5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
Dagohun74 #2460 No fene pörög a topik. -
yossarianHUN #2459 Folytasd csak, jól szórakozom. -
FosTalicskaa #2458 AJensen panaszkodott a pénzkereset miatt.
Te: "Nem értem mi a probléma, per pillanat 9 millió kreditem van, úgy, hogy gyakorlatilag csak T8 MBT-vel játszom."
Nyilván a saját ostobaságod miatt képtelen voltál megérteni, hogy prém nélkül sokkal lassabban fejlődsz.
Én: "Mert prémiummal játszol. A 3 nap alatt minimális mennyiséget játszottam, de még így is 0-ról megvettem egy 5-ös tankot és lett 2 millió kredit tartalékom. Szerintem, ha nem lett volna ez a Hello Wien akció, akkor még mindig az 5-ös tankra gyűjteném a pénzt és kb most járhatnék 500k creditnél."
Tényeket írtam. Ez történt velem. Még csak nem is azért, mert panaszkodnék emiatt. Nem érdekel. A magasabb tier meglesz amikor meglesz. Annyira nem izgat ez a játék, hogy erőlködjek itt orrvérzésig. És ebből összekombináltad, hogy igazzi magyarként nem akarok költeni semmire, de ELVÁROM, hogy minden azonnal megegyen. Ok. De ha az szegénységi bizonyítványt jelent, hogy egy suttyó fórumtroll nem tud olvasni és ezért belémkötött akkor elfogadom... Legalább lett egy újabb bizonyítványom, majd beírom a CV-mbe is. -
yossarianHUN #2457 Pontosan, free to play, azaz játszhatsz ingyen, vagy fizethetsz, és akkor feleannyi idő alatt éred el, amit akarsz. Hát guess what, az egész élet erre alapszik. Te meg azon hisztizel, és amiatt dobálod a sarat, mert nem akarsz fizetni, de ugyanúgy feleannyi idő alatt akarod elérni a dolgokat, mint azok, akik fizetnek, és mivel ezt nem teheted, a fejlesztők a rohadt, pénzéhes szemetek. Olyan igazi jó keményvonalas magyar ember vagy, aki a kisujját nem mozdítja semmiért, de teli torokból gyalázkodik, amiért nem bársonnyal törlik ki a se..ét. De fejezzük be, mert nincs miért ragozni, meg egyébként is több éve kiállítottad már magadról a szegénységi bizonyítványt. -
FosTalicskaa #2456 Classic. 2-3 ember alias "A Csapat" elküldött a mamámba, meg ugyanennyi persze támogatott is, vagy én valaki mást. Jobb napokon ez a szám 3x is volt az átlagnak mind2 oldalon. Újabb ferdítés. Miért nem lepődök meg... :)
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.05. 10:37:02 -
yossarianHUN #2455 Igen? Nem rémlik, hogy valaha bárki is kiállt volna melletted, az viszont igen, hogy párszor csapatostul elküldtek a mamádba. De tudom, ez csak a kollektív agymosó / diktátor nimbuszom miatt volt, mert félnek az emberek a fekete autótól -
FosTalicskaa #2454 Egy újabb példa mennyire nem is érted miről van szó. A kenyér egy olyan dolog amiért fizetned kell, különben elvisz a rendőrség bolti lopásért. Míg ez egy free to play. De nyugodtan mossál csak össze távoli dolgokat, én elhiszem, hogy a te kicsavart világodban minden logikus ami a te pink látásmódodat támassza alá. -
#2453 Nem a fejlesztőket támogatod, hanem a piszkos tulajdonosi hátteret, a fejlesztők fix pénzen szopnak ha megy a game, ha nem, max kirúgják a brigád felét költségcsökkentésre hivatkozva ha nem hasítanak, a másik fele meg 2x annyit fog szopni ugyanannyi pénzért. -
yossarianHUN #2452 Játszhatod a sértett királynőt, de 2010 óta olvasom a fórumot, és tőled még egy árva pozitív hangvételű hozzászólást nem láttam, pont hogy te vagy az, aki csak fröcsögni tud. De rendben, nem húzlak le a szintemre, gondolom a közértben is úgy veszed a kenyeret, hogy mikor a pénztáros tartja a markát, elküldöd a francba, mondván te elvből nem fizetsz a kenyérért, mert az rossz vásárlói magatartás (vásárló -> nem fizetek, ez már eleve gyönyörű képzavar). Akkor ne fizess, de süsd meg a saját kenyered. -
#2451 Van még valami játék amit mindketten toltok? Olvasgatnám annak a topicját is -
FosTalicskaa #2450 Ja még annyi:
"Ott egy idő után megelégeltem, és figyelmeztettelek, hogy hagyd abba, de mivel itt nincs kéznél a házigazda, látom itt kívánod folytatni a pályafutásodat. Csinálhatod, ha neked ez jó, de innen is hamar ki leszel utálva."
Azért a fórum több emberből áll mint te. De ezt is be lehet tudni a nagyzási mániádnak, hogy azt hiszed te vagy mindenki szófosócsöve. A wot-os fórumból meg jóval azelőtt kiszálltam mielőtt bekönyörögted magad házigazdának és érdeklődés hiányában vetélytárs nélkül meg is választottak volna. -
#2449 Reménykedem azért hogy az AW-ban még lesz valami ami miatt megéri eltűrni a lowokat, vagy kikerülhető lesz valahogy a velük való érintkezés. Pve egyelőre még nem tart ott ahol szeretném, de majdcsak lesz valami :)
-
FosTalicskaa #2448 Én napi 3-nál nem bírok már többet.
yossarian:"így jártál, meg is érdemled, hogy szívj" - Mondtam, hogy szívok a játékkal? Csak annyit írtam, hogy lassan haladtam volna, ha nincs 3 nap prémium. De ezt is csupán arra hoztam fel, mert te voltál annyira értelmetlen szokás szerint, hogy közbenyögted a te prémiumos kereseted valaki olyan hozzászólására aki anélkül tolja. "~Nem értem mi a probléma". Hát persze hogy nem érted, amikor úgy nagy általánosságba semmit sem értesz, csak fröcsögsz itt mindenkire aki nem 140%-ig elégedett a te kiskedvenceddel.
Tudom nálad már az is főbenjáró bűn, ha valaki hibát ír le a wonderful játékodról. Én részemről abba is hagyom ezt, nem akarok lesüllyedni a szintedre... -
#2447 Pedig lehetne, csak fölösleges lenne időt és pénzt szánni rá mivel a játékosok kis százaléka tart erre igényt, a többség azt sem tudja merre néz előre.
Sajna a wotban már kiégtem az átlag (ami sajnos egyenlő a harmatgyengével) játékosoktól. Valahogy több kellene a szép grafikán kívül ahhoz, hogy elviseljem őket. A wotot sem tolnám régóta, ha nem lenne belőle hasznom :)
-
yossarianHUN #2446 Hát pedig olyan MMO soha nem volt és soha nem is lesz, ahol ne lenne alapvetés a rengeteg degenerált jelenlétével való megbarátkozás :) -
#2445 "Egyelőre az újszerűség és a látvány még viszi nálam a játékot" nálam ez kb 40-50 csatáig tartott... a sok birka miatt hanyagolom inkább ezt is :/ -
yossarianHUN #2444 Hát ha havi 3000-et sajnálsz a játékra, akkor így jártál, meg is érdemled, hogy szívj. Nem értem miért hiszik emberek, hogy egy árva fillér ráfordítás nélkül majd dúskálnak a kreditben, ha így lenne, kettőt pislantanál, és tönkremenne a játék. Napi száz forint szerintem senkit nem vág földhöz, de ha igen, akkor keressen mást. Azt meg honnan veszed, hogy nem fejlesztik a PvE-t? Bár végülis már legalább egy hét eltelt azóta, hogy olyan patchet adtak volna ki, amiben fejlesztették.
Komolyan hagyd már ezt a stílust, mert rohadt idegesítő, bár ezzel valószínűleg te is tisztában vagy. A WoT fórumon is ezt nyomtad évekig, hogy vadul függsz a játékon, de azért napi rendszerességgel telefosod a fórumot gyalázkodó, pocskondiázó hozzászólásokkal, amitől mindenkinek kinyílik a bicska a zsebében. Ott egy idő után megelégeltem, és figyelmeztettelek, hogy hagyd abba, de mivel itt nincs kéznél a házigazda, látom itt kívánod folytatni a pályafutásodat. Csinálhatod, ha neked ez jó, de innen is hamar ki leszel utálva. -
FosTalicskaa #2443 Elvből nem költök rossz játékra, az egy rossz vásárlói magatartás. Pont az a hozzáállás herélte ki a wot-ot is, mert a WG megtanulta bármit is csinál, bármennyit is panaszkodnak az emberek, attól még ugyanúgy dől a pénz, szóval ki nem szarja le mit gondol a sok suttyó playerke.
Az AW meg egyelőre függőben van. Még nem döntöttem, hogy jó vagy rossz játék e és érdemes e támogatni a fejlesztőket vagy sem. Az egyetlen dolog ami riasztó az az, hogy ész nélkül másolják a wot összes feature-ét. A játékmenet már most azt tükrözi mintha egy masszívan átmodolt járműparkal rendelkező wot-al játszanék. Nem érzek különbséget. Egyelőre az újszerűség és a látvány még viszi nálam a játékot, de ki tudja meddig fog ez tartani. Ezért vagyok óvatos a pénzköltéssel. A wot-nak ehhez évek kellettek, hogy belesüllyedjen a láthatatlan tankok+artik posványába az AW meg kapásból innen kezd...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.05. 10:10:13 -
#2442 Ha nincs havi 10 eurod jatszani, akkor ez van. En az osszes agat huzom egyszerre, 1 premium tankom van, az MBT, es nincs kredit problemam egyaltalan. Nem tudom miert varja el mindenki, hogy minden ingyen es bermentve megadasson neki. -
FosTalicskaa #2441 Mert prémiummal játszol. A 3 nap alatt minimális mennyiséget játszottam, de még így is 0-ról megvettem egy 5-ös tankot és lett 2 millió kredit tartalékom. Szerintem, ha nem lett volna ez a Hello Wien akció, akkor még mindig az 5-ös tankra gyűjteném a pénzt és kb most járhatnék 500k creditnél.
Egyébként meg az artik tényleg szánalmasak itt is. 100%-os pontosság. Tereptárgyakon keresztül is átsebeznek. 1 lövéssel ki sem lehet őket szedni. Már most idegesítő a kimanőverezhetetlen lövésük (helytől függően, nem tudsz mindig arrébbállni)...
A pve-t meg nem fejlesztik, hanem sorsára hagyták. Sajnos a WoT-nál nem volt ilyen játékmód, amiről koppinthatták volna a pénzfejő modellt, így csak a pvp-re vannak pénzlenyúló húzásai a hihetetlenül kreatív mail.ru bérenc brigádnak. Biztos kevés a játékos a pvp-s szivattyúba, aztán finoman lökdösik oda a népeket, hogy inkább ott idegeskedjenek, mint hogy a pve-ben próbálnának valami újat kitalálni. -
kesa_hun #2440 Ennyi, teljesen igazad van.Én is WOT-ozok de már csak néha, pedig ott már 13 ezer csata van a hátam mögött de már rühellek rámenni. Az t azért nem kell elfelejteni hogy ez még csak béta. Nem kell mindjárt a vérüket szívni. -
yossarianHUN #2439 Nem értem mi a probléma, per pillanat 9 millió kreditem van, úgy, hogy gyakorlatilag csak T8 MBT-vel játszom. Mióta elkezdtem a játékot egyszer sem álltam neki farmolni, két prém tankom van, az Ob. 155 és az AMX 10P 90, a kettővel együtt ha van kb. 20 csatám, és még soha nem volt olyan, hogy ne tudtam volna megvenni egy tankot, mert nem volt rá kreditem. A Leopard ágon úgy mentem végig, hogy mikor elértem a következő tankot, már mindig kapásból megvolt rá a kredit. Ehhez képest a WoT-ban T8 prémmel és prémiummal is vért hugyozol, amíg összekapargatod egy T10 tank árát, fenntartani őket meg kapásból képtelenség rendszeres farmkörök nélkül. -
#2438 Minden játéknál eldobálja az fps-t vagy csak a wotnál? Csak mert nálam minden játék szépen stabilan fut, egyedül a wot csinál fps dropokat, de nem a vga miatt :) (Ja meg a gta v) -
AJensen #2437 Az agyhalott csapatok a mkro rendszer miatt vannak. Nem hiába nerfelték le annyira a PvE szorzókat is. Szívsz pve-ben a kevés hozam miatt, vagy bekényszerítenek pvp-be a magasabb jutalomért, csak ott meg prémiumot kell venned, mert máskülönben reszeltek neked a bot csapatok miatt.
Szimpla üzletpolitika ez a játék is, nem pedig szórakozás. Ennél értelmesebb lett volna, ha dlc-ket pakolnak be, akkor legalább a játék egyensúly lehetne.
Sajnos a wot rendszer átka a mostani üzletpolitika.
Azért ilyen korán kezdeni a kizsákmányolást úgy, hogy a játék még csak béta, nem sok jót sejtet. Úgy örültem, amikor elkezdtem, hogy lejjebb tornászhatod a prémium árát, nem limitált a garázshely, olcsók a prém tankok. Erre ugyanaz a fos üzlet megy itt is, mint a wot-nál.
Elhiszem, hogy a fejlesztőknek kell a pénz, de milyen áron.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.05. 08:51:20 -
Dewri #2436 Attól függ. Tegnap Challengerrel Pipelines pályán az artyk lőttek rommá, a hp 3/4-ét az artytűz vitte le. És hiába álltam bukkanó mögött direkt. Ebben a rendszerben a mi artynknak kellett volna látnia a másikat és odalőni vagy valami. De hát ez is wotos fíling: a saját arty életképtelen, az enemy arty pro... PvE-ben, ahol magad választod meg a pályát amire bemész, nem random, rendszeresen jönnek be artyval olyan pályára, ami számukra belőhetetlen, tehát végig haszontalanok, kvázi egyel kevesebben harcolunk emiatt. Ha más nem, ezen is látszik az agyi színvonal, aztán ez megy PvP-be, a mi csapatunkba és jön a fent leírt Pipelines epizód... -
Angelus1991ster #2435 Megértelek. Mocskos terrorista artyk szivatják a többi játszani akró játékost, akik nem csak kattintgatnak. Legalább az aw-nél van valami tétje ennek.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.05. 00:40:35 -
yossarianHUN #2434 Már egy ideje. A híreket követem, de amíg nem csinálnak valamit az artykkal, az autoloaderes fosokkal, meg azzal, hogy a T9-10 tankokat prémmel is képtelenség fenntartani, addig a közelébe nem megyek. -
Angelus1991ster #2433 WoT-ot szünetelteted? -
yossarianHUN #2432 Na megvan az eddigi rekord. A végét gyakorlatilag hárman hoztuk le a T-72A-val, meg az egyik Challengerrel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Angelus1991ster #2431 Csináltak valamit a lövéshangokkal? Jobb lett mint volt. Olyan mint a Battlefront mostani gyalázatos részébe egy-két kézirakétás lövéshang effekt. -
#2430 jah nagyon dúrva ati supporton találtam hasonló sorstársakat és loál nem válaszolták meg egyiknek se mi a probléma
na jól van akkor megpróbálom meghajtani jobban a kártyát max elfüstöl de nem is bánnám ez volt az utcsó amd kartyám
sorry a sok rinyáért/ offolásért de a topic amúgy se pörög -
#2429 Jah bepipáltam minden AMDs-ta z msi afteren talán ez miatt is jobb lett most végre csak néha esik be nagyon az fps .
De ezt a gpu core clock MHz ingadozást komolyan nem értem nekem idáig főként nv-volt és msi-vel figyeltem nem ingadozott.
(Kivéve 1x gta5 de driver csere és patch után már megjavult volt. De még előtte is megtudtam javítani ha az energiatakarékos üzemmódot kiszedtem nem vette vissza a kártya MHz-ét soha).
Maximum csak ha nem használta a gpu-t pl:töltésnél de játék közben soha.
Azt tudom hogy az ati nagyon energia takarékos akar lenni na de ennyire ne már hogy játszani se tudjak -
#2428 OF-40 elemzés -
Sz_i_l_a #2427 Mindig is tettek rá tudniillik az ATI a driverek és kártya fejlesztésbe nyomta a pénzt az NVidia pedig nyomta a pénzt a játékfejlesztőknek is, ezért is csúsztak az adott új kártyákra az optimalizált driverei 2-3 hónapot.
Viszont, amikor az AMD felvásárolta az ATI-t, csak a hardveres részét vitte, driver fejlesztők mentek a levesbe a többsége na itt rúgtak maguknak öngólt, mert a játékfejlesztőknek továbbra sem fizetnek, kivéve azt a csekély mennyiséget.
Utoljára szerkesztette: Sz_i_l_a, 2015.11.04. 16:22:49 -
bgabor911 #2426 Régóta nem vásárolok ATI(AMD) videókártyát pont emiatt. Sok a gond a driverekkel, és bizonyos játékok készítői nagy ívben tesznek arra hogy a programjuk különösebben ATI kompatibilis legyen, így sok dolog nem vagy nem úgy működik mint nvidia kártyánál. Más játékoknál az FPS sokkal kisebb mint nvidia kártyánál, mert a játék készítője cseszik ATI-ra optimalizálni. -
#2425 Ez csak a cross firesek nek jó ? próba ?
-
ikarus44 #2424 Jó kis gép, én imádtam -
#2423 hát az remek
mostani állítgatásom után csak 900-tól 1051-ig ingadozik -
Sz_i_l_a #2422 Hát a Radeon driverek egy rakás fos lett, amióta az AMD felvásárolta az ATI-tól a Radeont.
HD4670-es kártyám van és kb 1 hónapig tesztelgettem a drivereket, mire találtam egyet, ami az összes játékkal és win7 64-en tökéletesen fut. -
#2421 elvileg legújabb driver van fent és még annó ismerős a szitu, helyzet de nv karival voltam így.
Ott nv driverban lehetett állítani hogy energia takarékos üzemmódot kiszedtem és kész fixen ment a MHz de itt nincs ilyen meg nem ismerem a radeonokat.
Talán megpróbálom msi-vel fixre tenni a Voltot akkor nem fog szórakozni többet.