War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezeknek a rohadt amcsi tankoknak a háromnegyede még mindig mocsok OP bugos sz*r.
A 105-ös HVSS egy vicc, MINDENT egylövésezik, bárhonnan, bárhova lőve.
M4, M4A1, M4A2 kilőhetetlenek, még oldalról is 5-6 lövés kell nekik ami szánalmas. Pont az előbb volt, A2, oldalról, 6-ot lőttem bele és semmi. Kapott kettőt a motorba, az kigyulladt majd eloltotta, lőttem középtájt, semmi, lőttem elől, semmi, lőttem a tornyát, semmi. Mindezt Hetzerrel, kb 50 méterről...
Aztán ott a remek, Jumbo ami szintén kb sebezhetetlen.
De a kedvencem a 76-os Shermanok, na azok egyben sebezhetetlenek és bármit kilőnek 1 max 2 lövéssel. Öröm nézni ahogy hullanak a Párducok és Tigrisek ezektől a sz*roktól.
És még lehetne sorolni.
sírás off
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Bespawnol a tűzvonalba! Hihehetetlen milyen ostoba játékmód.
Teszt pályán kipróbáltam a prémium M26E1-et. Realistic módban AP-vel az első célpont (Pz II-es tank) 4 lövésből lett meg. A szintén új T-28E-vel 1 lövés kellett, azt is véletlen adtam le. <#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: e57, 2015.02.28. 00:09:18
Volt hogy úgy lőttem ki valakit hogy ott volt, eltűnt a tankja mivel csak a lőrésen látszódott ki, le is vetette az arcade zöld keresztet de tudtam hogy ott van így lekilleltem 😊
Persze lehet mondani hogy a simben így van és játsszon az ember úgy, de egyrészt sokkal tovább kell várni a meccsre, másrészt meg a saját csapattársaidat se látod, így aki nem haverokkal játszik az kb. rambózhat magában.
A tuti az lenne ha a sim és a realistic közönségét vegyítenék, így rövidebb lenne a várakozás csak a simesektöbb RP/SL-t kapnának, nem kellene arcadeben grindelni.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
UI: patch után egy nappal? az iiigggen akkor annak a faszinak biztos megérte kipengetnie egy bőröndnyi zsetont hogy azonnal játszhasson XDD
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.02.27. 20:21:23
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
- Incendiary effect of all APCR ammo increased
- Fixed thickness of additional side screens on Pz IV Ausf. E
- Neutral turn ability added for Panther II, Panzerjäger Ferdinand and Bfw. Tiger (P) tanks
- Spawn points changed on ‘White Rock Fortress’ in RB: they were moved closer to the center of the map
- Fixed error that led to boosters not working in the last battle
- Ground vehicle draw distance from aircraft is increased up to 6km
- Issue with players artillery being destroyed at the start of an SB match has been fixed
de közben meg fáj amit látok...ez a GAIJIN
Visszavonom az előzőt, ez egy igen jó program ami objektívan mutatja a játékos képességeit 😄
Hát igen elég szűkszavú, de nem is kell túl spirázni. Rám azt írja good player. A grafikon tök mást mutat egyre rosszabb vagyok, szóval nem sokára az leszek én is.
stat
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.02.27. 13:00:45
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Jó lenne ha csak a győztes csatákat venné figyelembe.
http://thunderskill.com/