Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Maga a játék pedig a wot egyik nagy hibáját kiküszöbölte (artyk), viszont a másikat -amitől már rég elment a kedvem és egy kicsit sem szórakoztat - meghagyta (két számjegyű IQ-val rendelkező játékosok)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.10.22. 13:31:28
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
"Két dolgon nem érdemes mérgel?dni: amin tudsz, és amin nem tudsz változtatni!"
bezzeg ha bemegyek egy scout tankkal máris minden helyrerázódik....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nagyon nagy ez a videó 😄
Utoljára szerkesztette: Sz_i_l_a, 2015.10.22. 12:25:12
😛
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.10.22. 11:36:01
puggal csak vak szerencse az ilyen
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.10.22. 11:34:23
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Az object detail, shadows, és waterst levettem lowra, így lett a 12-14 fps-ből 25-27 fps.
Az az érdekes, ha mindent lowra teszek, akkor max 18-20 fps van 😞
Utoljára szerkesztette: Sz_i_l_a, 2015.10.22. 11:34:38
Mondjuk egyszer a zárt béta idején volt egy időszak, amikor úgy tűnt, hogy működik.
Utoljára szerkesztette: Sz_i_l_a, 2015.10.22. 11:21:17
Reggel mentem egyet a BMD-1-el 3-5 tier, úgy foglalták be a capet hárman, hogy a másodlagos feladat nem volt kész és még termelődtek a botok!!
A T-72 végig foglalt és a végén gg-zet én meg berágtam és elküldtem az anyjába, pedig nem szokásom, csak közben arra gondoltam, hogy ez mit csinálhat PVP-ben, ha 5-ös szinten itt tart agyilag 😞
Arról is szó esett, hogy az ilyen játékosokon még egy fejlesztett tutorial sem segít, mert ahhoz is gyökér.
Észben kell felnőni ehhez a játékhoz nem korban.
Ha bugokra vagytok kíváncsiak az egyik havas pályán, olajfinomító középen van. Nah ott van pontosan kettő darab textúra bug, ahol nem látszik semmi, de nekimész és nem látod, át lőhetetlen, stb. Egy a finomító külső részén van, annak a csapatnak, akik a vonatok felől indulnak, egy pedig a finomító közepén, ahol a foglalási pont szokott lenni, szintén textúra bug.
A vizen a gázlókkal is gond van, mert ha kicsit is letérsz róluk akkor fulladás lehet a vége, főleg, ha van olyan elvetemült, aki a mély víz közepén gondolja meg magát, hogy ő biza nem arra akart menni, illetve nagyon is belassítanak.
Az objektumok textúráiból visszavehetnének, mert úgysem azokat fogom nézegetni harc közben, viszont nagyon sokat megesznek az fps-ből. A kaminok platóin jó lenne átmenni, ha már telepakolták velük a pályát.
Aki SD módban játszik az ne vegye feljebb a grafikát, mert csak a HD tartalmaz bizonyos plusz effekteket, amiket a játékban kockásan rajzol ki a textúra. Pl: füst vagy víz effektek.
Illetve jó pár tankra ráfér a balanszolás, főleg a buffolás, mert saját szintjén vagy nagyon gyenge, vagy pedig hibás, ami miatt belőhető bizonyos helyeken.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

nah igen így kell játszani socouttal, annyira agyhalottak szó nincs rá, 10cmvel előre mennének felspotolnák a fél mapot, végén még nyernénk is jah de minek.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"a hülyék a másik oldalon vannak"
Az is érdekes, hogy mbt-vel közel harcban egy lövésem sem megy mellé, sőt még egy lövedékem sem tűnt el, nem esett le stb. lehet nem az AW-el játszom meg is nézem, nehogy másról nyilatkozzam, pedig ez az, fúra közel 400 csata alatt nem találkoztam ilyenekkel, pedig bele futottam rengeteg bugba, de ezekbe amiket írtál pont nem, de bármi megeshet. 😉
Amúgy közelharcban, mikor a két tank egymás mellett van elég sok lövés megy mellé vagy nem tudom, hogy hova. Nem tudtam figyelni, hogy egyáltalán eltalál vagy lepattanó volt, mert csak azzal foglalkoztam, hogy kilőjem őt.
Ma a t62vel 54 hpm maradt, rám jött egy lav 300 as td 850 hpval és kiszedtem. igazából baromi sokat lőttem mellé vagy hova, egyszerűen nem találtam el, azt csináltam, hogy kicsit eltávolodtam tőle, majd vissza mentem mellé akkor ő nem talált el vagy átnyúlott az ágyú és ellőt fölöttem vagy mi? sok közelharcnál van ilyen, hogy valahova eltűnik a lövedékem, vagy szimplán mellélőttem.
Menet közben egyszerűen nem lehet lövöldözni, ennyire melléhord?
Meg a nagy távolságban lévő gyors spootereket egyszerűen nem tudod eltalálni, csak nagyon ritkán, egyszerűen nem látod a cél előtt lévő terepet.
Sűrűn kell tankokat váltogatni, sajnos. Volt olyan is, amit egész nap nem tudtam leszórzózni, mert folyton vesztes csatába dobott. Aztán volt pár wotos meccs is (pár az inkább sok), ahol fölényesen darálták le a csapatot, vagy simán mbt-vel maradtam td-k ellen.
Lényeg a lényeg, hogy ha a játék nagyon nem adja, akkor nem szabad erőltetni, mert egyik nap nagyon jól megy a játék, akkor a másik nap teljesen játszhatatlan.
Ez a fajta balanszolás nem tesz jót egy béta állapotban lévő mikro fizetéses játéknak. Igen, ahogy többen is írták a wot betegségeket örökli az AW.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Azért nem minden PvE pálya unalmas. Mondjuk egy Banshee hard vagy a Wildfire hard marhára nem egyszerű, mert mindenhonnan jönnek a botok, nem csak szemből és tier6 csapattársakkal már Abrams figyel szemben, meg Leopard 2a5, azokat azért nem üti be akármi, főleg ha közben van mellettük még 4-5 ellenfél, mögöttem respawnol további 2 és már csak ketten vagyunk életben a csapatból. Ilyenkor azért nem szoktam unatkozni...
Magasabb tierben sem kell félni minden rakétátol, Terminator 4 rakétája pl szemből meg se sebezz egy saját tierű MBT-t. De persze ha seggét vagy oldalát mutatja...
Ennél magasabb tierűvel még nem volt szerencsém játszani, egy BMD-4-re már nem biztos h merném ezt mondani, mintha ő tudna 1k sebzésű rakétát küldeni.
A legszebb viszont amikor az MBT-70-ek már kinjukba rakétát töltenek, mert nem ütnek át egy másik hasonszőrű tankot 😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Volt pár érdekes pvp meccsem nekem is, ahol sajnos az jött le, hogy a láthatatlan tankokra nem tudsz visszalőni. 4-5 lövés után 1x dobta le a camot és rátudtam lőni. A rakétások az egyik legfőbb probléma. Kb olyan erejük van itt, mint a wot-ban a csillagrombolónak.
Pve-ben pedig javítani kellene a fix ledobási zónákat, és randomra cserélni, hogy még véletlenül se lehessen kitanulni a pályákat.
Pvp szerintem sanszos, hogy nem fog változni. Itt is a mikrotranzakció-ra fognak rámenni, ennek pedig első számú jeleit mutatja az egyoldalú meccsek.
Mit lehet tenni? Hátrább marad az ember, vár egy kicsit, olyan helyekre menni, ahol a td-k és spotterek kevésbé látnak, minél több dmg-t kitolni, hogy legalább egy ember kitűnjön a balfékek sorából (tiszt. a kiv.).
Userx2 - képet nem készítettem, de dragon 300-90-el tegnap 4500 dmg-t toltam ki saját szinten.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.10.21. 09:21:14
Egyébként az MBT-70-t T4-től felfelé simán be lehet lőni a tornyán, csak meg kell várni, amíg épp nem vergődik.
235 sebzés és mellélövések azzal a tankkal, amivel 11ezret összelőttem PvE-ben, 43 lövésből 42 találati aránnyal... Ennek konkrétan mi értelme van? Ki élvezi ezt a fost?
Szóval a PvP továbbra is felejtős, a véleményem továbbra sem változott, csak megerősítést nyert. Lényegtelen milyen tankkal megyek be és mikor, hiszen éjjel fél 3kor is nálam van minden agyhalott és szemben van minden pro/pénzes gyökér, és ezen a játék összes jármű és MM balanszolása sem fog soha változtatni a jelek szerint sajnos... Szerencsére úgy látom ezek hajlandóak szépen fejleszteni a PvE-t is, nemcsak a normált, így nem lesz probléma hosszú távon sem.
Together we'll fly someday...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.10.21. 00:03:15