Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
"Két dolgon nem érdemes mérgel?dni: amin tudsz, és amin nem tudsz változtatni!"
Nagyon sok olyan elemet tartalmaz, amit a WOT-ból és a WT-ből hiányoltam ráadásul az eljövendő fejlesztéseket nézve nagyon jó irányba halad a játék. Ráadásul anno a WOT ill a WT kezdő béta állapota sokkal több hibát tartalmazott, mint ez, tehát sok reményre ad okot a játék a jövőre nézve.
VISZONT a játékos állomány egy kalapszart sem ér, persze ez alól kivételt képez kb 20-30% játékos, de a többi SZAR finoman szólva FEKÁLIA!!!
A játék indulását követő 1 hét, ami kb normális volt játékállományilag.
Mostmár itt is ugyanaz megy mint a wot-ban vagy a wt-ben.
Nem nézik a minimapot, nem tudják adott térképen adott tankosztállyal hova kell menni, nem figyelnek egymásra, kempelnek, spoterral rohan meghalni, beállnak mögéd ne tudj visszahúzódni fedezékbe stb. HONNAN is ismerős ez?????
PVE: befoglalják a capet, úgy hogy még van mit kilőni és boldog a nyomorult mert gg-zik, ja és amikor lőni kell az ellent, félretol a szellemi toprongy hogy ő lőjön és ne Te találd el.
NEM a játékkal van a baj az JÓ a sok köcsöggel van a baj és mindegy, hogy délelőtt, vagy délután, vagy éjjel mész csatába, csak ezekkel lehet találkozni többségében és ez ellen sajnos a fejlesztők sem tudnak mit tenni. aki értelmileg retardált az az is marad.
"Két dolgon nem érdemes mérgel?dni: amin tudsz, és amin nem tudsz változtatni!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Together we'll fly someday...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Leopardnal oda teszi a füstfelhőt. csak egyxszer lehet használni.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Magyarul 5 mp-ig feloldja a motorelektronika korlátozásait és extra gyors lesz a gép.
"a hülyék a másik oldalon vannak"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egyébként nem sértésnek szánom mert mindenki azzal játszik amivel akar de nem értem mért akarja ennyi ember erőltetni most az arty-t (a commander és retrofiten kívül) . 1-2 hét és több lesz a magasabb tier-ű játékos és akkor több arty-t pakol majd be egyszerre de amíg a 3.-4. tier a legnépszerűbb ez marad. Főleg úgy hogy folyton több arty várakozik mint mbt.
Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus
WoT: Nishizumi77
Valami ötlet?
WoT: Nishizumi77
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Egyébként nem gyakoribbak itt a nagy arányú győzelemek/vereségek, mint a wotban? Balance-olatlan mapok? Vagy csak én érzem így?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ennyit az igazságos xp elosztásról. Úgy látszik naponta 1x működik a többinél szigorúan tartja a -50%-ot mindenből szabályt. 😄
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.18. 13:35:09
Itt végre érzem hogy ha odateszem magam akkor azért jön is a reward. 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Szeretni fogjuk egymást.
De ha abban a tapaszban buffolják a szarabb kisleókat, és nerfelik a 2A5-öt, én felgyújtom magam.
AJensen:
A pályák nekem is tetszenek, bár néha az az érzésem mintha kicsit kiegyensúlyozatlanok lennének. Az új pályáknak meg szerintem zárt városi jellengűeknek kéne lenniük, mint pl. Port-storm.