Lenne pár kérdésem, mint abszolúte amatőr űrmérnök. Építettem magamnak egy fúró hajót, 25 fúrófejjel. Elég jól működik, szépen leás a talajba, nem borul fel, elfér az üregben stb. Viszont az istennek nem tudom megoldani, hogy lehet beállítani, hogy pl. a követ ne szedje fel, és csak a jeget, ércet gyűjtse. Vannak beépítve továbbító szűrőim, azt is látom h van lehetőség fekete és fehér listát készíteni a szűrőhöz. Nem értem pontosan az elvet, mert vagy semmit nem engednek át, vagy mindent, mindegy mit állítok fekete-fehér listára. Esetleg szűrőnként csak egy fekete, vagy egy fehér listás anyag lehet ? Még az is érdekelne, hogy tudok nagyobb mennyiségben kidobni dolgokat, mert jelenleg nálam a hátizsák és kidob a földre játszik :)
Másik kérdésem, ha teszek a hajómra JumpDriveot, azt a hajó végére kell tenni mint egy hajtóművet, vagy lehet a hajó belsejében is ?
Yasukee-nek köszönöm az űrutazást, sikeresen landoltam a marson, épül is az új bázisom. Innen a földre készülök, de azt már saját űrugró hajóval próbálom majd megtenni :). Esetleg pár jó tanács hiper ugráshoz ?