Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.10.26. 15:28:36
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
az átlag sebzés az, ha legalább visszahozom a saját HP-mnak a sebzését? Pl. 865 a HP, és sebzek legalább 865-öt, ez számít átlag illetve, normál sebzésnek? Ha pedig megduplázom a HP értéket sebzésre, az már jó kategóriájú sebzésnek számít?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.10.26. 14:37:41
A szarshippel az a baj hogy nincs álcája. A Kínai nagyfalat is nehezebben vennék észre. Teljesen mindegy mit csinálsz mert még állva is kispotolnak. Arról meg már nem is beszélve hogya 152 mm-es HEAT-jének akkora a sebzése mint a T-64 115mm-esének, és mivel a T-64 lövege kissebb kaliberű így még gyorsabban is tölt vagy 2 sec.-el...
Ahogy néztem a techtree-t, a Leopard top tank tornya átlőhetetlen, a T90 osztja a legnagyobb átütést/sebzést, az Abrams ellenben ezek mellett semmi extra... És ott van még a West MBT ágon a hetes Challenger, ami szintén kiváló, de utána a tier8 elég vicces...
Én azért vettem Chiefet, mert tetszik a tank, és a Challengert kipróbálnám. Viszont a Chiefen folyton toronygyűrűt lőnek, akkor is, ha bepakolom a +25%-os parancsnokot. Igaz, kizárólag PvE-ben játszok, ott meg nem ritka az Abrams-Challenger-Leo2-T90 szemből, ezek nyilván szétvágnak...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Together we'll fly someday...
Gondolom neki van a valódi T-72-öz gyakorlati tapasztalata, és a játékban levő nagyon különbözik ettől.
Apropó, Jensen: A tegnapi találkánk után is még szívtál a meccsekkel? <#smile>#smile>
"Ráadásul néztem videót a t72-ről és messze nem úgy viselkedik, mint igazi társa. Szóval ennyit a játékról."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vannak olyan mbt tankok, amik még tele vannak buggal és széjjel lövik őket.
Emellett érezhető, hogy 4-től felfele már eléggé rámennek a prémiumra. Nagyon sok a loss, nagyon. 5-től felfele pedig inkább hív 6-ba, mint a 4esek közé. Szóval érezhető, hogy nincsenek egy ligában az 5ös a 6ossal.
A orosz T széria 5-6-ban egy hulladék, ha csak nem tudsz elbújni úgy, hogy senki ne tudjon belőni, ami 100-ból 1x. Ráadásul néztem videót a t72-ről és messze nem úgy viselkedik, mint igazi társa. Szóval ennyit a játékról.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.10.25. 21:25:03
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.10.25. 18:35:13
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem barátom az az arty. Ma a maradék 100 aranyamat elvertem XP kovertre. 42 % ra ugrottam, így már ma meg lesz a parancsnok és adom is el ezt szarkupacot.
4A. Anti-Material Explosives 20%-al nagyobb modulsebzés
4B. Anti-Personnel 20%-al nagyobb legénységsebzés
Ebbe ugye a 4AB valamelyike nem a HE lőszerkre (artyra) vonatkozik?
Juan Carlos Miramon 2S1 Gvosdika arty-nál oldható fel
1. Quick Swap 20%-al gyorsabb lőszerváltás
2A. Take Aim 10%-al gyorsabb célzási idő
2B. Bullseye 10%-al jobb pontosság
3. Quick Relocation 15%-al gyorsabb gyorsulás off road talajon 15másodpercig miután lőttél
4A. Anti-Material Explosives 20%-al nagyobb modulsebzés
4B. Anti-Personnel 20%-al nagyobb legénységsebzés
5. Flre When Ready 10%al gyorsabb újratöltés
Ez érdekes, akkor tényleg bejelentés nélküli nerf történt. Furcsa, egyrészt mert egy szóval sem említették, másrészt meg mert elméletileg következő patch hozza a járműrebalanszokat. Bár lehet, hogy annyian sírtak miatta, hogy nem mertek várni vele.
hm megnéztem ez pl t72es, írja alap ammo ap he de után ott a heat, azt hogy alap ágyúval lőhetőe heat passz, akik kihúzták majd nyilatkoznak 😄
nah már meg is válaszolták
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.10.25. 11:25:36