5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
Dagohun74 #2540 Igazad van pen buffot kap. -
Dagohun74 #2539 Nem sebzést buffot kap a challenger? Én örülök mert ezt az ágat húztam. Már a zárt bétában is bejöttek igazi tankok voltak beálltam és csak pattogtak rólam. Mondjuk a T-90 ről is, de az sokára lesz meg. -
yossarianHUN #2538 Javítják a 0.11-ben. -
yossarianHUN #2537 Ebben csak azt nem értem, hogy konkrétan átlőhetetlenné tenni egy tankot, ráadásul egy olyan tankot, aminek a frontális támadás a fő feladata, annyira elmebeteg ötletnek tűnik, hogy szerintem ezt azért már most is lehet látni, hogy nem jó ötlet. De úgy látszik, ez nem így megy. -
ikarus44 #2536 Arról van valami hír hogy az ariete grafikai bug-ját javítják? -
yossarianHUN #2535 Na ez pont nem világos, a patch notes-ban csak a 7-est említik (annak volt nagyon bugos a páncélzata), de most valaki azt mondta a fórumon, hogy a 2A5-re is érvényes. De bejön a 0.11-ben a training room is, úgyhogy legalább lesz lehetőségem letesztelni a patch után. -
FosTalicskaa #2534 Wot-ban is ugyanez volt mindig. Elmebeteg buff, majd 1-2 hónappal később jött a nerf, amivel középszerűvé tették végül a kérdéses tankokat. Szerintem itt is valami hasonló várható. Csak mondjuk neked pont azért rossz, mert te át is éled ezt, én még tier5-ben nem sok mindent tapasztalok abból mi zajlik tier7-8ban...
A Leo2 alatt melyiket érted a 8-asat vagy a kisebbeket is? -
yossarianHUN #2533 Egyébként a Leo 2 páncélját befoltozzák a 0.11-ben, úgyhogy egy fokkal életképesebb lesz a Leopard ág, csak épp a dolgok fényében ezután még rosszabb választás a brutális szovjet, és a 0.11-től elmebeteg Ariete vonal miatt. -
yossarianHUN #2532 A dolgok jelen állása szerint egyértelműen az Ariete ág fogja vinni a pálmát. Gyakorlatilag a Challenger és az Ariete is weak spot nélküli, frontálisan átüthetetlen tankok lesznek, ÉS még HP buffot, a Chally pen buffot, és rohadás erős oldalpáncélt is kapnak. Fel nem foghatom, hogy gondolják ezt, de rendben, két héten belül meglátjuk. Szerintem irtózatos balhé lesz belőle, mikor majd a most a buff miatt örvendező playerek hisztirohamot kapnak a fórumokon, mert nem tudják átlőni az ellenséges Challengereket és C1-eket, de ezt majd az idő megmutatja. -
FosTalicskaa #2531 De ha ez tényleg így működött akkor szerintem tök logikus, hogy sokan a repesz fix 3-400-as sebzését választották a bizonytalan 600 helyett...
kíváncsi vagyok milyen hatása lesz ezeknek a javításoknak a játékmenetre. Bár a Leo1 A5 tankomnak szerintem mind1, mert annak eddig sem volt páncélja. Azon gondolkodtam, hogy lehet pihentetni kellene azt az egész német ágat, amíg meg nem jön a rebalansz. (gondolom erre még nem mondtak semmit hivatalos oldalról, hogy mikorra várható) Bár szerintem nem olyan vészes, csak kicsit jobban oda kell figyelni, mint a többi ágnál. -
yossarianHUN #2530 Majd feltűnik ha T8-ba érsz, ott a T-90-ek boldog-boldogtalanra okádják a HE-t, mert a legkeményebb MBT-kbe is célzás nélkül 4-500-at sebez. A 2A5-re sokszor még Abramsek és Challengerek is kapásból HE-t töltenek, mert krumplik ahhoz, hogy belőjék az 5 gyenge pontja közül valamelyiket. -
FosTalicskaa #2529 Botok ellen ezek a dolgok nem tűntek fel. Ott én legalábbis mindig HEAT-el lövöldözök. PvP-ben, pedig azon lepődtem meg, hogy az emberek mennyire nem használják a HE-t. Nagyjából azzal lőnek végig amivel betöltötte őket defaultból a játék.
Múltkor pl. Leo1a5-el harcoltam Leo2AV ellen, mind2-en csak a másik tornyára láttunk rá és nem bírtam sebezni AP-val, majd átváltottam repeszre és 5 lövésből 3 is 200 felett sebzett, a többi 40-50 volt, azt hittem én vagyok a pro, de ezek szerint csak többet számolt mint lehetett volna . :( -
#2528 Mondjuk az AI úgyis oda lő ahol a gyenge páncélzat van és ennek a (HE) sebzését viszont emelik, ezért lehet nehezebb lesz minden járműnek.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.11.06. 11:13:49 -
#2527 Firing Mechanism Changes
Reduced the vehicle damage explosion radius of direct-fire (non-artillery) HE shells to reduce the instances where the explosion would deal damage to a distant weak point on the armor. Also updated the HE damage scalars on a per-Tier basis to improve the ability of HE to deal damage to weaker armor. The result of these two changes is that accurate HE shots against on or close to weak armor will deal more damage, while less accurate shots against strong armor will deal less damage.
Added a feature which scales the crew and component damage of all shell types so that the damage output is no longer tied to the vehicle's Tier. This resolve issues where lower-Tier vehicles had a very difficult time destroying the components of higher-Tier vehicles while the higher-Tier vehicles could often destroy the components of a lower-Tier vehicle with a single shot.
Fixed an issue where HE (high explosive) shells could sometimes deal unintentionally high damage against strong armor.
Fixed an issue where AP (armor piercing) shells could normalize on each impact with successive layers of vehicle armor instead of only on the first impact. They now only normalize on the first impact, which will mean that side-scraping will be a more effective defensive tactic.
Az utolsó 3 sor a lényeg. MBT-k örülhetnek. Amíg nem jön egy komolyabb PvE patch addig ennek a patch-nek köszönhetően PvE-ben még nehezebb lesz a kis páncéllal rendelkező járművek élete.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.11.06. 11:09:53 -
#2526 kb dupla annyit sebez mint kellene -
FosTalicskaa #2525 Lemaradtam. Mi volt a probléma a HE-vel amit javítani kellett? -
#2524 Azt hittem több PvE javítás is lesz de egyelőre be kell érni a HE bugok javításával.
17-e azért még messze van. Hátha belekerül még 1-2 dolog. -
tutyimutyi2 #2523 régebben volt olyanról szó hogy az ariete ága a leggyorsabban kihúzható de teli van weakspottal most hogy ezeket leveszik róluk így akkor már érdemes lesz húzni azt az ágat ha az ember nehéz tankkal akar játszani és nem kell azokkal amik elvileg nehéz tankok de a frontja nem ér semmit? -
Userx2 #2522 Inkább buffoljanak ágakat, mégha csak egyesével is, mintsem nerfeljék a ruszkikat mindenféle tekergetéssel, mire odaérne a player. -
#2521 Egy házigazda elkélne ide is, nem? :) -
yossarianHUN #2520 Hát de ezt komolyan nem értem. A Challyt és az Arietét is gyakorlatilag képtelenség a torony weakspoton kívül bárhol átütni. Na most ahelyett hogy megeresítenék, hogy nehezebb legyen sebezni, eltávolítják úgy ahogy van. Akkor most hogy a retekben kéne majd átlőni őket? A szó legszorosabb értelmében képtelenség lesz átlőni őket szemből. Ja tudom, flankeljek az MBT chokepoint közepén... -
Userx2 #2519 A Chall. most is egy hasznalható gép a ruszkikból átülve. Ellenben a T-72A nem pattint semmit. Újabban a bot terminátorok is bontják.
Te meg felnyomtad a Leo statját. :-) Várhatod a buffot. -
yossarianHUN #2518 Na megjelent a 0.11 patch notes. A Challengernek és az Arietének elveszik az egyetlen frontális weakspotját, és emellett még masszívan buffolják a páncélzatukat, de a Leo 2A5 5 db weakspotjához hozzá se nyúlnak. Remek.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.05. 23:12:13 -
AJensen #2517 Ma a pvp nem volt kegyes, folyamatos bukta, még 3k sebzéssel is. :(
Volt, hogy szakaszban nem adta, volt hogy egyedül.
Az viszont elég csúnya, hogy spotter-rel többet sebeztem csapaton belül, mint 6 másik együtt. 2,5k dmg xm800-al.
Ennyit a játszhatóságról. -
Userx2 #2516 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezt a 40 k költséget most nem vágom. Lehet kétszer is gyújtottak és mindkétszer oltott? Vagy bugos... Ilyenkor lenne jó visszanézni. -
#2515 A swingben nekem a reload csökkentés volt az első, mert szerettem hébe-hóba lövöldözni is nemcsak vlmi bokorba gubbasztani, ha belegondolok szinte minden retrofit a firepowerre ment, mivel sztem hogy ha már olyan ritkán bírja kinyomni azt a 2 rakétáját, akkor legalább maxos sebzést toljon ki vele az ember...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.11.05. 20:49:06 -
#2514 Van egy (egyelőre fun) clan, Gods and Heroes néven, kizárólag szuperhősök és istenek vehetnek benne részt. :D Ha érdekel titeket keressétek :CaptainAmerica, Colossus vagy Kukac nevű felhasználót. Kizárólag hősös, szuperhősös, filmbeli hősnevek alapján van tagfelvétel. Cyclops neve még nem foglalt..:) Magyar népmese, illetve nemzetközi tábornokok, hadvezérek neveit is szívesen felvesz a klán :D
amúgy platoonban nézve, sokszor írták hogy már a szuperhősök tankban is nyomulnak . CaptainAmerica, Blade, és Hawkeye volt egy szakaszban, durva érzés volt XD
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.11.05. 20:31:33 -
kissssss #2513 washington kisasszonyt mindenképp rakd bele mert +látótávot ad jobb lesz a camo értéked is, meg a Hidden Gunner képessége is igencsak jó.
a +5% vision range retrofil meg alap követelmény, nekem most 506m a látótávolságom a swingfire tankkal... mintha tier3 xm800t mennék. -
#2512 Szerintem Sabrina comamndernek. Retrofitnek meg damage-ot érdemes és/vagy vision ranget. -
#2511 Ez egy alattomos kis jószág :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Phara #2510 Swingfire-re milyen retrofitet érdemes tenni?És rashid al-atassi vagy S. washington parancsnoknak inkább? -
kraven54 #2509 Bocs, hogy félbeszakítalak titeket -
kraven54 #2508 Az új Nvidia drivert próbálta már valaki? Javulás esetleg? -
FosTalicskaa #2507 Jajj ne már... és ki mondta hogy csak ez állt a háttérben. Ki tudja hogy miért még, de nyilván kapóra jött emiatt is. Tudod játékbalansz. :D:D:P Meg még több smiley, mert az olyan komolytalan dolog, mintha én lennék a mindenttudó... bár mondjuk nálad nem működik, na mind1
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.05. 15:33:08 -
yossarianHUN #2506 A HP buff előtt, amit kizárólag emiatt léptek meg, mi? :D Komolyan hagyd abba, csak magadat égeted. -
FosTalicskaa #2505 Ha leégett az már nem számít egy lövésnek. Elvégre a rendes sebzésen felül tudtál eltalálni egy modult ami utána továbi sebzést okozott.
yossarian: mint már írtam egy konkrét esetet: az összes arti ilyen volt a hp buff előtt. 320 hp vs a tier 4-es pl orosz mbt sebzése. Annál nagyon látványosan előjött, hogy még a minimumnak is csupán a 60%-át adta be, csakhogy az arti túlélhesse 10-15 hp-val... nesze és még csak nem is annyira földről elrugaszkodott szituáció ami minden 6milliomodik csatában fordulhat elő. tudom nehéz elfogadni ezeket a tényeket. nagyjából olyan nehéz lehet mint amikor az egyháznak kellett belátnia hogy a föld nem lapos és a nap nem a föld körül kering.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.05. 15:17:37 -
#2504 Nekem rémlik olyan PvP meccs ahol HEAT al lebontottam max HP ról a háromnegyedére ami kigyujtotta és leégett 0 ra...valami papír MBT volt meg vlmi, ráadásul több ilyen esetre emlékszem, arra is emlékszem hogy oldalról görgők közé lőve történt minden esetben. -
kissssss #2503 uhh... yuck!!! -
yossarianHUN #2502 Na akkor ugatás helyett keress nekem egy esetet, ahol egy tank egy PvP meccs keretei között egy lövéssel, max HP-ról végezhet egy másikkal. Egyébként ez az igazán demagóg, hogy engem hasonlítasz vallásos fanatikushoz, miközben te próbálod bemagyarázni, hogy egy rakás bizonyíthatatlan baromság létezik a játékban :D
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.05. 14:57:59 -
#2501 Lenne egy jelentkező, kellemes mosolyú megnyerő fiatalember...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!