War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért a credit meg xp booster az elég fasza tud lenni ha jó csatát fog ki az ember....
wager-t most kaptam először 😄
kb annyira lényegtelenek, hogy csak bekapcsolgatom szépen aztán lesz ami lesz 😄
legalábbis én nem görcsölök rá, hogy most ezt vagy azt kell teljesítenem a wager-ben, úgy vagyok vele h úgysem sikerül 😄
mindegy... ma reggel beléptem és megkaptam az egyik repcsit 😄
kicsit késett a dolog, bár engem nem érdekelnek a repcsik annyira....

MÁS:
Ti összegyűjtitek ezeket, vagy aznap elveritek őket? <#zavart1><#zavart1>
http://www.kephost.com/image/FMnJ
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.03.01. 09:11:10
Master91
és tankokkal kell győzni vagy repülőkkel? vagy teljesen mindegy?
nah mégis csak jó valamire ez a faszbuk, meglett a HE112-b1/U2 és a DB-7 brit ágból <#beka3>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Nohab
Segített, köszönöm!
Lépj ki-be. Szerintem akkor aktiválódik.

Nohab
Beírtam a kódot, de a játékban nem aktiválódik a küldi. Másnak is volt hasonló?
DasIsFuck
Én ezt nem vitatom, de számomra értelmetlenek.
Ha simbe is be lenne vezetve a pontozós rendszer és lehetne tigris,párduc mellé ezeket vinni úgy nem lenne rossz, de így nincs különösebb motivációm egy jóval gyengébb tankal menni ami ráadásul ugyan abba a tierbe játszik mint a tigris párduc.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

most lett meg a 7. 😊
még mindig semmi XD
nem nagyon érdekel amúgy 😄 ez nem wot.... itt úgy is tankozok....
passz, én még egyet nem bírtam nyerni xD
Jó köröket lehet menni stug3 pz4 kombóval is és a kihívás is nagyobb. Kis pályákon nem is mindig lehet kihasználni a nehéz tankokat.
most van meg az ötödik...
kiírta hogy II-nél tartok, de repcsit azt nem kaptam
Ahogy megismerem az USA járgányokat, úgy lesznek egyre kevésbé OP-ok.
Pár napos kép. Egyszerre lőttünk. Én őt ki, ő meg engem meg. Természetesen a csövemet feketére. De ezen már csak röhögök.
Megint kezdődik egy nézeteltérés egy játék miatt. Tigrissel már szedtem ki Is1 és 2-est is szemből, és a testét lőttem nem a tornyot. Hogy miért ment át azt nem tudom. Lehet Fortuna (Ganjin) nekem osztott jó lapokat vagy az ellennek akkor rosszat. A 2x szorzó nekem is hiányzik. Vegyesen megyek mindenféle tankkal, de ha felránt a játék (mióta sikeresen beraktam az online rádiós dolgot, azóta egyre ritkább), akkor Párduccal sim módban. Akkor mindig jól teljesítek, jöhet usanka vagy orosz. Átálltam a megkerülő mozgásra, és a szokatlan helyekről történő támadásra. Így elkerülöm, hogy a szemből kelljen áterőszakolni a egy-egy lövést, mindenféle "StalinWood"-dal felszerelt csodán. Most azon kezdtem el gondolkodni, hogyan lehetne az új sim enventen megvalósítani egy FAC (forward air controller) dolgot.
ha megcsinálod és aktiválod a kódot akkor kapsz egy eventet 😊

7 győzelem kell összesen
harmadiknál kapsz 50k pénzt
az ötödiknél és a hetediknél ezek közül 1-1et: He 112B-2, DB-7 or LaGG-3-23
szóval 50k pénz és 2 kicsi prém repülő 😊
ja és márc. 2-ig megy
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.02.28. 20:45:43
Master91
tigrisről annyit tudok elmondani, hogy nagyokat kurjantok mikor Kv-2vel egy lövésezem a sofőrnyíláson át, és szitkozódok mikor a másik tankjaim ellen jön 😄
csináljátok meg a quiz-t 😄
http://warthunder.com/en/news/2889-news-head-start-for-the-war-thunder-mastermind-quiz-en
lehet nyerni.... kaptam is kódot, beváltottam, de hogy mit kaptam azt nem tudom XDDD
DasIsFuck
Vagy csak szimplán adni a h1-nek egy apcr lövedéket.
De persze jobb választás volt behozni az E változatot, hogy még inkább szopassák az embert egy újabb felesleges 50k rp grindel.
Ráadásul jóval lassabb is az E toronyforgása is ami meg inkább élvezetetssé teszi a tankot a 6.0-s br mellett.

DasIsFuck
Én max eventeken játszanám őket, ahol nincs tigris párduc.
Ellenkező esetben szvsz nincs értelme velük menni.
pl ott a stug 3,jpz4 l/48-al.
Én nem látom értelmét kidobni 110k creditet a jpz4-re.
Inkább kifejlesztem más tankokkal a l/70-es jpz4-et ami ad is vmi pluszt a stug 3-hoz képest.
meg a td-k nem igazán fognak meg ebben a játékba, annyira legalábbis nem hogy átszenvedjem magam rajtuk.
Elég nekem a párduc,tigris vonal azok is ugyan azzal az ágyúval vannak felszerelve, szóval sokat nem vesztek velük.

A 75mm-es L/70es már át tudja lőni a Jumbot a testen szemből különösebb gond nélkül(ezért kell forgatni). A Tigris H valóban nem. Ezért kéne a Tigris H-t 5.3 BR-re levinni, a Tigris E-t pedig 5.7-re, a KV-85 és IS-1 mintájára.

DasIsFuck
Tudod engem hidegen hagy az, hogy mennyire szenvedés eljutni eddig-meg addig.

Is-1 vagy 2-t sem lehet máshol átütni a 88-as ágyúval szemből csak a tornyon, azt is egy igen kis részen kell eltalálni, hogy sikerüljön.
De ott a lehetőség, E2-nél nincs.
Ez a lényeg, semmi több.
Ha lenne apcr más lenne a helyzet, de azt a tigris csak 6.0-n kapja meg.

DasIsFuck
Van elegendő átütés ami átütheti, ennyi.
Igen lehet védekezni ellene,ha látod merről lő, de van esélye+mint mondtam apcr-el ott lövi át ahol akarja legyél te bármilyen szögbe.

Fordítva ez nem igaz, amit már korábban leírtam, kár hogy ezt nem akarod megérteni, de akkor minek is folytassuk?

"az e2 alap lőszerrel is beütheti a tigrist, fordítva ez nem igaz és ő az agilis közepes tank nem a tigris"
Látom soha nem ültél még 76-os Jumboba. Egyáltalán nem agilis (a standard sherman felfüggesztésre és motorra van rárakva kétszer annyi páncél), és alap lőszerrel csak néha és testközelből üti át a Tigrist, ha jó a szög is mellé. Van egyáltalán tier3-4 amerikai tankod?

De mondjuk a nácoidok mindig sírnak, ha az ellenségnek van esélye. Szerintük az a normális amikor a dicső Tigris horda veszteség nélkül legyilkolja az ellenséges csapatot. Nem kommentálnám ezt a hozzáállást.

Csakhogy amíg el nem éri valaki a nagy Jumbot addig végig szopás az amcsi T3. Nincs olyan tankjuk ami veszélyeztetné a Tigrist. Szóval aki végig szenvedi magát T4ig a Tigris hordákon az szvsz megérdemli, hogy egy ő is azt érezhesse amit a Tigrisek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Azok a szerencsétlenek, akiknek még nincs Ktiger Porsche toronnyal ellenben arra gyúrtak, de most hogy berakták a Tiger E-t elé és most azt IS ki kell fejleszteni, hogy meglegyen a KT, azok mit mondjanak????
Ez direkt sz*patás még pluszban?

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Én (SB-ben) sokkal élvezetesebb csatákat játszok a Pz IV-esekkel, meg a Jgdpz IV-el, mint a Tigrissel.

Szoktam pzIV el, tigrissel a nyilt pályákon megyek pl.: Mozdok.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

DasIsFuck
Eleve mi értelme tigris és párduc-on kívül mással menni?
Miért játszana valaki panzer 4 g,h,j vagy stug 3,jagdpanzer 4-el?
Amilyen br-t kapnak ezek, semmi értelme játszani velük.

DasIsFuck
Azért megy a sírás, mert a tigrissel nem lehet az e2-t bántani, míg neki ugyan abba a br osztásba van egy 190+-ot beütő apcr lőszere, addig a tigris ezt csak 6.0-án kaphatja meg.(meg az e2 alap lőszerrel is beütheti a tigrist, fordítva ez nem igaz és ő az agilis közepes tank nem a tigris)
Pont az E2 lenne az ami miatt kellene az apcr a tigris h2-nek.

Meg aztán a tigris ugyan úgy bekerül 6.7-be csak neki nincs 190-et beütő apcr.

De mièrt menne mással mikor 75 ágyú lőszere semmit nem èr. Három lövès kell hogy kicsináljon valamit.

És hogy is néz ki egy 5.7-es csata? 10 Tigris + az aprólék, szóval nem sok 75-ös van egy csatában. A nagy Jumbo meg állandóan feldobódik 6.7-re. Meg nehogy azért menjen már a sírás mert valami bántani tudja a Tigrist, ami végig rapel minden amcsi tankot.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

PLaci
Valószínűleg minden n00b ezekkel fog repülni minimum napokig. 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Már egy év alatt is jóval élvezetesebb játékot csináltak mint a wot x év alatt.( sim mixed...mondjuk ruszki balance van) Ez persze az én véleményem :-) Az meg olyan mint a segg...ugye ahogy a mondás tartja :-)
DasIsFuck
tigrisen kívül nincs is olyan tank amin nem 75-ös ágyú lenne.
jp meg kt egy br-el magasabb.
az összes 5.7-es német 7.5cm-es ágyúval rendelkezik a tigrist kivéve.

DasIsFuck
de a másik e2-s ami egszinten van a tigrissel meg szinte minden tekintetbe erősebb nem is kicsit a tigristől.
190-es átütésű lövedéket is kap, míg a tigris h1-en nincs apcr.
De a párduc d-n sincs apcr és az is 5.7

Nyilván ismerni kell azokat a pontokat ahol robbantani lehet őket. Mellesleg a 76-os sörmik nem sok olyan tankot látnak amiken 75-ös gun van.

A shemanok nyelik a lőszert mint kacsa a nokedlit, ráadásul a 75mm pzgr39 továbbra is akkorát pukkan mint egy petárda.

Az IS-2 szerintem durvák lettek. 1 lövéseznek bárhonnan még a ferdiből is kiszednek 1km túlról.

De most komolyan. Lehet h nem könnyű kilőni a kis jumbót, de a 75mm-es meggymag köpködővel ő se tud semmi kárt sem okozni. Esetleg ha bekerülnek a Pz IV-ek a csatába. A Tigriseket még oldalról is alig bírja átvinni.
ui: az IS1 az 5.7-es
Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2015.02.28. 15:08:45

Gazsitól ennyi telik, az is csoda, hogy ennyi idő elteltével egyáltalán van végre bármi nyoma a koszolódásnak. 😄

He?
A kis jumbo 10 méterről se lövi ki a tigrist. A sima 76-os sörmik is csak leginkább oldalról. Szerintem még egyikkel se játszottál

JethroHUN
Ez feature?? Mert akkor iszonyat szarul van megcsinálva. Hogy néz már ki a Pershing, M103, IS-3 MG (első kép arról)mintha paintben festékes vödörrel lett volna átszínezve.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

csak úton szabad velük haladni nem a sárban és akkor szép patyolat tiszta marad 😄
Arra gondolsz hogy a sártól koszosodnak? Mert ez így működik 😊
JethroHUN
A 1.47 patch óta jelent meg egy a tankokat érintő grafikai probléma. Másnál is? Galéria pár képpel. Hol kell ilyen hibát bejelenteni? A tankok fos színűvé válnak idő teltével a csata közben.

AnuluWork
Most kb. el van kurva rendesen, kivétel a "Tiger". Na az egy vicc. De elqurt a gazsi kb. minden lőszert. Csak figyelem, hogy IS2 és a TDk 122eseivel picurikat néha-néha csak belesebez valamibe, de főleg lepattanózik. Ezt kb. a patch mínusz két kis update óta érzem. Roppant zavaró egy ekkora ágyútól. Olyan lövedékek sebeznek lófaszt, melyek korábban tényleg úgy néztek ki, mint egy lövedék. Az új térképek pedig így redizájnolva katasztrófálisan szarok lettek. Több a lövészárok, mint egy I. VHs filmben. A Fortress spawnja is borzasztó, de kb. amihez hozzányúltak, elqurták. Amerikai és német tankokkal persze az új térképek kapcsán jobb a helyzet, de ahol alig vagy keveset lehet függőlegesen baszqurálni az ágyúval, vagy lassú a töltés, annak a nemzetnek a Mozdok pályán spec esélye sincs sok. Picit erősítették a németeket, jobban és nagyobbat durrannak a lőszereik, az amcsiknál visszavettek, de ott a reload és a függőleges értékek remekek.

Mondom, az SWG NGE patch óta, különösen a kétszeres kivételével mmot így nem csesztek el. Máig nem értem, hogy ha egy faszom tank elit, akkor mifaszért nem lesz automatikusan kifejlesztve a hozzá bekerült vagy átalakított modulválaszték? T5ben egy-egy 80 ezres modul van hogy 150k is van. A Kugel javítása 15k+. Nagyon elqurták. És közben ilyeneket dobál hozzám 2xes helyett:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

... meg 5126 pontra, 11 kilőtt járműre, meg assisstok tömege adott 3936 rpt. Nooormális? Ráadásul győztünk is ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.28. 13:58:40

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

DasIsFuck
E2 ami igazán undorító, azt tigrissel nem lehet szemből sebezni.(de párduccal is csak a gépuskafészeknél)

Minap volt olyan, hogy oldalról kapott 2-t,hátulról is és semmi, kigyulladt meg lefulladt, de megjavította és ment tovább.
Legjobb az, hogy itt még csak a tornyon sem lehet átütni, ugye orosz tankokon legalább a torony mindig 1 lövés garancia volt ha máshonnan nem is de oldalról,hátulról.
és 5.0-s br-je van ami vicc.
Ennyi erővel a tigris h1 is lehetne 5.0-s és az e változat meg 5.7.
Ha jól tudom az IS-1 is 5.0-s meg a t34-85 szóval nem értem ha a közvetlen vetélytársai lejjebb kerülnek akkor a tigris úgy, hogy még apcr-t sem kap miért 5.7.
vagy ezen tankok miért vannak lejjebb.

Helyette ezen tankokkal szemben panzer 4-ek vannak szembe álítva ami minden csak nem egy kategória a fentebb említett tankokkal.

sim eventen én is lövöldöztem ki shermanokat pz4H-val, az undorító az a pershing volt az előző eventben
srácok 8-10 killeket nyomattak vele sim-ben pf 😄
JethroHUN
Hülyeségeket beszélsz. Játsszál már velük, majd aztán alkoss véleményt.