5226
  • Kronos79
    Tegyük hozzá, hogy a böszme parancsnoki kupola full sebzést szed be. Teszi mindezt úgy, hogy te még rá sem látsz az ellenfeledre. Nincs AP-ja sem, így ha oldalról láncot találsz az ellenfeleden az biza egy szép kerek nulla lesz.
    Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2015.11.01. 20:13:59
  • kissssss
    mert még 5 méteres távon belül is képes mellélöni + emelet 0.5 camoval még a hegy mögött bujkálva is kiszúrnak téged.

kb olyan mint a wotban a KV-2... csak itt már kapsz gyorsabb toronyforgatást és ló*aszó rakétákat.
  • Angelus1991ster
    Sziasztok! M60A2-es Starship variáns sokatok szemében szarship tank. Szeretném megkérdezni, hogy miért?
    Tier 5-ös M60A3-as jobb?:D
  • ikarus44
    Én most az Amerikai, és az orosz MBT ágat húzom mind a kettőnél az 5-ös szinten. Az Amerikaival 42%-on, az orosszal 14%-on, de már most meglessz a hatosra a pénzem. Prémium nélkül. Ha egy vagy két ágat húzol akkor nem hiszem hogy gondban leszel.

A T-72-őt viszont imádni fogod. :) Istentelenül jó tank. Nem OP,de ha tudod használni, akkor nagyon hatékony lessz. Én csak ma kezdtem használni, de már 14%-on vagyok.(igaz most van az 50%-os bónusz, de akkor is. :))

A Leclercet előbb-utóbb biztos be fogják rakni, szerintem az Ariete, és a Challenger 2 közé.
  • SzocsA
    terminátort nem lehet megvenni?biztos hozná a creditet 6os szinten.
  • ToCsEk
    :D :D hát nemkell észnélkül lőni mindenre ami mozog :D
    passzolom nekem nincs meg
  • ROMOTO
    Vágom, de ez nem túl gazdaságos, egyébként is mindig én maradtam utoljára, akkor meg már hiába aktiválom, azért más tankkkal akármennyit lövöldözök nem tud elfogyni, ennél meg minden meccsben...szal fejlesztett toronnyal is ugyanennyi a lőszer?
  • ToCsEk
    resuply?
  • ROMOTO
    Ezt a Foxot komolyan gondolják azzal a 60+60 lőszerrel? Tegnap sikerült PVE ben sorra bukni mediumon úgy hogy kb a közepe-végétől nem maradt lőszerem, kb. 5 ből 4 szer..., fejlesztett toronnyal is ilyen ótvar mennyiség marad a rakéták mellé?
  • f2d
    Lehet, ma sikerült nagy nehezen elérni az 5-ös szintű tankot, csak a pénz nem jött össze rá. Türelmem meg nem volt gyűjtögetni, nagyon kíváncsi voltam már a nehéz fokozatú pályákra.
    No, mindegy, amúgy is jobbára csak egyel játszik az ember. Meló mellett tolom én is, azért haladok ennyire lassan. :)

A Leclerc-et nagyon hiányolom a Nyugat Eus vonalból.
  • Angelus1991ster
    Nálatok is az megvan, hogy ha pl. 10-12 az állás , akkor az esetek 90%-ban bukta a meccs?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.01. 18:10:09
  • Phara
    Nekem megvan minden 4-es tankom 2-3 kivétellel + 1 Chieftain.Open óta játszom munka mellett,szóval szerintem nem olyan gáz ahogy azt gondolod.
  • FosTalicskaa
    Ez a spotting rendszer egy akkora okádék szar. Teljesen kiszámíthatatlan az egész. A WoT-nál most biztos fosnak, hogy akadt egy rivális játék ami ugyanazokat a hibákat/bugokat tartalmazza mint az övék és ezáltal valódi alternatívát jelenthet a sok szopóálarcos kisköcsögnek, akik tankos ememóerpégével szeretnék tölteni a szabadidejüket...
  • f2d
    Na, meg van a T-72, a gatyám is ráment, akarom mondani az eddigi gyűjteményem. Csak egy BMP-1 és egy Leopard 1 maradt.
    Az 5-ös szinttől nagyon bedrágul minden, a vége az lesz, hogy csak egy tankom marad. Ez nem nagyon tetszik. :(
    Utoljára szerkesztette: f2d, 2015.11.01. 17:43:59
  • Phara
    Végre a Sheridan és a Starship is mehet pihenni, így prém+hallowen-el gyorsan letudva. :)
  • kissssss
  • ikarus44
    Igen úgy mint én is...
  • ToCsEk
    fele ennyi töltés ideje lenne akkor kihúztam volna simán pvpbe de így a pve királya ez a fos :D
  • Lokker
    Biztos minden vele töltött pillanatot élveztél és vissza fogod sírni
  • ToCsEk

pezsgőbontás
  • Phara
    És a töltésidő körüli bugokat is foltozza várhatóan?
  • yossarianHUN
    Hát ez jó kérdés, még semmi konkrétat nem mondtak róla, de szerintem nemsokára, néhány héten belül.
  • Pluskast
    Köszi :) Mikor várható az a patch?
  • yossarianHUN

Ez ilyen, szokj hozzá, a gépágyús botok szanaszét gyalázzák szemből. De a legközelebbi patch elméletileg hozza a rebalanszokat, és akkor befoltozzák a páncélját.
  • Pluskast
    Na szóval. Megszerzem nagy nehezen a Leo2-t. Hurrá jaj de jó végre 120mm-es löveg. EZ EGY AKKORA FOSTALIGA! Az AV változat egy istenkirály volt de ez! Ez egy kalap lószar! Minden beüti egyszerűen minden! Sorra döglök minden pve csatában.
  • kesa_hun
    az soha nem lesz. :)
  • yossarianHUN
    Fene tudja, lehet hogy kiakad a rendszer, és megsülnek a szerverek:)
  • Userx2
    Mi lesz ha parancsnokod eléri a 999.999 Xp-t?
  • yossarianHUN
    Most 50%-kal több kredit és XP jár Halloween miatt. Én most csináltam ezt:
  • SzocsA
    Ez nem lesz mindig ilyen? Akkor 8as szinten mennyit lehet keresni? Nem is kell prémtank.
    Amúgy ezzel a sebzéssel az mbt 70es mennyit adott volna?
  • yossarianHUN
    Láthatóan nem vagy tisztában a rétegjáték fogalmával. A rétegjáték a témájától és a játékmenetétől lesz rétegjáték. Az meg külön poén, hogy saját bevallásod szerint fogalmad nincs a szerverstatisztikákról, de azért már a második ilyen hangzatos kijelentést teszed, hogy a WoWS-nak több játékosa volt indulás után. Adj már erről valami forrást, légy oly drága, mert mondani mindenki azt mond, amit akar.
  • Kronos79
    Látom itt is megy a wotos agyamentség. A Chieftainnél 3 motor van. Az első fejlesztett moci semmivel sem tud többet, mint az alap, de azért kell 6070XP a fejlesztéshez.
  • lexlutor
    Az meg egy másik dolog, hogy ez egy szimpla klón modern tankokkal. - ezt ugy allapitod meg, mintha a legelso video ota nem lenne nyilvanvalo...
  • aru
    Jelenleg az! A WoWs-nek is több játékosa volt open béta státusz után. Az meg egy másik dolog, hogy ez egy szimpla klón modern tankokkal. Csak itt az a gáz, hogy míg WoT-ban 1 egység a légi áldás addig itt 4.
  • Pluskast
    Ja tudjuk wot az isten. Van másik topik ahol lehet térdre borulni és imádkozni érte.
  • yossarianHUN
    És az feltűnt, hogy a játék kb. két hete open beta? Az, hogy egy játék indulás után van, ezért még nem játszanak vele sokan, nem jelenti azt, hogy rétegjáték.
  • aru
    A WoTnak a legnagyobb a játékosszáma, a másik kettő csak rétegjáték mellette! Ha olyan húde sokan játszanák akkor zsinórban 5-10-szer nem futnák össze ugyan azokkal a nevekkel a csatákban.
  • yossarianHUN
    És hol is nézed a játékosszámát? Tudtommal nem tettek még közzé szerverstatisztikát. Mellesleg ha ez rétegjáték, akkor a WoT is az, de hát gyakoriak az ilyen 100 millió felhasználóval rendelkező rétegjátékok.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.31. 18:23:19
  • Sz_i_l_a
    Igen ez tipikus réteg játék a tankos fronton és aki idióta volt a WT-ben, vagy a WOT-ban az itt is idióta lesz és ez nem játékmotor függő ;)
  • kissssss