5226
  • AJensen
    Hát ez hatalmas!

• ToCsEk

tier9 vs maradék tier

ezen besírtam

• yossarianHUN
    Mondjuk az Mk. IV verzió páncélzata elég combos lehet, meglátjuk mit fog tudni ingame.
  • ToCsEk
    kép spam
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    3.lövés pukk how to menni jobb oldalra all retardált vol1 vol2 carry
  • Angelus1991ster
    Hámer zsidó tank hehh. More hehh.

Kíváncsi leszek mikor kerül be. Hamár WoT-ba nem hajlandók a Merkava prototípust beleszülni.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.02. 18:11:15
  • AJensen
    Pedig egy 10-es mércén simán lehetne skálázni a tankok jellemzőit.
    Valamit tudhat az a Merkava, ha csak ennyi rof-ot kapott. Talán egy Starship klón 2x akkora sebzéssel, de egyenlőre röhej.
  • Mardel
    Fül-orr-gégészet...
  • f2d
    Én passzoltam a T vonalat, áttértem Leo ágra.

Meg ha igaz ez a beharangozás, akkor érdemes lehet a Leclerc-re gyúrni, 5-6 másodpercenkén durrant egyet, egy gyors aim-mel nyerő lehet. Mondjuk a T-14-es is tudja ezt közel 1 m-es páncéllal, és iszonyat sebességgel. Viszont a Merkava-nak elég siralmas a 4 rpm-je.

• yossarianHUN
    +1
  • AJensen
    Pedig az első 3 orosz mbt-ék még jók. Bár a sok patch óta nem játszottam velük, de a T54, T62, és T64 használhatóak (voltak) a saját szintjükön. Viszont magasabb szinten szenvedés ez az ág, és csak a nagy átütés és sebzés nyújt némi vigaszt.
    Azért kicsit röhejes, hogy a 3 alap pillérből csak 1 van, míg a többi tanknak 2. Páncélzat, Tűzerő, Sebesség. Ez mellé még lehet venni még pár plusz elemet, mint pontosság, gyorsaság, újratöltés, látótáv. Nah ezek közül egy sincs meg a T szériában, ami egyenesen azt mutatja, hogy sza*ba sem veszik, aki ezen a vonalon halad.
  • Lokker
    Hát pedig adatok alapján nem csapnak nagyokat az artyk és azon a pár pvp meccsen is mikor véletlen eltaláltak nem éreztem olyan súlyosnak mint WoT-ban hogy a hp-m 90% elpárolog jó esetben.
  • Geroge
    Erős kamuszagot érzek...
  • yossarianHUN
    Abból a szempontból elégedett vagyok vele, hogy mindent tud, amit az ember elvár, azaz kb. átlőhetetlen, gyors, és jó az ágyúja. A baj csak az hogy szinte az összes T9 MBT átlőhetetlen 50 méternél messzebbről, úgyhogy rohadtul nem érsz vele semmit, úgyis azzal fog eltelni a meccs 80%-a, hogy nézitek egymást, és mindenki pattog mindenkiről, vagy spammeli a repeszt. Aztán a végén az egyik oldal megunja, megindul, és ledózerolja a másikat. A T9 élvezeti faktora jelenleg nulla.
  • kissssss
    én múlthét vasárnap m109-el egy lövésből kicsaptam a fullos hp levő bmp-1p gyereket, tudom hogy papír kategória ez a járgány de ilyen sose fordult elő az 5gb javítás előtt.
  • Pluskast
    2A6 megvan már? Ha igen azzal mennyire vagy elégedett?
    Amúgy a 2A5 fényévekkel jobb mint az alap 2 (vagy 2A4 mert ugye a 2 az igazából az) szóval én már sokkal nyugodtabban játszom :)
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.12.02. 12:46:24
  • ikarus44
    De, valamit igen, mert nekem nagyon kevés lett az FPS-em, és nem tudom feljebb tornázni. Úgyhogy én várom a következő patch-et.
  • Jockey
    valamit nem basztak el veletlenul a peccsel?
    stringray2(t7) gyoztes kor 2340 damage 4 spot es kaptam ra 2222 xp-t? meg 100k lovet?
  • Mardel
    Ez egy válasz lett volna #3429-re, csak sz*r az sg mobilos fóruma....
  • yossarianHUN
    A 2A5 is csak addig volt imba, amíg az emberek nem tanulták ki a gyenge pontjait. Messzire még mindig működik az a páncélzat, de közelharcban mostanában már többnyire széjjelkapják, mint floki a lábtörlőt.
  • Mardel
    Tegnap roughnecken az mbt70enemet szemből úgy 200m-ről szerette volna lerakétázni az ellenfél mbt70ese.

Az segített, hogy riszáltam a tank elejét, így mind a 3szor pattant.
  • Pluskast
    Na ja. Múlt szombat óta van meg a Leo2A5, de amíg idáig eljutottam...... Egyedül az AV változat volt élvezetes a többi mind egy kalap fos volt. Így visszanézve már értem miért raktad be anno azt a képet ide a fórumba amikor megszerezted az A5-t :)
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.12.02. 10:01:43
  • yossarianHUN
    Muhaha, ha szerinted az orosz vonal rossz, a Leoknál félúton fel fogod kötni magad.
  • Lokker
    Mégis, hány lövésből végez ki egy arty?
  • Userx2
    Ki kell szolgálni az artykat. :) Mert ugye, ide is kellenek azok a nyomoroncok, akik tankokkal nem tudnak menni. Ennek az lesz vége, hogy olyan játékosokat vesztenek, akiket irritál a lusta cigó népség. Ez is egy nagyon jó játék lenne, de mikor pont belelendülsz, elfelejted a kattintgatókat, akik a sarokból kivégeznek. Brrrr.
  • f2d
    Az orosz vonal rossz választás ebben a játékban, a T tankoknak mind amellett, hogy rosszabb a mobilitása még sebezhetőbbek is és kisebb a felderítő távjuk, egyedül csak az erősebb löveg szól mellettük, amit nem igazán tudsz kihasználni az átlőhetetlen nyugati technika ellen. Sajnos én is ebbe az irányba indultam el, de korrigáltam, és elkezdtem a Leo vonalat.
  • AJensen
    Magyarázza már el nekem valaki, hogy miért van az, hogy a T80-as tankom alig megy?
    Mert fullos a tank, de, hogy 40km/h is alig tudom kihozni sík terepen aszfalton ezzel a szarral, az már szinte nevetséges. A t72-nél még elfogadtam, hogy alig mobilis, de azt már nehezen tudom elhinni, hogy egy fullos motorral rendelkező + gyorsító mobilitás retrofit t80 szinte vánszorog.
    Valamit nagyon elba**tak a fejlesztők már megint, mert ennek a tanknak közel azonos sebességen kellene mennie, mint egy leo2-nek vagy egy bmd-nek. Még 50T sincs ez a tank, de a challenger 1 is jobban gurul ennél a fosnál.
    Ez mellé még jön, hogy a tank 3 súlyos gyenge pontot visel az elején. Nekem ezzel kellene kezdenem valamit pvp-be?
    Gyorsulás 27km/h épp hogy felszalad a mutató, majd ott meg is áll egy időre. Komolyan mondom röhejes nézni ezt a tankot, hogy minden beelőzi. ÉS gázturbinás motorral rendelkezik, mint az Abrams tank.
    Valós adatok: 1250 LE 75km/h (nem 68)

Abrams - 1500 LE 1119W 63T
    T80 - 1250 LE 932W 46T

Értem én, hogy amcsi játék, nah de azért ennyire nem kellene eltolni a tankokat.
    Egy kis oktató videó a fejlesztőknek - https://www.youtube.com/watch?v=oR8hK4FvSMI
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.12.01. 23:02:45
  • f2d
    Akkor én rossz vonalat választottam, nekem eddig a T-90 egy rakétát sem fogott meg. 5 meccsből 2-3-szor úgy kifingatnak, hogy még az ütkzőzónát sem érem el.
  • AJensen
    Ez vagy memória túlterheltséget jelent, tehát elfogy a memória, vagy hibás valamelyik modul és cserélni kell.
    Kérdés mennyi memória van most a gépben? Ebből mennyit használsz játék alatt?
    Próbálj meg kikapcsolni minden szükségtelen háttérprogramot! Skype, böngésző, stb.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.12.01. 19:10:02
  • AJensen
    4-5-6-os szinten van ez a rakétás probléma. Ott a tankok totál védtelenek a nagy átütésű rakéták ellen. Magasabb szinten már nem ilyen.
  • 1978
    Helló sziasztok! Segítség kéne nekem mert játszok egy csatát vagy kettőt de álltalában kettő után bejön nekem ez az üzenet
    - Memory allocation for 5592384 bytes failed -
    Mit tehetnék hogy ne legyen többet ez az üzenet mert eddig nem volt.
    Válaszokat és a segítségeket előre is köszönöm!
  • Dewri
    Magasabb szinten már van rakétavédelem a legtöbb járművön. Kemény MBT-t esélytelen sebezni, még a kis fos Bradley is kivédi a rakétát... A tier5 ERC-n is van valami védelem.
  • f2d
    Ezt a rakétás buziságot mikor fogják kijavítani? Így semmi értelem a játéknak, elindulsz egy pályán, és kb 20 másodperc múlva szénné rakétáz valami kcsg.

(Mondjuk én azt sem értem, abban mi a játék élmény, hogy egy helyben áll a szellemi fogyatékos és nyomogatja a jobb egérgombot a meccs végéig.)
  • ikarus44
    Aszt hiszem , kivárom a kövi patch-et, mert az így se magas 20-24 körüli FPS-em leesett 8-14 közé, és nem tudok vele mit csinálni.
  • ikarus44
    Na a mai patch-el, annyira jól megcsinálták, a HE sebzést, hogy most a Chally 1-ben egy Wiesel gyújtott ki PVE-ben, úgy hogy az oldalamat lőtte, és folyton lepattant, ráadásul többször is egymás után, úgyhogy lényegében ő lőtt így ki. De átütni egyszer sem tudott...
  • Userx2
    Azért T8-ban ne pattanjunk már a Challyről. :-)
  • AJensen
    Ahhoz, hogy amiket leírtam működjön, ahhoz kell igazítani a pályát is és a járműveket is. Sok játékban működik a spawn rendszer. Ez a fajta rendszer pedig új játékmódokat is hozhat.
    Persze, hogy le kell ezeket is tesztelni, beállítani az értékeket, stb.
    Nem azt mondom, hogy akkor egy gyalog kakukk szedjen szét egy Chally-t, de rengeteg mérget kilehetne ölni a játékból, úgy, hogy a játékosok egy folyamatosan pörgő rendszerbe kerülnek be, nem egy olyanba, ahol rengeteg tényező nehezíti meg a játékot, ami sokszor nem is működik.
    Elhiszem, hogy neked tetszik ez a rendszer, de azt is fogadd el, hogy ennél egy sokkal casual-abb és kényelmesebb rendszert lehetne alkotni azért, hogy a szórakozás ne menjen át idegbajba. Casual-abb szinten is lehet kihívást alkotni. Ott is lehet kérni a játékostól, hogy ne fejjel a falnak rohanjon. De most elég csak megnézni a kommentek között mennyi elborult játékos játszik, és pont azoknak a játékosoknak okoznak kellemetlenséget, akik szórakozásra vágynak.
    Peace.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.30. 18:39:57
  • yossarianHUN
    - Az a különbség, hogy ha beléd lő, azért büntetik, ha eléd áll, azért nem. Szerinted melyiket meri inkább bevállalni?
    - És ez hogy működne magasabb szinteken, ahol ahhoz is alig van elég játékos, hogy fél óra várakozás után összedobjon egy meccset az MM? Az elmenő T9 helyére berak egy T6-ot? És ha lelép egy 10 HP-s tank, akkor bedob helyette egy full HP-s frisset? És hova dobná be az újonnan érkezőt? A bázisra, amit esetleg egy félholt tank, a másik csapat utolsó reménye épp foglal? Hogy az új fiú egy lövéssel lekapja, ezzel elkaszálva a másik csapatnak a meccset? Vagy esetleg CoD-os mintára egy másik játékos mellé rakná be, aki esetleg épp 1v1-ezik az ellenfél utolsó tankjával? Hopp, az 1v1-ből hirtelen 2v1 lett. Ez a szisztéma a CoD-ban működhet, itt csak akkor, ha (többek között) ezeket a problémákat meg tudod oldani. Meg tudod?
    - Akkor ez egy másik játékmódként működhet, de ezért még nem kell megszüntetni a jelenlegit.
    - Azért, mert teszem azt a Chally 2, aminek egyetlen előnye a páncélzat, kiáll az utcára, és úgy szétkapják, mint floki a lábtörlőt. Mert minden sebez bele, csak kicsiket. Gondolom nem jártál a hotfix előtt T9-ben, ahol senki nem tudott átlőni senkit, ezért mindenki célzás nélküli, 2-300 sebzéses HE lövésekkel operált. Hát baromi nagy élvezet volt, gyorsan össze is kellett dobnia az OE-nek egy javítást, hogy elkerülje a csoportos lincselést. Ez a tipikus hülyebarát megoldás. Tudod ki célozna gyenge pontokra vagy próbálna precízen játszani, mikor csak célzás nélkül odavágsz, és már jön is a tuti, 200-as sebzés.
    - Ezzel az a baj, hogy pont a játékosok fejlődését ásná alá. Miért akarna Ödönke fejlődni, mikor pont a gyökérkedéséért jutalmazzák?
  • Phara
    Én azt nem értem minek kellett 1. meg 2. kör hétvégi lottó sorsolásnak lenni ha semmit nem tudunk róla?Ennyiből mért nem írták,,hogy majd dupla ennyi jutalmat sorsolnak 6-án?
  • AJensen
    A pontokhoz válaszolva.
    -Inkább eltűröm, hogy valaki elém áll, mint olyan idiótával játsszak, aki engem szed le az ellenfél helyett.
    -Egyszerű, a szerverkereső folyamatosan tenné be a játékosokat a kilépett játékos helyére. Ez nem mai tudomány. Ezer és egy játék használja.
    -Pontosan respawn ha úgy tetszik.
    -Végül is 3000ft-okat csak úgy dobálnak ki az emberek. Mind1 is.
    -"Vállalhatatlanul rossz ötlet." Ezen jót röhögtem. Miért is? Mert így nem lehetne megjátszani 3 pixeles gyengepontokat? Minden egyes felvetett ötlet a pont és idő alapú meccshez kapcsolódik.
    -Nem azt mondom, hogy akkor Ödönkének százeres plecsnit kell adni, de érezze azt, ha sza* játékos, akkor is kap valamit még, ha az nem túl eget rengető dolog.

"Professzionális játéktervezők" ezen megint csak jót röhögtem. Az az említett hiba jelenség, amikor tovább foglalják a cap kört a kilőtt botok "javítva" lett "állítólag". Számos hibát lehetne említeni még ezenkívül, ami már javítva lett. A professzionális játéktervezők a Bethesda, RockStar, CDProject, Blizzard és hasonló társaik. Ők professzionálisak.
    Az Obsidian is az volt, ha egyáltalán még az a gárda, akik régen a KOTOR-t csinálták.
  • Sz_i_l_a
    Hú, itt nagy bajok vannak ;)