War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is az rémlik, h megszakítja az első lövés.
15 másodperc és tudtommal nem szakítja meg az első lövés.
Olyan 10 sec rémlik és az első lövés megszakítja. Mindig megvárom ilyenkor, hogy elkapkodja-e az első lövést, ha igen, utána szépen kilőhető.
ha nincs ott kapásból vagy három, akkor talán van esély kicsit szétcsapni köztük, amíg a spawn protection tart (btw nem tudja valaki, hogy mennyi lehet pontosan, 10-15 sec?).
szerencsére a köv patchben visszahozzák, hogy ismét lehessen minden mapon spawn pontot választani, így legalább nem kell a legnagyobb szopóroller közepébe érkezni. ki volt az a barom egyáltalán, aki kivette?
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.02.17. 12:35:00
szerencsére a köv patchben visszahozzák, hogy ismét lehessen minden mapon spawn pontot választani, így legalább nem kell a legnagyobb szopóroller közepébe érkezni. ki volt az a barom egyáltalán, aki kivette?
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.02.17. 12:35:00
Per Aspera Ad Inferi.
Szerintem Ő arra gondolt amikor a Te spawn pontodhoz áll oda az ellenfél...
Ilyen nekem is volt. Megyek, ölök, defasza, dejólmegy. Az elsö halálom után meg azt látom hogy a csapat 2/3-a már nincs is. A multkor is mozdokon mire elöször meghaltam már spawncampeltek minket a másik csapat tagjai, még két éledésböl 3 kill összejött.
Dettó, mintha nem is lennék befolyással a harcra. Van mikor kinyírok 10-et foglalok 3-at adja be a bombázót folyton csak úgy szedem ki őket, rambó mód on mindennel, csak úgy hullanak és semmi, úgy vesztünk mint a szar.
Mikor meg pont betalál engem mindenki első lövéssel én halok aztán egyből lebombáznak kb 2 percet élek összesen utána spectator akkor meg simán hozva van a meccs -.-
Mikor meg pont betalál engem mindenki első lövéssel én halok aztán egyből lebombáznak kb 2 percet élek összesen utána spectator akkor meg simán hozva van a meccs -.-
Én a megszopatlak faktorral. Rácélzok, meglövöm, és ha lepattan, akkor tudom, hogy nem nyerünk. Utána szokott az lenni, hogy semmi sem jön be, de nyerünk, és amikor minden bejön, már túl vagyok a duplán, és még vesztünk is. Aztán ugyanez újból, csak picit szorosabban. 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A magyarázat a raptor kéz
Figyi! Nálam mindig az történik, hogy kiválasztok egy nemzetet meg egy tankot és megyek vele 8 kört mondjuk és mind a 8at megnyerem zsinorban aztán másnap ugyan az a tank és nemzet zsinorban veszít akár 10szer is! Volt hogy a csapatomat hiábztattam de nem sorsolhat össze 16 idiótát 12szer egymás után! Az amcsiknál gyakrabban nyer a csapatom azt észre vettem de ott is volt hogy bármit csináltam zsinorban vesztettem az összes csatámat aznap.
Pl. már ezerszer lőttem ki kettes szintű kv-1est hármas szintű párduc D-vel (valjuk be nem nehéz) de ma még az is háromszor pattintott majd egy lövéssel megölt 😄 szerintem ma nem is nyert csatát a csapatom tegnap meg úgy hagytam abba hogy zsinorban nyertem a csatákat már már röhejes volt a csatánkénti 6-8 kill. amire ránéztem meghalt 😊 Ma meg....
Na ti mivel magyarázzátok a játéknak ezt a tulajdonságát?
Kiváncsi vagyok😊
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.02.16. 20:02:55
Pl. már ezerszer lőttem ki kettes szintű kv-1est hármas szintű párduc D-vel (valjuk be nem nehéz) de ma még az is háromszor pattintott majd egy lövéssel megölt 😄 szerintem ma nem is nyert csatát a csapatom tegnap meg úgy hagytam abba hogy zsinorban nyertem a csatákat már már röhejes volt a csatánkénti 6-8 kill. amire ránéztem meghalt 😊 Ma meg....
Na ti mivel magyarázzátok a játéknak ezt a tulajdonságát?
Kiváncsi vagyok😊
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.02.16. 20:02:55
ha a drágalátos gajinn lesz olyan kedves és működőképesé teszi a fényszórókat a tankokon akkor felőlem jöhet a vaksötét... fő a változatosság 😄
fullsimbattle meg kivették az eventek közül :-(
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.02.16. 19:51:06
fullsimbattle meg kivették az eventek közül :-(
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.02.16. 19:51:06
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ez nem a motor hibája, inkább lag/latency issue
Nekem is volt olyan Su val , értem én azt, de amikor én meg haltam, skulót láttam hogy tank felől jött a kill cammel
A kv2 nagyon jó! Én rendszeresen szedtem le vele tankokat úgy hogy elé meg alá lőttem de meghaltak de ha a láncot találom el elöről akkor is sokszor felrobban a másik😊 Jó tank azoknak akik nem szeretnek vagy gyenge pontokat keresni az ellenfél tankjain😊
Bár hozzá kell tenni hogy a játék figyel az egyensúlyra hogy azért senki se szálljon el hanem maradjon csak mindenki olyan 50% körüli győzelmi arányban, és ilyenkor előfordult nem egyszer hogy a t34es meg a kv1 egymás után háromszor is azt tudta mondani 30 méterről egy 152mm-es lövegre hogy undemaged!
Ilyenkor csak pislogok mint a kiszántott vakond😄
Bár hozzá kell tenni hogy a játék figyel az egyensúlyra hogy azért senki se szálljon el hanem maradjon csak mindenki olyan 50% körüli győzelmi arányban, és ilyenkor előfordult nem egyszer hogy a t34es meg a kv1 egymás után háromszor is azt tudta mondani 30 méterről egy 152mm-es lövegre hogy undemaged!
Ilyenkor csak pislogok mint a kiszántott vakond😄
KV2-vel volt hogy úgy nyírtam ki valakit hogy mellélőttem a sziklába de mutatta képen hogy csomó repesz bement
Vannak tankok a német meg az amcsi ágon is ami nem értem mire jók ugyanis a saját BR. besorolásában nincs olyan ellenfele amivel ugyan olyan erős lenne csak olyan minél sokkal gyengébb. Pl. szimulátoroztam egyet a pz. 2vel és gyakorlatilag ott voltam de minek.Egyedül egy amcsi légelhárítóban tudtam kárt tenni😄
A Bt7 meg Bt 5 csak elnyomott mint egy szunyogot,mikor rájuk adtam egy sorozatot 10 méterről az oldalukban még azt sem írta ki hogy undemaged csak szikrázott 😄
Gondolom ezeket annak idején inkább gyalogság ellen vetették be,de jó lenne ha lenne itt is gyalogság😛
Na és ilyen tankok vannak ám máshol szal. ezekkel szeintetek mi a szándéka a fejlesztőknek?
A Bt7 meg Bt 5 csak elnyomott mint egy szunyogot,mikor rájuk adtam egy sorozatot 10 méterről az oldalukban még azt sem írta ki hogy undemaged csak szikrázott 😄
Gondolom ezeket annak idején inkább gyalogság ellen vetették be,de jó lenne ha lenne itt is gyalogság😛
Na és ilyen tankok vannak ám máshol szal. ezekkel szeintetek mi a szándéka a fejlesztőknek?
Tegnap 1942-es T-34 lőtt elém, határozottan elém csapódott a lövedéke, mert láttam sniper nézetbe, vagy 15 méterrel elém csapódott, de meg haltam
kill cambe azt láttam hogy telibe talált, hát passz
viszont az miért van, hogy ki gyulladok, eloltom. következő lövéssel meg halok, és cill cam szerint pl. meg ölte a következő lövése a commandert, de csak ennyi, de azt írja ki hogy "tank burned down". pedig eloltottam, még is "leégtem"
kill cambe azt láttam hogy telibe talált, hát passz
viszont az miért van, hogy ki gyulladok, eloltom. következő lövéssel meg halok, és cill cam szerint pl. meg ölte a következő lövése a commandert, de csak ennyi, de azt írja ki hogy "tank burned down". pedig eloltottam, még is "leégtem"
Hát sajonos rossz a játék motorja. Én mindegyik nemzettel találkoztam bugokkal. Mostanában pl. azt csinálja hogy nem jegyzi a találatot. Lövök egyet aztán eltünik a golyó😊 de az is gyakori hogy elém lő 10 méterre és meghalok,de én is öltem már meg shermannal német tankot úgy hogy tisztán láttam ezt bizony elrontottam mert elszállt felette a skuló de mégis belehalt 😄
Meg nagyon sok a bot a játékban főleg a német oldalt töltik fel mert gondolom ott kevesebb a játékos,de orosz oldalt is gyakran találkozom velük. Legutóbb 2 kv-1 ült egymással szemben és vegetáltak. Néha lőttek egyet a semmiben aztán ennyi 😄
Azt sem nagyon értettem, mikor a 200 lóerővel kevesebb és 10 tonnával könnyeb M4A1 (76) neki ment a párducomnak szemből,( az ágyúcső ilyenkor nem tudom hova tűnik el) és padlógázt nyomtam de ő tolt el engemet Próbáltam nyomatékkal magyarázni a dolgot de ha jól tudom nem dízel a sherman😊
A Szu tulajoknak meg főleg kedvenc hadműveletük neki menni szemből az ellenfélnek. Volt olyan hogy alám mászott és ott hintáztam a tetején 😄 Tiszta realistic meg szimulátor az egész 😄
Szal van itt gond elég ne vegyétek túl komolyan csak játszatok!😊
Meg nagyon sok a bot a játékban főleg a német oldalt töltik fel mert gondolom ott kevesebb a játékos,de orosz oldalt is gyakran találkozom velük. Legutóbb 2 kv-1 ült egymással szemben és vegetáltak. Néha lőttek egyet a semmiben aztán ennyi 😄
Azt sem nagyon értettem, mikor a 200 lóerővel kevesebb és 10 tonnával könnyeb M4A1 (76) neki ment a párducomnak szemből,( az ágyúcső ilyenkor nem tudom hova tűnik el) és padlógázt nyomtam de ő tolt el engemet Próbáltam nyomatékkal magyarázni a dolgot de ha jól tudom nem dízel a sherman😊
A Szu tulajoknak meg főleg kedvenc hadműveletük neki menni szemből az ellenfélnek. Volt olyan hogy alám mászott és ott hintáztam a tetején 😄 Tiszta realistic meg szimulátor az egész 😄
Szal van itt gond elég ne vegyétek túl komolyan csak játszatok!😊
Még a zárt, béta teszt idején volt gyakori az ilyen látási viszony. Szerencsére ezt később már nem erőltettek nagyon. Úgy látom, megint elgurult a gyógyszer a fejlesztők háza táján.
<#ticking>#ticking> ez mi a jó nyavalya??? 😄 full szakadó esővel találkoztam már de ez nekem új.
Most volt egy csatám, ilyen látási viszonyokkal:
Az a sötét paca voltam én az M4A3ban.
😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a sötét paca voltam én az M4A3ban.
😄
Egyetértek.
M46 eddig 6,7 volt, most emelték fel, hogy miért nem tudni.
A T32 igen, fos azzal a lőszerrel ami van neki.
A 76-os Shermanok, meg igen keménykedhetnek a Tigris2 ellen.
M46 eddig 6,7 volt, most emelték fel, hogy miért nem tudni.
A T32 igen, fos azzal a lőszerrel ami van neki.
A 76-os Shermanok, meg igen keménykedhetnek a Tigris2 ellen.
Teljesen elvan cseszve az amerikai tech tree. Van értelme leírnom hivatalos fórumra, vagy a gayjin úgyis tesz a játékosok véleményére.
M46 Patton : Miért Tier5 / BR 7.0 ? Szerintük egy tank ami 10 méteren 160 mm átütéssel kezd az jadgtigerek, T-54 és IS4M-ek ellen játszató...
M4A3 (76) és M4A3E2 (76) : Az mm magasról tesz rá, hogy 5.7, T4ben van szóval 10/9-szer teljes csapat 6.7 tank ellen megy... ég világon semmit nem lehet ott kezdeni velük.
M4A3E2 : Egy az egybe ballaszt tank, semmi haszna nincs. Volt aki egyáltalán kilőtt ezzel bármit is 5.0-5.7 tankok közül...
T-32 : Ez a tank mindenben rosszabb mint a Tiger 2 H mégis 7.0? Értelme nincs még kifejleszteni se, nem hogy játszani vele. Páncélzata és a lövedéke is buggos.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.02.15. 20:03:44
M46 Patton : Miért Tier5 / BR 7.0 ? Szerintük egy tank ami 10 méteren 160 mm átütéssel kezd az jadgtigerek, T-54 és IS4M-ek ellen játszató...
M4A3 (76) és M4A3E2 (76) : Az mm magasról tesz rá, hogy 5.7, T4ben van szóval 10/9-szer teljes csapat 6.7 tank ellen megy... ég világon semmit nem lehet ott kezdeni velük.
M4A3E2 : Egy az egybe ballaszt tank, semmi haszna nincs. Volt aki egyáltalán kilőtt ezzel bármit is 5.0-5.7 tankok közül...
T-32 : Ez a tank mindenben rosszabb mint a Tiger 2 H mégis 7.0? Értelme nincs még kifejleszteni se, nem hogy játszani vele. Páncélzata és a lövedéke is buggos.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.02.15. 20:03:44
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Pz4j-t viszem.Jól működik.És nincs állandó turett barell sérülés se.Olyan 50/50 az arányom.Persze rengeteg múlik csapaton ki mit visz, van e repülő van e AA.( tegnap srác 8 gépetvkapott le ostwindel).Szóval kicsit lutri is.
Fejleszd ki az M82-t és mindjárt mást fogsz mondani. Minden amcsi tank szar alap löszerrel.
Az M82 meg az istenek ajándéka 😊
Az M82 meg az istenek ajándéka 😊
ahh gyönyörű csatáim voltak a mai nap full sim battle eventben, egy retkes árva mecset se sikerült nyernem a németekkel, XD remélem a legközelebbi frissítéskor a pz4H is kiveszik....
Jó nagy hulladék ez a Pershing is. Ez T33 lövedék valami vicc.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Játszál Realistic Battlet, ott a pontrendszer miatt a csata végéig nem kerülnek elő a repülők. És még a zöld retardkeresztet se mutatja.
Adatlapon meg tudod nézni mindnek, de azok is ilyenek. Orosz tankoknak híresen gyenge a gun depressionja is, egyebek mellett.
Az IS3 és IS4 is ilyen? Vagy ott azért már gondolkoztak is.
Ez az IS2 tényleg csak ilyen minimálisan tudta az ágyúját fel-le mozgatni? Felállok vele egy nagyobb dombra, le kell "hajolnom", hogy bármire rá tudjak lőni.
A faszt... Most nézem, hogy a bt-7 átvitte az oldalát. 😄
Ha BT-5-ök ellen kell menni, akkor jó lesz. <#idiota>#idiota>
tessék bt-5el is lehet ölni maus-t csak bele kell bújni és bentről lőni xD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sajnos nem :-/

Elmehet mostmár a gaijin a jó anyukájába... Arcade-ba mi a toszért kellett belevinni a repülőket? Így is van ez a kikúrt 3 tankos spawn limit, erre még jön egy repülős gyökér, aki a spawn után megtett 100. méter után kidob a redvás bombáival... Zsinórban 4 körben játszotta ezt el velem eddig a játék.
Most vagy a repülőket szedjék ki arcade-ból, vagy a spawn limitet, vagy a repülőknél oldják meg, hogy ne lássák a player tageket. Valamit csinálhatnának vele, mert ez így rohadt szar.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.02.14. 22:40:13
Most vagy a repülőket szedjék ki arcade-ból, vagy a spawn limitet, vagy a repülőknél oldják meg, hogy ne lássák a player tageket. Valamit csinálhatnának vele, mert ez így rohadt szar.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.02.14. 22:40:13
GF with Germany in a nutshell 😊

én is egy 11 ezres körrel indítottam 😄
Il28 powa 😄
Il28 powa 😄
szerencsésen kezdődik a reggel 😛