5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
#2500 Eddig sem voltak, csak tuldimenzionalod a dolgot. Ez egy kibaszott JATEK. -
FosTalicskaa #2499 Szerintem bárki megfelel aki nem Yossarian pápa. -
FosTalicskaa #2498 Most az, hogy van néhány súlyos szorongással küszködő ember aki abba is beletörődik ha fát vágnak a hátán, az még nem teszi őket normálissá.
Személy szerint, nekem kifejezetten tetszik, hogy inkább emelték a hp-kat, mert így legalább nem mész bele gyanútlanul olyan szituációkba, ahol azt hiszed hogy 400-as min. dmg-el meg tudsz csinálni a 320 hp-s ellenfelet, hanem tudod, hogy neked van 500-as avg sebzésed, az ellenfélnek pedig van 700 hp-ja, akkor nem fogod erőltetni a dolgot, hanem óvatosan kezeled a helyzetet és még nem fogsz kirusholni rá, mert az rosszul is elsülhet... így már lehet vele tervezni, nincsenek váratlan meglepetések stb. -
kissssss #2497 kellene már ide egy házigazda, ki jelentkezne erre a megtisztelő feladatkörre? -
ikarus44 #2496 Már látom, akkor nem szóltam -
#2495 Erdekes, vannak normalis emberek is:
Max damage you can do to a full HP bot is 90% of his HP. If it has 400 hp, you will never do more than 360, no matter what gun you have.
It's a feature and I learned to live with it. I suggest you do the same. -
FosTalicskaa #2494 Nem egy lövésről van szó, hanem az összesről hasonló szituációban. Többnyire utolsóként elvergődve az ellenfél bázisáig, általában nekem jutott a megtisztelő feladat, hogy lemészárolhattam volna az artikat és mindig ez történt. Semmi kupola, overpen meg egyéb jelenség nem történt. Egyszerűen csak nem engedett annyit sebezni mint kellett volna.
De itt a hivatalos fórum amit kraven linkelt:
http://aw.my.com/en/forum/showthread.php?42606-Impossible-to-one-shot-in-PvE
És utána rögtön az első válasz egy hivatalos személytől...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.05. 14:02:16 -
ikarus44 #2493 Nem akarok belekerülni az itt folyó már lassan keresztes háborúba. De nem lehet hogy overpen. lett és csak azért sebzett kevesebbet, mint a kötelező min. dmg?
(Mert, nem volt benne biztos hogy Sherindan-nel volt, lehetett mással is.)
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.11.05. 13:56:04 -
FosTalicskaa #2492 De az összes hozzászólasáod szépen mutatja hogy folyamatosan arconköpködöd magad ez ellentmondásos hülyeségeiddel.
~Mutass ilyet, mert ilyen nem létezik...
-Itt van.
~de ez biztos ritka lehet nem számít...
-nem ritka.
~de a kenyér drága és ne fizess érte blablabla... és ez a te színvonalad, mert hülye paranoid skizo vagy... még több összefüggéstelen blabla...
Ezért mondom, hogy sokkal inkább hasonlítasz egy vallási fanatikusra aki vakon hisz a szentírásban, mint egy olyan tudományos, gondolkodó valakire akinek hiszed magad aki ösztönösen kételkedik az őt körülvevő, világban, próbál magyarázatot és összefüggéseket keresni az általa tapasztalt jelenségekre stb. De higyj amit akarsz... -
FosTalicskaa #2491 Ha ilyen ritka lett volna az arány, akkor még bejelentés sem születhetett volna. De a Szent-Főikvizítor-Yossarian pápa ezt is megmondta. Itt egy létező dolog ami nem fér bele az RNG kereteibe, hivatalosan is foglalkoztak az üggyel, de ez nem számít neked, mert 1:1000hez az esély rá hogy bekövetkezzen, akkor már miért nem inkább 1:100000000000hez? Az hangsúlyosabb lett volna az érvelésedben.
Szóval ja, pont ez az a vallásos fanatizmus az ami megakadályoz abban, hogy észrevegyél bizonyos dolgokat amik a szemed előtt zajlanak. -
yossarianHUN #2490 Vártam ezt a frappáns beszólást, és nem is kellett csalódnom a színvonaladban -
yossarianHUN #2489 És PvP-ben hányszor fordul elő, hogy egy lövéssel ki tudnál lőni valamit max HP-ról? 1000-ből 1-szer, akkor is csak ATGM-el. De trollkodj csak. -
FosTalicskaa #2488 Csak nem egy selfie? -
FosTalicskaa #2487 Botok ellen nem érdekelt, de PvP-nél is bent van. És amikor emiatt halsz meg mert nem tudsz ráállni a következő enemy-re, mert az előző még mindig él és hátbalőhet, akkor úgy viszont egy masszív szopás, ami azért következett be, mert valaki szerint adjunk a hülyéknek még egy esélyt. Igen, de aki emiatt szopja be, őt ki menti meg attól a szituációtól amibe önhibáján kívül került?
És ha le van írva, hogy egy lövedéktípus átütő taklálat esetén 450-560-ig sebez, de bizonyos esetekben amikor a játéktervezők úgy kívánják, hogy veszítened kell akkor csak 300-310-ig fog sebezni az nem csalás? Mert szerintem nagyon is az. Annyi plusz viszont a fejlesztők felé, hogy ők nem sumákoltak mint a WG, hanem felvállalták, hogy igen ezt beépítettük a játékba sajnáljuk, az ötlet hibás volt, nesze adunk inkább HP-t, így legalább a fő funkciók mint a sebzés számítás nem sérülnek és ez sokkal emészthetőbb mint a "last chance cripple the other player feature" -
#2486 Pont ezért van az rng, minden tekergetést és manipulációt ezzel a három betűvel takarnak. -
#2485 Nem a linkelt forummal van a gond, hanem azzal, hogy ezt rogton csalaskent ertelmezed, meg hogy megprobaltak eltitkolni, stb. Ki a faszomat erdekel, hogy egyel tobb loves kell az artiba? A PvE igy is gyerekjatek, hardon is, 1 loves ide vagy oda ugy sem szamit, foleg, ha van valami puttyogo a csapatban. De inkabb fossad a hulyeseget meg a teoriakat, hogy ezzel kenyeszeritik a jatekosokat penzt kolteni. Bazz, te tenyleg teljesen elmeroggyant vagy.
Utoljára szerkesztette: Me0w, 2015.11.05. 13:03:06 -
yossarianHUN #2484 Nem, semmi olyat nem tudtok mutatni, ami alátámasztaná. Ha majd egyszer mutat nekem valaki olyan, részletes screenshotot / felvételt, amin olyan látszik, ami nem fér bele az RNG kereteibe, akkor visszatérünk rá. Ilyet fura módon még egy szektástól se láttam. Mindenki azt hisz amit akar, de azért leelvakultozni valakit, mert nem hiszi abban, amit te se tudsz bizonyítani, bizony elég vicces dolog. Az meg, hogy hányan és mi miatt sírnak, tök irreleváns, a "még jóska és pista szerint is így van" nem minősül érvnek egy vitában. Erre van ugye az a remek mondás, hogy hogy hetvenmilliárd légy nem tévedhet, együnk mind szart. De rendben, folytassátok a rendszerbe való belelátást, de ne feledjétek a legfontosabb kelléket:
Ki tudja, lehet hogy műhold segítségével sugározzák a rossz RNG-t. -
FosTalicskaa #2483 Na most akkor ez egy bug volt, vagy pvp feature? Ha rossz májú akarok lenni akkor ez szerintem szándékos volt, csak a nagy kapkodásban nem figyeltek oda, hogy elrejtsék rendesen a playerek szeme elől.
Mindenesetre elég beszédes az, hogy inkább megnövelték az érintett tankok hp-ját. (Az arti hp buff-ból gondolom, hogy akkor ez a "hiba" már történelem, lehet néhány light és afv is több hp-t kapott időközben, nem tudom olyan tankom még nincs)
Porblem solved. :D
Me0w: Ott linkelte kraven a hivatalos fórum linket. Szóval ez például létező dolog, és vizsgálat alatt van/volt.
De nyilván megint én +még egy pár játékos a paranoid ostoba, mert felfigyelt egy jelenségre, ami nem stimmelt az általuk megadott leírással/értékekkel.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.05. 12:54:33 -
#2482 Csalas? Jajj. Paranoia rulz :) -
AJensen #2481 Örülök neki, hogy vannak olyan játékosok, akiket folyamatosan elkerül az rng szele. Örülnék én is neki.
Számtalan példa volt/van/lesz, ami alátámasztja a "hihetetlen" jelzőt.
DE csak azért lenézni egy játékost, mert ilyet tapasztal, nagy elfogultságra ad okot.
Ahogy korábban is írtam a gond nem azzal van, hogy nyersz vagy vesztesz, hanem, hogy a játék mennyire enged játszani. Ezért nincs meg a fairplay egy ilyen játékban sem.
A leo1a5-öt például soha nem fogom többé pvp-re vinni, mert egy használhatatlan papír mbt, de azért megtette velem azt az első pár körben, hogy folyamatosan 6-7-be hívott be vele pvp-ben.
Mindegy is, aki elvakultan véd egy játékot ott már gondok vannak.
A wot-nál sem azért írtak folyton az emberek, mert annyira elégedettek voltak a rendszerrel, persze ott is farkast kiáltónak titulálták az ilyen játékosokat, akik a rendszerbe láttak.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.05. 12:45:36 -
kraven54 #2480 Btw ez egy bug, "vizsgálás alatt" by SS.
Impossible one-shot -
yossarianHUN #2479 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2478 jah tényleg most néztem akkor ezek ilyenek
megoldásom hogy feltuningoltam a kártyát így nem tudja annyira lefele dobálni max -50-el de az semmi és az fps sem droppol -
kraven54 #2477 Lehet a tornyába lőttél
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2015.11.05. 12:20:20 -
FosTalicskaa #2476 Pontosan. A Yossarian-egyház és egyszemélyes lovagrend üldözi az eretnekeket akik a tapasztalati úton szerzett tudásukból mertek levonni következtetéseket és ezzel próbálták aláásni Szent Serb kinyilatkoztatásait, amit ő egyenesen a mennyei forráskódországból kapott faxon a megboldogult sztálin-követőktől.
Valami hasonló rng megbolondítást már itt is lehetett tapasztalni. Ha artira lőttél és full hp-n volt, akkor nem tudtad kiszedni, mind1 mekkora sebzésed volt. T-64-el HEAT, de AP-nál is átlag 500 körüli sebzések, nagy ritkán lement 450-re, de ha pl gvosdika volt ott a kis 320 körüli hp-jával, vagy nem tudom mennyi volt neki régebben, akkor hoppá, hirtelen csak 302-310 kröül sebeztél csak. De gondolom ez annyira látványos csalás volt a last chance megteremtésére, hogy inkább megnövelték a hp-jukat, hogy legalább kibírjanak egy lövést, mindenféle sumákolás nélkül bárki adja is. Szóval most már valami 6-700 hp-juk lett, nem emlékszem pontosan... Az tudom, hogy az M109-esem is ekörül lehet már.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.05. 12:12:45 -
Angelus1991ster #2475 WoT-nak nagyon kevés kell, hogy még jobb legyen. De ehhez a wg alkalmatlan, úgy vettem észre.
Pedig az elmúlt időszakba volt jó húzásuk is. Pl. amikor spot sebzésed van akkor jelzi a rendszer, vagy ha kritikus sebzésed van. Egy instant kiosztott, kapott és blokkolt és támogatós sebzés számlálót írhatnának bele.
AW-ban a kiosztott és kapott sebzésszámláló instant benne van.
Csapattagok hp-jának állása.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.05. 11:53:18 -
#2474 Majd ha fúzionálnak lesz egy teljesen jó kis játék a kettőből, pár év és összejön... -
ikarus44 #2473 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arra a patch-re én is kíváncsi leszek.
Yossarian:
Köszi! -
Angelus1991ster #2472 Az a jó, hogy a felhasználófelület egy az egyben másolva lett, és nagyjából ugyanaz a játék 70-80%-ban
Bár a WoT interface kifinomultabb. Mindekettőnek egymástól kéne másolni. -
yossarianHUN #2471 "Tegnap mentem egy olyan kört ahol 1 lövésre volt tőlem egy bmp kb 50 méteren belül. Célkereszt rajta, szűkítés megvolt, majd a lövés pillanatában a földbe húzta a lövésem, ezzel esélyt kapott a low hp-s és meghaltam. Ez tipikus wot szindróma." - Na én erre szoktam azt mondani hogy szektázás, más szóval érzelmi alapon magyarázzunk bele bizonyíthatatlan és logikátlan dolgokat a játékba. A WoT-ban is mindig megvolt az a tábor, aki égre-földre esküdözött, hogy itt bizony Ivánék tekergetik sunyiban a kapcsolókat, és direkt kicsesznek velem, mert nem fizetek. Aztán voltak azok is, akik azt mondták, hogy akkor csesznek ki velük, ha fizetnek, ezáltal megakadályozva a túl gyors haladást. Félelmetes az emberiség, ha az ilyen babonaságok kitalálásáról van szó, bár elvégre mindig meg kell magyarázni valahogy azt amit nem értünk, és ilyenkor az emberi természetből eredően általában kapásból a bűnbakkeresés szokott előkerülni. Ugyanaz, mint a középkori boszorkányüldözések, csak kicsiben.
Én öt évig wotoztam, és soha nem találkoztam ezekkel a mágikus mellélövésekkel. Vagyis de, találkoztam, csak épp ugyanúgy prémmel, mint prém nélkül. Abban a játékban a legtöbb változóra 25% random faktor érvényes, és pont azt szeretik elfelejteni az emberek, hogy a randomba simán beleférnek a szélsőségek, mert az, hogy nekem 50-50 esélyem van egyest vagy kettest dobni, baromira nem jelenti azt, hogy folyamatosan egy-kettő-egy-kettő sorozatokat fogok dobálni. És ha 100 csata alatt egyszer rohadtul mellélőtt valaki az RNG miatt a 20 méterre lévő ellenségnek, akkor máris előkerültek a vasvillák meg a fáklyák, hogy SerB megint direkt belenyúlt a rendszerbe, hogy elcsessze a játékomat.
Az meg, hogy f2p egy játék, de képesek sokszor a legalapvetőbb dolgokért is pénzt kérni, inkább szóra sem méltató, de ez egyéni vélemény. - Ezzel megint nem értek egyet, a WoT és az AW jelenleg gyakorlatilag egyedülállóak abban a tekintetben, hogy úgy lehet ingyenesen játszani, hogy a fizető játékosok semmilyen játékmenetbeli előnyhöz nem jutnak (bár ez a rendszer a WoT-ban lassan megborulni látszik). Épphogy örülni kéne, hogy nem úgy működnek a dolgok, mint az ingyenesen játszható MMO-k 95%-ában, hogy pénzért kétszer akkorát sebző, meg kétszer több páncélt adó, satöbbi satöbbi cuccot vehetsz. Ebben a játékban jelenleg semmi pay 2 win nincs, maximum egy-két az átlagnál valamivel jobb prémium jármű, de ezek sem kiugróak. -
Angelus1991ster #2470 Egy ideig gyűjtöttem én is a neveit:D -
Dagohun74 #2469 Nos annak idején mikor az első képek megjelentek köpködtem ez csak WoT klón. Mondjuk mai napig így vallom, de a PvE része miatt tetszik és vettem founder packot meg 3000 aranyat. Na tessék lehet köpködni. De amint valami elb@szodik és nem élvezem akkor lépek. Ilyen egyszerű a képlet. Egyenlőre úgy néz ki nem hanyagolják a Pve részt, még maradunk egy ideig. Bár most olvasom kijött a nagy patch a WT-hez, azt meglessük ........ hátha.
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.11.05. 11:21:57 -
#2468 Azt én is tapasztalom hogy ha mellélő akkor 90% a földbe csapódik, gondolom odakoncentrálták a szórásképet hogy lássa a becsapódást a sutyerák player, mert különben nem esne le neki hogy nem találta el. -
yossarianHUN #2467 Persze, skizo énem gonoszabbik fele volt az összes Helga asszony, Magyar44444, és egyéb nick. Nem tudtad? :P
Konkrétan nincs meg, de szerintem a kulcsszavakra rákeresve hamar meg lehet találni az internet sötét bugyraiban. -
AJensen #2466 Tévedés! Nem a pénzre utaltam, hanem a játék mechanikájára, hogy hogyan vesznek rá, hogy vegyél prémiumot.
A jó játékos ingyen is tud játszani, amíg nem kezdik el szabotálni a játékát.
Tegnap mentem egy olyan kört ahol 1 lövésre volt tőlem egy bmp kb 50 méteren belül. Célkereszt rajta, szűkítés megvolt, majd a lövés pillanatában a földbe húzta a lövésem, ezzel esélyt kapott a low hp-s és meghaltam. Ez tipikus wot szindróma. Persze a meccs fölényesen lett elbukva 0-11 arányban. Még ha csak én tapasztalnám egyedül az ilyen disznóságokat, de a többi társam is. Pedig ők rendszeres fizetők.
Én úgy vagyok vele, hogy tojok rá nagy ívből vesztek vagy nyerek. 1 a lényeg, hogy hagyjanak játszani. Ne szívassanak olyan dolgokkal, mint a mellélövés, földbe lövés, a semmiből szanaszét szedő ellenfelek (mbt-k is). Ha meglövök egy gyenge pontot akkor menjen át a lövés, stb.
Maga a prémium rendszer az ami miatt szar a pvp. Az meg, hogy f2p egy játék, de képesek sokszor a legalapvetőbb dolgokért is pénzt kérni, inkább szóra sem méltató, de ez egyéni vélemény. Egyébként játszottam már több f2p-ben, ahol költekeztem, de ott nem éreztem a susmust a háttérben.
A f2p-ben sokszor a balansz veszik el a prémium dolgok miatt.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.05. 11:19:21 -
Dagohun74 #2465 Ahogy érzed. -
yossarianHUN #2464 Prém nélkül érdemes tartani pár T4-5 tankot, azokkal simán ki lehet farmolni még a nagyobbak árát is. Többnyire a T6 is sima liba, T7-ben már tud lenni elég mínuszos köröd, de azért ahhoz többnyire el kell baltázni valamit. A T8 meg egyszerűen rapszodikus, jó körrel degeszre keresed magad, rosszal meg fizetsz, mint a katonatiszt. Mondjuk érdemes a találati arányra is figyelni, mert ha az ember ész nélkül köpködi a lőszert mindenre ami mozog (szokásom:D), akkor előfordul, hogy 200k bevételnek is kiperkálod több mint a felét lőszerre meg javításra. -
Angelus1991ster #2463 Nocsak, nocsak. Elszóltuk magunkat?
Amúgy tényleg megvan ? Egyszer vicces volt, de amikor 100.adjára töltötte fel már unalmas lett. -
ikarus44 #2462
Yossarian:
Magas tierbe (5-től fölfele) is hozza a pénzt az MBT ág? Természetesen, ha már a kötelező átlagsebzésed kb. megvan. (prém nélkül) -
yossarianHUN #2461 Ha gondolod, előtúrok pár ugráló pankrátoros gifet