Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó lenne látni már egy konkrét játékos számot is, mert kicsit soványkának érzem a jelenlegit.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.12. 23:18:50
T-80 - 501/568 (!!)
Leo2 - 440/458
M1Abrams - 429/419
És majd a nagy-patch után emelik kegyesen 423-ra a top lőszer átütését, ami még mindig a legalacsonyabb lesz. HEAT lőszer nincs, csak egy alap HE...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.11.12. 23:05:03
tegnap történt velem.
t-64 veterán tankommal belépek csatába reaktor pályán, mennék a gát felé erre kidob a pályáról meg úgy teljes egészében a játék is összecsokizta a gatyáját, mondom nem baj újra belépek látom veterán t64-el nem tudok játszani ezért megyek a sima t-64 tankommal... ismét reaktor pálya berakott egy már zajló csatába, én gurulok előre látom hogy valaki egy helyben áll a lejtőn közel a gáthoz.... közelebb megyek hogy leolvassam a nevét és először nem hitem a szememnek 😄D sikerűt saját magamat megtalálni ugyanazon az oldalon ugyanabban a csatában amiből kivágott a játék 1 perccel ez előtt.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
De én akkor nem rég kapcsoltam be a gépemet, és betudtam annak hogy valamiért még nem töltött be teljesen, és amiatt dobott ki a csatából.
Amúgy ha genya lennék elkezdeném beküldeni a vagy x tankomat (t4-ig az összes megvan t5-ből meg 4 ) és csak úgy dőlne a mani, mert kb húszon tank lenne egyszerre csatában, bár mint afk sokat nem keresnék, de a létszám pótolná<#ravasz1>#ravasz1>amíg nem bannolnának<#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.11.12. 21:17:51
Egy dolog vigasztal, hogy 70% felett járok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én is most tartok épp ott....
cyka blyat
Hull traverse accuracy bloom rate halved
Turret yaw bloom decreased from 0.15 to 0.1
Stock AP damage increased from 294 to 317
First AP upgrade damage increased from 309 to 332
Second AP upgrade damage increase from 340 to 348
Stock HE damage increased from 177 to 190
Upgraded SC damage increased from 406 to 435
Azta mindenit. A Leopard 1A5 ezentúl tényleg partiban lesz a saját szintjével! A 2. AP sebzését megnövelték 8-al, meg több hasonló mértékű buff. Erre várt mindenki, ez tényleg pótolja a páncél, álca és tűzerő teljes hiányát.
Más zenét pl akár egy Rózsaszín Pittbull-t meg tedd közelebb vagy 10x eljátszotta és kapott egy uninstallt...
(azt még nem is ragozom, hogy mi mindenhez akar csak úgy hozzá férni pl az aktuális telefonhívás számához what?)
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.11.12. 19:52:23
AW-sek csesznek reagálni 😞
angelus1991ster.blogspot.hu
Ikarus: Ez a valós accom. A tankok szintén az ajándékkosár részét képezték, az összes tankot odaadták, T7-ig bezárólag. A pénzkeresés meg baromi egyszerű, leduplázom a prémeket, esetleg megyek még egy-két kört azzal, amelyikhez épp kedvem van, és máris megvan a napi két milla.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.12. 14:06:48
#2749 bár csak így működne<#hehe>#hehe>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Komolyra véve: gondolom ennek ellenében bizonyos ideig kell legyártanod videókat, folyamatosan fordítanod ilyenek. Amúgy gratula.
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.12. 12:49:46
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Remélem náluk a prioritás nem a pénzről szól, mert ideje korán befog csődölni ez a játék is, ahogy sok f2p.
Engem nem zavar, hogy folyamatosan hozzák be az új tankokat, de a fő szempont a játszhatóságon legyen. Elvégre azért fizetnek az emberek.

A PTS-es csóka 9300 sebzést csinált Warriorral PvP-ben.
Kár, hogy még így is kikaptunk <#hehe>#hehe>
megvetted a collectors editiont 2 tankal?
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.12. 10:54:31
Spotért credit, megéri 😊
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Bár szerintem is arra kéne fókuszálniuk hogy rendbe rakják a játék alap funkcióit mert sok a bug, meg a random belassulások is elég zavaróak. Ez a sok új tank még legalább 1 évig teljesen felesleges, tekintve, hogy a jelenleg elérhető járművek is csak nagyon kevés embernek vannak meg...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: Sz_i_l_a, 2015.11.12. 10:12:00
"Két dolgon nem érdemes mérgel?dni: amin tudsz, és amin nem tudsz változtatni!"
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.12. 10:05:07
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Kör végén chief-fel 3k plus dmg, klántárs erc f4-el 2k plus dmg. Meccs bukta, 5 tankot kiszedtem, de elvitt a túlerő, majd a listán látom, hogy klánunkon kívül talán volt 2 ember, aki tudott sebezni.
Poén, hogy aki folyton sírt nekem meg noob-ozott, sebzett (dobpergés) kemény 28-at. És az ilyenek az erő legények, és report matyik, akik miatt nem tudsz játszani.
Következő patch-ben állítólag jön a gyakorló. Szóval lehet próbálgatni a tankokat, melyik milyen. Addig meg tapasztalja mindenki a bőrén. Mbt mbt között is különbség van erőteljesen, szóval próbálgatni kell melyik tank való az ember stílusához.
A röhej, hogy tegnap még PvE-ben is voltak olyan bot játékosok, akik miatt vagy 5x vesztettünk zsinórban.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.12. 09:36:00
Mit kell tenni, ha mindig amőbák a csapattársak és már tele a ***** az egésszel: Start menü/Vezérlőpult/Programok és szolgáltatások menü, ezen belül adott játék uninstall. Nálam ez a módszer működött a wottal és a war thunderrel, lassan érik a warships is... Csináljak róla videót? 😊