War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.04. 09:05:34
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
de hogy a legkisebb légypiszok is oneshotol....
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Na mondom most véged! Eltalálom szemből a tornyát a jobb oldalt ahol kell erre lepattan....erre rámlő de elbassza elöttem robban és visszamászik a fedezékébe. Áh mondom nem baj ott egy M26!
Végre most one shottolok egy pershinget. Azt is eltalálom szemből és UNDEMAGED! Majd rám lő és felgyújt, a következő meg ki is nyír....
Pffff......A németek elvileg ezt a Ferdinándot bunkerek szétkapására akarták bevetni,az egy dolog hogy egy hülye ötlet volt de attól az ágyú még bitang erős!
Ennek a Gazsinak szerintem még a 8 általánosa sincs meg. Semmit sem tud!
Végül mentem pár kört az amerikaiakkal és lenyugodtam. Végre egy tank ami nem robban fel egyből vagy nem kell rögtön javítani.
Az amcsikkal is veszít az ember ha a Gazsi úgy akarja de nem mindegy hányszor és hogy!
NE legyetek a németekkel nagyon idegölő!
A német tankok közül egyedül a Tigrisnek tudom hol a gyenge pontja a többiről fingom sincs mert egyszerűen sosem volt arra szükség hogy megnézem. Ezzel szemben az összes amerikai és orosz tanknak tudom hol a gyengéje.
Ez sok mindent elárúl a játékról.
Egyedül a pershing az aminek még nem jöttem rá hova kell lőni mert még hátulról is undemaged
A world of tanks itt baszta el. Jött egy konkurens aki csak egy ici picivel volt jobb és már a fele társaság át is ment.
Na most gazsi ott tart hogy mennek vissza wotozni az emberek.
Ha lenne egy kicsit jobb konkurens csak egy ici picit akkor senki sem játszana ezzel a szarral.
A repülőkkel nem volt gond mert megvettem az IL-2 battle of stalingradot és ha akarok ugyanúgy repülök neten online társakkal ha akarom akkor csak missziókat csinálok saját játékon belül és ezerszer részletesebb és jobb játék mint bármelyik gagyi online ingyenes barátja!
DE tankban nincs más én meg szeretem a tankokat....
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
én tavaly félreraktam mert nem volt kedvem hozzá, most újra előszedtem és tök jól elvagyok vele
ha megint eljön az idő akkor megint hagyom, nem olyan bonyolult ez, de hogy minden nap csak szar ez, szar az ugyanazoktól hetek óta hát... érdekes függők vannak itt 😄
Mi a szart csináltak ezzel a játékkal??
Már csak az amcsikkal tudok nyerni zsinorban még az oroszok sem a régiek a németeket meg hagyjuk....
A world of tanks is egy rakás szar de ez??? Teljesen elbaszták az egészet.....
Az elöbb úgy lőttek ki hogy egy ház mellett álltam de eltalált oldalról. A visszajátszásnál már nem volt ott a ház!
A pershinget ketten rohamoztuk meg én egy párduc A-val mellettem pedig egy jagdpanther IV jött. Minden lövésünk lepattant arról a szarról. A jagdpanther egy lövéssel ment a levesbe, nekem elöbb elromlott az ágyúm csak azután követtem és hogy nem tudtuk kilőni???
Francokat! Nem tudtuk megsebezni!!
Ez a Gaijin egy fasz
Ha beteszem a Fredit vagy a 10,5-es Tigert, akkor csak IS4 T-54 és társai jönnek szembe
A patch óta néha olyan, mint egy fos az urológián, néha meg ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Persze az is lehet, hogy csináltak valamit ma vele, mert ma este roppant kellemesen muzsikált a drága. Meg úgy különben minden tankom - kivétel a T4-T5 szovjet TDk, mert azok gec.szarok városban és az erődben - amerikai és német oldalról is.
Tenap a Cobra Kingem előtt kb 2 méterre robbant egy tüzérségi bomba, 1! darab repesz valahogy átjutott a 100mm döntött frontpáncélon, át az egész tankon egészen hátra az üzemanyagtartályig, amik attól természetesen berobbantak. Érdekes. 😊
nagyon realistic az egész szarkupac...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Mellesleg a duplázókkal is így voltam, hogy mindig a rossz csatákat sikerült beduplázni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Volt itt már olyan aki +100%-nál nagyobb boostal nem szopóágra került?
Faszom se tudja mi van ezzel a játékkal.
Én fuel / ammom mindig robban, ellenségét ellövöm 50x nem páncéltörő lövedékkel, nem történik semmi. Befeketedik mindene és semmi.
micsoda balansz...
Az IS-2 méltány híres és erős nehéz tank egy bontószökevény hozzá képest...
hárman tudtuk szétkapni! Baromi uncsi mert tele van velük a pálya.Mindenki azzal akar lenni..
Olyan mint régen amikor még ért valamit a Tigris akkor mindenhol tigrisek rohangásztak igaz most is az az egyetlen használható német tank szinte de ezek ellen már szart se ér...