5226
  • Dagohun74
    Nálam a csaták elején még nincs textura betöltve de mire lemegy a számláló addigra magához tér amúgy olyan 50-60 fps stabilan. A swap file-t sima HDD-ről átraktam a SSD-re onnantól mintha kicserélték volna.
  • FosTalicskaa
    Nálam a játék amúgy jól fut, akadásmentesen. Nincs olyan hely ahol leesne az fps. Amikor ilyen történik, akkor már alapból úgy tölt be a pályára, hogy kegyetlenül akad, még a menüben is és csak a restart oldja meg a dolgot....
  • AJensen
    Memória kezelési probléma lesz, illetve lapozó fájl olvastatási hiba. Tehát a motor sza*ul lett leprogramozva ehhez a játékhoz is. Fps drop nálam is van nem is kevés. Főleg azokon a helyeken ahol masszív tereptárgy kiállítás van jó nagy textúra mennyiséggel.
    Remélem náluk a prioritás nem a pénzről szól, mert ideje korán befog csődölni ez a játék is, ahogy sok f2p.
    Engem nem zavar, hogy folyamatosan hozzák be az új tankokat, de a fő szempont a játszhatóságon legyen. Elvégre azért fizetnek az emberek.
  • FosTalicskaa
    Egyébként rengeteg régi WoT-os klán rövidítést látok, olyan nevekét akik nagyon komolyan vették a wordl of tanksot is. Ez véletlen vagy ezek többnyire ugyanazok a tagok, ugyanazon név alatt?
  • plutoka
    látom sikerült a lényeget megfognod a képen...
  • yossarianHUN

A PTS-es csóka 9300 sebzést csinált Warriorral PvP-ben.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Kár, hogy még így is kikaptunk
  • FosTalicskaa
    109 nap prémium wtf?

megvetted a collectors editiont 2 tankal?
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.12. 10:54:31
  • plutoka

Spotért credit, megéri :)
  • Dagohun74
    Hál istenek nekem nincs FPS esés.Viszont megvettem a MBT-70 tegnap, 4 csata, 3 bukó de összességében jól zártam a napot 1.5 milla plusszal. Pedig volt retrofit vásárlás és T-72A ágyú vásárlás is.
  • FosTalicskaa
    Remélem is. Főleg ha kijavítanák azt a bugot hogy valamilyen rejtélyes esetben 3 fps-re zuhan le a sebesség, én már örülnék... De múltkor legalább kitapasztaltam, hogy itt is megvan az ami a WoT-ban, ha gyorsan nyomok egy alt-f4-et, és újraindítom a klienst akkor még visszakerülök úgy mintha semmi sem történt volna... Egyébként nem egy gyakori hiba, az utóbbi 2 hétben talán 4x jött elő...
  • yossarianHUN
    Na azért ez nem két perc lesz, a következő (lengyel, kínai, cseh, svéd) dílert 2016 első felére ígérik, és akkor hol van még a negyedik. Nem ez a prioritás.
  • FosTalicskaa
    Rengeteg lengyel játszik a WoT-al is meg ezzel is és elég aktív közösség. Szinte minden csatában ott a lengyel szöveg, toborzás stb. Szerintem logikus, hogy előrevették a tankjaikat...

Bár szerintem is arra kéne fókuszálniuk hogy rendbe rakják a játék alap funkcióit mert sok a bug, meg a random belassulások is elég zavaróak. Ez a sok új tank még legalább 1 évig teljesen felesleges, tekintve, hogy a jelenleg elérhető járművek is csak nagyon kevés embernek vannak meg...
  • Pluskast
    Na ez meg a másik. Én nagyon a 17-én érkező patchig nem is igen tolom. Agyfaszt kapok a Leo2 bugos páncélzatától.
  • Me0w
    Egy kis reggeli pve :)

• Sz_i_l_a
    Először inkább tegyék rendbe a játékot, majd ha nem hemzseg így a hibáktól, akkor jöhetnek az új tankok, mert szerintem a minőség a döntő és nem a mennyiség ;)
    Utoljára szerkesztette: Sz_i_l_a, 2015.11.12. 10:12:00
  • yossarianHUN
    A kínaiak a lengyelekkel együtt érkeznek majd, a franciák meg a japók meg feltehetőleg az izraeliekkel, a negyedik kereskedő kínálatában.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.12. 10:05:07
  • Pluskast
    Nem akarom bántani a fejlesztőket, de azért létezik Lengyelországnál híresebb ország is ahol van hagyománya a harckocsi gyártásnak és az MBT-ük egyáltalán nincs benne a játékban (pl: franciák, japók, kínaiak). Először nem inkább az ő járműveiket kellene bepakolni?
  • FosTalicskaa
    PvE-ben veszíteni?? Ez számomra annyira hihetetlen, mint hogy kifizetik a többmilliárdos lottónyereményeket valakiknek... :)
  • AJensen
    Tegnap kaptam a fejmosást, hogy miért kempelek mbt-vel. Mondom, ember senki nem ment balra, majd egyedül megyek neked oda meghalni? Síri csönd, 2 perc múlva megint jön a sírás, noob kemper reported. Na mondom szép.
    Kör végén chief-fel 3k plus dmg, klántárs erc f4-el 2k plus dmg. Meccs bukta, 5 tankot kiszedtem, de elvitt a túlerő, majd a listán látom, hogy klánunkon kívül talán volt 2 ember, aki tudott sebezni.
    Poén, hogy aki folyton sírt nekem meg noob-ozott, sebzett (dobpergés) kemény 28-at. És az ilyenek az erő legények, és report matyik, akik miatt nem tudsz játszani.
    Következő patch-ben állítólag jön a gyakorló. Szóval lehet próbálgatni a tankokat, melyik milyen. Addig meg tapasztalja mindenki a bőrén. Mbt mbt között is különbség van erőteljesen, szóval próbálgatni kell melyik tank való az ember stílusához.
    A röhej, hogy tegnap még PvE-ben is voltak olyan bot játékosok, akik miatt vagy 5x vesztettünk zsinórban.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.12. 09:36:00
  • Dewri
    Nyilvánvaló, hogy a netre csak a jó köröket rakják ki. Ahogy az is, hogy lista aljáról nem lesz epik csata...

Mit kell tenni, ha mindig amőbák a csapattársak és már tele a ***** az egésszel: Start menü/Vezérlőpult/Programok és szolgáltatások menü, ezen belül adott játék uninstall. Nálam ez a módszer működött a wottal és a war thunderrel, lassan érik a warships is... Csináljak róla videót? :)
  • Gyuszopapa
    Bírom mikor felrakják hogy így kell használni a tankot.KB. minden 100.-150. kör ilyen a többiben szopsz mert kis tier vagy illetve agyhalott csapattársak miatt lerohannak.Semmi normális tankbemutató nincs hogy például ha a lista alján vagy mit kell tenned vagy ha amőbák a csapattársak.Az hogy top tankként lehozok egy kört nem mutatja be magát a járművet és kezelését.
  • FosTalicskaa
    Ez meg a másik. De ilyenekből lesznek az epic körök, amikor az afk enemyt mészárolják le, aztán jön a végén a nagy dmg meg tölti fel youtubra, hogy mekkora pro volt. Az ilyen videók 95%-ból semmi hasznosat nem lehet megtudni, egyszerűen csak jókor volt jó helyen aztán ő meg hozta a kötelezőt.
  • Gyuszopapa
    Az ellenséges csapat tiszta agyhalott volt ez látszik is,álltak mint f.sz a lakodalomba.
  • FosTalicskaa
    Tisztán látható hogy az az arti arra számított, hogy abba az irányba indul el, de ő tett egy hátraarcot idő közben és az ellenkező irányt választotta, persze az ilyenek benne vannak.... Csak itt például az ő csapata uralta az egész terepet, könnyen megtehette, hogy arra indul el amerre akar, de az esetek elsöprő többségében ez nem így van és ha rossz irányba ugrasz ki akkor nem a 200-as arti dmg-et kockáztatod, hanem 5 másik lövést és a teljes hp-dat.

Egyébként nem tudom miről beszélsz, ez nem a wot. Az M109, ami szerintem elég lomha a gvosdikhához képest, de még az is becélozza a célpontot kb ugyanannyi idő alatt mint a T-64-esem, szó sincs itt 2 percről.
    + a folyamatos mozgás miatt úgyis ki kell lépned a felülnézetből, tehát nehéz ugyanazt a célpontot újra kiválasztani. Nem is szoktam. Célpont meg mindig van, szépen mindig az erősnek tűnő célpontokat csipegetem a többit meg kezeli a csapat.
  • ToCsEk
    10:48tól
    ennyi a kikerülés :D splash sehol sincs, ha meg bekapsz egy lövést utána ha nem vagy spot alatt 20secig, mr arty kénytelen lesz új célpontot keresni az meg már az mbt játékos IQja ha 2percig 1 helyben állva várja a meggymagokat az égből :D
  • FosTalicskaa
    Ha nem a pálya másik végében campelsz akkor nem utazik olyan sokat a lövedék. Egy MBT-nek 2 sec az kb semmi. Mire szép lassan megindulna, már meg is kapta a dmg-et. De a felderítők se mennek sokra a nagy sebességükkel, mert ha 1-2 járműhosszal eltávolodnak akkor is egy 120-200 splash-t még így is megkapják. Pláne, hogy sok embert még csak nem is érdekel a jelzés, vagy nem veszik észre, vagy ha szeretne sem tudna elmenni onnan mert akkor meg szétkapnák a csapattársaim. Ráadásul az M109 még sziklán keresztül is sebzi őket... ami furcsa, de én örülök ennek a feature-nak, persze csak ha nem én vagyok a vadkacsa szerepében...
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.11. 23:07:36
  • ToCsEk
    Minden lövés sebez
    :D már amit nem kerülnek ki, majd jöhetnek a képek az átlagsebzésekről marha kíváncsi leszek rá úgy 100+ csata után
    egyből nem lesz ujjongás értük
  • FosTalicskaa
    Ez nem sírás volt és ha nem vetted volna észre ez éppen arti szemszögből volt. Lehet én is artista leszek, minek vergődni egy fedezékben azért hogy szétkapjanak a scoutok úgy hogy vissza sem tudok lőni, amikor tálcán kínálja magát az egész pálya. Még csak RNG sem kell hozzá mert mindent bead...
  • ToCsEk
    baromi unalmas ez a folytonos arty sírás, értelme nincs, mindig ugyan oda lyukadtok ki
    aki nem tud játszani ellenük az menjen tetriszezni, vagy tanuljon meg a játékkal játszani, ha meg nem megy akkor ki lehet próbálni azt a kurva op arty játékot mert az olyan baromi egyszerű ám jaj
  • FosTalicskaa
    Az AW-ban tényleg megcsinálták hogy az artizás, ne okozzon frusztrációt a leggyökerebb véglénynek se. 13-15 másodpercenként lőhet ami csak 2x több mint egy átlagos MBT-é. Minden lövés sebez. Majdnem mindig ugyanannyit mintha eltalálnád. Csak akkor nem találsz ha te húzod félre... vicc. 3k dmg körüli köröket lehet mentem, úgy hogy közben kajáltam meg chateltem.
  • AJensen
    Tutyimutyi2:
    Van egy olyan sejtésem, hogy máshogy modellezték le a kamera kezelést külső ill. belső nézetnél.
    Ugyanis van az a helyzet, hogy már rég látod az ellenfelet, de rálőni még nem tudsz. Tehát a láthatósági kamera előrébb van, mint a lövész kamera. Nem 1x fordul velem elő, hogy már rég lőném az ellenfelet, de az indikátor még nem jelez, hogy tudom lőni, pedig már igencsak képben van az ellenfél. Ez egyébként egy elég trágya húzás a fejlesztők részéről. Ennél sokkal kényelmesebb lenne és persze még pontosabb is a Battlefield-ekből ismerős belső nézet, ahol látod a tankod elejét és csövét.
    Arra sem vették a fáradságot, hogy valami használhatóbbat találjanak ki. Copy/paste alapon bemásolták ide is a konkurenciától.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.11. 21:34:28
  • yossarianHUN
    +1

:D
  • Dewri
    Mondjuk annyira nem élvezem, mikor a tier4 BMD-1 ellen jönnek az Abramsok, mert bejött egy gyökér tier5 medium PvE-be...
  • ikarus44
    Nem közvetlen közelségről beszélek, hanem közepes, vagy nagy távolságról, ahol PVP-ben esélytelen kapáslövéssel egyáltalán még a közelébe is lőni. Azt hogy közelharcban belőnek oké. Meg is értem. Viszont abban igazad van, hogy nem általános dolog kicsit random de sajnos még így is gyakori. (legalábbis nálam)

Na akkor lesz igazán red alert
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.11.11. 19:16:49
  • Prince23
    Mert mentek előre mint állat, és titeket így könnyű fókuszálni. PvE-ban nekem ilyen gondok nem voltak, ment a felderítés, én meg csak osztottam az ólmot. Full hp-val le lehet hozni, még asszem a Hardot is. Jó itt azért 1-2 találat befigyelhet, de na akkor is...

Már elég sokszor olvastam hogy valakinek még a pve med sem megy. Nem értem őket:D most vagy light tankkal MBT-t akarnak játszani, vagy momndom, az van, mentek előre, mint a lemingek, és akkor jó hogy fókuszban vagytok a botoknak :D
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.11.11. 18:45:49
  • ikarus44
    De PVE-ben meg a botok úgy lőnek telibe, hogy épp csak rád húzzák a célkeresztet, vagy még rád sem néznek...
  • ToCsEk
    Jövőre jönnek a polák tankok juhéé
  • ikarus44
    Egy kis képcsokor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vajon mit érezhetett a Fox?

Bugos bot spawn, de egy büntetés is mehetne nekik, a megállni tilos tábla miatt

Amilyen használhatatlan PVP-ben annyira használható PVE-ben. Abszolút sebzésrekord eddig. Az üröm az örömben, hogy azért nem lett meg a 10.000+dmg-em, mert nem vettem észre hogy kifogyott az AP, és így HE-t lőttem a tankra, ráadásul, miután visszatöltöttem a lőszert, meg a HP-mat, már csak egy tank volt hátra (amit nem tudtam), és arra sem értem oda, úgyhogy fölöslegesen pazaroltam el a fogyóeszközt...
  • tutyimutyi2
    de ha mondjuk PvE-ben játszok ott meg ugyan ez a fajta arty csak akkor sebez hogyha eltalálja a tankomat :P
  • ikarus44
    OP. Ennyire egyszerű. Nekem majd minden csatámon ez van. Azért is vagyok már kissé ideges ez miatt..