Prepar3D - XPlane

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Szerintem kábé annyi lesz a különbség, mint az FSX-P3D között. Csak a Dovetail picit más irányba indult mint a Lockheed Martin.

Az viszont mindenképp pozitívumként értékelendő, hogy a ground texture-öket az ORBX-ék adják, na meg hogy végre true 64bit-es lesz a cucc. Ez utóbbi miatt - bár nem értek a porgamoláshoz, de - azért bele kellett nyúljanak a kódba is rendesen szerintem.

A privjú sotokon viszont okádékok a felhők, ezt le kell szögeljem! 😞(((

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
meglássuk de legalább végre valami ami repül😊)

exTrem
+1

Papirzacsi
Bár nem kérdezte senki, de hát rénézésre is csak egy feltuningolt (annyira nem is fel és még annyira sem tuningolt) fst látok a képeken. Nem hinném, hogy mélyen belenyúltak a kódba.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
Nna, emberek! Május 24-én fog eljönni az igazság pillanata! <#bee1>

"Dovetail Games Flight School releases May 24th
Since we announced Dovetail Games Flight School at the beginning of the year, we have been in constant communication with you via various forums and social networks such as Reddit, Facebook, YouTube, AVSIM and more. Additionally, we have demoed Flight School publicly at events including Insomnia57 and EGX Rezzed. We are thrilled by the positive response Flight School has received and the amazing support shown to us by both new and existing flight simmers.
In order to further address the incredible amount of feedback we have received in the last few months, we have made the decision to push back the release of Flight School to 24th May 2016. This extra time will allow us to make Flight School an even better, more polished experience for our players.
This isn’t a decision we have made lightly, and we wholeheartedly apologise for any inconvenience this may cause.
All of your ideas and suggestions have proven invaluable in helping to us to shape the development of Flight School so far, and we would like to thank everyone who has taken the time to get in touch with us. We will continue to monitor your feedback and answer your questions, and we look forward to sharing Flight School with you on 24th May.
http://store.steampowered.com/app/441920
-Dovetail Games Flight School team"

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
<#vigyor>

Hont
A végén lévő kerítést lehet romba döntöttem...<#eplus2>
Ami az apron-t illeti, nem nagyon lehet jönni menni még a kisdisznóval sem. A megközelítés is izgalmas vele, de ki kell próbálni...
Most Kanada Bella Coola CYBD akarom kipróbálni!
Pollux! Én is köszönöm a videjókat! Már nézem is öket!
Clidey
Köszi ezeket a vidijókat, át fogom őket tanulmányozni! <#worship>

Clidey
És elfértél vele? Épp csak 2km a pálya hossza... <#buck>

polluxware
még annyit hozzá, hogy a böngészőben lehet hivatkozni meghajtóra és onnan pdf-t beolvastatni

polluxware

Hont
Ma esti túra...
Framsen
Sziasztok, elnézést, hogy itt megint értetlenkedek Opussal kapcsolatban 😉
De azt vettem észre, hogy METAR szerint esik az eső, LWA Mapon esik az eső, de valójában P3D ben belül nem esik az eső. Ez mért van ?

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

anno otthon németországban úgy tanították, hogy a gázkart finonam folyamatosan pumpálgassuk. nem tudom, hogy a szimben ez, hogy működik, mert nem igazán zártam a szívembe ezeket a gépeket, és sohasem repülök ilyennel. szerintem legegyszerűbben youtube vidiken megnézheted, hogy csinálják, és megpróbálod átvenni. azért előfordulhat, hogy a saitek gázkarja kevés ehhez. egy olyan hosszabb járatú kar kellene ami súlyozott nem pedig akadályozott (pl. a g940-es gázkarja).
Hont
Nagyon jó kis gép! Nagyon megszerettem, de ezeken a lejtős pályákon nagyon nehéz "nekem" vele taxizni...
Sűrűn elgurulok leszállás után vissza felé...Nagyon nem érzem azt a fordulatot, ami ideális lenne a meredek emelkedőn a felguruláshoz...
Lehet a gázkar érzékenységével kellene kicsit játszanom.
Nem tudom, hogy ez a gép mennyire reális model, de nagyon jó tanulógép lehet ebben a kategóriában!
Hypo
köszike a szép képeket twotter is jol teljesitett gondolom😊

Hont
Nagyon profi az egész...
Ma én is nézelődtem azon a környéken!
Clidey
És ha még hozzávesszük, hogy mindezt 50-60 fps-el prezentálja a P3D... <#hawaii>

Hypo
niceeee

Hont
Fantasztikus kiegészítő! Gyönyörű képek!<#taps>
Ez Telluride Regionalis Reptér!
Clidey
Hol jártam? Mintegy kárpótlásul a traumáért amit Monument Valley okozott... 😄

😊

Clidey
Hát igen, látszik hogy nem egyforma kvailtású fejlesztők dolgoznak náluk. Viszont a privjú szkrínsot készítőjük konstans hozza a magas minőséget! 😊

Hypo
szerintem az amerika/alaszka/canada területek nagyon szépek ORBX UK, EU, Uj Zeland kevesbe sikerultek jol,

Hypo
<#love12>

Leo747
Clidey!
Küldtem egy privát üzenetet. <#wave>

Hont
Uhhh...
Ez tényleg nem egy referencia munka Orbx-tól!
Új-Zéland viszont nagyon tetszik!
Ma NZMF Milford Sound Airport volt a cél...
Clidey
Bárcsak én is arrafelé mentem volna. De sajnos egész másfelé indultam...

Mit tippeltek, hol találhatók ezek a förmedvény textúrával megáldott ronda épületek?
Bizony, ez az ORBX Monument Valley! Csak tátottam a szám mikor megláttam őket! Mondom, mif*sz, bent maradt valami default objektumcsoport, vagy mi?! De nem. Ezek bizony az ORBX-hez tartoznak! Az állam kerestem a földön - ám ez úttal nem a csodálattól... Vihartempóban szedtem is le a cuccost, ne foglalja nekem a helyet más, értelmes cucc elől!

Lett viszont faszányos Fertőzőszentmiklós scenerym. Tomibá hathatós segítségének köszönhetően! Szóval mostmár vígan röpködhetek kis légcsavaros masinériákkal Vienna-Fertőzőszentmiklós között! <#hawaii> <#worship>

Hont
Sziasztok!
Új-Zéland van most soron...
Valami oknál fogva LakeTaupoa és a többi tó helyén fenyves erdő van.
Ne olvastatok ezzel kapcsolatban valahol valamit?
Hont
Megtöröm a csendet!
Ismét egy remek helyen kóválygok...
Hont
Tibi!
Küldetem egy Pü-t!<#integet2>
m814
Igen..... Igaz még törjük a fejünket, hogy miként lehetne virtuálisan szankcionálni azokat, akik az aktuális NOTAM ellenére a lezárt pályát használják.Egyenlőre ultra kedvezményes "low coast" jegyekre gondoltunk....<#crazya>

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Hypo
Na új ILS LHBP-n egy pálya fog működni amíg szerelik, reméljük lesz szimulator update is😊

Hont
Ononge utas terminál...<#zavart1><#nyes><#nyes><#vigyor>
Hont
Ma Ononge repterén küzdöttem...
Hont
Köszi az elismerő szavakat... Csináltam egy videót is, de valami nem gömbölyű vele...Konvertálás nem jön össze! (AVI-MP4)
Egyébként én a turbopropis gépekkel nem igazán érzem a közös nevezőt.
Nem tudom, hogy miért...Talán nem bírom megszokni, a tehetettlen lukakat. <#rinya>
Autóból se volt soha turbom. Most is nyomatékból autozok.😄 (Vnyoc az Vnyoc)
eyecandy
Az opusban, ha telepítve van

Framsen
Köszi szépen 😊 Épp most tesztelgetem, ezt a cockpit rángatózást nem lehet kikapcsolni, nem találom sehol ?

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Hypo
SZépek a képek srácok😊) azért jó látni ennyi sok nagyvas után hogy azért csak minden ki visszatér a jó öreg alapokhoz BUSH FLYING RULEZ 😊
mert prsze szép az a 737 meg jo az fmc de azért az igazi repülés itt van egy ilyen Twin Otteres extreme helyeken😊 Csak igy tovább😊 várjuk a többi beszámolót. Aztán ha egyszer már sikerül időt szánni rá megoldom ezt a P3D váltást 😊

Hont
Nagyon jók a képek Zacsi! <#eljen>
Papirzacsi
Valóban nem. Itt a jó link elvileg. :-D
FSX Tapini

Hont
Zacsi! Nem jó a link!<#shakehead>
Papirzacsi
Na én is kipróbáltam ezt a Tapinit, igaz FSX-ben és nem éppen az alkalmas repülővel, de így nagyobb volt a kihívás. Főleg, mert felhőbe burkolózott a táj. :-)
FSX Tapini

Hont
Köszi Péter! <#wave><#worship><#worship>
alert
Twin Otter, Cessna Grand Caravan, Pilatus Porter, ezekkel tolják ott 😊 A crash sosem működött jól semmilyen scenery-vel, mert olyan láthatalan "falak" keletkeznek sajnos, amiket nem lehet kiírtani. A crash-t célszerű kikapcsolni.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Hont
Na kérem!
FANE Airport-on simán elvéreztem a felszállás is 3x-ra sikerült...<#idiota>
Bár nincs hozzá alkalmas gépem és többnyire a PA36-al próbálkoztam, de nem gyenge. Valamiért a szél állandóan 25 csomó. (oldalról)
Fél tolóerővel tudtam csak felszállni mert különben a dzsinzsában kötöttem ki! Szóval szépen lassan kell ellebegni...
A leszállás még nehezebb! Egyébként vannak hibák is, mert a crash akkor is aktiválódik, mikor még az égegyadta világon semmihez nem értem hozzá! Lassan össze jön a megközelítés is. Kellene valami jó kis gép hozzá!
Mit ajánlatok?
alert
Ez egy magyar webshop és a leírásból is az derül ki, ami a kérdésed tárgya volt, hogy v2-höz jó. Ebből arra következtetek, hogy ezt ők már régebben rendelték meg. Tehát valószínűleg azzal kezdheted majd, hogy kibontod a dobozos verziót és nem fogod tudni telepíteni sem, mert az installer nem ismeri fel majd a P3D v3-at... lehet megkeresni, regisztrálni és letölteni a weboldalról a friss változatot tehát ugyanazt csinálod, mintha online vetted volna meg. Szerintem.

Framsen
A dobozos verzió ugyan az mint a letölthető, sőt ha kijön egy frissítés nem fogják megküldeni azt is boxban, ott már úgyis letöltős leszel, csak lesz egy bizonyos verziód ha mondjuk offline környezetben vagy jól jön. (gondolom én).

Köszi. És mivel jobb a letölthető változat, mint a dobozos? Azon kívül, hogy a letölthetőre nem kell napokig várni, hogy megérkezzen.
alert
Ez az Aerosoft Airbus és ennek van v3-as változata, csak szerintem ők régebbi verziót árulnak... Szerintem a letölthető változatot vedd meg és inkább a fejlesztők hivatalos oldaláról, akkor mindig a legfrissebbet kapod és ott a leírásban is említik, hogy támogatja a v3-at.

Sziasztok!
Adott pl. ez a kiegészítő Prepar3d-hez, de a leírásban azt írja, hogy prepar3d v2 használható. A kérdésem ezzel kapcsolatosan az lenne, hogy prepar3d v3, vagy annál frissebben már nem is működne?
Segítségeteket köszönöm előre is.
A320