Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor911 #22527 Taktikai, mert a arcadeban az ellenfelek helyzetének pontos ismeretében a lehető legideálisabban tudod pozícionálni és beforgatni a tankodat. Realisticben ez lehetetlen. És a Realistic tele van teljesen kivédhetetlen helyzetekkel. Például amikor Mozdokon egy kilométerről oldalba vágnak bal oldaladról, a sűrű erdő közepéről. Kiszúrhatatlan, kivédhetetlen. És ez ugye azonnali halált jelent tier4-5ben. Nekem ez nem kell.
Pláne amikor 4-5 ellenséges tank van lővonalban.
Ne értsetek félre, én is sokat mentem Relalisticban még a markerek eltüntetése után is, de egyszerűen tankozásnál nekem az Arcade nagyságrendekkel több sikerélményt,killt és XP-t adott. Nem mindegy hogy Realisticban levadászol egy-két ellenséget mielőtt kilőnének, vagy Arcadeban ötöt-hatot. Pláne most hogy prémium számla nélkül alig ad XP-t a játék. Mikor legutóbb toltam, egy hete, volt egy hét prémium számlám. Prém számla nélkül egy jó meccsre kaptam 1500 XPt, prém számlával 5000 XP-t. Mindjárt jobban hangzik egy olyan környezetben, ahol Tier5-ben fürtökben állnak a 380.000 XP árú tankok.