Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #22531 Hát én addig játszottam árkádot amíg ki nem tapasztaltam a játékot hogy mi hogy megy. Aztán ott is hagytam gyorsan mert nekem konkrétan az unreal tournament jut róla eszembe!:D egymásnak rohan 500 méterről a két csapat aztán halomra lövik egymást közbe meg 3-4-5 alkalommal újraélednek! Taktikát meg pont emiatt nyomokban sem tapasztaltam egyáltalán. De elfogadom hogy sokaknak meg ez tetszik jobban. Ha tehetném csak simulatort nyomnék de miután kis tierben nem játszok ezért bevagyok korlátozva, úgyhogy maradt a realistic!
Taktikát meg szerintem akkor lehet emlegetni amikor van egy szakasztársad és rendesen mikrofonnal beszéltek egymáshoz. Random csapattársakkal akiket semmi nem érdekel, se a csapat se az ellenség semmi! Főleg árkádba ahová vérengzeni meg vadulni járnak sokan chatbe írt "utasításokkal" nem igazán hiszem hogy bármi elerhető lenne.
Persze tegyük hozzá azt is hogy régen jártam árkádban és inkább tier 1-ben ahol rendszeresen felborítottak meg kilőttek a csapattársaim még mielött eljutottam volna a 2-300 méterre lévő "frontvonalba". Ha azóta más a helyzet vagy esetleg nagyobb tierben sokkal jobb akkor javítsatok.