5226
  • Pityuka74
    Vettem egy 4-es szintű artyt,mert szerintem is nagyon élnek a játékban.Bár a Wot-ban is utáltam őket,azt hittem hogy ebben a játékban nem élnek ennyire,mintha azt hallottam volna hogy ez a játék tanul a Wot hibáiból.Figyeltem a csata előtti várakozó játékosok számát.Majdnem mindig artyval vártak a legtöbben.Volt olyan hogy 120-130 játékosból 60-an artyzni akartak!!!Kb ugyanannyi volt az Mbt,néha kicsivel kevesebb.Td,Lt stb alig volt.Szóval ebből azt akartam kinyögni hogy igenis nagyon jók most az artyk.Elárulja a játékosok száma is.Pedig többek között éppen azok miatt utáltam meg a Wotot is......
  • Phara
    A legénység is lvl 5-ig megy.Csak a parancsnokokat lehet váltogatni,legénységet nem tudod átrakni.
  • SzocsA
    Mi lesz a legényekkel ha megvan a 4 es szint? ugyanúgy számol mint a parancsnoknál, de nem ír számot, hogy mennyinél van.
    Mi lesz ha eléri az 1 000 000 xpt mind a legénységnél mind a parancsnoknál?
    És nem lehet áttenni a legényeket a következő tankba?
    Meglett a fox meg a 6 os leopard, eddig még nem adtam el tankot :D
    De eléggé gáz a fox, nagyon rossz az irányítása.
  • AJensen
    Meg kell várni amíg lecseng a prémium idő és a 3x-os bónusz, mert ilyenkor lehet a legnagyobb megjátszásra számítani. Már a PvE is furcsa volt nekem. Szóval kitartás.
    Ami viszont a játékot illeti, hát hát hát ... sokan úgy vannak vele, hogy ez egy béta meg minden, DE túl sok az-az elem, ami a wot-ban halálra van ítélve. Nem hiába hagyta ott annyi játékos, köztük én is. Pedig 3x futottam neki. 3x kínoztam magam. A magyar focistákhoz tudnám hasonlítani, csak ők legalább megkapják minden alkalommal azt is, amiért nem csinálnak semmit.
    Az Obisidian azt hitte, ha csinál egy másik wot-ot, akkor ő is sok pénzt ki fog húzni a játékosokból. Most viszont kíváncsi lennék egy játékosszámra úgy igazán, mert a Twitch-et is elnézve alig nézik az AW-s stream-et. Az open béta óta számítalan patch jött, szinte hétről-hétre, de a balansz továbbra is rossz, ahogy a játék igencsak néhány komoly része. Sokáig nem tudják ezt a játékot sem takargatni, hogy mit akarnak belőle kihozni (gondolom a következő pénznyelőt), mert a játékos bázis a sokadik tucatjátékot már nem fogja lenyelni, és inkább vissza megy a régihez. Szóval nehogy az legyen, hogy akiket elakartak szipkázni a wot-tól azokat visszakergetik.
  • FosTalicskaa
    Megint beléptem zsinórban 5 gyors vereség, de olyan igazzzi jó aw-s 14-0 körüliek. Már a triplák sem érdekelnek, sőt a prémium idő sem. Játszhatatlan. Amíg nem balanszolják ki a rohadt tanktípusokat és a scoutokat nem nerfelik le a picsába (tűzerőt igazán elvehetnék tőlük, ha nem marad a csapatában dmg dealer, akkor így jártak) + a látótávjuk valami extrém szánalmas. Valamelyik beáll a bázisa közepén egy bokorba és már látja az egész pályát. Egy jó helyen elkapott random spot miatt pedig a fél csapat el tud tűnni szóval kevesebb mint 2 perc alatt az egyik csapatnak emiatt már esélye sincs.
    De legalább a wot artik is jól szerepelnek. Remélem csapnak még azok mellé egy jó kis 3x-os dmg buffot.
    Sikeresen lemásolták ugyanazt a játékmenetet amit a sok player megutált a wotban és szorgalmasan viszik is tovább ezt az ágat mintha kötelező lenne. Gratulálok nekik. Akik imádják a world of tanksot az übergagyi nagysebzésű láthatatlan forma1-es medek meg lightok miatt azok ezt a játékot imádni fogják!!! Ja és az artisták is jól szórakozhatnak. Végre nem kell várniuk 40 másodperceket egy-egy 4-700-as sebzésért ami bónuszként 6 modult is visz magával, itt elég csak 12 másodpercet várni és pontosabban lőhet mint egy lézervezérelt rakétakilövőállomás alias Fox és társai...
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.12.13. 02:39:51
  • FosTalicskaa
    A TD-k is hulladékok. :D Csak terepjáró meg csapatszállító. Mindegyik láthatatlan, a kis gépfegyver ellenére pedig nekik van a legnagyobb sebzésük. Jah és olyan gyorsak hogy célba sem tudják őket venni. Na meg óriási látótáv... + majd elfeljtettem a rakétákat. Mert a 1000-es sebzés per 5 másodperc nem elég nekik repesszel :)

gg obsidian, thats what i call game balance :P
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.12.13. 01:56:54
  • aru
    Valaki tudja, hogy a parancsnok mennyi xp-t kap a szerzett xp-ből vagy azt, hogy mi a képlet rá? Hiába szereztem ma vagy 30k xp-t a parancsnok alig kapott belőle valamit (3-as szint végén jár jelenleg).
  • AJensen
    Hát, ha rám hallgatsz, akkor hanyagold a mbt-ket egy kicsit, és állj rá a light-okra meg a td-kre. Sokkal jobban megérik. Izgalmasabb velük a játék. MBT fronton komoly változásokra lesz szükség, mert jelenleg a Leo és a Chall ág visz mindent. Az oroszok és az amcsik nagyon elmaradnak.
  • SzocsA
    Nem szeretek kempelni, mennék előre. csak mbtvel elég gáz a kicsi látótávjuk miatt.
    MBTkbe jó lesz az Ionna Sanna vagy azt mibe tegyem?
    Jó lenne a motortűz mert azzal sokat lehet sebezni :D

Amúgy alig látni az amcsi MBTket. szinte nincs is már 4-5 szint fölött miért? :D Most akarok neki állni.
    az oroszok is elfogytak.
    Tele van brit tankkal előbb utóbb nerfelni fogják a challengert :D
  • Angelus1991ster
    Van ilyen telefonnal összeköthető védelmis cucc, mint a WoT-nál?
  • ToCsEk
    Fyodor Sokolov
  • AJensen
    Azért eléggé szabadon nyilatkozott. A WG-s résznél igencsak elmosolyodtam.
    Tehát egy prémium tank lesz. A WG is adott anno prémium tankot, bár az igen csak régen volt. Az utóbbi időben inkább már a lehetetlen feladatokért adnak valami alig használható prém tankot. Plusz pont jár az Obsi-nak ezért.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.12.12. 13:30:15
  • secutor92
    Amúgy remélem már a 3. dealerhez fog tartozni, amúgy is nagyon várom a kinai mbt-et. Sokkal érdekesebbnek tűnnek azok és mondjuk a franszia-izraeli cuccok, mint az unalomig ismert amcsi/német/orosz tengely.
  • Antimat
    Melyik az a bétás kommander, a Philip Holzklau?

Amúgy közben újabb válaszút elé állított a pénztelenség: VBL vagy BMP-3 legyen a következő vétel?
    Hozzátenném, a Fox-szal kb duplája a k/d mutatóm, mint a BMP-2-vel, de a wr-em a BMP-vel messze jobb..
    Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.12.12. 13:17:41
  • secutor92
    Úgy néz ki, hogy mégis csak "valódi" prém tank lesz a type 59, nem pedig olyan mint a t-62 veteran!
    Armored Talk Type59
  • Scharnhorst
    Szakasztársat keresek T5,T7 (PVP, PVE ahogy szimpatikusabb) TS-el ha lehetne. Scharnhorst87 néven vagyok megtalálható a játékban.
  • ToCsEk
    én carlost arty, mbt td-re, afv-kre meg recon ágra a csajt akinek látótáv és cammo bónusza van többi useless broken szar, bétás commander ami még op de az nincs meg, pve-re meg lehet bohóckodni exta xpt adó commanderrel ha valaki akarja
  • AJensen
    Attól függ milyen játékstílusod van. Mindegyik parancsnoknak van egy stílusa, amire épít. Mbt-be általában a tűzerőt erőltetem. Gyorsabb töltés, modul sebzés, stb. Spotter-nél ajánlatos a minél magasabb camo, tehát ott az afro csajt hagyd bent. A gyújtogatóst pedig érdemes a HE-s tankokhoz, de van egy parancsnok, ami kimondottan a modulokra megy, azt is lehet a HE-shez rakni.
  • SzocsA
    Ti a különböző tanktípusokhoz melyik kommandert használjátok?
    loannis Sanna beraktam artyba. rakjam be még az MBTkhez is?
    Juan Carlos Miramon őt akarom betenni az MBTkhez.
    Rashid Al-Atassi őt a rakétázó harckocsiknál használom.
    Sabrina Washington a TDknél meg a spottereknél.
    Freja Holbjerg meg használom az ilyen gyorstüzelőknél. vagy használhatnám az orosz MBTknél is nem? mivel lassan szűkülnek.

De ezekkel az a baj, hogy pl ott a fox még nincs meg, de ő spotter és rakétázik is, meg automata ágyúja van. szóval mind a három kommandert belerakhatnám.
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2015.12.12. 11:59:38
  • AJensen
    Próbáld meg a klienst újra frissíteni, hátha az a baj!

Most nálam is csinált furcsaságokat a játék. Menet közben magától átváltotta a lőszert, vagy mennék egy pályára és teljesen másikra dob be.
    Az is lehet, hogy szerver probléma van, mert a ping-em is úgy ugrált, hogy hol 37 hol 170.
  • Userx2
    Olyan volt már valakinek, hogy a "Game starting..." feliratnál a homokóra eltűnik, az ablakban a felirat meg kint marad és nem tölti tovább. Egy órával korábban még ment, ugyanezen a Win10-es rendszeren. BF4 megy, nem VGA hiba. Lezúztam az egész játékot, újraraktam, ugyanaz van.
  • Tono34
    Menj az asztalra, majd alt+tabbal vissza ekkor be fog jönni "hullámzó" képernyőn a licence elfogadásának lehetősége, elfogadod, majd ismét lesz egy kis fekete képernyő, vársz és bejön a játék ;)
  • Alien69
    Nekem meg frissítés óta el sem indul. Fekete képernyő, még a garázsig se jut el... Leszedtem, újra raktam (igaz, az sd verziót), de semmi se változott.
  • AJensen
    Azért ebből a szemszögből értékelem a fejlesztőket, hogy adnak itt adnak egy type 59-et, amit a wot-ban drága pénzért vesztegetnek, és már fele olyan hatékony sincs, mint belépő korában volt.
    Kérdéses itt mennyire lesz jó? De ez már nem számít hiszen ajándék.
  • Jeffjohnson
    Ha megveszed rá a "fél-prémium"-ot, akkor még akár az is lehet.
  • ToCsEk
    haha mekkora fricska :D
    type-59 karácsonyra mindenkinek ingyen :D persze nem prém tank ^^
  • Jeffjohnson
    "Insane mode will not be in 0.12 and has not had the balance pass that Easy-Hard has yet."

Pedig jó lett volna.
  • Jeffjohnson
    Én egyelőre nem találkoztam, ilyen problémával szerencsére de haverok között volt olyan, akinek volt ezzel gondja.
    Nem védeni akarom őket de az ilyen hibák javítása nem olyan egyszerű. Annyit tudsz csinálni, hogy a support-nak jelented a problémát.
  • Antimat
    Ezt írják a patchnotes-ban:
    "javították a fagyási hibát amikor is csatába lépnél"

Ehhez képest tegnap éjjel (először mióta játszom) PvE csatában előfordult, hogy a csata kezdete után 10-15 másodpercig kinn maradt a visszaszámláló utolsó másodperce a képernyő közepén, és menni ugyan tudtam, de se a tornyot forgatni, se lőni, nem.

Olyanok, mint a WG? Javítanak valamit, cserébe mást elszabnak?
    Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.12.11. 11:54:59
  • AJensen
    Ha jól tudom, akkor az összes adat leolvasható a jobb oldali fülben a boost alatt. Ott minden érték változik a bővítés után. A legénységnél is leolvasható a plusz adat. A retrofit elméletileg ad egy 3. képességet nekik, de lehet rosszul tudom.
  • yossarianHUN
    "Ezért utálom az ingyenes játékokat, mert minden jött ment csöves beregel a borsónyi agyával, aztán meg szívhat az ember a játékban."

Ezzel teljesen egyetértek, de ez az ára annak, hogy mi is ingyenesen játszhatunk a játékkal.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.12.10. 17:04:37
  • Phara
    Az Intercom Systems Mk.I ről kérdeznék.Mondjuk az OF-40-en 5-ös szintű legénységem van ,így pl a gyorsulás és a célzás sebesség +10%-os.Akkor ezzel a retrofittel elvileg 15% lesz?Vagy hogy van?
  • AJensen
    Az utóbbi időben nem tudom, hogy kik játszanak, de hogy egy közepes pve-t is elbukunk a noob-ok miatt, az már szinte gyalázatos.
    Olyanok játszanak, akiknek egy borsónyi agya sincs. A fél csapat a következő spawn zóna előtt halad, erre a majom rámegy a cap körre. Persze, hogy a fél brigád fél percen belül meghal, és a meccs bukó.
    Ezért utálom az ingyenes játékokat, mert minden jött ment csöves beregel a borsónyi agyával, aztán meg szívhat az ember a játékban.
    A regelést is valami szűrővel kellene intézni, hogy az ilyen majmok még távolról se tudjanak játszani.
  • Phara
    De 17.-e is csütörtök.Csak a dupla raw material miatt kérdem,hogy végleg áttértek-e keddről csütörtökre?
  • plutoka
    Azért a mai hotfix is 5 órás, szóval mégsem olyan kicsi :D
  • Jeffjohnson
    Tegnapi hír volt, hogy ma lesz leállás de ez csak egy mini patch. A nagyobb 17-ére van tervezve.
  • Phara
    Keddről átrakták csütörtökre a szerverleállást/patchelést?
  • Jeffjohnson
    "January most likely I am afraid."
  • yossarianHUN
    Please note that the Visual Camouflage feature was removed from Update 0.12, making the patch mostly mechanics and issue-oriented.

Szomorú. Ezt vártam a leginkább.
  • FosTalicskaa
    A challanger meg is érdemli. Olyan bugos a páncélja. Az oldalának a 85%-át még akkor sem lehet sebezni, ha merőlegesen mutatja feléd az egészet. A sofőr periszkóp is olyan 30-40%-ban működik szemből. Legalább lesz mit lőni rajta....