Subnautica
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Subnautica: Below Zero is getting closer than ever to being ready for launch. We are aiming to release 1.0 in the early part of 2021 - as some of you might have guessed from our Nintendo Switch announcement - but still have bug fixing, optimizing, and further fine-tuning to do before it’s ready for launch on all platforms.
With the release on the horizon, we will be increasing the price of Below Zero to $29.99 (USD) across all PC storefronts (Steam, Epic, Discord, Humble) on January 5th, 2021.
This price will be Below Zero's final increase and the cost at full release. The price increase will not affect any previously purchased copies of Below Zero, and Early Access purchasers will receive the 1.0 release, as well as all future patches. Additionally, in conjunction with Below Zero’s price change, the price of Subnautica will also be increased from $24.99 to $29.99 across all PC storefronts (Steam, Epic, Discord, Humble.) Subnautica will also continue to receive bug fixes, optimizations, and patches.
As of the Relics of the Past update, Below Zero is now playable from start to (almost) finish. While we will continue to polish the game up until its 1.0 launch, all creatures, biomes, vehicles, and items that are currently in-game represent what will be there in the final version.
Please spread the word among your friends and let them know that this is the final time that Below Zero will be available at its discounted Early Access price.
And once again, we want to thank everyone in the community for all of your feedback during Early Access. We are still reading, collecting, and taking on board much of the information we receive in F8 feedback reports, email, forum posts, social media, and other platforms. We appreciate it all!
Beleöltem pár órát ebbe a részbe is, azt kell mondjam nagyon rendben van.
Amit kicsit sajnálok, az az első részből megszokott minden területen valami zene hiánya, de tudom itt van zenegép abból lehet hallgatni.
Sajnos az experimentalt vissza kellett rakjam simára, mert csúnya hiba lett benne 😄
Mivel a régi sztorival nem játszottam egy percet se, csak néztem pár élőt belőle, kicsit fura volt az új szinkron.
(nem mintha nem lehetne anélkül játszani, de mivel készül hozzá fordítás, itt rohadjak meg, ha nem azzal fogom játszani 😊 )
megnéztem pár videót..
igazából tőlem aztán csoki is lehet
a színezésen és az árnyalaton múlik minden
ha jól csinálják bármi jöhet 😊
(de egyébként sem látunk sokat a karakterből 😄 ahogy Markblade alább is írta)
https://www.twitch.tv/infrath
és nekem bejött a halvány sötét barna/fekete szín
de mintha láttam volna vmi nem régi patchen hogy teljesen feketét csináltak belőle nem játszom a játékkal tehát nem biztos
de nekem ez annyira nem tetszik, ha valóban így van és ebbe senki ne gondolja bele hogy rasszista vok
nekem a teljesen fekete/sötét bőr nem tetszik mint főszereplő ide nekem
de mint mondam nem játszok a játékkal még várok vele
lehet nem is teljesen sötét bőrű a kari most
ha pedig tényleg teljesen sötét bőrű az nekem fura ide a főleg kék fehér színű játék mellé
gondoltam leírom a gondolataimat, ha már ez ennyire téma akkor biztos fontos..
https://www.twitch.tv/infrath
Ebben a játékban pedig van hangsúlya, hogy fekete nőcivel vagyunk, hiába nincs tps nézet, egyrészt halljuk a hangján, hogy nő, másrészt amit látunk belőle az alapján nő és fekete, és a sztori szerint is az. Tehát nehezen fogod úgy játszani, hogy márpedig az egy fehér férfi, és tulajdonképpen te vagy. 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.12. 11:08:01
Történetközpontú játéknál fix karakternél meg most óhatatlanul be fog jönni, hogy mindenki aki nem fehér és nem amerikai, az gyanús, hogy azért rakták be, mert... mert hiszen mindannyian tudjuk, hogy az igazi hősök, sőt igazi mellékszereplők is csak fehér amerikai férfiak lehetnek. Na jó kivéve a golyófogókat. Mer ők nyilván négerek. 😄 És mindezzel mért van problémája a feketéknek? Érthetetlen.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.10. 18:00:20
Nem vagyok rasszista! Mindenkit gyűlölök! Csak van akit kevésbé! <#wink>#wink>
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Újabb update érkezett a Below Zerohoz,és egy grafikai tuning is:
Részletekért katt ide!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.08.14. 00:43:32
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.05.24. 18:37:56
Am a hardcore módot sosem értettem. Tehát ha meghalok benne rögtön bukik a mentés? Vagy hogyan kivitelezik ezt az egy életed van dolgot? Nem lehet mentést visszatöltrni?
Pl van egy youtuber, csinált hc végigjátszást. Egyszer egy bug miatt halt meg és mondta, hogy oke ez nem számít rendes halálnak és játszott tovább.
Utoljára szerkesztette: vemyke, 2020.05.24. 17:23:51
Modok sajna nálam kilőve, mivel ps4-en játszom. A kapszula kérdésem viszont jól körbe írtad. Szóval akkor elvileg megtalálhatja majd más játékos, amit én kidobtam?
Utoljára szerkesztette: vemyke, 2020.05.17. 23:27:04
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.17. 18:27:34
A tengeri sárkány megmondom őszintén egy pici kontaktok leszámítva nem sok vizet zavart. Egyszer bénító puskával meglőttem, amíg szkenneltem, azóta nem láttam, csak néha messziről a sziluettjét. Aszem megijedt tőlem. A láva gyíkok sokkal többször tettek keresztbe 😞
Maga a vulkáni rész tök jól néz ki, csak rohadt kicsi volt a látótávolság 😄
A végén a fogságban élő kis jószág azért meglepett. Nagyon tetszett, mindig is imádtam a storykban az ilyen hatalmas, bölcs, ősi lényeket. A kicsinyei iszonyat cukik voltak, örültem, hogy végülis happy end lett a vége. A nagyot kicsit sajnáltam, de igazából így kerek a története. Túlélt, amíg a kicsinyeknek szükségük volt rá. A keltető enzim kicsit felidegesített, mert az egyik növényt az istennek nem találtam. Már googlebe kerestem melyik biomba nő, a fél térképet bejártam, és egy barlang eldugott sarkában találtam 1et. Rohadna meg 😄
A finálé is szuper volt. Hatalmas rakétát megépítettem, kilövés, hát az űrtörmeléknél azért anyáztam egyet.
Egy kérdés a végére: időkapszula. Most akkor ezt valaki megtalálhatja majd, amit én otthagytam?
Összegezve: nagyon szuper játék volt. Láttam róla negatív kritikát és sok negatív toplistán rajta van, de én abszolút pozitívan éltem meg. Gyönyörű a világa, az irányítás rendben van, kézre esik szinte minden. Határozottan mondhatom, hogy elég előkelő helyen foglal helyet a kedvenc játékaim listáján.
Kezdtem egy újat, ezúttal éhség és szomjúság nélkül. Ezúttal el akarom engedni a kaja pia miatti folyamatos rohanást (főleg az elején). Persze itt már nem a minél előbbi végigjátszás lesz a cél.
Utoljára szerkesztette: vemyke, 2020.05.17. 02:50:02
Utoljára szerkesztette: vemyke, 2020.05.15. 21:57:29
ha magadban úszol célszerű vinni a kis kézi gyorsítós motoros izét .
illetve lost riveben van egy nagy fa,egy ghost leviathan tojással a közepén,ide érdemes építeni egy másodlagos bázist,biztonságos a környék
vannak olyan kyanit lelőhelyek ahol simán kézzel felszedhető kyanit van
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.05.15. 21:42:13
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Szükségem lenne kianitra. Ezzel csak az a gond, hogy tudom honnan kéne szerezni, jártam ott, de ahhoz kéne nekem a lépegető, mivel bányászni kéne. Na de a lépegető nem tud olyan mélyre menni, a mélységi modulhoz meg szintén kianit kéne. Ti hogy oldottátok meg ezt az ördögi kört?
Nem kell sietned elkaptad a fertőzést amibe belehalsz.. de ráérsz. 😄 nyugi nem időre megy.
Mellesleg most értem oda, hogy zöld kelések vannak rajtam 😄 jó irányba haladok? És ha igen, akkor sietnem kéne, vagy játékmenet szempontjából nincs jelentősége?
Utoljára szerkesztette: vemyke, 2020.05.15. 03:43:33
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.05.14. 11:54:57