5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
#2620 15.11
11/5/2015 -
#2619 wut? Ez így ebben a formában nem, nem igaz
pl: Az enyém Júliusban volt telepítve azóta nincs frissebb. 15.7.1 -
ikarus44 #2618 Nekem a T-62-őn, és a T-64-en is a HEAT volt az első helyre berakva, annyira hatásos volt. MINDEN tankot be tudtam velük lőni, csak a T-64-ek szívattak meg néha, mert nekik már az alsó lemezük is kezdett túl erős lenni a HEAT-hez. Nem mindig tudtam átvinni. -
#2617 Akinek AMD kártyája van ne frissítsen a legfrissebb driver-ra, mert kifagy. Nálam 3 próbálkozásból 3szor fagyott kb 2 perc játék után.
(Szerencsére nem sokára csődbe megy ez a szutyok cég.) -
yossarianHUN #2616 Ezért nem érdemes vele messzire lőni. A helyzetet tovább nehezíti, hogy a jelenleg még javítatlan szerverkésés miatt a tényleges lövésnek is van egy kis spétje a kattintáshoz képest. Mindkettőt bekalkulálni azért már baromi nehéz. -
FosTalicskaa #2615 Az a baj a HEAT-el, hogy hihetetlenül lassú a lövedék. Egyszerűen képtelen vagyok belőni hogy hány száz méterrel tegyem a célpont elé a célkeresztet, hogy eltaláljam. De ha álló a célpont, akkor is simán visszahúzódik a fedezékbe mire odaér a lövésedék.
HEAT-et kb csak PvE-ben szoktam használni botok ellen, ott viszont nagyon meg tudja dobni az átlagsebzést. -
yossarianHUN #2614 Egyébként a Leo ágon T5-ig eléggé megdobhatja az ember az átlagsebzését, ha szinte csak HEAT-et használ. Azon a szinten még elég sok a puha célpont, de az MBT-k ellen is használható, a T-72 és a Chieftain hasát is simán viszi, csak az ERA-val roskadásig megpakolt M60A3 ellen nem ér sokat. Távoli, mozgó célpontok ellen nehéz használni a shot delay és a kis torkolati sebesség miatt, de közelre mindenképp megéri. Magasabb szinten már szinte mindenen van reaktív vagy kompozit páncélzat, úgyhogy T6-nál a HEAT gyakorlatilag kihal, és bejön a képbe a HE, amivel a nagyvasak faragják egymást, ha nincs kedvük weakspotra célozni. -
yossarianHUN #2613 Hát nekem a Leopard ág volt a tanulópénz, velük kezdtem a játékot, úgyhogy szerintem elég harmatos, de nem tudom, mert nincs viszonyítási alap. Leo 1-nél 1345, OF-40-nél 1637, 1A5-nél 1793, 2AV-nál 1959, Leo 2-nél 2500, 2A5-nél 3381. Az orosz ágon csak a T-64-et és a T-72-t húztam végig, aztán free XP-ből levágtam az utat a T-90-ig, de ezeknél 2142 és 2616 volt az átlag, T-90-nel meg eddig csak két csatát mentem PvP-ben, 3499 átlaggal. -
#2612 Mentem pár farm kört tier 3 PvP, mind bukta, ok lássuk mizujs a PVA-val, medium tier 4 artyval detto, nem bírom leduplázni ezeket a szarokat, annyira fogalmatlan barmok hogy még a botok is bedarálják ezeket, pfejj -
FosTalicskaa #2611 Oh, ilyen hamar. Azt a néhány napot kivárom akkor.
Egyébként ezen a leopard ágon mennyi az átlagsebzésed? Mert te kb már régi veteránnak számítasz a játékban és kíváncsi vagyok rá, hogy az amit körről körre produkálok a játékban az a szánalmas vagy a nagyon rossz kategóriába esik... :P
A leo1 a5-el pl: 2100-ról indultam, de az utóbbi idők jótékony csatáinak hála, már sikeresen elértem az 1300-at amit elég kevés szerintem... -
yossarianHUN #2610 A Leo 1A5 a 0.11-ben lesz buffolva, ami 17.-én jön. -
yossarianHUN #2609 Én a kezdeti konfliktusok után nagyon megszerettem, sikerült vele felpiszkálni 3300-ra az átlagsebzésemet. Mozgékony, és elég masszív, viszont nem árt felkészülni rá, hogy ha valaki ismeri a gyenge pontjait, akkor meg lehet benne izzadni, plusz az ágyúkarakterisztikái se a legjobbak. -
FosTalicskaa #2608 Jó lenne már egy 8-as tank a garázsba és a Lopard 2 A5 nagyon badass, ahogy kinéz. És amiket látok róla youtube-on. Egész erősnek tűnik. -
FosTalicskaa #2607 Igazából én most azon gondolkodok, hogy vajon megéri e várni a Leopard rebalanszra ( ami ki tudja mikor jön, pl: Leo1A5 buff) vagy inkább vergődjek át rajtuk minél gyorsabban... -
yossarianHUN #2606 Kérdés, hogy mit fog nyújtani a 2A7+. Az oké, hogy mágikusan felbuffolják majd rajta az L/55 sebzését és átütését, de ezen felül nem sok mindent fog tudni felmutatni, hacsak rá nem rakják a buldózerlapátot mint egy plusz réteg frontpáncélt
A 2A6-ra már felszerelhető az EX rátétpáncél, ami tudtommal az egyetlen valamirevaló páncélfejlesztési csomag a 2A5 variánsokra. -
FosTalicskaa #2605 Jól fog kinézni a tech tree: Leopard 2 A5, Leopard 2 A6, Leopard 2 A7...., a sima Leo 2-est is átkeresztelhették volna Leopard 2 A4-re. :) -
#2604 30perces tier9 bemutató -
Sz_i_l_a #2603 Köszönöm az infót :) -
#2602 Hard-ban van baráti tűz a többi nehézségi szinten nincs. -
FosTalicskaa #2601 Felpörget, de ha rossz minőségű akkor inkább altató hatása van. ;) -
tutyimutyi2 #2600 és az energia ital mit csinál?
-
Phara #2599 Tegnap rájöttem,hogy az napi easy/med/hard PVE küldetésekre nem csak pénzt ad a játék,hanem egy energiaitalt is,ha valaki nem tudta volna. -
tutyimutyi2 #2598 áhh ettől csak a kulcsosztásos levelek jönnek -
FosTalicskaa #2597 Csak óvatosan az ilyen oldalakkal. A 99%-uknak csupán az email címed kell, amit aztán eladnak annak aki fizet érte, hogy szétspammelhessen a pinaszőrtelenítő reklámjaival... :D -
yossarianHUN #2596 Ideje elkezdeni a szorgalmas farmolást. Egy csomó bébifóka várja már, hogy bekerüljön a 2A6 és a Chall2 a garázsba -
kissssss #2595 -
yossarianHUN #2594 Most esett le, hogy 15 milla lesz egy T9. Hát erre rá fog menni a gatyám is. -
madmanic #2593 Üdv. Nektek is laggol a game? Eddig ezt nem csinálta... -
#2592 kiraktam blogra thx -
tutyimutyi2 #2591 aki szeretne egy esélyt hogy megszerezze a Taifun csomagot az erre az oldalra látogasson el:
http://www.mmobomb.com/giveaway/armored-warfare-collectors-edition
regisztrálsz aztán írsz egy kommentet ami úgy kezdődik hogy: I love Armored Warfare because, és 40 szerencsést kisorsolnak november tizennegyedikén.
Mowag Taifun II tank destroyer
60 days of Premium Account Time
3,000,000 Credits
3,250 Gold
“Typhoon” achievement
+25% credits & experience for 1 week -
FosTalicskaa #2590 Igaza van. A 2200+ sebzések mellé a 7-900-as távoli mellélövésből kapott splash az teljesen mellékesnek számít. :D -
kissssss #2589 lőttél már seggbe vagy oldalba motor tájékon egy MBT-t gépágyúval HE lövedéket használva(HEI még jobb)? ha nem akkor erősen ajánlom hogy próbáld ki mert ennél jobb érzés nincs a játékban. :DD
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.11.08. 12:43:01 -
yossarianHUN #2588 Jó kérdés, de nem tudom a választ. Meglátjuk, ha kijött a patch. -
yossarianHUN #2587 0.11 patch notes -
tutyimutyi2 #2586 A Crab-nél mi értelme van a fejlesztett ágyúnak hogyha csak he lövedék van hozzá és a dpm-je is kisebb mint az alap ágyúé? -
Userx2 #2585 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!5-en voltunk. :-) - ezt máshogy nem lehet kezelni. -
Userx2 #2584 -
#2583 moderátorok itt egy raklap szarok, kedvükre választják meg melyik hozzászólás jelenjen meg írtam 2-őt 12órája erre sehol semmi, hát elvesztek a betűk útközben de hát tudom van ilyen -
yossarianHUN #2582 T9 tank adatok -
Dewri #2581 Tier4-től beindul a csapatsebzés, addig nincs. Saját szakasztársat is vidáman lehet sebezni...