Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így muszáj leszek kihúzni a modulokat hús-vér ellenfelek ellen. Nem akartam velük kicseszni, de úgy látszik muszáj lesz.
Tettem én is ki magamért még sem adott annyit, mint a győztes csapat kevesebb sebzőjének. 3k+-t sebeztem az ellenség 2k+-ával szemben.
Az meg, hogy a játék mennyire megy napi függő nem pedig játékos. Mbt-vel nem tudok a pálya másik végére szaladni, mert ott gondok vannak.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.20. 20:00:40
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Commadners still broken
-Reload time broken
-No Insane PVE mod
-Broken sounds , stuttering , craclking sounds
-No change in optimalization
-HE on Arty doing less damage
-Download speed like it would be some
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Egy pár ezer meccset lenyomtam már máshol is, hogy lássam nem tiszta meccsek mennek, de ez saját vélemény. ISMÉTLEM, saját vélemény.
A legnagyobb gondot az jelenti, hogy a két oldal nem egyformán kap kreditet, hiába voltál jó játékos a vesztes csapatban. Nálam ez verdesi a biztosítékot rendesen. Nem háború van, vagy bármilyen egyéb konfliktus, ahol a győztes mindent visz alapon játszunk. Sajnos ezek a fejlesztők sem ismerik a fairplay fogalmat a mikro rendszeren kívül.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.20. 16:12:44
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.20. 14:08:30
Ez a hivatalos része. A nem hivatalos pedig az, hogy valószínűleg annyira jól hozta volna a kreditet, hogy a PvP rovására ment volna. Ami az érdekes benne, hogy a patch kiadásának pillanatában még benne volt a listában. Elég kapkodósnak tűnik ez a hozzáállás.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.11.20. 13:16:40
Egyébként annyira nem szeretem őket. Rosszul néznek ki a wok tányér tornyukkal, az egész tank olyan unalmas, igaz hogy nagyon üt, de akkor inkább választom a kisebb sebzést és megyek a Leopard 2-re (8.as szintől nagyon badass a külseje) vagy, egyre többet gondolok az angolra is.
Nekem benn áll egy T-72 Ural a garázsban, de egyszerűen nincs vele kedvem menni, annak ellenére sem, hogy saját magamhoz képest, kifejezetten jól szerepeltem az összes orosz MBT-vel, de valahogy mégis hiányzik belőle valami, ami miatt meglenne a kedv ahhoz, hogy ezeket vigyem a csatába...
Tier 5-be m60a3 és chieften, illetve a daráló gépek. 6-ba eddig a leo2 jól muzsikál, de lehet ez se lesz jobb.
PvE-be ba**tak kivenni a HE-s majmokat, csak azért is avval lőnek téged sza**á. Átlagban 200-300 között jönnek a lövések 7 másodpercenként. Gratulálok!
A spotter látótávok, ha jól látom csökkentve lettek. Viszont az a probléma, hogy külső nézetből eltaláld a tankot még mindig a béka se**e alatt van.
A hangok tényleg ellettek szúrva. De nézzétek a jó oldalát most már van csilingelő pénz hang, mert az annyira fontos volt.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.20. 09:37:46
Itt 0:25-nél az látszik h a 2-2 rakétavető között van egy szép kis gépágyú is. Fölösbe nem akarnám majd kifejejleszteni / megvenni a rakétavetőt, ha cserébe nem lehet gépágyúzni, mert szeritnem az sokkal hasznosabb a rohangálós szúnyogoknál (fene fog megállni h rakátázzon 4-et egy papir tankkal, high tierben, ahol már alig van tank akinek nincs APS-e )
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
"Timeo Danaos et dona ferentes."
5 vagy 6 bukó széria 5-6-7-8 tierben.
Előbbi csatában az első 1-2 percben vagy 3 tankunkat lőtték ki a többiek meg cska rusholtak és fogytak el...
Ha valamennyire is szerettél medezni a WoT-ban, akkor hagyd a p*csába a T9 MBT-ket. Egy M8-cal fényévekkel jobban jársz.
Nincs még info mikor lesz és már a patch note-ból is kivették.
Lényege, hogy te kaptad a legtöbb sebzést a misison alatt és túlélted.
Egyébként mintha a PVE credit hozama kevesebb lenne.
Most mentem T64-el egy napi duplázó kört premiummal operation ricocheten és első lettem, aztán kaptam 2125 xpt és 27 001 creditet.
A lőszer újratöltés és javítások meg a javító kit elhasználása miatt csak 10 001 credit a netto bevétel.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.11.19. 17:04:17
angelus1991ster.blogspot.hu
de más nemzetek is megkapták a saját sztereotipikus kifigurázásukat.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.19. 16:04:24
War Thunder-ben legalább alapból bennt vannak.
Egy olyan játékban amiben: matrica rendszer van és 1918-160-as évek közepéig tartó időszakot ölel fel, elengedhetetlen, hogy bekerüljenek azok a felségjelzések. Szívesen látnám a magyar ( 3db ) mellett, a román, izraeli, szlovák, bolgár, jugoszláv, belga, holland?, spanyol, svéd és még más népek harckocsijain használt felségjelzéseket.
AW-ben megoldották azt ügyesen, hogy egyszer megveszed a matricát és utána minden tankra jó.
nálam jön maxal 2,2mbit, 42perc, megyek ki a picsába<#taps>#taps>