Prepar3D - XPlane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az viszont mindenképp pozitívumként értékelendő, hogy a ground texture-öket az ORBX-ék adják, na meg hogy végre true 64bit-es lesz a cucc. Ez utóbbi miatt - bár nem értek a porgamoláshoz, de - azért bele kellett nyúljanak a kódba is rendesen szerintem.
A privjú sotokon viszont okádékok a felhők, ezt le kell szögeljem! 😞(((
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"Dovetail Games Flight School releases May 24th
Since we announced Dovetail Games Flight School at the beginning of the year, we have been in constant communication with you via various forums and social networks such as Reddit, Facebook, YouTube, AVSIM and more. Additionally, we have demoed Flight School publicly at events including Insomnia57 and EGX Rezzed. We are thrilled by the positive response Flight School has received and the amazing support shown to us by both new and existing flight simmers.
In order to further address the incredible amount of feedback we have received in the last few months, we have made the decision to push back the release of Flight School to 24th May 2016. This extra time will allow us to make Flight School an even better, more polished experience for our players.
This isn’t a decision we have made lightly, and we wholeheartedly apologise for any inconvenience this may cause.
All of your ideas and suggestions have proven invaluable in helping to us to shape the development of Flight School so far, and we would like to thank everyone who has taken the time to get in touch with us. We will continue to monitor your feedback and answer your questions, and we look forward to sharing Flight School with you on 24th May.
http://store.steampowered.com/app/441920
-Dovetail Games Flight School team"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ami az apron-t illeti, nem nagyon lehet jönni menni még a kisdisznóval sem. A megközelítés is izgalmas vele, de ki kell próbálni...
Most Kanada Bella Coola CYBD akarom kipróbálni!
Pollux! Én is köszönöm a videjókat! Már nézem is öket!
De azt vettem észre, hogy METAR szerint esik az eső, LWA Mapon esik az eső, de valójában P3D ben belül nem esik az eső. Ez mért van ?
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Sűrűn elgurulok leszállás után vissza felé...Nagyon nem érzem azt a fordulatot, ami ideális lenne a meredek emelkedőn a felguruláshoz...
Lehet a gázkar érzékenységével kellene kicsit játszanom.
Nem tudom, hogy ez a gép mennyire reális model, de nagyon jó tanulógép lehet ebben a kategóriában!
😊
Ez tényleg nem egy referencia munka Orbx-tól!
Új-Zéland viszont nagyon tetszik!
Ma NZMF Milford Sound Airport volt a cél...

Mit tippeltek, hol találhatók ezek a förmedvény textúrával megáldott ronda épületek?
Bizony, ez az ORBX Monument Valley! Csak tátottam a szám mikor megláttam őket! Mondom, mif*sz, bent maradt valami default objektumcsoport, vagy mi?! De nem. Ezek bizony az ORBX-hez tartoznak! Az állam kerestem a földön - ám ez úttal nem a csodálattól... Vihartempóban szedtem is le a cuccost, ne foglalja nekem a helyet más, értelmes cucc elől!
Lett viszont faszányos Fertőzőszentmiklós scenerym. Tomibá hathatós segítségének köszönhetően! Szóval mostmár vígan röpködhetek kis légcsavaros masinériákkal Vienna-Fertőzőszentmiklós között! <#hawaii>#hawaii> <#worship>#worship>

Új-Zéland van most soron...
Valami oknál fogva LakeTaupoa és a többi tó helyén fenyves erdő van.
Ne olvastatok ezzel kapcsolatban valahol valamit?
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Egyébként én a turbopropis gépekkel nem igazán érzem a közös nevezőt.
Nem tudom, hogy miért...Talán nem bírom megszokni, a tehetettlen lukakat. <#rinya>#rinya>
Autóból se volt soha turbom. Most is nyomatékból autozok.😄 (Vnyoc az Vnyoc)
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
mert prsze szép az a 737 meg jo az fmc de azért az igazi repülés itt van egy ilyen Twin Otteres extreme helyeken😊 Csak igy tovább😊 várjuk a többi beszámolót. Aztán ha egyszer már sikerül időt szánni rá megoldom ezt a P3D váltást 😊
FSX Tapini
FSX Tapini
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
FANE Airport-on simán elvéreztem a felszállás is 3x-ra sikerült...<#idiota>#idiota>
Bár nincs hozzá alkalmas gépem és többnyire a PA36-al próbálkoztam, de nem gyenge. Valamiért a szél állandóan 25 csomó. (oldalról)
Fél tolóerővel tudtam csak felszállni mert különben a dzsinzsában kötöttem ki! Szóval szépen lassan kell ellebegni...
A leszállás még nehezebb! Egyébként vannak hibák is, mert a crash akkor is aktiválódik, mikor még az égegyadta világon semmihez nem értem hozzá! Lassan össze jön a megközelítés is. Kellene valami jó kis gép hozzá!
Mit ajánlatok?