Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem ezt a hibát javítani fogják, mert így sok bot játékos fog ingyen farmolni, mások meg dolgozzanak meg azért a +500xp-ért keményen a játékban.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.27. 22:04:58
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Nyilvánvalóan nem kérdeznék ilyet, ha lenne balance, csak eddig szinte mindenhol a Leo2A6 vonalat istenítik, mert az mindenben jobb az Abrams vonalnál (tier 8-9-ről beszélek).
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ami az Abramsnek kéne, az egy depression buff, meg a TUSK 2 csomag buffolása hogy pariban legyen a Chally 2 meg a T-90MS oldalpáncéljával, mert jelenleg vicc, hogy a Chally oldalsó rátétpáncélja hat méter vasbetonnak felel meg, míg az M1A2-é kb. csak dísznek jó.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.27. 15:14:03
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.27. 15:08:18
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De egyiket se vedd készpénznek, mindkettőt nehéz belőni. A drivers sightnak a közepét kell eltalálni hogy átmenjen, a gunners sightot meg a patch óta 500 pen alatt nem is nagyon érdemes abajgatni.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
A restart óta engem nem dobott le, és a lagg is megszűnt.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
annyival másabbak a MERC járművek a sima prémium társainál hogy, ők már a 0.12 update buffjait élvezik, amit nyilván 0.12ben a sima prémek is megkapják
ha meg mind a 2 sorsolásban részt akarsz venni nyerned kell mind a kettő körben 5 pvp csatát nov27-29 és dec4-6 között
Utoljára szerkesztette: Phara, 2015.11.27. 10:07:16
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Míg játszottam kérdezgettem ,de egy érv nem szólt az A2 ellen :-/ És ami lényeg egy külföldi T90MS -t hajtó srác is elmondta ugyan ezt "övé az egyik legkönnyebben belőhető frontális weakspot" :-) ..
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.11.27. 02:08:02