War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért tudod,hogy ezért a kijelentésedért simán fel is jelenthetlek?
Ez amúgy nem azért van, mert a pályákon fizikailag is jelen vannak a tüzérségi lövegek, csak a repülőgépek által elérhető részen? Ha azokat a replők kilövik, nincs több tüzérségi támogatás a tankoknak.

Hát igen, a magyar nácoidok tömegei, nagyon gyakoriak tankos játékokban. Többségük elég gyengén tolja. <#nevetes1>

Nekem se azt írja: Hogy kilőtték a tüzérséget.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

😄 😄 'we embrace capitalism" 😄
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.25. 13:09:11
RatBaG
sírok 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

a legtöbben elvből akarnak németekkel menni..........EU-ban a többség utálja az USA-t meg a Ruszkikat...........ha csinálnál egy közvélemény kutatást kis hazánkban a a Németek nálunk is toronymagasan vernék a többi országot......ha most lenne a 2. VH kanyar nélkül őket támogatnám én is 😄
Trucker39
Képet tegyél fel róla, hát ha úgy könnyebben rá jövünk, mi lehet a baj.

Sziasztok! Segítségeteket kérném. A patch óta nekem nem működik a tüzérségi támogatás. Hiába aktív a célkereszt mindig piros és nem jövök rá mi lehet a baj. Más is találkozott ilyennel?
Jók a légvédelmek.Ha megszorulok oda szoktam robogni .A rutinosak nem követnek reptér fölé. :-). Német oldalon se több mint 2 perc a várás Az m26 kicsit erős ebbe az eventbe.Panther megint nincs.Valóban szar hogy facetrackel nem megy a távcső .
Garou
Ez a bombas kesleltetes nekem jo hir, vegre nem fognak kiszedni olyan konnyen. Nagyon idegesito, mikor minden fasza, nyeresben vagyok, aztan bumm, szevasz.
Vartam, hogy az uj Tiger I kicsit alacsonyabb besorolast kap, de legfeljebb nem hasznalom. A mostanival is teljesen jol elvagyok az adott Tier-ben. Tegnap Jungle palyan konkretan egyedul hoztam a meccset vele. Csak egy pont volt eszakon es a csapatom lesz*rta. Egyedul nyomtam le ket kozepes nemet gepet meg egy Shermant mire eljutottam odaig, ott kiszedtem az orkodo KV2-t, elfoglaltam, aztan egyedul tartottam a meccs vegeig. Jott valami ruszki TD meg egy Tiger I, de leszedtem oket. A vegere mar elegge le voltam amortizalva, es az utolso masodpercekben mar falkaban jottek, konkretan 20 meterrol kalapaltak a pancelomon, de szerencsere veget ert a meccs mielott kiszedtek volna. Magasabb Tier-ben meg amig nem piszkaljak a Jagdpanthert addig en orulok. Feljebb ott sem megyek, tok jokat jatszom igy is, nem akarom kiprobalni az IS3-4 T55 reszleg ellen mire mennek a regebbi nemet vasakkal. Jo, Maus poenbol ki lesz probalva, de annak se latom sok ertelmet.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Én próbáltam németekkel játszani az eventen mert annyian szidják itt őket akkor gondoltam na végre már biztos senki nem játszik velük és folytathatom azt az ágat. Erre végig 50-10 volt a várakozók állása EU szerveren... mindenki németekkel akar menni pfff... 😄

Amcsi tankom meg nincs olyan amit lehet vinni úgyhogy nagyon jókat repkedtem tegnap il-2vel aztán ha el**rtam akkor jött a kv-85 😄
Azért amikor van légvédelem az ellenség oldalán az igen kellemetlen meglepetéseket tud okozni, rohadt kegyetlen kis dögök, rendesen paráztam amikor láttam h már messziről kezdi bemérni lövésekkel a lassú il-2met 😄
PLaci
Egér scroll lenyomásával válthatsz a régi és a térképes nézet között.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

RatBaG
visszahozták a régi artilleryt? csak most már nem emelkedik fel a kamera. pfff....

Per Aspera Ad Inferi.

DasIsFuck
Elméletileg kaphatsz jobb boostereket is.

Én már szinte csak event simet vagyok hajlandó játszani, normál sim-be mékevesebb esélye van a német oldalnak.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Igen már észrevettem (elolvastam a peccs notest).

Két dolog:

- Nincs többé napi first win 2x. Helyette kapsz 10% rp/sl-t 10 harcra. Inkább nem kommentálom. Régen majdnem minden hétvégén volt 4X RP, nem is tudom, hogy mikor láttam utoljára ilyet.
- Eléggé elmentek ezzel a peccsel a lehúzós irányba. Én elhiszem, hogy kell nekik pénz, de mindennek van 1 határa. Én rendszeren vettem a 1 hónapos prémiumot, sőt ha megtetszett egy tank/repülő azt is megvettem (bár megjegyzem ezzel sokszor megjártam, mert megvételük után sokan változtattan negatív irányban). Ez a prémium M46 a 6.7-es BR-el egy vicc.

Sajnos realisticot nem játszom többet, szinte csakis mixed battleba tesz be, köszönöm, akkor inkább játszok árkádot.
AnuluWork
10 sec késleltetés van arcadeban. Megj. elqurták a játékot. Sajnos.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Eddig 10 bombából 10 nem robbant fel, ha rámdobnak 5-öt akkor mind az 5 felrobban. GG
Nincs beállitva a bombán késleltetés?
JethroHUN
Árkádban történt? Mert ott változtattak a bombákon. Időzítést kaptak, nem robbannak becsapódáskor.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ez patch előtt is volt.Idegesítő hogy nincs becsapódás zaj csak a végeredmény.
Hát, ahogy elnézem, még patch után is várni kell majd pár napot... A GF repülős bombáival is van valami. Telibe trafáltam egy tigrist, és robbanás nélkül lepattant róla. Van már selejt bomba is, vagy mi a fakk ez?

AnuluWork
Patch napján ne játssz! 😄

Egyébként pont most adott duplát. Nézem, mint a moziban. Repcsikre, de dupla volt. Szürke és arany szir-szarral.

Valami gáz van nálam a játékkal. Nem egyszer fordult elő, hogy conquest-ben védtem a kárpátok pályán a pontot középen, majd minden látható előjel nélkül egyszer csak feketére változott az ágyúm és a tornyom. Nem lehetett észrevenni semmilyen becsapódó lövést, nem volt se hang, se vizuális visszajelzés.

Ezenkivül ez a 2 lövés és pukkant pont megerősítí amit írtam. Az sima M26-al nem kell két lövés mert egytől is pukkannak = szarabb ezzel az ágyúval. Az átütése sem számít mert annak is van APCR ami ugyanezt tudja.
Ez a távcső nagyon kellett a sim-be főleg a térkép marker nélküli módban állati jó. Sosem gondoltam h ilyet mondok de így már TD-vel is sokkal jobban szeretek játszani, nagyon királyul lehet pásztázni vele 😊
Ne hülyéskedj már, az ammorack az ammorack, ezeken a helyek azonnal pukkannak hisz a lőszert lövöd szét. Ettől meg fekete lett, és semmi, ez itt a lényeg. Nem kell két lövés, ettől az egytől szét kellett volna robbanniuk, de ez a lőszer nem csinál semmit.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.02.24. 20:22:45
Sajnos pocsék helyekre célzol.Készítettem videót is róla.Majd felteszem valahova ha tudom.Párduc is meg a tigris II is 2 lövés volt és pukkant.És ez a gyengébbik lőszer volt.

én 30% silver lion bónuszt kaptam 5 meccs erejéig 😊
AnuluWork
Akkor ez megint remek.

kivették, most kaptunk +10% silvert/RP 1napra.... marha nagy durranás huha <#pardon1>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

AnuluWork
Mi történt, hogy nincs dupla? 😄

DasIsFuck
103mm átütéssel.
Max az F1-ek kicsit játszhatóbbak lesznek, de egyéb hatása nem igen lesz.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Nem sokáig, módosítják hogy melyik lőszer mennyire okoz lőszerrobbanást, az APCR a leggyengébb ebből a szempontból (10-20% esély), a HEAT a legerősebb.

Magyarán APRC-el sokkal több találat kell majd, hogy kinyúvadjon a személyzet, mert a lőszer évente egyszer fog berobbani. És legalább a a német HEAT is jó lesz végre valalmire...

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Csináltam egy videót a kedvedért a tesztpályán, bocs hogy inda-s, de a YT be van lassulva mint állat. Ennyira faja a prém M26 lőszer.
videó
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.02.24. 19:30:56
Igazából eddig is az volt. Lásd: T5 modul xp árak.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ezt aláírom.Tényleg nagyon kicsi az a br neki.Eléggé szánalmas megoldás gazsi részéről.Most lett pay to win kategória.

Ha tudod hová kell lőni APCR lőszerrel, akkor teljesen jó.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Igen, pont azért mint a T32, mert csak lyukakat lővöldözöl vele az ellenfélbe, mivel nincs a játékban rendesen megcsinálva az APCR repeszhatása. Ellenben a sima M26 az M82 lőszerrel oneshotol bármit, mert annyi benne a robbanóanyag mint a 122-es orosz lőszerekben.
Az ágyú -10 pedig minden amcsi tankon így van eddig nem tünt fel?

Amúgy a sima M26-nak is van APCR 250mm átütésü lövedéke.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.02.24. 18:49:04
Aha. 6.3-as Battle ratingen 250 mm átütés 500 méteren APCR-el, és -10fokos ágyúkitérítés. Tényleg nagyon "szar".

Ahogy így próbálgatjuk a srácokkal, messze nem az egyetlen dolog amit elcsesztek.

De amúgy ezzel az ágyúval a prémium M26 szarabb mint a sima. Hosszabb reload, és csak APCR lőszer.
Szerintem ezt elcseszték, és a prémiumokon nem írták át a legutóbbi BR változásokat.
és én még azt hittem hogy a pzgr40-ért cserébe még lassabb lett a toronyforgatása és a végsebessége az E verziónak, valójában jóval nagyobb árat fizetünk egy nyavalyás lőszerért aminek már a H verzióhoz is alapnak kéne lennie.

amit pedig beharangoztak jobb páncélvédelmet a torony környékén az E verziónál az csak kamu.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

ennyire szar? gondolom inkább az teszi be a kiskaput,hogy fixen t4 ellen megy
Fura Alak
6.0?? Minimális a különbség a H -hoz képest! Inkább nem írom le a véleményemet, mert nem tűr nyomdafestéket......

Gratulálok a kedves fejlesztőknek az új peccshez:
- Tiger E 6.0 battle ratingot kapott, az APCR lőszerért cserébe megy tier4 gépek ellen
- prémium Super Pershing (pershing T32 ágyújával) alacsonyabb BR-re került mint a sima Pershing
- prémium M46 Patton egy BR ratingen van a sima Pershingel

Érdekes, eddig nem volt jellemző a paytowin erre a játékra, lehet ez most megváltozik.

40x500lbs is igen komoly 😛
Trucker39
A másik fórumba repülőzzetek pls.

Atom ugyan nem, de a max bombaterhe nyolc darab egytonnás bomba. Szóval majdnem.