5360
10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• Clidey
    Úgy érted vannak benne ilyenek is?

• spmd
    Van az is, csak a listában Europe Airpost gyűjtőnéven szerepel.
  • Clidey
    ASL Airlines?
  • spmd
    Javítva. SPAI V4.1 verzió Letöltés
    Info
    Utoljára szerkesztette: spmd, 2017.03.15. 12:44:20
  • spmd
    Ne töltsétek le ezt a verziót, mert időközben problémákat találtam. Nem vészesek, de sajnos átsiklottam rajtuk. Hamarosan jön a javítás. Elnézést.
  • spmd
    Talán van akit érdekelhet. Kis erőforrás igényű AI traffic csomag. Letöltési link a videó alatt.
  • Hont
    Itt a menüben PTA címszó alatt!
  • saca79
    Még egy bugyuta kérdés :D enb series vagy valami shade futtathato alatta ha picit játszani akarok a színekkel gammaval stb?
  • Hont
    Róla van szó...
  • Hont
    Tényleg, ha lesz egy kis időtök lessetek már rá LHPR-re...
  • saca79
    Köszönöm az infot. Sajnálom a LH Sim cuccokat hatha valamit fejlesztenek rajta később.
  • Hont
    Én Aerosoft-tól nem sok mindent használok... Tampa-t viszont annál többet!
    Az LHsim LHBP dock system nem működik, Pécs tökéletes, Győrnél layer gond van. (a pálya felett van egy plusz réteg...) Debrecen kicsit hiányos, valamint van egy keresztbe futó kerítés a pályán, de ezt leszámítva használható! Ja és ami nekem hiányzok az adótornyok éjszakai fénye...Sármellék is működik!
  • spmd
    Sibwings AN-2 is hibátlanul megy P3D alatt.
  • saca79
    Ezt örömmel hallom. LH simes cuccok aerosoft scenery-k?LGSK LGTS stb?
  • Hont
    Pwdt Zlin hibátlan!
  • saca79
    Lehet elszánom magam a váltásra. Most gyűjtögetem össze az addonokat ami jo hozza. Orbx REX OPus jo freetrack szintén jo. A2a gepei alabeo carenado pmdg úgy szint. LH sim aerosoft.. Nah meg a sajat készítési kis repterekbe nem vagyok biztos. Pwdt zlin? Nah meg nalam fsx en ment a Sibwings AN2 is itt gondolom nem valószínű....
  • Hont
    Szia! Szerintem itt mindenki az Academy-t használja...Legalább is én úgy tudom...
  • saca79
    Sziasztok! Lenne par kérdésem ide amire a választ nem igazan találom hivatalos fórumokon.
    Mi a tényleges különbség academy es pro licensz között érdemes e az utóbbit megvenni? Azt olvastam hogy elvileg nem lehet academyt upgradelni pro ra sajnos :( persze van az oldalán mindkettőről leiras de engem a tapsztalatok érdekelnek.
  • exTrem
    Btw, lehet csak kevesen tudják de hatalmas gratula CPT. Pítörnek! :)
  • Robertoo21
    Sziasztok!

Saitek pro flight yoke-val repülök és ha alt atbbal váltok fsx-ről, mondjuk acars-ra vagy bármi másra, majd vissza fsx-re akkor eldobja a yoke-t.
    Valaki találkozott már hasonló problémával? Kérlek segítsetek, már kifogytam az ötletekből!
  • Nyiri
    Gondolom biztos volt/lesz utóélete a videónak
  • Hypo #1972
    Na ez egy sajnos pilóta hiba ami jól lett rögzitve, éna cég főpilótája helyében azonnal kirugtam volna mind kettőt, Se minimums se semmi ilyet bazz keyboardon szimulatorozo 14 évesek csinálnak....MMMY VOR DME-1 Rwy 11 volt a megközelités csúnyán benézték, de eröltették tovább.
  • nibron
    ha jól vettem ki azért a végén átstartolt. ferihegyen amikor még lehetett visualban leszállni kielőzve a sort, akkor ez szinte mindennapos volt. bár ott azért nem volt divat kicsúszni a pályáról.
  • Nyiri
    Aztarohadt. Ilyen nem is tudom mikor csináltam FS-ben. Tény hogy csináltam, de nagyon rég :D Így élőben látva. Para lehetett.
  • Hont
    Sajnos nem találtam meg ennek a videónak az eredeti helyét, de aki tudja nézze meg...
    Kiváncsi lennék mi volt az eredeti terv...
    Face video
  • Hypo #1968
    ja persze en ilyet nem is mondtam nekem is fent van a gépemen, szeretem, a legszebbek egyike, de ez még szebb:))
    Utoljára szerkesztette: Hypo, 2017.02.23. 19:21:44
  • Clidey
    Hát ez tényleg odab*sz! Ehhez képest az Aerosoftos tényleg egy khmmm kategória - de legyünk igazságosak: azért az nem egy épp friss cucc...
  • Hypo #1966
    :))) lesd meg szerintem megegyszer kozelrol :) ehhez kepest az aerosoft hááááááát más kategória,na de majd meglassuk amikor kijön fps Vas.
  • Hont
    Nem csúnya...
    De valahogy nekem az FSX re Aerosoftos jött eddig be a legjobban!
    Bár ennek is meg van a varázsa!
  • Hypo #1964
    hát kérem keresem az arcomat...http://www.orbxsystems.com/forum/topic/130900-ftx-innsbruck-full-preview-2-a-few-of-my-favourite-things/
  • Hont
    Lehet az ISIS. rendelte meg...
  • eyecandy
    Hát kicsit szkeptikus vagyok. A New York Airports nálam 7-8 fps light módban is.
  • Nyiri
    Szerintem csodálatos hogy ennyit melóznak vele. Egy dolgot nem értek. A fehér ház belső terét minek? A befektetett munka mennyire térül meg?
  • Hypo #1960
    Drzewiecki Design Washington X - Repterek és város elég jól néz ki akit esetleg érdekel.

http://secure.simmarket.com/drzewiecki-design-washington-x-fsx-p3d.phtml
  • Hypo #1959
    felesjd el szerintem minek a nyakadba meg tobb hibalehetoseg:)
  • Hont
    Használ valaki SLI-t?
    Lehet beruházok még egy GTX980ti -re!
    Van esetleg ebben tapasztalata valakinek?
  • eyecandy
  • taylor35
    https://fselite.net/news/prepar3d-v4-coming-soon-beta-new-lighting-engine-64-bit-releasing-soon/
  • nibron
    nálunk pont ezért vannak külön a fejlesztők. két csoport külön vezetőkkel. a k+f csoport csak az alkalmazásfejlesztőket szolgálja ki. de a rendszer szervezők is szét vannak kapva szervezésre és tervezésre.
    a 64 bites adatkezelő és feldolgozó alkalmazásainkban 1-2 év múlva 300-500% sebességnövekedést fogunk elérni a 32 biteshez képest. de ehhez az kell, hogy az összes lista, kollekció kezelő abstract osztályunkban assemblerben átírjuk az összes adatmanipulációs rutint. nem 64 bites regisztereket használunk, hanem egy 64-est megosztunk 2db 32 bitesre, és mivel a 86-os architectúrában tulajdonképpen csak egyetlen általánosan használható regiszter van (d), esetleg kettő ha nincs ciklus (c,d), ezzel meg lehet duplázni, ergo kevesebb veremműveletre lesz szükség. és ezzel rengeteg időt lehet nyerni. így lehet felgyorsítani egy 32 bites alkalmazást.
  • Nyiri
    Persze. Research and Development department része ez a több éves előre fejlesztési project. De amíg konkrétan bankoknak dolgozol vagy tőzsdei cégeknek akiknek határozott elképzelése van hogy mit akar addig kötött a létező összes resource a fejlesztési részlegen. Mondjuk nekik a 64 bit nem jelent semmit. Nem a látvány és a memória zabálós cuccok a lényeg hanem a gyors és hatékony működés amit simán tudsz 32biten is írni.