War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fura Alak
Valamit variáltak, de a videó hazudik... X2 5600+ -os procival a HD2650XT -m eddig se muzsikált úgy, mint szerettem volna, de most gyakorlatilag 1/3 -al esett az FPS -em....

Látom kijött a peccs... B-29-nél lesz az unlockolható bombaterhek között atom is? <#idiota>

Közben rájöttem! 😊
Amelyiket akarod
Melyik gombot kell hozzárendelni?
a dobozok hogyan működnek? veszel egyet és random mit dobhat? és vannak fix dolgok benne?
Trucker39
Azért mert nem rendeltél .... még ... hozzá gombot.

Járművezető nézet melyik gombbal lehet előhozni, és a távcsövet? Én már végignyomkodtam mindent de nem hozza be! 😄
Na ha nem egér gombra rakom akkor békén hagyja a löveget és ott marad ahonnan indultam 😊

Azért annak örülnék ha pl sim módban ha tracker-el "zoomolok", ott úgysem működik mert fix a nézet akkor arra feldobná a távcsövet és tudnám használni szépen
Az SB változott vagy maradt a markeres minimap?

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Trucker39
Nos, közben rájöttem. A leosztás mértéke teljesen megegyezik a löveg irányzó optikájának skála osztásával, csak a számok nincsenek rajta feltüntetve.

Ez a távcső... elég fura

1. tracker-el nem lehet használni sajnos 😞

2. nézelődsz vele és ha kattintasz akkor oda viszi magától a tornyot ahova "célzol", lőni ugye nem lehet ilyen nézetben természetesen mert messzebbre látsz mint a sima célzó nézettel, viszont van egy kis bug
amikor távcső nézetre váltasz akkor a tornyot elforgatja magától úgy 15 fokot balra valamiért, úgyhogy ha csak nézelődsz és visszamész a sima nézetre akkor mindig kicsit odébb forgatja ami elég idegesítő 😄
bőven elég lesz a 75mm lőszert kilőni az ágyú mellet a toronyban és instant pukkanás... vagy ha valamilyen csodával határos módon ez nem történne meg akkor a robbanás ereje megy lefelé szépen a motortérbe és instant gyulladás.......

annyira de annyira fölösleges volt belerakni ezt a mozgó fémbunkerhulladékot.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Trucker39
Tetszik a járművezető nézet.

A parancsnok távcsőnézetével kapcsolatban még bizonytalan vagyok.

Az nagy pozitívum, hogy egyáltalán van. A másik nagy pozitívum, hogy nagyítani is lehet rajta. Harmadik nagy pozitívum, hogy egyetlen kattintással, a tank torony oda fordul és céloz, ahová nézünk a távcsövön keresztül.
Egyetlen apróság, amit - még - hiányolok, hogy a távcső optikai osztása nincs feltüntetve. Ez még nagyon jó lenne. Ha bele néztek egy távcsőbe, jó ha már ott is lehet távolságot megbecsülni. No de ez is már nagy előre lépés.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2015.02.24. 13:36:00

JethroHUN
Már bennük van. APCR.... 1500 SL / db De csak 100-500 méter között veszélyes az átütése. (papíron)
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.02.24. 13:35:18

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Master91
főleg hogy kapnak valami jó lőszert is úgy rémlik
JethroHUN
Úgy fogják 1-hitelni a T-54-ek szemből, hogy öröm lesz olvasni a sok sírást.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Trucker39
Mondjuk ez jól néz ki.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Akkor brühühü.... gazsinak meg 1 tockost.

nem is fogják.

Jagdtiger lövegpajzsát nem javították. 😞

Trucker39
Majd meglátjuk. Több mint 1 GB ballag lefelé nálam frissítés gyanánt.

Nekem 10%-ost adott 1 napra. Nem jó
vannak helyette ezek a szabadon felhasználható inventory bónuszok
legalábbis úgy néz ki
"Everyday login awards and awards for tournaments have been added (these will be replacing the x2 bonus for the first victory)".Ha tudja mi lesz az everyday login awards és tudja hogy rosszabb lesz mint a 2x-es szorzó akkor megértem.Inkább nem kommentálom.

ez most komoly?

Nincs több First Win of the Day... fasza 😞
Low setting-el variáltak a video alapján vagy mi fene? Nem teljesen tiszta. Mintha fixálták volna a minimumot.

http://warthunder.com/en/news/2880-update-1-47-big-guns-en
Szerintem a T32-őn már rénézésre látszik hogy bele se szabad ülni amíg nem javítják. Rossz BR, rossz lőszer, no APCR.

AnuluWork
Szerintem, a következő patchel vagy felviszik a Pershing BRjét, és le a T32 BRjét, vagy adjanak neki tényleg valami jobbfajta lövedéket, mert ez így tarthatatlanná válik. 30ks modulok ezen a T32n, miközben sorra adja a BR8as tankokat amelyeket nem tud átlőni csak ha az oldalába megy? Nem tudom ki találta ki, de nem játszott BR+-1ben vele, csak T4ek ellen, az tuti. A Pershing viszont nem BR 6.7. Sima 7.0 minimum.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.24. 06:01:42

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

simben játszom kizárólag

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

DasIsFuck
de ott kevesebb alkalommal lőhetnek rád😄

realusztikusba meg már kilóméterekről látják a name tage-et és ezer és egy lövés rád hullik vakon is.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

WinT
Szimben is ugyanez megy, teljesen mindegy milyen módban vagy éppen.
Csak simet megyek.A szar az gúla alakban is szar.Főleg most zavaró hogy alap tankkal megyek így mégvrepair kit sincs...és nem is nagyon lesz
DasIsFuck
Szerintem hanyagoljátok a realisztiket és menjetek simet.
Ott jóval kevésbé fog ez idegesíteni szvsz.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Panther esetén még nem volt olyan meccsem hogy nem lövik el az ágyút. Ha túlélem és sikerül megjavítani, akkor megint az az első amit kilőnek. Teljesen hihető...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Orosz játék...
WinT
Vannak itt mások is akik németekkel játszanak, őket kérdezném: Mi a fészkes fene ez már, hogy a legkisebb karcolásra is azonnal használhatatlanná válik az ágyú csöve?
A szombat délutánom rászántam, hogy húzzak kicsit a német masinákon, de kora estefelé már a sírás kerülgetett, mert minden meccs abból állt, hogy valaki megkarcol -> löveg fekete -> javítás -> halál. Akkor hagytam a francba az egészet mikor egy T-34 mellém lőtt egy jó méterrel, láttam, hogy ott porzik a talajon a lövedék, vissza akarok lőni, de már írta is, hogy az bizony nem fog menni kisöcsém.
Játszom minden nemzettel, arcade-ot, realisticet, meg simulatort is, mikor mihez van kedvem, de sehol nem tapasztalok ilyen mértékű sérülékenységet csak a német ágnál. Agyrém.
Ma engem is felbosszantott a no hud realistic, pedig amúgy élvezni szoktam. Egyet tudtam németekkel nyerni full eső kb 150m látótáv. Látványos volt nagyon. A többinél simán lenyomták hol a tigrisem hol a panther D-m. Sokszor elég béna volt a saját csapat is, polandon és east europon is tele volt a város tigrisekkel hogy aztán simán oldalról vagy hátulról egyesével kiszedegessék őket, hiába írtam a chatbe hogy hol milyen enemy van, mintha lónak zongoráztam volna. A legbosszantóbb mégis az volt amikor mielőtt egy bokron átmentem volna előttem felpattant egy lövedék a földről! ami kiütötte az ágyút + a motort (ezt így hogy?), persze a bokor miatt fogalmam sem volt mi van előttem csak vártam a halált ami egy pershing személyében meg is érkezett hamarosan. Az előző event viszont nagyon bejött a kis P38-al meg Marderrel lehetett aratni 😊
Azért én a T4es német heavykre egy rossz szót sem szólnék.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

az még hagyján, az igazán idegesítő amikor az elvileg átlátszó vaskerítéssel telerakott kőoszlopokon keresztül nem lehet észrevenni az ellenfelet, aztán pislogsz hogy az ellen mégis honnét került elő mikor áttöri teljes sebességgel a vasrácsot és oldalba durrant .

poland map teli van az ilyen szutykos kerítéssel.

Van amit át lehet lőni, pl. sokan nem tudják, de a carpathians pályán, a várban lévő cap pointnál lévő romfalakat át lehet lőni. Jó is mikor valaki mögé bújik, aztán pukk.
jah de a keritést azt nem viszi át semmi😊
figyi már aki nem a németekkel van az bármit megtehet 😊 vagy öten jöttek ellenem amcsik és oroszok és abból leszedtem kettőt másik kettőt meg hitteltem és nem azért mert olyan kurva jó vagyok hanem ezek csak mennek össze vissza leszarnak mindent nem félnek semmitől!
Az IS 2 konkrétan tőlem egy méterre ment el és nem vett észre igaz mikor oldalba lőttem az undemaged volt 1 méterről de mind1,de a lényeg hogy ott álltam középen és alig bírtak velem baszki😊
A végén egy su-100 végzett velem egy lövéssel úgy hogy átlőt egy házon ami a kemény hogy még a visszajátszás is mutatta ahogy bemegy a golyó a házba átmegy a szobán majd kijön és eltalál😊
Nagyon kis buták ezek 😊
Jaja sajnos játszhatatlan a német ág ma egész nap eventeztem de szerintem 20 csatából kb 4et nyertünk és nem azért mert retardált volt a csapatom hanem egyszerűen jobb az ellenfél tankja és az sem segít hogy 3 emberrel kevesebből áll a német csapat.
Egyedül az oroszok ellen tudtuk győzni vagy szoros csatát vívni de az amcsi ág az olyan hogy kb 4 perc múlva már a spawn pontnál vannak.
Az sem sokat segít hogy a 40 tonnás m26 pershing amerikai közepes tank pontosan ugyan akkora BR. kapott mint a 70 tonnás Tigris 2 nehéz tank,és simán van olyan erős és mivel CSAK közepes tank ezért kétszer is mehetsz vele szimulátorban. Elvileg a panther német közepes tank lenne az ellenfele nade azt hagyjuk.....
A panther A-val mikor rálőttem az m26ra simán pattintott ő meg a front páncélomon át feketére lőtte a tornyot az ágyút meg a motort ami ki is gyúlladt...Utána jött a T32 amcsi nehéz tank amivel szintén nem tudtam mit kezdeni mert olyan is van nekik ugye..

Elkezdtem árkáddal játszani, elegem lett a sok mixed realisticből.

Kérdés: Mitől függ, hogy milyen repülőt kapsz assaulterként? Mert nem mindegy, hogy egy 2 rakétás FW-t vagy egy 8 rakéta / 4 bomba felszereltésű IL-2-t.
Na ezt köszönöm! A M6-al eddig nem volt gondom, de a jumbohoz nagy segítség lesz.
Ennek a csávónak hol van a műszere amit kezel, vagy ha nincs minek ül ott?
Rengeteg Jumbot löttem ki gond nélkül:

A bekarikázott részen 30mm-es páncél van csak, nagyon szeretnek a repeszek lefelé a gunner/loader felé menni. (érdekes módon nem pattannak le sosem pedig elég érdekes szög) Első lövésre szinte mindig meghal az egyik 2. 3. lövésre pedig pukkan. A gond csak az, ha az ember tudja is vezetni és kihasználva a gun depressionját elrejti ezt a részt.

M6A1 egyik kedvenc tankom, de egyetlen nagy hibája van:

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.02.22. 16:18:55