37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #22349 Hát személy szerint nem örülök neki. Dehát mit lehet tenni. Viszont én nem vagyok hajlandó 1 forintot se áldozni erre a játékra már. Korábban volt hogy vettem 1-2 nap premiumot. De úgy emlékszem hogy akkor se voltam jobban megelégedve az eredményekkel mint most. Annyi előnyöm származott belőle hogy hamarabb kihúztam pár tankot. Ezekszerint nem is lehet arra számítani hogy valaha rendes damage modell lesz... -
Chatban-om van szval írni azt nem fogok :D -
Am van 2 Golden Wager-em. Jönne vki oroszokkal rank 4.3-ban? (KV-2, T34) -
Hát igen Pay to Win lett Gajob-ék játékából. Én ezt ki is fogom használni
-
Molot115 #22345 Nekem ugyanez volt szerdán. Semmi nem sikerült de engem meg mindenki mindenhonnan kilőtt. Aztán utánna pénteken 1 fokkal jobb lett a helyzet de továbbra is hulladék! Elég durva hogy ezt nem tudják rendbe rakni. De nem létező harckocsik minden frissítésbe beleférnek! -
Luciferkee #22344 Nálam ma játszhatatlan a játék. Akármit csinálok, akármelyik nemzettel, vagy lepattanok, vagy nem viszi át. Ha nagy nehezen át is viszi 10-ből 9x az összes modulja bezöldül és kész.
Ha az ellenség meg rámnéz 10-ből 10-szer oneshotol, olyan szögekből/távolságból, hogy csak lesek. -
kissssss #22343 elbasztam 50.000 ezüstöt egy jegyre...... rögtön instant 2 verség, nem kellet 10perc hozzá.
az egyik csapatársam nyílegyenesen belemegy a vízbe a másik marha meg nekiáll lőni a sajátjait, az előző ticketes tournamentnél már megfogadtam hogy soha többet nem megyek ezen a vadbaromságon mert úgyis csak félkegyelműekkel rak össze, igazam is lett. -
foxbat88fx #22342 na az kéne még nekem wot XD -
Pihentesd kicsit a játékot :D Ha nekem nem adja akkor átmegyek WoT-ozni :D -
foxbat88fx #22340 inkább a sok lúzer gecit teszi be mellém...
betesz Ash River-re a game..... mit csinál a másik 3 társam T-34-85 el???? FELMENNEK A HEGYRE PFFFFF
óóóó hogy az ilyeneket nem lehet banolni 1-2 hétre bazdmeg -
Azért mert gondolom ranglistán előre kerültél a sok winnel azt a pro-k lealáztak :D Nálam is ez volt :D -
foxbat88fx #22338 ez a game is érdekes...
gondoltam visszamegyek és lenyomok gyors 5 csatát, úgy is mind win lesz...
naná h mentem 5 vereséget pffffffff előtte meg szinte only win -
Oks :D Én is kösz :) -
foxbat88fx #22336 na én tartok pihenőt, köszi a szakaszt :D (kurva chatban)
3. ládában nekem is 50.000 volt :) -
gstup #22335 Ha olvassa a fórumot akkor üzenem az xpertbt nevű játékosnak hogy egy igazi retardált vagy. -
foxbat88fx #22334 1 hét chat ban-t kaptam XDDD
szal ne nagyon várd h válaszolok :D -
Panlaj #22333 Tigris 2P-vel mit lehet kezdeni T-54 ellen? Csomóan azzal jönnek ellenem.
Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2015.06.26. 21:02:20 -
foxbat88fx #22332 kövi láda: 100 gold XDDDD -
Simán jó pedig :D -
foxbat88fx #22330 xddddd :D remélem nem mindig azt dobja majd :D -
Beszarás :D Én is első 5 win-re 3 nap prémet kaptam :D -
foxbat88fx #22328 jah csak mire felérsz capra :D addigra 6szor behúzzák a t34-85ösök
eddig 7 win 1 lose :D -
Eldarion73 #22327 A zárt bétában is mentem már,mindhárom nemzettel játszom,orosz,amerikai megvan rank 5-ig,német a Tigrisig...torony magasan a német a legjobb,oroszokat ott alázza,ahol akarja,az amcsik annyira sehol nincsenek,hogy említeni sem érdemes őket....az ilyen wot mániásokkal nem érdemes vitázni,mindig ugyanazt fogják fújni.Az sem érdekli,hogy bármelyik rankban játszol,a tankok 90%-a német...vajon miért.Gazsiék durván elcseszték az egyensúly és senki ne várjon javulást,beismerték,hogy nem tudják megoldani....az új MM nem véletlenül jön,a jelenlegi nem alkalmas rá,hogy egyensúlyt hozzanaka játékba,ezért nem is fejlesztik tovább.A gond az,hogy ha nem lesz változás,akkor ez a játék halott.... -
Am nézz hülyének de én M6A1-el szoktam menni :D Egész jól lehet vele menni. -
Mázlista :D Grat :D -
foxbat88fx #22324 egyszer had legyen már nekem is szerencsém :D
na jó a múltkori 700 arany is jó volt a golden wagerből...
ma csináltam 400-at megint goldenből.... asszem az összeset elcseszem ilyen tournament jegyre.... -
Először adj Gajob-nak egy kis pénzt utána ő is ad ajándékot :D -
kissssss #22322 pff lol :D ez prém accot kap amaz fillérekét veszi a pém amcsi tankot....... súgjátok már meg hogyan csináljátok? :D -
Persze már. Nekem szaros 50K kreditet adott. -
foxbat88fx #22320 lehet... most jött ellenem 3-as szakasz..... mind a 3 usa tankos XDDD
6ot öltem abban a körben is :D
amúgy csak hogy irigykedjetek :D első láda ezt dobta
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Akkor már én is szerencsét próbálok, hátha valami jó dolgot kapok :D
Lehet ezt szakaszban is menni?
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.06.26. 19:55:53 -
foxbat88fx #22318 nem sok értelmét látom ebben az eventben a német és usa tankokkal játszani :D
T-34-85 pattogós páncél, egész jó gun
Su-152 epic AP átütés....
németeknél mi van? :D egy azonnal gyulladó meg lerohadó jpz4, meg papír pz4j
most is 6 kill-es kört mentem T-34-85-el -
Stefan99 #22317 hm, eddig nem vonzott ez az event(mixed ál RB), de most ti ketten kezditek meghozni a kedvem.:D
Egyébként az adott német tankokkal is lehet bőven hasznosnak lenni, reklamálni meg egyedül Gaijinnél lehet indokolt.:) -
Az a legjobb amikor az elején kifagy az egyik....persze a társam. -
foxbat88fx #22315 valahogy úgy..... mert eléggé vissza tudja venni a csapatot amikor egy idióta bejön pz38t-vel -
Akinek nincs hozzá tankja az inkább ne jöjjön a csapatot hátráltatni ;) -
foxbat88fx #22313 ezeket a tankokat olyan hamar el lehet érni mint állat....
aki meg nem kezdi el az oroszokat az hülye :D -
Stefan99 #22312 Nem mindenkinek van minden nemzetből tankja. -
Nyugi engem is ilyen idióták mellé tesz :D -
Szerintem az 1.51 rohan felénk. Egyre több minden jön a devblog-ra. Sztem úgy tervezik hogy WoT 9.9 előtt jöjjön ki ami kb. 2 hét.