Armored Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt azért ne feledd, hogy az SC elleni effektív értéket még növeli a páncél döntöttsége, úgyhogy akár a két-háromszorosa is lehet. A garászban olvasható páncélvédelem értékekbe nincs bekalkulálva a döntöttség.

#2009 Nem a robbanó lövedékek esetén növeli, csak robbanó lövedékek a skill neve. Minden lőszertípusnál van hatása. A kifejleszthető cuccoknál a pasas/nő feje egy új, kifejleszthető parancsnok, a green dragon és hasonló meg title, amit ha feloldottál, fent a nevedre kattintva odabiggyesztheted a neved elé, így az ellenség is látja, ha kilőtted. Hasznos 😛 Vannak helyek, amik plusz sebzést adnak, például a tankok seggén a motor rácsozása, illetve néhány tankon az optika.
Szerintem a mostani patch-el. Mert nekem azóta nem engedi
Tudom hogy kicsit noob a kérdés, de ti hogy tudtok rakétázni, mert én hiába várom meg míg teljesen rá szűkül a célkereszt, ill. lövés után hiába tartom rajta a célkeresztet de az esetek 60%-ban el sem találja, a maradék 40% pedig nem üti át az ellen páncélját (pedig elvileg át kéne mert az SC elleni eff. páncél sem lenne elég, hogy megfogja a rakétát.)
Mikor tiltották ki a 4-es tankokat a hard pve-ből?

A rammolást telejesen elszúrták, ahogy írtátok is.
A garázsba való kifagyás továbbra is van nekem is, csatában a tank majd hirtelen visszadob.
Grafikai bugok, mint villódzó árnyékok.
Szóval az utolsó patch eléggé megkavarta a játékot, de rendesen. Plusz azok a háttér susmusok, amiket nem írtak patch-be, és még amikről nem tudni.
hogy lehet így elbaszni egy rammolási rendszert?
állok egyhelyben belémjön 30-al of-40-el a nyomorék és 241-et sebződik a swingfire-öm plusz az ő tankja is utána meg mek kb 30-al épphogycsak megkarcolom az of-40 seggét és minusz 250 hp 😛
az utána következő P verzió is hasonlóan jó +rakétákat is lehet eregetni vele.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Nálam nincs semmi minden tökéletesen műxik!
Kurva jó ez a gép 😄 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Döntetlennél elbasztam nem bírtam kinyírni az arty, 25 s volt csak hátra 😞

Tegnap valami 600 megás peccest le akart tölteni a launcher, nem sikerült, majd valami fix lefuttatása után (1151%-ig jutott) kiírta hogy végzett. A play gomb helyett továbbra is download van, amit megnyomva nem reagál semmit. Másnál is előfordult hasonló?

Még egy hiba, beteszi a gépet csatába, én meg kint maradok a garázsban, tehát pwp vagy pve indításkor visszaléptet a garázsba töltőképernyő után, viszont a harckocsi csatában marad. Tegnap estig semmi baj nem volt a játékkal.

Frissítés óta (tegnap) időnként kifagy a játék ha menüben vagyok. Találkozott valaki a jelenséggel?

Kérdeznék néhányat.

A töltőnek van egy olyan skillje, ami 20%-kal növeli a modulok sérülését robbanó lövedékek esetén. Ez csak a HE lövedékre értendő, vagy HEAT-re is?
Egyes tankok fejlesztésénél az Proven sorban(utolsó sor) van egy-egy ikon, amire nem nagyon tudtam rájönni, hogy mi. Az egyiken egy fickó(vagy nő) neve van. Pl. a Sheridan esetén Rashid Al-Atassi. A másik félét az M113-nál láttam The Green Dragon felirattal. Ezek mik?
Nekem úgy tűnik, hogy ha ugyanazzal a lőszertípussal lövöm az adott tankot, akkor a segglövés nagyobb sebzést ad, mint a fronttalálat. Ez csak véletlen, vagy így van lemodellezve?
kisTekila
<#wave>
jövögetnek a DC-s csibészek? <#pias>
Utoljára szerkesztette: kisTekila, 2015.10.23. 10:34:12

xfire: kistekila

hát igen most kell bevásárolni a prém tankokból mert hát a wot is úgy kezdte hogy a prém tankok op-k voltam a szintük beliek ellen, gondolom majd itt is lesz pár év múlva az hogy ami túl op azt nerfelik és elkezdik kiadni azokat a prém tankokat amik már saját tierjükben is használhatatlanok. 😛
Köszi.
Általában a leggagyibb T8 MBT-nek mondják (ami a baromi erős konkurenciát figyelembe véve igaz lehet), de nem nagyon találkozni velük, úgyhogy nem sokszor volt még lehetőségesem élesben tesztelni a védelmüket. Az tény, hogy a tornya elég weak spotos, nagy batár a kupolája, és az optika is viszonylag sebezhető, tehát Challenger 1 effektus. Ennél lejjebb viszont nem nagyon találtam rajta fogást. Garázsban nézegetve a toronygyűrűje felett elég masszívan shot trapnek tűnik a torony alja, de úgy rémlik, pattantam a gyűrűről, mikor próbáltam. Látszik, hogy az emberek félnek tőle (mármint a birtoklásától), mert amilyen sok Challenger van, ahhoz képest egy, talán két Arietét láttam eddig. PvE-ben gyakrabban találkozik vele az ember ellenfélként, de az nem túl mérvadó. Berakhatnák már a gyakorlószobát, lenne pár tank, aminek nem bánnám, ha nem élesben kéne kitapizni a gyenge pontjait. Főleg azt imádom, mikor 2A5-ben ülve, izzadó homlokkal simizem a célkereszttel az ellenséges T-90 testét, keresve a rést a pajzson, tudván, hogy ha a csóka nem balfék, mindjárt jön a 700-as saller.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.23. 05:30:38
+1.
Én arra lennék kíváncsi, kinek melyik tank jön be és miért, kiegészítve a hátrányokkal is persze. Jó eredményekre, vicces buktákra. Konstruktív hiba elemzésekre. Tippekre és trükkökre. Egyéb infókra, kérdésekre és válaszokra, a game működésre, pl. skillre, retrofittek, fejlődési rendszerre vonakozóan. Nézzetek be a prohardveres AW forumba.

Pl. érdekelne a C1 páncélja mennyire kemény, mert látnék fantáziát a gépben, de félek puha.

Látom, kezd itt is megjelenni a szektázás. Minden mellémegy, nem oda megy ahova lövök, direkt szivat az RNG, a másik csapatnak kell nyernie... Könyörgök, ne, a WoT fórumon elég ilyet lehet olvasni.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.23. 03:54:36
Zárásként mentem egy nagyon jó kört, amire azt mondtam így kellene minden meccsben viselkednie a tanknak, csak sajnos nem. Az esetek nagy részében a lövések mindig megtalálják maguknak azt a pontot, ami track, no pen vagy lepattanó. A napi cívás elkerülhetetlen ezek szerint.
Még mindig jobb, mint a wot.
Ez tagadhatatlan plusz pont az AW-nek. Oda kell tenni a vasat, de lehet 2. legtöbb XP-t kapni vesztesként is (a felderített tankok számából is látszik, hogy nem a 3. sorból lövöldöztem). Jelentősen kisebb a frusztráció mértéke így.

Nem igazán. Az MBT-70 és a Terminator szerintem még kicsit OP is a saját szintjén, az Exped. Tank szintén durva. A Zhalo se rossz, az AMX 10P 90 szerintem az egyik legjobb T4, de a többi prémről se hallottam soha panaszt.

Az artyt illetőleg szerintem az egyetlen, ami megakadályozza, hogy ugyanúgy arty party legyen az AW mint a WoT, az az, amit a WG-nek is évek óta meg kellett volna lépnie, mégpedig hogy max 2 darab lehet oldalanként. Különben már most rohadtul elszaporodtak volna, jelenleg is gyakorlatilag az összes meccsen megvan a 4 arty T7-től lefelé. Ezen felül arra kéne még odafigyelni, és megtenni a szükséges lépéseket, hogy WoT-os mintára vannak mapok, ahol az artyk rálátnak a legforgalmasabb MBT-s chokepointokra, így mikor az ember végre olyan pozícióba ér ahonnan eséllyel vehetné fel a kesztyűt az előrenyomuló ellenséges MBT-k ellen, elkezdi kapni a nyakába az áldást. Ezt meg kéne oldani, mert a WoT is többek között ezzel herélte ki a nehéz tankokat.
Nem tudom nem lesz-e baj itt is az artival. Nem sokat mentem még vele, ez volt az 5. csatám, de azért tud 300-400-as puszikat is adni:

Nekem teszik ez a Zhalo, nem bántam hogy ezt a founder packet vettem. Az ingyen adott obj 155-el nem vagyunk jó barátok, de ezzel lehet élvezetes csatákat menni. Kb. mint a T67 a WoTban. A kreditet is hozza, ha olyanja van:

Vagy itt nincs az, mint a WoT-ban, hogy a prémtank rosszabb?

Én vissza is térek, hogy eladjam az összes tankom és az egészet artikra fogom költeni. 😄

Jockey
meg mindig nem kotelezo ezzel jatszani...hatra harc es var ratok a wot..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Banánt a két top sebzőnek is! Nagyon kitettek magukért...
Ez annyira eredeti volt, hogy ha rákeresnék a gugliban erre a szövegre biztosan 800.000 találatot dobna vissza... 😊

azt azért megsúghatnád hogy miért ennyire ferde a banán, persze ha nem tudod a választ az sem baj..... majd megkérdezem egy másik majomtól.

Nem kell, mert ki tudja honnan húztad elő.

nem kell visítani, tessék itt egy falat......

Öröm látni, hogy más is szenved... Nem annak örülök, hogy pont te szenvedsz, hanem hogy másnak is feltűnik néha a wot copy-paste, amit én már a legelső gameplay videók érkezésekor észrevettem, de sokan még most, hogy open, sem látják valamiért. Hát igen, nekem jóval alacsonyabb az ingerküszöböm úgy látszik...😊
És az Obsidian most már elégedetten hátradőlhet a székében. "~Igen, megcsináltuk! 100%-osan lemásoltuk a WoT-ot.", majd valami rózsaszín tollas feminim férfi akinek répa lóg ki a seggéből, beszól hátulról. "-És az artik?", majd a mail.ru és az obsidian vezetősége aggodalmasan összenéz, elvégre tényleg politikailag korrekteknek kell lenniük a mentálisan gyengébb képességűekkel és a melegekkel, szóval elindítják ismét a WoT-ot, nyilván már nekik is elegük lehet abból a hulladékból, de hát muszáj mert az ottani szopatások már évek óta sikeresen működnek, majd váratlanul felkiált az obsidian CEO, "~Legyen a retardáltaknak 3k sebzésük és a figyelmezetést csak akkor kapják a tankosok amikor már úgysem tudnak kitérni a lövedék elől!", majd ezt követően elégedetten gratulálnak a sikeres copy-paste összehozásához és várják a dollármilliókat...

és itten direkt ezért van co-op játékmód is ahol maximum 4 iq nuku-t kaphatsz
Mentem 7 csatát mind a 7 vesztes lett. Mindegy mivel mentem akkor is lost lett. Azt hiszem megfogom másítani a véleményem a játékkal kapcsolatban.
Előjöttek a wotos problémák nálam is. Vagy vesztes csapat, vagy a legsza*abb RNG, amit kaphatsz. Az, hogy nem tudsz átlőni a teherautó alatt az csak a jéghegy csúcsa, de hogy a lövés se arra megy amerre célzok, nem viszi át ott ahol zölden mutatja, az már nevetséges. t72-nél tartok, de ezzel a tankkal még 1-et nem tudtam nyerni. A lövések fele vagy nem megy át, vagy el sem találja a sza*os célpontot. Engem persze minden szögből minden honnan játszi könnyedséggel visznek át.
Nah ebből lett elegem a WoT-ban is. A töménytelen copatás, hogy a másik csapat megnyerje a meccsét.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.10.22. 17:27:37
patchaou
Attól hogy néha van egy-két szar köre valakinek még nem lesz rossz játékos. Mindenkinek vannak ilyen körei, csak a jobbaknak lényegesen kevesebb 😊
Nekem is volt már olyan köröm a wot-ban hogy utána még rám is írtak, hogy legközelebb valami wörös wn8-as accountot vegyek az ebay-en mert a kék nem áll jól XD
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.10.22. 16:52:01

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Me0w
Ennek azert ellentmond, hogy pl. az elozo korben a T72-bol 2 lovessel lottek ki, vision rangen kivulrol, a meccs 4. perceben, atgm-el. Nem hiszem, hogy en ettol rossz jatekos lennek 😊

Together we'll fly someday...

patchaou
Igazad van, de rossz irányból közelíted meg a kérdést. Sokkal több lehetőség van az általad leírtaknál., ráadásul a gyökerek alsóbb tierben is elcseszik a játékot nem csak T8-tól.
Arra kellene lehetőséget adniuk, hogy akik átlátják a játékot és nagyobb tehetségük van hozzá azok ne legyenek rákényszerülve az átlagos, hozzá nem értő játékosokkal való játékra.
Lehetne mondjuk valami többlépcsős rangsorolt téma, ahol a magasabb szinteken a jobb játékosok játszanának és mondjuk minden szinten magasabb bónuszok járnának a csaták után. Ezzel ösztönöznék is a játékosokat arra, hogy jobbak legyenek.
Vagy olyan MM ami azonos arányban osztja el az azonos képességű játékosokat, méghozzá úgy, hogy ha az egyik oldalon a 3-4 top tank a jobb akkor a másik oldalra ne alulra rakjon 3-4 jót...
Meg biztos van még rengeteg megoldás. Viszont ugye sajna a fő fizetőközönség ezt nem problémaként éli meg, inkább talán csak azért sírnak mert néha egy-egy "nolifer" úgy szopatja meg őket a csatában ahogy csak akarja. Vagy addig sírnak hogy valami OP amíg szarrá nem nerfelik... ahelyett hogy megtanulnák hogy lehet elkapni az OP cuccot a gyenge pontján. Szóval a bevételi forrásuknak csak egy nagyon kis rétege az aki problémaként éli meg az egészet, úgyhogy szarnak bele.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.10.22. 16:35:30

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

De egy mmo-ban, hgy küszöbölnéd ki fejlesztőként azt, hogy az "agyhalottak" ne játszanak. Sok van belőle, pénzük is sok van és a fejlesztés drága. Annyit tehetnének max hogy T8-9-10 előtt egy komoly játékbeli iq és stratégiai tesztet kell megcsinálni addig nincs T8+
De akkor milyen felháborodás lenne már.
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2015.10.22. 16:17:57
patchaou
Kifogás? Mintha nem fejtettem volna ki... rá van kényszerülve az ember a random csapattársakra ha ezekkel a játékokkal akar játszani és nem megoldás egyik alternatív játékmód sem a lentebb kifejtett okok (és nem kifogások) miatt.
Az a baj, hogy attól hogy itt koptatom a billentyűt, egyik fejlesztő sem fog dolgozni a probléma megoldásán.

Mindig lesz valami kifogás...<#wave>
patchaou
Csodálatos lenne amit írsz ha működne. Wotban ha eredményes is akarsz lenni ezekben a játékmódokban, akkor csak néhány tank alkalmas ezekre, vagyis a maradék 99%-a azoknak a tankoknak amiket fejlesztene az ember már ki is esett. Szóval a csatáknak csak egy nagyon kis részét tudja az ember válogatott csapatban játszani. AW-ban a pve pedig még nagyon gyerekcipőben jár. Talán ha változtatnak majd a botok spawn rendszerén az megoldhatja a gondot, de jelen pillanatban talán jobb is csököttekkel tolni a pve-t úgy nagyobb a kihívás mintha válogatott csapat lenne az ember fia melett 😊

És nehogy már az legyen a baj ha az ember elvárja, hogy a másik gondolkodjon. Igenis az a baj, hogy buták mint a segg és nem az hogy azt szeretném hogy értelmesebbek legyenek.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.10.22. 15:52:49

Inkább az a baj, hogy sokan azt várják el a RANDOM/PUG csapatoktól hogy jól játszanak, WoT-ban (stronghold, team battle) és Itt (pve) is van lehetőség arra hogy teljes létszámban ÉRTELMES csapattársakkal indulj neki (és nagy eséllyel kapsz komolyabb ellenfelet is). Csak ugye ezekhez nem elég a sült galambra várni, hanem valamit csinálni is kell.
patchaou
Oké... elsősorban értelmes csapattársakért (és ellenfelekért) "sírok", és ezt akár simán meg is oldhatnák. Viszont ha nem, akkor alternatív megoldásként botok formájában is jók lennének.
Nem az Én játékom... hogyne, inkább azoké akik képtelenek csapat szinten gondolkodni és azoké akikbe egy morzsányi taktikai érzék sem szorult. Hagyjuk már ezt... Azoknak kellene singleplayerben és/vagy egyéb multiplayer játékokban gondolkodni akik képességeit meghaladja az AW vagy a WOT. De sajna többségük ahhoz is sötét hogy felfogja mennyire nincs érzéke az ilyesmihez.
Ezek a videók meg viccesek, de Ti sem gondoljátok komolyan...

Neked van bajod a játékosokkal nem nekik veled. Egy multiplayer/coop játékban "sírsz" bot csapattársakért. Ezek szerint ez nem a Te játékod...
patchaou
Mutass egy értelmes tankos singleplayer játékot. <#wilting>
És miért Én keressek másik játékot? Keressen más játékot az, aki totál sötét az ilyenekhez <#vigyor2>

Akkor miért nem keresel valami single player játékot?
patchaou
Vagy az kellene, vagy valami rangsorolási rendszer. De Én kiegyeznék egy olyannal is, hogy botok legyenek a csapattársak is.

De a látótávért is. Ezért nem ajánlatos medium alá vinni
Graphics Instruction

Utoljára szerkesztette: kraven54, 2015.10.22. 13:41:16
Sajnos az agyhalott játékosok ellen, nem sok mindent tudnak csinálni, bár a képesség alapú MM-re kíváncsi leszek. 3 óráig fognak állni a szerverek.