War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wager-t most kaptam először 😄
legalábbis én nem görcsölök rá, hogy most ezt vagy azt kell teljesítenem a wager-ben, úgy vagyok vele h úgysem sikerül 😄
kicsit késett a dolog, bár engem nem érdekelnek a repcsik annyira....
MÁS:
Ti összegyűjtitek ezeket, vagy aznap elveritek őket? <#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
http://www.kephost.com/image/FMnJ
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.03.01. 09:11:10
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ha simbe is be lenne vezetve a pontozós rendszer és lehetne tigris,párduc mellé ezeket vinni úgy nem lenne rossz, de így nincs különösebb motivációm egy jóval gyengébb tankal menni ami ráadásul ugyan abba a tierbe játszik mint a tigris párduc.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
még mindig semmi XD
nem nagyon érdekel amúgy 😄 ez nem wot.... itt úgy is tankozok....
kiírta hogy II-nél tartok, de repcsit azt nem kaptam
7 győzelem kell összesen
harmadiknál kapsz 50k pénzt
az ötödiknél és a hetediknél ezek közül 1-1et: He 112B-2, DB-7 or LaGG-3-23
szóval 50k pénz és 2 kicsi prém repülő 😊
ja és márc. 2-ig megy
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.02.28. 20:45:43
http://warthunder.com/en/news/2889-news-head-start-for-the-war-thunder-mastermind-quiz-en
lehet nyerni.... kaptam is kódot, beváltottam, de hogy mit kaptam azt nem tudom XDDD
De persze jobb választás volt behozni az E változatot, hogy még inkább szopassák az embert egy újabb felesleges 50k rp grindel.
Ráadásul jóval lassabb is az E toronyforgása is ami meg inkább élvezetetssé teszi a tankot a 6.0-s br mellett.
Ellenkező esetben szvsz nincs értelme velük menni.
pl ott a stug 3,jpz4 l/48-al.
Én nem látom értelmét kidobni 110k creditet a jpz4-re.
Inkább kifejlesztem más tankokkal a l/70-es jpz4-et ami ad is vmi pluszt a stug 3-hoz képest.
meg a td-k nem igazán fognak meg ebben a játékba, annyira legalábbis nem hogy átszenvedjem magam rajtuk.
Elég nekem a párduc,tigris vonal azok is ugyan azzal az ágyúval vannak felszerelve, szóval sokat nem vesztek velük.
Is-1 vagy 2-t sem lehet máshol átütni a 88-as ágyúval szemből csak a tornyon, azt is egy igen kis részen kell eltalálni, hogy sikerüljön.
De ott a lehetőség, E2-nél nincs.
Ez a lényeg, semmi több.
Ha lenne apcr más lenne a helyzet, de azt a tigris csak 6.0-n kapja meg.
Igen lehet védekezni ellene,ha látod merről lő, de van esélye+mint mondtam apcr-el ott lövi át ahol akarja legyél te bármilyen szögbe.
Fordítva ez nem igaz, amit már korábban leírtam, kár hogy ezt nem akarod megérteni, de akkor minek is folytassuk?
Látom soha nem ültél még 76-os Jumboba. Egyáltalán nem agilis (a standard sherman felfüggesztésre és motorra van rárakva kétszer annyi páncél), és alap lőszerrel csak néha és testközelből üti át a Tigrist, ha jó a szög is mellé. Van egyáltalán tier3-4 amerikai tankod?
De mondjuk a nácoidok mindig sírnak, ha az ellenségnek van esélye. Szerintük az a normális amikor a dicső Tigris horda veszteség nélkül legyilkolja az ellenséges csapatot. Nem kommentálnám ezt a hozzáállást.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ez direkt sz*patás még pluszban?
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Miért játszana valaki panzer 4 g,h,j vagy stug 3,jagdpanzer 4-el?
Amilyen br-t kapnak ezek, semmi értelme játszani velük.
Pont az E2 lenne az ami miatt kellene az apcr a tigris h2-nek.
Meg aztán a tigris ugyan úgy bekerül 6.7-be csak neki nincs 190-et beütő apcr.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
jp meg kt egy br-el magasabb.
az összes 5.7-es német 7.5cm-es ágyúval rendelkezik a tigrist kivéve.
190-es átütésű lövedéket is kap, míg a tigris h1-en nincs apcr.
De a párduc d-n sincs apcr és az is 5.7
ui: az IS1 az 5.7-es
Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2015.02.28. 15:08:45
A kis jumbo 10 méterről se lövi ki a tigrist. A sima 76-os sörmik is csak leginkább oldalról. Szerintem még egyikkel se játszottál
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mondom, az SWG NGE patch óta, különösen a kétszeres kivételével mmot így nem csesztek el. Máig nem értem, hogy ha egy faszom tank elit, akkor mifaszért nem lesz automatikusan kifejlesztve a hozzá bekerült vagy átalakított modulválaszték? T5ben egy-egy 80 ezres modul van hogy 150k is van. A Kugel javítása 15k+. Nagyon elqurták. És közben ilyeneket dobál hozzám 2xes helyett:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

... meg 5126 pontra, 11 kilőtt járműre, meg assisstok tömege adott 3936 rpt. Nooormális? Ráadásul győztünk is ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.28. 13:58:40
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Minap volt olyan, hogy oldalról kapott 2-t,hátulról is és semmi, kigyulladt meg lefulladt, de megjavította és ment tovább.
Legjobb az, hogy itt még csak a tornyon sem lehet átütni, ugye orosz tankokon legalább a torony mindig 1 lövés garancia volt ha máshonnan nem is de oldalról,hátulról.
és 5.0-s br-je van ami vicc.
Ennyi erővel a tigris h1 is lehetne 5.0-s és az e változat meg 5.7.
Ha jól tudom az IS-1 is 5.0-s meg a t34-85 szóval nem értem ha a közvetlen vetélytársai lejjebb kerülnek akkor a tigris úgy, hogy még apcr-t sem kap miért 5.7.
vagy ezen tankok miért vannak lejjebb.
Helyette ezen tankokkal szemben panzer 4-ek vannak szembe álítva ami minden csak nem egy kategória a fentebb említett tankokkal.
srácok 8-10 killeket nyomattak vele sim-ben pf 😄