Prepar3D - XPlane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ULLI-UUEE

Utoljára szerkesztette: Clidey, 2016.11.13. 20:45:09
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
használtok FSRealWX-t? Még csak próbálgatom a dolgokat, nem szeretnék egyből fizetős szoftverbe vágni
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Egy év alatt nem porcicák, de egy egész alomnyi felnőtt macska bunda volt a gépben, úgy, hogy csak 2 kutyám van...😄
Össze raktam, de a Saitek Yoke-t nem bírom beüzemelni!
Már ott sántít a mutatvány, hogy mikor bedugom bár melyik USB-be hallani hallom, hogy érzi az alaplap, de más nem történik.
pl a kormány kijelzője sem világit! Aztán újra indítom és akkor már világit, de az óra 0000 mutat.
Próbálom feltenni hozzá a driverjét, de elindul a telepítő és kéri, hogy dugjam be a hardvert. Próbáltam úgy is, hogy addig nem dugom be, de ugyan az!
A Saitek pedál simán működik driver nélkül is!
Van esetleg valami ötlet?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
FSX-ben is volt ilyen tapasztalatom.
P3D mellett szóljon amit Clidey is említett, hogy stabilabb. És új hardveren magasabb grafikai beállításokkal is nagyobb FPS-t produkál mint az FSX. Mondom ezt úgy, hogy a Piper Commanche túrát, amit korábban posztolgattam, FSX-szel kezdtem és P3D-vel folytattam. Így ugyanott, ugyan azokkal a scenerykkel, ugyan azzal a repcsivel repültem mindkettő szimben.
"Splash screen now displays immediately at startup"
" Jé van itt egy ilyen opció, hogy látszódjanak az árnyékok...aktiváljuk már...Ja 5 FPS minusz. Nem baj, mert van még mindig 35. Hoppá itt egy másik opció! Tükröződések? Aktiváljuk már ezt is! Ja hogy ez is 5 FPS minusz. Nem baj, mert van még mindig 30. Nézd már! Itt van még egy csilivili opció! Jaj, de már csak 25 FPS van! Unzovajter, Unzovajter..."
Hogy ez mekkora szar, mert csak 15 FPS maradt...<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
BTW kicsit kiábrándít, hogy milyen kevés az FPS. Kicsit olyan hogy minél többet használom a progit, annál kevesebb FPS-t tud kitekerni magából. 😮
Verekedés a gépen!
Talán tolóerő szabályzás....? (gondolok a kilebegtetésre)
De szerintem rendben volt.
Na ki találja meg a "hibát"?
Tibi csoki a jutalom!<#awink>#awink><#nyes>#nyes>
Tegnap esi leszállsá Budapesten, legalább egy órási hibával:
És a második a mai la palmai leszállás:
Tegnap meg ezt:
LICJ - LPMA - LHBP
Utoljára szerkesztette: Papirzacsi, 2016.11.06. 21:28:38

S ha már release... megjelent a REX Worldwide Erporc is! <#bee1>#bee1>
V1 ben mar lesz Trackir support is remelhetoleg, de a videok alapjan eleg igeretes