War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért annak örülnék ha pl sim módban ha tracker-el "zoomolok", ott úgysem működik mert fix a nézet akkor arra feldobná a távcsövet és tudnám használni szépen
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
1. tracker-el nem lehet használni sajnos 😞
2. nézelődsz vele és ha kattintasz akkor oda viszi magától a tornyot ahova "célzol", lőni ugye nem lehet ilyen nézetben természetesen mert messzebbre látsz mint a sima célzó nézettel, viszont van egy kis bug
amikor távcső nézetre váltasz akkor a tornyot elforgatja magától úgy 15 fokot balra valamiért, úgyhogy ha csak nézelődsz és visszamész a sima nézetre akkor mindig kicsit odébb forgatja ami elég idegesítő 😄
annyira de annyira fölösleges volt belerakni ezt a mozgó fémbunkerhulladékot.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
A parancsnok távcsőnézetével kapcsolatban még bizonytalan vagyok.
Az nagy pozitívum, hogy egyáltalán van. A másik nagy pozitívum, hogy nagyítani is lehet rajta. Harmadik nagy pozitívum, hogy egyetlen kattintással, a tank torony oda fordul és céloz, ahová nézünk a távcsövön keresztül.
Egyetlen apróság, amit - még - hiányolok, hogy a távcső optikai osztása nincs feltüntetve. Ez még nagyon jó lenne. Ha bele néztek egy távcsőbe, jó ha már ott is lehet távolságot megbecsülni. No de ez is már nagy előre lépés.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2015.02.24. 13:36:00
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.02.24. 13:35:18
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
legalábbis úgy néz ki
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.24. 06:01:42
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
realusztikusba meg már kilóméterekről látják a name tage-et és ezer és egy lövés rád hullik vakon is.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ott jóval kevésbé fog ez idegesíteni szvsz.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
A szombat délutánom rászántam, hogy húzzak kicsit a német masinákon, de kora estefelé már a sírás kerülgetett, mert minden meccs abból állt, hogy valaki megkarcol -> löveg fekete -> javítás -> halál. Akkor hagytam a francba az egészet mikor egy T-34 mellém lőtt egy jó méterrel, láttam, hogy ott porzik a talajon a lövedék, vissza akarok lőni, de már írta is, hogy az bizony nem fog menni kisöcsém.
Játszom minden nemzettel, arcade-ot, realisticet, meg simulatort is, mikor mihez van kedvem, de sehol nem tapasztalok ilyen mértékű sérülékenységet csak a német ágnál. Agyrém.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
poland map teli van az ilyen szutykos kerítéssel.
Az IS 2 konkrétan tőlem egy méterre ment el és nem vett észre igaz mikor oldalba lőttem az undemaged volt 1 méterről de mind1,de a lényeg hogy ott álltam középen és alig bírtak velem baszki😊
A végén egy su-100 végzett velem egy lövéssel úgy hogy átlőt egy házon ami a kemény hogy még a visszajátszás is mutatta ahogy bemegy a golyó a házba átmegy a szobán majd kijön és eltalál😊
Nagyon kis buták ezek 😊
Egyedül az oroszok ellen tudtuk győzni vagy szoros csatát vívni de az amcsi ág az olyan hogy kb 4 perc múlva már a spawn pontnál vannak.
Az sem sokat segít hogy a 40 tonnás m26 pershing amerikai közepes tank pontosan ugyan akkora BR. kapott mint a 70 tonnás Tigris 2 nehéz tank,és simán van olyan erős és mivel CSAK közepes tank ezért kétszer is mehetsz vele szimulátorban. Elvileg a panther német közepes tank lenne az ellenfele nade azt hagyjuk.....
A panther A-val mikor rálőttem az m26ra simán pattintott ő meg a front páncélomon át feketére lőtte a tornyot az ágyút meg a motort ami ki is gyúlladt...Utána jött a T32 amcsi nehéz tank amivel szintén nem tudtam mit kezdeni mert olyan is van nekik ugye..
Kérdés: Mitől függ, hogy milyen repülőt kapsz assaulterként? Mert nem mindegy, hogy egy 2 rakétás FW-t vagy egy 8 rakéta / 4 bomba felszereltésű IL-2-t.

A bekarikázott részen 30mm-es páncél van csak, nagyon szeretnek a repeszek lefelé a gunner/loader felé menni. (érdekes módon nem pattannak le sosem pedig elég érdekes szög) Első lövésre szinte mindig meghal az egyik 2. 3. lövésre pedig pukkan. A gond csak az, ha az ember tudja is vezetni és kihasználva a gun depressionját elrejti ezt a részt.
M6A1 egyik kedvenc tankom, de egyetlen nagy hibája van:

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.02.22. 16:18:55