Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Szakaszoztunk K-val, és folyamatos lost volt, majd kiléptem, és hirtelen mintha minden mást lett volna.
Rejtélyes esetek az X-aktákból.
Már csak a dmg-t kellene feltornásznom, mert t72-vel átlagban 2000 körül vagyok, ami nagyon kevés.
Másik: ezt a grafikai bug-ot ti is tapasztaljátok, ha igen tudjátok mitől lehet?
-általában 2 tank gyors vissza szalad a kapuhoz az erkező két tankot nyakon csapni majd nagy gőzzel a 4 sávoson leszáguldanak az 1. karika alá nyakon csapni a 3 spawn-olo tankot.
-eközben az 1. karikához érkezik a négysávos felől kettő majd egy balról meg van hogy jobbról, az 1. karika ennyi
-a 2. karikánál a prérin (a folyó és a város között) spawn-olnak járgányok meg a műúton a hegy tövében jönnek keményebbek(MBT) , itt nem árt egy kicsit belehúzni, mert mondhatni itt dől el hogy alkalmas e csapat lehozni a kört, ha nem végeznek időben a 2.-kal akkor nagy eséllyel bukó, mert közben a 3. karika elindul és az enemi befoglalja.
- 3. karika a folyó melletti töltésen két járgány egy light és MBT spawnol a többi meg jön a városból és tart a hegynek a karikához, ha ezek megvannak akkor a városban a tér környékén még szokott lenni kettő járgány meg a legelső karika helyére érkezik egy jobbról, de nem mindig sikerül kinyírni, mert letelik az idő, de attól még win, csak ő lenne az utcsó tank.
Röviden tömeren, még jó hogy ritkán játszok PvE-t <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.10.24. 20:50:15
Amúgy ma nekem is volt szerintem egy ammorackem, Szarcsipszet lőttem ki 540-ről LAV300-zal. Annak meg nincs akkor alfája talán (337 az a HEAT, ami most van)
cyka blyat
Together we'll fly someday...
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.24. 16:55:38
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Hard PvE-re csak az menjen, akinek van egy jó 6os vagy annál magasabb tankja, mert 5el is halál. Viszont így sokat veszít az ember, azért az-a 35% több, mint a 15.
Mást is gondolom annyira szeret az rng, mint engem. Van, hogy eltűnik a lövésem a semmibe, máskor még a célpont közelébe se megy, úgy, hogy megvettem a pontosabb ágyút, és hozzá a felszereléseket.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.10.24. 15:28:11
Aki felsőbb tierben jár. Tőle szeretném megkérdezni, hogy nehezednek a PvE missziók?
angelus1991ster.blogspot.hu
masnal is ez van?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

4A. Full Auto Rate of fire increased by 10%.
4B. Fire When Ready Reload time improved by -10%
ennyit írtak, nem ugyan az a 2 mindjárt megkeresem redditen hogy mi a különbség rate of fire és reload time között
btw az nem jelent semmit hogy hol fejleszted ki mivel ők a legjobb mbt commanderek 😄
nem lehet hogy ezt a full automata gépágyúkra érti? 20,25,30mm
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Más.
4A. Full Auto Rate 10%-al nagyobb tűzgyorsaság
4B. Fire When Ready 10%-al jobb újratöltési sebesség --- az M109 commandernél.
Lehet még nem ébredtem fel, de ez nekem mintha ugyanazt jelentené. A gyorsabb újra töltés= nagyobb tűzgyorsaság nem?
Más. Tud ezt a T-72 ural fejlesztett AP lőszer 170 körülit is sebezni, vagy csak képzelődöm?
Nagy köszönet a fordításokért neked és Tocseknek is!
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
angelus1991ster.blogspot.hu
Tessék fogyasztani.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.24. 09:58:01
Jó a nicked. Tegnapelőtt azt hiszem találkoztunk csak akkor még nem tudtam, hogy te vagy. 😊

Kár, hogy az elkövetkező másfél percben rekordidő alatt elpárolgott a csapat maradéka, és kikaptunk 0-11-re.

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.24. 07:36:09