5226
  • FeignDeath
    Csak mert papíron a Leo2A6 front hull-ja 475 mm (M1A2-nek 320 mm), a turret front része pedig 730 mm (M1A2-nek csak 410 mm), továbbá az átütése és a dmg-e is nagyobb, mint az Abrams-é. Mi arra az esély szerinted, hogy ez változni fog a közeljövőben? Mert így, papíron, a Leo2A6 mindenben jobbnak néz ki, mint az Abrams, így ezekre a statokra ránézve mindenki a Leo ágat választaná (és gondolom választja).
  • yossarianHUN
    Ez attól függ, hogy fogják-e buffolni az M1A2-t (ez szinte biztos), és ha igen, akkor hogyan és mennyire. Szóval finoman szólva is kétesélyes.
  • FeignDeath
    Akkor szerintetek nem is éri meg az Abrams ágat húzni, ha tier 8-9 a célom?
  • yossarianHUN
    Milyen dolgok miatt?
  • AJensen
    És még te szóltál le engem az ilyen dolgok miatt! Mondhatom szépen vagyunk! -_-
  • yossarianHUN
    Mondjuk szeretnék kicsit a sötét mágiák mögé látni, mert engem a Leo 2A6-ban az első meccsemen, River Pointon úgy szétszedett két T-90MS, hogy köpni-nyelni nem tudtam. Ehhez képest az előbb Lost Island-en T-90MS-ben közvetlen közelről (~20 méter) ötből egyszer se tudtam átlőni egy 2A6 toronygyűrűjét. Valamit sürgősen kezdhetnének ezekkel a T8-9 viszonyokkal, mert jelenleg élvezhetetlen, és rohadt frusztráló, hogy a személyes ügyességnek/tapasztalatnak/"skillnek"/anyámkínjának totálisan semmi jelentősége, minden azon múlik, hogy az RNG beadja-e a 3 pixel méretű weak spotot, vagy sem. Arról már nem is beszélek, hogy 600 pennel, merőlegesen nem lehet átlőni a Chally 2 lerobbantott ERA-jú oldalát, satöbbi. Ehh...
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.27. 15:14:03
  • yossarianHUN
    Akarjuk, csak egyrészt most még folyamatosan variálnak a tankok páncélzatán, másrészt ezek egyelőre empirikus alapon készülnek, ami sosem egy életbiztosítás, mert ki tudja hány olyan, eddig még ismeretlen weak spot van, amiről mi nem tudunk. De valszleg tényleg az lesz, hogy ezek kerülnek fel, mert az Obsidian egyelőre semmi hajlandóságot nem mutat arra nézve, hogy megossza a részletes kollíziós modelleket, még sajtósokkal se.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.27. 15:08:18
  • FosTalicskaa
    Most beléptem és a hajnali 1-esen felül most megint kaptam +200 nyersanyagot a bázishoz. Ez most egy újabb ajándék, vagy bug amit gyorsan el kellene költeni, hogy ne tudják visszavenni? :D
  • FosTalicskaa
    Ezeket a képeket nem akarjátok összegyűjteni azon a blogos weboldalon? Szerintem jó lenne ha egy helyen össze lennének szedve mondjuk a tippek trükkök alatt... :)
  • ikarus44
    Köszönöm!
  • yossarianHUN
    Leo.
  • yossarianHUN
    Gunner's sight és driver's sight.

De egyiket se vedd készpénznek, mindkettőt nehéz belőni. A drivers sightnak a közepét kell eltalálni hogy átmenjen, a gunners sightot meg a patch óta 500 pen alatt nem is nagyon érdemes abajgatni.
  • FeignDeath
    Szerintetek melyik a jobb MBT ág, ha a tier 8-at és 9-et vesszük alapul? A Leo ág vagy az Abrams ág?
  • ikarus44
    A Chally 1-nek tudtok mondani gyenge pontot?
  • Pityuka74
    Srácok megint volt valamilyen apró frissítés...
  • Scharnhorst
    Nekem ilyen gondom van, másnak meg 600-as pingeket dobál szóval valami nem klappol. Remélem nekem is beáll normálisan a dolog, mert így nehéz játszani.
  • aru
    Azt közli a játék amikor megvan az 5 pvp győzelem amit elfogadott és részt veszek a sorsoláson?

A restart óta engem nem dobott le, és a lagg is megszűnt.
  • yossarianHUN
    Meg XP, legénységi XP, parancsnok XP.
  • Scharnhorst
    Az a meglátásom, hogy nem készültek fel erre az akciójukra szerver ügyileg.1 csatát tudok lejátszani utána jön a kommunikációs probléma és kivág. Persze a prém idő meg megy.
  • ToCsEk
    "csak" 50%al több credit igen
  • Phara
    De akkor a prém tankok csak 50%+ creditet kapnak ugye?
  • ToCsEk
    semmit nem tud, kapsz hozzá maxos legénységet, ugyan úgy sima prém extra festéssel
    annyival másabbak a MERC járművek a sima prémium társainál hogy, ők már a 0.12 update buffjait élvezik, amit nyilván 0.12ben a sima prémek is megkapják

ha meg mind a 2 sorsolásban részt akarsz venni nyerned kell mind a kettő körben 5 pvp csatát nov27-29 és dec4-6 között
  • Phara
    Jah 50% pénz.És ezen a hétvégi eventen minden nap 5x kell nyerni PVP-n vagy összesen legyen 5?
  • Phara
    MBT-70 Merc-en gondolkodom.Mi pluszt kapok sima T6-hoz képest vele pontosan?
  • Pityuka74
    Ha így haladnak,megint borostás leszel....:-)
  • Phara
    addig borotválkozom...:D
  • Phara
    ma 2 volt kiírva
  • AJensen
    Csak úgy érdeklődve, mennyi prém napot kaptatok?
  • plutoka
    Ah, ilyen könnyü grind megér pár perc szünetet :) + nem csúcs idő azért a reggel 10 óra az EU-ban.
  • Phara
    Hát most hogy sikerült mindenkit idecsalogatni ezzel az akcióval hétvégére,ettől a szerver leállástól le is lépnek páran.
    Utoljára szerkesztette: Phara, 2015.11.27. 10:07:16
  • plutoka
    nem vészes a dolog ha nem órákig fog behalni, meg ha lesz újra 100 nyersi :P
  • AJensen
    A WG szabotálja az egészet, megtudták milyen akció van most az AW-n.
  • ToCsEk
    eu szerver behalt
  • AJensen
    Wáááááááá minek léptem be. Most fogy a prémium idő. :D
  • plutoka
    Nem, feltehetőleg ledöglött a szerver, nálam már disconectált is a kliens.
  • AJensen
    Nem, mivel összeomlottak a szerverek. Restart van.
  • aru
    Az természees, hogy 160 t6-os várakozik és 5 perc alatt nem kerülök csatába?
  • z0l1ka
    Köszönöm szépen a választ :-) Igen , kinézetre nekem is tetszik az amcsi ,dehát mint tudjuk nem szépségversenyre kell :D
    Míg játszottam kérdezgettem ,de egy érv nem szólt az A2 ellen :-/ És ami lényeg egy külföldi T90MS -t hajtó srác is elmondta ugyan ezt "övé az egyik legkönnyebben belőhető frontális weakspot" :-) ..
  • yossarianHUN
    Azt a Mesét leszámítva mindegyik kap, mindegyiknél van +40 méter látótávos kifejleszthető kütyü. Az oldala azért lesz baromi erős, mert egyrészt spaced armor, másrészt oda is kerül ERA, aminek 6.0-s szorzója van AP lőszer ellen. De igen, azért érdekes, hogy ennyire masszív. Egyébként valami sötét mágiának köszönhetően a patch óta a Chally 1 fejlesztett oldalpáncélja is érthetetlenül erős, sokan panaszkodnak miatta a fórumon, és valóban, a minap 90 fokos szögből nem tudtam átlőni 2A6-ban.
  • Userx2
    Chally2 is kap kütyüt amivel messzebb lát azért említettem. Az számomra rejtély, hogy 80 milis oldalpáncélját még ha kap is egy fejlesztést (+25mm) miért nem lehet átkenni AP 550 pennel. Ja vágom a 2,05- ös szorzót is, de akkor is.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.11.27. 02:08:02