War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sírás on:
Ezeknek a rohadt amcsi tankoknak a háromnegyede még mindig mocsok OP bugos sz*r.
A 105-ös HVSS egy vicc, MINDENT egylövésezik, bárhonnan, bárhova lőve.
M4, M4A1, M4A2 kilőhetetlenek, még oldalról is 5-6 lövés kell nekik ami szánalmas. Pont az előbb volt, A2, oldalról, 6-ot lőttem bele és semmi. Kapott kettőt a motorba, az kigyulladt majd eloltotta, lőttem középtájt, semmi, lőttem elől, semmi, lőttem a tornyát, semmi. Mindezt Hetzerrel, kb 50 méterről...
Aztán ott a remek, Jumbo ami szintén kb sebezhetetlen.
De a kedvencem a 76-os Shermanok, na azok egyben sebezhetetlenek és bármit kilőnek 1 max 2 lövéssel. Öröm nézni ahogy hullanak a Párducok és Tigrisek ezektől a sz*roktól.
És még lehetne sorolni.
sírás off

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Igazad van nem nagy orom jacani is 4m ellen ! 😞 ,,maus meg a tobbi tarsai ,,!!
AnuluWork
Igen. Elqurtak valamit a Pershing lövedékeknél. T26 Jungle pályán 3 lövés ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Sok örömöd nem lesz benne azzal a BRel ...

AnuluWork
Én 400k rpt simán kiszedtem tavaly nyáron/nap az öt nemzettel, úgyhogy nem biztos hogy vette. De ennyi időm most már nincs, így most a Gepardot gyúrmázom éppen, marha, marha lassan lesz belőle elit.

Ez a break mód még mindig egy nagy faszság!
Bespawnol a tűzvonalba! Hihehetetlen milyen ostoba játékmód.

Teszt pályán kipróbáltam a prémium M26E1-et. Realistic módban AP-vel az első célpont (Pz II-es tank) 4 lövésből lett meg. A szintén új T-28E-vel 1 lövés kellett, azt is véletlen adtam le. <#circling>
Utoljára szerkesztette: e57, 2015.02.28. 00:09:18

DasIsFuck
Szinte semmit nem kell várni simbe.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Kinek ez jön be, kinek az. Én nem csípem amikor mereszteni kell a szemem, és rettegni hogy az ott most egy tank vagy csak piszok a monitoron. 😄

Master91
Oké, hivatalosan is hétvége van
Néha eltűnnek a tankok amikor elvileg nem látod, pl szikla mögött van és csak nagyon apró része látszana ki, vagy perem mögött a várfalnál
Volt hogy úgy lőttem ki valakit hogy ott volt, eltűnt a tankja mivel csak a lőrésen látszódott ki, le is vetette az arcade zöld keresztet de tudtam hogy ott van így lekilleltem 😊
Ma az Rb eventben kilőtt egy láthatatlan t34. Stuggal foglaltam amikor valami eltalált. Elkezdtem nézelődni de semmit nem láttam. 1xcsak megláttam kb 7 óránál úgy 100 méterre a lövést (az új effekt amúgy vicces mikor a pz38 ágyúnak is ilyan légnyomáshulláma van mintha a Bismarck tüzelne.) de tank sehol. Persze kilőtt de még a killcam sem mutatta a tankot csak hogy a semmiből jön a skuló.Jó hogy nincs nametag de ez kicsit túlzás.
Vegre meg van 😊 Pz.Kpfw. VI Ausf. B mit KwK46
Utoljára szerkesztette: vApollo, 2015.02.27. 20:25:50
Én kifejezetten örülök neki. A realisticben a markerekkel pont az volt a gond hogy nem nagyon lehetett meglepni a másikat, ráadásul mivel fákon, bokron, domboldalon is kirakta (akkor is, ha csak a parancsnoki torony csücske látszott ki), rengeteg taktikázást kivett a dologból.

Persze lehet mondani hogy a simben így van és játsszon az ember úgy, de egyrészt sokkal tovább kell várni a meccsre, másrészt meg a saját csapattársaidat se látod, így aki nem haverokkal játszik az kb. rambózhat magában.

A tuti az lenne ha a sim és a realistic közönségét vegyítenék, így rövidebb lenne a várakozás csak a simesektöbb RP/SL-t kapnának, nem kellene arcadeben grindelni.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

lol <#nevetes2>

UI: patch után egy nappal? az iiigggen akkor annak a faszinak biztos megérte kipengetnie egy bőröndnyi zsetont hogy azonnal játszhasson XDD
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.02.27. 20:21:23

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Barmoid
Azt legalább rendszeresítették, nem úgy mint a Maust.

Remélem lesz annyi eszük hogy a normál realistic meccsben nem vezetik be ezt a markerek nélküli pixelvadászatot.

*amit 10 évvel később rendszeresítettek
Bazze. Egy kétszáz tonnás, méregdrága monstrum, amit egy lövésből kikészít egy 23 tonnás könnyűtank. Hát nem véletlenül haltak ki villámgyorsasággal a nehéztankok a háború után, az egyszer biztos!

AnuluWork
Poland pályán láttam az elsőt egy nappal a patch után. Elsőként lőtte ki egy lövéssel az orrom előtt egy Walker Bulldog. 😄

Én semmi hasznát nem látom, figyelembe véve a tier5-ös tankok átütési értékeit. Ott lövi át bárki ahol akarja. Puszta parasztvakítás a Maus, ahogyan a való életben is az volt.

ennek a mozgó roncstelepnek maximum akkor van haszna ha nyitott nagy terepen fedezi a med tankok előrenyomulását, de persze ehhez jó csapatjáték is kellene az meg random csatákban nincs.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Mai javítások: (végre!)
- Incendiary effect of all APCR ammo increased
- Fixed thickness of additional side screens on Pz IV Ausf. E
- Neutral turn ability added for Panther II, Panzerjäger Ferdinand and Bfw. Tiger (P) tanks
- Spawn points changed on ‘White Rock Fortress’ in RB: they were moved closer to the center of the map
- Fixed error that led to boosters not working in the last battle
- Ground vehicle draw distance from aircraft is increased up to 6km
- Issue with players artillery being destroyed at the start of an SB match has been fixed

Megkapták a Mausukat amit hangosan követeltek. Persze a megszokott kis orosz csavarral. Mindenki boldog... legalábbis egy ideig.

ÁÁÁÁÁÁÁ 😄 sírok 😄

de közben meg fáj amit látok...ez a GAIJIN
Trucker39
Ezekre gondoltam, csak már nem lehet szerkeszteni a hsz-t.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Trucker39
Nem fogják látni, csak a "gyári" skin-t, amit idővel ki lehet fejleszteni,vagy mifene.

Ha berakok user skin-t, vagyis egyedi .tga file-t rakok be, az a többi játékos is úgy fogja látni, vagy az még nincs megcsinálva a játékban?
Áhá hogy kisbetű-nagybetű is számít, a kisbetűs flashpointer a béna 😄
Visszavonom az előzőt, ez egy igen jó program ami objektívan mutatja a játékos képességeit 😄

Valami tuti nem jó mert 180 csatát ír és 1 simulationt miközben simulationt is mentem már egy csomót, és nem hiszem hogy 180 csatával T4-összes németig el lehet jutni +t3 fullos többi nemzetig
<#awink>
Hát igen elég szűkszavú, de nem is kell túl spirázni. Rám azt írja good player. A grafikon tök mást mutat egyre rosszabb vagyok, szóval nem sokára az leszek én is.

stat

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Azért mert azt írja hogy terrible vagyok :Đ
Trucker39
Nem is rossz. Ami lényeg (E-penis) Azt mutatja. meg azt is, hogy nem vagyok épp a helyzet magaslatán. <#awink>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sherman0070
Akinek van sok-sok pénze az használja 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Trucker39
Sok türelmet hozzá! Leginkább ilyen kellemes videók után.

Mert? Kicsit bővebben. 😊

Sherman0070
Na visszatértem! 😄 Fejlesszük ki szépen a Maus-t meg a Tiger E-t! 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ez egy szar 😄
tigrincses
Kösz.

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Master91
Master91
lehet

friend listában kb. 2. gomb, invite to squad
tigrincses
Hali, valaki rendesebb tag tudna segíteni? Olyan mint a WOTBAN ,szakaszt , meghívott ismerőssel hogy lehetne készíteni Warthunderben??? Felvettem ismerősnek meg chat is működik. Érdekelne hogy lehetne együtt szakaszolni vele..
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.02.27. 13:00:45

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

WinT
Az a baj ezzel, hogy 24 óra rendben van, de el kell olvasni az "apróbetűs" részt is mert a 30% az csak 5 csatán keresztül él. 😊
Jó lenne ha csak a győztes csatákat venné figyelembe.
Fura Alak
Érdemes megnézni ezeket a bónuszokat pontosan! Ugyanis nem csak időkorlátjuk van, hanem meg van adva az is, hogy max. hány csatára érvényesek!

War thunder féle epénisz mérő. <#eplus2>

http://thunderskill.com/

Ha a napi lutriból jó ládát sikerül húzni, akkor azért kárpótol eléggé. A 3. napi juti nálam pl. 24 óráig tartó 30%-os RP szorzó lett, ami azért nem rossz. Előtte volt 2 db 10%-os SL szorzó.
tigrincses
lol... 😄

Nekem is jobban bejönnek az új módok, de azért valamit emelhetnének a jutalmakon is. Elég karcsú két tank kill és egy bázis foglalás után az a 10K SL és 1000 TP. Főleg hogy már 2X csata sincs.

RiCSi1234
Én ennek szpesziel örülök.. Sokkal hangulatosabb. 😊 (Számomra.)

GTA V (*.*)

Nem én voltam 😊