Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Könnyűtankos tapasztalatok: a tier3 Scorpion-nak csak HE lőszere van, MBT-k ellen keményen sebzi a 60-80-akat... Kis szarok ellen viszont gyilkos. Páncél nulla, sebesség jó. Kizárólag PvE-ben mentem vele, randomban nem is mernék...
Utána a tier4 Sheridan szintén HE, viszont 152 mm ágyúval, ez egy KV2, akármibe belerak 400+ sebzést akárhonnan. Nagy hátránya, hogy 13 sec a töltés, tehát egy MBT is gyorsabban lő... Ráadásul nagyon szarul gyorsul, hiába megy 60al, ha úgy indul, mint egy telepakolt kamion... Elég érdekes vele a játék, főleg a gyors Scorpion után. A nép persze elvárja, hogy könnyű tankként menjek felderíteni, de ez egy igen távoli, folyamatos fedezés mögül lődöző sniper stílust kíván inkább. Szintén csak PvE játék, rendesben nyilván életképtelen lenne a 13 sec miatt. Van rakétája is, egyet lő, 20 sec töltéssel, nem mindig sebez MBT-t, lassan repül (mozgó célnál probléma) és szintén 400+ sebzés, tehát akkor már inkább a sima ágyút használom... Szemből sérülékenyebb, mint oldalról, pedig szemből vastagabb hivatalosan. Szóval macera, nem gondoltam, hogy ennyire lassan lő, hiszen így nem lehet körbeszaladgálni semmit, illetve csak körbeszaladgálni lehet, mert kilőni nem...
A Lav-300-ra meg egy szavad se legyen, az egy isten! Majd a következő lesz kicsit macerás, mert ugyanaz a tűzereje marad, mint a Lavnak, de magasabb szintek ellen ugye...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Világ Leopard 2-i egyesüljetek.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.10.13. 22:31:38
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

PvE-ben miért kell mindig azt csinálni hogy ha van elöttem valami amit egyedül kitudok szedni biztos lehetek benne hogy a másik négy azon fog versenyezni hogy meik lövi ki előlem, de persze ha rámtámad egy gépágyús és kellene a segítség akkor meg semmi, mostani menetem lav-300 lerak elém a játék egy terminátort sehol semmi fedezék a terminátor elkezd lőni a csapat társak meg lese szarják miközben csak hátra kellet volna fordulni a terminátor szépen leszed 100 hp-ra mikor érdekes mód mind a négy egyszerre lőnek rá a terminátorra aminek kb 80 hp-ja maradt. <#mf1>#mf1>
min accuracy maximum bloom, max accuracy is minimum bloom
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
de még mennyire hogy az 😊 patton48,t-54,t-62,stb tankoknak meghagyom a heavy tank szerepkört én meg maradok a sniper szerepnél és a bekerítésnél.
ugyanakkor azok a 20/25mm gyorstüzelő gépágyúkkal felszerelt sportautók életveszélyesek tudnak lenni, AMX10P-vel jó pár leo1-et szétkaptam.
2 kill, 4 assist, stb...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
5 commentedet olvastam, elég nagy idióta vagy. <#hehe>#hehe>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
De teljesen okés, hogy a lőszertípusok között kis statisztikai eltérésen kívül SEMMI mechanikai különbség nincs. HEAT lövedéknek kisebb az átütése mint egy hagyományos AP-nek? Komolyan? Meg könnyen páncélozott járművek ellen kellene használni? Aham... Rendben, nem realizmusra törekvő játék, de akkor is ez már túlzás.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.10.13. 16:23:32
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.10.13. 13:43:41
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Together we'll fly someday...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.13. 13:14:57
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
!Forza Ferrari!