5226
  • aru
    Én nem értem, hogy ilyen kis idő alatt hogy húztak ki páran 3-4 darab 8-9-es járgányt... Mert legalább ennyi kell a különféle mk3-as retrofitek miatt. T6-nál tartok, másik 3 ágban t5 és éppen megvan a következő t7-re a 6 millió.
  • ikarus44
    Nekem is kb. Ez volt a tapasztalatom. A Chally 1-el fejlődtem tegnap, 0-24%-ig, de az átlagsebzésem 1050-1060 dmg körül sikerült a nap végére, mert olyan gyorsan ellhullottak a csapattársak, hogy esélyem sem volt sebezni, és még ha lett is volna esélyem akkor jött be a mágikus RNG... A rekord sebzésem 2800 körül sikerült csak. Persze az is bukta lett, pedig 8:5 arányban vezettünk, engem pedig utolsó előttiként 2 mocskos Wiesel szétkapott.
  • yossarianHUN
    Hát én is egyedül szoktam, de sajnos még a félkegyelmű csapattársak se teremtik meg a megfelelő izgalomfaktort :D
  • Sz_i_l_a
    Hát igen, de ha egyedül megy az ember, akkor csapattársak gondoskodnak róla ne legyen olyan unalmas
  • yossarianHUN
    Én se játszanék, de a PvE számomra tök érdektelen, azért el se indítom a játékot.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.28. 09:25:17
  • Sz_i_l_a
    Én már PVP-ben nem játszom hetek óta, nem kell nekem az idegbaj ;)
  • yossarianHUN
    Én inkább azért sajnálom magam, mert jelenleg T9-cel PvP-be kerüléshez az átlag várakozási idő háromnegyed óra és az örökkévalóság között van valahol:)
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.28. 09:20:27
  • Sz_i_l_a
    Én azokat sajnálom, de szívből, akiknek már van tier 8-9 tankjuk, ők isszák meg az egésznek a levét a kínlódással :(
  • yossarianHUN
    Ez meg a másik.
  • Sz_i_l_a
    Szerintem hosszútávon tök min1 úgyis szétfogják még őket, nerfelni meg buffolni, mert valahogy nem lelik a balanszot :)
  • Pityuka74
    Köszönöm.
  • yossarianHUN
    T6-ban a Leopard, T7-ben az orosz, T8-ban az orosz, T9-ben meg kb. ugyanazt tudják. De egyébként hogy melyik a jobb, az tök szubjektív, attól függ, neked melyik stílus jön be jobban.
  • yossarianHUN
    C:/felhasználók/felhasználónév/mentett játékok/Armored Warfare/User/ScreenShots
  • Pityuka74
    Üdv mindenkinek.Segítsetek nekem.Kevés a pénzem,így nem tudom hogy a Leopard,vagy az Orosz T64 ágat vigyem.Szerintetek melyik a jobb?Jelenleg az Ural-nal tartok,de az nem igazán nyerte el a tetszésemet.Előre is köszönöm!!!
  • f2d
    Hova menti a játék a PrtSc-es screenshot-okat?
  • Phara
    Counter artyzni én is csak akkor szoktam mikor látom az 1. lövés után,hogy nem mozog el.Ha mozog akkor nem érdemes rá pazarolni az időt mert vagy nem látod vagy nem találod el a távolság függvényében.Így marad minden más amibe tud az ember sebzést tolni.
  • Dewri
    A kedvencem, mikor végig basztat az arty, miközben nekünk is van artynk. Elvileg látja az ellenfelet a térképen, miért nem lövi ki akkor??? Mondjuk a saját arty mindig pro: múltkor Wildfire, MEDIUM PVE csata, a legelső pontnál hátul áll az arty, MINDIG ott áll, egy lövésből kikapta a mi artynkat, rögtön az elején. Egy szaros bot, MEDIUM szinten...
  • Antimat
    Köszi
  • ToCsEk
    ez
  • Userx2
    Igen false. T-80 -at próbáltam lecsillagozni PVE-ben. 2 arty úgy szétkapott, hogy az csak na. De semmi gond, mert a csapat is elhalt. :)
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.11.27. 22:56:07
  • AJensen
    A megjátszott rendszer a játék szerves része, mert ettől fog a sok gyenge és átlagos játékos erőt venni magán, hogy újra fizessen. Vagy fizetős játékos legyen. Tehát nem szabad hagyni, hogy túl korán abbahagyja a játékot, mert BÉNA.
    Az igazság az, hogy az egész játék semmi más csak üzlet, és nem szórakozás.
    Ha túl jól éreznéd magad, akkor mások emiatt hagynák abba a játékot. A vereség győzelem arányt egy jó kis bundával tartják mindig kézben, aminek a végén az lesz, hogy megint folytatod a játékot.
    Lenne arra is megoldás, hogy a béna játékosok is egy ligába kerüljenek szinttársaikkal, de ahhoz rengeteget kellene szerintük várni a játékosoknak.
    Két dolgot alapból kukáznék a játékból, de ez megint csak azt befolyásolná, hogy képes lennél lehozni a meccset, ezzel kedvét vennéd a másik oldal játékosainak. RNG célzás és spot rendszer.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.27. 22:49:42
  • Antimat
    Az melyik is volt?
  • ToCsEk
    az 1kb update a PENTATHLON CONTEST reward jóváírása volt
  • Antimat
    LOÁL
  • FosTalicskaa
    igen, akinek updatelt azoknak ez volt benne:
    this_user_is_allowed_to_win=false
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.27. 22:40:59
  • Userx2
    Most nyomtam be gépet. AW update 1 kbyte. Felülírhatnak valami txt fájlt benne. Néhány sort true, false, disabled, enabled, easy, hard stb. értékekkel. Másra nem tudok gondolni.
  • Dewri
    Én is sírtam már sokszor sok helyen, mert nem normális, hogy ilyen arányban van MINDIG a bukta (és a játék egyéb finomságait ne is említsük...). Bármelyik játék fórumán a válasz: user error... Mert ezt csak te érzed így, a játék nyilván tökéletes mindenki szerint... Vagy ők a prók a túloldalon...
  • FosTalicskaa
    tök mind1 hova mennek, ha egyszerűen hülyék ahhoz hogy sebezzenek bármit is
  • ToCsEk
    legnagyobb baj az hogy nem tudják felfogni hogy az nem eredményes ha egyik oldalra 13an másikra 2en mennek
    nem esik le nekik hogy leming train nem életképes
  • FosTalicskaa
    10 csata - 1 győzelem.... szánalmas
    15ből 10 még 500 felett sem tud sebezni. Azt nem értem, hogy a retkes picsába adja állandóan a fasszopó brigádot és miért a prók kerülnek a másik oldalra?

Lázadni kellene a nyomorult wot copy-paste brigádnál hogy töröljék el a győzelem-vereség cuccot teljes egészében. Ennek így nincs értelme...
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.27. 22:10:33
  • AJensen
    Annyira tudom értékelni a játékot, amikor az-az ember is kap bőven 1000xp-n felül, aki semmit nem csinált a játékban, mert a gép be sem engedte, csak a tankja van bent a játékos sehol.
    Remélem ezt a hibát javítani fogják, mert így sok bot játékos fog ingyen farmolni, mások meg dolgozzanak meg azért a +500xp-ért keményen a játékban.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.27. 22:04:58
  • FeignDeath
    Nekem semmi bajom nincs a spotolással, nagyon szeretem csinálni! Csak olyan pici az átütése a Wiesel 1-nek, a rakéta meg useless ilyen tierben, azért kérdeztem, hogy spotoláson és arty kilövésen kívül jó-e valamire :D Max papírabb tankokat meg 1-2 tankot hátulról átlőni, gondolom.
  • Mardel
    Nem tudom most mennyit hoz kreditben, de korábban valaki linkelt egy pvp összesítőt, ahol 500k körüli kreditet kapott spot+saját dmgre.
  • FeignDeath
    Srácok, a Wiesel 1 mire való? Csak spotolni, meg kilövöldözni vele az arty-kat? ATGM-nek nem nagyon látom hasznát ilyen magas tierben, mivel sok tanknak van atgm-elhárítója.
  • Phara
    Ha veszek most 1 MBT-70 Merc-et és később még nyerhetek is akkor mi van?Vajon azt a nyereményt eldugják ha látják,hogy már megvan vagy beváltható másra?
  • ikarus44
    Még egy kérdés: Ahol, van fejlesztett löveg, ott a löveget, muszáj megvenni a fejlett AP-hoz? (az ára miatt lenne érdekes, mert már T7-ben is drágállom a löveg árát (a motorról, meg már nem is beszélve))
  • ikarus44
    A sofőrnyílást kb. mennyi átütéssel lehet már jó eséllyel átütni?
  • FeignDeath
    Én sajnos olyan vagyok, hogy minden online játékban a balance-ot keresem, és mivel ezt a legtöbbször nem találom meg, így gyakran fórumokon kell utánaolvasnom / utánakérdeznem, hogy melyiket "nem szabad" grindelni. Ha jelen esetben az M1A2 armorja jobb lenne, mint a Leo2A6-é, de rosszabb átütése / dmg-e lenne, és vica versa, akkor nem lenne gond, mert az egyik close combat tank, jobb armorral, de rosszabb gun-nal, míg a másik inkább second-line sniper tank. De ha egy adott tank szinte mindenben jobb a másiknál (Leo2A6 vs M1A2 Abrams), akkor már szerintem érdemes átgondolni, hogy az ember melyik tank grindelésére fordít időt és energiát.

Nyilvánvalóan nem kérdeznék ilyet, ha lenne balance, csak eddig szinte mindenhol a Leo2A6 vonalat istenítik, mert az mindenben jobb az Abrams vonalnál (tier 8-9-ről beszélek).
  • ToCsEk
    szerintem ott baszták el a magas tiert hogy alsó lemez átüthetetlen, elég lenne alsó lemezeket gyengíteni aztán abba is maradni a szuperrush magas trierben, egyből nem lenne annyi rambójános
  • yossarianHUN
    A nyers páncélvastagságoknak nincs jelentősége, egyrészt az M1A2 gyengített urános kompozit páncélzatának jobbak a páncélérték szorzói a Leopardénál, másrészt meg a weakspotjaikon kívül így is, úgy is átüthetetlen mindkettő. Gyenge pont tekintetében viszont az Abrams könnyebben belőhető, a torony alatti vezetői búvónyílás sokkal könnyebb célpont, mint a Leo mágikus toronygyűrűje, amit még az Atyaúristen se üt át, ha az RNG épp úgy gondolja.

Ami az Abramsnek kéne, az egy depression buff, meg a TUSK 2 csomag buffolása hogy pariban legyen a Chally 2 meg a T-90MS oldalpáncéljával, mert jelenleg vicc, hogy a Chally oldalsó rátétpáncélja hat méter vasbetonnak felel meg, míg az M1A2-é kb. csak dísznek jó.