Armored Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én annyira nem. Mindig van kivel játszani. Egyedül a hajnali órákban lehet érezni egy erősebb visszaesést.

Olyan érzése van az embernek, hogy a fejlesztői időszak alatt eljutottak a 6os szintig, és a fölött csak összedobálták a tankokat.
Jó lenne látni már egy konkrét játékos számot is, mert kicsit soványkának érzem a jelenlegit.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.12. 23:18:50
Cserébe gyakorlatilag átüthetetlen lesz szemből. Szerintem jó biznisz.
Azért a Challenger is meg van áldva. Hetes szinten momentán 368 a pen, 438 a sebzés. Az összes hetes MBT SOKKAL durvább:

T-80 - 501/568 (!!)
Leo2 - 440/458
M1Abrams - 429/419

És majd a nagy-patch után emelik kegyesen 423-ra a top lőszer átütését, ami még mindig a legalacsonyabb lesz. HEAT lőszer nincs, csak egy alap HE...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.11.12. 23:05:03
Azt hogy sikerült?! 😊
"ma is a tank megy csatába én meg maradok a garázsba"

tegnap történt velem.

t-64 veterán tankommal belépek csatába reaktor pályán, mennék a gát felé erre kidob a pályáról meg úgy teljes egészében a játék is összecsokizta a gatyáját, mondom nem baj újra belépek látom veterán t64-el nem tudok játszani ezért megyek a sima t-64 tankommal... ismét reaktor pálya berakott egy már zajló csatába, én gurulok előre látom hogy valaki egy helyben áll a lejtőn közel a gáthoz.... közelebb megyek hogy leolvassam a nevét és először nem hitem a szememnek 😄D sikerűt saját magamat megtalálni ugyanazon az oldalon ugyanabban a csatában amiből kivágott a játék 1 perccel ez előtt.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Nálam néhány napja fordult elő hasonló. De csak egyszer, és újraindítani sem kellett a játékot.
De én akkor nem rég kapcsoltam be a gépemet, és betudtam annak hogy valamiért még nem töltött be teljesen, és amiatt dobott ki a csatából.
ximix
Hmm ez érdekes, egyszer már volt ilyen vagy 3 hete, most meg tegnap is, meg ma is a tank megy csatába én meg maradok a garázsba, hiába már felnőttek nem kell hogy pesztráljam őket, de hogy ne érezze magát egyedül utána küldetem még egy cimbijét is 😊 Ilyenkor újra indítom vasat és jó.
Amúgy ha genya lennék elkezdeném beküldeni a vagy x tankomat (t4-ig az összes megvan t5-ből meg 4 ) és csak úgy dőlne a mani, mert kb húszon tank lenne egyszerre csatában, bár mint afk sokat nem keresnék, de a létszám pótolná<#ravasz1>amíg nem bannolnának<#zavart1>
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.11.12. 21:17:51
Tudtátok, hogy T-90 toronygyűrűje már 368-as átütéssel sebezhető? 400 méterről Chall-el sikerült egy 528 -ast odaverni.
Az angol + orosz mbt-kből igazi kemény tankokat csináltak, úgy hogy azoknak legalább tűzerejük is volt, de a Leo az gyakorlatilag kapott az összes sebzésére kőkemény egyszámjegyű bónuszt. Kíváncsi vagyok meddig agyaltak ezen az egészen. A hull traverse meg egyéb dolgok pedig eddig sem számítottak tekintve hogy senki sem vitte közelharcba ezt a papírhulladékot, így a célkereszt sem ugrott szét hacsak nem kezdted el unalmadba egyhelyben forgatni a tankot mikor eltűnt a 300 méterre lévő cél... de azt el kell ismerni hogy így szép hosszú a lista, mintha érdembeni változások is történtek volna.
Egy dolog vigasztal, hogy 70% felett járok.

Antimat
Szerintem te most viccelődsz

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#ravasz1>
én is most tartok épp ott....

cyka blyat

Targeting Time decreased from 2.9 seconds to 2.5 seconds
Hull traverse accuracy bloom rate halved
Turret yaw bloom decreased from 0.15 to 0.1
Stock AP damage increased from 294 to 317
First AP upgrade damage increased from 309 to 332
Second AP upgrade damage increase from 340 to 348
Stock HE damage increased from 177 to 190
Upgraded SC damage increased from 406 to 435

Azta mindenit. A Leopard 1A5 ezentúl tényleg partiban lesz a saját szintjével! A 2. AP sebzését megnövelték 8-al, meg több hasonló mértékű buff. Erre várt mindenki, ez tényleg pótolja a páncél, álca és tűzerő teljes hiányát.

ximix
OFF
Még a shazam-ot is letöltöttem és online is próbáltam máshol, de semmi. A shazam az egy vicc (így 4x-l nézve) a kis porbafingók K..jó és egyéb szakszavakkal ajánlják, meg más hsz-ben is beleakadtam, hogy húúú de sipi supi szuper, ja hogy csak ép aktuális nyáltenger zenéket tartalmazza a nagy szörcs endzsin, 2mp után már ugrott is a szám címére ohh jeee.
Más zenét pl akár egy Rózsaszín Pittbull-t meg tedd közelebb vagy 10x eljátszotta és kapott egy uninstallt...
(azt még nem is ragozom, hogy mi mindenhez akar csak úgy hozzá férni pl az aktuális telefonhívás számához what?)

Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.11.12. 19:52:23
T-62 Veterán tank trailer zenéjének instrumentális változatát megtudnád szerezni? Ha nem nagy kérés. Egyik legjobb hangoló zene. WoT japán pályás intró zenéje óta nem hallottam jobbat.
AW-sek csesznek reagálni 😞

angelus1991ster.blogspot.hu

A pirosaknak nincs ilyen problémájuk. Jó kis 7870 very highban is 55-60 fps. GTX 980-at meg megfogja néhány fa, írják a ph-n. Ez nem a játék hibája. Az nvidia gyors, de kevésbé fejlett.
Akkor így kezdésnek az XM-1-ről mondhatnál valamit. <#smile> (Mert 4%-ra vagyok tőle, és nem tudom hogy a nerf óta van-e még értelme játszani vele, ill. az M1 Abrams a 105-ös löveggel nem gyenge már? mert a sebzését már az M60A3-on is már egy kicsit gyengének találom.)
A nyolcasok, de főleg a kilencesek kihúzása a cél most, egyébként is magasabb szinteken szeretek játszani. Meg azért ez olyan szempontból is jól fog jönni, hogy így gyakorlatilag akármelyik tankról írhatok majd ismertetőt, anélkül, hogy a kihúzásával kéne vacakolni.
Mondjuk így kb tönkre is tették a játékodat nem? Elvégre az egész játék alapja a grindfest, hogy haladj előre a tech tree-ben, de így ennyi free xp-vel és tankal a hátad mögött van még motiváció? Azon kívül, hogy gurulsz pár kört a valamelyik tankoddal?

Értem. Pedig már azt hittem hogy van a játékban bank, amit minden nap fel lehet robbantani <#smile>
Első sorban az interjú miatt adták, arról meg nyilván meggyőződnek, mert megkapják a kérdéseket. Egyébként a blogot is megnézték, bár azon sok néznivaló nekik nincs, mivel magyarul nem tudnak, és magyar kirendeltségük még nincs. De a cikkeket rendszeresen küldjük nekik, így azért látják, hogy nem a semmire simizik a buksinkat.

Ikarus: Ez a valós accom. A tankok szintén az ajándékkosár részét képezték, az összes tankot odaadták, T7-ig bezárólag. A pénzkeresés meg baromi egyszerű, leduplázom a prémeket, esetleg megyek még egy-két kört azzal, amelyikhez épp kedvem van, és máris megvan a napi két milla.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.12. 14:06:48
ToCsEk

#2749 bár csak így működne<#hehe>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Vagy csinálunk egy alibi oldalt és írunk nekik, hogy küldjék az összes prémium tankot és több millió free xp-t. 😛

Igen már vörös a fejünk az irigységtől <#nevetes1>
ToCsEk
előkerült a sok irigy ombre<#banplz>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

"Lám-Lám, ugye-ugye. A húsos fazék, csak a pénz csak a pénz. Megvették kilóra."

Komolyra véve: gondolom ennek ellenében bizonyos ideig kell legyártanod videókat, folyamatosan fordítanod ilyenek. Amúgy gratula.

angelus1991ster.blogspot.hu

Nem sértésből, de ez a valós accod? <#smile> Mert nem fér a fejembe, hogy kb. 2 hét alatt hogy tudtál ennyi ágat kihúzni, és emellett ennyi pénzt keresni? De tényleg. <#smile>
Amikor írtál nekik emiatt. Akkor kértek statisztikát a látogatottságról vagy csak jóváírták a jutalmat?

Mivel blogszerkesztő/interjúkészítő vagyok, dobtak a devek egy csontot😊
Neked meg hogy a fenébe van 6milla szabad xp-d? De most komolyan😄
Na mondjuk a textúrakirajzolás az nálam is bűn lassú, garázsban és csata elején egyaránt. Van, hogy 5-10 másodpercbe is beletelik, amíg nagy nehezen ráráncigálja a nagyobb felbontású textúrákat a járművekre a garázsban, úgyhogy jópofa kis folyamatábrán nézheti végig az ember, amíg a baltával faragott krumpliból normális tank válik. Nem tudom mitől van ez, tudtommal az Unreal engine sajátja a lomha textúrázás.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.12. 12:49:46
Nálam a csaták elején még nincs textura betöltve de mire lemegy a számláló addigra magához tér amúgy olyan 50-60 fps stabilan. A swap file-t sima HDD-ről átraktam a SSD-re onnantól mintha kicserélték volna.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Nálam a játék amúgy jól fut, akadásmentesen. Nincs olyan hely ahol leesne az fps. Amikor ilyen történik, akkor már alapból úgy tölt be a pályára, hogy kegyetlenül akad, még a menüben is és csak a restart oldja meg a dolgot....

Memória kezelési probléma lesz, illetve lapozó fájl olvastatási hiba. Tehát a motor sza*ul lett leprogramozva ehhez a játékhoz is. Fps drop nálam is van nem is kevés. Főleg azokon a helyeken ahol masszív tereptárgy kiállítás van jó nagy textúra mennyiséggel.
Remélem náluk a prioritás nem a pénzről szól, mert ideje korán befog csődölni ez a játék is, ahogy sok f2p.
Engem nem zavar, hogy folyamatosan hozzák be az új tankokat, de a fő szempont a játszhatóságon legyen. Elvégre azért fizetnek az emberek.
Egyébként rengeteg régi WoT-os klán rövidítést látok, olyan nevekét akik nagyon komolyan vették a wordl of tanksot is. Ez véletlen vagy ezek többnyire ugyanazok a tagok, ugyanazon név alatt?

látom sikerült a lényeget megfognod a képen...

A PTS-es csóka 9300 sebzést csinált Warriorral PvP-ben.

Kár, hogy még így is kikaptunk <#hehe>
109 nap prémium wtf?

megvetted a collectors editiont 2 tankal?
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.12. 10:54:31

Spotért credit, megéri 😊
Hál istenek nekem nincs FPS esés.Viszont megvettem a MBT-70 tegnap, 4 csata, 3 bukó de összességében jól zártam a napot 1.5 milla plusszal. Pedig volt retrofit vásárlás és T-72A ágyú vásárlás is.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Remélem is. Főleg ha kijavítanák azt a bugot hogy valamilyen rejtélyes esetben 3 fps-re zuhan le a sebesség, én már örülnék... De múltkor legalább kitapasztaltam, hogy itt is megvan az ami a WoT-ban, ha gyorsan nyomok egy alt-f4-et, és újraindítom a klienst akkor még visszakerülök úgy mintha semmi sem történt volna... Egyébként nem egy gyakori hiba, az utóbbi 2 hétben talán 4x jött elő...

Na azért ez nem két perc lesz, a következő (lengyel, kínai, cseh, svéd) dílert 2016 első felére ígérik, és akkor hol van még a negyedik. Nem ez a prioritás.
Rengeteg lengyel játszik a WoT-al is meg ezzel is és elég aktív közösség. Szinte minden csatában ott a lengyel szöveg, toborzás stb. Szerintem logikus, hogy előrevették a tankjaikat...

Bár szerintem is arra kéne fókuszálniuk hogy rendbe rakják a játék alap funkcióit mert sok a bug, meg a random belassulások is elég zavaróak. Ez a sok új tank még legalább 1 évig teljesen felesleges, tekintve, hogy a jelenleg elérhető járművek is csak nagyon kevés embernek vannak meg...

Pluskast
Na ez meg a másik. Én nagyon a 17-én érkező patchig nem is igen tolom. Agyfaszt kapok a Leo2 bugos páncélzatától.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Me0w
Egy kis reggeli pve 😊

Together we'll fly someday...

Először inkább tegyék rendbe a játékot, majd ha nem hemzseg így a hibáktól, akkor jöhetnek az új tankok, mert szerintem a minőség a döntő és nem a mennyiség 😉
Utoljára szerkesztette: Sz_i_l_a, 2015.11.12. 10:12:00

"Két dolgon nem érdemes mérgel?dni: amin tudsz, és amin nem tudsz változtatni!"

A kínaiak a lengyelekkel együtt érkeznek majd, a franciák meg a japók meg feltehetőleg az izraeliekkel, a negyedik kereskedő kínálatában.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.12. 10:05:07
Pluskast
Nem akarom bántani a fejlesztőket, de azért létezik Lengyelországnál híresebb ország is ahol van hagyománya a harckocsi gyártásnak és az MBT-ük egyáltalán nincs benne a játékban (pl: franciák, japók, kínaiak). Először nem inkább az ő járműveiket kellene bepakolni?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

PvE-ben veszíteni?? Ez számomra annyira hihetetlen, mint hogy kifizetik a többmilliárdos lottónyereményeket valakiknek... 😊

Tegnap kaptam a fejmosást, hogy miért kempelek mbt-vel. Mondom, ember senki nem ment balra, majd egyedül megyek neked oda meghalni? Síri csönd, 2 perc múlva megint jön a sírás, noob kemper reported. Na mondom szép.
Kör végén chief-fel 3k plus dmg, klántárs erc f4-el 2k plus dmg. Meccs bukta, 5 tankot kiszedtem, de elvitt a túlerő, majd a listán látom, hogy klánunkon kívül talán volt 2 ember, aki tudott sebezni.
Poén, hogy aki folyton sírt nekem meg noob-ozott, sebzett (dobpergés) kemény 28-at. És az ilyenek az erő legények, és report matyik, akik miatt nem tudsz játszani.
Következő patch-ben állítólag jön a gyakorló. Szóval lehet próbálgatni a tankokat, melyik milyen. Addig meg tapasztalja mindenki a bőrén. Mbt mbt között is különbség van erőteljesen, szóval próbálgatni kell melyik tank való az ember stílusához.
A röhej, hogy tegnap még PvE-ben is voltak olyan bot játékosok, akik miatt vagy 5x vesztettünk zsinórban.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.12. 09:36:00
Nyilvánvaló, hogy a netre csak a jó köröket rakják ki. Ahogy az is, hogy lista aljáról nem lesz epik csata...

Mit kell tenni, ha mindig amőbák a csapattársak és már tele a ***** az egésszel: Start menü/Vezérlőpult/Programok és szolgáltatások menü, ezen belül adott játék uninstall. Nálam ez a módszer működött a wottal és a war thunderrel, lassan érik a warships is... Csináljak róla videót? 😊