37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Palinko
    egyszer próbáltam a realisticet, a célzás segítő nagyon hiányzott. egyből megértettem azokat a filmeket ahol néha körbelövöldözik az ellent a tankok :D
  • foxbat88fx
    most már több rp-t hoz az árkád :D
    régen jobban hozott a rb meg sb az tuti, most már inkább hoz jobban az árkád a pörgőssége miatt.
  • Sherman0070
    Dehogy hiba. Az elején mindenki azt tolja. Pl. én az alacsony RP hozam miatt hagytam ott. Vagy legalábbis nálam anno az volt hogy Realistic dupla annyi RP-t hozott ígyhát átálltam arra.
  • Palinko
    én csak arcadet nyomok, lehet ez hiba? :D
  • foxbat88fx
    a tier V rp hozama kegyetlenül vissza van véve :D
    tier4-ben iszonyat sok rp-t lehet összekaparni prémmel :D
  • Sherman0070
    Árkád báttlez-től mit kéne várni? :D Nem arról híres az a csatamód hogy csak úgy ömlik az RP onnan :D
  • kissssss
    15 killre csak ennyi rp-t ad?
  • AIexx
    ketten lehoztuk..
  • Molot115
    Korábban is voltak ilyen napok. De utánna minden helyre állt. Most viszont már 1 hete kb... Nem tudom mi lehet ez. Lehet hogy csak még nincs kimaxolva és az számít ennyit itt magas tierben! De lehet hogy nem. Mind1 majd kiderül talán:D
  • carp3tm0nster
    Én még mindig azt mondom, hogy valamit csináltak. Tegnap is Tiger IIP 9 meccsből 6 nyertes. Az 5. nyertes meccs után dobok egy 300% RP kupont, na mondom akkor most majd bukó. Kurszk pálya, csinálok egy hatos killt, úgy hogy a végére szinte sajt lett a KTigerből. Itt valami gyanús még mindig.
  • kissssss
    mindjárt eldobom az agyam.... 1 rühes t-44 sakkban tartott 3 tigrist berlin pályán a Reichstag előtt, ott lőttük a rohadékot hárman 88mm-el 50méteres távolságból, ha nem lőtte volna el a transmissiont(3:49mp javítás!) akkor simán odagurultam volna hozzá és oldalba durrantom amíg a többiekkel foglalkozik akik épp a segítségemre sietek, de mintha valamilyen mágikus erő (stalinum?) megakadályozta volna hogy egy vagy két lóvésból lerendezem.... ezen a távolságon azt a 120mm frontpáncélzatot a tornyon simán vinnie kellet volna a kwk36-nak, a nyolcadik vagy 9 lövésre aztán hajlandó volt megpusztulni közben a csapat meg elolvadt körülöttem.....
  • Big Blaster
    Ismerős az érzés. :-) Ma nekem sem ment. Alig volt meccs, ahol egyáltalán kihúztam a végéig. Nem tudom mi volt ma. Azért az utolsó körben összejött 6 kill a havas pályán. 2. lettem a csapatból, ami ma a legjobb eredményem volt. Most kell abbahagyni mára. :-)
  • Lokker
    Azt kell mondjam, hogy itt hagyom abba ezt. Eltűnt több mint 1 millió kreditem, maradt 66 ezer. Hihetetlen hogy minden egyes "patch" után van valami szarság.
  • Sherman0070
    Am úgysincs nagyon olyan map ahol 1000m fölé kell lőni.
  • Sherman0070
    CBT óta csak megtanultam célozni ;D
  • kissssss
    tegnap kipróbáltam a tesztpályán.... domboldalon majdnem felborultam akkorát rúgott vissza az a 100mm ágyú, ezzel nagy távolságra pontosan lőni nem lesz könnyű mindig újra kell célozni.
  • Sherman0070
    Ó hogy nekem van ilyen szerencsém hogy amikor venném meg az OP T-34-100-at akkor szarik be a videókártyám... :D
  • Palinko
    azt, hogy nyomjam a TD ágat, amit nem is terveztem :D Az M16 ra nem engedem magam rábeszélni, mert azzal a 2 gépfegyvertornyos amcsi tankkal olyan kellemetlen emlékeim vannak hogy a légvédelemből nincs kedvem kivenni a részem :D hogy lekapjak 1-2 repcsit akik emígy sem adnak le valami nagy sebzést, és el is tűnek egy idő után :D aztán meg jönnek a nagyfiúk és kilőnek. Eredetileg az M2 meg az M4A3 fát gondoltam csak kimaxolni gyorsan, de most áttérek a TD-re
  • Malarki
    Ezt mondjuk nem nagy cucc megcsinálni, csak kellene valaki aki berakja fejlécbe.
  • AnuluWork #22490
    Detto. Úgy a legutóbbi patch óta tapasztalom.

Mondjuk tegnap előkaptam a MAUSt, és tíz kill azonnal elő is jött vele, pedig német tankokkal rohadt rég nem játszottam, úgyhogy az még működik. :)
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.07.01. 15:23:00
  • Molot115
    Nálam kb 1 hete tart hogy semmi nem megy! Vért kell hugyozni a killekért. Miután belelövök 3-4et valakibe az egyik csapattársam tuti lelopja. A hitek 2/3-a pattanó!
    Azt már meg se említem hogy utolsónak rak be a pályára, gurulok 15-20 métert és lesből egylövéseznek. Nem tudom mivan de mintha elfelejtettem volna játszani. Ja jut eszembe hogyha 3-4en állunk egymás mellett csapattársaimmal akkor ém kapom az első lövést meg a másodikat meg a harmadikat is.:D
    Remélem lassan megtörik az átok mert ez így játszhatatlan. Legalábbis nekem...
  • Madi92
    Hát az fantasztikus megoldás..
    Kéne ide egy mindenki által szerkeszthető lista, a nick nevekkel és akkor mindenkit fel lehet-ne venni aki a listán van.
  • Dagohun74
    Jól működtek a német ágyúk, ugyan már ide azt a mini patchet ami balanszolja a játékot. Tessék .
  • Luciferkee
    Igen, tegnap éjjel / ma délelőtt-ig egész jó volt, még nem jött egy újabb patch. Azóta:

Mindegy, hogy mit csinálok, sárga / fekete modulok lesznek az ellenségnél 3-4 hit után sem halnak meg, pedig nem vagyok hülye, tudom hova kell lőni, hogy robbanjanak is / átütés is legyen, de ha egyszer egy telibevert ammo / fuel tank nem robban nem lehet mit tenni,

• Big Blaster
    Megtaláltam a megoldást, hogy miért nem látok senkit online a friends list-ben. Az Update 1.70.1945-óta így működik a dolog:

Player status (online/offline or in the battle) would be shown only for mutual friends. This allows you to hide your presence in the game from your enemies.

Many of you have become confused with this change. You must now cross-friend all those who you wish to interact with. You MUST friend them AND they MUST friend you for it to function correctly. You need to now contact and cross friend all those players that you choose to play with.

This is NOT A BUG - it is an intentional change.

Everyone needs to actually complete the de-friending/be-friending process before it functions fully.

To complete the process remove any name(s) from the search field and click Friends for your list to return or restart your client for the changes to fully take effect.

This ensures that the "who's online" system is only usable by mutual friends. This has been changed to prevent the harassment of players.

Szóval csak azok látszanak online, akik kölcsönösen barátok. Ahhoz, hogy működjön a dolog, újból fel kell venni az embereket a listába. Persze kölcsönösen.
  • Big Blaster
    Aha, köszi az infót. Meg fogom próbálni.
  • gstup
    Szerintem jó,csak rossz amikor nincs téli álcafestés és csak úgy virít az ember a havas mezőn! :D
  • kissssss
    kinek hogy tetszik az új map?

• Zegi Norbi HUN
    Ezen jót mosolyogtam

• Lokker
    Volt valami credit változás is? Patch előtt 1 millió felett jártam most van 66 ezer creditem.
  • kissssss
    csak a csillagok álltak jól, én tegnap js-1 mentem nagyrészt de 12 csatából 10-et úgy elvesztetem mint a huzat, nem egyszer volt olyan csata ahol csak én tudtam killt szerezni mindenki más csak a töltelék szerepét játszotta, nem tudom honnan került elő hirtelenjébe ennyi embernek nevezett biomassza de remélem ez csak ideiglenes volt.
  • gstup
    Fantasztikus a t-54 7.7-es br-je.Legmagasabb tankom 6.7 a lineban.Természetesen nincs olyan meccs amin ne jönne szembe 5-6.
  • Sherman0070
    Ez apcr lövedékkel a legviccesebb. Az garantáltan kilyukasztja az összes tagot :D
  • e57
    a Stug III-mal az a gond, hogy a bal oldalán szépen libasorban ül 3 fő. Előttük van a vezetőnek a kémlelő nyílása, és ha azon belő valaki, akkor szinte biztos, hogy a személyzetből egyből 3 főt ki is iktatott.
    Tehát ha a sofőr nézőkéjén sikerül belőni (nem nehéz feladat), akkor a stugnak vége van.
  • Big Blaster
    AB-ben lehet bármilyen taktikát csinálni, vagy a célzó segéd miatt felejtős? Én azt tapasztalom, hogy bármennyire próbálok az ellenség oldalába kerülni, bujkálva a dombok, hegyek között úgy is mindig kiszúrnak és szétszednek hamar. Ez a stratégia csak RB-ben játszható vagy én csinálok valamit rosszul?

Másik, hogy tegnap próbáltam először Stug III A-val játszani. Mivel eddig azt tapasztaltam, hogy gyakorlatilag esélytelen voltam ezekkel szemben br1.0-2.0 tankokkal, mert szinte mindig szétszedett még messziről is. Már előre örültem, hogy most majd én fogom osztani a népet. Hát nem így lett. Bárhol megjelentem a Stug-gal, elkezdett lőni mindenki és nem is eredménytelenül. Ha szerencsém volt, talán ki tudtam szedni egy-két ellenfelet, igaz sokszor onehit-tel. De így benne ülve egyáltalán nem tűnt egy elpusztíthatatlan halálosztónak ez a járgány. Lehet, hogy én játszok bénán, de ha szembe jön egy ilyen Stug, akkor az első dolgom, hogy fedezéket keressek, mert esélytelen, hogy kilőjem, viszont ha ezzel megyek, akkor meg engem szednek szét a kis tankok. Mit csinálok rosszul?
  • e57
    Nem értem mit akarsz ezzel mondani , de mivel usa ágon ezen a BR-en minden rendesebb kaliber gyakorlatilag TD, nem sok választásunk van.
  • carp3tm0nster
    Nem tudom mi történt ebben a peccsben, de tegnap sim eventben németekkel tigrissel 8 meccsből 6-ot nyertünk.
    Ez vagy csak beetetés, vagy jól álltak a csillagok. Élvezhető, kellemes köröket lehetett menni. Gyanús...
  • Palinko
    szóval a TD ERŐS
  • e57
    Egy hitelni ritkán lehet vele, de elég gyorsan tölt. Ezt lehet kihasználni. Kiütöd a toronyforgatást, ágyút, lövészt, utána van egy kis időd töltény rekeszt keresni. Ha nem megy, akkor meg tünés, és fél perc múlva megint próbálkozhatsz.
  • e57
    Az M5A1-gyel én kicsit távolabbról, oldalról szoktam támadni. A kétes helyzeteket inkább kerülni kell. A mozgékonyságát mindenképpen ki kell használni.

A Lee-vel én szoktak frontálisan is támadni. A nagyobb ágyúja miatt nyilván kicist TD-ésen kell játszani vele. De a fenti kis ágyú is jól tud jönni sok esetben. A fenti ágyú magas elhelyezkedését néha jól k ilehet használni.

a 75mm GMC-vel én távolról szoktam, ha kiszúrtak, akkor meg fedezékbe vonulás. :)

M16 repülők ellen szerintem brutálisan jó. Ha éppen nincs repülő, akkor lehet gyengébb tankok ellen menni óvatosan. Kilőni nem nagyon tud, de a sebzésért is jár a pont.