37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
e57 #22469 Én így próbálnám:
M5A1 / 75mm M3 GMC / M16 (BR 2.3)
vagy:
M3Lee / Grant I / M5A1 / M16 (BR2.7) (a Grat I opcionális, mivel prémium)
-
pedig ez van a garázsban :D az M5A1 training groundon 1 hitelt mindenkit de csatában nem sokat érek vele főleg a T34 ellen -
Dagohun74 #22467 Hát tegnap nem volt valami hatalmas érdekődés a patch iránt. Este 9-kor 58000 voltak online. Valszeg mert nyár van. -
e57 #22466 Ugye nem ez a 3 gép a garázs összeállításod? Mert ez így finoman szólva nem ideális. BR 4.0 / 2.3 / 2.7
Egyébként szerintem az M5A1 nagyon jó gép, és nekem az M3Lee is tetszett.
-
nem tudom melyik marha szintezte be a T34-et, de hogy M4A3 meg M5A1 el semmi esélyem ellene az tuti M3 Lee vel nem különben de azt még meg tudnám érteni, mert 1 tierrel kisebb -
vajakos21 #22464 Ahol engedett az airspawn ott simán odaér a gép. És ha látja hogy foglalnak oda fog először csapni mert nem kell keresgélni nagyon. -
Sosem a T5 line a probléma, hanem a modulok kifejlesztése.
Nálam az M-60, a Leo és a szovjet medek, a butaorrú SU, valamint a T10 hiányoznak. Az újak kivételével minden más elit. Németeknél mondjuk a crewval is jól állok, tehát a T5 tankok kihúzása sem lehetetlen küldetés, kimaxolásuk meg pláne, de tény, hogy van azért velük elég meló még prémiummal is.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.06.30. 23:08:44 -
egyébként melyik a legjobb vonal USA nál, M103? milyen gyorsan lehet elérni itt a T5 tankokat? -
Flikka #22461 Még egy lövés sem dördült el de kiszed a foglalási kőrből egy P47-es a 3. percben
. Mi a szent szar ez?? -
Molot115 #22460 Ja a T10-et azt vágom, direkt megnéztem! A leónak meg igen jó az újratöltése akkor így. Úgyhogy továbbra is tartom hogy akinek meglesz az nem jár vele rosszul! Mozgékony nem kicsit, elég bika az ágyúja. A páncélvédelem meg olyan amilyen de láttunk már ilyet ugye... Gondolok itt az amcsi tornyos TD-kre. -
kissssss #22459 a leo1-nek, a konkurens t-10M-nek meg 20másodperc újratölteni....... ez realisticben igen jó előny. -
e57 #22458 Teszt pályán kipróbáltam a SU-100Y-ont. A méretéhez képest nagyon mozgékony, és a gyorsan is tölt. BR5.3-on elég OP gyanús. :)
Persze azt nem tudom a páncélja mit bír. -
Molot115 #22457 Már melyiknek is? -
9.3as a reloadja. Ezt leviszed majdnem 9re. Azért ez T5ben igen erős. -
foxbat88fx #22455 ez még nem is olyan jó.... 20.000+ra számítottam de nem lett meg sajna :S -
Molot115 #22454 Jól sejted! Majd kipróbálom! De maga a tény hogy látom őket szétrobbanni meg kiégni, arra enged következtetni hogy ki lehet őket lőni. -
kissssss #22453
-
Droughert #22452 Jól sejtem, hogy nem sokat mentél IS4 ellen? -
foxbat88fx #22451 meglepő módon elég jól sikerültek a boosterek :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Molot115 #22450 Szó szerint az összes csatámba jön velünk IS4, és szó szerint az összes csatában látok ezekközül olyat amit kilőttek. :D
De amúgy igen az sokat tud segíteni ha nem vesz észre... :D -
Persze IS-4M is kilőhető ha nem tudja honnan lősz rá :D -
Molot115 #22448 Nem a patchel járnak jól a német oldalt játszók hanem a leoparddal! De persze csak úgy jársz jól vele ha már meg van. Azthittem ez egyértelmű! Senki nem mondta hogy kisebb tierekbe megkapod. El kell verekedned magad odáig. Ka ha te nem akarod vagy nem tudod akkor te nem fogsz jól járni vele...
Én elértem a rank 5-öt. Egyáltalán nem vagyok vele egyedül. Szinte semennyi pénzt nem öltem a játékba. Tehát nem lehetetlen és idővel így is úgyis meglesz. Most ott vagyok hogy semmi kedvem kis tierekben "bohóckodni" semmit nem nyújt nekem egyszerüen! A minimum a tier4 amit hajlandó vagyok menni mostanában.
Ugyan nem játszom amcsi oldalon de az amcsi harckocsik mutatói meghaladják sok tekintetben az oroszokét. Ebből illetve abból amit látok ellenük játszva nekem az jön le hogy legalább egy szinten vannak az oroszokkal ha nem jobbak! Remélem valaki alátámasztja vagy megcáfolja. Az legalább egy újabb példa lenne arra hogy más velük játszani meg más ellenük játszani. De gondolom ugyanannyira hihetetlen mint az hogy a T-54 is kilőhető... -
azt hittem a vége az lesz, hogy ő nyer :D nem tudom én tier 0 és 1 között lebegek még csak, ilyen hit 1-2 az elég gyakori 4 körüli hit felé már örülök, ha jó napom van 18-25 hitet lövök, de mennyi kell a halálhoz? 100? :D mondjuk ez nem olyan életcsíkos mint a WOT, így reálisabb is, de az kicsit unreálnak tűnik mennyit bele kell pakolni az ellenfélbe :D -
Nem, ez a szovjet force!
Ilyet még az amcsik tudnak produkálni.
Német tankba, főleg tigris,párduc alapú dolgokba ne is várd, hogy hasonlót produkálsz.
Téged bármilyen szögből a legkisebb kaliber is az esetek nagy százalékban egylövésből robbantani fog, ha oldalt vagy hátulról talál el.
-
Ilyen ha egy orosz tankban 100 pontos a vitality
-
Miért kapok leopárdot rank 2-be?
Kapokok lepárdot rank 3-ba?
kapok leopárdot rank 4-be?
NEM!
Jól járok én, mint német oldallal játszó?
NEM!
Ad ez a patch bármi motivációt, hogy szenvedjek a német tankokkal?
NEM!
Jól járnak akik szovjet vagy usa ágba játszanak, mert ők kapnak új elérhető tankokat, amiket mind játékmenet szempontjából, mind progresszió szempontjából van is értelme megszerezni.
Német oldalon soha nem fogom elérni a rank 5-öt,
1.
mert tele érdektelen placeholder tankal a maust,párduc2-t és leopárdot kikövező út,
2.
a játék élvezhetetlen a német oldallal,
3.
a rank 5-öt egyébként is annyira kurva drága elérni és használható állapotba hozni, hogy nincs is értelme célként kitűzni, főleg nem olyan nemzettel ami ilyen 5/2-es csata/élvezhető momentumok kombinációval bír.
Persze szovjet oldalon más a leányzó fekvése, mert ott már a két t-28-al roflostompolod a szerencsétlen német(alkalmanként amciskat) a 3.3-as t-34 sorról nem lehet cenzúra nélkül írni és el sem merem képzelni a fentebbi dolgok miket művelnek a saját szintjükön.
Még usa oldal is jóval jobb, hisz ott is ki lehet tűzni olyan tankokat, amik ha nem is olyan szinten mint a szovjetek, de teljesítenek egy-egy szerepkört.
-
Luciferkee #22443 Most kaptam meg a havas pályát először Tiger IIH vs T-44 (ellenség).
Meglőtt szemből, átütött, csak a commander halt meg.
Egyet rálőttem eltaláltam a csövét, nem tudott lőni. Utána a következő 3 lövéssel az oldalát lőttem (körbe körbe ment körülöttem), mind a 3 lövésem eltűnt azon a 20 méteren ami köztünk volt. 4. lövésem eltalálta a motorját, megállt. Na gondoltam könnyű dolgom lesz, elhelyezkedtem úgy, hogy bal oldaláról a vezető felöl átütöm, elvileg viszi a vezetőt, a machine gunnert, meg azt a hatalmas lőszerrekeszt elöl. Ez így is történt, driver, machine gunner halott, lőszerrekesz telibeverve, de csak befeketült. No mindegy sebaj, várok 10 másodpercet, még a commander átül a driver helyére, kap oda mégegyet. Ugyanaz, driver halott, lőszerrekesz megit fekete, de semmi. Na ezt már rohadtul untam, elhelyezkedtem, hogy oldalról a tornyát úgy lőjjem, hogy loader + gunner meghaljon és végre meghal ez a szar. Nade ugye közben a loader átült drivernek, csak a gunner halt meg + lőszerrekesz fuel tank, semmi. Végül kapott megint egyet a driver és nagy nehezen kinyírtam a legénységét.
VICC KATEGÓRIA.
Képekben:
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.06.30. 16:48:25 -
Nekem persze ekkor romlik el a gépem... :D -
Hát nem értem én se, wot-zotam, ott kábé 3 lövéssel el lehet intézni, itt meg:
1. sokszor nem pontos az ágyú
2. van hogy hatot belelövök, nagy nehezen észrevesz és egy szerencsés lőszerraktár lövéssel kirobban a tornyom :D
3. nem tudom lelőni a lánctalpat, meg ha ott alulról lövöm szinte, diferenciálművet találok el de nem lesz mozgásképtelen... nem tudok mit lőni, tutorialban a motor lövés volt a legjobb, játékban abból is kell sok...
4. legénységet sem mindig könnyű kilőni
nem tudom hogy gondolták. -
Luciferkee #22440 Peccs első halála:
Nemtudom megint mi ez, ha én rálövök valakire és 10 foknál nagyobb szögben találom el akkor 100%, hogy lepattan.
Ez a játék egyre jobban süllyed lefelé
-
kissssss #22439 ezt a t-10m-et nem hogy szemből de még oldalról is alig lehet kilőni.......
t35(t) vagy mi a neve, ez egy egész tűrhető kis járgány, azon a szinten jól el lehet vele ökörködni, apcr-t lőszert nem tudom minek adtak neki.... tök fölösleges.
prém német szendvicses doboz.... komolyan mondom oldalt több páncélzat van rajta mint elöl, testet beforgatva(GP torony oldalát) az ellenfél felé egész tűrhető védelmet kapunk ennek ellenére én sokallom azt a 1700GE-t érte, ökörködésre trollkodásra kiváló de ez minden.
(senkinek nem ajánlom, akkor már inkább kv-1.756r)
t-34/100-at berakták br5.3-ba..... ez most komoly hogy 3.3 tankoknak is szembe kell nézniük 100mm tömény halála? kb egy szinten van a szupercicával csak az jóval gyorsabb.
ahogy elnézem az új "frissítés" egyetlen használható ezüstért megvehető tankja az a T-10M, ezért verzió számot lépni elég meredek szerintem. -
Most ellenfélként is találkoztam egy t10m-mel. Először oldalba lőttem Jagdtiger-rel, de lepattant. Utána 6ot lőttem még rá AP-val, de mind lepattant, végül a torony és test közé belőttem egy HE-t és megadta magát végre :D Tipikus orosz csodatank ez is, mint az is4 :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.06.30. 14:35:22 -
Molot115 #22437 Hát M60-at eddig még nem láttam. De leot már igen, meg 1-2 T10-et. Kubanon az egyik leo leszedte a csapatunk harmadát a hegyoldalból mire egy T10 át nem lőtte. Kérdezték tőle hogy mennyi igazi pénzt költött rá hogy már most megvan de nem válaszolt.
A másik hogy meglett még múlt héten a top lőszer a mod49-hez, hát elképesztő átütőerő minimális rombolóerő jellemezte, most csökkentették az átütését igaz csak 16 milliméterrel de ma a frissítés után mindenről pattant. A sima AP viszont jobb lett érzésre nagyobb a rombolóereje azonos átütés mellett. Úgyhogy eddig nem rossz az új patch! -
Dagohun74 #22436 Na majd vettünk rá pár pillantást de ennyi. Ez a patch nem izgatott fel nagyon. -
Én most találkoztam mind3 új tankkal :P A leo és az m60 hamar kifújtak, viszont a t10m 2. lett mögöttem :) -
e57 #22434 Az új tankok közül melyik nem prémium? A Leo gondolom ezüstért vehető. -
Dagohun74 #22433 Na kinek van már meg a leo?
-
StrikeFor #22432 őőő nem játszottam már kb 2 hónapja,de mi történt?? olyan mintha minden fel lenne gyorsítva...a sebesség a töltés minden gyors! nem ilyen volt régen -
foxbat88fx #22431 ma kaptam ezeket...... jézusom, előre félek :D:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
gstup #22430 Egész jó az új HUD.