War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez jó. az még lemaradt, hogy a gunner egy üvegbúrában ül... vagy abban sem. mert vagy gun, vagy gunner vagy mindkettő

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

megmondtad a frankót!
Lol! Engem is sokszor idegesít a WT, de ilyenkor félreteszem egy-két hétre és játszom mást, netán átmegyek repülőzni. De azért ott nem tartok (soha nem is fogok) hogy az okádék WoT-hoz visszatérjek. Csak eszembejutnak az idióta műholdas artyk meg életerőcsíkok, meg a random átütésű és sebzésű lövedékek és máris csodálkozom, hogy hogyan játszhattam azzal a retekkel valaha is. Hát, akkor nem volt alternatíva, most már van.

ez így szép és jó,de először is a legtöbb pálya kicsi.....másodszor olyan kibebaszott gyorsak a ruszki tankok,hogy pikkpakk a seggedben vannak.....legjobb mikor mi még a kezdőn forguink azok meg már befoglalták az összes OBJECT-et 😄 😄 amit a T44/34 művel azt egy rallycross autó megirigyelheti....a párducoddal meg tigriseddel meg olyan vagy mint egy nyugdíjas túrázó a Mecsekben 😛 😊 /a legtöbb KILL-em T44-el van pl./
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.04. 09:05:34
A válasz arra miért olyan amilyen a német tankkal játszani.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Garou
Egyetertek. En szinte massal sem jatszom, csak a Tier3-as gepekkel, Pz IV/70 pl igen kivalo kis gepezet, a Tiger meg nagyon adja, ha jol jon ki a lepes. Parduc is teljesen jo. Feljebb menve egy Tier-t mar nagyon fura dolgok tudnak tortenni, meg a fincsi fejlesztett panceltoro loszer se er sokat.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

LOL, az a két tank tényleg jó lenne... de csak lenne, ha a szopóroller hagyná,hogy úgy játsz vele, ahogy kell.
de hogy a legkisebb légypiszok is oneshotol....

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

AnuluWork
Ez nem igaz. 5.7 a németeknél bitang erős. Panther D vagy Tiger H1 tökéletesen otthon van benne és azt tudja, amit tudott: messziről, taktikusan, nem sietve mészárol. A német ágról ez a két tank (meg talán az F2) ami tökéletesen megállja bárki ellen a helyét a saját tierjében.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Nem azért ilyen, mert hülyék hozzá. Pontosan tudják, milyennek kéne lennie, de mivel ruszkik, ezért a cégük alapszabálya az, hogy minden német tank csak egy fasiszta hulladék, ami SOHA SEMMIBEN nem lehet jobb, mint a dicső és felsőbbrendű szovjet technika. Magyarán direkt elbasszák a német cuccokat csak azért, mert derogál nekik, ha valaki valamiben jobb náluk. Az egész életük egy folyamatos kisebbségi komplexus, de legalább egy számítógépes programban kiélhetik, hogy sebezhetetlennek állítják be az amúgy a valóságban ócska/elavult/szar/semmiresejó/hulladék tankjaikat.

Nagyon kemény...kifejlesztettem a Ferdinándot,gondoltam majd bedobál Tier 5be de nem. Az első ellenséges tank amit megláttam egy IS-2.
Na mondom most véged! Eltalálom szemből a tornyát a jobb oldalt ahol kell erre lepattan....erre rámlő de elbassza elöttem robban és visszamászik a fedezékébe. Áh mondom nem baj ott egy M26!
Végre most one shottolok egy pershinget. Azt is eltalálom szemből és UNDEMAGED! Majd rám lő és felgyújt, a következő meg ki is nyír....
Pffff......A németek elvileg ezt a Ferdinándot bunkerek szétkapására akarták bevetni,az egy dolog hogy egy hülye ötlet volt de attól az ágyú még bitang erős!
Ennek a Gazsinak szerintem még a 8 általánosa sincs meg. Semmit sem tud!
Végül mentem pár kört az amerikaiakkal és lenyugodtam. Végre egy tank ami nem robban fel egyből vagy nem kell rögtön javítani.
Az amcsikkal is veszít az ember ha a Gazsi úgy akarja de nem mindegy hányszor és hogy!

NE legyetek a németekkel nagyon idegölő!

Amúgy tudjátok mire jöttem rá?
A német tankok közül egyedül a Tigrisnek tudom hol a gyenge pontja a többiről fingom sincs mert egyszerűen sosem volt arra szükség hogy megnézem. Ezzel szemben az összes amerikai és orosz tanknak tudom hol a gyengéje.
Ez sok mindent elárúl a játékról.
Egyedül a pershing az aminek még nem jöttem rá hova kell lőni mert még hátulról is undemaged
Gazsinak ez az egyetlen egy szerencséje.
A world of tanks itt baszta el. Jött egy konkurens aki csak egy ici picivel volt jobb és már a fele társaság át is ment.
Na most gazsi ott tart hogy mennek vissza wotozni az emberek.
Ha lenne egy kicsit jobb konkurens csak egy ici picit akkor senki sem játszana ezzel a szarral.
Azért mert más meg jó benne. Ez a szemét játék hogy rohadna meg pótolhatatlan kategória vagyis ha tankozni akarsz vagy szívsz vagy ne akarj!
A repülőkkel nem volt gond mert megvettem az IL-2 battle of stalingradot és ha akarok ugyanúgy repülök neten online társakkal ha akarom akkor csak missziókat csinálok saját játékon belül és ezerszer részletesebb és jobb játék mint bármelyik gagyi online ingyenes barátja!
DE tankban nincs más én meg szeretem a tankokat....
Külön kedvencem, hogy ha kilőnek és nincs elég pontod lehívni további egységet akkor kilépés után a slotokat idő büntetéssel "jutalmazza".
Régota csak eventet játszok de a pershing felbasz agyilag. Mivel mindig ellene vagyok de kilonni még nem sikerult csak egyszer hátulrol a tigris II-vel 3 lovésbol.

<#eljen>

mindig adunk neki egy esélyt, hogy van játékélmény....

minek szenvedtek vele ha ilyen szar? 😄
én tavaly félreraktam mert nem volt kedvem hozzá, most újra előszedtem és tök jól elvagyok vele
ha megint eljön az idő akkor megint hagyom, nem olyan bonyolult ez, de hogy minden nap csak szar ez, szar az ugyanazoktól hetek óta hát... érdekes függők vannak itt 😄
Ezek a hülye ruszkik viccesebbek mint a videóik a youtube-on.
Mi a szart csináltak ezzel a játékkal??
Már csak az amcsikkal tudok nyerni zsinorban még az oroszok sem a régiek a németeket meg hagyjuk....
A world of tanks is egy rakás szar de ez??? Teljesen elbaszták az egészet.....
Az elöbb úgy lőttek ki hogy egy ház mellett álltam de eltalált oldalról. A visszajátszásnál már nem volt ott a ház!
A pershinget ketten rohamoztuk meg én egy párduc A-val mellettem pedig egy jagdpanther IV jött. Minden lövésünk lepattant arról a szarról. A jagdpanther egy lövéssel ment a levesbe, nekem elöbb elromlott az ágyúm csak azután követtem és hogy nem tudtuk kilőni???
Francokat! Nem tudtuk megsebezni!!
Ez a Gaijin egy fasz
Én ha 6.7-et teszek be akkor mindig IS-3,T-32,Ferdi,10,5cm Tiger stb jönnek.

Ha beteszem a Fredit vagy a 10,5-es Tigert, akkor csak IS4 T-54 és társai jönnek szembe
Is-3,T-32 mi a fenét keres Tier 4-es csatákban...

AnuluWork
Én nem értem ezt a Pershinget ...

A patch óta néha olyan, mint egy fos az urológián, néha meg ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Persze az is lehet, hogy csináltak valamit ma vele, mert ma este roppant kellemesen muzsikált a drága. Meg úgy különben minden tankom - kivétel a T4-T5 szovjet TDk, mert azok gec.szarok városban és az erődben - amerikai és német oldalról is.

Én már csak a no marker eventekkel játszok, ott azért a játékosnak több ráhatása van arra, hogy nyer vagy veszít.

Most előbb (már csak árkádot tolok, szánalmas, de legalább ettől nem leszek idegroncs) árkád módban kértem egy sima fighter repülőt, kaptam egy FW akármilyet, lőttem vele oldalról egy Tiger E-t (már nemvolt semmi más célpont) és megöltem a 20mm ágyuval szemből... érdekes.

Tenap a Cobra Kingem előtt kb 2 méterre robbant egy tüzérségi bomba, 1! darab repesz valahogy átjutott a 100mm döntött frontpáncélon, át az egész tankon egészen hátra az üzemanyagtartályig, amik attól természetesen berobbantak. Érdekes. 😊
esküszöm c64-re realisztikusabb játékok voltak...

láttam már rosszabbat is. 😄 mondjuk mint amikor a tankod tetejét éppen hogy csak súrolja a lövedék, de mégis berobban, és a repeszek fentről kiütik a tankot. vagy amikor a lánctalp hátsó csücskét éppen érintő, berobbanó lövedék repeszei ütik ki hátulról a tankot.

Vesztésre sorsolt a rendszer, ilyenkor mindegy mit, hogyan csinálsz, durransz.
csak én gondolom,hogy le kellett volna pattania annak a lövedéknek? persze átütött, oneshotolt, persze egy sherman...
nagyon realistic az egész szarkupac...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sziasztok ! Az mitől van,hogy bizonyos tankokon (pl a T34 család) a stickers-ek "tükrözése" nem működik... ?

<#taps>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ezeket azért szerkesztették bele, hogy legyen olyan fa, amit a Maus nem tud kidönteni.

Én SL 200%-ot aktiváltam, direkt AB-re mentem be M4.el, végül vesztettünk, de lett 14 killem, és kaszáltam 200K körül.
ugye a tornyát eddig sem volt érdemes lőni, de most már a testéről is úgy pattogott le a jagdpantherem lövése közvetlen közelről hogy öröm volt nézni. utána néztem, hogy kapott egy "kis" effektív páncél buffot.

ez a t32 egy irtó op dög lett, elölről szinte kilőhetetlen...

Az 'Aktiválni' az bekapcsolnit jelent. Nincs olyan szó, hogy beaktiváltam, mert az 'bebekapcsoltamot' jelentene.

Sziasztok.Van még olyan hogy repcsi és harckocsik együtt vannak?Mert most újra raktam és nem találok olyan menüpontot.
DasIsFuck
Én csak szimet játszok, ott meg aztán nem lehet sok killes eredményt reálisan remélni.
Mellesleg a duplázókkal is így voltam, hogy mindig a rossz csatákat sikerült beduplázni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Ja igen után a köv. meccs eastern europe elindulok a másik oldal látom a sherman robog az egyik pont felé, 1700 körül az ágyú küldöm neki one shot kigyullad felrobban, még két kill azon a meccsen szóval rohadjon meg a boost-ja. <#falbav>

Én a minap beaktiváltam a 150%-ost egy csatára szólt. Nos elkezdődött a csata meglátom a pantherba ülve az ellent rálövök commander fekete visszalő instant kill. Szóval ennyi volt a 150%. <#fejvakaras>

Visszavonom az egészet. Beaktiváltam egy 300% majd egy 500%-os RP boostot, azóta csak szopok.

Volt itt már olyan aki +100%-nál nagyobb boostal nem szopóágra került?
Most toltam egyet, 11 kill, 0 halál és nyert a csapat. Mindenki egy, max két lövéstől durrant, néha olyanokat is beadott amire csak pislogtam. (Tiger II H tornyát meglövöm szemből M4A3 alap meggymagköpködő lőszerével kb 800 méterről, berobban, T-44 szemből a testén, átviszi. Érdekes.

Faszom se tudja mi van ezzel a játékkal.
AnuluWork
Este, amikor mindenki online, ez valami katasztrófa. Látszik, hogy főleg napközben nyomtam. Nagyon más. Délelőtt - nem hétvégén - ezerszer élvezetesebb játszani.

61,6% y____ <#vigyor1>
Mára én feladom, volt 1 winem, az is necces.

Én fuel / ammom mindig robban, ellenségét ellövöm 50x nem páncéltörő lövedékkel, nem történik semmi. Befeketedik mindene és semmi.
8 meccs a pantherrel nem lehet nyerni, átülök a shermanba lövök egy 9-et sima win...
micsoda balansz...

Brutál ez a pershing, ha gazsi nem basz ki vele és tier 4be rakja akkor nincs olyan német tank de orosz sem nagyon ami felveszi vele a versenyt,de ha esetleg tier hármas német vagy orosz tankkal találkozik akkor kezd el nyomni a J betüt szerintem....
Az IS-2 méltány híres és erős nehéz tank egy bontószökevény hozzá képest...
hárman tudtuk szétkapni! Baromi uncsi mert tele van velük a pálya.Mindenki azzal akar lenni..
Olyan mint régen amikor még ért valamit a Tigris akkor mindenhol tigrisek rohangásztak igaz most is az az egyetlen használható német tank szinte de ezek ellen már szart se ér...
AnuluWork
Sőt, kergettem egy Maust egy Pattonnal. Először harcoltam ellene személyesen. Szétsebeztem, de ment rendületlenül. Szarrá lőttem, de ment tovább. Erre jött egy IL10 és kiszedte. Nem kicsit voltam ideges, de mivel bannoltak, nem őrjöngtem. 😊