War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.02.26. 11:16:31
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Más. Az árkád bombázás elég jól mutatja a fejlesztők hozáállását, van egy (vélt vagy valót) probléma amit úgy orvosolnak hogy még nagyobbat csinálnak.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.02.26. 10:03:40
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
SMS-ben lehet rendelni aranysast ?? Nem tudja valaki?
Fejlesztés: Tiger H1 ami harckocsiknál nekem még a csúcs. Most betették elé a legújabb patchel a Tiger E késői verziót. 😊 Aztán 3 Királytigris és utána jönne a Maus. Kérdésem az volna. Mondanom sem kell, jól széthúzták ....De nem gond .. Panther 2 nagyon szép, infrás párduc ugyan mit tudhat. És azért az is jó hogy nagyon kamu gépek nincsenek ( csak tervrajzon létezők) a WT-ben. Ez nagyon jó. Remélem így marad. Wot--ot szerintem a nagy változatossága öli meg , meg a sok gyerekes marhaság... 😄 Túlfejlesztettség, meg prémium előny... stb stb.. WT- maradj ilyen , kicsit fejlesztgessék de ami jó azt kár elrontani. *
Elérhető rövidtávon a Maus vagy kellhet az aranysas?
Mennyire jó , mennyire élvezetesebb a magasabb " szint" mivel nem biztos hogy sikeresebb is aki V.-s járgánnyal furikázik. Nekem bejön a Tigris Henschel igaz a késő verzió sincs túl messze. 😊
*Mennyivel élethűbb mint a Wot... ott 3 -4 lövés itt jó ha 2 megvan és vége az ellenfélnek vagy rosszabbik esetben nekem. Le fogja gyűrni a Wot-ot . Repülős része is legyűri a WoW -ot. Mi lesz így velük... az játék , ez szimulátor. Leginkább.
Egy másik kérdés.. 😄 Ugyan melyikben lesznek hamarabb magyar harckocsik, a Wot-ban vagy a WT-ben .. ??? 😄
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
- Pont és csakis 1-2 prémium, sima tank nem
- 1 nap kellett, hogy észrevegyék és javítsák.
Szerintem egy undorító és számomra teljesen elfogadhatatlan üzleti fogás volt az egész.
M46 Tigert a paraszt megveszi mert 6.7-es BR-je nagyon jó (igazából simán hét feletti), erre ideiglenesen kiveszik még be nem lövik a BR-t.
Ez aztán a vásárlók megtévesztése (nem, nem vettem meg, csak az üzletpolitikával nem értek egyet)
Mondjuk te, aki a fejlesztőket lekomcsizod, nagyon nem értem milyen alapon vagy felháborodva...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
nácoid kifejezés meg sértő,provokatív és degradáló gyűjtő név 3 egymástól teljesen vagy kisebb mértékben eltérő fogalomnak.
és mi van azokkal akik mondjuk valamilyen meggyőződésből csak amerikai technikával vagy szovjettel játszanak, őket minek szokás nevezni?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
és nem mellesleg pont a WT az ahol nem kifizetődő több nemzetet vinni ha nincs folyamatos prémium.
Nácoid = német fan, német buzi. A III. Birodalom haditechnikája über, meg a legyőzhetetlen Tigris páncélos bűvöletében élők. Nem feltétlen a politikai meggyőződésük náci.
Szerintem nem olyan nehéz ezt megérteni, de legalábbis könnyebb, mint feljelentést tenni és kinevettetni magad...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A világ nem fekete és fehér ám.
Gratulálok.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
De ha kijonnenek az angol tankok azonnal valtanek, nem szamit mekkora szopas. 😊 A Churchillt imadom, ahogy kinez, de a tobbi is tetszik. A Comet meg egy kivalo tank volt, es harcolt is az utolso ket honapban. Remelem egyszer belerakjak oket.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
olvasgasd a Btk. 227. § (1) 226. §-t
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.25. 14:35:11