Prepar3D - XPlane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Eladó egy CH Products Flight Sim Yoke (szarvkormány).
Érdeklődni privátban!
Utoljára szerkesztette: geri1900, 2016.12.19. 18:56:35
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Azokat kellene valami hasonlóra lecserélni...
Valaki gyártott hazai berkeken belül ilyeneket, de nem találom...
De lehet én fogalmaztam rosszul...
A Saitek quadrant-hoz keresek ilyeneket!
A napokban találkoztam vele valamelyik haza portálon, de nem találok oda vissza!
Tegnap a facen és hirdettek igaz az sokkal frankóbb volt, de 160dodoért...

LINK
Karácsonyra gondoltam meglepem magamat...😄
Esetleg ha valaki látna eladót, akkor szóljon!
Köszi!
Az aktuális időjárást viszont már gond nélkül betölti.

Be kellen tölteni a 2016.12.17 reggel 3:00 -ás időt az LHBP-n.
Nálam ez azonnali fagyást eredményez a P3D-ben. (ez mostanában sokszor előfordult ködös időben ugyanitt)
Előre is köszönöm a próbát és az ötleteket
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2016.12.16. 19:40:10
Nem hiszem, hogy erre nem lehetne valami updatet csinálni!
A szeme hétszencségit a legyártójának...
Az a 160e tényleg nem rossz ár érte! (komolyan elgondolkodtam rajt)
A kis összefoglalód előtt még a következők voltak a tervek, de ez sokkal inkább kézzel fogható!
Eredetileg egy olyan projektort kerestem, ami 200-250cm ről képes egy 200X110cm képet vetíteni FULL.HD.-ban!
Fehér hajlított dekor lemezre és szoftveresen csillapítani a torzítást... De nagyon kevés projektor felel meg és használtba szinte képtelenség ilyet találni, újba meg 300k az 300k!
1440p-s van, de 144Hz-s nincs... igaz, hogy ezekhez már brutális VGA kell, de egy ilyen monitort nem 1-2 évre vesz az ember, szóval majd utoléri a VGA! 😊 Egyébként FSX, P3D alatt az ember soha nem fogja megtapasztalni a 144Hz-s képfrissítés előnyeit, de ez a másik olyan dolog ami a 60Hz után durva előrelépés! 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.12.16. 11:42:05
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Teszt: https://prohardver.hu/teszt/lg_34uc79g_g_mint_gamer/belso_panel.html
Oázis: http://oaziscomputer.hu/termekek/monitorok/34/lg-34uc79g-hivatalos-magyar-garancia
Elnézést, de linkelni nem tudok, valószínűleg az SG fórum tuning bővítmény szórakozik.
www.smart-bus.hu
Ezek után jutottam el az ultra széles ívelt monitorokhoz (34 col, 3440x1440, 21:9), amiből ez a legnagyobb felbontás, sajnos igazi 4K-t még nem tud, de így is elég jó ahhoz, hogy élvezetesen nagy belátási szöget biztosítson (egyébként bármilyen PC játékban sokkal jobb az élmény, mint egy 16:9-es monitorral) és egy olyan felbontást produkáljon, amivel a nagy látószög és a zoom ellenére is élesen látszanak az apróbb feliratok is a PFD-ND-n. Úgy gondolom, hogy ez a legjobb kompromisszum otthonra. Persze ha nem épít valaki cockpitot. Az LG-nek van egy új 38" változata 3840x1600-as felbontással ami mindent visz, persz ez most a legdrágább a piacon. Néhány kép ezekről:
Az áruk 250k ~ 500k között mozog itthon. Drága. Csakhogy ha figyelembe veszi az ember azt, hogy milyen árat fizetsz egy 3 monitoros rendszerért és nem csak a 3 monitorra és a csúcs VGA-k SLI kombójára gondolok ami szükséges, ami ezt meg is hajtja, hanem arra tömérdek micro stutteringre vagy apró akadozásra, csúszásra és vertical sync frame dropra, amit elszenvedsz mindezek ellenére egy ORBX scenery felett Active Sky-al PMDG-vel 3 monitorral vagy projectorral. Ezek az új monitorok (persze csak a drágábbak :/ ) amik 100+ Hz-en ketyegnek viszont tudnak egy G-sync vagy ahogy az LG hívja Free Sync nevű fícsört, ami képes szinte teljesen kiszedni még a P3D-ből is ezeket az apró akadozásokat, ha elég jó hardver van alatta, egy darab VGA-val. Ezt a saját szememmel láttam, teljesen folyamatos a kép. Nekem nincs ilyen monitorom, de kéne 😄 Biztos vagyok benne, hogy ár érték arányban egy asztali szimulátorhoz ez a legjobb megjelnítős megoldás.
Én megint a kivetítőkel szemezgetek, de nem nagyon van olyan ami bejönne.
Mondjuk akkor meg már célszerű lenne fülkét építeni, akkor meg már műszerek+ Overhead, stb,stb
LINK a képre
Utoljára szerkesztette: Papirzacsi, 2016.12.15. 20:06:02
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2016.12.15. 09:55:56