5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
Phara #2380 Hát ez 1 újabb bug,mert elhasználja a meglévőket,és még ki is fizeti... -
yossarianHUN #2379 T9 képek -
Phara #2378 Valaki rá tudna nézni erre az italos dologra,hogy nála is van -e ilyen bibi? -
yossarianHUN #2377 Fejlesztői hírek 11.02. -
Phara #2376 Az is érdekes,hogy van elvileg 62 energia italom.(oda van írva mellé:x62)Erre megyek 1 csatát és utána elkölt 20ezret rá.Akkor hogy van ez? -
Phara #2375 Öröm nézni az MBT-70 eket mikor bejönnek 4-es PVE med csatába és még ők sírnak spotért mikor TD-vel vagyok... -
yossarianHUN #2374 Állítólag pár napja SilentStalker 2 hétre saccolta. -
tutyimutyi2 #2373 "Másodlagos küldetésekért nem mennek, mert akkor kimaradnak az adok-kapokból"
Miért mégis miféle előny vagy jutalom jár azért ha megcsinálom a másodlagost? amíg zárt volt a játék addig plusz pénz meg xp járt mostanra viszon nem ír ki semmi jutalmat a másodlagos megcsinálására. -
#2372 ill be buffed
M I K O R ? ? ? ? :D
igen az egész m1 ág hp nerfet kap :( -
yossarianHUN #2371 Statistically, the worst tanks currently are the T-72A (poor armor), Starship (generally not very effective), Challenger 1 (poor firepower), Leopard 1A5 (underpowered in general), these vehicles will be buffed
Statistically, the best tank was the pre-nerf XM1 that was clearly overpowered (even post-nerf it has more than 50 percent winrate) and the M1 and M1A1 Abrams tanks that will receive a slight nerf in 0.11 -
FosTalicskaa #2370 Tény, hogy senki sem szereti a könnyű harckocsikat a PVE csatákban. Külön öröm amikor te MBT-vel vagy ők meg 4-en ilyen olyan felderítők. Felderíteni nem mennek, mert akkor vélatlenül megsérülnek, így az összes sebzést neked kell(ene) felszívni mbt-vel, mutasd nekik a célpontokat, meg nagyjából csinálj meg mindent. Másodlagos küldetésekért nem mennek, mert akkor kimaradnak az adok-kapokból, na meg persze akkor nincs ott az mbt aki mutatná neki a célpontokat, így bejön az első pont, hogy megsérülhet.
De ha MBT-vel nem akarod feláldozni magad, akkor a majmok agyatlanul rohannak bele a pofonokba és fél perc után azt veszed észre hogy egyedül kellene lejátszanod a meccset.
Ha 1 könnyű tank van a csapatomban, akkor tudom hogy nehéz meccs lesz, 2-3 az már igazi kihívás, 4-nél közel lehetetlen lehozni, ha +1,2-vel magasabb szintű ellenfelek is vannak mint te.
Jah és hard-ról beszélek. Medium az nem számít, az annyira könnyű, hogy csukott szemmel hátra tett kézzel le lehet hozni az egész csatát.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.02. 15:56:47 -
#2369 Nekem mediumon is elfogyott, hardra eszembe sem jutott menni vele, miután kihúztam rajta pár számomra fontos fejlesztést pvp-be is vinni fogom, ezért is húztam ki tulajdonképpen a Foxit, nem PvA ra kell, nem vagyok mazochista. -
#2368 Tény, hogy nem a legjobb választás a Fox Hard PvE-re. Meg kell tanulni a spawn-pontokat minden pályán és azt, hogy baj esetén melyik fedezék mögé tudsz elrejtőzni és mikor kell spotolni vele.
120 lőszer tényleg nem sok de okosan kell használni és éppen ezért is fontos ismerni a fedezékeket és a spawn-okat mert a legtöbb járművet csak oldalról és hátulról tudod majd sebezni. Meg kell tanulni beosztani, ami van. Feladatod nem a legtöbb sebzés kiosztása, hanem a spot és a puha célpontok leküzdése anélkül, hogy téged lőne az ellen. pl: BMP-3-ban marad 150 HP, akkor azt ne a top MBT-nek kelljen kiszednie és ezzel értékes másodperceket elpazarolnia, töltésre.
Legjobb, akkor ha haverokkal TS-en csapatba játszotok, akkor akár még előnyére is válhat a csapatnak számos pályán.
PvE patch nagyon kellene, hogy ne legyen ennyire MBT központú az a játékmód. Dinamikus spawn rendszer sokat segítene a felderítő járművek használhatóságán.
-
#2367 Figyi, normálisan válaszolok, újra hogy értsd: kihúztam a Foxit, stock fasza, le kellene duplázni, pvp be nem tolom be mert nem ismerem mi-merre, berak tier 5 be fasza mbt-k néha mbt+arty, vagy td, és lenyomtam vele 5-7 meccset zsinórban amíg ledupláztam, innen jön a mi a szösz csak 120 lőszer, mikor lesz rakketta? Nem mentem még vele annyit hogy kissebbekkel rakjon össze, bár biztos lesz olyan, de attól még nyugodtan fogok aludni, egyébként meg hülye lennék PvP be menni egy csökkentett képességű járgánnyal, fegyverzet-retrofitek, stb. hogy spotterkedjek vele (csökkentett látótáv rulez) és géppuskázzak pár kiálló pixelt vlmi domb mögött, attól te még szeretheted.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.11.02. 15:25:25 -
plutoka #2366 Azt nem állitottam, hogy csak MBT-vel. DE a Fox az egyik legrosszabb választás, mert papír, nincs HP-ja, és igen, kevés benne a lőszer, mert nem arra való, hogy megöljön 10-15 bot-ot. Ha 4 MBT nem tud lehozni egy med PvE-t, akkor valóban nem benned van a hiba. Gondolom viszont te is jópárszor voltál olyan csatában, amikor TE volt Fox-al a top tier, a többiek T4 vagy T3. Mi is lett a vége?
Nekem ugyanúgy nem tetszik az sem, amikor még a T3-as tank húzásakor simán bejött a T5-s MBT, med PvE-re, mert ugyanúgy értelmet. Ő már mehetne a hardba, ahol több az XP is, és nem trollkodja szét a kis tierek számára sem a játékot.
De nyugi, vannak más bolondok is, tegnapi csúcs csatám az volt hard PvE-ben, amikor a Chall. mellé berakott egy T-90-et, egy BMP-3-at, majd hála egy idióta szakasznak hála egy Wieselt és egy T72-t. Szerinted mennyi ideig éltek Dire Wolfon ezek az észlények?
A véleménye akkor is az, hogy AFV nem való PvE-re, a BMP/BMD-is necces, de pálya és setup függő azért. Perseuson simán top sebző lesz egy BMD-2/4, de Kodiakon, Dire Wolfon annyi gépágyú jön, hogy esélyük sincs túlélni. -
#2365 Lássuk csak, t5 tierbe rak és azok döglenek meg, konkrétan 4 db tier 5 ös mbt, ja és spotolok ahogy kell, érdekes senki sem anyázott a vesztett csaták végén hogy kempeltem stb., asszem nem hagytam ki semmit A többit is szopd ki csak nyugodtan az ujjadból, te biztos jobban tudod, mert szerinted ugye csak mbt-kkel szabad PvE be menni különben elhullik a csapat... -
plutoka #2364 Végülis alig tolsz ki a t3/t4 tankokkal amikor PAPÍR tankkal mész be Med PvE-re, ráadásul T5-el. Szegény kis skorpio, Leo 1, stb biztos fog örülni amikor miattad megkapja Terminatort, BMP-ket. Te persze hátulról fogod nézni ezt, mert Fox csak messziről snipe-ol.
Nem is értem miért hull el "5 ből 4x" a csapat....
Mit számit hogy stock járgány? Gyors vagy, és AFV, nem a sebzésed számit, hanem a spot. Jah, hogy te is hátulról fogsz campelni Fox-al, mert te "OP vagyok, sebezni akarok" elvet vallod.
Szerintem PvP-ben szintén 5ből 4x veszteni fogsz. -
#2363 Igen Fox-al, nem hard, hanem medium, és nem szednek szét , annál inkább a csapattársakat, 5 ből 4x elhullot a csapat mellőlem. Egyébként lehet hogy ez egyéni preferencia, de stock járgánnyal nem szoktam tolakodni PvP be, és mivel stock nuku rakéta amivel hátúlról csinálnék bármit is, de okoskodj csak anélkül hogy menne az értő olvasás... -
Dagohun74 #2362 Tegnap rendre vesztettünk PVE-ben. Ha a "dire wolf" és a "ghost hunter" volt hard-ba már be se mentem az összes ilyen küldit vesztettük. -
plutoka #2361 Fox-al PvE ??? legnagyobb hülyeség, mert az a tank PvP-re van kitalálva. PvE-ben simán kapod a Terminator, BMD, BMP gépágyúsokat, kupacban, amik szétszednek. A rakáták is akkor sebeznek ha hátulrol lövöd szét az MBT-ket. Hard PvE-ben pedig csak hátrány vagy a csapatnak, mert sebzést nem tudsz elvinni, spotolni nem kell, csipegetni tudja csak a BOT-okat.
-
ikarus44 #2360 Hát már én sem hittem el... -
FosTalicskaa #2359 PvE-ben azért az nem gyenge, ha nem tudsz csinálni semmit. :D -
ikarus44 #2358 Jó kis nap volt: Nem ütöttem át semmit, nem találtam el semmit, nem sebeztem semmit, az összes hard PVE-ben, és 2 kivétellel az összes PVP-ben is kikaptam, a T-72-őt le sem tudtam csillagozni Tegnap a bónuszokkal egy nap alatt 0-ról 14%-ra fejlődtem, kerestem kb. másfél millát. Ma kb. 3%-ot fejlődtem... és még veszteségesen is hagytam abba, mert már teljesen kiidegeltem magam... -
FosTalicskaa #2357 Egyébként az artiknál nem a figyelmeztetés zavart, mert logikus, hogy távolság függvényében változik a warning ideje. A porblémám a splash dmg-ekkel van. Teljesen idiótán számolja sokszor irreálisan nagy távolságban, akár szikla másik oldalára is. Vagy amikor a folyóparton állsz bezuhan mögéd a mederbe ami nagyjából másfél-két tanknyi távolságot jelent a robbanástól, de akkora sebzést kapsz mintha eltalált volna... -
FosTalicskaa #2356 Ja meg találkoztam egy olyan buggal, hogy velem szemben volt egy Terminátor (nem is tudtam hogy van rakétája - botok mindig csak HE-vel operáltak), szóval rámlőtt egy rakétát, kicsit meg is lepődtem, mert váratlanul ért. Kaptam a leo1a5 tornyába egy 500-as dmg-et. Viszont egész jó dombfedezékem volt, így csak tornyozással operáltam, ha láttam a sárga jelzést, akkor már bújtam is vissza. De 2x is legalább fél percig kint volt a jelzés én meg lapultam a 300hp-mal, várok, még mindig várok, na mondom ilyen a világban nincs ez golyószóróval lövi a rakétákat rám. Úgy döntöttem kinézek, erre külső nézetben látom, hogy ott lebeg a dombfedezék másik oldalán a rakéta pont előttem egy helyben!! Folyamatosan tolja a füstöt, mintha haladna pedig nem... Nem tudom, hogy ha kimentem volna teljesen folytatta volna e tovább az utját, de még egy fél perc várakozás után egyszercsak eltűnt a jelzésével együtt a pályáról is... -
Dagohun74 #2355 Én most a T-72-vel vagyok úgy. Minden átlövi megvárom a patchet állítólag buffoják kicsit. Aztán meglátom mit bír és lehet hogy hagyom a francba. -
#2354 Valóban jó volt. Leo2-t megszereztem (bár sík ideg vagyok a páncélzat bugtól) és most 21%-nál járok vele. Remélem lesz még néhány ilyen hétvége :) -
Dagohun74 #2353 Elég sokat arty-om de ami feltűnt hogy igazából szarnak rá a mbt-sek. Simán beleverek 3x is mert meg se mozdulnak. Sokszor azért nem tudok 3x rálőni mert már hallom hogy az ellenfél arty-ja lőtt, szóval tipli valamerre. Egyebek iránt tisztán látni ha jönnek a skulok. Persze más arty-ban ülve és más mbt-ben. -
#2352 milyenek? nem változott semmit peddig, mivel kicsik a mapok hamar odaér a lövedék ennyi, 1000x1000 mapok vannak van ami nagyobb reactor, arty lövedék 300m/s-el megy te meg ha előremész pálya közepére nyilván nem lesz 3 másodperced hogy arrébb menj
egyszerű matek az egész -
Userx2 #2351 0.95 patch óta ilyenek az artyk. Azóta figyelmeztetés nem ér sokat. -
FosTalicskaa #2350 Egy ideje hanyagoltam a játékot és most elkezdtem pvp-zni is. Nem tudom mit tekertek az artikon, de rendszeresen top sebzők voltak 3-5k sebzésekkel. Külön kedvencem amikor bemondja, hogy driver move, utána 1 másodpercel már meg is kaptam a csomagot. Vagy amikor szintén megkapom a figyelmeztetést már 3 másodpercel előre is, de nem mozogtam mert egy szikla fedezékem van, látom, hogy becsapódik a másik oldalon, de így is megkapom a splash, 250-es csomagját. A láthatósági rendszerrel + az arti god mode-al ez így nagyon wot... -
Dagohun74 #2349 Ez jó kis hétvége volt meglett a challenger és a palmaria is. Jöhet máskor is ilyen bonus. -
yossarianHUN #2348 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#2347 C:\Users\username\Saved Games\ArmoredWarfare\User\Profiles\default\attributes.xml
-
#2346 Működik az AA?
+Hol lehet lekapcsolni teljesen (szóval nem low) a motiunblurt és a post effektet?
Árnyékot is véglegesen?
Ilyen ini file-t keresek mint pl: GTA V-ben settings.ini
Tessellation value="0" /
LodScale value="0.000000" /
PedLodBias value="0.000000" /
VehicleLodBias value="0.000000" /
ShadowQuality value="0" /
-
ikarus44 #2345 Hidd el, nem éreztem a különbséget. Ahol a 316 pennel átmegy, ott átmegy a 222 pennel is. -
Userx2 #2344 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Xarship mindenek felett. :-) -
yossarianHUN #2343 Na ja, de a T-64 HEAT átütése 222, a Starship-é 316:) -
ikarus44 #2342 Nincs mozgékonysága, nincs álcája, akkora mint az országház, így biztos hogy aki ráviszi a célkeresztjét az telibe is fogja lőni tök mindeggy, hogy be van-e szűkülve, nincs páncélja, a lövege hiába 152mm-es a T-64 115mm-se majdnem ugyanannyit sebez mind HEAT-el, mind HE-vel, readásul gyorsabban tölt, és pontosabb is, amit már lentebb említett Kronos meg nagyon gyakran 0dmg-el lehetetlen helyzetekben. Stb... Siroljam még? :)
Én most tartok az M60A3-nál (teljesen kifejlesztve 42%-nál) de nekem eddig nem jött be. -
yossarianHUN #2341 Nem. Egyébként nemsokára (pár hónapon belül) jönnek a T8 prémek, úgyhogy aki egy, nagy prémet akar, az még tegyen félre.