• AJensen
    Magyarázza már el nekem valaki, hogy miért van az, hogy a T80-as tankom alig megy?
    Mert fullos a tank, de, hogy 40km/h is alig tudom kihozni sík terepen aszfalton ezzel a szarral, az már szinte nevetséges. A t72-nél még elfogadtam, hogy alig mobilis, de azt már nehezen tudom elhinni, hogy egy fullos motorral rendelkező + gyorsító mobilitás retrofit t80 szinte vánszorog.
    Valamit nagyon elba**tak a fejlesztők már megint, mert ennek a tanknak közel azonos sebességen kellene mennie, mint egy leo2-nek vagy egy bmd-nek. Még 50T sincs ez a tank, de a challenger 1 is jobban gurul ennél a fosnál.
    Ez mellé még jön, hogy a tank 3 súlyos gyenge pontot visel az elején. Nekem ezzel kellene kezdenem valamit pvp-be?
    Gyorsulás 27km/h épp hogy felszalad a mutató, majd ott meg is áll egy időre. Komolyan mondom röhejes nézni ezt a tankot, hogy minden beelőzi. ÉS gázturbinás motorral rendelkezik, mint az Abrams tank.
    Valós adatok: 1250 LE 75km/h (nem 68)

Abrams - 1500 LE 1119W 63T
    T80 - 1250 LE 932W 46T

Értem én, hogy amcsi játék, nah de azért ennyire nem kellene eltolni a tankokat.
    Egy kis oktató videó a fejlesztőknek - https://www.youtube.com/watch?v=oR8hK4FvSMI
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.12.01. 23:02:45