell a tehertengerallattjáróhoz:)

A "történet" vége fele haladva lesz egy gejzír, annak közelében van egy csomó ezüst (5-6, talán több is.)
  • raggazin
    PS4-en sajnos nem elérhető a Below zero!
  • lonvard
    ezüstöt nagyon eldugták, nyugtassatok meg, hogy találni azért
  • Xsillione #2717
    Korábban is kaptál egy építőt a "történet" végén, most is, immár akad bőven építhető cucc hozzá (bár nem végtelen), illetve lehet készíteni két járművet is a seaglide-n túl, a tehercuccot meg a hójárót. A jegesmaci meg nem barátságos állat:P
  • lonvard
    Jaaaj, kell!! :D

Tetszik hogy a felszínt nem hagyták annyiban, szóval hóvihar van, meg villámok. Éjszaka durván néz ki, főleg a langyipangyi égövhöz szokott szemünknek.
  • Ironman2
    Még nincs fagyhalál,szóval ennyi könnyités van benne,ha azt bevezetik,akkor már jó nehéz lesz.
  • lonvard
    :-D
  • MarkBlade
    De szerintem is az év játéka volt. És talán az egyetlen olyan EA játék ami beváltotta az ígéretét.
  • MarkBlade
    Annyit magyaráztatok hogy én is megvettem.. utállak titeket :D
  • Ironman2
    Nagy történet még nincs benne,el lehet vele sandboxozni,bár én még bázist nem tudtam épiteni benne.
  • Ironman2
    NA ezt meg én nemtudtam,utoljára még angolul toltam.
  • Ironman2
  • Ironman2
    Az elejét érdemes végigtolni,utána meg már nem bírod lerakni.LOL
  • lonvard
    Na tessék. Már játszom vele. Úgy volt tervezve, hogy csak ősszel. Ez a te hibád Iron! Ezért nem akartam megvenni. Egyébként magyar a szöveg benne. Hát nem hiszem el, ez most úgy beszippant, reménytelen a helyzet. :D
  • lonvard
    Nem. Most vettem meg. Miattad. Jössz 16.79 euroval! :D
  • Ironman2
    Nem is kukkantottál bele?
  • lonvard
    Igaz. Megvesszük, csak nem játszunk vele. Fú milyen abszurd lesz. :D
  • Ironman2
    Már megjelent,és játszható,csak még félkész állapotban van.Most érdemes megvenni míg early acces státuszban van,mert ha végleges lesz október végén,akkor jóval drágább lesz! Igy szokott ez lenni minden korai hozzáférésű játékkal.
  • raggazin
    Alig várom hogy megjelenjen a Below zero!
    Remélem az is kap magyar feliratot!
  • lonvard
    Akkor még nincs vége, mert akkor még el is kell hagynod a bolygót. :) Ja hát nálam év játéka volt úgy 2-3 éven keresztül. :)
  • raggazin
    Nem játszottam még sohasem ilyen stílusú játékkal!
    De egyből megfogott az alapelv hogy idegen bolygó és a víz alatti jelenetek! Engem már ezzel megvett kilóra!
    De hogy még egy ilyen jó történetet is kerítettek mellé?! Komolyan nálam 9/10 a játék! (azért vontam le 1 pontot mert ps4-en még eléggé bugos és néhány helyen csúnyán szaggat)
    Nem játszottam még végig már csak 2 nővényt kell megtalálnom és vége! De hihetetlen egy játék!
  • Ironman2
    Egy moddal lehet a csikóhalat is levinni bármilyen mélységbe.
  • lonvard
    Jól látod, 900 méter alatt a lépegetőt visszük.
  • raggazin
    Sajnálom hogy egyfolytában jövök a kérdésekkel de a csikóhal 900 méternél lejeb nem tud menni?
    Mert a lépegetőt és a küklopszot most fejlesztettem tovább 1700 méter mind a kettő!
    De most elértem egy területre ahol a 90-es éveket idéző Godzilla fejű polip úszkált!