Space Engineers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És az állomás a korábbi állomásunk koordinátáin lesz, vagy az űrben valahol? Vagy a Földszerűn és kész?
próáltam hogy rákapcsolódok a kicsivel a nagyra és utánna kikapcsolom, próbáltam a nagyhajra tenni talpat és a kicsivel hozzá csatlakozni de az összes próbálkozásnak az lett az eredménye hogy "hipertér kilép"-> összekötő felold->összekötő lezár és csak utána lehet mozogni.gondoltam arra is hogy energi miatt csinálja de egy 3%-os ugrásnál is ugyan az az eredmény mint ha max távra ugrok.
Ja ez a probléma még 3-4 patch óta fenn ál azóta keresgélek megoldást.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Az hogy elkezded a kört, hogy kreatívban megcsináltad a régi bázisodat, és majd tovább adod?
A nagyon okosok betettek egy kapcsolót, hogy kiírja vagy nem írja ki...
Azon kívül folyamat leáll a program kevés memóriával. Ez olyan 4 GB-nál történik és nem értem, hogy miért. A steam nem a 64 biteset indítaná?
De marha idegesítő.
Már nem sok kellett az új világhoz.
Jah, amúgy igen, az én gépemen futó világra csatlakoztak.
Majd később becsatlakozott egy steam ismerős is...
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.06.16. 00:52:46
Állítsd át hogy ne képet, hanem a szöveget jelenítse meg. (Ha kép megjelenítés van beállítva, de nincs kijelölve kép, akkor egy szimpla online felirat látszik és kész, hiába írsz be vármit is..)
Beírtam amit szerettem volna, de nem jeleníti meg a kijelzőn.
Egyszer amúgy már hozzám is becsatlakoztak, bárt akkor vártam az illetőt. (Segített egy szkriptet beüzemelni a fejlesztője.)
Próbáld meg visszakérni a pénzt igen, az a legjobb megoldás szerintem is! Bár azért előtte - ha sikerül, vagy ha van kedved hozzá - lefuttathatnál egy kis próbát. Pl. megnézhetnéd mennyi RAM jött a szeróhoz, azt a G-Portalos szerón is megnézted valahogy. Tudom ez nem nagy infó, de azért összehasonlításul..
Utoljára szerkesztette: laci4321, 2017.06.15. 21:50:40
Pedig nem is fut szerver a gépemen. Egyszerűen a kliensbe.
Akkor, hogy is van ez?
Még jó, hogy nem tiltott a hotel a p2p kapcsolat miatt.
Vagy beleíródott a mentésbe...
Azért próbálom a lóvém visszanyerni valahogy, mert van visszafizetésű garancia.
És amúgy is. Próbáltam a szerverrel új világot generáltatni, de nem tette meg.
Ami világ meg betöltött, abban nincs semmi csak kavics. Bolygó nuku.
A becsapódó drónok is hagynak lyukat. Szóval ezért is olyan nagy a hold fájl. Nem csak a meteorok miatt, mert abból nálam is volt lyuk bőven. És szerintem mindegy, hogy kicsi vagy nagy lyukat kell legenerálnia. Főleg, ha a meteorlyukban még le kell generálnia a drónét is.
Új világon dolgozom.
Utoljára szerkesztette: laci4321, 2017.06.15. 19:57:27
Lehet ki kellene próbálni hogy hogy fut azon is a világunk. És összehasonlítani.
Utoljára szerkesztette: kipeti, 2017.06.15. 18:03:42
Azért gondoltam, hogy a fúrt jobb, mert akkor talán nem kell annyit számolnia.
De a drónok miatt amúgy is javallott a fúrás vagy nem?
Amúgy vissza lehet tenni, csak amíg nem dől el a világ sorsa, addig feleslegesen ne szemeteljen.
A hajó spawn idejét csak fájlban turkálással lehet megoldani, ha gondoljátok. Amit a beállításokban lehet állítani, az a hajó megmaradásának az ideje, utána eltűnik.
Nem szeretnék oldlalakat visszaolvasgatni😊
Szóval ha van valami nyitok egy GYik lapot hozzá.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.06.15. 16:54:26
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Vagy nem lehet a szerón belül egy üzenetet sugározni mindenkinek aki belép? Van pl. egy Mr. Univerzum nevű játékos is, aki néha fellép, de nem tudom hogy olvassa-e a fórumot.
Utoljára szerkesztette: laci4321, 2017.06.14. 20:47:06
Ahogy látom, megint jött egy update, gondolom senki nem tud a szerverre csatlakozni és talán nincs is benn senki. De ennek utána tudok nézni.
Ha nagyon nincs más és tényleg azt akarjátok, akkor csinálok egy új kezdést. Bár én is sajnálnám, már épp kivájtam a sziklába az új bázisnak valót.
Viszont lehet, akkor kiveszem a PVE modot egy kicsit és utána nézek, hogy lehet inkább a nagy hajók spawn-ját gyakoribbá tenni. A Stargate mod legalább 3 nagy hajót tartalmaz, de asszem van az 4 is. Ezekből kettőt nem egyszerű megfogni. Később még mindig vissza lehet tenni a modot.
Észrevettem egy fekete foltot:
Kép 1.
Igazából már ott van elég régóta, ha őszinte akarok lenni akkor hetek óta, de azt hittem uránium, és mivel kevés, nem törődtem vele. Aztán ahogy repültem közelebb, érdekes felfedezés fogadott:
A jobb alsó szélén már látszik a turpisság.
Kép 2.
De így talán jobb lesz:
Kép 3.
Kép 4.
Kép 5.
Aztán körbenéztem a felszínen is, találok-e még fekete foltokat. És hát találtam...
Egy párat.. 😄 Az egyik oldalra elnézve kb. 12-14 lehet.
Kép 6.
A másik irányban olyan 8.
Kép 7.
Mi az a sok kicsi blokk a játékban megint? Még nem fut 24 órája.
A játékon belül az admin (én) ki tudja takarítani a világot, törölni a blokkokat, hajókat.
Elvileg a kallódó dolgokat is meg tudom állítani.
Ez így teljesen jó lesz.
A szerver oldala kiírta, hogy update-elni kell. Tök jó.
Észre se venni, mikor ment a szerver. Néha feltűnik a kerék középen, de se kiírás, se kommunikációs gondot nem vettem észre. Majd mindjárt kiderül, hogy volt e mentés...
Utoljára szerkesztette: laci4321, 2017.06.13. 21:33:00
De mi a fenének updatelnek most?
Kb 1 órája játszom és nem volt még semmi.
Megvárom, a 21:32-t, elvileg akkor ment és leállítom a szerót.
Úgyis akkor frissíteni kell a saját kliensemet is.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.06.13. 21:28:20
Jól is futott, szerintem a laggal az én oldalamon van a gond, de azzal sokmindent nem tudok csinálni.
Egyenlőre marad, ha nagyon rossz lesz, akkor csinálunk egy új világot.
Pár nap alatt szerintem kiderül, de lehet, hogy elég pár óra is.
Egy másik ötlet az volt, hogy új szeró, viszont mindenki egy jelentősebb mennyiségű kezdőkészlettel indul. Bár bevallom, előbbit jobban preferálom én is.
A kérdés, hogy kezdjük elölről a dolgot?
Vagy felvetettem egy olyant, mivel sokan nem játszottunk vele, hogy mindenki lementi a cuccait BP-be és egy új világ körbe megy kreatív módban, ahol mindenki visszateheti a dolgait oda, ahol volt. Koordináták menthetőek ugye.
Majd átállítva túlélőre felmegy a szerverre és azzal játszunk tovább.
Ha a mentésben végig nézegetsz spectatorral kreatív módban, láthatod hogy nincsenek ott nagy dolgok, viszont rengeteg a kráter.
Utoljára szerkesztette: laci4321, 2017.06.13. 13:06:23
A sebességet meglátjuk, de nem tartom kizártnak, hogy kéne egy új világot csinálni.
Nem tudom, hányan és mit csináltak a Holdon, de az a fájl baromi nagy, emiatt a betöltés is igencsak lassú.
A szerverről annyit, hogy AMD procin fut, az oldal szerint 6 GB memóriát kaptunk hozzá. Választási lehetőség nem volt indításnál, de eddig még elég. Később meg majd kiderül.