37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • gstup
    Tudtommal is az.
  • kissssss
    ebben az évben elég durván megváltozott gajjob hozzáállása a játékosokhoz.

1.már nem kapjuk meg a meglévő prémgépnek az árát ha az már megvan.

2. fizetőse tették a zászlókat is azzal a hülye indokkal hogy néhány troll szemétkedik más nemzetek zászlóival(még véletlenül se bannolnák azt a néhány marhát, inkább fizessen mindenki védelmi pénz)

3. korlátozások a hivatalos fórumon, csak akkor használhatjuk ha lejátszunk x valamennyi kört egy héten, máskülönben kuss a nevünk.

4. a név változtatás is korlátozva lett.

5. meg most már a főnyereményt se kapjuk meg 100%-ra csak ládákat nyitogatunk(azóta is lóg a gajjob egy kanadai m5a1-el és egy su-76-al nekem....)

és még lehetne sorolni.....
  • Sherman0070
    Am kicsit gyanús hogy Gaijin az összes jó tankot prémekhez teszi. 1 éve várom a Super Hellcat-et erre persze hogy goldért lehet csak beszerezni...
  • kissssss
    nekem szerényebb igényeim vannak, én megelégednék egy kv-1b 756(r) meg egy ki-96 japán repcsivel......
  • Sherman0070
    Háh itt bent csak 26 fok van :D
  • Zegi Norbi HUN
    Nekem ok :D

(tényleg k*rva meleg van)
  • Sherman0070
    Elővettem a régi gépet ami egy mikró teljesítményével vetekszik. (Minimum grafikán épphogy van 25 fps-em :D )
    Megyek M46 "Tiger" Pattonnal test drive-ot. Az apcr lövedék valami nagyon durva lett. Maus tornyát 800m-ről simán átviszi és még belülről is egész szép pusztítást végez. Ugyan ezt a JagdTiger 250mm-es frontpáncéljánál is megcsinálja. Kíváncsi vagyok arra hogy a T54-ek tornyát is át tudja-e vinni. Csak hát test drive-ban sosem fogják azt megcsinálni hogy az összes tank ellen kipróbálhassuk azt amivel megyünk.
  • Sherman0070
    M46 nagyon jó tank szerintem. Eddig 170-et ütő AP lőszerrel használtam csak de nagyon adja. Mellé meg szeretném venni a Super Hellcatet de sajnos 5K gold nem futja ki.
  • kissssss
    ha kapnék -75% arra az ótvar 3 tornyos német uzsonnás dobozra én is szó nélkül megvenném, már csak az árkád poén kedvéért is :) m46 meg szó nélkül.

(de rohadt meleg van)
  • kissssss
    kedd délután? elvileg nekem is szabad(nem biztos) csak el ne felejtsük akkor :)
  • twi452
    ha nagyon zavar akkor megkérsz rá egy kedves játékostársat és lelövi a tankról aztán nem látod többé :D
  • Molot115
    Az pedig szerintem az infravörös sugárvető, az éjjellátóhoz.
  • Luciferkee
    Nekem inkább azt mondja meg valaki, hogy mi az a csúnya doboz a Leon?!
  • Molot115
    Nem tartanám jó ötletnek hogy a lövegbe bármilyen számítógép kerüljön. :D az elég komoly erőhatások és hőterhelés lehet hogy nem tenne jót neki...
  • Sherman0070
    Szóval az arra jó. :D Haverom azt mondta a lövegben vmi számítógép ami segíti a célzást :D
  • Molot115
    Az a füstelszívó! Hogy a lehető legkevesebb füst szivárogjon vissza a küzdőtérbe.
  • Sherman0070
    1500 aranyért vettem :P Am mi a hülyeség benne? 90%-ban rank4-et ad. Ha meg nem akkor megyek a T54-ekkel amik kikapják a németeket.
  • AIexx
    ami be van karikázva az ágyún az micsoda? mi célt szolgál?
  • e57
    Ezek az orderek elég nagy hülyeség eddig. Csak elvonják a figyelmet.
  • e57
    Nyert rá -75%-ot! Neki jól pörgött a kerék. :)
  • JethroHUN
    7.0 -es tankkal elég nagy hülyeség gold wagert csinálni. Meg M46? Gratulálok, hogy azért adtál 6000 aranyat.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.07.05. 17:56:32
  • Sherman0070
    Kedden akkor squad? :D Annál hamarabb nem tudok mert a gép még nem jó.
  • Sherman0070
    Nekem van egy jobb kombóm. Jövök az amcsi prém M46-ommal, te meg majd az oroszaiddal és akkor szétverjük a németeket. De ha akarod lehet német+orosz kombó is amcsik ellen. Az még könnyebb win lenne.
  • kissssss
    nekem meg 6 darab....
  • Zegi Norbi HUN
    Részemről rendben :D 6.7es orosz vasak jók? Mi is csak ezekkel nyomtuk(t44, is2 mod1944, isu).
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.07.05. 17:22:42
  • Sherman0070
    Nekem van 2 golden wagerem amit nem merek beaktiválni. :D Valaki kedden délutántól ráér majd segíteni?
  • Zegi Norbi HUN
    Nem hittem volna, hogy valaha is meglesz a 20 win Úgy látszik csak egy jó szakasztárs kell Kösz még1szer foxbat

• e57
    Párducba JPárduccal 5-öt lőttem bele közvetlen közelről. Már csak 1 fő élt a legénységéből, de az tuti a Brad Pitt volt, mert még ekkor is egyszerre tudott vezetni, tornyot forgatni és lőni.
  • AIexx
    isu 122 1km -ről meglövi az is 4m -emet és a láncot úgy találta el 5 fokban, hogy befelé kezd pattani és félsrégan kilőtt a gecibe.. persze orosz játékos volt, ru volt a neve végén.. így már mindjárt érthető..
  • kissssss
    jah oké most már értem, igen még azt a nyavalyás 250GE-t is sajnálják.... régi szép idők mikor a már meglevő gépnek az árát megkaptuk GE formájában.
  • e57
    Tudom, már megcsináltam, csak semmit nem kaptam (már megvan régóta az a repülő).
  • kissssss
    elég ha lenyomsz 3 győztes árkád mecset + neked kell hogy legyen a legmagasabb pontszámod, magyarul elsőnek kell lenned.
  • e57
    Függetlenség napjás küldit aki megcsinálta megint lófaszt kap, ha már megvan az a repülője? Most komolyan azt a 250GE-t sajnálják?
  • Droughert
    Azért Kursknál volt Ferdi is egy pár darab.
  • Eldarion73
    Akkor hagytam abba a WOT-ot,amikor ők is megcsinálták a történelmi csatákat.Már a tesztnél látszott,hogy mekkora szar...furcsa,hogy ezek is csak ugyanolyan szarra tudták megcsinálni.Nem az a baj,hogy csak KV1 van,bár volt ott más is...hanem az,hogy a németeknek a teljes háború alatt nem volt annyi tankjuk,mint amit az oroszok kurszknál bevetettek...a reális az lenne,hogy van bent kb 1 Tigris,meg egy Panther D a teljes 16-os mezőnyben,ellenük meg 80-100 T34,meg az apró..az lenne kb. reális,akkor elképzelhető,hogy bemenne valaki orosszal is,de úgy tűnik ivánéknál a programozók nem ismerik a saját történelmüket.
  • AnuluWork #22594
    Tök mindegy milyen részei vannak a toronynak, ha a random hitgenerátor mostanában egyszer átviszi, másszor pedig nem, míg régen ahová lőttem, ott bement és átütötte. Az amcsi TDk óta pedig tök random az egész.
  • foxbat88fx
    eddig sosem sikerült szemből ott átütni.... meg is lepődtem, hogy most 2szer egymás után ment....
    na meg mintha a JT alja is gyengébb lenne.....
  • Stefan99
    Ha a Maus nevezetű rakás sz*rra gondolsz, akkor annak 220 körül vannak a tornyának bizonyos részei.
  • foxbat88fx
    mi történt a masuval? :O
    megvan életem első masu killje.... ferdivel.... szemből.... a tornyon ahol wot-ból ismerten kell lőni
    eddig ha megláttam egy masut rohantam a gecibe el mert sehol nem tudtam átlőni most meg 2 skuló is átment a tornyon
    egyet jobb oldalra egyet bal oldalra és vége is volt LOL
  • Droughert
    Repair?