5226
  • tutyimutyi2
    ahova néz a célkereszt oda csapódott be az M109 lövedéke és bekaptam kb 200 sebzést, ez miféle splash damage???
  • tutyimutyi2
    miért van az hogy megyek előre melletem csapattárs de hátrébb annyival hogy az ágyúcsövem elfért a tornya elött így aztán gondoltam lövök ellenségre 1 óra irányba ellövöm magamat erre a játék közli velem hogy a csapattársat találtam el ráadásul többet is sebeztem bele mint a max sebzés (nem ammo vagy iesmi volt ami miatt nagyobb sebzést kap be).
  • FosTalicskaa
    Régebben nem figyeltem arra, hogy hogyan helyezkedek, de mióta pvp-zek azóta pve-ben is keresem a fedezékeket. Aminek az eredménye, hogy az eddigi low és fél hp-k helyett most szinte mindig 80-90%-on fejezem be a köröket. Ha érzed, hogy nagyon rádálltak akkor érdemes visszahúzódni a fedezeékbe és kivárni...
  • tutyimutyi2
    jah meglehetősen jó LEHETNE ha nem minden tank engem nézne ki magának és verik belém a 2-300 sebzéseket mindezt úgy hogy hátrébb voltam mint csapattárs.

#2696 pontosan miis lesz ez a wot rubicon X? mert láttam a videót de az nem árult el semmit csak azt hogy az e-100 ágyújának olyan hangja lesz mintha egy 75 milis vagy kisseb ágyú lenne az :D
  • ximix #2696
    A kis naiv, annak az az értelme, hogy jövő januárban többet ér az accauntod mikor eladod, amikor kijön a WoT Rubicon X (ohh, hogy ezt egyesek nem tudják)
  • yossarianHUN
    Előbb-utóbb megszokják
  • ikarus44

Gondolom kicsit sem lehetett ideges
  • FosTalicskaa
    Menjél már, azok a legjobb meccsek! Én még szakaszban is nyomulnék 6-ossal, ha elfogadná a 4-es tankomat, meg persze ha ismernék olyan embert. Sokkal több dmg, xp, pénz. Tiszta haszon.
  • tutyimutyi2
    hm én azzal tudok menőzni hogy már a focus test-ben is játszottam bár azt csak egy e-mail bizonyítja:

CONGRATULATIONS!

You have been invited to participate in the Focus Test for Armored Warfare –
    a next generation MMO developed by Obsidian Entertainment!

The Focus Test weekend will begin on January 30th and end on January 31st.

bár nem lett volna rossz hogyha alfáért is járt volna valami jármű mint pl wot-ban vagy wows-ban.

mi a faszért nem képesek a PvE-hez csinálni egy olyan MM-et ami nem rakja össze az én négyes tankomat egy hatossal med-ben?
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.11.11. 16:00:48
  • yossarianHUN
    Az az értelme, hogy hónapok/évek múlva majd lehet vele menőzni, mert státusszimbólum lesz, hogy te már a bétában is játszottál.
  • tutyimutyi2
    mégis mi értelme adni egy t-62-est álcafestéssel úgy hogy a festést leszámítva ugyan az a kettő és mégcsak nem is prémium illetve ha evvel megyek attól nem leszek közelebb mondjuk a chief feloldásához sem.
    nem lett volna egyszerűbb csupán azt csinálni hogy elérhetővé teszik ezt az álca festést és kész?
  • yossarianHUN

• yossarianHUN
    Tudtommal még a Leopard 2A7-en is kézzel töltenek. Sokkal megbízhatóbb dolog, az automata töltőrendszerek hajlamosak elakadni.
  • f2d
    Ott is kézzel töltenek, a modern tankok közül jópár megmaradt hagyományos kézi töltésnél. Pl az Abmrams, Leopard, Ariete, Challenger 1/2.
  • FosTalicskaa
    Egyébként szerintem kliens oldalon bugos lehet az arti tracer kijelzése. Már sokadjára előfordult, hogy legalább száz méterrel előttem csapódott be a hegybe a lövedék, vagy csak jóval korábban vágódott be a földbe, de ugyanúgy megkaptam a sebzést + hanghatásokkal mindennel. Lehet ezért nem foglalkoznak sokan a lövéssel, mert látják, hogy nem feléjük tart vagy nem lesz veszélyes rájuk nézve de aztán jön a csodálkozás hogy mégis...
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.11. 13:47:19
  • ikarus44
    Nálam egyszer volt ilyen. Scorpionnal ütöttem át HE-vel egy Leo. 1-est. Pont az oldalát kaptam el hátul a hűtőrácsnál. Ha jól emlékszem elvittem a motorját vagy 2 legényt, a láncát, a tornyát, és még ki is gyújtottam
  • ToCsEk
    Bumm HE
  • FosTalicskaa
    Nice.
  • ikarus44
    Ja, azt hittem hogy prémium. Bár azért így visszagondolva...
  • ToCsEk
    Veterans day miatt

aki nov11 és nov.22 között belép a játékban megkapja
    Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.11.11. 12:40:18
  • FosTalicskaa
    De ezt most mire fel adják/adták?
  • ToCsEk
    én meg kaptam, de ez ugyan az mint t-62 csak egyedi álca festése van, semmi más +t nem ad, nem prémium, ugyan úgy fejleszthető modulok mint t-62nél
  • Dagohun74
    Erről a raid dologról szívesen olvasnék többet is, de gondolom még csak "SOON" dolog.
  • AJensen
    Dagohun - PvP-t kell menni sajnos, tetszik, vagy sem, mert PvE-ben a nerfelés óta 2x annyit kell szenvedni, hogy legalább az alap modulok meglegyenek.
    Ismerőstől hallottam, hogy (egyenlőre terv csak) terveznek egy pvp-hez hasonló pve részt (mmo raid).
    Egyébként nem olyan vészes a pvp, csak eléggé lehangoló tud lenni, amikor zsinórban 10x elverik az embert a balfa*** csapat miatt, és erre még rásegít a 15% rng is.
    Én már akkor megbékülnék a játékkal, ha végleg kiiktatnák az rng-t és a low hp survive-ot.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.11. 11:59:36
  • Dagohun74
    Ez igaz. Próbálgatom a PvP-t de ....... Vannak jó körök de többnyire bukta. Object 155 amivel megyek meg a zhalo, amiket kaptunk ugye. 100-140K ezer körül szoktam vele farmolni. De legyen inkább 3 tank, és akkor megvan a napi 300-400 K induló credit. Abból már lehet venni 340K -ért agyút a T-72A-ra.
  • ikarus44
    Most kaptam egy üzenetet, hogy le fogják állítani a szervereket, a T-62 veteran miatt. De most azt ki kapja meg? Mert gondolom nem fognak csak úgy ajándékba adni egy prémium tankot mindenkinek.
  • ikarus44
    Már a T6 is 4+milla...
  • FosTalicskaa
    Én is így voltam vele tier4-ig. De utána több százezer lesz egy modul meg 2+ millióba kerül egy-egy tank, azt még prémiumtankal sem fogod kigazdálkodni pve-ben.
  • ikarus44
    A legújabb Abrams típusokon már automata a lőszerbetöltés.
  • Sz_i_l_a
    Turbina ;)
  • Dagohun74
    Mivel többnyire PvE-t játszom kevés a pénz. És hát magas szinten elég drágák a cuccok. Kell valami pénzverde. Az xp annyira nem érdekel.
  • Malarki
    Hát vagy a gázturbina vagy a toronyforgató motor hangja, nem tudom pontosan.
    Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.11.11. 11:13:37
  • ToCsEk
    mi ez a nagy sípolás ehh
  • Malarki
    Kicsit OFF, de hátha érdekel valakit, M1 Abrams töltés/tüzelés belülről. Azért nem semmi hogy még mindig kézzel töltik be a lőszert :D
  • nemeth989
    Valahol olvastam nem fognak ezen változtat, mert akkor az embereket semmi nem motiválná, hogy pvp-t játszanak. Ami végül is logikus, mivel a játékot alapvetően a pvp-re építették, ki ez lett volna cél.
    Utoljára szerkesztette: nemeth989, 2015.11.11. 10:55:17
  • FosTalicskaa
    De xp-t jól ad. Én kb arra szoktam használni, hogy pvp előtt kifejlesztem a főbb modulokat... ágyú+motor+lőszer.
  • Me0w
    Azert a PvE penzen kicsit buffolhatnanak meg, ez siralmas.

• FosTalicskaa
    Pont az a baj a prém tankokkal, mint ami a wotban is. Teljesen felesleges velük a játék ha van prémium accountod. XP-t nem kapnak azok a tankok amivel haladnál, sokkal dollárt nem keresel velük és itt még a legénység képzésére is alkalmatlanok, mivel a legénység fix tankonként.... Szóval ha pénz kell, akkor inkább prémiumidőszak a nyerő szerintem.

Egyébként a matchmakinget nem licenszelték véletlenül a wot-tól. Ugyanaz a jelenség fordul elő mint ott is, hogy 1 tierrel el van csúszva az egyik oldal a másikhoz képest. :P
  • Dagohun74
    Az igen.
  • Me0w
    Ha nem vagy balfasz, akkor kb. 180k-270k netto. Ha jo vagy, akkor 270k+.