Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.18. 10:15:00
Egy apró észrevétel a játékkal kapcsolatban. Érdekesnek találom a fejlesztők gondolkodását, hogy lemásolták a konkurencia célzását is.
Miszerint ezek a tankok, amik a játékban vannak, már menet közben is képesek voltak többé-kevésbé eltalálni a célpontokat. Viszont itt a játékban ez maximum 50, legjobb esetben (inkább szerencsésebb) 100 méterre vagyok képes mozogva bármit is eltalálni, ami valahol kicsit szégyen szerintem a játékra nézve. No meg persze továbbra sem értem, hogy a modern huzagolású tankoknál fullosan beszűkülve miért is hord mellé a löveg. Az ilyen orbitális hülyeségektől tudok agyfa*** kapni. Persze a játékban szépen mutat a sok kütyü, amit fejlesztünk, csak, hogy ennek a felét nem érzem éles csata közben.
Nem kellene a w.o.t. útjára lépni, mert az csak a sírba vezet.
Egy utolsó gondolat. A pályák nagyon tetszenek, de baromi kevés van, amit remélem hamarosan bővítenek.
Olyan kérdésem lenne hogy most töltöm le a játékot próbálok regisztrálni megismétlem a jelszót de mikor próbálok belépni nem fogadja el a jelszót. Azonban a megadott email cimre nem jött semmi visszaigazolás. Köszönöm az esetleges választ.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
valszeg félrenyomhattam a nagy izgalomban 😄
Majd akarok menni PvP csatákat is de egyenlőre úgy vagyok, hogy azt is kiakarom próbálni, meg azt, meg azt is, és PvE ilyen szempontból haladós.
Starship PvE 4500 átlagsebzést kilehet belőle csiholni
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Utoljára szerkesztette: Phara, 2015.10.17. 15:01:07
SoproniMászok: mutliaccount vagy a kis melegbarát, megjelent a színen, hogy megvédje a kanját, aki két lövés között beakaszt neki a játék unalmasabb perceiben? Meg is értem, nem túl sokminden történik a térkép legtávolabbi sarkában, aztán el kell valahogy ütni az időt. 😛
Azért meglátszik, nem olyan rosszak ezek az artilleryk, ha már ide is gyűlnek a kis köcsögök. Mi lesz ha ők kerülnek itt többségbe? 😛
Tele van az ezsgé a hozzád hasonló szardarabokkal. Ostoba. Ja, mondjuk „A név maga az ember”.. fostalicska.
a wot-ban nem volt semmi kihívás ha nekiálltál artyzni, itt viszont keményen oda kell tenned magadat ha eredményt akarsz elérni, és akkor még nem is tettem említést a tüzérség sokoldalúságáról a füst és felderítő gránátokkal.
itt már van némi kihívás is.
crewek nem növelnek sebzést, hanem esélyt növelnek pl x%al nagyobb az esélyed hogy modul sérülést lősz vagy x%al nagyobb esélyed van arra hogy kilövöd egy legénységét stb.
oké?
Utoljára szerkesztette: Phara, 2015.10.17. 10:26:16
Grafika ok bár néhol bugos. Viszont, amit nem értek, hogy néha csinál olyat a játék, hogy fogja magát és visszadob a garázsba, de a tankom bent marad a csatában, erre ha valaki tudja a választ azt megköszönöm.
A rakétákkal nem tudok kibékülni, mert sokszor elég nagyot dobnak sebzésnek, rám nézve ez elég kellemetlen. Ebből picit visszavehetnének, hogy hosszabb idő után lehessen újra használni.
Arty-k ok, VÉÉÉÉÉÉÉÉGRE. Egyébként sem valók játékba, de ez személyes vélemény.
Ismerőseim nem élvezik a játékot, pedig most még nagyon is játszható a másikkal ellentétben, bár amennyi nyafi lesz itt is hamar menni fog a játék a süllyesztőbe. Remélem nem.
A pve része kicsit kellemetlen, ahogy ti is írtátok, hogy belőnek egy agyon páncélozott tankot egy nudli csapatszállítóval.
Hard-on szoktam játszani, mert több a mani, de ha kifogsz egy bot csapatot, akkor az égiek sem mentek meg a vereségtől. Sok a csirke játékos, akik ágyútölteléknek sem jók, mert nem eléd állnak védeni.
Amit jó lenne gyorsan betolni a játékba, pár új játékmód, mint zászlófoglalás, vagy csapat csata, osztag.
Iletve jó lenne egy balanszolt mm, ahol egyformán van elosztva a sok csirke játékos mind a két oldalon. Bár utóbbi soha nem fog megvalósulni a játék mechanikája miatt.
Attól függetlenül, hogy gyorsabb, mint a w.., mégis élvezetesebb.
ÉS végre olyan tankokkal kezdünk már tier 1-ben, ami nem egy kávédaráló ivadéka, magyarán tank.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.10.17. 01:01:44
(pl kilősz egy modult majd 400 helyett odapörkölsz egy 600-ast, biztos megköszöni😊
Freja Holbjerg
1. +20% modul sebzés.
2A. 10%-al gyorsabb célzás.
2B. 10%-al pontosabb lövések.
3. 20%-al gyorsabb a töltényváltás. (nem újratöltés)
4A. 10%-al gyorsabb tüzelési sebesség.
4B. 10%-al gyorsabb újratöltés
5. +50% sebzés ellenséges legénységre 60 másodpercig azután hogy megsemmisítettél egy modult az ellenséges tankon.
Juan Carlos Miramon
1. 20%-al gyorsabb a töltényváltás. (nem újratöltés)
2A. .10%-al gyorsabb célzás.
2B. 2B. 10%-al pontosabb lövések.
3. 15%-al jobb gyorsulás terepen 15 másodpercig tüzelés után.
4A. +20% modul sebzés.
4B. +20% legénységre való sebzés..
5. 10%-al gyorsabb újratöltés
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.10.17. 00:28:32
nesze, itt van némi flash játék, játékélmény ugyanaz és még csatára sem kell várni:
https://www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=top%20down%20tank%20shooter
belépek azt megyek pár kört, most ráérek <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.16. 15:54:40
[email protected]
A feltöltött anyagot forrással jelöljük, hivatkoznánk az eredeti játékos nevére.