37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
gstup #22629 Tudtommal is az. -
kissssss #22628 ebben az évben elég durván megváltozott gajjob hozzáállása a játékosokhoz.
1.már nem kapjuk meg a meglévő prémgépnek az árát ha az már megvan.
2. fizetőse tették a zászlókat is azzal a hülye indokkal hogy néhány troll szemétkedik más nemzetek zászlóival(még véletlenül se bannolnák azt a néhány marhát, inkább fizessen mindenki védelmi pénz)
3. korlátozások a hivatalos fórumon, csak akkor használhatjuk ha lejátszunk x valamennyi kört egy héten, máskülönben kuss a nevünk.
4. a név változtatás is korlátozva lett.
5. meg most már a főnyereményt se kapjuk meg 100%-ra csak ládákat nyitogatunk(azóta is lóg a gajjob egy kanadai m5a1-el és egy su-76-al nekem....)
és még lehetne sorolni..... -
Am kicsit gyanús hogy Gaijin az összes jó tankot prémekhez teszi. 1 éve várom a Super Hellcat-et erre persze hogy goldért lehet csak beszerezni... -
kissssss #22626 nekem szerényebb igényeim vannak, én megelégednék egy kv-1b 756(r) meg egy ki-96 japán repcsivel...... -
Háh itt bent csak 26 fok van :D -
Nekem ok :D
(tényleg k*rva meleg van) -
Elővettem a régi gépet ami egy mikró teljesítményével vetekszik. (Minimum grafikán épphogy van 25 fps-em :D )
Megyek M46 "Tiger" Pattonnal test drive-ot. Az apcr lövedék valami nagyon durva lett. Maus tornyát 800m-ről simán átviszi és még belülről is egész szép pusztítást végez. Ugyan ezt a JagdTiger 250mm-es frontpáncéljánál is megcsinálja. Kíváncsi vagyok arra hogy a T54-ek tornyát is át tudja-e vinni. Csak hát test drive-ban sosem fogják azt megcsinálni hogy az összes tank ellen kipróbálhassuk azt amivel megyünk. -
M46 nagyon jó tank szerintem. Eddig 170-et ütő AP lőszerrel használtam csak de nagyon adja. Mellé meg szeretném venni a Super Hellcatet de sajnos 5K gold nem futja ki. -
kissssss #22621 ha kapnék -75% arra az ótvar 3 tornyos német uzsonnás dobozra én is szó nélkül megvenném, már csak az árkád poén kedvéért is :) m46 meg szó nélkül.
(de rohadt meleg van) -
kissssss #22620 kedd délután? elvileg nekem is szabad(nem biztos) csak el ne felejtsük akkor :) -
twi452 #22619 ha nagyon zavar akkor megkérsz rá egy kedves játékostársat és lelövi a tankról aztán nem látod többé :D -
Molot115 #22618 Az pedig szerintem az infravörös sugárvető, az éjjellátóhoz. -
Luciferkee #22617 Nekem inkább azt mondja meg valaki, hogy mi az a csúnya doboz a Leon?! -
Molot115 #22616 Nem tartanám jó ötletnek hogy a lövegbe bármilyen számítógép kerüljön. :D az elég komoly erőhatások és hőterhelés lehet hogy nem tenne jót neki... -
Szóval az arra jó. :D Haverom azt mondta a lövegben vmi számítógép ami segíti a célzást :D -
Molot115 #22614 Az a füstelszívó! Hogy a lehető legkevesebb füst szivárogjon vissza a küzdőtérbe. -
1500 aranyért vettem :P Am mi a hülyeség benne? 90%-ban rank4-et ad. Ha meg nem akkor megyek a T54-ekkel amik kikapják a németeket. -
ami be van karikázva az ágyún az micsoda? mi célt szolgál?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
e57 #22611 Ezek az orderek elég nagy hülyeség eddig. Csak elvonják a figyelmet. -
e57 #22610 Nyert rá -75%-ot! Neki jól pörgött a kerék. :) -
7.0 -es tankkal elég nagy hülyeség gold wagert csinálni. Meg M46? Gratulálok, hogy azért adtál 6000 aranyat.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.07.05. 17:56:32 -
Kedden akkor squad? :D Annál hamarabb nem tudok mert a gép még nem jó. -
Nekem van egy jobb kombóm. Jövök az amcsi prém M46-ommal, te meg majd az oroszaiddal és akkor szétverjük a németeket. De ha akarod lehet német+orosz kombó is amcsik ellen. Az még könnyebb win lenne. -
kissssss #22606 nekem meg 6 darab.... -
Részemről rendben :D 6.7es orosz vasak jók? Mi is csak ezekkel nyomtuk(t44, is2 mod1944, isu).
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.07.05. 17:22:42 -
Nekem van 2 golden wagerem amit nem merek beaktiválni. :D Valaki kedden délutántól ráér majd segíteni? -
Nem hittem volna, hogy valaha is meglesz a 20 win
Úgy látszik csak egy jó szakasztárs kell
Kösz még1szer foxbat
-
e57 #22602 Párducba JPárduccal 5-öt lőttem bele közvetlen közelről. Már csak 1 fő élt a legénységéből, de az tuti a Brad Pitt volt, mert még ekkor is egyszerre tudott vezetni, tornyot forgatni és lőni.
-
isu 122 1km -ről meglövi az is 4m -emet és a láncot úgy találta el 5 fokban, hogy befelé kezd pattani és félsrégan kilőtt a gecibe.. persze orosz játékos volt, ru volt a neve végén.. így már mindjárt érthető.. -
kissssss #22600 jah oké most már értem, igen még azt a nyavalyás 250GE-t is sajnálják.... régi szép idők mikor a már meglevő gépnek az árát megkaptuk GE formájában. -
e57 #22599 Tudom, már megcsináltam, csak semmit nem kaptam (már megvan régóta az a repülő). -
kissssss #22598 elég ha lenyomsz 3 győztes árkád mecset + neked kell hogy legyen a legmagasabb pontszámod, magyarul elsőnek kell lenned. -
e57 #22597 Függetlenség napjás küldit aki megcsinálta megint lófaszt kap, ha már megvan az a repülője? Most komolyan azt a 250GE-t sajnálják?
-
Droughert #22596 Azért Kursknál volt Ferdi is egy pár darab. -
Eldarion73 #22595 Akkor hagytam abba a WOT-ot,amikor ők is megcsinálták a történelmi csatákat.Már a tesztnél látszott,hogy mekkora szar...furcsa,hogy ezek is csak ugyanolyan szarra tudták megcsinálni.Nem az a baj,hogy csak KV1 van,bár volt ott más is...hanem az,hogy a németeknek a teljes háború alatt nem volt annyi tankjuk,mint amit az oroszok kurszknál bevetettek...a reális az lenne,hogy van bent kb 1 Tigris,meg egy Panther D a teljes 16-os mezőnyben,ellenük meg 80-100 T34,meg az apró..az lenne kb. reális,akkor elképzelhető,hogy bemenne valaki orosszal is,de úgy tűnik ivánéknál a programozók nem ismerik a saját történelmüket. -
Tök mindegy milyen részei vannak a toronynak, ha a random hitgenerátor mostanában egyszer átviszi, másszor pedig nem, míg régen ahová lőttem, ott bement és átütötte. Az amcsi TDk óta pedig tök random az egész. -
foxbat88fx #22593 eddig sosem sikerült szemből ott átütni.... meg is lepődtem, hogy most 2szer egymás után ment....
na meg mintha a JT alja is gyengébb lenne..... -
Stefan99 #22592 Ha a Maus nevezetű rakás sz*rra gondolsz, akkor annak 220 körül vannak a tornyának bizonyos részei. -
foxbat88fx #22591 mi történt a masuval? :O
megvan életem első masu killje.... ferdivel.... szemből.... a tornyon ahol wot-ból ismerten kell lőni
eddig ha megláttam egy masut rohantam a gecibe el mert sehol nem tudtam átlőni most meg 2 skuló is átment a tornyon
egyet jobb oldalra egyet bal oldalra és vége is volt LOL -
Droughert #22590 Repair?