5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
AJensen #3380 Az az érdekes benne, hogy nem jelez semmilyen modult. Amire én gyanakszom, hogy nagyon védtelen helyen ment át páncélt alig ért.
Szóval biztos van valami számláló szerűség, ami figyeli melyik pixelen küldöd át a lőszert a tankon.
Általában, ha sárga színű a számláló az átlagon felüli lövést mutat gyenge helyen.
Bradley torony test között ezt többször is beadja, mivel ott szoktam lőni a reaktív páncélja miatt. -
Dewri #3379 Én is adtam már 700 fölötti sebzést olyan ágyúval, ami nem tud 400at se sebezni, néztem is egy nagyot. Illetve egyszer majdnem full hp-ról csaptak ki... Lehet, hogy itt is van lőszerrekesz sebzés, mint a wotban, csak igen ritka.
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.11.29. 15:23:37 -
Dewri #3378 Challenger 1-el a patch óta PVE-ben nem probléma a 10ezer körüli sebzés. Mióta szemből átlőhetetlen, alig játszok a többi tankkal, annyira nagy élmény. :) Prémium nélkül körönként 30ezer kredit a minimum, ami nem tűnik soknak, de közel sértetlenül végigmenni a pályán és szétcsapni mindenkit hardon is, ahelyett, hogy 1800at sebeznék mielőtt kinyírnak és/vagy bukom a kört? Nagy dilemma... És ki is kell használni, mert biztos, hogy nerfelni fogják, nem állapot, hogy 9es tankok se ütik meg szemből, ebből hatalmas sírás lesz, ha még nincs... -
#3377 Ma lőttem egy lövésből 2285 dmg-t, elém mozgott egy Challanger, én meg reflexből bele az oldalába, és szálingózott felfelé a 2285-ös szám. Előtte pár meccsel lőttem 1000 felettit is egy BMP-be, szintén random bele egyet, aztán sikerül ahogy sikerül, és ott is jött egy kicsit nagyobb és világosabb sárga 3 jegyű szám.
Ez valami véletlen, vagy vannak ilyen pontok a tankokon amit, ha meglősz extrapont jár? -
Dewri #3376 PVE. Még mindig megvan a bug, hogy kilőtt bot befoglalja a pontot. Kodiak, medium küldetés első pontját buktuk ma így. Azt hittem már csináltak vele valamit, mert 2 verzióval ezelőtt is ismert bug volt... -
FosTalicskaa #3375 Azért az óriási égés lenne, ha egy ilyen akcióról kiderülne, hogy kamu. Ezt a presztízsveszteséget egyetlen magára valamit is adó cég sem engedheti meg magának. Biztos, hogy fognak osztani. -
Angelus1991ster #3374 Kiosztanak. Ez nem olyan mintha makettett vagy hardvereket osztogatnának. 150-300 kattintásukba kerül. -
Phara #3373 Azért kiváncsi vagyok tényleg kiosztanak-e 150-150 prém tankot 2 hét alatt vagy csak kitették,hogy lássák mennyi játékosuk lesz ha akció van. -
Phara #3372 Ok köszi azt hittem csak bug. -
yossarianHUN #3371 Jelenleg még semelyiken. -
Sz_i_l_a #3370 Szerintem azok még a fejlesztők gondolataiban van ;) -
Phara #3369 Az Enhanced Oil Cooling Mk.1 és Mk.2 az melyik tankon fejleszthető?Azokat nem írja ki. -
tutyimutyi2 #3368 így már érthető hogy t-54-el hogyan szereztem 10k+ lepattintást a chief-hez :) -
yossarianHUN #3367 A dealereken belül az ágak első tankjának feloldásához követelményeket kell teljesíteni. Pl. asszem a Chieftain feloldásához az a követelmény, hogy pattints le X ezer sebzésnek megfelelő lövést bármilyen Shishkines tankban ülve. Ezeknek a követelményeknek a teljesítéséhez szükséges pontokat duplázza meg, tehát gondolom ha pattintasz egy 300-as sebzésű skulót, akkor 600-nak számolja. -
tutyimutyi2 #3366 a jelenlegi boostok közül mit jelent a jobb szélső: Dealer Prerequisite gains improved by 200% -
yossarianHUN #3365 Tudom.
"The front of the turret also received a small armor buff, which included removing the gunner's sight weak point, allowing the vehicle to be more effective in hull down positions against other Tier 8 vehicles."
Azóta egyszer találkoztam vele, akkor nem tudtam ott átlőni 2A6-tal, úgyhogy gondolom nem kamuztak. -
FosTalicskaa #3364 Yeah. Megvan a Leopard 2 A5. Gyorsan be is vittem botok ellen. Elsőre sokkal könnyedebbnek érződik a Leopard 2-höz képest. Gyorsabban indul meg, vált irányt, fordul a test, a torony. Egész meccsen egy experimental tank tudott csak egyszer átlőni AP-val. Szóval gondolom páncél is lesz bőven. A 7-es tankok alsó lemeze pedig végre lőhető weakspot lett. :P -
FosTalicskaa #3363 Ezek az artik disznó mód OP-k!!! Ha kreditet akarsz farmolni játsz artival. Az átlag 150k kredit 6-os szinten simán megvan és nem kell hozzá heklyezkedni, pályát, weakspotot ismerni. Csak lősz, elmozogsz, majd örülsz a végén az eredménynek. Palmiria-val farmolom a pénzt a Leo2A5-re és egyszerűen félelmetes ez a pontosság ekkora dmg mellett... -
kissssss #3362 én úgy húztam ki a teljes xp csíkot ezzel a pattonal hogy egyszer se nyertem a tankkal, maga volt a pokol..... soha még egyszer. -
Userx2 #3361 Ariete-re gondolok. A sajátommal lőttem át 2 x is egy másik C1 arietét. De a Challengert is utána. De mindegy is, mert az egész LFP gyenge. -
99lufi #3360 nem henteskedtem, a végén egyedül maradtam 6 tank ellen és én sem gondoltam hogy lehozom...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ja összvissz 9 csatám van vele PVP-ben úgyhogy nem mondanám hogy lejárok alacsony Tierbe pedózni...
-
FosTalicskaa #3359 Tapasztalt veteránként, visszamész lehentelni a kezdőket, jóhogy megvan a sikerélmény. Olyan mint mikor a wot-ba belépő új embereket a sokezer csatás BT-2-k később a 2-es amcsi td-k fogadnák... :P
Én pl kíváncsiságból az 1-es PT-76-al mentem pár napja egy próbakört, 2-es csatába rakott, de úgyis meglett a 3k dmg. Ennyit számít a tapasztalat. A leopard első pár tankja a Leo2 AV-ig is, simán működhetnek, ha tudod hova kell állnod a pályán, hogy elláthasd a support feladatkört és honnan várhatóak az ellenfelek. Sőt szerintem az egész leopard ág nem való kezdőknek. Egy pro kezében jól muzsikálhatnak a pontos ágyúk miatt, de egy kezdő csak a páncél teljes hiányát fogja érezni... -
99lufi #3358 én a Pattont kifejezetten szeretem sokat pattint és sokan még nem is tudják (az újonnnan jövők) hogy hol is kell lőni..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #3357 A patch óta nem. -
AJensen #3356 Minden, ami több, mint a HP-d az már jó szint. A másik játéknál is így van. Ha meg kitolod a HP-d 2x-sét, akkor fa**a gyerek vagy mindenki között, a többinek meg ku** a neve. 2x-es HP kitolás esetén Te megtetted a lehető legtöbbet a győzelem érdekében, ha nyersz, ha vesztesz.
Az unicum player-eket is elnéztem sokszor. Nem a győzelemre mennek, hanem, hogy magasan mindenkinél több sebzésük legyen, és minél több tankot szedjenek ki.
Egyébként a Leo1A5-öt PvE-be baromi jó vinni, mert csak úgy ossza a dmg-et mindennek. Sok lőszere van, viszonylag elég magasat dob dmg-ből, és nagyon mobilis. Másodlagos küldire, vagy csak poz váltáshoz ideális tank. Pvp-be próbáltam vinni, de folyton 1-2+ tier-t adott neki, szóval hanyagoltam.
A Patton az egy hulladék tank 3as szinten. Inkább Leo1 vagy T62. Az OF 40 pedig elég érdekes jármű, ha hullba tudsz vele kerülni, akkor semmi nem üti be, csak ha látják a búbja felső vonalát.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.28. 22:52:35 -
ikarus44 #3355 Köszönöm!
Egyébként nekem a Chally 1-el (nekem meg ez a legmagasabb tankom) még az 1100 átlag dmg-et sem éri el. Pedig az aztán OP egy tank (bár a tűzerejével nem vagyok maradéktalanul elégedett, mert a löveget folyton ellövik, ill. Az átütést kicsit randomnak érzem, de még mindig a bőven jó kategóriába tartozik.) De ezt már lentebb részleteztem. Egyszóval nem gondolnám hogy rossz lennél. ;) -
FosTalicskaa #3354 A leopard ág az első amivel játszottam, szóval rengeteget bénáztam, eltévedtem a pályákákon, 2 percig is elcampeltem egy zsákutca bejáratánál, hátha mégis jön ki valaki.
Patton 48: nagyon gyenge az oroszhoz képest. Nem szerettem, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezzel a tankkal kezdtem a játékot, szóval lehet többre képes, mint amit én kihoztam belőle. Az orosz t2-esel ezeket a tankokat egyébként hp veszteség nélkül lőttem szét... (60% WR)
Leopard 1: Sniper tank. Kis sebzés. Pontos, jól szűkülő ágyú. Kerülni kell vele a közelharcot. Minden megesz amivel azon a szinten találkozhatsz. (33% WR)
OF-40: Ez annyira rossz volt, hogy néhány próbálkozás után inkább pve-ben maxoltam ki a teljes xp csíkot. :P 800-as átlagdmg-et hoztam vele össze. Igaz újabban valamiért elővettem 1-2 körre és rögtön felugrott az átlag 1200 felé. Tornyozni elég jól lehet vele, de ez is egy papírgalacsin. Az ágyú hasonló az előző szinthez: kis sebzés, de pontos. (38% WR)
Leopard 1A5: Szintén sniper tank. Papír. Messze a leggyengébb tier 5-ös tank. Szerintem a 70/45/35 páncél magáért beszél... (45% WR)
Leopard 2 AV: Hát nekem ez nem ment. Az ágyú mintha nem szűkülne már olyan jól mint az előző szinteken, a célkereszt is jobban szétesik. Oldala gyenge, de szemből végre kapott páncélt rendesen. Kisebb szintűeknek már problémát jelent az átlövése szemből, a vele egyszintűeknek is célozni kell már, de a 7-es, 8-asok azok lazán beverik a hasát, a tornyát, szóval ha ilyen meccs van érdemes hátul maradni és szórni a repeszt mindenki tornyára, hátha tönkremegy az ágyújuk és ezáltal a komolyabb tankokkal rendelkező csapattársaidnak könnyebb dolguk lesz. (53% WR)
Leopard 2: Végre van rakétavédelem!!! :D A kis porszívó csak úgy szívja fel a felém tartó rakétákat. A frontpáncéljának az anyaga megváltozott, így nagyobb szorzó van rá, ezáltal jobban véd. A saját szintjén ismerni kell a weakspotokat. Alacsonyabb szintűeket pedig lazán be lehet darálni. Különösen akkor látványos a javulás, ha Leopard 2 AV-kel kerülsz szembe. Szerencsétleneknek semmi esélyük egy 7-es Leopard ellen. Lassan indult be, elég sokáig csak kényszerből játszottam vele, hogy haladjon a megnövelt xp farm, de így a végefelé egészen megkedveltem. Igaz csak 52% a WR-em vele, de ha hülye a csapat azzal nem lehet mit csinálni, de ezzel már sikerült feltornázni az átlagdmg-et 2550-re. Jelenleg ennyi és ez a legmagasabb is az összes tankom közül, mondjuk ez az egyetlen magas szintű tankom is. :P Egyébként nem tartom magam jó játékosnak. Nem tudom ez az átlag jónak számít e.... -
ikarus44 #3353 Mik a tapasztalataid az ággal eddig? -
Userx2 #3352 C1-en a felső nagy kémelő is gyenge pont. Teljes sebzést kap. -
Userx2 #3351 Egy napig zsaluztam, hogy ez meglegyen. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.11.28. 20:56:56 -
FosTalicskaa #3350 Leopard 2 88%. Mindjárt végzek csak bírjam még idegekkel :D -
FosTalicskaa #3349 Egyébként ezek a képek egy korábbi verzióból lehetnek. Kiindulási alapnak jól jönnek, de már sokat buffolták az orosz tankokat. Sokkal vékonyabbak azok a piros sávok amiket be lehet lőni és még ha el is találod akkor is elég sűrűn le szokott azért pattani. A Challanger-1 mellett ebből van a legtöbb a random csatákban, szerintem biztos nem azért mert olyan rosszak lennének.
A botok ellen meg nehéz megítélni egy tank hatékonyságát, mert azok többnyire HE-vel lőnek, vagy a nagyobbak AP-val, de ők meg automatikusan weakspotot céloznak. Múltkor Leopard 2-vel lőttem kör elején egyet a sivatagos pályán, ahol egy gép roncsát kell biztosítani. Megkaptam a sárga jelzést, hogy látnak a következőben meg le is robbantották rólam a 2000 hp-t. Csak pislogtam hogy ez mi volt... a pve és pvp az két külön világ, kár is őket összehasonlítani, vagy azokat a tapasztalatokat átemelni pvp-re...
Mióta elbasztak valamit a repesz modulsebzésén azóta nem is szívesen pve-zek. Francnak sincs kedve szenvedni a botok ellen és legalább még kreditet sem kapok érte...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.28. 20:27:50 -
AJensen #3348 Tier 6-ban még játszottam. :D 2 héttel ezelőttig. :D
Ugyanaz egyébként a weakspot az összes orosz tankon. Szóval, ha hazudtam is igazat mondtam. :D -
FosTalicskaa #3347 Nem is játszol pvp-t :D -
AJensen #3346 yossarianHUN amit linkelt jól kivehető, hogy magasabb szinten is jóval több gyenge pont van az orosz tankokon, mint bármelyik másik mbt-n. Pont azok a pontok a leggyengébbek, ahova előszeretettel lőnek még az átlag playerek is. Szóval baromi sokat kell mozogni ezekkel a dögökkel, ami T7-ig nagyon nem fog előjönni.
A fejlesztők helyében szűkebbre venném a weakspot-ok nagyságát az orosz vonalon, ha már ennyi van.
-
ikarus44 #3345 Ma játszottam kb. 35-40 csatát, de nem biztos hogy megvolt az 5 győztes PVP... Remélem csak az event miatt van fent az összes hülye egy időben.
Köszi! -
#3344 Nálam is a T-64 a favorit, vesztes csatában is tudott hozni 100 ezret, igaz prémiumba.
Utoljára szerkesztette: f2d, 2015.11.28. 19:53:15 -
FosTalicskaa #3343 Ma már 2.ra tesz le a játék olyan csatába ahol én vagyok egyedül 7-es a 30 játékosból. Szerencsére eddig mindig tudtam hozni a kötelezőt. :D -
#3342 A jó sajtós az egyben fejlesztő is :)
PL: "Az Armored Warfare a 0.11 patch óta felzárkózott a WoT mögé , sajnos csak abban a tekintetben, hogy az artyk uralják a játékot az átlag feletti sebzésükkel. Bízunk a AW fejlesztőiben, hogy hamarosan orvosolják e hibát, mint tették ezt eddig is a játékosok nagy megelégedésére" na ennyi e
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.11.28. 19:11:23 -
yossarianHUN #3341 Hivatalos kreditszorzókat sajnos nem tudok mondani, de én úgy vettem észre, hogy a T4-5-6 egyaránt alkalmas farmolásra. T-64-gyel például bucira kerestem magam, de a Leo 1A5 is tudott pofátlanul jól hozni. T6-ban már bejön a kockázati tényező, mert rossz körnél alig kapsz valamit, jónál viszont többet, mint egy T4-5-tel.
Az MBT-ket ezáltal meg tudom erősíteni hogy jól hoznak, alacsonyabb szintű LT-kkel viszont nem sokat játszottam, a Stingray 2 volt az első lightom, amivel többet mentem. De szerintem azoknak is hasonlóan kell kapniuk.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.28. 18:50:45