Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#2009 Nem a robbanó lövedékek esetén növeli, csak robbanó lövedékek a skill neve. Minden lőszertípusnál van hatása. A kifejleszthető cuccoknál a pasas/nő feje egy új, kifejleszthető parancsnok, a green dragon és hasonló meg title, amit ha feloldottál, fent a nevedre kattintva odabiggyesztheted a neved elé, így az ellenség is látja, ha kilőtted. Hasznos 😛 Vannak helyek, amik plusz sebzést adnak, például a tankok seggén a motor rácsozása, illetve néhány tankon az optika.
A garázsba való kifagyás továbbra is van nekem is, csatában a tank majd hirtelen visszadob.
Grafikai bugok, mint villódzó árnyékok.
Szóval az utolsó patch eléggé megkavarta a játékot, de rendesen. Plusz azok a háttér susmusok, amiket nem írtak patch-be, és még amikről nem tudni.
állok egyhelyben belémjön 30-al of-40-el a nyomorék és 241-et sebződik a swingfire-öm plusz az ő tankja is utána meg mek kb 30-al épphogycsak megkarcolom az of-40 seggét és minusz 250 hp 😛
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Kurva jó ez a gép 😄 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A töltőnek van egy olyan skillje, ami 20%-kal növeli a modulok sérülését robbanó lövedékek esetén. Ez csak a HE lövedékre értendő, vagy HEAT-re is?
Egyes tankok fejlesztésénél az Proven sorban(utolsó sor) van egy-egy ikon, amire nem nagyon tudtam rájönni, hogy mi. Az egyiken egy fickó(vagy nő) neve van. Pl. a Sheridan esetén Rashid Al-Atassi. A másik félét az M113-nál láttam The Green Dragon felirattal. Ezek mik?
Nekem úgy tűnik, hogy ha ugyanazzal a lőszertípussal lövöm az adott tankot, akkor a segglövés nagyobb sebzést ad, mint a fronttalálat. Ez csak véletlen, vagy így van lemodellezve?
jövögetnek a DC-s csibészek? <#pias>#pias>
Utoljára szerkesztette: kisTekila, 2015.10.23. 10:34:12
xfire: kistekila
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.23. 05:30:38
Én arra lennék kíváncsi, kinek melyik tank jön be és miért, kiegészítve a hátrányokkal is persze. Jó eredményekre, vicces buktákra. Konstruktív hiba elemzésekre. Tippekre és trükkökre. Egyéb infókra, kérdésekre és válaszokra, a game működésre, pl. skillre, retrofittek, fejlődési rendszerre vonakozóan. Nézzetek be a prohardveres AW forumba.
Pl. érdekelne a C1 páncélja mennyire kemény, mert látnék fantáziát a gépben, de félek puha.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.23. 03:54:36
Még mindig jobb, mint a wot.

Az artyt illetőleg szerintem az egyetlen, ami megakadályozza, hogy ugyanúgy arty party legyen az AW mint a WoT, az az, amit a WG-nek is évek óta meg kellett volna lépnie, mégpedig hogy max 2 darab lehet oldalanként. Különben már most rohadtul elszaporodtak volna, jelenleg is gyakorlatilag az összes meccsen megvan a 4 arty T7-től lefelé. Ezen felül arra kéne még odafigyelni, és megtenni a szükséges lépéseket, hogy WoT-os mintára vannak mapok, ahol az artyk rálátnak a legforgalmasabb MBT-s chokepointokra, így mikor az ember végre olyan pozícióba ér ahonnan eséllyel vehetné fel a kesztyűt az előrenyomuló ellenséges MBT-k ellen, elkezdi kapni a nyakába az áldást. Ezt meg kéne oldani, mert a WoT is többek között ezzel herélte ki a nehéz tankokat.

Nekem teszik ez a Zhalo, nem bántam hogy ezt a founder packet vettem. Az ingyen adott obj 155-el nem vagyunk jó barátok, de ezzel lehet élvezetes csatákat menni. Kb. mint a T67 a WoTban. A kreditet is hozza, ha olyanja van:

Vagy itt nincs az, mint a WoT-ban, hogy a prémtank rosszabb?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Előjöttek a wotos problémák nálam is. Vagy vesztes csapat, vagy a legsza*abb RNG, amit kaphatsz. Az, hogy nem tudsz átlőni a teherautó alatt az csak a jéghegy csúcsa, de hogy a lövés se arra megy amerre célzok, nem viszi át ott ahol zölden mutatja, az már nevetséges. t72-nél tartok, de ezzel a tankkal még 1-et nem tudtam nyerni. A lövések fele vagy nem megy át, vagy el sem találja a sza*os célpontot. Engem persze minden szögből minden honnan játszi könnyedséggel visznek át.
Nah ebből lett elegem a WoT-ban is. A töménytelen copatás, hogy a másik csapat megnyerje a meccsét.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.10.22. 17:27:37
Nekem is volt már olyan köröm a wot-ban hogy utána még rám is írtak, hogy legközelebb valami wörös wn8-as accountot vegyek az ebay-en mert a kék nem áll jól XD
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.10.22. 16:52:01
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Together we'll fly someday...
Arra kellene lehetőséget adniuk, hogy akik átlátják a játékot és nagyobb tehetségük van hozzá azok ne legyenek rákényszerülve az átlagos, hozzá nem értő játékosokkal való játékra.
Lehetne mondjuk valami többlépcsős rangsorolt téma, ahol a magasabb szinteken a jobb játékosok játszanának és mondjuk minden szinten magasabb bónuszok járnának a csaták után. Ezzel ösztönöznék is a játékosokat arra, hogy jobbak legyenek.
Vagy olyan MM ami azonos arányban osztja el az azonos képességű játékosokat, méghozzá úgy, hogy ha az egyik oldalon a 3-4 top tank a jobb akkor a másik oldalra ne alulra rakjon 3-4 jót...
Meg biztos van még rengeteg megoldás. Viszont ugye sajna a fő fizetőközönség ezt nem problémaként éli meg, inkább talán csak azért sírnak mert néha egy-egy "nolifer" úgy szopatja meg őket a csatában ahogy csak akarja. Vagy addig sírnak hogy valami OP amíg szarrá nem nerfelik... ahelyett hogy megtanulnák hogy lehet elkapni az OP cuccot a gyenge pontján. Szóval a bevételi forrásuknak csak egy nagyon kis rétege az aki problémaként éli meg az egészet, úgyhogy szarnak bele.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.10.22. 16:35:30
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De akkor milyen felháborodás lenne már.
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2015.10.22. 16:17:57
Az a baj, hogy attól hogy itt koptatom a billentyűt, egyik fejlesztő sem fog dolgozni a probléma megoldásán.
És nehogy már az legyen a baj ha az ember elvárja, hogy a másik gondolkodjon. Igenis az a baj, hogy buták mint a segg és nem az hogy azt szeretném hogy értelmesebbek legyenek.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.10.22. 15:52:49
Nem az Én játékom... hogyne, inkább azoké akik képtelenek csapat szinten gondolkodni és azoké akikbe egy morzsányi taktikai érzék sem szorult. Hagyjuk már ezt... Azoknak kellene singleplayerben és/vagy egyéb multiplayer játékokban gondolkodni akik képességeit meghaladja az AW vagy a WOT. De sajna többségük ahhoz is sötét hogy felfogja mennyire nincs érzéke az ilyesmihez.
Ezek a videók meg viccesek, de Ti sem gondoljátok komolyan...
És miért Én keressek másik játékot? Keressen más játékot az, aki totál sötét az ilyenekhez <#vigyor2>#vigyor2>
Graphics Instruction
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2015.10.22. 13:41:16