5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
yossarianHUN #3580 We are looking at removing the damage reduction from cupolas which would help in that situation some. Not set in stone yet though.
Há mondjuk az Abrams szériának meg a Challengereknek ez lenne az utolsó koporsószög. -
AJensen #3579 Tegnap beböfögte a játék, hogy irány az 5ös szint várnak a fejlesztők, ha megmérkőzöl egyel is, bónusz vár téged.
Ez a prémium nap is jól jött elismerem no nyafi, viszont sejtettem, hogy a pvp emiatt játszhatatlan lesz. még a pve is jó híg lett.
A másik játékban sem értettem mi a szórakoztató 3 perces meccsekben, mert kb annyi idő alatt ledarálták a béna embereket, (csapat 90%-a) a többi normális játékos pedig csak mérgelődött. Ugyan ezt látom itt is.
Ha nem lenne PvE már ezzel sem játszanék. Még, hogy 10%-os RNG, háh jó vicc. -
FosTalicskaa #3578 Ezaz. Pont ami a baj, azokat domborítják ki méginkább. Nice. Úgy érzem ezek egyáltalán nem játszanak a játékukkal, vagy rossz emberekre hallgatnak. -
#3577 orosz 0.12 patchnót, lényegesebbek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HE Changes
Slightly decreased module damage dealt by artillery with calibers greater than 125mm.
Artillery module damage is now more heavily affected by the distance between the point of impact and the affected component. Note that this only applies to module damage, not normal hull damage.
Slightly reduced HE damage to heavily armored targets for vehicles Tier 5 and higher. The base damage of these rounds is unchanged, but high armor will decrease the damage the target takes somewhat more than it used to.
AMX-10P PAC90 damage increased by ~5%.
B1 Centauro damage increased by ~15%.
B1 Centauro 120 damage increased by about ~15%.
Dragoon 300 90 damage increased by ~10%.
ERC 90 damage increased by ~8%.
LAV-150 90 damage increased by ~5%.
LAV-300 damage increased by ~10%.
LAV-600 damage increased by ~15%.
M1128 Stryker damage increased by ~8%.
Taifun II damage increased by ~15%.
Zhalo-S damage increased by ~12%.
Please note that there may be some slight variation from these percentages on specific ammo types due to rounding up or down on values.
Challenger 2
Hull traverse speeds:
CV12 Engine slowed from 15.2sec to 16.1sec
MT 883 Engine slowed from 13.6sec to 14.5sec
0-32kph Acceleration:
MT 883 Engine slowed from 7.0sec to 7.3sec
B1 DRACO
Penetration for all rounds increased by ~15%
Targeting Time decreased from 3 seconds to 2.5 seconds
Hull traverse accuracy bloom rate decreased from 0.75 to 0.3
Smallest reticule size decreased from 0.14 to 0.125
Largest reticule size decreased from 0.84 to 0.75
Hit Points increased from 1760 to 1935
M41 Walker Bulldog
Rate of Fire increased from 10.1 rounds per minute to 11.4 rounds per minute
Stock AP penetration increased from 146 to 157
Upgraded AP penetration increased from 154 to 173
HEAT penetration increased from 129 to 138
Targeting Time decreased from 3.2 seconds to 2.5 seconds
M48 Patton
Rate of Fire increased from 8 rounds per minute to 8.6 rounds per minute
Object 430
HP decreased from 990 to 850
PT-76
The BK-350M HEAT is now the stock ammunition for the PT-76
HE Rounds have been removed from the vehicle
RDF-LT
HP increased from 1390 to 1540
HVAPDS damage increased from 246 to 285. Penetration decreased to 275
APFSDS round penetration increased from 275 to 312. Damage unchanged
Stingray 1
Stingray 1 Hit Points increased from 1465 to 1580
Stock AP round increased penetration increased from 265 to 278
First AP upgrade penetration increased from 278 to 292
Second AP upgrade penetration increased from 285 to 299
Third AP upgrade penetration increased from 298 to 313
Stock Shaped Charge penetration increased from 244 to 262
Upgraded HEAT penetration increased from 249 to 274
Stingray 2
Stingray 2 Hit Points increased from 1685 to 1815
Stock AP penetration increased from 318 to 334
First AP upgrade penetration increased from 334 to 350
Second AP upgrade penetration increased from 342 to 359
Third AP upgrade penetration increased 357 to 375
Stock HEAT penetration increased from 280 to 296
First HEAT upgrade penetration increased from 292 to 310
Second HEAT upgrade penetration increased from 299 to 317
Third HEAT upgrade penetration increased from 311 to 330
M1A2 Abrams
M1A2 gun depression is now -9 degrees in the front and 0.2 in the back.
Fixed an issue with the stock space hull being misaligned on the vehicle
ez meg 0.12után érkezik
1. Making the rear of MBTs consistently penetrable across the board.
2. Making the rear sides of MBTs more easily penetrable across the board.
3. Reducing the capabilities of MBTs to outmaneuver LTs which properly flank them
4. Making LTs more capable of skirmishing on the move
These are the core areas we are focused on addressing for balance right now (I actually just came out of a long meeting on these subjects). Because of how widespread and extensive these changes will be and the tech time required to make these changes we simply cannot rush these changes into a single build. You will notice we did not buff MBTs this patch and while the camo / TD changes are designed to improve the gameplay for non-MBT classes it does not mean it is the only changes we intend to make. The TD ability will also probably be getting further adjustments after we collect feedback on its current iteration.
We are looking at removing the damage reduction from cupolas which would help in that situation some. Not set in stone yet though.
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.12.09. 09:35:16 -
Dewri #3576 Xp-re prémiummal tökéletes a PvE, sokkal többet ad mint a PvP. Kreditre nem feltétlenül, de a szórakozásfaktor nagyságrendekkel jobb. Én most majd ráfeszülök délután a húzandó tankokra, legalább xp-ben letudom amit kell, aztán a kredit jön ahogy jön... Minimális idegbaj így is lesz, mert mióta nehezítették a PvE hardot, azóta sokaknak meghaladja a szellemi képességeit. Ha nincs bent elegendő MBT, szinte lehetetlen lehozni bizonyos pályákat, mert szinte biztos, hogy elhullik minden papírfos legkésőbb a második pontnál és ha én is papírfossal vagyok, azt már egyedül nem hozom vissza, illetve mostmár kevés a végjátékra 2 player, sokszor még 3 is... -
Phara #3575 Közben megvan, Z. -
Phara #3574 Valaki meg tudja mondani,hogy hozom elő ezt a gyors parancsot középre (5:27-nél)? -
FosTalicskaa #3573 Ma 2-t tudtam menni. Mind2ben olyan gyalázatos csapatokat kaptam, hogy a kezdőhelyet nem hagyták el river pointon. talán 3-an sebeztek 1000 felett, és alig páran érték el a 300-at a többi mind nullázott. A 2. után csak legyintettem az egészre, nem érdekel, hogy pörög a prémium, ez számomra nem üti meg a szórakoztatás szintjét. Remélem holnap lesz lelkierőm visszanézni, mert legalább 4 tankot is jó lenne húzni. :S
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.12.09. 00:23:14 -
#3572 Leo1a5-el csak 6-os 7-esekhez tud tenni, a legszebb az egészben, hogy nem tudtam 8 csatán keresztül leszorzózni mert egymásután bukó volt mind. -
#3571 Ez valami hihetetlen fos, port stormon a dokknál odaragad a tnakom a beton peremhez és nemtudok eljönni onnan, roughneckena pálya széléhez ragadtam oda... -
AJensen #3570 Lőttem egy képet az ingyen farmolós majmokról. Bejött játszani egy lövése sem volt, semmi, még csak támogatást sem adott és több xp-t kapott, mint aki sebzett és csinálta a dolgát. Ezt sürgősen meg kellene szüntetni, mert a mai nap csak 2x futottam abba bele, hogy valaki ok nélkül lelép a meccs kellős közepén, és a gép még honorálja is a semmit.
Nem elég bot játékos van a másik játékban. Nem kellenek az AW-ba is.
Egyébként, ha lenne erre opció én is használnám, hogy ne kelljen annyi időt elszenvedni, de mivel nincs, így nem fogok csalni.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.12.08. 19:24:25 -
FosTalicskaa #3569 Régebben nem értettem miért szidja yossarian az mbt-ket. Mióta 8-as leom van én is érzékelem már sajnos. Leginkább a hátrakötött kezű szumóbirkózásra lehet hasonlítani. Igazából akkor szembesültem ezzel még látványosabban amikor elkezdtem a felderítő ágat. Csak pislogtam, hogy milyen rövid idő alatt mekkora sebzéseket lehet kiosztani velük. Sokszor úgy, hogy ott álltam 150 méterre előttük. Zoom nélkül is tele volt velük a képernyőm, leadtam egy sorozatot, és menekültem volna mert tudtam, hogy jön a válaszcsapás, de még csak lámpát sem kaptam. Akkor volt, az hogy előre hátra oldalazva (blind shot miatt) jobb gombal célra tartva, szóval nekem már csak a manőverezésre kellett figyelni osztottam az észt. És működik. Gyors vagyok. Sokszor csak megállni sincs kedvem, mert annyira jó érzés száguldozni, van amikor a kör elején sikerül bemászni az artikhoz, össze vissza repkednek a lövedékek, 4-en loholnak utának, majd a 2 kill után még elmenekülni is el tudok.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy nerfeljék szénné az összes járművet (pedig megérdemelnék:-) ami arti vagy scout, hanem komolyan el kellene gondolkodniuk mit lehetne tenni a többi jármű élvezeti faktorának növeléséhez. Jah és csökkenteni a randomot. Mert ami most van az nem 10%, hanem tisztán orosz rulett. -
Userx2 #3568 +1. Letriplázom az C1 arietét, szétkapnak mint foxi a... és kb elég is ebből. A játékélményért elég benyomni a Battlefild 4-et.
-
HurkaVagy #3567 Igen van T90MS em 90 pár százalékon! 3400 körüli Átlag sebzéssel! Én értem mi a problémátok és van benne bőven ami igaz!
szerintem használhatók és AW tipikusan az a játék amit nem lehet csak MBT szinten értékelni mert minden helyzet 20% ban a jármű 30%ban a játékos 50%ban a csapat és a aktuális szitu!
Érdekes hogy én nem látom az erdőt a fától! Tőlem lehet de attól ez a véleményem! és nem úgy látom mint ti, de abban megtudunk egyezni most a legnehezebben MBT kel lehet játszani!
-
FosTalicskaa #3566 Van egyáltalán magas szintű MBT-d? Hihetetlenül trágya velük a játékélmény. Igazából az élmény szót sem merném használni legszívesebben. Maguktól teljesen vakok. Nagyon könnyen be lehet őket spotolni. Az angol és az orosz tankok kivételével elég gyenge az oldalpáncéljuk, szemből persze erősek, de annyira rossz a penjük, hogy csak szerencsével tudják átütni a másikat. Innentől kezdve megint az van, hogy az rng dönti el az összecsapások kimenetelét. Flankelésre a fenti okok miatt nem jók, max ha az egyik birkanyáj összes tagja elfelejti védeni az oldalát és mindenki csőlátással csak az egyik irányba sasol. Ez elő szokott fordulni, de erre kár építeni. Van egy boxzsák, amit mindenki csak üt, vissza nem tudsz vágni, csak reménykedhetsz, hogy bírod a pofonokat. Ennyi a nagy MBT magas szinten.
De nyilván kényelmesebb számodra a fától nem látni az erdőt. Az ellenfél tükörképe meg csak addig szokott ott lenni amíg ki nem kapcsolom a menüben a víztükröződést az alacsony fps miatt. De elismerem sokat szokott segíteni, amikor eltűnik a tükörkép. -
yossarianHUN #3565 Tényleg csak én nem értem? -
HurkaVagy #3564 Ja és ameddig te lövöd a csapatod az ellenfél tükörképe nem fog segiteni neked!mert akit flenkelsz ha ügyes akkor is elforditja legalább a tornyát! -
#3563 Ez a map rotate ez hihetetlen.
Egymás után 3szor rátesz roughneckre ugyanarra az oldalra, picit unalmas...
Szerk, már 4szer...
Ez a map bevésődött neki, mint az alkonyatban...
Utoljára szerkesztette: Mardel, 2015.12.08. 13:33:10 -
AJensen #3562 Ez csupán balansz. Elég lenne átírni a jelenlegi adatokat, hogy mbt plusz látótáv, vagy lt td kisebb esély az átütésre. A gond szerintem a jelenlegi szerepkörökkel van. A mai napig az mbt-k harcolnak elől, mögöttük a többi jármű. Az AW-ban ez viszont nem így van. Az se lenne gond, ha csak annyit csinálnának a fejlesztők, hogy az összes tank látótávját egy szintre hozzák és a camo-val játszanak. Az mm-nek is arra kellene figyelni, hogy kevesebb lt td-t pakol be, hogy arányaiban a meccs jó legyen. Az artyk-ról meg annyit, hogy a mostani t6+ forma = a wot-os öngyilkossággal. -
FosTalicskaa #3561 Pl: Challanger 1 a kevéske 2800 hp-jával éppen egy másik irányba figyel, tegyük fel hogy mögé tudsz kerülni egy másik MBT-vel ami azért nagy szó, mert azokat még 3 épületen keresztül is észreveszik a röntgenszemű spotterek, de tegyük fel sikerült. Mögé mész, beleküldesz egy heat-et 8 sec várakozás, ha bejön a reload bug akkor több, majd megint és megint. Legalább 1 perc kell egy sikeres "seggpumpálás"-hoz. Még egy gépfegyveres terepjáró 10 sec alatt megoldja ezt a dolgot. Jah és lassú vagy mint a dög. Ha nem a csordával mész akkor bejön a fenti eset, hogy akár 1!!! babakocsi kifiléz néhány másodperc alatt. A gyenge hull és turret traverse speed miatt örülsz, hogyha rajta tudod tartani a célkeresztet a shot delay miatt meg ha akkor lősz a közvetlen közeli célpontra amikor rajta van a célkereszt akkor 2 tankal mögé fogsz lőni legalább. Az meg egy vicc, hogy belső modult tudnak sebezni repesszel, ami még csak a át sem ütötte a páncélt. A 10 lövés per másodperc pedig igen sok esélyt ad rá....
Szóval ja, MBT-k az max összeterelt vágómarháknak jók, míg a sok kis babakocsival teljesedik ki a játék, de nem azért mert annyira jó a player, hanem mert nem látnak meg, van tűzerő, sebesség stb. Milyen kár, hogy a játékot a mai modern mbt-kkel reklámozzák lépten nyomon, nem pedig a FOX-al a Warrior-al meg ez egyéb ilyen mocsoksággal... -
HurkaVagy #3560 Na de akkor holvan az hogy nem tudnak belőni semmit mert nem adja be a lövéseker?
ÉS nem kell 10 MBT ből 10 nek a "CSŐ" ben menni! és persze nem a bután kifordulok megöletni magam dologról beszélek!
MInd1 ez az én véleményem de persze elfogadom a más véleményét is!
Utoljára szerkesztette: HurkaVagy, 2015.12.08. 12:19:37 -
yossarianHUN #3559 "de MBT-n is használható AWSD ugyan úgy meglehet teremteni az oldal és segg pumpálást!2
Ez az, amit rendszeresen el próbál adni valaki, pedig baromira nem igaz. Mikor öt MBT áll veled szemben a pálya valamelyik MBT chokepoint alagútjában, mögöttük meg egy-két láthatatlan TD és/vagy AFV figyel, akkor próbáld meg megflankelni valamelyiket. Garantálom, hogy 10 másodpercnél nem élsz tovább. Az MBT-k ugyanis nem járnak egyedül.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.12.08. 12:14:04 -
HurkaVagy #3558 de MBT-n is használható AWSD ugyan úgy meglehet teremteni az oldal és segg pumpálást!
De nekem is Warrior a kedvenc eddig! Élvezetes dps és mobilitás!
Nem az MBT hibája hogy az emberek nem tudnak pussolni a megfelelő időben!
Unalmas szerintem akkor a játék, ha be állsz a csordába MBT vel ha kicsit mást csinálsz persze könnyen tudsz halni!
-
plutoka #3557 én ezért nem lövök weak spotra, mivel nem játszok MBT-vel túl sokat. AFV és LT, akkor a tankok oldalát és hátulját keresed. Dinamikusabb játékmód, meg lehet forditani csatákat a jó spottal, és kivégzésekkel, szóval számomra igy az AW játék, és kikapcsolódás.
Cserébe fingom nincs az MBT harcról, próbálkozok vele, de nem olyan élmény mint minden más. Volt h 2-en mentünk egy flankra, amikor jött szembe 10 ellenség. tarottuk magunkat 2 percig, miközben a maradék csapatom kb semmit se csinált. MBT harc nagyon statikus, kb mindig ugyanoda mész, csak weak spot lövészet van, vagy HE spam, unalmasabb mint a passziánsz.
Utoljára szerkesztette: plutoka, 2015.12.08. 11:59:18 -
yossarianHUN #3556 Nem azzal van baj, hogy az ember nem tudja, hova kell lőni! Azzal van baj, hogy olyan kicsik a weakspotok, hogy az RNG-n múlik, hogy sebzed-e vagy sem! -
HurkaVagy #3555 Persze tiar6 VFM Prémmel 23 csata latt 4.5 milliót hozott átlag 2881 sebzéssel! Az szerintem teljesen jó de Ahhoz kellett egy jó akció hogy meg vegyem első tier 6 os prémtankom!
igy csak a prémium és prém tank nélkül játszókra igaz a credit hiány teóriám!
-
plutoka #3554 Tegnap pénzszerző nap volt, t9-es és t6 premmel elég hamar összejöttek milliók, szóval PvE grind helyett csak PvP-ben kell rászánni 1-2 napot és már megint van rá pénz. Kb ugyanolyan arányba hozza a t6-os premium, és t9-es light, amikor már nem szorzo van.
De persze vannak extrém körök, hála a tervezőnek :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
HurkaVagy #3553 Igazából nem értem azokat a játékosokat, akik, HE lőszerrel dolgoznak tier 9 ben nincs értelme! Többet ér ap csak lusta az ember célozni! Van, hogy a helyzet meg követeli, de nem értem! Szerintem ott PVE hogy az ember megtanulja, hol lehet belőni a tankokat közel éles helyzetben! Az hogy szétlövik az ágyúdat szerintem nem gond mivel MBT vel úgy is kis és nagy javítóval játszik mindenki a javítási idő és az arti modulsebzés miatt!
Nekem játékban a credit hiány és a Tier 6-7 ben zavar a Spotter túl hatékony darálása!
Tier 9 tank kb 50% osan felszerelve miden Retróval cirka 30 millió! Az kicsit sok, de megvalósítható!
Drákó szinte csak PVe ben jó ott nagyon kijön 10k damage/min! PVP ben nehéz jo kört menni!
MS jól használható, de Bonuszok nélkül nem tudom mennyi lett volna 95% húzni, hogy tier 10re csak a krediten keljen görcsölni!
Szerintem van sok baj a játékkal, de most sok hasonszőrű játékot üt! Ha valaki felakad minden hibán és a hibákat okolja, hogy nem tud, jó köröket menni akkor neki kell elgondolkodni!
Messze a leg korrektebb gyártó eddig amivel találkoztam!
-
SzocsA #3552 Challenger1 el nem tudtam belőni az Ariate oldalát pedig full 90 fokban volt és még állt is, de messze volt akkor milyen a 9es? :D
Mindenki ezt az ágat húzza. van amikor 5-7 Challenger van oldalanként :D
Szegény t80 asok. -
AJensen #3551 A játék félkész ezzel nincs is gond. Azzal már van, hogy a "pumpáld a lóvét vagy szenvedj" a wot után nem működik. Elnéztem a videósok garázsát is. Semmi másból nem áll, mint az összes prem tank megvásárolva. Ez azt is mutatja, hogy az emberek nem tudják eldönteni melyiket vegyék, mert a tankok viselkedése nem állandó, de lehetne ezt ingyenes társaikra is mondani.
Azzal egyetértek, hogy nem az új tankágakat kell behozni, hanem a jelenlegit rendbe rakni. Azokat az ágakat, ahol nagyon kevés a gyenge pont vagy túl kicsi megnövelni, ahol meg túl sok van lásd T széria 1-et elvenni legalább. Amiket korábban írtam azokat a dolgokat is rendbe rakni. Fizika, szerver lagg, kliens probléma, fps drop, balansz, esetleg két új pálya. A PvE résszel sem csináltak semmit, csak bedobtak magasabb szintű tankokat és kész, minden más maradt ugyanaz. 1 éve kint van a játék, sokat fejlődött, de az alap problémák még mindig megvannak. -
FosTalicskaa #3550 Meg gondolom az egész játékban azért vannak ilyen pár pixeles weakspotok mert elvben sokkal pontosabban lehet célozni. A gyakorlatban meg a kiszámíthatatlanul működő weakspot rendszer miatt úgyis mindenki repeszt fog használni, főleg, hogy sokszor egy nem átütő találat is annyit ér mint az átütő repesz, da ha nem is, akkor is legalább lesz dmg-ed. A repesz miatt meg úgyis szétmegy mindenkinek azonnal az ágyúja, tehát a pontosság is elvész az első csörte után. Aki addig AP-val kísérletezett annak ugyanúgy marad a a HE. Ebben semmi taktikázás sincs, de legalább még unalmas is. Nincs ez végiggondolva. Nem új contentet meg high level tankokat kellene beleerőszakolni a félkész játékba, hanem játszhatóvá kellene tenni a meglévőeket és rendberakni ezeket a HE sebzéseket meg a spotrendszert. De nem ilyen balfasz módon mint ahogy a leo ágat rakták rendbe. Leo1A5 +0.02 fordulási sebesség és társai. Újra lehetne gondolni az egészet, az látszik, hogy nagyon le akarták másolni a wot-ot, de végül csak a romulan cloaking device-ig jutottak el...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.12.08. 02:55:12 -
FosTalicskaa #3549 Szerintem ez a hektikus RNG is elég komoly probléma, főleg magas szinten. Az összes MBT-n pár pixelnyi weakspotok vannak, de azokat sem adja be mindig (legszebb példa a challanger 1 - ahol a sofőr periszkóp a hull közepén szemből) Csak ott lehet sebezni full sebzéssel szemből is, de 10ből csak 4x adja be átlagban. Te is egy másik tankban vagy hasonló paraméterekkel. Neki beadja 10 lövésből 9x, neked meg 10-ből éppen csak 2. Vagy fordítva. Mégis milyen alapon? Hol van itt a 10% random? Engem egyedül ez zavar és emiatt sem szeretek menni a leopard2a5-el mert ez így nagyon hulladék. A sok ding-dong miatt az ap használhatatlan, az meg hogy szemből meglőve HE-vel egy másik mbt-t egyszer 15 máskor 400 a sebzés, kiszámíthatatlan katasztrófa az egész. De a scoutok repesz lövései is ilyenek, csak ők mondjuk nem 1x15-öt lőnek 10 sec alatt, hanem 30x15-öt. Sokat sebez az a kalasnyikov a tankjuk tetején, nem beszélve a pontosságukról sem. Jah és ott vannak a 8-as artik. Sokkal brutálisabbak, mint a WOT-ban valaha is voltak. Míg a wotban 40-50 secet várnak egy 600-as splash-re addig itt 12-15 másodpercenként tolják ugyanézt. Az egyetlen ok, ami miatt mégsem pampog miattuk senki, az az hogy csak 2 van oldalanként, de ha egy rádállt akkor már mehetsz is a garázsba, mert abban a körben véget ért a játékod. :S
Szerintem jelenleg tier5-ben a lejátszhatóbb a játék. Persze csak ha nem pakolja tele taktikai nukleáris rakétakilövővel felszerelt jól rejtőző babakocsikkal a meccset, mert azok aztán lemészárolnak mindenkit. MBT, TD minden ami nem scout. -
#3548 XM8-nak gondolom nem kell nézegetnie már a gyenge pontokat az XM1-en mert bárhol belőtt, mindegy hogy álltam vele... -
#3547 Tök jó most csata kezdése után 1 perccel lefagyott a gépem, a hang beakadt, semmrie nem reagált, csak reset... -
AJensen #3546 Idióták tömkelege. A szorzós dolog nem miattad van. Ez már a másik játékban is így volt/van.
A mai nap csak az elme roggyantak közé pakolt a gép. Cap kör foglalás, kérem a segítséget a társamtól, mert szembe velem az ellenség tankja. Már éppen nyerünk, erre az idióta engem lő ki. Elvesztettük a csatát. No comment.
Akkor, hogy is van ez a csapatsebzés? Miért is van értelme bent hagyni?
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.12.07. 21:45:35 -
#3545 Zsinórbna 3 bukta, egyszer LAV 150-90-el 3000 körülis sebzésre, 2x Zhaloval 3500+ sebzésre, és mi lesz szorzós zhaloval, persze hogy a 700-as sebzéses kör...
A másik kettpben a csapat fele meg 0-zott. -
Phara #3544 Köszi -
aru #3543 Én nem tudom mi van ma, de csak egyetlen pályát ad folyamatosan a játék... és az is állandóan bukta És még ráadásul az összes csata +2/+3 tier... t6 közzé t9-et berakni elég nagy kibaszás!
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.07. 14:25:56 -
Userx2 #3542 http://armoredwarfare.hu
-
Phara #3541 Cleverland AW blogját be tudná valaki linkelni?Elvesztettem.