5226
  • Sz_i_l_a
    Többségében igaz, amit leírtál, szerintem kb. 1 év múlva lesz abban az állapotban a játék, amit a fejlesztők ígértek az elején.
    Ezen sajnos nem is kell csodálkozni nézd meg az összes játék félkészen kerülnek a polcokra és a kiadók 1 év alatt több patch kiadása után érik el, hogy 100%-os legyen az adott játék ez lett a trend a vásárlók ezt elfogadják a kiadók kihasználják, hogy minél hamarabb legyen profit.
    De elárulóm, már az üzleti alkalmazásokban is ez a trend és ez sajnos szörnyű.
  • Lokker
  • AJensen
    Ami még lemaradt. Számomra az is érthetetlen, ha egy tanknak van egy adott látótávja, akkor miért láthat azon túl. Attól, hogy egy tankot felderítettek a látótávon túl, még nem fogom látni, ha nekem x a látótávom. A rádiós kommunikáció nem fogja megnövelni a tényleges látótávot, csak jelzést ad a tankról, hogy hol lehet. Akkor most vagy legyen rendesen megcsinálva vagy sehogy.
    Másrészt bevezethetnék a FoW-ot, Fog of War-t, rengeteg erőlködéstől kímélnék meg a PC-ket.
  • AJensen
    Akkor kezdjük az elején.
    Számos jármű viselkedése egy kalap ... Azon túl, hogy lehetetlen vezetni (ténylegesen vezetni), vagy olyan lassú, hogy a-b-be el sem jutsz el vele, vagy annyira gyors, hogy irányíthatatlan. Valódi társaikhoz hasonlítva még csak nem is úgy viselkednek. Vannak tankok, amelyek szimplán lövés után elkezdenek előre hátra libikókázni. Van olyan kerekes jármű, de még hernyó talpas is, ami alig fordul, vagy hirtelen fordul át minden parancs nélkül.
    A környezeti interakció is egy rakás ... Vannak helyek, ahol simán beakadsz a tereptárgyakba. Van olyan, hogy egy nyomorult asztal simán megfogja 60 tonnás tankot, de egy olaj vezetéken csak úgy át lehet suhanni. A víz még mindig teljesen belassítja a járműveket. Viszont a Lost Island nevű pályán, ha nyakig gázolsz is a tengerben, akkor is úgy mész benne, mint a sima aszfalton. Láttam videót, úgy, hogy tudom miről beszélek. Nincs kézifék, van, de nem jó semmire. Jármű vs jármű koccanás esetén nem mindig hajlandó beadni a sebzést (ha már van). Csapat koccanás sokszor többet vesz le, mintha ellenségbe rohannék. Röhej, hogy a maximális sebesség ki van írva, de sok járműnél jó, ha dombon lefele tudod csak elérni. Felborulni nem lehet, mert miért is.
    Fizikához lehetne még számolni, hogy sokszor kritikus helyeken sem adja meg az elvárt lövést. A telibe lőtt motort csak találatnak adja be. Vagy ott van a gyújtás is. Random mód dobja be. De lehetne beszélni arról is, hogy a tank alját lövöd meg, de lánctalpat ad neki, vagy lánctalpat próbálsz lőni, de nem adja be.
    Ez nem kritizálás, hanem komoly játék hiányosság, ami nagyban befolyásolja a taktikát. Arról nem is beszélve, hogy sokszor a drága rng-nek köszönhetően rendesen érződik a tankokon, hogy nem úgy viselkedik, mint az előző meccsben.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.12.07. 09:48:53
  • Jeffjohnson
    "While our ultimate goal lies in both modes providing the same level of challenge (albeit different kind) and reward, we do recognize that even on hard difficulty, it is currently easier to gather both reputation and credits because the players are not fighting other players, which is why currently the PvP mode is set intentionally to yield better rewards overall. In the future, as the difficulty of high end PvE missions increases, we will be adding appropriate rewards to match that increase. ~SilentStalker"

Ámen. Remélem Insane mód belekerül a 0.12-be. Elvileg héten jön több infó a patch-röl és egyéb karácsonyi akció is kezdetét vesz (ma?).
  • Mardel
    Ami szerintem kellene az RDF/LT-nek az a füst gránát ugyanis egy sincs neki...

Rengeteg helyzetem volt, hogy spotoltak majd kaptam a focus firet és nem tudtam eltűnni a spotról füst hiányában.

Egyébként lehet vele jó kört menni.
    Úgy 2 napja leszorzóztam, 4,5k körüli sebzés 6 kill, spotter medál. Hozott kb. 350k creditet.
  • yossarianHUN
    Ezzel még mindig nem mondtál semmit, ugyanannyi értelme van, mint hogy "szimulált a fizika". Folyamatosan panaszkodsz róla, csak épp azt nem tudod megfogalmazni, hogy mi is a konkrét problémád vele. Ja, hogy szar. Bocsánat.
  • AJensen
    Látom imádsz kötözködni!
    Akkor pontosítom. Szar a fizikai motor az AW-ban. Remélem már megfelel?
  • ToCsEk
    The 0.12 changes affect mainly showing very poor performance machines. The changes will have – pre – Challenger 2 (mobility decrease slightly) and object 430 (a little drop survivability). Improved characteristics for B1 Draco, Stingray 1 and 2, RDF-LT, M41.
  • yossarianHUN
    A fizika csak szimulált, nem rendes, ezért sem működik

Ezt még mindig nem értem. Milyen játékot tudsz, amiben nem szimulált a fizika?
  • AJensen
    A fizika csak szimulált, nem rendes, ezért sem működik. A PvP nem egyszerű, de, ha van 2 jó cimborád máris könnyebb. A PvE még egyedül is élvezetes, de csak egy ideig.
    Annyit tudok javasolni, hogy vegyél meg minél több tankot, és próbálgasd őket PvE-ben. Amelyikkel jól megy a játék, vidd be PvP-be. Érdemes kiszenvedni az összes ágat az összes tankot, mert valamelyik pont a te tankod, csak el kell addig jutni.
    Azokat tartottam meg eddig, ami használható tank. Sajnos van olyan ág nekem is, ami egyáltalán nem megy. Van olyan is, ahol a fizika hiányzik.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.12.06. 21:07:11
  • Angelus1991ster
    El kell ismernem. hót balfasz vagyok ebben a PvP- módban. PvE mód-ban jobb a játék. Lehet, hogy valósabb a fizika, de remeg nekem ez az egész cryengine cucc, mint a kocsonya. WoT-ban könnyebb ez, mintha oda lenne ragasztva a tank a talajhoz.:D
  • Angelus1991ster
    Artyval is lehet csinálni ezt a lottós dolgot?

Amúgy de jó hogy megjelentek a rettegők a játékban. WoT-os fusztráltak :D
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.06. 17:58:57
  • z0l1ka
    1.600.000 XP kellett a leo 2a6-hoz hogy teljesen ki legyen húzva :) Ez nem is nagyon sikerült volna ha nincs az xp boost + prem ..
    Ha a fentiek nincsenek jelen , rohadt sokat kellett volna menni még 1% -ért is ,ilyenkor egy kör kb 0,2-0,3 % egy kör ,persze függ ,hogy milyen az adott kör..
  • AJensen
    Attól is függ milyen kört mész, és mennyi xp-t kaszálsz. Most tartok a t80-al és a chall1-el 73%-on. Ezt is xp boost-al tudtam idáig elvinni, mert nagyon lassú a fejlődése. Körönként kb. 1-2%, de sokat is mondtam.
    Függ a prémiumtól és a napi duplázóstól is. 100 kör alatt 7-ben egyiket sem úszód meg. 8-ban meg bele sem merek gondolni. Lesz vagy 150-200 kör, vagy még több.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.12.06. 15:53:53
  • SzocsA
    A tier 9es járműveknél kb 1 000 000 XP kell vagy mi, hogy ki legyen húzva teljesen. Ehhez kb hány kört kell játszani?
    Challenger 1 van meg, most léptem át a felét, és kb 70 csatám van vele :D

Nem tud valaki egy másik szervert? ma eddig csak vesztettünk :D
  • Pityuka74
    Üdv Mindenkinek!Azt szeretném kérdezni hogy a BMP-2-t és a hasonló géppuskás járműveket ap lőszerrel használjátok?Köszönöm.
  • FosTalicskaa
    Igen, a kerekekkel rendelkező járművek irányítása elég érdekesre sikerült a játékban. Mintha laggolna az irányításuk és még 1 másodpercig megy abba az irányba amerre te már nem szeretnél menni, de a másik irányt még éppen nem veszi be és ha nagyon erőlteted akkor amint megkapja az új irányt, azt olyan élesen csinálja, hogy már pörögsz is. Annak idején a td-knél sokkolt engem ez a gagyi módszer, de hozzá lehet szokni. A felderítőknél például már fel se tűnik, mert már finoman előre elkezdem terelgetni arrafelé amerre menni szeretnék. Pl: egyik felderítővel sem faroltam ki már... gyakorlás kérdése az egész, ha mész velük még pár kört te is rá fogsz érezni.
  • AJensen
    Mikro laggok nálam is vannak, ami rohadt idegesítő. Szerintem ez valahol összefüggésben van a gyors betöltéssel, és hogy sok elemet játékközben rajzol ki a képernyőre, ezzel is elvéve sok erőforrást a géptől. A szokásos laggok meg a szervernek tudható be.
    Viszont vannak pályák, ahol programozási hibák vannak, és zabálja az fps-t. Egyébként érdekes, hogy, ha belsőnézetbe váltasz +30-40 fps-t kapsz. Azért nem kicsit vicces.
  • Mardel
    Amit még utálok, hogy spotolásnál kb 70%-ban el kezd lagolni a játék.

FPS az marad 60 körül csak belaggol.
  • AJensen
    A szórást még ellehet viselni és kitanulható, de az irányítás egy katasztrófa. Azt sem értem, ha van kézifék, akkor miért nem lehet használni a játékban.
    Ahogy Yoss-nak is kifejtettem, a fizika, mint játékelem nincs ebben a játékban. Ehelyett van a drága rng, ami semmire nem jó.
    Nem csak a kerekeseknek hiányzik a kézifékes módszer, hanem sok más járműnek is. Mbt-től nem várom el természetesen.
  • Mardel
    Nagyon nem tetszik, össze vissza driftel és a gun depje is borzalmas...
  • ToCsEk

szegény leo2 lerepült a tornya, szemből elpukkant a picsába első ilyen ammorackom szemből
  • Jeffjohnson
    Ha arra gondolsz, hogy az event után egy ideig (?) nem lehet őket megvenni, akkor igen.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.12.05. 19:39:54
  • Mardel
    Nem tudom én most megyek fullos fox-al és szerintem nagyon sz@r.

Menet közben az előttem 3 m-re menő foxnak 3 tárat lő mellé auto célzással...

Kis ívben nem tud fordulni, a kerekek összevissza gördülnek ha hirtelen szereznél megfordulni, de mondom a menet közbeni szórása valami katasztrófa.
    Utoljára szerkesztette: Mardel, 2015.12.05. 19:36:21
  • SzocsA
    Ezek a merc tankok csak az event alatt lesznek benne a játékban? holnaptól már kiveszik őket?
  • Jeffjohnson
    TD-k új skillje (régit elveszik), alapvetően egy elég nagy nerf, ezért fognak kapni DPM emelést. Az új Merc TD prémiumoknak ezért nagyobb a DPM-je mint az ugyanolyan normál prémiumoknak mert azokon már a 0.12-es érték van.
  • Lokker
    Én még mindig valami optimalizációt várok. Low beállítások mellett én kevéslem a 15 fps-t. Mondjuk he feljebb veszem akkor is minimális az fps változás.
  • Mardel
    Igen ez nem egy sniper tank.
    Nekem is a távolra leadott lövésekből jó ha 5-ből 1 talál álló célpontra...
    Utoljára szerkesztette: Mardel, 2015.12.05. 17:01:57
  • AJensen
    Szó sincs róla, bőven elég ezt is kezelni (vagy nem). Viszont egy ballisztikus célzás sokat dobna a játékon, mint egy szimulált fizika (rng).
    Viszont az rng itt többet is befolyásol, mint a célzást, ami azért is fájó pont, mert egyenlőtlen esélyeket teremt.
    A legutolsó meccsben, amiben most voltam, chall 1 a legrosszabb rng-t kapta. Lazán ráment a fél hozam csak a javításra és a fogyócikkekre.
    Ezért sem szerencsés az rng.
    A modul sebzések sem az igaziak, mert sokszor nem azt adja be, amit kell, vagy beadja azt, amit nem szabadna.
    Most még a lepattanó sincs leprogramozva, ami később megint csak rng függő lesz, ha egy másik tank mellett állsz. Nem túl nyerő ötlet.

Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.12.05. 17:01:27
  • yossarianHUN
    Azért van RNG, hogy szimulálják a valós fizikát, az átlagembernek is emészthető módon. Az, hogy "képzeletbeli" fizika (RNG) van a játékban, nem tudom miért rossz. Szerintem te se szeretnél a távolság, a páratartalom, a szélirány és a szélerősség figyelembevételével célozni. Arról nem is beszélve, hogy a játék gépigénye alsó hangon a háromszorosa lenne a mostaninak. De ha akarsz, akkor hajrá, szeretettel vár az ArmA, meg a Steel Armor. És igen, 10% az RNG, legalábbis AP lőszereknél, és azt befolyásolja, amit leírtak. Átütés, sebzés. HEAT-nél 15.
  • AJensen
    Van a felsoroltak közt 2 pont, ami kicsit furcsa. Ezért kezelje mindenki személyes véleménynek!
    -Elégedettek az RNG jelenlegi mértékével - nem is értem egyáltalán minek van rng, egy képzeletbeli fizika manipulálja a találatod. Még, ha lenne normális fizika, vagy időjárási viszonyok, amik befolyásolják, akkor még elfogadnám, de így csak arra jó, hogy idegileg tegyék tönkre a játékost. Egyébként kíváncsi lennék valóban 10% az a 10%, és miket befolyásol.
    -A tapasztalan játékosok véleménye - ami lehet jó is és rossz is. Nem kell még egy wot. Az is így kezdte. Ha a játékos a teszter, akkor inkább a tapasztalt játékosok között kell keresni a választ.
  • Userx2
  • yossarianHUN
    hírek
  • ximix #3506
    Lehet csak az új Crimson driver tündöklése
  • jutah
    Az eddigi legjobb köröm kreditügyileg:
  • Hypo #3504
    a merkava legalabb latott mar eles helyzetet a tobbi az.........
  • CommanDos

idáig még igen nem volt bajom

azt hittem csak itt a sarokban van valami világvége de akkor ez csak nekem ilyen
    Utoljára szerkesztette: CommanDos, 2015.12.04. 15:05:25
  • z0l1ka
    Az bizony VGA hibára utal Többi játéknál minden rendben ?
    Utoljára szerkesztette: z0l1ka, 2015.12.04. 15:02:30
  • kissssss
    nemtudom mijen kávédarálód van de gorsan cseréld.