Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Táras és 3-at tud lőni.
De az arty counterezés miatt nem lehet kihasználni a burst előnyét.
Igazából ez az egyik dolog ami nem tetszik a játékban, a másik a futkározó szaroknál lévő atgm.
Volt hogy mbt70-el maradtam egyedül, bejglipanzer ellen mert a maradék 2 csapattársát megöltem.
Beállt foglalni, mentem a cap felé a nagyobb látótávja miatt már jó előre látott majd szépen nyugisan atgm-el szemből kiszedett.
Semmi flankelés vagy skillesebb játékmenet.
Én meg néztem mint hal a szatyorban, hogy ezt hogy gondolták a fejlesztők.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Nem trollkodni akarok, csak kíváncsi vagyok. Van-e rá lehetőség , hogy bétás játékban árazások legyenek😄
angelus1991ster.blogspot.hu
Ja és a Leopard 1 A5-el, meg igazából semmi mással sem, annyira nem adta, hogy 15 meccsből 1 győzelem lett, de nem bírtam leállni, mert azt a 10% xp-t már nem akartam áttolni erre a napra. 😊
Spotter befutott én pedig elhullottam.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.14. 10:44:45
MBT-70-es megéri? Jó a hozama? Hányszoros a szorzója?
Válaszokat előre is köszönöm!😊
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.14. 00:21:27
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
No meg a tankok itt gyorsabbak, wot-ban meg cammogó erődök sokasága van a tech tree-ben, mondani se kell hogy könnyű célpontok.
Ott a Gvozgyíka, nem 800-900-1000-et sebez ha nem szépen max 200-300-at.
Ebben a játékban kivették az RNG-t és csak az OP arti maradt. Szerintem kifejezetten erősek, én pl. mostanában csak artizok. Semmi idegeskedés, weakspot keresés, csak relax és sunshine van. Régebben sokat szidtam az artikat, de itt az AW-ban rájöttem, nem kell az árral szemben úszni. 😄
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.13. 21:52:03
Folyamatosan váltogattam a tankokat. Látszik, hogy Péntek van, minden agyhalott zombi most játszik az AW-val, és folyton hozzájuk kerülök be.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.13. 20:31:33
Obi AWan Kenobi , ön az utolsó reményünk!.................
A Fox meg szerintem OP, vagy az álcázását, vagy a rakétáit kell elvenni, mert jelenleg nem állapot amit csinál, főleg ha szakaszban jönnek. A minap River Pointon T-80-nal ledaráltuk az ellenséges MBT-ket az autópályánál, és én, meg egy MBT-70 elkezdtünk felmászni az ellenséges bázis mellett, hogy hátbakapjuk a másik oldalon lévőket. Egyszer csak piff-puff dirr-durr, és halott vagyok, 3 másodperc alatt, 900 HP-ról. A Foxos csávó VÉGIG a bázisuk melletti bozótban üldögélt, és még a szétrakétázásom után se spottolódott fel. Ezek után még összehozott 5k sebzést, és majdnem lehozta nekik a meccset vert helyzetből, mert egyszerűen nem tudták felspottolni a csapattársak, pedig végig a zászló 50 méteres körzetében volt. A végén egy T-72A vállalta be az öngyilkos rohamot, hogy nagy nehezen felvillanjon. Vicc.
Ez a Roughneck-en volt.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.13. 17:04:16
Amúgy már gondoltam rá, hogy meg kellene nyomni a battalion gombot, de gyorsan el is hesegettem az ötletet. Kapcsolatok híján semmi értelme 1 fős antiszociális klánt csinálni. De egy sg-s keménymag tényleg jó ötlet lenne, már csak a szakasztárs keresési lehetőség miatt is...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Inkább a fordítottja szokott lennie, amikor van 3-3 Wiesel, és 1-2 BMP/BMD a csapatban, vagyis a csapat fele "scout". Ez még talán rosszabb is 😊
Utoljára szerkesztette: plutoka, 2015.11.13. 12:56:09
Még egy olyan rendszer is elférne a játékban, ami figyeli az apróbb teljesítményeket is. PL segítettél egy bajba jutott társadon. Vagy együtt szedtétek szét az adott járművet. Tudom van assist, de ezen felül sok mindenért lehetne még jutalmazni a játékost, mert több módon is lehet végezni egy ellenféllel.
"Két dolgon nem érdemes mérgel?dni: amin tudsz, és amin nem tudsz változtatni!"
Kicsit többet mint 10k spot felett kellett lennie, mert nem sebzett. 10k spot + 1.5k sebzésért kaptam hasonló mértékben xp-t, persze nyertes csatában. Akkor lehet csinálni ha az MM van olyan kedves, és ellenek nem rak be spotter, vagy csak mazsola / kamikazét.
A 10k spotot 1 bázisos Pipe Lines-on simán össze lehet szedni, csak a városi részen lévő dünék tetejére kell beállni, és nyomni a Designation-t mindkét oldalra. Ha nem lősz, az MBT-k nem vesznek észre, ha közeledbe jön 1-2 bátrabb, akkor kicsit hátrább kell menni és újra spotolni. A végén meg persze lehet menni vadászni a low hp-s mbt-ket.
A vicc h simán több xp-t kapsz igy, mintha agyonsebeznéd magad. Tegnap 6k sebzésre, szintén Wieselel kb 2400 xp alap XP-t kaptam csak, pedig t80-kat és M1-ket szedtem szét... De hát AFV dolga a spot, inkább azt dijjazza 😛
Pl konvoj, reptér védése/támadása, csak ugye az a kérdés mennyire ragaszkodnak a random PVP csatákhoz és itt a mikrótranzakció a meghatározó a kiadó részéről, hogy mit vállal be vagy sem 😊
Ha javítják, akkor beváltják az ígéretet, ha nem, akkor lehet várni a következő tankos játékot. Több választása nincs az embernek.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.13. 11:59:19
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Sajnos látniuk kell a fejlesztőknek, hogy a játékosok többsége nem az mbt-kel játszanak. Ebből eredően azok, akik bekerülnek egy olyan meccsbe, ahol több, mint 50%-os a td és spotter arány van, konkrétan reszeltek az mbt-knek .
Változtatni kellene az mm-en, vagy a spotter-eket kellene nerfelni camo-ban. Nagyon idegesítő, amikor nem látod az ellenfeled. Szóval igen a spot rendszer itt sem áll a helyzet magaslatán. Ezért vannak olyan nagy eltérések a k/d arányban a két csapat között, ehhez még vegyük hozzá a bot játékosokat.
Kreditnövelés