5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
Userx2 #2580 Ha van más alternatívád, akkor azzal lehet jobban jársz. T-72A nem képes pattintani AP lövedéket. Mozgékony, nagyot üt, de nem kiemelkedő, mert a T-80 utána már dupláját is hozza sebzésben bárkit látok. Lassan szűkül, de nincs időd kint maradni, emiatt sok lövés megy mellé, vagy célzol és meglőnek. PVE-ben a 3M-szerű gépek a maxot is képesek beleverni HE lőszerrel. Átlagban is dupláját sebzik bele a Chall.hez képest robbanó lőszerrel. Nagy nagy türelem kell hozzá, vagy PVP. Nem buffollják, hanem javítják a páncélját. Amit Yoss írt a Leo2-ről, az van a T-72A-nál is. -
Sz_i_l_a #2579 Ugyanezen a néven vagyok a játékban is, még mindig....? :)
-
Phara #2578 Gyanús vagy te nekem... -
aru #2577 Ezért mentem át a TD vonalra, pedig az MBT ágat akartam kihúzni. Már elegem volt, hogy szinte minden irányból jönnek a rakéták és arti lövések. Rosszabb, mint a WoT ilyen szempontból! -
Sz_i_l_a #2576 igen, csak tudni kell melyik lőszertípussal hova kell lőni :) -
Sz_i_l_a #2575 átfogom bogarászni a beállításokat és bekapcsolom én is, mert időnként nagyon kellene ;) -
Phara #2574 Hát engem szarrá lőttek és a végén mikor nem jött már több bot akkor egymást is. -
yossarianHUN #2573 A T-72-nek van a legdurvább tűzereje a saját szintjén :) -
Sz_i_l_a #2572 400 fölött van PVE csatám, de nem kaptam csapattárstól egy lövést sem ill nem is tudtam adni, pedig párszor próbáltam az idiotákat a cap-ről kilőni, amikor tele volt a map ellenséggel és a másodlagos sem volt kész, de az idióta kretén befoglalja a cap-et kibaszva magával és a csapattársaival ;) , akkor nem Punishermarko volt ?!!! :D
Utoljára szerkesztette: Sz_i_l_a, 2015.11.07. 19:20:40 -
Sz_i_l_a #2571 17.-én lesz buffolva a javításban mind2.
Utoljára szerkesztette: Sz_i_l_a, 2015.11.07. 19:14:40 -
#2570 A T-72A mennyivel használhatóbb, mint az Ural? Megéri rá beruházni, vagy inkább más vonalon (pl Leopard) érdemes fejleszteni?
Ma elértem az Urallal 100%-ot, de nem igazán jött be, mozgása nehézkes, páncélzat közepes, és a többi tankhoz képest gyenge tűzerő (minden harmadik-negyedik lövésem lepattan, még a közeliek is). -
Phara #2569 Akkor vagy nem játszottál PVE-t vagy te voltál az. -
Sz_i_l_a #2568 PVE-ben nem tudod sebezni a csapattársad ;)
-
Phara #2567 ah megvan
Punishermarko -
Sz_i_l_a #2566 És hány csatád van PVE-ben???
-
Phara #2565 Nem tudom nem 1 klánon belül voltak és azóta már bezártam a gémet nem tudom visszanézni a nevüket,hacsak meg nem mondod hol látom az ignored embereket. -
Sz_i_l_a #2564 Kik végeztek ki???
-
ikarus44 #2563 Kb. 3-3,5 hónapja. De nem szépült meg semmi sem azóta. Csak nekem szerencsém volt az arty-kal, mert nem sűrűn rontották el a meccseimet. De itt szinte állandóan. -
Phara #2562 Első meccsem ma PVE hard T-72. 4db 6-os a csapatban.Egy 3as szakasz 3. bázis védésnél (gondolom sokat sebeztem majd megöltem valamit)kivégeztek.Most ez mi a faszom? -
lexlutor #2561 "mint a WOT-ban, mert ott legalább ha melléd lő akkor nem vagy csak nagyon kicsit sebez, és utána egy ideig nyugtunk van tőle." - eleg regen jatszhattal a wottal, ha igy megszepultek az emlekek..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.11.07. 17:27:52 -
ikarus44 #2560 Ma volt időm megint kicsit huzamosabban játszani, a mult heti fekete nap óta (Hogy értsd:" Jó kis nap volt: Nem ütöttem át semmit, nem találtam el semmit, nem sebeztem semmit, az összes hard PVE-ben, és 2 kivétellel az összes PVP-ben is kikaptam, a T-72-őt le sem tudtam csillagozni Tegnap a bónuszokkal egy nap alatt 0-ról 14%-ra fejlődtem, kerestem kb. másfél millát. Ma kb. 3%-ot fejlődtem... és még veszteségesen is hagytam abba, mert már teljesen kiidegeltem magam... "
2015.11.02)
Ma kb. ugyanez... annyi különbséggel, hogy a legtöbb csatámban még a frontvonalig SEM jutottam el, mert rendszeresen kispotoltak, és jöttek az arty lövések meg a rakéták a SEMMIBŐL, és kb. 30sec. alatt kidöglöttem. Komolyan rosszabbak itt az artyk, mint a WOT-ban, mert ott legalább ha melléd lő akkor nem vagy csak nagyon kicsit sebez, és utána egy ideig nyugtunk van tőle. De itt a hatalmas tűzgyorsaságukkal, a pontosságukkal, és a területi sebzésükkel teljesen lehetetlenné tették az MBT-s játékot. (mert biztos nem volt elég hogy eddig is minden más osztály lehetetlenné tette...) -
AJensen #2559 Igaz, jogos. Ott a pont.
Az eddigi tapasztalataim nem túl fényesek, általában nálunk az artyk csak meghalnak nem pedig a csapatot támogatják. -
kissssss #2558 "ha olyan játékosok játszanának vele."
belépek artyval a játékba, visszaszámláláskor írom hogy szóljanak ha kell füst vagy tűztámogatás..... mi történik? egész játékidő alatt egy lófasz emberke se szólalna meg hogy kellene e támogatás.
azért az éremnek van másik oldala is.... -
AJensen #2557 Artyk füstöt is tudnak lőni. Szóval eléggé nagy támogatásuk "lenne", ha olyan játékosok játszanának vele.
A foglalós bug a PvE-ben is ott van. Kilövés után tovább foglal. Egyébként az is érdekes, hogy rád húzzák a lövést a botok. Már akkor lőnek, mikor még az ágyú feléd sem néz. Van egy városi pálya, ahol egy múzeum az utolsó védelmi vonal, nah ott úgy jönnek be a tankok a fák között, hogy fel sem deríted, de még spotter-rel sem.
Hétvégi majomparádé beindult készüljön fel mindenki a szebbnél szebb meccsekre. -
yossarianHUN #2556 Valószínűleg bug, olyat is láttam már, hogy már csak két tank volt a csapatból, az egyik foglalt, a másik a pálya másik végén kavirnyált, kilőtték a foglalót, és a foglalás még vagy 10 másodpercig nem állt meg. A jelzőfényt az artyk tudják lőni. -
SzocsA #2555 Az hogy lehet, hogy egy tankot ír ki ami a bázist húzza, az enemyből egy tank volt már hátra. de kint volt a körből, de húzta a bázist, hiába lőttem bele nem ment le.
Azon a nagy szigetes pályán voltunk.
Mi 3 an voltunk én visszamentem. de hiába lőttem bele nem tudtam lelőni a foglalást. de mi foglaltunk be.
Másik, hogy van ilyen jelzőfény ami mindenkit felderít aki az adott hely közelében van azt ki tudja lőni? -
FosTalicskaa #2554 Ez az igazi rate of fire trainer, sry itt modnak hívják... még az ágyút sem hagyta visszahűlni.... :) -
Userx2 #2553 Hanyag memória tuning. -
yossarianHUN #2552
Mit csináltál hogy ilyen lett? Én csak ilyet tudtam összehozni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Userx2 #2551 Így néz ki majd a Challenger 1 weak spot sámája a frissítés után. A zöld területeken már sebezhető 1200-as átütéssel. :-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ector #2550 Üdv mindenkinek!
Nem tudom érdekel-e bárkit, mert nagyon jól elvagytok itt is, de mi jópáran ezen a "helyen" tanyázunk a játék fórumán:
Foreign thread - Hungary
(Mivel miénk az egyik legaktívabb nemzet, tárgyalnak róla, hogy lesz saját szekciónk, mint a németeknek,lengyeleknek etc.)
-
AJensen #2549 Béta driver-t nyomtam fel, de akkor visszafogok állni a régire.
Köszöntem a segítséget!
Egyébként:
R9 270x 15.10 beta driver 64bit win 10.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.06. 18:17:49 -
#2548 én ennyit találtam
de érdekes hogy régi windowsodon jó volt, most meg szar, vga driver ugyan az? -
AJensen #2547 Segítség kellene! Elég sürgős.
A játék folyamatosan visszadob a garázsba, úgy, hogy már rég a csatában vagyok és harcolok. Ezt a kezdeti időkben csinálta a játék utána megszűnt.
Utána gép újra lett rakva minden friss. Játék újra letölt. Most 2 napja megint elkezdte.
Szóval játékban vagyok és kidob a garázsba, a tankom meg bent marad a csatában. Mi ez a dolog??? Hogyan lehet orvosolni??? -
Dagohun74 #2546 Ez igy van. -
#2545 PvE-ben kicsit más belőni a weak spotokat. Sokszor mondhatni lehetetlen mert úgy forog az AI mint a körhinta, cserébe a seggét és az oldalát gyakran mutatja így nem kell nagyon keresgélni. -
Dagohun74 #2544 Hát ha te mondod. Én szenvedek vele, igaz csak PvE-t játszom MBT-vel. Ott szokott lenni a 7-es és a 8-as Leo-is. -
yossarianHUN #2543 A torony weak spotját igen, amit most majd levesznek róla. Egyébként melyik Leóra gondolsz? A sima Leo 2-t bármilyen tankkal móka belőni, mert az LFP-jén egy sávban, a toronygyűrűjén, és a parancsnoki kupoláján szó szerint nincs páncél. Ez utóbbi ráadásul még megnövelt sebzést is ad. -
Dagohun74 #2542 Oké de eddig se volt móka a leo-t belőni a challenger-rel. Ráadásul már a T-80 as 125mm 3VBM13 APFSDS lőszere már röhögve átlövi, persze tudom függ a szögtől meg a távolságtól is. Majd kiderül. -
yossarianHUN #2541 Na ja, ez jó annak, aki benne ül, de majd mikor beálltok egymással szemben egy másik Challengerrel, és 5 percig csak pattogtok egymásról, az már nem lesz ennyire móka :P