Armored Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ajánlom viszont a gumikerekes TD-ket. A tier3 Dragoon és a tier4 LAV 300 nagyon beteg gépek! Iszonyat jó ágyúk, pontosak, gyorsak, igazi gerillaharcosok, odamész, lősz egy 300+ sebzést és elhúzol. PvE-ben 10+ killt illik összeszedni velük...😊 PvP-ben is megállják a helyüket, természetesen nem az első sorban harcolva, messziről, szépen pontosan lődözve. LAV-300-al 563 méterről simán odaveri a sebzést, mivel még bónusz is jár ilyen távoli lövésekre! 563 méterről a wotban egy közepes házat nem lehet eltalálni...
Ma belefutottam Sheridannal egy bugba. Egy teherautót kell elpusztítani a mission-ban. Gondoltam nem pazarlom rá a lőszert, ezért nekimentem. Erre a tank 45 fokban az orrára állva beszorult a teherautóba és ennyi. Sehova nem tudtam mozogni... Aztán amikor áttáraztam rakétára, hogy nyomjak egy "rocket-jumpot" (quake forever...), akkor hirtelen kiszabadultam. Készítettem képet, majd lehet átküldöm nekik.

Könnyűtankos tapasztalatok: a tier3 Scorpion-nak csak HE lőszere van, MBT-k ellen keményen sebzi a 60-80-akat... Kis szarok ellen viszont gyilkos. Páncél nulla, sebesség jó. Kizárólag PvE-ben mentem vele, randomban nem is mernék...

Utána a tier4 Sheridan szintén HE, viszont 152 mm ágyúval, ez egy KV2, akármibe belerak 400+ sebzést akárhonnan. Nagy hátránya, hogy 13 sec a töltés, tehát egy MBT is gyorsabban lő... Ráadásul nagyon szarul gyorsul, hiába megy 60al, ha úgy indul, mint egy telepakolt kamion... Elég érdekes vele a játék, főleg a gyors Scorpion után. A nép persze elvárja, hogy könnyű tankként menjek felderíteni, de ez egy igen távoli, folyamatos fedezés mögül lődöző sniper stílust kíván inkább. Szintén csak PvE játék, rendesben nyilván életképtelen lenne a 13 sec miatt. Van rakétája is, egyet lő, 20 sec töltéssel, nem mindig sebez MBT-t, lassan repül (mozgó célnál probléma) és szintén 400+ sebzés, tehát akkor már inkább a sima ágyút használom... Szemből sérülékenyebb, mint oldalról, pedig szemből vastagabb hivatalosan. Szóval macera, nem gondoltam, hogy ennyire lassan lő, hiszen így nem lehet körbeszaladgálni semmit, illetve csak körbeszaladgálni lehet, mert kilőni nem...
Ja, ezt én is észtrevettem, valahogy a fullos ellenfeleket, főleg ha nehéztankok, nem nagyon lövi senki, mindenki arra vár, hogy lemenjen a hp 150 körülre, akkor kezdik lőni ezren. Csak ez mondjuk szarul jön ki, mikor 3-4 ilyen fullos tank jön és egyedül harcolok velük, mert más csak nézi és várja a kill-lopást... Persze botok ellen még ez se gáz, 10 killes körök ebből vannak...😊

A Lav-300-ra meg egy szavad se legyen, az egy isten! Majd a következő lesz kicsit macerás, mert ugyanaz a tűzereje marad, mint a Lavnak, de magasabb szintek ellen ugye...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Világ Leopard 2-i egyesüljetek.
Remélem most már legalább lézersugarakat fog lövöldözni. Akkor talán még használható is lenne ez a fostalicska.
azért ennyire túlzásba ne vidd a játékot, 2 csata között had hűljön már le az az ágyú <#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.10.13. 22:31:38

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Valami nem stimmel...
látom ide is megérkeztek a nyomorult kis 9-10 évesek akik jó ötletnek tartják azt hogy a bázisunkat foglalják denmám oda mennének nullázni neeem megállnak a bázistól 2-300 méterre fedezék mögött és várják hogy aki foglal az kijöjjön fedezék mögül <#banplz>

PvE-ben miért kell mindig azt csinálni hogy ha van elöttem valami amit egyedül kitudok szedni biztos lehetek benne hogy a másik négy azon fog versenyezni hogy meik lövi ki előlem, de persze ha rámtámad egy gépágyús és kellene a segítség akkor meg semmi, mostani menetem lav-300 lerak elém a játék egy terminátort sehol semmi fedezék a terminátor elkezd lőni a csapat társak meg lese szarják miközben csak hátra kellet volna fordulni a terminátor szépen leszed 100 hp-ra mikor érdekes mód mind a négy egyszerre lőnek rá a terminátorra aminek kb 80 hp-ja maradt. <#mf1>
ToCsEk
itt a min meg max accuracy magyarázat

min accuracy maximum bloom, max accuracy is minimum bloom

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

a bázison van olyan épület ami miatt elvileg több xp-t kap a legénység de csata végén érdekes mód 1 darab xp-vel sem kapnak többet mint a parancsnok 😞
"Olyan hit and run fajta. "

de még mennyire hogy az 😊 patton48,t-54,t-62,stb tankoknak meghagyom a heavy tank szerepkört én meg maradok a sniper szerepnél és a bekerítésnél.

ugyanakkor azok a 20/25mm gyorstüzelő gépágyúkkal felszerelt sportautók életveszélyesek tudnak lenni, AMX10P-vel jó pár leo1-et szétkaptam.

Nem is mondtam, hogy rossz tank. El lehet vele játszani, de se hulldown, se beforgatás. Olyan hit and run fajta.
azért lehet alkotni a leo1-el is ha kivan használva a gyorsasága és a jó ágyúja, szerintem piszok jó tank csak nem szabad kitenni a "kirakatba".

2 kill, 4 assist, stb...

A Leo 2 ugyanez T7-ben. Csak a Leo 1 legalább többé-kevésbé mozgékony, ez a retek még lomha is.
Nem irigyellek. Én még a Leo1-nél járok, de nem nagyon akarnám ezt erőltetni. Igazán mosolyfakasztó, amikor a kis, gépágyús retek kitáraz, mialatt lövök bele kettőt, és legalább minden második skuló sebez. Mire kilövöd, vagy lelécel már a fél HP-d el is ment.
Feltehetőleg. Bár tökmindegy, mert egyébként fél perccel később lőtték volna szét a kartondoboz ócskavasamat.
Azt hogy? Ammo rack?

1140 HP-ról csapott ki egy T-80. Ha a 2A5-tel nem fogok az első meccsen 15 killt csinálni, személyesen keresem meg az AW alkalmazottakat, akik azért felelősek, hogy ez a foshalom így lehet bent a játékban, és bucira verem a fejüket.
mijki
A HEAT lőszereknek mindig kisebb átütése volt mint a páncéltörőlőszereknek, mivel sokkal(!!!!) lassabbak mint az utóbbiak. Nem véletlen, hogy az ellenséges tankokra főleg AP, APCR, APHE, APFSDS lőszert használnak...ellenben a HEAT lőszer előnye(kb. egyetlen), hogy a páncéltörő képessége a távolság függvényében nem csökken(csak minimálisan), mint a KEP(Kinetic Energy Penetrator) lőszerek esetén és a tankban levő élőerő ellen is hatékony. Ezért használják Light-Armored célok ellen.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Új fétis fasságokat beszélni és beégetni saját magát az embernek? Diablo3 topikban is van egy elmeroggyant aki néha felbukkan és nyomja a butaságot.
eott
"Elég nagy szutyok ez a játék..." & "T2-be játszok ..."

5 commentedet olvastam, elég nagy idióta vagy. <#hehe>
Próbálj az NFS Shift-el játszani.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

csá mindenki valaki tudna segíteni hogy miért nem indul az autóm

Ki melyik "light" ágat ajánlja?
csá mindenki valaki tudna segíteni hogy miért fagy le betöltésnél a játék? Kössz
Már ott mellélőttél, hogy ez wargaminges játék. Komolyan nem értem mi a problémád, ha realizmust akarsz, ott az ArmA, ne fogd vissza magad. Ha nem a te stílusod a játék, akkor minek játszol vele? Ja, hogy aztán lehúzhasd, és lehülyézhesd azokat, akik szeretik. Én sem vagyok Need for Speed fan, mégse megyek verni a mellem a fórumokra, hogy minden rajongója krumpli, mer mekkora bullshit, hogy négyszázzal nekiszállva a betonfalnak csak bepókhálósodik a szélvédő.
JethroHUN
Nagyon bírom amikor bármelyik wargaminges játékról valaki negatív dolgot ír az a hülyenoobfaszláma, de nem.... véletlenül sem a játék a hibás.

De teljesen okés, hogy a lőszertípusok között kis statisztikai eltérésen kívül SEMMI mechanikai különbség nincs. HEAT lövedéknek kisebb az átütése mint egy hagyományos AP-nek? Komolyan? Meg könnyen páncélozott járművek ellen kellene használni? Aham... Rendben, nem realizmusra törekvő játék, de akkor is ez már túlzás.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.10.13. 16:23:32

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Most már igen.
Nálatok megy már a szerver?
Most komolyan 270 megabájtos lett a patch ami kb. három, rohadt ritka fagyási problémát orvosol, vagy ebben benne vannak a gazdasági tekergetések is?
Hard PvE. Elsőre riasztó, hogy a hard miatt több és erősebb botok jönnek, de aki hard-on nyomja az általában már tudja, mi merre hány lépés, úgyhogy kevesebb fogalmatlan idiótával futhatsz össze.
Pluskast
Én PVE-t tolok mostanában a haverokkal és kb ezzel a két járgánnyal játszom.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.10.13. 13:43:41

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Me0w
Nem tudom, te mivel jatszol, de az MBT-k nagyon jok. Valoszinu nem a te jatekod, de ez nem a fejlesztok hibaja szvsz.

Together we'll fly someday...

Bocsánat nem BMP-1, hanem PT-76. <#smile>
Jockey
nálam a pve miatti plussz tartalom és pvp miatti aktuális kidühöngési lehetőség ötvözve azzal, hogy értelmezhető xp-t is kapsz mellé nagyban, sőt... mérföldekkel a wot felé emeli..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

ROMOTO
Nálam is van olyan, igaz elég ritkán hogy amikor betölt a pálya és az első ütközőzónáig elérek, amikor megjelennek a botok lefagy pár secre a képernyő, úgy-hogy az első killekről lemaradok, aztán végig ok.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.13. 13:14:57
ez való igaz némi optimalizációt azért belepréselhetnének még a játékba mert néha vannak olyan fps dropok hogy csak lesek.

Játsz PvE-t az kevésbé dühítő.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

oneal1
viszlát

!Forza Ferrari!

ROMOTO

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.13. 13:03:41
JethroHUN
Elég nagy szutyok ez a játék... egy az egybe WoT másolat. Cryenginetől (ami egy optimalizálatlan fos) nem lesz jó játék. A játékmechanika ugyan olyan szar, nem értem mi értelem van egyáltalán ezt fejleszteniük. T2-be játszok T-54-gyel és a Pattonnal is, de vicc. Már látszik, hogy semmit nem ér az MBT ág. Vmi T3 gagyi light szétszed ahogy akar. Be sem töltök mire kilő.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Jockey
ez ok, meg is van mind2, de a kérdés pve hard vagy medium, vagy toljam inkabb pvp es lesz ami lesz..

Pluskast
T-72 Ural vagy Chieftan Mk5.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Meg is értem. Nekem azóta sem oldódott meg a problémám vele. (Ha még emlékszel esetleg, a fórumban kértem segítséget.) De akkor úgy tűnik nem sokról maradtam le.
Jockey
tier 5-röl tier 6ra melyik a legjobb xp forrás? próbálok pve hard-t tolni,, de a csapat többnyire kihal..igy nem nagyon eri meg..

oneal1
ha szerencséd van akkor 2-es tankal is megy, de inkább a csapaton múlik. Változó amúgy. kaptam már 4-es tankal olyan medium küldetést, hogy 3 an meghaltak, baromi nehéz volt.

!Forza Ferrari!

Még nem vagyok T4-ben sem,de az érdekelne,hogy itt kell-e grind tank és ha igen az melyik szinten van?
Jah mondjuk a reward ugyan annyi akkor mind1
A napi küldiket PVE-ben ,mondjuk medium nehézségen melyik tankkal érdemes megcsinálni?2es vagy 3assal?
PvE-ben nincsenek, arról beszéltem. A simában gyakori, ezért is nem játszom ott...