Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: Phara, 2015.11.26. 10:25:02
cyka blyat
Mondom ezt úgy, hogy én is kedveltem ezt a gépet, de napok óta csak a sza* körök jönnek vele.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Kb repeszt elő, majd a térkép sarkából puffogtatni kell az 50 dmg-es sebzéseket aztan annyi. Az oroszokon viszont valamiért csak 15-30-akat számol. De ami a legjobban zavar, hogy a játékot nem érdekli, hogy magasabb tierben játszol. Tier 9-ese elleni 1500 dmg ugyanannyit ér mint a t4-esek ellen. Vagyis sokkal kevesebbet, mert hogy ne halj meg, valószínűleg hátul fogsz állni, emiatt a spot dmg-ektől is elbuksz.
Az egyik legjobb PvE képesség (lesz) a boss-ok ellen. Persze PvP-ben is jó lehet pláne ha nyílt terepen sunnyogó járműre rakod rá és van ki rálőjön.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.11.25. 16:37:08
De ha dmg bónusz jár akkor megéri használni. Bár nem tudom mik a szabályai. Egyszerre mennyi aktív lehet az enemy csapaton, vagy ha 1 akkor addig nem lehet rátenni másra amíg az előző nem járt le vagy törli az előzőt, hogy felkerülhessen az új máshova...
Érdemesebb inkább manuálisan célozni mert úgy az ellenséges jármű egy bizonyos pontját tudod lőni (mondjuk ahol gyengébb a páncélzata), míg auto célzással csak a közepét.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.11.25. 16:13:52
"Designate Target: targeting an enemy with this ability deals massive penalty to his camouflage – additionally, your allies will inflict increased damage to the designated target"
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.11.25. 16:05:14
"Once the player accumulates 50 percent of the reputation required to unlock the vehicle of the next tier, his tank receives the “proven” status. Once 100 percent of the reputation is earned, the vehicle receives the “renowned” status. “Proven” status means that all the upgrade modules of that vehicle get unlocked and it also serves as a parameter for unlocking some advanced vehicles (for example, in order to unlock certain tanks in the game, a certain number of vehicles you own has to reach the “proven” status). Obtaining the “renowned” status unlocks the vehicle - or in some cases multiple vehicles - of the following tier. It also allows the player to convert any further reputation obtained on that vehicle to global reputation in exchange for premium currency. Premium vehicles in Armored Warfare are automatically considered to be “renowned”."
Nekem is lenne 2 kérdésem .
Miért nem tudom a klienst lerakni tálcára ?
Képen látható , hogy egy csapat társam szintén "Swingfire" tankkal auto célzást használt ? Rájöttem már én is , hogy hosszan becélozva E billentyű lenyomásánál feltöltődik az a sárga jelzés , de hogyan tovább ? Rálövök , és a rakéta nem megy automatikusan , hanem én irányítom továbbra is . És a kapott sebzés jelzőm sem ott volt még tegnap , hanem normálisan a kiosztott sebzés tükörképének helyén . Köszönöm a válaszokat előre is .

Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.25. 12:19:50
XM1: Valamelyik nap 1 mondatban láttam az XM1 és az OP szót. Lehet kérdőjel volt végén. Nem az. Nem gyorsul, nem fordul, nem üt át, nem sebez és még csak nem nagyon szép. T7 PVP ben már gondok vannak vele. Bugos T-72A is is jobb volt menni.
próbálok ezen akkor változtatni
cyka blyat
bár lehet ha rdf/lt-be voltam akkor lehet én, rémlik hogy alulrol indultunk olajfinomítót meg másik oldalt simán áttolták aztán középen beástuk magunkat, végén artyt kilőttem meg utolsó mbt70et és win az volt az? :D
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.11.25. 11:50:02
Érdemes minél több tankot megtartani, mert grindeléshez tökéletes.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.25. 10:11:51
<#banplz>#banplz> /sarcasm off
angelus1991ster.blogspot.hu
OFF: Amúgy milyen jó gomb ez a Tank you!. WoT-ba is kéne ilyen.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.24. 19:41:11
angelus1991ster.blogspot.hu
Fox vagy BMD-2 vagy BMP-2.
Szerintem Fox, ugye?
cyka blyat
Fizikát nyugodtan ki is kapcsolhatnák, mert annak itt semmi köze a játékban.