Armored Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PvE-t ne hasonlítsd a PvP-hez, mert a botok képesek csodákat művelni, ami inkább programozási hiba már, annyira csalásnak érzi az ember.
PvE-ben is lehet ám jó sokat lőni, főleg a nem mbt-s tankokkal, csak okosan kell elhelyezkedni. PvE-ben, ami általában gondot jelent, amikor a sok elvetemült 5 éves rohan a cap-ra foglalni, te pedig ott állsz az ellenséges spawn pontokon. Nem 1x vesztettünk emiatt. Illetve, ami még probléma, amikor több olyan tank is bejön szakaszba, ami szó szerint nyírja az ellenfeleket. Időd nincs rálőni a tankokra olyan gyorsan eltüntetik.
Alakulni fog ez idővel, ha odafigyelnek a "pozitív" jelzésekre, és nem a sírások után teszik játszhatatlanná a játékot.
Szívesen fizet az ember egy olyan játékért ahol kikapcsolódik nem pedig jobban tuningolja magát egy hosszas nap után. A pénztárca is többet fog kinyílni.
ximix
PvP-ben biztos kemény, mert hasonló tierben mocorog.
Viszont PvE-ben nem érzem ezt a a mindent elsöprő FOX erőt, közvetlen rálátás kell a célra és közben nincs mozgás, a rakéta eregetésnél is csökken a kamó a majdnem négy egységből marad fél egység, szemből nem sok mbt tudsz sebezni csak a gyenge pontokon, oldalról már jobb a helyzet, de egy aps-el szerelt az elsőt kivédi csak a második sebez ha sebez. Cserébe az ellenek legalább 2 lövés HE fragel meg a modulok felének heló.
Mi sem akarjuk kivetetni az összes AFV-t, sőt mi is csak ezt a 2 dolgot szeretnénk nerfeltetni, te hol olvastad azt hogy játszhatatlanná akarjuk tenni?
Így van vegyük el az AFV-k camoját, latótávját, de még a sebzését is. Tovább megyek vegyük el a kerekeket is.....ne vicceljünk már. Bőven elég a camot és a rakéták(Fox) sebzésének csökkentése. Mondom ezt úgy hogy főleg MBT-zek.
Tényleg a füst! Oh, ember, ez teljesen ki is ment a fejemből. 😛

Tegnap például bespotoltak nyílt úton, közel távol sehol egy fedezék és jött a 2 Fox rakéta, természetesen nem mutatta meg a játék. Kapásból -1100 hp... De a füst megvédhetett volna... na mindegy majd legközelebb.

Ez is igaz, túl nagyok a táratk Lehet magam ellen beszélek, de amikor a T5-s BMP-1-el bekerültem egy túl agressziv full HP-s XM1 mögé - kb 10 méterre, majd 1 tárral kiszedtem 15 sec alatt (gyújtással persze), akkor be is irtam h "no comment".

De a camo sem minden AFV-nél magas. VBL és Wiesel jó álcázott, de ők vagy rakétáznak, vagy gépágyúznak, nem is szokták őket szidni annyira. A BMD-4 jó camo, gépágyú és rakéta, tényleg nerf kell neki. BMP ágon viszont eszméletlen szar a camo, nincs is belőle sok általában, de cserébe gépágyú, HE frag és rakéta van benne. Ő emiatt érdemli a nerfet? kicsinek nem kicsi, lassú, szar camo, és VBL / Wieselhez képest rosszabb látó táv. Ő hibrid tank, erre is jó, arra is.

"Igen, csak ezzel az a probléma, hogy rendszeresen úgy rakétázzák, ki az MBT-ket, hogy fel sem spotolódnak"

Ilyen esetekben nem az spotolt aki rakétázik. Sőt meg merem tippelni h ezek az esetek a csata első 2 percében történik, amikor olyan helyre rohannak az AFK- ahol meg lehet lőni a vonulú MBT-ket. Pl Narrows, River Point, Pipe Lines. Itt a mappok olyanok h egyik oldalról ezeket simán meg lehet csinálni. Megoldás, amikor látod h jön rakéta, füstöt eregess, és állj meg, térj ki, stb.
Városi harcban amikor mögéd érnek, észre fogod venni, és nem rakátákat fognak rá lőni 😊
Utoljára szerkesztette: plutoka, 2015.11.17. 16:25:19
Azért ezt az irreálisan magas dps-t sem jó ötlet megtartani. És hogy miért? mert nem fair. Az ok, hogy valaki saját hibájából vagy az autista csapat miatt, de odakerült mögé egy AFV, az ne jelentsen már olyat, hogy 4 másodperc alatt lelövik róla az összes hp-t. Egyszerűen nincs idő reagálni és itt nem arra gondolok, hogy te nem dolgozod fel időben az adatokat, hanem egyszerűen a legtöbb tanknak elég lassú mozgása van, szóval hiába látod, egyszerűen csak max mozizni tudsz. Míg egy MBT vagy TD megy be mögéd akkor az a 4x8sec az elég idő arra, hogy lekezeld a szituációt esetleg túl is éld... és ez az az idő amit hiányolok most a scoutok ellen. Főleg, hogy ha nem tudnának finishelni bárkit, akkor is mi van? Tesz egy hátraarcot, 100 km/h aztán már el is tűnt és legközelebb megint ő döntheti el, hogy hol és mikor csaphat le. Egyszerűen semmi nem indolkja a játékmenetben ezt a hihetetlen tűzerőt, ekkora camo értékek + rakéták mellett.

És sem azt mondom, hogy azért kell nerfelni mert hátba vagy oldalba támad, nem azért. Hanem azért, mert mindezt úgy tudja megtenni, hogy csak akkor veszik észre ha már közvetlen mögötted van.
Magyarán szerintem is a camo-ját kéne nerfelni <#smile>
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.11.17. 15:40:07
Azért jusson eszünkbe, hogy az AFV-k fő feladata a spottolás mellett a flankelés és hátbatámadás. Nehogy már azért akarjuk nerfelni őket, mert ezt jól csinálják. Egyedül a Warrior durva ilyen szempontból, nem tudom találkoztatok-e már vele, de ha mögéd kerül, viccen kívül 3-4 másodperc alatt úgy lekap rólad 1000 HP-t, hogy mire felfogod mi van, addigra már a garázsban csücsülsz (ennek a videónak a végén megnézhetitek akcióban). Cserébe drabális nagy, nulla páncélja van, szarul mozog és világít.
Én magam is azt vallom, hogy kell valami nerf az AFV-knek, de látótáv és/vagy álcázás tekintetében. A fegyverzetükkel nincs gond, a Foxot és talán a BMD-4-et leszámítva, de ezek tudtommal rövidesen nerfelve is lesznek.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.17. 15:25:39
Harcolsz 2-3 MBT-vel szemből valami szűkös helyen (pl: lost island, port). Egyszer csak előtűnik mögötted egy scout és mire reagálsz azzal a DPS-el már le is szedett legalább 1000 HP-t, de még nincs vége a sorozásnak hiszen sokat lőnek. De ha pont arra figyelsz egy intenzív harcban, hogy mikor jöhet mögéd esetleg valami és időben reagálsz ahhoz, hogy csak 800 hp-t veszíts, de ha elkezdesz kiforogni akkor a szemben lévő ellenfeleid szedik le a maradékot...

"De persze ha az MBT a seggébe engedi a AFV-t, akkor nézheti h mi lesz a HP-jával"

Igen, csak ezzel az a probléma, hogy rendszeresen úgy rakétázzák, ki az MBT-ket, hogy fel sem spotolódnak. És sajna ilyen OP camo-val simán befuthatnak az MBT-k mögé, úgy hogy nem veszik észre őket, csak akkor mikor már túl késő. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy ha esetleg valami istennél is nagyobb csodának köszönhetően, fel spotolódnak, akkor meg az idióta csapattársak akik hátrébb vannak nem lövik őket hanem hagyják, hogy hátba kapja az MBT-ket...
"Nem beszélve arról, hogy egy gyakorlatilag gépfegyver ne legyen már olyan pontos, mint egy MBT fő ágyúja ugyanakkora távolságon."

Az első lövésig pontos, 3-4-nél már annyira szétugrik, hogy még a tankot se találja el. Persze ha lősz 2-3 sorozatokat, akkor kb oda lő ahova kell, de akkor még jó sokáig állsz egy helyen, miközben annyi az álcaérékednek. Közepes és nagy távolságra pedig vakszerencse h sebzést adj le, főleg ha még mozog is a tank.

De persze ha az MBT a seggébe engedi a AFV-t, akkor nézheti h mi lesz a HP-jával, és talán ki is szedik. De milyen gyorsan is forog egy M1, T90, Leo? megsúgom, gyorsan, ha nem egy csiga lassúságával reagál, akkor tud úgy forogni, h ne a seggét, hanem az oldal páncélját lőjjék, amit már sokkal keményebb.
Eközben persze vissza is tud lőni, ami igen kellemes megtorlás, mert ugye egy BMD/BMD-be 2-3 lövés egyenlő a garázzsal. Jelenleg én pl a BMP ágon játszok, ahol a t6 mérete kb akkor mint egy MBT-70, vagy még nagyobb is, nem is olyan "nehéz" célpont, cserébe van 1200 HP-ja, és 0 páncélja
Nos lehet igazad van. De ahogy írod is pl. T-72 bugos páncél, de ezzel a bug-al mennyi xp-t és credit-et lehet össze farmolni. Magasabb szinten lehet így van de ott még nem járok. A zárt béta alatt mikor megkaptuk az összes T8-ast érezhető volt mikor a T-90-ben ülve PvP-n hogy ennek baszki van páncélja. De a gond az míg oda eljut az ember kétszer is feladja a játékot mert felhúzza magát az ilyen kis apróságokon.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Gyakorlatilag most a legtöbb panasz szerintem az ATGM-re érkezik. Fox a legjobb példa, legalább felezni kéne a rakétájának a sebzését, mert 2*600-at pukkant ha például elkap egy Chieftaint. Ha minden rakáta sebzését lejjebb vennék, sőt akár a számukat is csökkentenék tankonként, akkor max "idegesitő" erejük lenni, amivel lehet hergelni az MBT-ket. DE most jelenleg inkább agyon csapják az MBT-ket, szemből, oldalról, hátulról, és még közben láthatatlanok is.

A gépágyús tankok szerintem szintén itt csak a Fox-ot akarja jelenteni, mert már sem a BMD-2, BMP-2, stb, stb nem üti át, csak a valóban papírokat, pl Leo 1A5. MBT-70-el simán kiröhögöd amikor lő a BMD/BMP/Bradley/Terminator/stb. A HE azért "csipkedésre" alkalmas szintén, de azért lehet még ezen is változtatni, hogy a HE tényleg csak bázis visszalövésre, és papir tankok ellen legyen hatékony.
Sok olyan szitu van amikor egy géppuskával felszerelt tank 30-40-eket bont le HE-vel egy MBT-ről szemből. És még ha minden 2. sebez is, akkor is olyan sokat lő, hogy simán levakar 5-600 hp-kat. Ha belegondolok, hogy a Leapard 2 fő ágyúja AP-val, átütő találat esetén is olyan 350-400 körül adja az eléggé igazságtalan dolog úgy érzem. Pl. ott vannak a BMP vagy BMD-k. Szemből is elég masszív sebzése van emiatt, de ha mögéd tud kerülni, városi harcban előfordulhat, hogy egyszer csak ott terem valaki mögötted. Mire 1-t pislogsz már nincs hp-d, míg ugyanez, egy MBT-vel legalább fél perc, lőszertípustól függően.
Nem beszélve arról, hogy egy gyakorlatilag gépfegyver ne legyen már olyan pontos, mint egy MBT fő ágyúja ugyanakkora távolságon.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.17. 14:55:23

Nem tudom, miért terjedt el az a tévhit, hogy a gépágyús járművek át tudják ütni szemből az MBT-ket. Szerintem sok ember összekeveri a HE és az AP lőszert ebből a szempontból. A magasabb szintű AFV-k AP lőszere 100-150 mm átütéssel rendelkezik, és gyakorlatilag képtelenség vele szemből, de legtöbbször még oldalról is MBT-ket átütni. Amikor egy AFV mégis sebez egy MBT-t elölről, az HE lőszer, de az meg minimális sebzést okoz, és annál is csak minden második-harmadik lövedék szokott sebezni, már ha egyáltalán.

Ennek az urban legendnek valószínűleg azok az MBT-k adják a táptalaját, amiket ténylegesen át tudnak ütni gépágyúval, akár szemből is (T-72 széria, Leopard 2), de ez azért van, mert bugos a páncélzatuk, és ez 19.-én ki lesz javítva.

Egyébként magasabb tierekben épp az az új tendencia, hogy egyre kevesebb weakspot van az MBT-ken, a 0.11-ben például leveszik a Challenger I-ről és az Arietéről az egyetlen kis frontális belőhető területet, a T9 MBT-ket meg még T8 MBT-ben ülve is művészet lesz akárhol átlőni. Még a T-90MS-t is, a Chally II-ről és a Leo 2A6-ról nem is beszélve.
Rossz ötletnek tartom a tankok "weak spot"-al való telepakolását. Inkább a felé húznék hogy használják az adott osztályt, tehát a afv-el ne lehessen szemből egy mbt-t lebontani (nem a rakétákkal). Tessék gondolkodni és taktikázva oldalról v hátulról legyalulni. Persze tudom ez nem megy "random" csapattal. De valahogy rá kell vezetni az emberkéket erre. És ne az legyen hátul állok és a 25-30 mm-es gépágyúval kinyírok mindenkit. Nekem spec. az artykkal semmi bajom, igaz én játszom velük.

Aki érzi magában az erőt némi angol nyelvű, konstruktív kritikára:

SS kérdezi, mi a négy legnagyobb problémád a játékkal
Igen, ez akkor van, mikor nincs elég játékos a szerveren a normális MM működéshez.
Ez a +-2 ez nem teljesen így van. Már 1. szintű harckocsival is kerültem tier 4-be és az 5-ös ERC-vel is láttam 8-as tankot, de 2-es MBT kombót is. Nem voltak platoonban magasabb szintűvel. Igaz az összes ilyen csata kb hajnali 3 körül volt amikor összesen 30-35 emberrel sakkozott a pool 3-4 percen keresztül...

Még mindig +/- 2 tier alapján működik az MM. Szerintem teljes átdolgozásnál egyszerűbb lenne, ha simán nerfelnének pár T4-5 AFV-t.

A 12-es csapatok nem feltétlenül rossz ötlet, de vannak buktatói. Ez azt jelentené, hogy azonos játékosszámmal számolva egyszerre több meccset kéne összeraknia az MM-nek, ami növelné a terhelést a szervereken. Nem tűnik veszélyesnek, de azért nézzük meg, most is mi van a shot delay meg a teleportáló tankok környékén. Ehhez kéne egy megnövelt szerverpark. Másrészt ez növelné a roflstomp effektust, azaz egy jó játékos egy jó tankban még inkább meccsdöntő lenne mint most, a szakaszokról nem is beszélve, ami megint nem tenne jót a balansznak. Az artyknak is nagyobb befolyása lenne a meccsre, ha csak 12 célpont között kell elosztaniuk a sebzést, annak a 12-nek máris rosszabb lenne, mint most a 15-nek.

Ezeket meg lehetne oldani, de komoly munkálatokat igényelne, hosszas feedback gyűjtést, tesztelést, macerát, gyakorlatilag az alapoktól kéne újra felépíteni a játékot. Nem hiszem, hogy meg merik lépni.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.17. 13:04:25
Yes, sir. Yes.

Van egy ötletem a balanszra. 12v12 játékos.
Gyorsabb lenne a matchmaking is. Ugyanakkor a kevesebb játékos miatt több hely marad a taktikázásra, és nem lennének annyira összezsúfolva.
2 arty 2 spotter 3 td 5 mbt a helyes arány szerintem. Ezt kellene tartani a játszhatóság miatt.
A legnagyobb probléma a játékkal a balansszal van. Tehát az egyes tier-ek között túl nagy különbség van már. Szép és jó ez a +-1 tier, de kb. a konkurens +-2-nek felel meg.
Ahhoz, hogy a játék tökéletes egyensúlyban legyen az mbt-k között, minimális, de lőhető weakspot-okat kell tenni a tankokra, hogy a kisebb ellenfelek is betudják durrantani a nagyobbakat szemből.
Át kell szintén balanszolni a spotterek erejét is.
Ugyanis idő elteltével biztos fogják nerfelni a kredithozamot magasabb szinteken annak érdekében, hogy a játékosok prémium fiókot vegyenek. Aki viszont ingyen akar továbbra is játszani, visszafog menni a kisebb szintekre farmolni. Ott viszont nem lehet hagyni, hogy a spotter tankok ekkora erőt képviseljenek. Tier 4-7 között át kell alakítani a rendszert, hogy az erőviszonyok egyenlítettebbek legyenek. Máskülönben a játékból gyorsan elfogynak majd a játékosok. A ló túloldalára sem eshetnek át a mkro rendszerrel, mert a játék csupán 1 éves.
Valószínűleg az az oka, hogy mikor én húztam, még nem sok ember volt T6-ban hagyományos tankkal, ezért 95%-ban MBT-70-ekkel kellett seggrepacsizni (értsd: oldalanként mondjuk tízzel), azok meg beverik a hasát, kivéve ha szögben van, de akkor meg az oldalát.
Furcsa, hogy ezt mondod, mert számomra pont páncél a legmeggyőzőbb eleme a tanknak. Kivéve ha magasabb tierrel találkozik mert őket eddig még soha sem tudta pattintani. de tier 6 és alatta lévő tankok megszenvednek vele.

A magasabb tiernek is megvannak a saját problémái, de az AFV-k sok fokozattal lejjebb csúsznak a listán.

Én nem szerettem a 2AV-t, az esetek többségében egy papír fosnak tűnt, de mostanában a fórumokon mindenki el van ájulva tőle, hogy ilyen jó, olyan jó, legjobb T6 MBT, stb., úgyhogy lehet, hogy én siklottam el valami fölött. Az mondjuk előnye, hogy hagyományos értelemben vett frontális weakspotja nem nagyon van, csak épp a nála nagyobb MBT-k simán átcsapják a drabális LFP-jét. Emiatt mondjuk baromi jó PvE-re, mert szokatlan módon a toronygyűrűje egyáltalán nem gyenge, így a botok nem tudnak mit kezdeni vele szemből.
Szóval akkor csak a tier 6-on kellene átvergődnöm a Leopard 2 AV-el, hogy megjavuljon a játék. Na ez egy jó hír.
Tehát ez a shot delay jelenség. Én meg az elején csodálkoztam, miért nem tudom eltalálni az ellenfeleket.

Egyébként ezzel Leopard 2 AV-vel, hogy kellene játszani? Egyszerűen 1300 vele az atlagsebzésem, igaz nem sok csata után, de sehol sem éreztem benne a potenciált, hogy többre lennék vele képes. Ráadásul állandóan hatalmas mennyiségű 8-as tank ellen játszat a játék és azokat még a weakspotokon keresztül sem tudom beütni. Már arra is gondoltam, hogy telepakolom a tankot HE-vel. 50% HE, 40% AP, 10% HEAT.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.17. 10:31:57

Ezt én is tudom, hogy rakétákkal ki lehet csapni egy tankot, csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy a játékban elég furcsa a megvalósítása. Ez már inkább a játékélmény rovására megy, hogy a felderítők és csapatszállítók ekkora tűzerőt kaptak.... Jelenleg a felderítőknek nincs szükségük egy támogató csapatra.

Ez a shot delay miatt van, nem a lövedék sebessége miatt, és igen, csinálhatnának már vele valamit, mert rohadtul megnehezíti a közelharcot gyors gépek ellen. Viszont amit az AFV-kről mondasz, az túlzás. Szerintem azért dimenzionálod ennyire túl a dolgot, mert T4-5 környékén játszol, ahol jelenleg tényleg elmebeteg mennyiségű Fox szaladgál, mivel mostanra mindenki megtanulta hogy OP, így kettes-hármas szakaszokban özönlik el a PvP meccseket, és valóban hajlamosak szétcseszni a játékot. Magasabb szinteken viszont visszatér a balansz, és háttérbe szorulnak az AFV-k, T7-8-ban már szinte mindenen van vagy ERA, vagy APS, vagy kompozit páncél, esetleg ezek kombinációi, úgyhogy a rakétáik már közel sem akkora trollok, mint lejjebb, az MBT-ket meg gépágyúval oldalról is nehezen ütik át, úgyhogy marad a HE lőszeres szurkálás, amivel nem sokra mennek.
Nem tudom mit áltudományozol itt. Tény, hogy egy IFV ATGM-el bizony ki tud vágni egy tankot messze a tank fegyvereinek hatótávolságán kívülről, és ez így van 40 éve.(és ez úgy 40 év hogy az első generációs, kevéssé hatékony ATGMeket bele se számoltam, mint a retek Maljutka 1963ból) A helikopter megcsinálja ezt kétszer akkora távolságról, az alacsony támadó repülő 10-20 kmről. Városban a gyalogság az RPG modern megfelelőivel.
Nem véletlenül merültek fel az elmúlt években komoly kétségek a tank mint fegyver jövőjét illetően.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.11.17. 10:19:49
És az is természetes hogy gépfegyverekkel szemből szétlőnek mindent ezek a dzsipek? Másrészről nem a rakétákkal van a baj, hanem azzal, hogy nem tudod detektálni azokat akik kiklövik. Azért kétlem, hogy egy M1 Abrams képtelen észrevenni a rá váró fenyegetést több kilométerről, ráadásul egy terepjáró kilövéséhez 3-4 lövés kellene. Vagy hogy egy páncélozott csapatszállító akkora tűzerőt képvisel mint 3 MBT együttvéve sem. Ez a játék távol áll a valóság modellezésétől. Egyszerű rosszul balanszolt arcade lövölde jelenleg az egész, nem kellene szerintem ráhúzni ezt az áltudományos dolgot.
Bár a balanszon fognak változtatni most a héten, meg a jövőben is biztosan...

Tegnap is vicces volt nézni az enemy MBT rush-t. 5-en voltak. Szerencsételenek beleszaladtak egy 3 fős fox brigádba. Esélyük sem volt. Aztán amikor felpuhították őket akkor jött a közelharc és itt jön ki, hogy annyira érdekes a játékban a lövedék sebessége, hogyha közvetlen közel köröz körülötted egy gyors tank akkor 10 méteren is 1 teljes hosszal elé kell célozni, mert nem fogod eltalálni.

Persze, éppen ezért dolgozik a valóságban úgy a tank hogy elöl mennek a tankok(M1,T-90), kicsivel mögöttük a motorizált gyalogság az IFVkben (Bradley, BMP) arra az esetre ha város vagy erdő jönne szembe, velük a SPAAG-ok (Tunguzka, M163) ha helikopterek vagy alapcsontámadó gépek jönnének és úgy tíz kilométerrel lemaradva az önjáró tüzérség (M109, Akatsiya). Fölöttük meg a légierő vadászgépei kivívják és fenntartják a légifölényt(ez a legelső és legfontosabb teendő). Ez az egész moduláris rendszerű, ahol az egyes részegységek csak együtt dolgozva tudják kivívni a győzelmet.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.11.17. 09:52:33
A modern hadviselés az ilyen. A valóságban is épp ez a gond a tankokkal, van egy 5-8 millió dolláros tankod és egy százezer dolláros, TOW-2 vetővel felszerelt dzsip kikapja akár négy kilométeres távolságból. Próbálnak persze védekezni ellene a tankok gyártói, erre vannak a különböző hatékonyságú védelmi rendszerek, de az ATGM a tank legnagyobb mumusa az utóbbi 40 évben. (pláne hogy indíthatják gyalogos katonák állványról a bozótból is amit nem könnyű időben kiszúrni, vagy helikopterről és akkor a hatótávolsága lesz jóval nagyobb, tankal nem tudsz mit csinálni egy hat kilométerre lebegő helikopter ellen)
Az abszolút szar nap tankosként meg az amikor megjönnek az A-10esek a Maverickekkel vagy a Su-25T-k a 16 Vikhr-el.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van ami sosem változik <#hehe>
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.17. 00:20:07
Me0w
A draga jo csapattarsak...

Together we'll fly someday...

Itt hogy működik a rammolás?
csapattársba bele lehet rammolni sokat de enemyben meg semmit sem?
swingfirével mentem 500 hp és egy law 300 ba aminek 15 hpja van nem tudtam belerammolni semmit sem.
Jó nem tudom, hogy hány tonnás a saját járművem meg mennyi volt az a TD.
Előtte nekimentem a csapattársnak abba belerammoltam 70 dmg még indulásnál.
Oka van, hogy eltolták 2 nappal a patch-et. Gondolom nem tudtak határidőre elkészülni, vagy jobb esetben még több javítást csinálnak.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.16. 18:23:55
Ez egy jó hír. Legalább végig tudom vinni a a Telltale féle Game of Throne-s 6. záró epizódját, ami szintén holnap jelenik meg. 😛

ToCsEk
nah NEM holnap hanem 19.-én jön a patch 😞

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Most van prémiumom, nekem t6-ban az átlag kereset 170k környékén van.

Már ha összejön. Én pvp-t tier 6-ban játszom játszik valaki T8-ban ott mennyi egy jó kör?

Hát ha belegondolok, hogy 1-2 jó kör magas szinten 300-350k, egy kivétélesen jó pedig 450k feletti, akkor úgy nem is hangzik olyan soknak az a pár millió. 😛

Például a terminator 2 motorja 4.2 millió a füstgránát vető 1.2 millió. Hát ezekhez az árakhoz kevés az én szabadidőm. <#fejvakaras>

Hát azokat még ki is kell ám farmolni és megvenni, nem lesz olcsó mulatság.

ToCsEk
holnaptól már a 9esek igen 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Tier 9,10 jelenleg nem létezik. 😄

ToCsEk
azért tier8910ben már mbtknek olyan páncélja van amivel lehet előre menni, meg lehet nézni nem rég linkelt 30perces tier9es videót olyan rusht csinálnak hogy beszarsz 😄

Első vonalbeli tankoknak bujkálni kell, ezen jót nevettem, de sajnos igaz. Az mbt-k legnagyobb ereje ott veszik el, hogy, ami nem mbt az kb. kicsinálja a játékban. 4-7 szint között, de lehet még magasabb tier-ben is a sebzésük a gond.
Valóban ennyire hatékonyak voltak ezek a light tankok régen is, de itt a játékban legalább a sebzésüket kellene nerfelni, már ami a rakétákat illleti. Átütés maradjon, sebzés legyen kevesebb, illetve mutassa meg lövés után ezeket a tankokat egy pillanatra.
A röhej, hogy ebben a játékban fel vannak cserélve a szerepek, a nagy nehéz agyonpáncélozott tankoknak kell bujkálniuk. Ez eléggé elkeserítő.