5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
bgabor #17 Nem tudjuk a játék időkeretét egyelőre, szóval szerintem ne vízionáljunk egyelőre csúcstechnikás lézerirányzású tüzérségi lövedékeket. Más kérdés hogy valóban haláli lesz kibalanszolni ezt az egészet. Hogyan balanszolsz ki egy Abramst és egy T-80ast amikor a T-80asnak van lövegcsőből indítható rakétája az Abramsnak meg nincs? És a rakétával messzebbről lehet lövöldözni mint a sima gránátokkal?
De lehet hogy jól meg fogják tudni oldani, és akkor mi tankrajongók csak jól járhatunk. A War Thunder a világháborús, ez meg a modern tankhadviselést fedi majd le, és mi mindezt ingyen játszhatjuk. Jóféle.
(World of Tanks? Az meg mi? ) -
Pettersson #16 lehet, hogy hülye a példa, illetve nem tudom, hogy van-e ilyen játék, de ha modern harci repülőkkel megtudnak oldani egy ilyen játékot, ahol nincs olyan sok dogfight már, akkor szerintem ez is menni fog nekik, hogy növeljék a játékélményt, ha mondjuk egy kicsit a realizmust is rúgják seggbe... -
#15 Én is ilyesmikre gondoltam. Bele tesznek egy Paladin, esetleg mellé az Excalibur okos lövedéket, nem nagyon lesz öröm tankozni. (mondjuk még semmit nem tudni a játékmechanikáról) A modern tankok funkcióiról ne is beszéljünk, szg vezért stabilizátor, menet közben is pontosan lehet lőni. Az öntöltő löveg. . A második világháborús tankokkal működik egy ilyen játék, de ilyen modern cuccokkal, nem tudom milyen lesz. Ha a játékmenet a Ground Frocesra fog hajazni mintsem a WoT-ra akkor nagyon nagy mapokat kell majd csinálniuk, mert ilyen harci járművekkel nem egy nagy sziklát kerülgetve, 20 méterről kellene egymást lőni mint a WoTban -
flashpointer2 #14 Irányított rakéta? NV? ThermoV? Ködvetés? Modern tüzérség meg már cm-re pontosan betalál. -
Pettersson #13 kíváncsi vagyok tankok tekintetében mi lesz a felhozatal.. :) gondolom a t72, abrams, leopard az fix.. :) -
Lokker #12 én már regisztrálásnál elakadtam, az istenért se fogadja el azt a kódot amit mutat :( -
#11 Mit nem tudsz?
Alpjaban veve ugyan ilyan harcjarmyvek mennek megallnak celoznak lonek toltenek mennek tovabb.
Vagy mit gondolsz? -
#10 Nem tudom, hogy gondolják a modern tankokkal. Pláne a tüzérséget. -
#9 "Establish relationships with other corporations, contractors and non-government suppliers to build your private military's arsenal. As you gain more combat experience and fight through more battles and scenarios you'll meet new characters and suppliers who will give you access to newer and even more powerful destructive machines, improved ammunition and other resources."
Tehát nem csak sima tankfejlesztősdi lesz, hanem az infrastruktúrát is és az ellátást is kell majd fejleszteni. Ja, és lesznek benne scenariok is.
-
Malarki #8 Bétara már most is lehet jelentkezni az oldalukon. Csak hát az a kérdés, hogy mikor indul el a tesztelés. -
#7 +fav -
#6 Lehet majd coop, vagy single PvE csatákat tolni. -
#5 Olvasd tovább n00b. -
#4 "Tankos MMO-ját" Eddig olvastam
Nehogy bárki is merjen egy tankos single gama-et csinálni áá minek azt -
#3 A hírek szerint hamarosan lehet zárt bétára jelentkezni. -
-
#1 Az Obsidian Entertainment bemutatta készülőben lévő Tankos MMO-ját, ami a World of Tanks egy hatalmas űrét tölti ki: a modern fegyvereket.
Követni fogja a WoT irányvonalát, lehet fejlesztgetni, lesz benne ugyan úgy tüzérség, és elvileg PvE tartalmat is kívánnak a fejlesztők. CryEngineben fog futni, ami ígéretesnek tűnik mind grafika, mind pedig optimalizáció terén.
Több infót (vagy nem :D) a honlapjukon találhattok.