Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van +3 tier MM besorolás is, de gondolom később nem lesz gyakori. Egyszem 8-ast berakott ellenünk a T-90 személyében én meg stock 5-ös T-72 uralban csapatunkban csak 7esek max. Nem bosszantott kicsit sem, mert tesztelhettem az LFP-jét. Második ágyúval (309 pen) belőttem pedig beforgatta kicsit. Kicsit meglepődtem.
Utoljára szerkesztette: Phara, 2015.10.20. 19:11:17
(troll mod off)
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ha én spottal megyek be a spoterekre megyek rá és ha rohangálós idióták az ellen ki is nyírom őket és ilyenkor általában nyer is csapat, persze ha az mbt-ék nem cseszik el, mert érdekesen nálam működik a pattogás, sőt nem egyszer sokszor az ellen MB-étT HE faragom le ő meg folyamatosan pattog rólam, mert nem váltana lőszert és beírja, hogy csaló vagyok.
Persze a sebzésen van mit még javítani, de ez KEZDŐ BÉTA állapot és mint írtam játszottam a WOT és a WT kezdő bétájával és ez mérföldekkel jobban indított, lehet csak én nem felejtek???!!
WOT-ot meg felejtsük el, mert teljesen elszarták azt a játékot már nem összehasonlítási alap /sajnos/
Igaz, csak 23K csatám volt vele, de attól függetlenül örülök neki, hogy behozták az online piacra ezt a játékstílust, mert így egyre több ilyen játék lesz, amiből lehet válogatni kinek mi tetszik.
"Két dolgon nem érdemes mérgel?dni: amin tudsz, és amin nem tudsz változtatni!"
http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.
Ne kérdezd meg hol találod! Ez egy konkrét game topicáriuma.
prohardver fórum
Itt nagyon penge arcok tudnak segíteni, ha egy kicsit értesz a géphez. Ha kicst sem verjedbele vidd el valami hizzáértőhöz felderítésre.
A scout tankok taktikája kimerül abba, hogy berohansz középre, fedezék sem kell mert úgy se vesz észre senki, hacsak nem jön arra az ellenfél scout, de az sem gáz mert ha nem állsz meg, úgysem talál el semmi, ha 70-el száguldozol, betonon, 120. Közben persze mutatod az egész enemy teamet a sajátjaidnak aztán annyi. Ha nincs felderítő a környéken akkor meg akár 200 méterről nyílt terepen is elkezdhetsz rakétázni, géppuskázni, mert egy MBT, TD nem fog észrevenni! Hol van ebben a taktika?
Az átütés/péncél is egy rossz vicc kategória. Gondolom fontos volt nekik a minél gyorsabb béta indulás, ezért csak összedobták ezt a részét, hogy majd lesz valahogy. Biztos vagyok benne, hogy ez nem fog így maradni. Balanszolással is el vannak maradva. A scoutok például egyszerűen csíter tankok.
Az összes 15-2-es defeat mind azért van, mert az ő scoutjuk előrerohant "taktikázni" a fent említett módszerrel, míg a tiéd egy retardált kis hülyegyerek volt, aki hátulmaradt snipe-olni és az enemynek voltak célpontjai a mieink pedig csak forgolódtak meg meresztették a szemüket, de úgysem láttak semmit, aztán elfogyott a hp-juk. A vereségeim és a nagyarányú győzelmeim 99%-a ilyenekből állt. Gondolom mondanom sem kell, hogy szoros meccs egyébként nagyon ritkán van.
Ez ugyanaz a wot féle igazságtalan spotting rendszer ami akkor domborodott ki leginkább mennyire katasztrofális is amikor elkezdték behozni a szuper medium meg light tankokat a hihetetlen camo értékeikkel.
Ha nem lenne benne a PVE ami igencsak szórakoztat még mindig (annak ellenére hogy már kezdem kitanulni az összes pálya, összes spawn helyét) már ezt is töröltem volna a fenébe....
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Illetve az is informatív dolog, ha miután a start gombra kattintasz kiválasztod a futtatás lehetőségét, majd beírod a megjelenő mezőbe hogy dxdiag és az így elinduló program kiírja neked a számítógéped paramétereit, köztük azt is, milyen videokártyát használ (második vagy harmadik ablakában)
Csata elején passzív spotolás a megfelelő bokorban, mert jó az álca értékük is, aztán figyel a minimap és a frontok kialakulása után aktív spotolás, ami nem azt jelenti, hogy berohanok a tankok köze meghalni, arra ott vannak az MBT-ék.
A vadászok pedig a csata elején támogatják a spotereket aztán az MBT-ket, mert a vadászok álcája is nagyon jó.
Az MBT-ék pedig szépen ballagnak felvenni a frontvonalat, ahol a fedezék mögött csiki csukiznak illetve a megfelelő beforgatással pattintanak.
Szerintem nincs ebben semmi bonyolult, aki nem érti az soha nem játszott a wt szimulátor csatájában, na ott lehet kapaszkodni, hogy mi van!!!!
Ja a könnyű tankok meg mennek gerilla harcot vívni, ahol baj van. /ja bocsi, ehhez is nézni kell azt a fránya minimapot/ 😄
365 csatám van és ismerem az összes PVP pálya helyeit és nem mai gyerek vagyok, ha bőven 200 csata alatt nem tanulja meg az ember ezt a pár pályát, akkor ott komoly gondok vannak. Most azon gondolkodtam el, hogy a himnuszt képesek a mai gyerekek végig kívülről megtanulni?????
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.20. 12:31:39
Azért a fix bot respawnak is megvannak néha a maga csodái <#smile>#smile>
A lányod meg, lehet csak oda akart ülni a géphez, de apuka már megint beköltözött elé 1 heti hideg élelemmel és ez nem tetszett neki...😄
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.20. 03:49:04
Biztos meg lehetne oldani a random bot respawn-t a jelenlegi fix helyett, hátha később csinálnak valamit. De így is egész jó, sok pályán a harc hevében nem ér rá figyelni az ember és nemegyszer az agyonlőtt tank mellé respawnol 2-3 fullos ellenfél, na az a kínos és nem igazán unalmas pillanat...😊 A kihívás is mindig megvan: minél több sebzés és kill. Nekem 8300 volt eddig a top sebzésem és 14 kill. Ezt kell felülmúlnom, van vele munka...😊
Az meg nem nagyon érdekel, hogy ugyanazok a pályák vagy a botok, mert végre lehet normálisan játszani is, ahogy egy tankkal illik. Számomra szórakoztató és élvezetes, hogy a nehéztankommal megyek előre, pattognak rólam, akár egyedül hozom a kört, 3-4 tankkal harcolok egyszerre, kiosztok rengeteg killt és sebzést. PvP-ben mit mutat fel a nehéztank? Szétlövik úgy, hogy nem lát semmit, nyílt terepen 1 percig él, forgathatod akárhogy, mehet bujkálni, mintha egy szaros ember-ember fps-ben féltené a nyamvadt életét egy szikla mögött remegve, ez nem tankos játékhoz méltó... Inkább 1000 csatában HARCOLOK idegeskedés nélkül, mint 10 vereség zsinórban, idegroncsként BUJKÁLVA...
Lassan jön a kredit, de összejött már a 2 millió a Chief-re, hát összejön a többire is. Egyébként a Chief nem nagyon sebez 6ezer alatt egy körben és még alap a legénység, meg a tank is, ez már csak javulni fog. PvP-ben mennyi az átlag? A saját hp se mindig jön össze, sőt...
Egy szó mint száz: kizárólag PvE!!! Remélem nem jut eszükbe kivenni egyszer, mert akkor uninstall...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.10.20. 02:38:45
/ a sivatagi pálya volt/ 😉
Nagyobb tierben azért nehezedni fognak a küldetések? Mert így olyan , mintha egy időhurokban lenne a random 5-fős csapat.
angelus1991ster.blogspot.hu