5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
Pityuka74 #3340 Neked is köszi FosTalicskaa...:-)
-
ikarus44 #3339 Lenne itt még egy kérdés (tényleg bocsi ): Pénz farmolásra T1-és 7 között melyik tier a legjobb? És MBT-vel vagy Könnyű tankkal? (a scorpion ága) -
FosTalicskaa #3338 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
FosTalicskaa #3337 Ne hozz elhamarkodott döntést. Az orosz MBT-ket kb csak a hasukon lehet átlőni meg a torony gyűrűn lehet átcsapni a szokásos kupola mellett... De ugyanezek a weakpontok megvannak a leopardokon is. Sőt a 6-os leopard 2 AV hasa ráadásul nagyobb célpont is mint az orosz társáé. Az ágyúk pontosabbak de sokkal kisebbet sebeznek, meg szerintem az orosz tankokon még az átütés is magasabb. Én az egész leopard ágon szenvedtem. Alig tudtam velük dmg-elni, míg az oroszokkal az átlag 1600 simán megvolt. Még 2-3-as szinten is. Az OF-40-el amikor elkezdtem pvp-zni akkor meg örültem ha a 800-at tudtam tartani.
Ja és azt se felejtsük el, hogy az orosz tankok oldala hajlamos elnyelni a lövést míg leopardnál a tank oldala kifejezetten könnyen belőhető. Szóval az oldalazós taktika az bukta és csak a frontpáncélodban reménykedhetsz, hogy bírja a lövéseket.
Nálam a legfőbb okok ami miatt mégis a Leopard ágon vagyok az az, hogy az orosz tankok nem tetszenek külsőre és a játék is unalmas velük, annak ellenére, hogy könnyű velük sok sebzést összelőni a magasabb alfa miatt.
Az angolokon meg régóta gondolkodok mert a Challanger 1 az baromi jól néz ki. A Leopard 2-nél mindenképpen szebb és már már megközelíti a Leopard 2A5 futurisztikus formavilágát...
-
yossarianHUN #3336 Nem tesz semmit, azért kezdtünk blogolni, hogy ilyeneket és ehhez hasonlókat csináljunk. Majd ha kicsit bőségesebben leszünk idővel, bemegyünk kollegákkal gyakorlószobába, és leteszteljük a vasakat részletesebben is, aztán rivájzoljuk meg kiegészítjük a cikket, ha szükséges. -
Sz_i_l_a #3335 Grat :) gyors vagy :) -
Pityuka74 #3334 Köszi AJensen!Akkor lehet hogy a Leo ágra megyek,mert a pénzzel én is hadi lábon állok.:-) -
ikarus44 #3333 Köszönöm! És elnézést, hogy ezzel rabolom az idődet.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.11.28. 18:05:05 -
ikarus44 #3332 Szerintem azért lenne jó, mert nem a csatákban kéne ezzel foglalkozni. Pl. a Leo-k esetében már azóta keresem a gyenge pontokat mióta találkozom velük (Vagy 2 hete), de még a Leo 2-őn sem találok semmi gyenge pontot (Még a kupolát sem tudom belőni...), pedig már a Chally legjobb lőszere van meg, ami 420+ pennel bír, aminek azért szerintem elégnek kéne hogy legyen. (Bár még a Leo. 2AV tornyán sem találok vele fogást...)
Bár már mondjuk, az utóbbi időben amúgy is kezdem magam megkérdőjelezni, hogy tényleg jó játékos vagyok-e, mert nem tudom a Chally átlagsebzését 1400 közelébe sem hozni, plusz ma nem is sikerült 1400-nál, többet sebezni, ami már tényleg szánalmas... Pedig amilyen csataeredményeket kiraktok simán kéne 4000 dmg-ket hozni vele...
De hogy konkretizáljak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.11.28. 18:01:06 -
yossarianHUN #3331 weak spotok -
AJensen #3330 Elszomorítalak, de nem. Ugyan az a gyenge páncélzatú fos kupac, mint az elődje. Egyetlen pozitívum a tankon az ereje. Iszonyat nagyokat tud odacsapni, de emellett sajnos pontatlan is. Általában HEAT-et lövök, mert 700-as alfája van sebzésbe. Viszont okosan kell elosztani a lőszert, mert nagyon hamar kifogy. Van olyan PvE, ahol a 12k fogyócikk szinte kötelező elem. Viszont dmg tekintetében nagyon adja. Volt olyan meccs ahol 15k+-al jöttem ki.
Összefoglalva: gyenge páncél, nagyon lomha, bivaly ágyú, kissé kancsal. Átlagon aluli/átlagos tank.
10/5,5 saját szintjén.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.28. 17:29:23 -
yossarianHUN #3329 #3254
De ha ekkora igény van rá, elkezdhetjük felrakni az "unofficial" weak spotos képeket, aztán majd toldozzuk-foltozzuk idővel. -
Pityuka74 #3328 Nyugtassatok meg hogy a T72A jobb mint az Ural.Mert ettől sírni tudnék,még PVE-t nyerni is igazi kihívás vele.... -
ikarus44 #3327 Yoss: Nem gondoltál rá, hogy az oldalatokra, csinálni egy olyan részt ami a játékban levő tankok weak spotjait akarja bemutatni? Mert szerintem hasznos lenne, és nem itt kéne mindig megkérdezni. Mint ahogy most én: () A Leo. 2, 2A5, és a 2A6-ot hol lehet belőni? És kb. milyen átütés kell hozzá? -
Lucifer001 #3326 Köszi . -
yossarianHUN #3325 Founder's Pack exkluzív, még legalább egy évig nem lehet kapni. -
Lucifer001 #3324 Terminátort hogyan lehet megszerezni ? Nagyon ütős gép . -
FosTalicskaa #3323 Zseniális... -
yossarianHUN #3322 Jelenleg kb. így áll a helyzet. Sokan sírtak miatta, mivel nem volt kedvük toronyforgatással rejteni a weak spotját, úgyhogy gyakorlatilag sebezhetetlenné buffolták. -
AJensen #3321 Az artykat be sem kellene rakni egy ilyen játékba. Teljesen más kategóriát képviselnek a harcászatban is.
Ahogy a csapatszállítókat sem szabadna hagyni ennyire nagy fölénybe helyezni ebben a játékban.
Jelenleg úgy néz ki, hogy bármelyik játéktípusba megyek be, a támogató járművek fölényes sebzéssel és kill-el lépnek ki a csatából. DE főleg PvE-ben. 10 kill és 10k+ sebzés az legkevesebb jelenleg. 1 ilyen jármű sem képviselhetne ekkora erőt. Maximum tömegével. Pvp-ben ez meg is mutatkozik, hogy a kevés mbt-ket elsöpri a támogató horda. -
FosTalicskaa #3320 A challanger 1-et hogy a fenébe lehet átlőni? A kupola az összejöhet, de 2800 dmg-et ledolgozni 150-180-al csinálja az akinek 2 anyja van... A drivers sight-ot pedig még közvetlen közelről is 10-ből ha 5x beadja és akkor még lehet sokat is mondtam. Távolról meg kb esélytelen. Ha merőlegesen lövöm az oldalát a közepét se akarja beadni, az első része a tanknak meg szerintem nem része a hitboxnak mert ott átmegy csak nincs sebsés, egyedül a tank legvégénél ha a motort célzom akkor beadja. Mögé kerülni meg nem egyszerű MBT-vel. :S -
ikarus44 #3319 Ez a baj -
yossarianHUN #3318 A modulsebzésen valamit baromira elcsesztek a 0.11-ben, nagyon könnyen sérülnek a dolgok, a tüzek is sokkal gyakoribbak azóta. Már elég harsányan panaszkodnak miatta a fórumon, remélhetőleg rövidesen javítják.
Arty rebalansz tekintetében meg nem hiszem hogy nyomna a latban bármit is a javaslatom, sajtós vagyok, nem fejlesztő:) De a hivatalos fórumon már kismillió közvélemény-kutatás volt artykat illetőleg (pl. én is csináltam már), és mindig az jött ki, hogy a játékosok jelenleg elégedettek az artyval. -
kissssss #3317 tegnap mentem pár kört Gvozdikával, kicsit meglepődtem mikor lövésenként osztogattam a 3 vagy 4 darab modulsebzéseket, ha pedig telibe találtam egy ellenfelet akkor fixen pirosra lőttem 2 modult rendszerint.
nem emlékszem hogy frissítés előtt ennyire durván osztogattam volna a modulsebzéseket. -
FosTalicskaa #3316 Játszottál már artival? Rohadtul nem számít hogy mozogsz. Kisebb a célkeresztjük 1000 méteren mint neked 50-en. Még célozni sem kell velük annyira. Az rng meg nem működik rájuk. Ahova lősz, pontosan oda megy. A kérdés csupán annyi, hogy 800 dmg + kigyujt + viszi az osszes modult vagy 300 dmg + kigyujt + viszi az összes modult :D -
ikarus44 #3315 Keresd a hibát:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ui:mozogtam pedig. Innentől pedig könnyű kitalálni, hogy mennyi ideig tartott a csatám. És a baj ezzel, hogy ÁLLANDÓ! Ha megtalál az arty akkor vége is a csatádnak mert mindegy mit csinálsz...
Yoss: Esetleg tudnál írni a fejlesztőknek, hogy újraegyensúlyozzák az artykat? -
yossarianHUN #3314 Ingame is, de csak az látja, akit kilősz. Majd nézd meg, mikor kilőnek. Alul asszem kiteszi a portréját meg ezt is. -
FosTalicskaa #3313 Hát ez óriási. Lost Islandon kivittem a partra a leo-t. Nagyjából 450 méterre volt egy bmp nemtommi. Mindig kiállt és egyszerűen sehogy sem tudtam eltalálni. 8 teljesen beszűkült lövésből semmi. Már azon gondolkodtam milyen kisállatot kellene hajtogatnom a billentyűzetből. Aztán meccs végén látom, hogy sikerült összelőnöm 3k dmg-et vagy 4 másik tankról. A kis szemét a csapattársait használta fedezéknek ha megkapta a spotot. :) Utálom az ilyen playereket. Ezek azok akik miatt te kapod be a lövéseket, majd még hátulról meg is lő és még utána ő van besértődve, hogy miért nem figyeltél oda rá kategória... :P -
FosTalicskaa #3312 Mármint hol? Chaten lesz az a nevem, hogy The Leopard Fostalicska? Vagy ingame is? Mert én még sehol sem láttam ilyen prefixumokat... -
yossarianHUN #3311 Title, azaz a neved elé beszúrható, tök fölösleges marhaság. -
FosTalicskaa #3310 A Leopard 2 proven upgrade-k listájában van egy fejlesztés 'The Leopard'. Nem ír semmit rá, ez mit ad? -
Angelus1991ster #3309 WoT-ba is bekéne vezetni ezeket a 8-15 milliós árakat. Tudom, hogy AW-ben több is a kereset.
Heavyk árát WoT-ban a duplájára emelném, hogy vérjocóka ne jusson könnyebben hozzá.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.28. 14:41:24 -
ikarus44 #3308 Igen a pénz tényleg nagy probléma. Én az egy darab T7-es tankomra is alig tudok fejlesztést pakolni, mert nem keresek sokat a meccsekkel, még így a prémium idővel sem. És ráadásul prém nélkül szoktam játszani... -
aru #3307 Nem az XP a probléma a játékban hanem, hogy csupán a 4 t7-es jármű 24 millió... és adig még el is kell jutni. -
z0l1ka #3306 Én érzem csak úgy , hogy a 2A6-os tanknak bugos az extra armor packet ?! Ha rajtam van , valahogy jobban átlőnek rajtam
-
tutyimutyi2 #3305 az early acces-esek illetve azok akik megvették a collector-t azok kaptam sok napnyi prémet plusz ezen felül még 1 vagy 2 héten kerezstül további xp szorzót -
Lokker #3304 Olyan mint WoWS-ben az egyik csávó. Szidja a játékot meg mondja hogy letörli, eladja az accountját, de persze ugyan úgy tolja a játékot mint eddig. -
Phara #3303 De azért látom még mindíg játszol vele... -
FosTalicskaa #3302 Kezdem azt érezni, hogy még mindig nem létezik a játékban ballisztika + sérülés modellek és azért vannak ezek a pár pixeles weakspotok megspékelve egy kis randommal, hogy átmehet e ott mindig a lövedék vagy sem. -
FosTalicskaa #3301 Azért vicces, hogy egy olyan géppuska ami kb gyalogság ellen van kitalálva, többet sebez az MBT-ken, meg úgy általánosságban is nagyobb a tűzereje, mint mondjuk egy rheinmetall 120mm ágyúnak, ami annyira össze lett rakva, hogy még az amerikaiak is inkább megvették a németektől a saját fejlesztésű tankjukra, minthogy egy másik amerikai ágyút tettek volna az abramsra.
De a bugos HE-t mikor fogják nerfelni? A leo2-vel lövök egy nem átütő találatot egy t80-ra, lemegy 30-40 hp, majd 8 sec reload, erre jön egy wiesel vagy m2 bradley, az meg szintén 25-30-at sebez bele, csak ő mondjuk ezt 8 sec alatt vagy 30x is meglövi és ezzel máris annyit kiosztott a kis gépfegyverével, mint én 2 átütő találattal. És a másik hatalmas bug, hogy nem átütő találat esetén miért kezd el égni a tank. Tegnap 3x is bekapcsolt emiatt az automata tűzoltó. Full hp és elkezd égni. Vagy repesz a beforgatott oldalára, majd -15 hp és már ég is. Még a wot-ban is meg tudták azt lépni, hogy a HE meg egyéb lövedékek, ne tegyenek kárt belső modulokban ha nem ütötte át a páncélt...:S