5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
Dagohun74 #2660 Egyébként jól lehet keresni a MBT-70-el? Most akarok venni egyet, mindig pénz szűkében vagyok. -
yossarianHUN #2659 Az MBT-70-nek a hasát kell lőni, annak is az alsó harmadát. Viszi minden, mint forró kés a vajat. -
FosTalicskaa #2658 Szánalmas ez az egész tier 5. Full 5-ös szint mindenki, de minden csatában az ellenfélnél ott figyel legalább 2 mbt-70 aztán elindulnak át nyílegyenesen előre, alig lehet bennük kárt tenni. Majd mire átérnek addigra a csapatom el is fogyott. Zsinórba 4 ilyen csata. Mi retkes faszt keresnek ezek egyáltalán 6-os szinten??? Kurvára fel kellene őket nyomni tier 8-ba aztán szopjanak ott a pay to win faszságukkal. De hogy a 6-os szint is csak azért kell nekik, hogy szétszopathassák velük a4-es 5-ös tankokat, úgy hogy sok 6-os is esélytelen velük szemben... -
#2657 Oké, kösz -
yossarianHUN #2656 Le kell szedni. -
#2655 Lehet csak képzelődöm, de nem itt a fórumon írtátok, hogy nem kell leszedni a retrofitet ha fejleszteni akarom...., nézegetem játékban, de sehogy sem akaródzik sikerülni, mk2-re varázsolni. -
Angelus1991ster #2654 Red Alert II és nagyszerű kiegészítője a Yuri ingyen megszerezhető az Origin-en keresztül, az EA oldalán ezév végéig. -
aru #2653 Hol lehet váltani az SD és HD kliens között? Sehol nem találom pedig letöltötte mind a kettőt...
Ahhoz igen csak nagy mázli kell, hogy egy 100 km/h-val robogó TD-t kiszedj látatlanba... jogosan megy!
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.11.10. 16:36:53 -
ikarus44 #2652 Az XM-1 mennyire használható a nerf óta?
Ill. az M1 Abrams nagyon gáz a 105-ös löveggel?
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.11.10. 15:00:31 -
yossarianHUN #2651 T-80 gameplay móka
Ha valakinek lenne igénye gameplay videóra egy konkrét tankról, akkor visítson:) -
FosTalicskaa #2650 Kedvenceim azok az artisták aki ellövik magukat, mozognak, de csak 2 másodpercig és még azelőtt megállnak mielőtt eltűnik róluk a spot, majd csodálkoznak, hogy akár 10 másodpercel később is kapják a 450 körüli csomagot a nyakukba. :D -
kissssss #2649 nem nehéz elkapni a láthatatlan ellenfelet csak kell egy kis gyakorlás, pl: pipelines pályának a felső sarában tökéletesen nyomon lehet követni az ellenséges artykat vagy tankvadászokat ahogy épp keresztülhajtanak kerítésen házon autón... én meg csak a nyomvonal elé célzok várok és jön a kill/sebzés + kurvaanyázás és csiterezés a túloldalról. -
FosTalicskaa #2648 Na ez egy rossz hozzáállás. Tegnap például 9 vs 3 volt. Egyedül voltam arti 2 bmp-vel és olyan jól tartották spot alatt az ellenséget, hogy végül legyőztük mindet... Mindig az ilyen nagy vereségnek látszó körökből lesznek az epic győzelmek. -
ikarus44 #2647 Mostanában az én HP-m legalább 3/4-ét az artyk szedik le, pedig mozgok, de annyira gyorsan töltenek, és akkora a splash-ük +még sokszor úgy lőnek meg hogy nem vagyok spotolva (és MOZGOK!!!)... -
Dagohun74 #2646 Nem gondoltam volna, nem megyek utánuk. Én mikor hallom hogy az ellen arty-a lőtt akkor külső nézett és látom merről merre tart a lövedék, aszerint próbálok lelépni. Hát elég sokszor van hogy főleg a reactor pályán a scoutok ott szambáznak a mi bázisunkon. Azok igen rövid meccsek. A másik nagyon rövid meccs riverpoint pálya mindenki a híd alá de szó szerint. A másik oldal csont üres. Ilyenkor mikor ezt látom ki is lépek felesleges erőlködni arty-val. -
FosTalicskaa #2645 A csapattársaid lőtávjában hátrafelé persze. Nem azt mondtam, hogy közöttük állj. :P
Mert a frontvonal általában egy 3-400 méteres senki földje + 100 méter a második vonal a csapat kemperei. Többnyire TD-k és hülye scoutok vannak itt és te tőlük vagy kb 400 méter távban és ők fognak téged is megvédeni, ha átjut valami gyors... Szóval kb 8-900 méterről biztos nem fog meglátni téged semmi, az MBT-k meg olyan vakok, hogy 200 méterre is már scout kell nekik, hogy ellőjenek odáig + ekkora távolság már ahhoz is elég, hogy a leglassabb artinak is legyen ideje visszahúzódni, valamint a lövedéked sem repül túl sokáig... ;)
Ha nem keveredek rossz helyre vagy nem olyan helyen zajlik a csata ahova sehogy nem tudok belőni akkor 2-3k dmg így meg szokott lenni. -
AJensen #2644 A frontot ne úgy értsd, hogy akkor neked be kell menni a pálya közepére. Hanem elmozdulsz a többiek fele, úgy, hogy még továbbra is takarásban legyél a sok spotter mocsoktól.
"HA" ügyes a csapat, akkor jókat tudsz játszani arty-val is, mert a csapat folyamatosan küldi majd neked az infót. Sőt ha közelebb vagy néhány emberhez, akkor még védeni is tudnak a sok gyalog kakukktól.
Artyk-nál azt az egyet nem értem, hogy folyton telibe kapnak, amikor mozgok. Mert amikor jelez az indikátor, akkor ő már elsütötte a lövést, tehát irányítani biztos nem fogja, max a közeledbe eshet, ahol mérséklődik az becsapódás ereje. Viszont utóbbi időkben elég sokszor kapom a nyakamba a 200+-os sebzéseket. Nehéz úgy játszani, hogy két oldalt fognak közre, lehozná az ember a meccset, de az artyk tesznek neki keresztbe. -
Dagohun74 #2643 A gond az hogy mozogsz a frontvonallal esélyes a spot és már kapod is az áldást. -
FosTalicskaa #2642 A trükk, hogy mozogni kell a frontvonallal, mert ha átrobog valami scout 150-el a frontvonalon, akkor nem lesz senki se aki megvédjen ha te a pálya sarkában vagy elszeparálódva egyedül. Viszont ha te ott vagy a csapattársaid lőtávjában, akkor az ilyen scoutok már azelőtt meghalnak mielőtt lőhetné a másodikat beléd... -
Dagohun74 #2641 Írtam már korábban hogy nem érdekli őket ha száll feléjük a cucc. De hogy OP lenne .... Később magasabb szinten igen meg kell küzdeni 2000+ sebzésért az artynak. Főleg ha jó játékos van a másik oldalt. Ott már világító rakétát is kapsz a fejed fölé. Már pukkansz is ha nem figyelsz. Ráadásul a kis piszok vbn-ek úgy jönnek át legtöbbször hogy esélyed sincs elbújni, de lehet én fogtam csak ki szar csatákat. De vannak jó csaták főleg ha sikerül kilönni az ellen arty-át már az elején onnantól lehet gyűjteni a sebzést. -
tutyimutyi2 #2640 a smoke meg a másik az secondary-nál találod meg
mellesleg miért van az hogy 8kor kezdődött az update és azt írták hogy 4 órás lesz de még most sem enged fel
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.11.10. 12:40:39 -
FosTalicskaa #2639 Igen mondjuk ez számomra is furcsa volt. Ha veszek egy új motort ami kiváltja a régit akkor a gyári motort miért nem engedi eladni. Nem mintha ezt a stock dolgot leszámítva olyan sok tankot érintene ez a moduleladás. Van vagy 8-10 járművem, de igazából csak a LAV-300-nál fordult elő az, hogy az alapon felül 2 ágyú tartozott hozzá, amiből 1-et el lehetett adni...
Egyébként az M109-es artinál, kifejlesztettem a smoke shellt, 788 dollár, de sehol sem látok opciót arra, hogy vihessek is magammal... a lőszerek között csak a 3 db HE van és annyi...
egyébként az artik vagy disznó mód op-k, vagy a játékosokat nem érdekli, hogy éppen repül feléjük egy tüzérségi lövedék. De ha próbálna is félremozogni akkor is megkapja a szokásos 200-as dmg-et 1-1.5 tank távolságnyi splashből, mintha eltaláltam volna.Remélem ezt nem hagyják így. Legalábbis csak azután ne hagyják miután én végeztem ezzel :D -
robogo81 #2638 Nekem az tűnt fel,hogy csak a fejlesztett modult lehet eladni, az gyáriakat nem engedi,és a nem használt/másabb kaliberű lőszert is el lehet adni. -
Dagohun74 #2637 Köszi majd kipróbálom egy kis pénz nem árt. Depó nincs az tuti. -
Userx2 #2636 Szerintem itt nincs depo. Amikor eladod a tankod, eladod az összes motyót vele. -
FosTalicskaa #2635 A dealer tank listában vagy az upgrade menuben kiválasztod a kívánt tankot és jobb klikk a modulon, majd sell. Én legalábbis ezt használtam, viszont még nem adtam el tankot szóval nem tudom, hogy nem lesz e kiszürkítve az egész rész... De, hogy van e olyan teljes lista a nem használt modulokra mint a wot-ban, az jó kérdés...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.10. 10:59:59 -
Dagohun74 #2634 A köv. patch-nél jönnek a gyakorló csaták. Viszont árulja már el valaki hogy lehet eladni a régi cuccokat, és csak azokról lehet amik megvannak? Amit eladtam tankot annak a cucca megvan-e? -
FosTalicskaa #2633 Egyébként ami a leginkább hiányzik a játékból számomra az a gyakorlócsaták.Nem kizárt, hogy van csak én nem találtam még meg. :) Szerintem sokat segíthetne mindenkinek az ha a tapasztaltabbak innen a fórumról, vagy csak úgy jópáran összejönnének és be lehetne járni a pályákat, ki mire honnan lát rá, hogy lehet védekezni egyáltalán megismerni a jó helyeket stb. Mert harc közben erre sajnos nem igazán van lehetőség. Én pl. alig 1-2 pályán tudok még csak hatékonyan játszani, ott is csak egy részen és akkor ha mennek arra tankok, különben ha nem akkor elbizonytalanodok és csinálom a hülyeséget és utána megyek mindenfelé amíg ki nem lőnek... :P -
ikarus44 #2632 Küldhetnél egy videót, hogy hogy csinálod, mert nekem sehogy sem megy...
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.11.10. 10:22:56 -
Phara #2631 Igen olyan nálam is van és már egyik barátomnak is volt. -
FosTalicskaa #2630 Nem tudom felfogni, hogy miért csinálja azt a játék, hogy időnként visszaesik 3 fps-re az egész... és csak egy restart tudja megjavítani... -
AJensen #2629 Chief Mk5 - 5200K dmg és bukta lett. A röhej viszont az volt, hogy még pénzt is alig kaptam ezután.
5-ös szinten a Chief az egyik leghasználhatóbb mbt. Az összes többivel eddig alig ment a játék. Ezzel viszont meccsenként a legkevesebb az 1500 dmg, átlagban jóval több. A többivel viszont jóval gyengébb a helyzet.
Egyenlőre nem adogattam el semmit, kíváncsi leszek a patch után, miből milyen tankot csináltak.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.10. 00:02:18 -
Userx2 #2628 Mostanában nem farmoltam velük. Állítólag a T6 prémek pénznyomdák. -
ikarus44 #2627 Jesszus... A prémtankok ennyire jól hoznak? -
Userx2 #2626 Lustaságból nem szoktam prémtankokat csillagozni. Most a Taifun II-vel kivételt tettem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ikarus44 #2625 De azt találtam el, ráadásul, vagy 4-szer egymás után. Port Storm-on, ha az Észak-keleti pontról indulsz a felüljáró mellett, ahol van a vonatroncs, mellette van egy homokdűne, És onnan a felüljáróból kezdett el az enemy Chief. lőni... (én ált. arra a pontra szoktam beállni jó gun depes tankkal (bár már inkább csak az M60A3-al szoktam a Chief.-el többet oda sem megyek...) mert onnan aránylag jól le lehet fedezni a kikötő azon részét ahol jönni szoktak ellenfél tankjai, és azt a "folyosót" is le tudom onnan fedezni, ahol az ügyesebb játékosok flankelni próbálnak. + a felüljáró feljáróját is. Persze ha az ellen jól le tudja reagálni akkor nem sok mindent tudsz csinálni, mert beszorítanak.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
tutyimutyi2 #2624 PvE-ben a ghost hunter-ben az egyik feladat megvédeni a missle silo-t de azt nem értem hogy mi értelme megvédeni a rakétát ha az pár méter emelkedés után felrobban? -
yossarianHUN #2623 Akkor nem a hasát találta el, az 76 milliméter. De érdemes átvergődni rajta, a Chally és az Ariete szerintem igen durva lesz, ha feltápolták őket a patchben. -
ikarus44 #2622 Ma sikerült egy hatékonyságból lediplomázott (ill. inkább plágiummal diplomázott...) csapattal találkozni. River Point mapon a déli bázistól kezdve mentem le 5-öd magammal a keleti részébe, az autópálya mögé, ellenünk csak 3 tank volt, de nem tudtak maguktól áttörni meg kellett várni még én, meg egy 7.-ik társam, is odaér. (egy MBT-70 is volt az első öt között de mihelyt ellenséget látott elfelejtette a W fogalmát.... Persze hogy vesztettünk....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Másik: Úgy tűnik, megtaláltam a legretardáltabb tankot a játékban, mert hogy semmire sem megyek vele, az is biztos.... Chief-et sem tudom a haspáncélon átlőni úgy hogy alulról lőttem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sajna marad a PVE...
-
Nihili #2621 Ez egy béta driver, több ismert hiba kijavításra vár még vele kapcsolatban. Valóban nem érdemes még felrakni.