5226
  • Angelus1991ster
    Létezik a lány egyáltalán?

MBT-70 és az MBT-70 Mercenary statjai kb. ugyanazok már?
  • yossarianHUN
    Jelenleg az Abramsek szinte semmit nem tudnak felmutatni a Leok ellen T8-9-ben. Gyengébb mozgékonyság, gyengébb ágyú, gyengébb védelem. Legalább a gun depjük át lesz rakva -9 fokra a következő patchben, de ez csak csepp a tengerben.

Talán közelharcban egy árnyalatnyival jobb az M1A1 mint a 2A5, mivel a 2A5 frontján jóval több weakspot van, de ezek olyan kicsik, hogy messziről megint a Leo kerül előnybe, mivel az Abrams vezetőnyílását csak akkor nehéz belőni, ha folyamatosan riszálja a tankot.
  • FeignDeath
    Köszönöm a visszajelzést! Jelenleg még az M60A3-nál és az OF40-nél tartok, így nem sürgős a dolog, csak szerettem volna előre tájékozódni :)
  • Jeffjohnson
    @Tocsek

Neki bármit elhiszünk az biztos :D

@FeignDeath

Nekem megvan az M1A2 de nem vagyok elájulva tőle. Igaz én főleg csak PvE re használom de a játék jelenlegi állása szerint Leo2A6 a jobb választás. Sokkal kiegyensúlyozottabb, nagyobb páncélátütés jobb mobilitás és kisebb weakspot. Viszont csütörtökön jön a patch, amiben sok változás lesz, szóval azt érdemes megvárni a döntés előtt.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.12.15. 21:16:41
  • FeignDeath
    Sziasztok!

Ti melyik MBT-t választanátok és miért (armor, weakspotok, gun dmg / pen, mobility) (tier 8 & 9):

A) Leo2A5 vs. M1A1 Abrams (tier 8)
    B)Leo2A6 vs. M1A2 Abrams (tier 9)

Válaszaitokat és segítségeteket előre is köszönöm! :)
  • ToCsEk
    karácsonyi pay to win :D leak
    tettszik a festés :O, bár ez a minden tankból prémiumot csinálnak eléggé wtf

Masenka még mindig meghát
  • yossarianHUN
    Meg ne izzadj :D
  • FosTalicskaa
  • yossarianHUN
    Pedig igaz. Köcsög artyk, köcsög AFV-k, szétlövik a Chally 2-t szemből, géppuska, pontlövő, nincs félrehordás, HE mindent szétszed, köcsög artyk, retkes AFV-k. Nap mint nap, lehetőleg minimum ötször. Amellett hogy fárasztó, a nagyja még ráadásul nettó baromság is, és csak a te hozzáértésedet minősíti, de ezen már meg sem lepődöm.

A bérenckártyát meg nyugodtan elteheted, évek óta mindig azt rántod elő ha valaki elküld a francba, szóval elég gyakran. Dögunalmas már, és csak magadat égeted vele. Az meg végképp röhej, hogy azt hiszed, hogy ezzel provokálni tudod az embert. De szívesen lennék én AW-bérenc, de ott sajnos még nem tartok. De ha igen, megígérem, hogy majd küldök képet az Obsidian logós fekete Mergámról
  • FosTalicskaa
    Attól, hogy már megint hülyeségeket beszélsz attól az még nem lesz igaz...

Egyébként lenyűgöző, hogy milyen komolyan veszed a munkád. Te leszel a mail.ru-nál a hónap segédmunkása.
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.12.15. 17:01:45
  • yossarianHUN
    De addig is tele óhajtod fosni a fórumot nap mint nap betűre ugyanazokkal a nyavajgásokkal? Természetesen téged csak a játék jövője érdekel.
  • FosTalicskaa
    Mert még bízok benne, hogy az obsidiannál valamelyik döntéshozó embőr mégis növeszt agyat és kilépnek a hülye wot idiotizmusának hatalmas árnyékából...
  • yossarianHUN
    Nos, miért vagytok még mindig itt?
  • FosTalicskaa
  • whisky777
    Üdv! Jelenleg ennél a WOT sokkal játszhatóbb,mert ami itt van az kész káosz.Magas szinten MBT vel nem érdemes játszani max a 8-9 szintű leo és ch . Artyk és a géppuskás száguldó bolhacirkusza az AW-ét hazavágja,nevetséges abszurd szintre süllyesztve.
  • ToCsEk
  • yossarianHUN
    Pedig tudjuk, hogy ezt élvezed a legjobban.
  • FosTalicskaa
    Ti már rég elkezdtétek. Kicsit sértve is érzem magam, hogy ki akartatok hagyni egy jó kis fórumos mocskolódásból...
  • yossarianHUN

Kezdődik.
  • FosTalicskaa
    Ezaz. Hallgass a hivatalosan is elismert csókos emberekre. Bár yossariannak legalább fizetnek is, hogy szépeket írjon és hallgattassa el a népeket, ha elégedetlenkednek... :P
  • yossarianHUN
    "Próbálom nem utálni az AW-t, de úgy látszik nem megy."

Akkor kézcsókom, ott az ajtó. Pontosan, csak az önsanyargató csinál olyat, amit utál, te mégis hónapok óta itt szemeteled össze a nyafogással a fórumot. Ha ennyire utálod, akkor nem kell vele játszani, és meg lehet hagyni a fórumot azoknak, akik nem utálják, és szeretnének érdemben beszélni róla:)
  • AJensen
    Ismerem az Alt+F4 kombót, szóval engem nem fenyeget az önsanyargatás veszélye. Van más is az AW-n kívül, ami lefoglal. Próbálom nem utálni az AW-t, de úgy látszik nem megy. Ha meg nem tetszik, hogy valaki leírja a véleményét, akkor nem olvasod el! Azért látom ettől hízik a májad, ha valakinek beszólhatsz!
  • ikarus44
    Én a Chally-re, már semmi retrofitet nem vettem, és a fejlesztéseknek is kb. a felét sem veszem meg, annyira drágák már.
  • yossarianHUN
    Két hisztiroham között tanácsokat osztasz a játékról, amit láthatólag utálsz, mivel minden nap Dunát lehetne rekeszteni a nyavajgással amit kifosol magadból róla? Hát, gondolom szado-mazónak lenni is egy életstílus.
  • Lokker
    De ettől a "farok copogatástól" függetlenül bőszen tolod a játékot. :)
  • AJensen
    Nyugodtan írd le ami a kicsi szíved nyomja. Attól, hogy te jól el vagy másnak nem kötelező beállni a sorba a farok copogatásra.
    Kicsit többet olvasnád a hsz-eket, akkor meglátnád, hogy nem csak a játék hibáiról esik szó, hanem egymásnak is próbálunk segíteni. De persze megint könnyebb volt beszólni.
  • Antimat
    Én elvagyok, egyelőre nincs szó arról, hogy elegem van a játékból.
    Nemrég volt olyan időszak, amikor 7 ágat húztam (ERC, BMD, BMP, Fox, T-72, Challenger, Leo) egyszerre, csak a pénz miatt nem tudok haladni: egy-egy retrofit vagy modul is sokba kerül már 7-es szinten, szóval most tegnap megvettem a BMP3-at, és így amellett a Leo 2AV és a Challenger ágat húzom) Már készül a következő 4 millám, és akkor döntök, hogy Centauro B1 vagy T-72a vagy VBL vagy BMD-2 (a Ramka miatt jó lenne) ágat húzzam tovább.
    Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.12.15. 09:04:10
  • Lokker
    Napi hisztihez nincs mit hozzászólni, semmi érdemi hsz nem volt utóbbi időben ebben a topikban. :)
  • yossarianHUN
    Nekem csak a fórumos sírásból van elegem, azért nem írok már ide. Minden nap tele van fosva a fórum a sírásotokkal, így nincs sok kedve az embernek beszállni, elvagytok ti egymással Jensennel.
  • Sz_i_l_a
    Szerintem, csak az újdonság varázsa kezd megszűnni :)
  • FosTalicskaa
    Vicces, ahogy kezd mindenkinek elege lenni a játékból, úgy esik itt is az aktivitási szint. :)
  • Antimat
    Megvettem a BMP-3-at. Egyelőre egy csatát mentem PvE-ben vele, de elég beteg, hogy a HE alaplőszerrel 400+-okat lehet a papírabb tankokba verni vele (pl. Leo1A5 feneke, scoutokról, AFV-kről nem is beszélve).
  • plutoka
    Hétvégén elég sokan voltak fennt klánból, szóval muszályból én is mentem MBT köröket az Arietével. NEM vagyok MBT fan (kb most let meg a 100 PvP, mig scoutal az 1k kb 2 hete). mégis lehetett vele jó köröket menni. A sok sírás amit forumokon és akár ts-en is hallani inkább szól szerintem annak, hogy minden csapatban van 2db arty, ami high tierben pl 2db Paladin, amik kb fossák egész pályán a HE-t MBT-kre. Ha meg ki is néznek maguknak 1-et, akkor már jogosan kezd habzani az emberek szája. Tegnap már én is néztem hogy mi az ellenségben lévő artyk neve, hogy ha legközelebb esetleg velem vannak, visszakapják a sok szeret csomagot (persze nem teamkill, csak egy sima HEAT a tankjukba az elején).
    Ha viszont olyan a pálya, és nem is rajtad van a célkersztjük, jó lehet menni, sőt még izgalmas is. Persze szigorúan szakaszban, amikor tudja a társad h most push van, visszavonulás, vagy épp snipe. Ugye random csapat tagoknál nehéz lekommunikálni, hogy akkor én most megyek előre, hogy a szemben lévő 3 tank ne fogjon már meg 6-t tölünk. Ariete birja szemből a lövést, de hp-val is birja, cserébe kiforgatjuk a tankokat, és lehet darálni őket. Szakaszban ez megy, anélkül kevésbé.

A szunyogok, AFV-k inkább egyéni játékosoknak job és ajánlott, amikor nem függsz mástól, sőt még a dumálásra se kell figyelned, csak a csatára.

Más. Kövi patchban jön az LT buff, ami jó húzás, szerintem. Most vettem meg Stringrayt, és 50% felett meglepően jó. Semmibe se OP, mindenben közepesen jól teljesit, de 3k sebző köröket lehet vele menni. Persze okosan kell menni vele, elején TD inkább, közepén spotter ha épp kihaltak az AFV-k, a végén pedig flank MBT-re. Főleg az tetszik benne, hogy tud reagálni a pályán történő eseményekre, ha kell flankeli MBT-ket, ha kell levadássza a szemtelen spottereket, vagy épp elmegy artyk-ért. Ha megkapja a HP buffokat, még job lesz vele, mert kicsit bátrabban is lehet vele játszani.

Na ez sok lett, sry, de eddig tartott a reggeli kv :)
  • aru
    Valóban gáz kicsit a játék, hogy a kis futkosók a gyalogság elleni fegyverzettel mindent átlőnek szemből is és persze ők láűtnak a legtávolabbra is. Nagyon sokszor lövik úgy ki a TD-met, hogy 500 méter a látótávja és gyakorlatilag semmit nem látok, hogy honnan lőnek rám. Könnyű tankkal is ugyan ez... ráadásul ott még a kis hp+kis sebzés sincs kompenzálva a töltési idővel, borzalom a 6-8s egy könnyű tanknál miközben egy tárból szétkap egy puttyogtató...

Az arty nem annyira gáz a játékban. Viszont a sok rakétás és puttyogtató OP vadbarom az már igen!
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.13. 21:11:05
  • Angelus1991ster
    Skippmaster :D
  • yossarianHUN
    Kezdődik? :D Hetek óta tart, a legtöbb hsz-t már automatikusan skippelem.
  • Lokker
    Itt is kezdődik a hiszti...
  • FosTalicskaa
    Mondjuk abba az is benne van, hogy egyszerre csak 4 arti kerülhet maximum egy csatába, szóval a többiek ilyenkor várnak a sorukra amíg ők is kapnak egy meccset amit széttrollkodhatnak. Azért írtam 4/meccset és nem 2/csapatot, mert nagyon sokszor 3-1 arányban is bedobálja őket...
    De mindenesetre az a bajom, hogy továbbra is ész nélkül másolják a wargörény.net-et. Annyira bosszantó, hogy az obsidiannál ennyire ötlettelen majom brigád tervezi a játékot. Állítom, ha a wot-ban a heavy tankok mennének akkor itt is azok lennének a legerősebbek. Csak hát a wgnél már évekkel ezelőtt kiherélték az összes járművet ami nem med, light vagy arti, szóval a mail.ru+obsidian brainless kombó okkal hihette azt, hogy az emberek nem szeretnek játszani a nagyobb járművekkel és azért kell a kicsiket tolni.

De akkor ne a leopard 2 meg abrams és társaival reklámozzák úton útfélen a játékot, hanem legyen pofájuk kirakni a plakátokra/hirdetésekre a sok kis mütyür terepjárót és csapatszállítót amint a géppuskával szétlőnek szemből erősen páncélozott mbt-ket, mert ez szerintük így jó. :S
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.12.13. 18:58:41
  • AJensen
    Bizony és ez komoly fegyvertény egy nyílt pályán, ahol a pálya másik végéből darálod az ellenfelet. Többek között ezért is nerfelni kellene az arty-kat. Ha most ehhez hozzáveszem, hogy amilyen sok gyenge játékos játszik, az egyik oldalon folyamatos arty rettegés van. 6-tól felfele pedig borzalom így játszani a táras fajták miatt.
  • SzocsA
    Szerintem azért húzzák az artykat mert ott van mindegyiknél a commander, meg gyorsan lehet vele fejlődni.
    Mellékesen meg lehet vele csatánként sebezni simán 2500-3500akat.
    Ha nem olyan szar a pálya.