War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt én se értem miért kell a "jó fiúknak" többen lenni. Mivel totálisan nác(i)oid vagyok, sokra nem megyek a pershingel. <#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.02.26. 11:16:31

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Eventben legalább lehet tudni mi jöhet szembe.Még ha szar is a balance.Lehet repkedni ami sokat hozzátesz.Jó lenne persze valami limit hogy milyen gépből mennyi lehet.X heavy Y td Z AA ..akkor nem lenne hogy van hat aa az eggyik oldalon míg a másikon egy se , ráadásul repülő sincs.Ez hamar eldönti a csatát.
De miért az eventet tolod a Tigrissel? Mivel ott van a jenkiknek Pershing, nem igazán éri meg. Sima random csatában meg am is simán lehet vele sealclubbolni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Milyen jó hogy az RB eventben 4-el több játékossal kezdhet a "libsi-komcsi" oldal ráadásul ugyanolyan meg jobb heavy tankokat hozhatnak mint a Tiger I, tegnap 6 tank kilövése után elfogyott alólam a tigris, nálunk már kb. csak AAA-k voltak a másik oldalon meg a fele csapat még élt és prímán elvoltak pár heavy tank/sp társaságában. Na persze mindezt kuban mapon nehogy már jól érezzék magukat a "nácoidok". Ez előző alacsonyabb tier eventben jól el lehetett szórakozni mindkét oldalon, de ez így totál szívás.
Más. Az árkád bombázás elég jól mutatja a fejlesztők hozáállását, van egy (vélt vagy valót) probléma amit úgy orvosolnak hogy még nagyobbat csinálnak.
A gyújtóhatását vették lejjebb, azért nem lehet vele ammorackelni. Amúgy elővettem a T32-t ezen felbuzdulva amit bemásoltál. Pontosan ugyanolyan szar, semmivel nem lett jobb a T43 lőszer. Modulokat lehet kilövöldözgetni, meg legénységet egyesével, de sokra mész vele mikor azon a szinten bárki más meg elég ha egyszer meglő és pukk.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.02.26. 10:03:40
"Behind armour effect of APCR T44 shells, APCBC T43 shell and APCR 10,5cm Pz.Gr 40 was increased".

Apám te nagyon el vagy tévedve
Ez hülyeség az elmúlt 3000+ csatám alatt sose volt még ilyen most a sim eventbe már a 5. másodperc után már nem tudok tüzérségi támogatást kérni. Biztos kaptunk a patch-el partizánokat is.

Erre csak annyit : Nagy az isten állatkertje....

AnuluWork
Ezt a Fortresses pályát komolyan gondolták? Bebújik a kisgec az egyik hídperem alá valami nagyobb ágyúval, és kiszed cirka 7-9 tankot úgy, hogy NEM LÁTNI, és MEGLŐNI is csak megkerülve lehet? 😄 Remek pályatervezés. És a Poland map láthatatlan kerítései? Meg az új EEurope map lövészárokrendszere? Belementem T32vel fordulásból véletlenül az új térképen egybe és beleragadt az a szar, és ők a sarat hoznák be? NOOOORMÁÁÁÁLIIIIIS? 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Gratulálok ehhez a gyökéroid elmélethez. Ezt csak az érti gyökérnek, aki annak akarja érteni.

tigrincses
Hali.
SMS-ben lehet rendelni aranysast ?? Nem tudja valaki?
Fejlesztés: Tiger H1 ami harckocsiknál nekem még a csúcs. Most betették elé a legújabb patchel a Tiger E késői verziót. 😊 Aztán 3 Királytigris és utána jönne a Maus. Kérdésem az volna. Mondanom sem kell, jól széthúzták ....De nem gond .. Panther 2 nagyon szép, infrás párduc ugyan mit tudhat. És azért az is jó hogy nagyon kamu gépek nincsenek ( csak tervrajzon létezők) a WT-ben. Ez nagyon jó. Remélem így marad. Wot--ot szerintem a nagy változatossága öli meg , meg a sok gyerekes marhaság... 😄 Túlfejlesztettség, meg prémium előny... stb stb.. WT- maradj ilyen , kicsit fejlesztgessék de ami jó azt kár elrontani. *

Elérhető rövidtávon a Maus vagy kellhet az aranysas?
Mennyire jó , mennyire élvezetesebb a magasabb " szint" mivel nem biztos hogy sikeresebb is aki V.-s járgánnyal furikázik. Nekem bejön a Tigris Henschel igaz a késő verzió sincs túl messze. 😊
*Mennyivel élethűbb mint a Wot... ott 3 -4 lövés itt jó ha 2 megvan és vége az ellenfélnek vagy rosszabbik esetben nekem. Le fogja gyűrni a Wot-ot . Repülős része is legyűri a WoW -ot. Mi lesz így velük... az játék , ez szimulátor. Leginkább.

Egy másik kérdés.. 😄 Ugyan melyikben lesznek hamarabb magyar harckocsik, a Wot-ban vagy a WT-ben .. ??? 😄

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

előre* = hátrafelé, tolatva 😊
Áhá akkor azért kezd el ellenkező irányba menni ha először nyomom a fordulást utána az előrét mint ha először előre 😄
Nohab
A német tankok helyben megfordulását tették bele. Ellentétes irányban tudnak mozogni a lánctalpak.
De annyira szeretném elhinni, hogy véletlen kerültek be ilyen BR-el a prémiumok, DE

- Pont és csakis 1-2 prémium, sima tank nem
- 1 nap kellett, hogy észrevegyék és javítsák.

Szerintem egy undorító és számomra teljesen elfogadhatatlan üzleti fogás volt az egész.
Visszatérve a lentebbi APCR amo témára, a frissítésben lejjebb vették azoknak a hatását. Benzintankot nem gyújtja ki, ammorackre 1-10% esély van vele,
Ezt írtam, hogy a régi BR-el rakták be a prémium tankokat.
Most ez mi?

M46 Tigert a paraszt megveszi mert 6.7-es BR-je nagyon jó (igazából simán hét feletti), erre ideiglenesen kiveszik még be nem lövik a BR-t.
Ez aztán a vásárlók megtévesztése (nem, nem vettem meg, csak az üzletpolitikával nem értek egyet)
Szó nem volt itt semmiféle náci fanról. A nácoidot is csak az érti nácinak, aki azt akarja érteni.
Mondjuk te, aki a fejlesztőket lekomcsizod, nagyon nem értem milyen alapon vagy felháborodva...

Látom már ide is betaláltak a zsidók
DasIsFuck
de 6 tankot kell tierenként megvenni és azt egy évezred gf-be prém nélkül összehozni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

A vége felé már nem nagyon állja meg a helyét, mert 1 T5 tankhoz szükséges RP-ból a másik nemzetet t3-ig kifejleszted fullra.
Azért szerintem a német fan =/= náci fannal. Nem kéne keverni a kettőt. Egyebek mellett ez a "faj" létezik pl. az autók terén is, valakinek a BMW az überautó, meg a hű de német technika. De ettől még nem lesz az illető náci/"nácoid".

Jól írtad. Provokáló. Ti meg ugrotok rá. Pontosan ez a célja. Jó szórakozást!

szovjet = komcsi , amcsi = libsi
De érted, egy JÁTÉK miatt... 😄 Akkor én is nácoid vagyok mert WoT-ban és itt is német tankokkal játszok. Nem pedig azért mert pontos a löveg, jó az átütés és rövid az újratöltési idő (WoT). Meg szimplán tetszenek a nagy dög tankok. De akinek nem inge... 😊
DasIsFuck
A "német fan", "német buzi" meg a "3.birodalom haditechnikája über legyőzhetetlen" kifejezések még véletlen sem egymás szinonímiái.
nácoid kifejezés meg sértő,provokatív és degradáló gyűjtő név 3 egymástól teljesen vagy kisebb mértékben eltérő fogalomnak.

és mi van azokkal akik mondjuk valamilyen meggyőződésből csak amerikai technikával vagy szovjettel játszanak, őket minek szokás nevezni?

AnuluWork
2x szorzó témához. Este hat körül érek haza mostanában. A 2xessel volt egy-egy győzelmem a három nemzettel és elég is volt mára. Ma cirka 10 meccsrevalót qurtam el, csak mert olyan szorzós szart adott, ami 10 meccsig ad 30%ot, nagyrészt főleg a roppant értelmes CRPre. Ez ugyanúgy három nemzet, ugyanannyi RP, csak most 2.5-3 óra lassan. THX GAZSI!

AnuluWork
A T32 kapott új lőszert, a kis gec. 😊

DasIsFuck
Maximum a te elbaszott fejedbe szokás lenácizni azt aki egy tankos-repülős játékba valamilyen okból kifolyólag csak a német oldallal játszik.

és nem mellesleg pont a WT az ahol nem kifizetődő több nemzetet vinni ha nincs folyamatos prémium.

Nem akarom megvédeni, de....
Nácoid = német fan, német buzi. A III. Birodalom haditechnikája über, meg a legyőzhetetlen Tigris páncélos bűvöletében élők. Nem feltétlen a politikai meggyőződésük náci.
Szerintem nem olyan nehéz ezt megérteni, de legalábbis könnyebb, mint feljelentést tenni és kinevettetni magad...

Ettől függetlenül ha valaki csak egy nemzettel játszik, az még akkor sem jelent politikai meggyőződést. Nekem is van olyan ismerősöm, aki WT-ben csak az orosz repülőkkel játszik, semmi mással, és mégsem kommunista. Én is legtöbbször a német technikával tolom, de ezeken felül T4 szinten állok az oroszokkal (tank és repülő is), a többi nemzetnél meg T3 végén. A németek meg ki vannak maxolva repülő oldalon, tankoknál meg a királytigrisekkel szopok.

Valamit variáltak a német tankok irányításán? Ha tolatásból akarok indítani egy fordulót (vagyis nem az előre+kanyarodási irány gombot nyomom meg, hanem a hátra+kanyarodást), akkor pont az ellenkező irányba kezd fordulni a tank, mint ahogy a megnyomott gomb szerint kéne. Kicsit nehéz elmagyarázni, de ez eddig tuti nem így volt, és most is csak a németeknél van így.

Remek, most már RB-ben is ilyen fos mixelt csaták vannak? A segédcélkeresztet nem akarják még esetleg behozni oda is? Már már csak az különbözteti meg a randomtól...

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Én semmi ilyet nem mondtam. Én a divatos magyar németfanokról beszéltem, akik csakis német gépekkel hajlandóak menni, mert csak. WoTban ugyanúgy megvannak mint a War Thunderban. Őket szokásd nácoidoknak nevezni. Azt is leírtam hogy én is megyek német gépekkel, sőt, Tiger II H-m és MiG-15Bisem van németeknél.

A világ nem fekete és fehér ám.

Tehát szerinted ha valaki a német tankokkal játszik, az náci. Viszont ez fordítva is igaz. Ha te a ruszki tankokat tolod, akkor kommunista vagy.

Gratulálok.

<#smile> <#eljen>

Garou
Szerintem tomegevel vannak ateista jatekosok, meg liberalis jatekosok is a nemet oldalon, de keresztenyek is lehetnek, sot, kanadai zaszlot is lattam mar nemet tankon, es szerintem nok is jatszanak neha. Meg az orosz reszen is biztos akadnak nacioidok. Meg antinacioidok. A viz meg vizes.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Én tolom mindhárom nemzettel, ahogy repülősben is mint az öt nemzettel. Én a gépekért tolom, nem valami idióta ideológiai miatt.

Master91
államvizsgáddal gyönyörűet villantottál azért <#nevetes1>
Nem olvasgatom, köszi, be kellett tanulnunk államvizsgára, meg még száz másikat is, akkor bőven elég volt.

Garou
En is nemetekkel tolom, de nem a politika miatt, hanem mert nagyon tetszenek azok a megoldasok, ahogyan anno a tankjaikat osszrektak. Tigrisben volt pl felautomata valto, automata tuzoltorendszer, stb. Hozza a Zeiss optika Krupp acellal megtamogatva... tetszetos.
De ha kijonnenek az angol tankok azonnal valtanek, nem szamit mekkora szopas. 😊 A Churchillt imadom, ahogy kinez, de a tobbi is tetszik. A Comet meg egy kivalo tank volt, es harcolt is az utolso ket honapban. Remelem egyszer belerakjak oket.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Master91
lol ez mi?
Dehát nem vagy a helyemben. Így jártál. Azért ne szomorkodj!

a helyedben nem nagyon ugrálnék ám................Gáborom
olvasgasd a Btk. 227. § (1) 226. §-t
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.25. 14:35:11
Ezt tárgyaltuk mi is a haverokkal tegnap, a 2X szorzó kivevésével az egyik legnagyobb motívációs faktort nyírták ki ivánék.

Na így a 2x-es szorzó megszűnése taccsra tette a motivációt a játékra, napi 1-2 kör elég is : /
Ne tedd.Ez a kedvenc kifejezése és egyben az egyetlen egy is. 😊

Legalábbis megpróbálhatod, kis ostobám. A szervek azért érdekesen fognak nézni rád.