War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oh kösz, megtaláltam. Csak a kis huncutok átnevezték Gamma correctionra.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

chat-be szoktak irkálni koordinátákat , a komolyabbak még próbálják körül is írni a bombázóknak a pontos helyet

persze ilyenhez el kell kerülni az orosz szervert xD
DasIsFuck
hol így hol úgy, én azért még mindig nem tudok szemethuyni azok felett mikor a random t28 nem akar megdöglődni közelharcaban mikor sorozatosan kapja a pofájába a skúlót vagy mikor a 100mm-t átütő heat pontosan a lőszer rekeszeknél találja el a tankot, ennek ellenére semmi baja.

Egyébként ez a sim mód érdekes, de azért vmi kapaszkodót adhatnának mert így csak egy nagy káosz az egész.
Legalaább egymás pozíciójával tiszában lehetnénk vagy a társak jelezhetnének ellenséges jelenlétet és ilyesmi.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Trucker39
Itt nézz körül: Segédletek

A brightness-t hol lehet állítani?
Tudom hogy én vagyok a vak, de sehol se találom :S

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

hát nem tudom....
A mostani eventben nagyon jól megyek a német tankkal, igaz tier 2 csak, de semmi olyat nem tapasztalok hogy hátrányban lennék. Simán hozom a meccseket.
Sim módban az event meg zseniális, szakadó eső, köd, vajon mi bukkan elő.... szerintem klassz.

iracing the 'real' race.

DasIsFuck
Akkor igazából semmi értelme játszani vele.
Lényegtelen a toronyforgás, annyira gyors úgyse lesz, hogy megmentsen olyankor mikor azon múlna,apcr is teljesen gyenge rank 4-re, most minek szarakodj a rosszabb 88-as ágyúval ha ott a tigris 2.

Mégis mit keresne 5.0-án a H?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

csaba90
5.0-ába lemegy a H 5.7 az E ?????

Csaby

Szerintem br 6.0 vagy 6.3 lesz.

Hát engem nagyon meglepne ha BR 6.0 alá kerülne be, elvégre az APCR és a gyorsabb toronyforgás miatt jobb a Tiger I H-nál, az meg ugye BR 5.7.
Tier3 marad ja, de nem sokat érsz el vele, mivel hogy a BR 6.0 miatt tier4 gépek ellen fog menni.

csaba90
azért ott a párduc A és G is ütős! meg a jagdpz IV

Csaby

Egyszerű, a Panther D felett minden felejtős. Ott a Tiger II H, azzal kell T4ben menni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

DasIsFuck
de remélem azért rank 3 marad.

A Tiger E-nek sokkal gyorsabb toronyforgása lesz, ami a korai H-nak kb. a legnagyobb rákfenéje.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

ne játssz németekkel ha nem akarsz agyérgörcsöt kapni
No life?
Szerintetek mikor a gazsi berakja a panther A tankomat Is-3 ellen sorozatban hatszor ami az életben is kurva jó tank volt és még a 70s években is használták akkor mit vár tőlem mit kéne tennem mikor rálövök hármat négyet ötöt de semmi aztán ő elnyom mint egy hangyát egy lövéssel?
Mi a szándéka ezzel a játéknak?😊
DasIsFuck
szóval +2mm plussz páncél?😄

lol észre se vettem, hogy rosszul írtamXD

csaba90
na meg plussz APCR lőszer

Csaby

Tiger E: Vastagabb páncél, más búvónyílás a parancsnoknak és elvileg egy plusz páncéllal a toronygyűrű is jobban védve van.

Maus, nem Mause. :p

DasIsFuck
Tiger E miben fog különbözni a H1-től?

Egyébként ha már jön Mause akkor egyéb prototípus német masinákat is berakhatnának, hogy kicist változatosabb legyen a tankfelhozataluk.
Gondolok itt az olyan megépült tankokra mint a VK6501H kv-1 szintjére alacsony nehéztanknak tökéletes lenne vagy a VK3001H és P-k amik szintén megépültek azok is jók lennének r2-r3-ra..stb,stb.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.02.19. 21:13:00

AnuluWork
121/121 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sajnos nehéz 1920x1080on berakni az egészet egybe, de nagy nehezen összehoztam egy képre az egészet.

Jöhet a Maus és a Tiger E! 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Master91
ez komoly? kisebb az esélye? bakker, fullra pakolom mindig minden tankomba 😄D
Én árkádban kezdtem és egészen a szimulátor módig kergettek a hülyeségeikkel jó lenne ha már abbahagynák.....
Amúgy az ammo robbanás ellen annyit tehetsz hogy fele annyi lősszert visszel magaddal. Ártani nem használ egy kicsit segít elkerülni...
ez a mód kurvajó

ó szerintem sim-ben elő fognak kerülni egyre inkább

legalábbis a legutóbbi grmlz videóban megmutatta a srác h növeltek a render távolságon és most már ha jól emlékszem kb 3000 méter magasból megjelennek lent a tankok és az überbrutál ai légvédelem is eltűnt
úgyhogy a sim legalább nem visszafelé fejlődik 😊
Pluskast
Erre csak ezt tudom üzenni a fejlesztőknek innen a karosszékemből:

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Egyszerűbb lett volna, ha arcade-ból kiveszik a repülőket a pitsába. Eddig sem volt ott sok értelmük, ezután meg pláne nem lesz.

DasIsFuck
Azt a módot teljesen játszhatatlanná teszik a markerek, akkor már sim ott egyáltalán nincsennek repülők.

Mondom srácok, menjetek realisticet, ott olyan a rendszer hogy csak a meccs végén kerülnek elő a repülők, és csak azoknál akik sok pontot gyűjtöttek. És akkorra már mindig van bent légvédelem is. Így a repülők nem döntő tényezők.

YOU are the MAN! ": modern fire control systemként működő zöld retardkeresztel"

mivan ? 😄 UrIsten ez de szar 😄
Master91
azért nem mert van amikor közelről, van amikor 700+ méterről, és általában usa, de bármivel ammot lőnek
Inkább vennék ki a repülöket az arcadeból.
Mert az sem állapot, hogy folyamatosan lebombáznak 100 méter után
Ja azt nem írtad milyen távról. Meg azt sem hogy mivel löttek ki
Marhára élethű lesz az Árkád ezek után. Nem mintha most nem lenne megmosolyogtató a farolgató tankokkal meg a modern fire control systemként működő zöld retardkeresztel.

És ha pont rádobja a tankra rádtapad? 😄
Német tankokat a zimmerit -réteg megvédi csak az oroszokra kéne tapadjon : >
na tessék árkádban aknákká változtatják a bombákat...😄

amikor földet ér a bomba akkor 10mp késleltetés lesz rajta illetve ha közel vagy a bombákhoz akkor ikonnal még meg is jelöli a bombákat h menjél onnan mert mindjárt robban 😄

Master91
hát nem tudom, hogy 800 méteren túlra, úgy hogy kb. szerintem a körvonalam látszódik csak, de ők ammot lőnek és berobban

én is lövöm a kv2-nek az ammoját, látom hogy is hogy sérül, de nem robban be

ők meg kapás lövéssel szét szedik
előbb a mediumomba 3 repesz repült belül, hát nem berobbantja az egyik az ammot ?

csak azért érdeklődök, mert tegnap 2x is írta valaki team chatbe hogy ammo ammo ammo, és ma is valaki meg jegyezte hogy ammo explosition all the time

és nekem is , majdnem mindig ammo robbanással halok meg
Mert az ellenfelek tudják hová kell löni?
Master91
Miért kapok minden lövéssel ammo robbanást ??

Főleg Kv-2-vel....de kb. bármi mással is ami orosz.
Örülök 😊

Ezt miért kaptam?

Trucker39
Működik ismét az oldal. Sikerült a fórum meghibásodást is kiküszöbölni. Groundforces Info

Oh! Mióta? Valahogy átsiklottam felette. 😞
majd ha szimulátorozni fogsz visszatérhetünk rá😊
Sziasztok!

3hete kezdtem játszani. Jelenleg pantherekkel szaladgálok.
Kérdésem, hogy van esetleg akikkel lehetne együtt játszani arcade-ban?
Egyedül igen nehéz foglalni, ha a többiek nem... 😞

Szóval, ha esetleg valakinek szüksége lenne társa, nem szeretne egyedül menni...

AnuluWork
Az a szar ebben a játékban, hogy nem minden map felel meg minden fajta tanknak. Pl. legutóbb faszom Polanden Jagdtigerrel értelmesen érvényesülni ritkán lehet. Így volt oly szíves és 75 pontomat duplázta a drága gazsigém, miután egy fakker láthatatlan T54 (1690 pontos a crewm) oneshotolt szemből ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Már nem. Bizony jó 15 másodpercig büntetlenül lövöldözhet a spawnoló.

Akkor passz.