5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
FosTalicskaa #3500 Inception. Valaki belépett az álmodba és éppen most hackeli az agyadat, hogy ellopja a mákos bejglid receptjét... -
#3499 ez vga fail
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.12.04. 14:43:02 -
#3498 Játékban ez nektek is vmi grafikai bug?
-
#3497 nah eddig bírtam tegnap óta xD
yoss féle fekete mágia confirmed
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
btw enek az mbt70nek giga fos az ágyúja, mellé fölé ALÁ lő 70%ban, persze így sárgán pontosabb mint sérülés mentesen lol
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.12.04. 14:27:14 -
FosTalicskaa #3496 Remélem a random spawn-nál azért odafigyelnek majd rád hogy ne pakoljon köréd egy rakás ellenfelet, akik persze mind betöltve fognak indulni és 2-3 másodperc alatt kiszednek full hp-ról. Párszor már jártam így a fix helyek miatt is. Éppen kiszedtem egy artit, majd mentem vissza az elfoglalandó pont felé, amikor egy suttyó scout berohant a körbe, jól lehagyva kb mindenkit, triggerelte a támadást és mire kettőt pislogtam volna a megjelenő 10 tank már ki is szedett meg még 2 másik csapattársamat és szépen el is buktuk az elveszíthetetlen medium meccset...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.12.04. 14:03:07 -
#3495 "Lots of awesome changes are on their way for PvE in 0.12 based on player feedback. I think many of you will enjoy what they bring! :D"
"I just finished the initial 4000+ word patch notes for it today."
"In 0.12, spawns get randomized"----PvE
"First preview will come most likely next week."
Várjuk szeretettel!
-
plutoka #3494 Kalap szamóca? Na ezt mire érted? Azért mert puha, vagy azért mert édes, és nem lehet leszokni róla?
Tegnap nálam is szar csapatok volt, 5 csatát kellett menni CRAB-al, és persze a legrosszabb lett leszorzózva, amikor csak 4k-t sebeztem vele, és kevés volt a spot.
Jó tank az, csak tudni kell vele játszani, és nagyon figyelni kell a csapat összetételekre. Szintén tegnap 2 csata is volt amikor 1 vs 3 CRAB volt az arány, szóval ott óvatos spotolás volt, és elsőnek a CRAB-okat kellett kifókúszálni. 1x sikerült, egyszer nem.
De ha például 1vs1 van, de az ellenségnél még van 2 Ramka, Warrior, stb, akkor se fogsz ész nélkül menni előre. Ellen példa, amikor Cold Strike-on 12 MBT, 2 arty + 1 vmi még. Ez gyors arty vadászatot, majd a városba az MBT-t flankelését jelenti, és simán 5k sebzést le lehet hozni.
A Wölfi AFV ág, a Fox-on túl, arról szól h tud h mikor kell spotolni, mikor flankelni, mikor visszavonulni, és hogy nézd a minmapet, mint a jó sofőr a visszapillantó tükröket. Keresni kell a lemaradó, lassú, nem full HP-s MBT-ket, vagy meglátni hogy hol tudsz betörni és megölni a vaksi TD-ket, artykat. HA az ellenségnek AFV / Autoloader fölénye van, ne a szokásos helyekre kell bemenni (pl Lost Island déli oldalára ne menj ha Terminatorok / Ramkák / Warriorok vannak, mert megesznek közelharcban).
Az AFV valóban sokkal jobbak, de nem is azt a játék módot képviselik mint a pixel vadász MBT-k. Nekem nem kikapcsolódás, ha egész csata alatt a weak spotokat kell lőni egy tankkal, 100-200 méterről, vagy -5 méterről, miközben csapkod az arty, vagy HE-vel szétspamelik a csövedet a célozni nem akarók. Próbáltam, komolyan de napi 3 ilyen csatát birok max ki.
Utoljára szerkesztette: plutoka, 2015.12.04. 12:23:22 -
FosTalicskaa #3493 A taktika amit követni szoktam az az, hogy a csata első felében csak spotolok, majd amikor kellően sok tank kiesett és az ellenfél is szét van rázódva a térképen akkor megindulok előre és lövök némi dmg-et is. Külön öröm volt, hogy tegnap az xm800valamivel csak kritikán aluli csapatokat kaptam. Mindig adtam nekik a spotot, de ennek ellenére nem sebeztek semmit, amit azért nem értek, mert olyan helyeken álltak ahol rá kellett, hogy lássanak az enemy-re, de mégis 15ből 10 ember még 500-at sem sebzett vagy nullázott. De ettől függetlenül a felderítők kifejezetten erősek. 3 csatát is sikerült 3:9 vagy 3:10-ről megnyerni pusztán azért mert a nagyobb látótáv miatt szétküldtem őket repesszel. Csak arra kellett odafigyelni, hogy ne egy helyben állva szórjam a övedéket, mert még spot nélkül is könnyű belőni a forrását a gépfegyveremnek. És a gépfegyver is nagyon pontos. Szinte nincs is szórása. -
yossarianHUN #3492 A CRAB egy kalap szamóca. A VBL meg remekül rejtőzködik, de kb. ennyi előnye van. Spottolásra jó. -
plutoka #3491 A sivatagi pályákon jól lehet vele alkotni, főleg ha figyelembe vesszük h sok T4-es még nem reagál elég gyorsan a rakétajelzésre. Cold Strike még jó lehet, de Reactor, Lost Island és Narrows-on csak spotolni tud, túl sok a fedezék, ahova túl könnyen vissza tudnak huzodni a tankok, nincsenek igazi nyiltab területek.
Azért sokat mond a tankról, hogy 2 darab Firepower retrofit van rajta, és nem Technology vagy Mobility mint a többi AFV-n az ágon -
#3490 Néha inkább szívásnak éreztem. Van pálya, ahol ha lősz, rögtön spottolódsz, de még a rakétát azért rá kell vezetni. Nekem nem volt annyira fun a Swingfire.
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.12.04. 10:01:21 -
plutoka #3489 A Swingfire teljesen egyedi tank, nagyon elüt az ág többi tankjától. Pálya és csapat függő, van amikor van időd és helyed rakétázni, van amikor a csapatod képes lőni azokat a tankokat amit felderítettél, de simán lesznek olyan körök ahol csak szívsz mint a torkos borz :P -
#3488 Lehet már kitárgyalva volt sorry de nem értem miért ennyi az M60 M60A3
Milyen 140 meg 190mm-ert álmodtak meg neki?
Biztos nem számolták ki az effektív vastagságot mert a többi pl:t-54-nél sincs 240mm kiszámolva, bírva
M60:
Hull:
93mm@65deg glacis
85-143mm@55deg lower front
36-74mm@45-0deg sides
25mm rear grill
30-41mm@60-30deg lower rear
Turret:
178mm LoS Front
114mm@30deg mantle
76mm LoS sides
51mm LoS rear
24mm top
M60A1:
109mm@65deg glacis
36-74mm@45-0deg sides
25mm rear grill
Turret:
254mm LoS Front
127mm@60deg mantle
140m LoS sides
57mm LoS rear
25mm top
M60A2/3:
109mm@65deg glacis
36-74mm@45-0deg sides
25mm rear grill
Turret:
292mm LoS Front
292mm LoS mantle
121m LoS sides
64mm LoS rear
32mm top
M60
http://i189.photobucket.com/albums/z41/YourLordandConqueror_2007/m60.jpg
Utoljára szerkesztette: CommanDos, 2015.12.03. 23:39:20 -
FosTalicskaa #3487 De leginkább a swingfire-re vagyok kíváncsi. Érdekes lehet csak rakétákkal operálni. -
FosTalicskaa #3486 Hát a crab azért rendesen pusztít mindent. A vbl-ek is jól rejtőznek a szokásos wonder machine gun mellett. Nem hiszem, hogy ezen az ágon van gyenge láncszem. -
yossarianHUN #3485 Élvezd ki amíg lehet, az AFV-k élvezeti faktora T7-ben megszűnik, T8-9-ben meg már csak papírnehezéknek jók. A BMD-4 az utolsó ütős AFV, de az is nerfelve lesz. -
FosTalicskaa #3484 A swingfire rakétáival kb szét lehet trollkodni mindenkit és az utána következő fox is valami hihetetlenül op. -
#3483 Az jó kis cucc, nekem is volt (van). -
FosTalicskaa #3482 Az xm800 valami ágon fogok elindulni a crab felé. Ha nem totál retardált csapatokat fogok ki (értsd: a többi 14 játékos együttvéve többet sebez mint 1500) akkor egész jó köröket lehet vele menni...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.12.03. 22:58:13 -
#3481 Melyikre ruháztál be? -
FosTalicskaa #3480 Szánalmasak ezek a gépfegyveres versenyautók. Hatalmas tűzerő, elképesztő camo, olyan gyorsak, hogyha utazósebességgel közlekedsz a pályán el sem találják őket.
Beruháztam egy ilyen felderítőre és nem csalódtam. Nem is értem minek vergődtem itt az mbt-kel vagy a td-kel amikor ezek az igazi terminatorok a játékban a buzi játékbalansz, a lövés előtti lag és a nemlétező átütésszámolás miatt...
Ezentúl nem is fogok mással játszani. Irány a körönkénti 7-8k dmg +scout medál minden körben!
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.12.03. 22:48:47 -
#3479 Köszi, nekem is ez volt a tippem, akkor nem hiába, jól jön a megerősítés.
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.12.03. 21:54:19 -
#3478 Nálam már a BMD-1 is ezt stabilan hozta, így egyelőre hagytam is, BMP-2-t meg Fox-ot hajtom, mellette a Leo1A5-öt fulloztam ma ki, meg a ERC-F4 T-72 párossal vagyok olyan 70+ százalékon). Meg persze megvettem a Challenger1-et.
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.12.03. 21:53:16 -
kissssss #3477 ahogy látom a csapat gyönyörű szépen felsorakozott a teljes frontvonalon :DD
bmd-2 meg egy elátkozott tank, annak ellenére hogy jó párszor összejön vele a 3000 feletti sebzés nekem a csata mindig vesztés szokott lenni.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.03. 21:50:52 -
#3476 majd pm-ben küldj igname nevet és felveszlek de jövőhétnél előbb nem fogok játszani, kiégtem most jó időre,úgyis sok a fordítás elmaradás
amúgy meg a spawn rendszer ugyan olyan szar lenne, menne a campfest, úgyan úgy megmaradnak a 60iq-jú emberek
az a baj hogy túl nagyok a pályák
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.12.03. 21:06:45 -
AJensen #3475 Bmd2-t húzom én is. Felveszel és 2en leszünk máris!
Egyébként pontosan ezt fejtettem ki korábban yoss-nak, hogy az ilyen játékosok miatt kellene a spawn rendszert bevezetni, mert 5 bukó meccs után nagyon elmegy az ember kedve. -
AJensen #3474 Töltésgyorsítót, mert pontos az ágyú és kellő átütése lesz, fixen fogja dobálni a 400-asokat. Én ezt tettem, és hálás jószág lett tőle. 10k+ körönként PvE-be. PvP-be meg még inkább jól jön, ha gyorsabban lősz, mint az ellen.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.12.03. 20:56:33 -
#3473 Ismerős... ma pipelinesen volt ugyanez, 3 tank feltartotta az északi sziklás részen a mi 7-8 tankunkat, amíg minket ledaráltak a finomítónál...
Amúgy sikerült megvenni ma a Challenger 1-et, elég szimpi ez az angol ág, t3-ról lehett Chieftain (t5)-re, onnan T7-re ugrani.
Egyelőre azon agyalok, hogy mit érdemes az univerzális retrofit slotra tenni, ugye lesz 2 armor meg egy technology retrofit, de nagyon kellene ide sebesség (mobility retrofit) is meg tűzerő (firepower) is. Utóbbi felé hajlok, lehet a 6%-os reload-gyorsítót kéne feltenni.
Ti mivel használtátok?
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.12.03. 20:38:12 -
#3472 ez mi a f*szom hogy bmd-2 nem lehet leduplázni?:D 7/7bukó lefosom a bokám, dilettáns retardáltak bazdmeg, kell szereznem 2 paltoon társat mert így egymagam szopóállarc ez a játék, életképtelen retardált faszkalapok gyülekezete, EZ MÉGIS MI A JÓ BÜDÖS KURVA ......
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a nagy taktikai érzékkel megáldott agyhalott 2évesek
annyira de annyira agyhalottak játszanak ezzel a játékkal, nem képesek nézni azt a kikúrt minimapot most is mivolt reactoron?
lö akkor most én leszek az mbt király, lő menni híd, löt követi 7lö, lö nem képes kinézni mimimapra 15 ellenből 10egyszerre van felspottolva a PÁLYA KÖZEPÉN, nembaj lö kempel, érted 8en ott tolják a campfestet híd elején ÉS MI VAN SZEMBE VELÜK? 2 KIBASZOTT LEO1A5 a rettenthetetlen 1000m frontpáncélú KETTŐ AZAZ KETTŐ JÁTÉKOS, 2perc írogatás után vették az adást de 1percükbe került mire 7en igen 7en lelőttek 2 leot, hát no komment annyira de annyira a 0 az összes játékos helyzetfelismerése hogy kész, úgy felbaszott ez a szar hogy áhh lehet röhögni, az biztos be nem lépek ebbe a szarba vagy 1hónapig
-
kissssss #3471 nope :( -
FosTalicskaa #3470 Remélem ilyet nem akarnak betenni még a játékba valami közel keleti dealer alá a jövőben, mert egy ilyen a jelenlegi mechanika szerint frontális harcban szétlőne azonnal mindent 15 másodperc alatt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
FosTalicskaa #3469 Nem tudom mit csinálok rosszul, de az annyira hihetetlen, hogy leo2a5 tankokkal tornyozunk, mindenki repeszt használ, nekem folyamatosan 10-60 dmg-eket ad be, néha citromsárga!!! 75-t, ami annyira kritikus hogy +15el magasabb az átlagnál, míg az ellenfelek 2-400-akat lőnek vissza. Hogy? Vagy meglövöm a zöldel jelzett weakspotokat, látszólag átmegy a lövés, de mégsincs sebzés, bezzeg engem azonnal átlőnek. :S
Hol van ebben az a rohadt 10% random? Az AW féle random generátornak egyszerűen nincsenek határai, jobban függ a szerencsétől, mint az ötöslottó.
Egy idióta T90MSnek is lepattant a seggéről a lövedék, majd benyelte az oldala a 2.at majd célzás nélkül fordulatből kaptam tőle egy 950-et. Majd jött egy CRAB és kifilézte az egész orosz tankot pár pillanat alatt. Ahol egy rheinmetall ágyú hatástalan, ott majd szépen egy gyalogsági géppuskával szétlőnek egy orosz mbt-t. Szánalom az egész. -
#3468 nah nyert valaki a lottón? én nem -
FosTalicskaa #3467 Én nem vettem észre változást. Xp és kredit is ugyanannyi mint az xp boost előtt... -
AJensen #3466 Túl gyorsan érik el az emberek a magasabb járműveket. Erre tudok csak gondolni, amikor nerfelik a hozamot. -
#3465 t7:
t7 -
#3464 gdfsgíhfdhí -
#3463 -
#3462 én nemtom tudom, de ezek az xp-k normalisak? tudom hetvegen turbozva volt, de ennyire keves nem volt elotte szerintem?
-
yossarianHUN #3461 Az izraeliek mindig nagyon figyeltek a katonáik védelmére, elvégre egy kicsi, kis népességű katonaállam nem engedheti meg magának, hogy pocsékolja az élőerőt (például ők raktak először légkondit a tankjaikba). Ezt a logikát követve páncélzatban baromi erősnek kéne lennie.
De még a Merkava se izgat annyira, viszont ide nekem a Type 99-et. A Battlefield 4 óta szerelem első látásra:)
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.12.03. 09:16:16