War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életemben először kitiltottak a chatről annyira felqurtam magam. Pedig nem jellemző rám, hogy az ellenfélre vagyok ideges, főleg a csapattársakra szoktam az lenni, de most annyira felqurta az agyam egy majom egy T44ben, hogy kifakadtam. Ált a baromokat magyarul levezetem, oszt fordítson, de most lefordítottam a kis bohócnak, hogy megértse. Lehet, nem kellett volna. 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Nálam is ugyanez van. Nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de amiket lejebb írtatok kezdem elhinni. Ma csinálhatok akármit, 1-2 killnél nemjön össze több. Hiába kapnak 10+ hitet, amit át is üt, mintha halhatatlanok lennének. Ezzel szemben nekem, mintha kb 1/10-e lenne a páncélom a normálisnál
Berobbant a fuel, ennyi.
Ma 8 meccs 8 vereseg orosz német vegyesen felváltva. Ma copo ágon voltam .
Ma 8 meccs 8 vereseg orosz német vegyesen felváltva. Ma copo ágon voltam .
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Csak hogy még több rage legyen:
Most haltam meg artitól, kb 2 méterre robbant a tanktól (cobra king), és szemből 1 azaz 1 repesz áthatolt a 100mm páncélon egészen a hátsó tankig, amitől fuel tanks exploded lett. Na ez mi?
Most haltam meg artitól, kb 2 méterre robbant a tanktól (cobra king), és szemből 1 azaz 1 repesz áthatolt a 100mm páncélon egészen a hátsó tankig, amitől fuel tanks exploded lett. Na ez mi?
hát ez érdekes...mikor utóljára játszottam a kv1-el akkor még az amcsi tankok sem voltak sehol szal lehet hogy azóta változtattak a tökéletesen valósághű játékukon. Viszont az hogy egyszer sem tudott győzni a csapatod egy hét alatt azt nemis tudom hova tenni elöbb utóbb mindig eljön a várva várt győzelmi sorozat
Ez lehet az.
Utoljára szerkesztette: Eldarion73, 2015.03.02. 20:58:13
Utoljára szerkesztette: Eldarion73, 2015.03.02. 20:58:13
Sajnos számomra ez a játék játszhatatlan lett.
M4A3 M62 shelljével ma kb 30x fordult elő, hogy az ellenség ammórackjait (igen többet 2-3 küldömböző helyen) feketére/pirosra lövöm és nem történik semmi. Amikor én kapok akárcsak egyetlen egy repeszt az ammoba amitől zöld lesz, egyből robban az egész tank.
Crew: Mindenkit megölök bent, mindenki fekete ugyanúgy lőnek/mennek mintha mi sem történt volna. Fordítva ugyanez: kap egy repeszt és meghal az egész crew, igaz, hogy csak a commander halt meg, de az egész tank meghal.
Killcam: Mutatja, hogy eltaláltak, berobban a páncélon a löveg, de azért vagy tank burnt down, vagy egyszerűen nemír ki semmit, meghalok.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.03.02. 20:42:37
M4A3 M62 shelljével ma kb 30x fordult elő, hogy az ellenség ammórackjait (igen többet 2-3 küldömböző helyen) feketére/pirosra lövöm és nem történik semmi. Amikor én kapok akárcsak egyetlen egy repeszt az ammoba amitől zöld lesz, egyből robban az egész tank.
Crew: Mindenkit megölök bent, mindenki fekete ugyanúgy lőnek/mennek mintha mi sem történt volna. Fordítva ugyanez: kap egy repeszt és meghal az egész crew, igaz, hogy csak a commander halt meg, de az egész tank meghal.
Killcam: Mutatja, hogy eltaláltak, berobban a páncélon a löveg, de azért vagy tank burnt down, vagy egyszerűen nemír ki semmit, meghalok.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.03.02. 20:42:37
Aki nem tud kilőni egy KV1-et az nyugodtan hagyja abba a játékot...nekem is van és az ágyút minden csatában többször is ellövi bármilyen tank,akárhol lövik meg,ágyúnak vége...a saját ágyúja egy hulladék,csak közelről jó.Páncélja sem túl nagy szám,volt,hogy PZ3M-ben ülve kettőt lőttem ki úgy,hogy nem tudtak kárt tenni bennem,az egyik egy lövés volt,a másik kettő.Ha a torony oldalába lősz vagy az ágyú mellé szemből,már repül is a torony....jókat röhögök,amikor a testet lövöldözik,mert azt aztán felesleges....
már egy hete folyamatosan mást se csinálok az orosz ágon a kv-1 tankokkal csak javítom a rohadt ágyúikat..... miután kilettek fejlesztve rögtön kaptam 5 vesztes csatát velük az első nap gondoltam leírom már a tapasztalatomat ide de aztán meggondoltam magam és inkább rászántam egy hetet, na azóta 1 átokverte nyertes csatám nem volt még eddig ezzel a két hulladékkal az egy hét alatt, maximum golyófogónak jók az erős páncélzatuk miatt de egyéb másra nemigen használható még a kifejlesztett löszerek se változtatnak túl sokat a helyzeten.
kellene egy achievement pl: MR fix it kv-1 cannon expert. reward 5000 silver.
bezzeg a t-34 tankokkal simán összejönnek olykor a 7 vagy 8 killek is szó nélkül.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.03.02. 20:13:30
kellene egy achievement pl: MR fix it kv-1 cannon expert. reward 5000 silver.
bezzeg a t-34 tankokkal simán összejönnek olykor a 7 vagy 8 killek is szó nélkül.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.03.02. 20:13:30
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Sokkal taktikusabb dolog campelni és ezzel tűzelönyhöz jutni mint ezerrel menetelni bármennyire is utálom... Én is nagyon óvatos vagyok a németekkel mert ott ha az első lövés nem nyír ki akkor tuti javítasz valamit és az általában az ágyú lesz magyarul cseszheted. De ha oroszokkal vagyok vagy az amcsikkal akkor ennyire nem félek. Azért egy orosz vagy egy amcsi tanknak az ágyúja sokkal ritkábban sérül.
Szerintem a német ág az nagyon jó kiképzés mert megtanulsz mindenre odafigyelni. Csomószor látom hogy mennek mint a hülyék.
JAjjj tényleg ma is 3 IS-2est is leszedtem a párduccal oldalról mert mindegyik megy mint az állat az egyik átmegy a kereszteződésen elöttem az kapott egyet és felrobbant na ezt látva a mögötte jövő társa gondolta akkor ő is átmegy akkor elöttem és hát ő is felrobbant a harmadik meg ott ált elöttem kb nem hazudok 20 méterre de nem vett észre bennem meg a szar is megfagyott mert az ágyút javítottam szokás szerint és nem tudtam lőni😊
Aztán azt is kinyírtam....
Szerintem a német ág az nagyon jó kiképzés mert megtanulsz mindenre odafigyelni. Csomószor látom hogy mennek mint a hülyék.
JAjjj tényleg ma is 3 IS-2est is leszedtem a párduccal oldalról mert mindegyik megy mint az állat az egyik átmegy a kereszteződésen elöttem az kapott egyet és felrobbant na ezt látva a mögötte jövő társa gondolta akkor ő is átmegy akkor elöttem és hát ő is felrobbant a harmadik meg ott ált elöttem kb nem hazudok 20 méterre de nem vett észre bennem meg a szar is megfagyott mert az ágyút javítottam szokás szerint és nem tudtam lőni😊
Aztán azt is kinyírtam....
A Kv-1 szerintem is nagyon erősre van csinálva a játékban. Volt hogy négyen sem bírtak velem mikor azzal voltam, komolyan mondom már nekem égett a pofám amikor tőlem 2 méterre lövöldözött rám az egyik de még csak nem is sebzett. Én már Tigrist is lőttem ki vele.
Csak azért vesztesz azzal a tankkal most mert mindig nem győzhetsz,várj egy kicsit elfog múlni és egyszer csak terminátor leszel csinálsz 11 kill-t és minden szép lesz megint.
Ilyen ez😊
Én a Kv-2-vel is olyanokat trollkodtam míg megnem untam ugyanis azzal is elöbb utóbb eljön mint minden mással az a pillanat hogy 10 méterről rálősz egy pz. F2re és az pattintja háromszor egymás után!
Csak azért vesztesz azzal a tankkal most mert mindig nem győzhetsz,várj egy kicsit elfog múlni és egyszer csak terminátor leszel csinálsz 11 kill-t és minden szép lesz megint.
Ilyen ez😊
Én a Kv-2-vel is olyanokat trollkodtam míg megnem untam ugyanis azzal is elöbb utóbb eljön mint minden mással az a pillanat hogy 10 méterről rálősz egy pz. F2re és az pattintja háromszor egymás után!
hát, nekem az a tapasztalatom hogy Kv-1 ha kisebb szintű jön akkor sérthetetlen vagyok, ha velem egyszintű akkor esetleg átüt géppuskán vagy ilyesmi, de kárt nem nagyon tud okozni, ha nagyobb szintű akkor kb. ő esz meg én meg max.sebzem
de a Kv-2 hatalmas gép, szerintem maradok ezen a szinten, nem megyek tovább 😄 tetszik a médium is itt most, meg a td is
de a Kv-2 hatalmas gép, szerintem maradok ezen a szinten, nem megyek tovább 😄 tetszik a médium is itt most, meg a td is
Hát rohamozni tigris 2/ferdinánd/jt-vel egyenlő az öngyilkossággal.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
eddig semmi bajom nem volt az orosz tankokkal de ezek a kv-1 tankok akkora rakat lószarok hogy az hihetetlen, akármivel meglövik az ágyút( legyen az gépágyú, vagy 45,50,75mm ágyú stb) instant tönkremegy, tisztára mintha egy német tankkal játszanék azok szokták az első lövéstől eldobni jó messzire az ágyúikat.
sim battle-ben pedig lehetetlenség egy normálisat játszani, az első percben instant szőnyegbombázzák a teljes csapatot(saját légierő is az ellent) most mi történt? közelebb rakták a repcsik spawnját vagy mi a pokol?
sim battle-ben pedig lehetetlenség egy normálisat játszani, az első percben instant szőnyegbombázzák a teljes csapatot(saját légierő is az ellent) most mi történt? közelebb rakták a repcsik spawnját vagy mi a pokol?
Pedig magasabb szinten van benne valami. Ott a német csapat csak tiger2, jagdtiger, ferdinand nagyrészt. Szóval a csapat 80%-a ül valahol és várja a sültgalambot. 😊
Meg az összes orosz és amerikai filmben is kilövik őket.
Ez is jó figyi!
Az amcsikkal nyomom és közben angolul megy a chat. Látom hogy kérdezi tőlünk az egyik hogy miért van az hogy amikor az amerikaiakkal van kevesebbet veszít mint a németekkel??
....és erre ez a válasz tudott érkezni egy csapattársamtól: azért mert akik a németekkel játszanak azok totál noobok! 😊
Látjátok vannak akik mindent elhisznek Gazsinak és szerintük semmi fura nincs ezzel a játékkal nah amíg ilyenek játszanak addig gazsi sem fog éhen halni...
Az amcsikkal nyomom és közben angolul megy a chat. Látom hogy kérdezi tőlünk az egyik hogy miért van az hogy amikor az amerikaiakkal van kevesebbet veszít mint a németekkel??
....és erre ez a válasz tudott érkezni egy csapattársamtól: azért mert akik a németekkel játszanak azok totál noobok! 😊
Látjátok vannak akik mindent elhisznek Gazsinak és szerintük semmi fura nincs ezzel a játékkal nah amíg ilyenek játszanak addig gazsi sem fog éhen halni...
Vicc hogy nem tudom eldönteni hogy szarkasztikusan vagy full komolyan beszélsz.
na kicsesztek velem 😄
tegnap végre összeszedtem az m22-re az rp-t ma tudtam is vele játszani 2 kört az eventen... most már megint nagy dögök vannak csak.. vagy mehetek légvédelemmel pf 😄
tegnap végre összeszedtem az m22-re az rp-t ma tudtam is vele játszani 2 kört az eventen... most már megint nagy dögök vannak csak.. vagy mehetek légvédelemmel pf 😄
Talán nincs alapja? Minden egy tökéletes és precíz gépezet része, ami nem enged minket kiteljesedni a játékban, mert túl jók vagyunk a statisztika szerint. A legmagasabb szintekig mindenki benne van. Nincsenek bizonyítékok, hisz hogyan lehetnének? Minden a legapróbb részletekig ki van tervelve! Aki ezt nem látja az vak és jó lenne ha végre kinyitná a szemét.
Full Sim event
12 kill (11 Su 122-vel, 1 Il-2-vel) ~3500 pont
Képet nem tudok mutatni, mert nem működik a gépemen a print screen funkció.
Replay fájl
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.03.02. 14:11:08
12 kill (11 Su 122-vel, 1 Il-2-vel) ~3500 pont
Képet nem tudok mutatni, mert nem működik a gépemen a print screen funkció.
Replay fájl
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.03.02. 14:11:08
Igen, ez feltunt nekem is, de azt hittem a szelet szimulalja a jatek, csak nem jol!
Par napja Pz IV/70-el volt, hogy siman a toronykoszorut lottem meg egy IS2-nel, csak egy piros potty volt, at sem utotte, de felrobbant. Ilyenkor azert erdekelne, hogy az ellenfel mit lat a killcamon.
Par napja Pz IV/70-el volt, hogy siman a toronykoszorut lottem meg egy IS2-nel, csak egy piros potty volt, at sem utotte, de felrobbant. Ilyenkor azert erdekelne, hogy az ellenfel mit lat a killcamon.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Arcadot meg Simet játszom. Már az elején tudom, hogy veszíteni fogok. Hogyan? Hát megnézem kik közé rak.
Itt 10 perc alatt elfogyott az összes bevihető tankom.
Másik eset, a tőlem kb.20 méterre becsapódó tüzérségi lövedék. Csak 2 repesz volt.
Én már csak röhögök ezen.
AI tank feketére lövi a csövem, egy lövéssel!? Sim-ben nekem is vannak mozgó célpontra 1200+ szép lövéseim. Akkor látványos, ha engedi is a játék a killt. De most feltűnt a javítás óta, hogy a vízszintesen álló tankból, lövés pillanatában a lövedék eltolódik a függőleges szálkereszttől jobbra vagy balra kb.1 egységet. Lehet ez megint valami sorsolásos kompenzáció, mert ugyanaz a tank a következő meccsen már nem csinálja.
Itt 10 perc alatt elfogyott az összes bevihető tankom.
Másik eset, a tőlem kb.20 méterre becsapódó tüzérségi lövedék. Csak 2 repesz volt.
Én már csak röhögök ezen.
AI tank feketére lövi a csövem, egy lövéssel!? Sim-ben nekem is vannak mozgó célpontra 1200+ szép lövéseim. Akkor látványos, ha engedi is a játék a killt. De most feltűnt a javítás óta, hogy a vízszintesen álló tankból, lövés pillanatában a lövedék eltolódik a függőleges szálkereszttől jobbra vagy balra kb.1 egységet. Lehet ez megint valami sorsolásos kompenzáció, mert ugyanaz a tank a következő meccsen már nem csinálja.
jaja én is észrevettem a sok t-26ot,igazából nem is nagyon foglalkozom velük mert sajnálom rá a töltényt,ha látok egyet mielött kilőném inkább megnézem van e közelébben másik tank akitől félnem kéne mert hát ez szegény sehol sem tud átütni nincs mitől tartanom. Tök értelmetlen..
Mikor elkezdtem anno az amcsi ágat akkor csinálta velem folyton a játék zsinorba hogy a az M3 Lee tankomat folyamatosan nagyobb BR-be sorolta és nem értettem mit akar a játék? Nem hogy kilőni nem tudtam vele senkit hanem sebezni sem! Legszívesebben leültettem volna magam mellé az egyik fejlesztőt és megkérdeztem volna NA??? Ilyenkor mi a helyzet Iván??? Mi a faszt kéne tennem???
Nem baj ha időnként bekerül egy tankod erősebbek közé mert a háború sem volt igazságos de az hogy kb. csak oda sorol...Amcsi op tankok ide vagy oda a játék megtalálja a módját annak is hogy basszon ki velük,ezért érdemes minden nemzetet kipróbálni mielött véleméynyt mondasz bármiről is mert a játék nem fogja hagyni hogy győzelmi arányod elhúzzon a többi játékosétól ha terminátorra képzed magad akkor se!!!
Csak szimulátor módban játszom és nekem már szinte mindig talál az első lövésem 1200 méterről is és mit érek el vele??? Semmit....
A statisztika szerint ugyan olyan béna vagyok mint egy 12 éves játékos!!
Mikor elkezdtem anno az amcsi ágat akkor csinálta velem folyton a játék zsinorba hogy a az M3 Lee tankomat folyamatosan nagyobb BR-be sorolta és nem értettem mit akar a játék? Nem hogy kilőni nem tudtam vele senkit hanem sebezni sem! Legszívesebben leültettem volna magam mellé az egyik fejlesztőt és megkérdeztem volna NA??? Ilyenkor mi a helyzet Iván??? Mi a faszt kéne tennem???
Nem baj ha időnként bekerül egy tankod erősebbek közé mert a háború sem volt igazságos de az hogy kb. csak oda sorol...Amcsi op tankok ide vagy oda a játék megtalálja a módját annak is hogy basszon ki velük,ezért érdemes minden nemzetet kipróbálni mielött véleméynyt mondasz bármiről is mert a játék nem fogja hagyni hogy győzelmi arányod elhúzzon a többi játékosétól ha terminátorra képzed magad akkor se!!!
Csak szimulátor módban játszom és nekem már szinte mindig talál az első lövésem 1200 méterről is és mit érek el vele??? Semmit....
A statisztika szerint ugyan olyan béna vagyok mint egy 12 éves játékos!!
Velem is volt mar, hogy minden pukkant elsore, aztan meg hirtelen csak szenvedes.
Most porgettem ki a jobbik panceltoro loszert a TigerII/Jagdpanther gepekhez, de ket nap utan kenytelen voltam visszarakni az alap panceltorot, mert semmire se mentem vele. Atvisz "mindent", kicsit osszekocolja a legenyseg hajat odabent, aztan tavozik. Ha atlovi az ammo racket akkor sincs baj, alig lehet vele kiloni valamit. Ennyibol viragcsokrot is lehetne betolteni az agyuba.
Meg ahogy latom eleg sok az AI gep. Lehet, hogy csak itt ilyen (germanoknal elek), de az osszes AI mostanaban Tier1 gepekkel jon! Akkor is, ha Tier4-ben jatszunk. Pz38t, meg T26, ezzel a kettovel nyomulnak csak. Vicces, ahogy a TigerII-k kozott laviroznak.
Most porgettem ki a jobbik panceltoro loszert a TigerII/Jagdpanther gepekhez, de ket nap utan kenytelen voltam visszarakni az alap panceltorot, mert semmire se mentem vele. Atvisz "mindent", kicsit osszekocolja a legenyseg hajat odabent, aztan tavozik. Ha atlovi az ammo racket akkor sincs baj, alig lehet vele kiloni valamit. Ennyibol viragcsokrot is lehetne betolteni az agyuba.
Meg ahogy latom eleg sok az AI gep. Lehet, hogy csak itt ilyen (germanoknal elek), de az osszes AI mostanaban Tier1 gepekkel jon! Akkor is, ha Tier4-ben jatszunk. Pz38t, meg T26, ezzel a kettovel nyomulnak csak. Vicces, ahogy a TigerII-k kozott laviroznak.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Mozdokon ált. nekem sincs. Az 1000 méteren belüli pályákon, mint Poland, Fortress produkálja a lepattanókat, béna sérüléseket, egyéb hülyeségeket.
Totál igazad van. Tele is a hócipőm. A 2x kivétele először durva dolognak tűnt, pedig inkább azt csinálták, hogy aki keveset játszik, az biza játsszon többet. Eddig leszartam volna, viszont most tényleg kevés időm lett. Az a szerencse, hogy egy-két repcsi és pár tank kivételével minden megvan, többnyire elite mindegyik, tehát már leszarom. A németektől már csak a Tiger E és a Maus van, és kész megint. Az amerikaiaktól a 8.0sok, és az új légvédelmi szutyok maradt. A szovjet ágról pedig a 8.0ások, az IS3 és a 7.7es Zsu. És az is kész. Egyel több győzelmet kell nyomni/nap, mint eddig, max ennyi változott. De akkor is értelmetlen ez a sok baromság amit betettek. Ma kaptam egy 400%os RP és Credit növelőt, erre hopp, Fortress pálya, és pillanatok alatt szarrá szedték a slow reload ruszki szarjaimat. A következő csatában persze 11 kill és 8 assisst, de ez már kit érdekel. Ma ilyen arányok voltak: Szovjet 3 gy, 7 v, Amerikai: 4 gy, 6 v. A németekkel már nem maradt időm csak 6 meccsre, azt mind megnyertük. De velük a Tiger E miatt 5.7ben tolom, ahol messziről nagyon jók.
Nem értem a gazsi üzletpolitikáját. Pontosabban értem, a hülye válság miatt nem lehet a hülye európaiknak szórni az ócsított RPt, de marhára idegesítő, hogy egy olyan dolgot vettek ki, ami a WOT óta jól működött. El nem tudom képzelni, hogy mi lesz húsvétkor vagy idén május 9én, de hogy sokkal kevesebben vannak, azt látom. De ők tudják.
Nem értem a gazsi üzletpolitikáját. Pontosabban értem, a hülye válság miatt nem lehet a hülye európaiknak szórni az ócsított RPt, de marhára idegesítő, hogy egy olyan dolgot vettek ki, ami a WOT óta jól működött. El nem tudom képzelni, hogy mi lesz húsvétkor vagy idén május 9én, de hogy sokkal kevesebben vannak, azt látom. De ők tudják.
Engem ma egy házon keresztül talált el egy tüzérségi löveg (még mutatta is a killcam, ahogy átmegy a templomon). Meg lelőttek úgy szikla mögött, hogy én nem láttam ki, mégis a tankom közepén ment be a lövedék.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Pontosan.
Egyébként ennek ellenére ahogy valamit csináltak az amcsi tankok megjelenésekor a T34ekkel, úgy most valamit nagyon elqurtak a következő tankoknál.
M26, IS2 44.
Viszont a Tigris (még a H1) szerintem jobban mozog, mint korábban tette amikor húztam.
Nem értem, az M26al korábban - már a 6.7es BRel - megszokás után 6-8 kill minimum/meccs, majdnem ki is húztam az összes alkatrészét, most meg örülök ha 2-3 összejön. Pedig ugyanúgy játszom vele, nem tudom mit qurtak el, de a lőszerei szerintem bugosak.
Az IS2 44nél pedig folyamatos lepattanókat produkál az élet. Én még ilyet nem láttam. Ha be is találok, akkor meg alig sebez valamit a legjobb lőszerével. Korábban egy lövés és robbant minden, pedig ugyanoda lövök, és mégis. Nem értem, de csak a patch óta csinálja.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.01. 22:11:24
Egyébként ennek ellenére ahogy valamit csináltak az amcsi tankok megjelenésekor a T34ekkel, úgy most valamit nagyon elqurtak a következő tankoknál.
M26, IS2 44.
Viszont a Tigris (még a H1) szerintem jobban mozog, mint korábban tette amikor húztam.
Nem értem, az M26al korábban - már a 6.7es BRel - megszokás után 6-8 kill minimum/meccs, majdnem ki is húztam az összes alkatrészét, most meg örülök ha 2-3 összejön. Pedig ugyanúgy játszom vele, nem tudom mit qurtak el, de a lőszerei szerintem bugosak.
Az IS2 44nél pedig folyamatos lepattanókat produkál az élet. Én még ilyet nem láttam. Ha be is találok, akkor meg alig sebez valamit a legjobb lőszerével. Korábban egy lövés és robbant minden, pedig ugyanoda lövök, és mégis. Nem értem, de csak a patch óta csinálja.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.01. 22:11:24
.....és hogy mennyire igaz ez azt a játék azt ma is megmutatta.
Párduc A-val voltam (tier4) és a csaták alatt sok T-44el találkoztam amit egy lövéssel szét is lőttem,volt hogy ők is eltaláltak de nem igen lett bajom,még gondolkodtam is hogy lehet gyengítették őket aztán jött az utolsó csata ahol 1000 méterről célba vettem egy T-44et és most figyelj!!
Ha jól számoltam 16 találatot kapott tőlem és azt végig pattintotta vagy undemaged! A végén aztán idegbeteg lettem és odakommandóztam hozzá majd 30 méterről oldalba lőttem amitől az egész legénységét ellepte a repesz de egy másodperc sem telt bele és már visszalőt és felrobbantam. Ennyi...Vele volt az erő!!
A fejlesztők nem akarják hogy a jó játékosok elvegyék a kedvüket azoktól akik bénák de szintén fizetnének érte ezért egyensúlyt teremtenek!
Egy csapatban csak 4 profi játékos már képes lenne halomra lőni az egész ellenfelet ha a játék igazságos lenne.
Láttatok már 60% feletti győzelmi aránnyal rendelkező embert itt? Én nem nagyon😊
Ez a játék egy üzlet, egy kocsmai nyerőgép!
Párduc A-val voltam (tier4) és a csaták alatt sok T-44el találkoztam amit egy lövéssel szét is lőttem,volt hogy ők is eltaláltak de nem igen lett bajom,még gondolkodtam is hogy lehet gyengítették őket aztán jött az utolsó csata ahol 1000 méterről célba vettem egy T-44et és most figyelj!!
Ha jól számoltam 16 találatot kapott tőlem és azt végig pattintotta vagy undemaged! A végén aztán idegbeteg lettem és odakommandóztam hozzá majd 30 méterről oldalba lőttem amitől az egész legénységét ellepte a repesz de egy másodperc sem telt bele és már visszalőt és felrobbantam. Ennyi...Vele volt az erő!!
A fejlesztők nem akarják hogy a jó játékosok elvegyék a kedvüket azoktól akik bénák de szintén fizetnének érte ezért egyensúlyt teremtenek!
Egy csapatban csak 4 profi játékos már képes lenne halomra lőni az egész ellenfelet ha a játék igazságos lenne.
Láttatok már 60% feletti győzelmi aránnyal rendelkező embert itt? Én nem nagyon😊
Ez a játék egy üzlet, egy kocsmai nyerőgép!
Szóval tüzérségi csapást akartam írni.
"Arcade-ban a légicsapás mi alapján töltődik ujra. Bizonyos időközönként adja automatikusan, vagy random, vagy a játékos teljesítménye alapján? "
"Arcade-ban a légicsapás mi alapján töltődik ujra. Bizonyos időközönként adja automatikusan, vagy random, vagy a játékos teljesítménye alapján? "
Maximálisan egyetértek veled. Régóta kifigyeltem én is azt amit leírtál. Német, orosz oldalon 1-2 tank hiányzik de én is azt tapasztaltam, hogy tök mindegy mivel megyek, egyszer gyilkoló gép, máskor meg csak ballaszt. Győztes csatákban nem ritka, hogy látom amint jó pár méterrel fölé, mellé lövök, mégis pukkan és nálam a pont, máskor meg hiába az erő fölény nem érek vele semmit, mint tegnap, mikor Kwk46-al 5x lőttem oldalba egy T-44-et kb 200 méterről de 3 lepattant, 2 meg csak "hit" majd 1 lövéssel kilőtt. Visszajöttem Párduc 2-vel, gondoltam legalább a"szemet szemért" meg lesz de egy Target undamaged után már pukkantam is, már csak a Ferdinándban bíztam de azzal is csak 3 "hit" re maradt időm mert vége lett a csatának. A mi csapatunk 3 tankot szedett ki összesen. Ma viszont az M4A3E2-vel 2 Tigris ellen is kitartottam, pedig az egyik oldalról szórt meg rendesen de még 1 modulom sem sérűlt, a szemben lévőt ki is szedtem ráadásul egy perem szélén álltam és még vagy hárman lőttek, de semmi, de lőtt már ki engem pl. a T-54-ből egy Sherman a 76-os meggymagköpködőjével, sőt a naívan rárontó IS-4 et is lealázta. Volt utána noob meg report rendesen. Én már semmin sem lepődök meg, azon sem ha váratlanul felrobbanok, Artynak nyoma sincs de a killcam lejátsza, hogy egy lövedéket kaptam felülről, ami mellém csapodott volna de az utolsó métereken kecsesen rámkanyarodott és végem 😄 Én már letojom ezeket a "bugokat" bár ha ezek nem lennének, szívesen beállnék a fizetősök sorába, de ingyen meg elmegy az összes hülyeséggel együtt.
Arcade-ban a légicsapás mi alapján töltődik ujra. Bizonyos időközönként adja automatikusan, vagy random, vagy a játékos teljesítménye alapján?
Melyik tigris 2-őt?Mert maximum a "p" ellen van esélye.A h-t kizárt hogy kiszedi...
Jó elmélet. Esélyes hogy az összes játékost figyeli a gép, és van egy algoritmus hogy segítsen annak aki szopik. De inkább mégsem.
Nincs olyan hogy szar vagy jó tank ahogy rossz és jó játékos sincs itt!
Sokan jönnek itt azzal hogy NA VÉGRE csináltak valamit mert jók a németek aztán alig egy nap múlva már káromkodik.
Van egy csomó orosz tankom és amcsikkal is szoktam lenni ezért úgy érzem elfogúlatlan reális véleménnyel tudom kezelni a helyzetet.
Szerintem ez egy irányitott játék amiben bármi megtörténhet ha a statisztika úgy kivánja abba is meghalsz ha eléd lőnek vagy azt is pattintod ami lehetetlennek tartanál. Mindannyian rendszeresen csodákozunk itt rá dolgokra.
Igaz főleg németekkel nyomom de hosszas várakozás és rengeteg vesztes csata után mindig eljön az a pillanat hogy a párducom kilőhetetlen lesz és az összes sherman meg pershing one shot! És akkor anyáznak és elmesélik itt hogy a Tigris milyen erős és butaság hogy sírnak itt miatta,közben csak annyi történt hogy nem nyerhetsz zsinorban másnak is nyernie kell és most rajta volt a sor nem rajtad,és azt ilyenkor nem látod hogy aki a Tigrissel volt szerencsétlen már vagy 8 körön keresztül csak szopott!
Ha amerikaiakkal vagy az azért jó mert ott kisebb százalékra van állítva az hogy a nyerőgép akarom mondani a játék milyen győzelmi arányban adjon!
És ha még egy OP tankokt is választasz mint a jumbo vagy a pershing akkor ezzel még nagyobb esélyre tehetsz szert,de a játék idővel ott is közbe szól és majd lehet meglepődni...
Sokan jönnek itt azzal hogy NA VÉGRE csináltak valamit mert jók a németek aztán alig egy nap múlva már káromkodik.
Van egy csomó orosz tankom és amcsikkal is szoktam lenni ezért úgy érzem elfogúlatlan reális véleménnyel tudom kezelni a helyzetet.
Szerintem ez egy irányitott játék amiben bármi megtörténhet ha a statisztika úgy kivánja abba is meghalsz ha eléd lőnek vagy azt is pattintod ami lehetetlennek tartanál. Mindannyian rendszeresen csodákozunk itt rá dolgokra.
Igaz főleg németekkel nyomom de hosszas várakozás és rengeteg vesztes csata után mindig eljön az a pillanat hogy a párducom kilőhetetlen lesz és az összes sherman meg pershing one shot! És akkor anyáznak és elmesélik itt hogy a Tigris milyen erős és butaság hogy sírnak itt miatta,közben csak annyi történt hogy nem nyerhetsz zsinorban másnak is nyernie kell és most rajta volt a sor nem rajtad,és azt ilyenkor nem látod hogy aki a Tigrissel volt szerencsétlen már vagy 8 körön keresztül csak szopott!
Ha amerikaiakkal vagy az azért jó mert ott kisebb százalékra van állítva az hogy a nyerőgép akarom mondani a játék milyen győzelmi arányban adjon!
És ha még egy OP tankokt is választasz mint a jumbo vagy a pershing akkor ezzel még nagyobb esélyre tehetsz szert,de a játék idővel ott is közbe szól és majd lehet meglepődni...
Nagyon durvák. Játszottam mindkét tankkal és sokkal durvább a tigris II-nél.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
én úgy vettem észre, hogy mindenki az IS-2 miatt sír (köztük én is)
igen csak brutálisan OP-nak érzem.... 1km-ről a Tiger II-őt úgy kapja ki mint a szart...
azt meg ugye mondanom sem kell, hogy a Tiger II meg alig viszi 😄
igen csak brutálisan OP-nak érzem.... 1km-ről a Tiger II-őt úgy kapja ki mint a szart...
azt meg ugye mondanom sem kell, hogy a Tiger II meg alig viszi 😄
ez biztos valami új küldetés " védd meg az élet fáját a gaz rasszista szekta nácoidoktól"
A jiddis hamburgerzabálók is mindig sírnak....Szóval ezen a téren egál. 😉
Ha nem kell hirtelen 25 sabret bepakolnom akkor nem lesz gond a credittel :-)
Amúgy csak azt veszem meg ami êrdekel és a többit meg leárazáskor .Rendszerbe meg emigen rakom őket.A 2.vh nál nem mentem tovább .
Amúgy csak azt veszem meg ami êrdekel és a többit meg leárazáskor .Rendszerbe meg emigen rakom őket.A 2.vh nál nem mentem tovább .
Én is ezt hittem, aztán mikor több nemztnél is elértem a T4-T5 szintre ahol egy egy repcsi vagy tank megvétele+használatba vétele 1.5 milla hamar elfüstölt a lé.
Tegnap lett meg az F86 Sabre, csak a vételára volt 1.330k.
Tegnap lett meg az F86 Sabre, csak a vételára volt 1.330k.
Én már megszedtem magam anno a repülős résszel úgyhogy nem izgatnak ezek a dolgok annyira, nem görcsölök a pénzen 😄
azta kurva élet megbassza 😄
benyomtam a +200%-os credit boostert
erre kifogtam életem legrosszabb csapatát, jungle mapon az enemy befoglalt azonnal a csapatom meg csak nézte hogy megy le a kék csík :/
még így is 30k-t kaptam, hogy semmit nem tudtam csinálni 😞
benyomtam a +200%-os credit boostert
erre kifogtam életem legrosszabb csapatát, jungle mapon az enemy befoglalt azonnal a csapatom meg csak nézte hogy megy le a kék csík :/
még így is 30k-t kaptam, hogy semmit nem tudtam csinálni 😞