Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt aláírom, sok free xp-m bánta azt a fost. Állítólag EA-ban túl op volt és lenerfelték.
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2015.10.16. 14:06:02
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2015.10.16. 14:06:02
Apropó balansz, azt aki a swingfire-t balanszolta páros lábbal rugnám p...án, mégis hogy a rákba gondolták ezt a tetves 30 seces vagy mennyi töltésidőt azzal a két elcseszett petárdával?
Naaa, azok ott vannak 😄
Nem várok semmit, csak tipikus emberi viselkedést látok. Ha jol megy az termeszészetes és Dekirályvagyok. Ha rosszul akkor az a játék hibája, rng hibája, mindenki hibája, csak az enyém nem. De mondom tény, hogy van mit balance-olni a gammán.
Kivi vagyok mikor látok olyat , de fos egy játék már a 3. Ammoracket lövöm uninstall 😄
Kivi vagyok mikor látok olyat , de fos egy játék már a 3. Ammoracket lövöm uninstall 😄
meg a láthatatlan egyszarvú pónik is....
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Nem az igazi. Hiányoznak a sellők...
Az ideális kraven világ:

Most mit vársz? Lelkes, aranyos csataleírásokat, vagy egy belinkelt csataeredményt azzal hogy milyen überklasszul ment egy menetet miközben lehet hogy ugyanazzal előtte tök szar köre volt? Mondjuk én nem panaszkodni járok ide hanem dicsekedni (sicc) <#hehe>#hehe>
Ennyi rinyát! Szerintem ha egyfajta tank lenne 0% RNG-vel akkor is sirnátok, hogy imba az ellenfél. Ez egy open béta még sok a hibája, de ott a hvatalos forum (feedback & suggestion), oda lehet írni az észrevételeket és látva a fejlesztőket, hallgatnak a communityra. Probáljatok már meg nem állandóan panaszkodni mindenért. Nem vagyok egy pro játékos de érdekes minden tankkal játszom és T3-4-ben általában mindig megvan 2-3k dmg/spot dmg ha nyertes ha vesztes. Itt legalább a vesztes csapatban is kapsz xp-t ha teljesítesz. Peace
Kár hogy lemásolták a wotos pvp-t teljes egészében...
Megnéztem a PvP-t, mert kéne nagyon a pénz, de siralmas. Nem lehet bírni ami ott megy.
Az én csapatomból hatan nekiállnak 4 tank ellen tili-tolizni egy domb mögül. Én oldalról megkerülöm a dombot, betámadom a 4 ellenfelet, gondolván, hogy az a 6 gyökér majd most jól odajön segíteni, mert nem rájuk figyelnek. De persze nem. Elnézik, ahogy 4en kinyírnak, aztán tili-toli tovább. Ilyenekkel játsszak???
A másik, a sziget pálya. Nem tudok senkire lőni, mert nem látok rá. Kijjebb megyek, kapok 3 lövést, vissza. Megint nem látok rá senkire. Egy ellenfél nagyon közel van, de az ágyú nem hajlik le annyira, kijjebb megyek, 2 lövés, vissza. Megint senkire nem látok rá. Kimegyek minden mindegy alapon, 2 lövés, vége. Egy kurva lövést nem adtam le....
Harmadik kör, város. Ellenfelek ketten szemből, rálövök, pattanok, visszalő, nem pattan. Megfordulok, el onnan. Egy utca előtt elhaladva abban is van 2 enemy, kapásból oldalba vernek, egyikre rálövök, bemegy, aztán a másikról pattan. Nekik megint bemegy mindkettő, vége is. Egyetlen találat... És persze eközben hol a csapat? A térkép másik szélén egy kupacban szaroznak pár ellenféllel...
És persze mindhárom csata bukta, huszonvalahányezer kreditért idegeltem magam, annyit lazán kapok PvE körre is. Szóval inkább maradok PvE-ben és játszok 1000 csatát mire összejön a pénzem, de én ezt nem csinálom, ilyen rakás szarral már szenvedtem eleget, wotnak hívták...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.10.16. 11:11:07
Az én csapatomból hatan nekiállnak 4 tank ellen tili-tolizni egy domb mögül. Én oldalról megkerülöm a dombot, betámadom a 4 ellenfelet, gondolván, hogy az a 6 gyökér majd most jól odajön segíteni, mert nem rájuk figyelnek. De persze nem. Elnézik, ahogy 4en kinyírnak, aztán tili-toli tovább. Ilyenekkel játsszak???
A másik, a sziget pálya. Nem tudok senkire lőni, mert nem látok rá. Kijjebb megyek, kapok 3 lövést, vissza. Megint nem látok rá senkire. Egy ellenfél nagyon közel van, de az ágyú nem hajlik le annyira, kijjebb megyek, 2 lövés, vissza. Megint senkire nem látok rá. Kimegyek minden mindegy alapon, 2 lövés, vége. Egy kurva lövést nem adtam le....
Harmadik kör, város. Ellenfelek ketten szemből, rálövök, pattanok, visszalő, nem pattan. Megfordulok, el onnan. Egy utca előtt elhaladva abban is van 2 enemy, kapásból oldalba vernek, egyikre rálövök, bemegy, aztán a másikról pattan. Nekik megint bemegy mindkettő, vége is. Egyetlen találat... És persze eközben hol a csapat? A térkép másik szélén egy kupacban szaroznak pár ellenféllel...
És persze mindhárom csata bukta, huszonvalahányezer kreditért idegeltem magam, annyit lazán kapok PvE körre is. Szóval inkább maradok PvE-ben és játszok 1000 csatát mire összejön a pénzem, de én ezt nem csinálom, ilyen rakás szarral már szenvedtem eleget, wotnak hívták...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.10.16. 11:11:07
Ó, engem medium fokozaton is már kényelmesen belő bármi...
De abszolút igazad van, mert azt én is megnézném, hogy egy BMP a valóságban hogy tudna egy ilyen tankot beütni...
De abszolút igazad van, mert azt én is megnézném, hogy egy BMP a valóságban hogy tudna egy ilyen tankot beütni...
Igen ez tegnap tűnt fel nekem is. Haverral hard PVE-t tolunk. Neki van már XM1 MBT-e és azon "röhögtünk", hogy a BMP 3 szemből beüti az XM1-et. Kíváncsi lennék, hogy a valóságban ez mennyire működne. Ok, hogy hard fokozat, de könyörgöm azért ezt ne úgy oldjuk meg, hogy a leg fosadékabb APC is beüti szemből a chobalt páncélzatú hk-t.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem számít, hogy milyen nemzetiségű a fejlesztő, ami igazán fontos az a megrendelő, elvégre ő adja az instrukciókat, hogy mit szeretne a játékban látni. Szóval majd nézd meg ki áll a my.com mögött, meg fogsz lepődni. 😉
A parancsnokokból hogyan lesz több?Most van 3,de neten azért többet látok.vagy szintenként kapok 1et?Ha lesz 4es tankom jön a 4. és így tovább?
Utoljára szerkesztette: Phara, 2015.10.16. 09:28:27
Utoljára szerkesztette: Phara, 2015.10.16. 09:28:27
<#smile>#smile>
Játszottam vele 2 db PvP-t, hát ennyi elég is volt. Hát ezzel csak PvE-zni fogok. (Bár elég szánalmas hogy még a botok ellen is csak 250-400 HP-kal úszom meg, mert MÉG azok is állandóan belőnek mindenhol...)
Játszottam vele 2 db PvP-t, hát ennyi elég is volt. Hát ezzel csak PvE-zni fogok. (Bár elég szánalmas hogy még a botok ellen is csak 250-400 HP-kal úszom meg, mert MÉG azok is állandóan belőnek mindenhol...)
Legénység, base épületek, retrofish cuccok, tankosztályok, átütés mechanika, meg minden ami nem adja magát jöhet.
szia a védelmét
Utoljára szerkesztette: gabor24, 2015.10.16. 09:15:44
Utoljára szerkesztette: gabor24, 2015.10.16. 09:15:44
Köszi!
A legénységet nem lehet átrakni másik tankba. Ezen fognak változtatni a jövőben? Úgy tudom ha eladok egy járművet és utána visszaveszem, akkor újra azzal a legénységgel jön vissza, ami benne volt mikor eladtam. Még nem próbáltam, de ez mondjuk jól hangzik.
Én a tankok ismertetőit szívesen olvasgatom majd, mert érdekel, pláne az olyanokat, amiket máshol még nem láttunk, pl gumikerekes td-k, meg rakétás egységek, stb.
A többi szokásos (weak spotok, térképek, stb) meg úgyis kialakul leírás nélkül is, ha az ember rendesen ráfekszik a játékra. Az igazi pro attól lesz igazi pro, hogy maga válik azzá, keményen, segítség nélkül...😄
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.10.16. 03:56:26
A többi szokásos (weak spotok, térképek, stb) meg úgyis kialakul leírás nélkül is, ha az ember rendesen ráfekszik a játékra. Az igazi pro attól lesz igazi pro, hogy maga válik azzá, keményen, segítség nélkül...😄
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.10.16. 03:56:26
Az Obsidian amcsi cég. Ezek végre nem oroszok, mint a többi tankos cuccnál...
Kérdés: Kinek mi nem tiszta a játékkal kapcsolatban, illetve ki miről látna szívesen cikket/leírást/magyarázatot?
Az M60A3 már használható, afelett meg kifejezetten jó tankok. Semmilyen más ágban nincsenek ekkora arányban penge tankok. De tök mindegy, mert neked semmi se jó, ha mind a hat tank fasza lenne az ágon, akkor azért hisztiznél, hogy mekkora OP fosok, azonnal nerfelni őket. Komolyan, szerintem te valami perverz élvezetet lelsz a panaszkodásban.
De az is csak az xm-1 vagy mivel lesz OP, addig az is csak szenvedős.
A PvE-ben a sebzés és a killrekord felállítása a cél, még akkor is jó, ha már ismerek minden helyet. Eddig 14 kill volt a csúcsom LAV 300-al, azt kell űberelni. Sebzésben meg 6ezer valamennyi. És még mindig van pálya, ami ismeretlen, mert néha rak rá. És még csak meden nyomatom, nem is hardon.
Sosem tudom megunni, hogy nyerek, csomót sebzek, csomót kilövök, a tankkal rendes tankként lehet harcolni, nem egy szikla mögött kell rettegni, nehogy kilátszódjon egy kis csavar, mert egyből 4en belövik.... Azt unom, hogy FOLYAMATOSAN veszítek, de azt nagyon (wot, warship, war thunder, ground war tanks, ennek a PvP-je...). Kár, hogy nem ad rendes kreditet, de persze meg lehet érteni, senki nem tolná a PvP-t...
Sosem tudom megunni, hogy nyerek, csomót sebzek, csomót kilövök, a tankkal rendes tankként lehet harcolni, nem egy szikla mögött kell rettegni, nehogy kilátszódjon egy kis csavar, mert egyből 4en belövik.... Azt unom, hogy FOLYAMATOSAN veszítek, de azt nagyon (wot, warship, war thunder, ground war tanks, ennek a PvP-je...). Kár, hogy nem ad rendes kreditet, de persze meg lehet érteni, senki nem tolná a PvP-t...
OMG éjjeli 1:24 perckor megtörtént a lehetetlen...... artyval betudtam jutni egy csatába.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Vagy mehetsz az amerikaival, ami a legjobb MBT ág mind közül. A Leopard ág egyébként T7-ben éri el a szarság csúcsát a Leo 2-vel, de a 2A5 állítólag imba. Legalábbis ajánlom, hogy az legyen.
Egyébként most ugyanazt érzem mint a legelején a wot-nál. Menjek a panzerekért, vagy válasszam a könnyű utat és húzzam ki a kv-2-t amivel még az is-4-eknek is oda lehetett verni 3-400akat, míg a saját szintjét kb oneshotolja. Itt vagy szenvedsz a leopardért, ami elnézve a statisztikákat, tier1-6-ig messze alulmarad mindegyik ágtól, és csak 7-8-ra éri utol a saját szintjét, de akkor sem lesz kiemelkedő csak már nem lesz annyira gyenge, vagy menjek az orosszal, ami unalmas, a tankok rondák, de legalább erősek és lesz sikerélményed... mail.ru, wg csak meg tudják oldani, hogy a keleti piac maradéktalanul élvezhesse a játékot.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.16. 01:07:41
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.16. 01:07:41
Itt főként nem az a probléma, hogy le van korlátozva 4-500 méterre a játék, mert ok aláírom, biztos erőforrásigényes, optimalizáció miegymás, de könyörgöm, egy csapatszállító, pánzélozott terepjáró ne rendelkezzen már ilyen mindent elsöprő tűzerővel! Egy tier 6 MBT elbújhat egy tier 3-4 felderítő mellett...
Szóval a nagy kérdés: vagy bevállalod a wot klón pvp-t, ugyanannyi idegeskedés mellett, vagy mész pve-ben de azt meg biztos meg fogod unni 100-200 csata után.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.16. 00:59:51
Szóval a nagy kérdés: vagy bevállalod a wot klón pvp-t, ugyanannyi idegeskedés mellett, vagy mész pve-ben de azt meg biztos meg fogod unni 100-200 csata után.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.16. 00:59:51
Viszont a PvP-ben megvan az, ami a PvE-ből hiányzik, mégpedig a változatosság. Én a Leo 2-be eddig 70%-ban hard PvE-vel tettem bele az XP-t, de rendszeresen visszamerészkedek PvP-be, mert a repetitív PvE misszióktól már hányingert kapok. Perseus, Anvil, Red Opossum és Umbrella újra meg újra, újra meg újra... Már négyzetcentiméterre tudom, hol fognak spawnolni a botok. No meg azt sem szeretem, hogy PvE-ben folyamatosan egymás nyakára taposva kell vadászni a sebzést, ha nem akarsz hoppon maradni.
Mondjuk egy modern tankos játékban valóban kissé érthetetlen ez a látótávos hülyéskedés, hogy 400-500 métereken bohóckodunk, miközben kilométerekről tudnánk lőni... Gondolom azért rejtőznek jól a kicsik, mert különben senki nem játszana velük, hiszen 2 lövésből kiszednék őket, amint felfedeződnek...
A PvP ahogy már a legelején mondtam, nem győzöm ismételni, ugyanaz, mint a wot, senki ne számítson jobbra. Nem látsz semmi, de lőnek, 15-3 bukták, lepattansz, mellélősz, MINDIG a te csapatod van tele autista 3 évesekkel, stb, stb... Nem ér annyit, amennyi ideget nyelsz miatta. Vagy egy kör PvP után tolni kell 5 kör PvE-t...😊
Sajnos az a probléma, hogy a PvE csak tier4-ig használható remekül, utána sajnos muszáj nekiállni ennek a szarnak (PvP), mert csak itt jön annyi kredit, amennyi kell a továbblépéshez. 2 millió egy tier5 tank, az azért nagyon sokáig tartana PvE-ben, bár majd hamarosan emelik 35%-al a kredithozamot, ha igaz.
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.10.16. 00:35:57
A PvP ahogy már a legelején mondtam, nem győzöm ismételni, ugyanaz, mint a wot, senki ne számítson jobbra. Nem látsz semmi, de lőnek, 15-3 bukták, lepattansz, mellélősz, MINDIG a te csapatod van tele autista 3 évesekkel, stb, stb... Nem ér annyit, amennyi ideget nyelsz miatta. Vagy egy kör PvP után tolni kell 5 kör PvE-t...😊
Sajnos az a probléma, hogy a PvE csak tier4-ig használható remekül, utána sajnos muszáj nekiállni ennek a szarnak (PvP), mert csak itt jön annyi kredit, amennyi kell a továbblépéshez. 2 millió egy tier5 tank, az azért nagyon sokáig tartana PvE-ben, bár majd hamarosan emelik 35%-al a kredithozamot, ha igaz.
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.10.16. 00:35:57
Egyáltalán mi ez a buzi spot rendszer, hogy azért mert light azért kötelező láthatatlannak lennie??? Ha valaki van olyan balfasz, hogy nem felderít, hanem elkezd lövöldözni mindenkire ész nélkül, azt igenis mutassa meg a játék. Faszom copy paste játék. Ugyanaz a bugos játékmenet itt is.... spotting system, russian superpower rulz
Szánalmasak ezek a guruló 2mm páncéllal rendelkező láthatatlan géppuskás, rakétás szarok... Nincs az a távolság amiről be tudnám őket spotolni, de azok legalább nyilt terepről szétrakétáznak lőnek mindenkit. Nem is értem miért gyártanak a valóságban agyáltalán mbt-ket, meg egyéb lánctalpas járműveket, hiszen ott vannak a szuper jeep-ek meg kalasnyikovos trabantok, amivel még az androméda galaxist is meg lehetne hódítani olyan jók.
Meg az is komolytalan, hogy 2-3x nagyobb tűzerővel rendelkeznek mint egy átlagos MBT, nem beszélve arról, hogy a páncél hiánya és a méretbeli különbségek ellenére nem sokkal kevesebb hp-juk van. Vicc az egész. Ez az OF-40-et sem értem hogy a retekbe került 4-es szintre amikor az orosz 1-es csapatszállítóval van kb egy szinten. Remélem jön majd egy masszív rebalansz, mert addig a pvp nagyon felejtős.
Meg az is komolytalan, hogy 2-3x nagyobb tűzerővel rendelkeznek mint egy átlagos MBT, nem beszélve arról, hogy a páncél hiánya és a méretbeli különbségek ellenére nem sokkal kevesebb hp-juk van. Vicc az egész. Ez az OF-40-et sem értem hogy a retekbe került 4-es szintre amikor az orosz 1-es csapatszállítóval van kb egy szinten. Remélem jön majd egy masszív rebalansz, mert addig a pvp nagyon felejtős.
A hasát kell lőni, vagy ha már kicsit is be van forgatva az oldalát, mert papír.
leopard 2av szemből nem bírom átlőni mindenhol próbáltam a tankom xm1 löszerek a legjobbak. 
Utoljára szerkesztette: gabor24, 2015.10.15. 23:30:43

Utoljára szerkesztette: gabor24, 2015.10.15. 23:30:43
Továbbra is azonnal örökre kivágnám a szerverről az olyanokat, akik még PvE módban is bemennek foglalni, mikor még van ellenfél és mindenki más harcol is velük. Minek játszik az ilyen idióta, ha csak a körben tud ücsörögni? Pont PvE-ben, ahol még élvezetes is a csata?? Instant kitiltás, ennyi!!!!!
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.10.15. 23:13:54
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.10.15. 23:13:54
amerikai mbt ágat nyomja valaki? XM1 -en mi a javaslata miket fejlesszek először?
!Forza Ferrari!
A fejlesztési fán minden tanknál oda van írva, hogy mit kell csinálni a megszerzéséhez. Az egeret vidd a jármű fölé és kiírja. A Chief-hez úgy emlékszem, hogy annak a kereskedőnek a járműveivel kell minél több lepattanó lövést gyűjteni, akkor gyűlik rá a pont. Tehát mondjuk az M60 PvE módban használva gyönyörűen adja a pontokat, mert mindent pattint. Nekem már meg is lenne a Chief, csak kreditem nincs rá...
Tervbe van véve a videófordítás, videókból készült cikkek, satöbbi, meg még sok más is, de gyakorlatilag még csak ma indult a blog😊 Egyébként azóta felkerült még egy cikk, a páncélzatról.
A Starshipnek van egy trükkje. Előbb vedd meg a Sheridan könnyűtankot. 13 sec töltés, lassú test és torony+gyenge. Ezután vedd meg a Starshipet és egy hatalmas élmény lesz, kevesebb mint 12 sec töltés, gyors torony, mozgékonyság...😊
Egy tipp az oldalhoz:
Az aw-n van egy csomó angol nyelvű videó. Tutorialok stb. Azok tartalmát valaki összefoglalhatná egy-egy nagyobb lélegzetvételű cikkben. Képekkel stb.
Ez a lőszeres jó lett.
Egyébként az mennyire természetes hogy meglövök valakit ap-vel, nincs sebzés viszont elkezd égni? Már nem egyszer fordult ez elő...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.15. 22:39:56
Az aw-n van egy csomó angol nyelvű videó. Tutorialok stb. Azok tartalmát valaki összefoglalhatná egy-egy nagyobb lélegzetvételű cikkben. Képekkel stb.
Ez a lőszeres jó lett.
Egyébként az mennyire természetes hogy meglövök valakit ap-vel, nincs sebzés viszont elkezd égni? Már nem egyszer fordult ez elő...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.15. 22:39:56
Szösszenet a lőszerfajtákról, ha esetleg érdekel valakit.
Nem voltam stressz teszten, de akkor nem maradtam le semmiről. 15 nap prémem van.
Szerintem már nem lesz reset , az obj.-155-t és a 7 nap prémet az open bétát megelőző nyilvános stresz teszten részt vevők kapták.
Épp pár napja beszélgettünk erről. Üss és fuss taktikát alkalmazd! Egyébként yoss a megmondhatója, hogy az ág talán végig zéró páncéllal rendelkező tankokból áll. Ne menj velük első vonalba és jó lesz.
Userx2: Nem fognak már nullázni.
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2015.10.15. 18:46:59
Userx2: Nem fognak már nullázni.
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2015.10.15. 18:46:59
Nyár óta most először AW. Látom eltünt minden T1+ tank, de lett egy O.155. Ha vége nyilt bétának megint nulláznak?