37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    Gunner skill?
  • Sherman0070
    Mármint a piros ammorack fordul elő 3-4x :D
  • Sherman0070
    Azt hiszem a bombák 10mp-s késleltetéssel vannak azért nem talál el semmit.
  • Sherman0070
    Nálam ez rendszeresen előfordul meccsenként 3-4x.
  • Luciferkee
    Visszatértem kicsit az árkád módhoz.

2 kérdés:

- Az ágyú miért hord félre? (kimaxolt tank, sérülésmentes)
    - Ha bombázót viszek be, miért nem robban fel egyetlen egy bombám se?
  • Molot115
    Ilyenkor azért előjön az agyérgörcs, legalábbis nekem. :D
  • Sherman0070
    Ammorack robbanáshoz visszatérve. A játék engem szopat vagy mi? T-34-85E.vel kb. az összes Tigris ellenfelemnek pirosra lövöm az ammo-ját de nem képes berobbanni... 10-ből 1x kapnak ammoracket.
  • Molot115
    Hát igen most még jó, csak maradjon is így. Érdekes korábban amikor írtam hogy pl a T-54 nem op meg sorra látom a szétrobbant IS-4ket egyből kaptam hogy nem játszok ellenük. Magyarul hogy nem mondok igazat... De ahogy látom nem vagyok egyedül a tapasztalataimmal. Konkrétan nem zavar hogy 1 lövés vagyok csak akkor legyen más is az. Ettől csak közelebb került a reálishoz a játékmenet. Arról nem is beszélve hogy azért jól néz ki amikor vasreszelékké robban valaki 1 találattól. Sokkal rosszabb az amikor átlövöd 2x az irányzót meg a parancsnokot meg 1x a töltőkezelőt, de azért még visszatud lőni. Vagy a lőszereken vagy benzintartályon elért több közvetlen találat nem okoz robbanást mert űrméretalattit használtál és a játék azt mondja hogy az nem mindig okoz robbanást.
  • Sherman0070
    Gondolom megfékezni a T54-eket. De nem tudom hogy használható lőszer-e.
  • Zegi Norbi HUN
    Na igen, többet vagy velük 7-es BR fölött.

Ez az új lőszer meg... Én nem is értem, 400 mm még 2 km-ről is, minek kellett ez
  • Sherman0070
    Az a probléma a 7.0-ás tankokkal hogy ígyis-úgyis nagyobb ellenfelek ellen teszi. Ez van a 6.0-val meg a 4.7-el is. Ilyen anomália szerűség ez a 3 féle br mert csak nagyobb rankot kapnak. (fingom sincs mi az a anomália :D )
  • Sherman0070
    Leo meg M60 előtt normális ellenfele nem volt szóval... OP :D
  • Zegi Norbi HUN
    Jó neked. Majd ha neked is meglesz az új csodalőszer, akkor te is mindent kikapsz 1 lövésből Én most értem el az IS4-et. Nagy reményeket fűztem hozzá a hulladék IS3 után. Hát emiatt az új lőszer miatt ez is semmire való. IS3-ból is 1 lövésből kikaptak, vagy folyton töltő(aztán élvezd a kb 1 perces töltést) ennél sem változott ez. Szóval most hogy sokat megyek magas BR-es orosz tankokkal, azért nem olyan kilőhetetlen szörnyetegek. Sőt! Nem hittem volna, de német tankokkal a legélvezetesebb a játék jelenleg is. A Leopard-dal meg végre egy jó közepes tankot is kaptak, ami azért elég durva lett szerintem. T54-et pl 1 lövés kilőni a front mögötti lőszereken keresztül, de sokszor a Maus v IS4 is 1 lövés, pedig a csodalőszer még meg sincs. Tényleg lószart nem ér a páncél, akkor már inkább legyen mozgékony a járgány.

Jah meg 7.0-ra levitték a Jagdtiger-t, emiatt a 6.7 BR-es tankok is kaptak egy jó féle APCR-t.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.07.10. 16:11:19
  • Molot115
    A Panther I F-re gondoltál nem? De amúgy mind1 hányas rank nem? Úgyis a battle ratinget nézi amikor berak egy csatába!

Más:
    Végre megszereztem tegnap a T-54 mod.51-et! Pont egy hónappal a mod.49 után. Azóta nem tudom mivan a játékkal és hogy köze van-e ehhez a tényhez, de minden lövésem átütő találat. A mod.49-et mintha kicserélték volna teljesen máshogy viselkedik a mod.51 meg már most brutálisan jó pedig még semmi sincs hozzá kifejlesztve! Megszűnt a szenvedés. Mintha egy másik játékkal játszanék, de persze lehet hogy most nyerőszériába kerültem és legközelebb megint egy hulladék lesz az egész.
    Mostmár jobban megértem azokat akik szerint OP, habár továbbra se mondanám annak. Az M60-ak meg a leopárdok szépen egylövéseznek, viszont tényleg durva gép lett belőle. Csak aztán nehogy ilyen 2 napos fellángolás legyen belőle.
  • Sherman0070
    Amúgy én már most 100%-ban tudom hogy ha németekhez bekerülne az St. Emil az prém lenne.
  • Sherman0070
    Most látom Panther II F rank4-es lett. Nyugodtan levihetnék oda a Tiger II-őt is a JagdTigerrel együtt...
  • kissssss
    katasztrófa ami ma megy... sim csatában ostwindel volt négy killem és 3 assistom de a többiek alig tudtak összekaparni 2 killt, röhej hogy AA-val kell lehoznom a mecset.
  • Sherman0070
    Most? :D
  • kissssss
    milyen időpontban?
  • gstup
    Nincs wagerem.+ kis péntek van. :)
  • Sherman0070
    Valaki ma jön golden wagerezni?
  • foxbat88fx
    persze tudom, hogy zuhanóbombázó volt :) a háború elején még jól használható gép is volt, amíg nem volt ellenfele :D
    még könyvem is van róla :)
  • bgabor911
    Ha már kötexünk, zuhanóbombázó volt nem bombázó, bombázó feladatkörre alkalmatlan volt, nem is volt meg rajta a level bombinghoz szükséges célzóberendezés. A játékban valóban attacker.

"Kedvencem" a japán R2Y sci fi jet "bombázó", ami a legtöbb vadászgépnél durvábban irtja a gépeket. Teljesen tönkreteszi a T5 légicsatákat.
  • vajakos21
    Custom battleban lehet jól gyakorolni a bombázást.Nyitsz egy szobát és hadd szóljon.Illetve amin van rakéta vadász, könnyebb kiszedni a tankot...nekem legalábbis.:-)A youtuben találsz biztos oktató videót is wt stukához.
  • Sherman0070
    Valaki jön SIM eventezni?
  • kissssss
    Norbi durván osztotta a pofonokat...
  • Sherman0070
    Tegnapi SG hármas :D
  • Sherman0070
    +1 Divebomber gép volt :D
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.07.08. 20:13:13
  • gstup
    Akkor hogy ne legyen semmilyen kifogás.A JÁTÉKBAN attacker.Sok minden nem úgy van ahogy a való életben volt.Mellesleg zuhanóbombázó volt.
  • foxbat88fx
    a Stuka márpedig bombázó volt :P
  • gstup
    A stuka az nem bombázó.Attacker.Szóval nem is lesz soha bombázásnál célkeresztje.És igen.Rá kell zuhanni a célra. :) Egy idő után simán érezni fogod. :)
  • Panlaj
    Akkor még jól is bírták :)
  • kissssss
    látom neked is sikerült kifognod a super csapatot úgy mint tegnap szakaszban :D
  • Malarki
    Most nem azért, de ez így mi?

8 perc telt el a csatából, a csapat háromnegyede halott, egyetlen pontot se tudtunk elfoglalni(mellesleg az összes pont 45 másodperc után már ez ellenfélnél vont, ami több mint érdekes), az egész csapatnak volt összesen 6 killje. Még jó hogy beaktiváltam előtte a +200%-os RP-t...
  • carp3tm0nster
    Srácok! ( lányok is ofkorsz)
    Sim módban kellene egy kis segítség, mert nagyon nem megy a bombázás. Ha kiszednek a tankból, akkor általában stukával megyek vissza, viszont sehogy se tudok bombázni. Nem találok semmi célzót a bombázáshoz. Kérdezem, nincs is? A rendes hajszálkeresztet kell használnom és zuhanóbombáznom? vagy én vagyok béna és el van rejtve egy gombra amit még nem találtam meg?
    Előre is köszi!
  • foxbat88fx
    naja van pár érdekes dolog a gameben....
    nem lehet lőszert cserélni
    ha meghal a töltő akkor újra kell tölteni a már töltött löveget :D
  • e57
    én meg a driver assist módot nem értem, hogy azt hogyan is kell használni

meg hogy miért nem lehet töltött csőben lőszert cserélni. A valóságban sem lehetett?
    Utoljára szerkesztette: e57, 2015.07.08. 14:38:30
  • Zegi Norbi HUN
    Szuper! Köszi :) Eddig azt hittem, hogy nálam bugos v az alacsony grafika miatt nem engedi :D
  • e57
    Kb a kiszemelt célpontra nézel, és középső egérgomb. Ekkor kijelöli azt célpontnak, és mutatja a kis kört, hogy kb hova kell lőni
    Utoljára szerkesztette: e57, 2015.07.08. 14:14:43
  • Zegi Norbi HUN
    Hogy lehet beállítani a célkeresztet AA-nél? Néha nagyon ritkán beadja pár másodpercre, de amúgy nekem nincsen AB-ben.