War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.25. 13:09:11
Vartam, hogy az uj Tiger I kicsit alacsonyabb besorolast kap, de legfeljebb nem hasznalom. A mostanival is teljesen jol elvagyok az adott Tier-ben. Tegnap Jungle palyan konkretan egyedul hoztam a meccset vele. Csak egy pont volt eszakon es a csapatom lesz*rta. Egyedul nyomtam le ket kozepes nemet gepet meg egy Shermant mire eljutottam odaig, ott kiszedtem az orkodo KV2-t, elfoglaltam, aztan egyedul tartottam a meccs vegeig. Jott valami ruszki TD meg egy Tiger I, de leszedtem oket. A vegere mar elegge le voltam amortizalva, es az utolso masodpercekben mar falkaban jottek, konkretan 20 meterrol kalapaltak a pancelomon, de szerencsere veget ert a meccs mielott kiszedtek volna. Magasabb Tier-ben meg amig nem piszkaljak a Jagdpanthert addig en orulok. Feljebb ott sem megyek, tok jokat jatszom igy is, nem akarom kiprobalni az IS3-4 T55 reszleg ellen mire mennek a regebbi nemet vasakkal. Jo, Maus poenbol ki lesz probalva, de annak se latom sok ertelmet.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Amcsi tankom meg nincs olyan amit lehet vinni úgyhogy nagyon jókat repkedtem tegnap il-2vel aztán ha el**rtam akkor jött a kv-85 😄
Azért amikor van légvédelem az ellenség oldalán az igen kellemetlen meglepetéseket tud okozni, rohadt kegyetlen kis dögök, rendesen paráztam amikor láttam h már messziről kezdi bemérni lövésekkel a lassú il-2met 😄
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Per Aspera Ad Inferi.
Én már szinte csak event simet vagyok hajlandó játszani, normál sim-be mékevesebb esélye van a német oldalnak.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Két dolog:
- Nincs többé napi first win 2x. Helyette kapsz 10% rp/sl-t 10 harcra. Inkább nem kommentálom. Régen majdnem minden hétvégén volt 4X RP, nem is tudom, hogy mikor láttam utoljára ilyet.
- Eléggé elmentek ezzel a peccsel a lehúzós irányba. Én elhiszem, hogy kell nekik pénz, de mindennek van 1 határa. Én rendszeren vettem a 1 hónapos prémiumot, sőt ha megtetszett egy tank/repülő azt is megvettem (bár megjegyzem ezzel sokszor megjártam, mert megvételük után sokan változtattan negatív irányban). Ez a prémium M46 a 6.7-es BR-el egy vicc.
Sajnos realisticot nem játszom többet, szinte csakis mixed battleba tesz be, köszönöm, akkor inkább játszok árkádot.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Egyébként pont most adott duplát. Nézem, mint a moziban. Repcsikre, de dupla volt. Szürke és arany szir-szarral.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.02.24. 20:22:45
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Max az F1-ek kicsit játszhatóbbak lesznek, de egyéb hatása nem igen lesz.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Magyarán APRC-el sokkal több találat kell majd, hogy kinyúvadjon a személyzet, mert a lőszer évente egyszer fog berobbani. És legalább a a német HEAT is jó lesz végre valalmire...
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
videó
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.02.24. 19:30:56
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az ágyú -10 pedig minden amcsi tankon így van eddig nem tünt fel?
Amúgy a sima M26-nak is van APCR 250mm átütésü lövedéke.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.02.24. 18:49:04
amit pedig beharangoztak jobb páncélvédelmet a torony környékén az E verziónál az csak kamu.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
- Tiger E 6.0 battle ratingot kapott, az APCR lőszerért cserébe megy tier4 gépek ellen
- prémium Super Pershing (pershing T32 ágyújával) alacsonyabb BR-re került mint a sima Pershing
- prémium M46 Patton egy BR ratingen van a sima Pershingel
Érdekes, eddig nem volt jellemző a paytowin erre a játékra, lehet ez most megváltozik.