37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Dehogyis. :) -
kissssss #22548 -
Stefan99 #22547 neked retardkereszt, másnak retardmarker. ízlések és pofonok. ;)
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.07.02. 20:57:02 -
Droughert #22546 Tudom, hogy megváltozott, nekem például sokkal jobban tetszik az új RB, pont azért mert végre lehet normálisan flankelni, hátbatámadni, anélkül, hogy világítana az ember neve, hogy azonnal ráforduljanak és kiszedjék. Látom, még mindig flegma vagy... -
bgabor911 #22545 Nem feltétlenül, vannak légvédelmek egész menő átütésű löszerekkel. Az Ostwind, ZSU-37 és a ZSU-57 a legkedveltebbek, de lőttem már szét tankokat M19essel is, pedig az amcsi 40mm-es Boforsokhoz nincsen HVAP lőszer, mint a német és orosz gépekhez.
Remek példa a Panzer4, a legkomolyabb modell is csak 30mm vastag oldalról, azt még egy Wirbelwind is könnyen átviszi. -
bgabor911 #22544 Játszom mindkét módot mint mondtam, és én nem látok semmi különbséget a sebzésmodell Arcadeban és realisticben(sőt, simulatorban sem) között. Ami más, az a tankok mozgása, arcadeban egy picit könnyebben mozognak a tankok, de ennyi. -
bgabor911 #22543 Időközben egy "lehelletnyit" megváltozott a Realistic mód, sokak számára játszhatatlanná vált, számomra is. Így marad a gagyi árkád a retardkeresztel, merthogy nincs más.
De ezt magadtól is tudnád ha az elmúlt fél évben vetted volna a fáradtságot rá hogy elindíts egy realistic tankos meccset. -
Tegnap egy kis nyomorek csapattars belemjott a startnal, majd ezen felheccelve magat belemlott. Serult is a tankom. -
Kurfürst #22541 Fenéket. Leszedsz egy két repülőt (nem nehéz) vagy valami sunyi szögből oldalba kapsz valakit, kis szerencsével ki lehet lőni. Lőttem már ki GAZ-al Pz IV-et közelről (tudtam hogy jön, a domb mögül, amikor már közel volt, rástartoltam). A kósza találatok is adnak "respawn pénzt", simán össze lehet hozni egy visszatérést + nem kicsit segíted a csapatot. Gyengébb páncélzatú páncélvadászokat, hasonló AA-s szerencsétleneket is lehet irtani.
-
Dagohun74 #22540 AB nem birnak tobbet a tankok? LoL, majdnem olyan mintha HP-ja lenne. Teljesen más a fizika és a DM AB-ban vagy RB, SB-ben. -
Droughert #22539 Nem semmi, nem olyan rég még vígan nobboztad azokat akik AB-t játszottak, most meg az AB játékmódot fényesíted... -
Molot115 #22538 Az mennyire jó amikor a csapattárs simulatorban tier4-5ben nem ismeri fel a saját vs ellenséges harckocsikat. Mer mondjuk a T44-met párducnak nézi 500 méterről kb. Hát akkor kösz! Válogatás nélkül lő mindenkit mert 2 sarok után már nem tudja merre van az előre, vagy hogy milyen rendezvényen van épp. Aztán aki véletlenül arra jár az biztos ellenség... -
kissssss #22537 majdnem kaptam SMK-ra -75%...... meg még egy -75% fw-190 d-9 is majdnem meg lett.
megint trollkodik velem a játék. -
bgabor911 #22536 épp ezért nem lehet Arcadeban csapattársra rálőni már két hónapja. -
Ha már egyszer meghalsz és nem tudsz normális tankot visszahozni akkor légvédelmit behozni már csak időpazarlás. (kivéve ha Hellcat az ellenfeled) -
Akkor van igazi káosz amikor egy ilyen 10 éves Arcade tomato (senkit sem szeretnék sérteni ezzel a kifejezéssel) Simulator battlesban fordul elő. Szegény kis tudatlan 10 éves német oldalon van velem, de szarrálövi a Tigrisem mert vele szembe jöttem (vonultam vissza) és 1 perc folyamatos chatbe írás után vette észre hogy szövetséges vagyok. Szerencsére ez eddig 3-4x történt csak meg. -
Kurfürst #22533 Ha akarsz menni RB-ben, a légvédelmi cuccok mindenképp kellenek, mert sokszor csak azt tudod behozni, ha viszonylag gyorssan kilőnek. -
Kurfürst #22532 Simben viszont mintha lényegesen könnyebben döglene találattól a legénység, gyulladnának a lőszerek. Keveset játszottam rajta (várakozási idő, egymás folytonos keresgélése) de mintha sokkal gyorsabban pukkant volna az eltalált hk., mint AB/RB-ben. -
Molot115 #22531 Hát én addig játszottam árkádot amíg ki nem tapasztaltam a játékot hogy mi hogy megy. Aztán ott is hagytam gyorsan mert nekem konkrétan az unreal tournament jut róla eszembe!:D egymásnak rohan 500 méterről a két csapat aztán halomra lövik egymást közbe meg 3-4-5 alkalommal újraélednek! Taktikát meg pont emiatt nyomokban sem tapasztaltam egyáltalán. De elfogadom hogy sokaknak meg ez tetszik jobban. Ha tehetném csak simulatort nyomnék de miután kis tierben nem játszok ezért bevagyok korlátozva, úgyhogy maradt a realistic!
Taktikát meg szerintem akkor lehet emlegetni amikor van egy szakasztársad és rendesen mikrofonnal beszéltek egymáshoz. Random csapattársakkal akiket semmi nem érdekel, se a csapat se az ellenség semmi! Főleg árkádba ahová vérengzeni meg vadulni járnak sokan chatbe írt "utasításokkal" nem igazán hiszem hogy bármi elerhető lenne.
Persze tegyük hozzá azt is hogy régen jártam árkádban és inkább tier 1-ben ahol rendszeresen felborítottak meg kilőttek a csapattársaim még mielött eljutottam volna a 2-300 méterre lévő "frontvonalba". Ha azóta más a helyzet vagy esetleg nagyobb tierben sokkal jobb akkor javítsatok. -
bgabor911 #22530 Tudom, én is sokat távcsövezek a domb mögül, de így is bőven vannak olyan helyzetek hogy olyan helyről csapnak ki hogy lehetetlen lett volna kiszúrni, elkerülni. Dehát kinek mi jön be.
Arcadeban amúgy nem bírnak a tankok többet, picit könnyebben mozognak, és vannak markerek, plusz minden slotban lévő tankodat beviheted. Ami arcadeban nagyon idegesítő azok az ideiglenesen repülhető repülőgépek, baromira illúzióromboló, amkor egy csatában négy retard csapódik bele a tankodba a repülőjével. Valamiért Gaijin elégedett vele, mert nem gyomlálják ki. -
Madi92 #22529 Hát én pont ma mentem Ab-t annyit látok, hogy a tankoknak jobbak a "képességei", gyorsabbak is talán. Többet is túlélnek. Nekem meg ez nem jön be. De ezért van AB RB SB, mindenki megtalálja a helyét. Én alapból HC beállítottságú vagyok, ha fpsben lehet úgy menni, hogy egy lövés egy ember, akkor az az én játékom. (Pl: Red Orchestra 2)
Pont ez adja meg az RB SB javát, hogy nem lehet menni előre, mint a gőzmozdony, mert kicsapnak, nézni kell hol vannak a társak, és akkor tudod, hogy onnan valószínűleg nem fognak bántani. Használni kell a periszkópot, domb mögül is ki lehet nézni vele, úgy, hogy maga a tank nem nagyon fog látszani. Ebből a szempontból, mondjuk az SB nem tetszik, mert ott nincs infó a csapattársakról. Ez megint nem jó dolog.
RB a best, nincsenek markerek, de csapatodat látod és még a tankodban is lehet gyönyörködni. -
Madi92 #22528 Wotban is csak azért lehet "taktikázni" mert Hp alapú a rendszer, tehát több esélyed van túlélni helyzeteket, bátrabban bele lehet menni. Míg itt azért meggondolja az ember, hogyha kirak a játék 1000mről rád egy markert, akkor mennyire mászkálsz előre. -
bgabor911 #22527 Taktikai, mert a arcadeban az ellenfelek helyzetének pontos ismeretében a lehető legideálisabban tudod pozícionálni és beforgatni a tankodat. Realisticben ez lehetetlen. És a Realistic tele van teljesen kivédhetetlen helyzetekkel. Például amikor Mozdokon egy kilométerről oldalba vágnak bal oldaladról, a sűrű erdő közepéről. Kiszúrhatatlan, kivédhetetlen. És ez ugye azonnali halált jelent tier4-5ben. Nekem ez nem kell.
Pláne amikor 4-5 ellenséges tank van lővonalban.
Ne értsetek félre, én is sokat mentem Relalisticban még a markerek eltüntetése után is, de egyszerűen tankozásnál nekem az Arcade nagyságrendekkel több sikerélményt,killt és XP-t adott. Nem mindegy hogy Realisticban levadászol egy-két ellenséget mielőtt kilőnének, vagy Arcadeban ötöt-hatot. Pláne most hogy prémium számla nélkül alig ad XP-t a játék. Mikor legutóbb toltam, egy hete, volt egy hét prémium számlám. Prém számla nélkül egy jó meccsre kaptam 1500 XPt, prém számlával 5000 XP-t. Mindjárt jobban hangzik egy olyan környezetben, ahol Tier5-ben fürtökben állnak a 380.000 XP árú tankok. -
Ezért kell egyedül lehozni :D xD -
Dagohun74 #22525 Meg ne felejtsük el azért random csapattársakkal taktika. ritka mint a fehér holló. -
Dagohun74 #22524
-
Madi92 #22523 AB meg a taktika.. :DDD Bocs, de az minden de nem taktika, hogy a felturbózott tankokkal lövöldözöm a pálya másik végén bokor mögötti ellenfelet, ráadásul hajszál pontosan, mert még célozni sem kell. Az taktika. -
foxbat88fx #22522 nem minden esetben :D nagyok ellen HE kell.... -
-
Stefan99 #22520 Szerintem is jobb így. A komolyabb háborús játékokban nincs marker az ellenfél fölött, még fps-ben sem. Aki meg markert akar, ott az árkád. -
KV-2 és HE? Pffff. Az AP a menő :P -
carp3tm0nster #22518 na igen, olyanok is vannak. Mozdok-on kaptam ki egy vágtázó t-34/85 jpanzerrel valami hihetetlen távolból. én sajnáltam a végén szegényt:-) -
foxbat88fx #22517 vagy kurva nagyokat lehet mákolni :D
egyszer kursk-on KV-2-vel lőttem egy 1600méterre lévő mozgó Pantherre!!!!!! És telibe kapta :D naná hogy a HE kicsapta -
Szerintem nagyon is jó hogy nincsenek markerek. Így oda kell figyelni mikor merre mész és nem egyszerűen kirusholni. Aztán ebbe is bele lehet tanulni. Ha úgy van akkor zoom nélkül is kiszúrom az 1000 méterre lévő enemyt. -
bgabor911 #22515 Nem a célzássegítő hiányzik Realisticből (úgy 200 csata után már rááll a kezed és első lövésből eltalálod az ellent), hanem a markerek. Főleg magas tierben, ahol az első bekapott lövés a halálodat jelenti. Ezért sajnos realistic most nagyjából arról szól hogy ki veszi észre előbb a másikat, és lő először. Ami egyy szép nagy, erdős pályán(pl:Mozdok) borzasztó nehéz. Én az ellenséget nagyítóval keressük cécó helyett a WoTban megszokott taktikázós tankcsatát preferálom, ezért játszottam az utóbbi időben arcadeban a tankot. (bár most néhány hétig pihentetem az egészet amíg a randomszerű átütéseket és sebzéseket kjívatják) Ilyenkor el lehet menni repülőzni. -
bgabor911 #22514 Ha a Lee-re gondolsz, az az egyik legtutibb tank ám tier1-ben. Csak ki kell választani hogy a primary ágyút akarod kezelni, külön gombot lehet hozzárendelni a beállításoknál(ez az összes többtörnyos tanknál így van, M6-nál, Mausnál stb). És akkor máris nem kell egyszerre lőni a két ágyúval (azt nem is lehet rendesen) Az M3 Lee azért kemény egyébként mert az a páncélzat és ágyú tier1 körülmények között nagyon erős.
Az M16 egy jó, nagy tűzgyorsaságú légvédelmi szerkentyű, főleg Realistic módban hasznos, ahol a markerek hiánya miatt sokkal többet érsz (repülőgépek ellen) egy nagy tűzgyorsaságú cuccal, mint egy nagyobb kaliberű(40-57mm), de kis tűzgyorsaságú cuccal. -
carp3tm0nster #22513 az ember hamar belejön a célzásba. a végén már szinte az első lövéssel el tudod találni, utána már csak piciket kell korrigálni.
-
Anno Karélián, Irelandon (Ash River), Kubanon ez mindig bejött :D -
Am nem nehéz megszokni hogy felé kell lőni. Régen nekem az volt a taktikám hogy ha közel volt hozzám az enemy akkor a 400m-es csíkkal céloztam rá, ha meg messzebb akkor a 800m-es csíkkal. Aztán a lövedék esését figyeltem hogy korrigáljak lejjebb/feljebb lőjek. -
Majd ránézek amikor jön az új videókártya.