War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
persze ilyenhez el kell kerülni az orosz szervert xD
Egyébként ez a sim mód érdekes, de azért vmi kapaszkodót adhatnának mert így csak egy nagy káosz az egész.
Legalaább egymás pozíciójával tiszában lehetnénk vagy a társak jelezhetnének ellenséges jelenlétet és ilyesmi.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Tudom hogy én vagyok a vak, de sehol se találom :S
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A mostani eventben nagyon jól megyek a német tankkal, igaz tier 2 csak, de semmi olyat nem tapasztalok hogy hátrányban lennék. Simán hozom a meccseket.
Sim módban az event meg zseniális, szakadó eső, köd, vajon mi bukkan elő.... szerintem klassz.
iracing the 'real' race.
Lényegtelen a toronyforgás, annyira gyors úgyse lesz, hogy megmentsen olyankor mikor azon múlna,apcr is teljesen gyenge rank 4-re, most minek szarakodj a rosszabb 88-as ágyúval ha ott a tigris 2.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Tier3 marad ja, de nem sokat érsz el vele, mivel hogy a BR 6.0 miatt tier4 gépek ellen fog menni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Mi a szándéka ezzel a játéknak?😊
lol észre se vettem, hogy rosszul írtamXD
Maus, nem Mause. :p
Egyébként ha már jön Mause akkor egyéb prototípus német masinákat is berakhatnának, hogy kicist változatosabb legyen a tankfelhozataluk.
Gondolok itt az olyan megépült tankokra mint a VK6501H kv-1 szintjére alacsony nehéztanknak tökéletes lenne vagy a VK3001H és P-k amik szintén megépültek azok is jók lennének r2-r3-ra..stb,stb.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.02.19. 21:13:00
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajnos nehéz 1920x1080on berakni az egészet egybe, de nagy nehezen összehoztam egy képre az egészet.
Jöhet a Maus és a Tiger E! 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Amúgy az ammo robbanás ellen annyit tehetsz hogy fele annyi lősszert visszel magaddal. Ártani nem használ egy kicsit segít elkerülni...
legalábbis a legutóbbi grmlz videóban megmutatta a srác h növeltek a render távolságon és most már ha jól emlékszem kb 3000 méter magasból megjelennek lent a tankok és az überbrutál ai légvédelem is eltűnt
úgyhogy a sim legalább nem visszafelé fejlődik 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mert az sem állapot, hogy folyamatosan lebombáznak 100 méter után
Német tankokat a zimmerit -réteg megvédi csak az oroszokra kéne tapadjon : >
amikor földet ér a bomba akkor 10mp késleltetés lesz rajta illetve ha közel vagy a bombákhoz akkor ikonnal még meg is jelöli a bombákat h menjél onnan mert mindjárt robban 😄
én is lövöm a kv2-nek az ammoját, látom hogy is hogy sérül, de nem robban be
ők meg kapás lövéssel szét szedik
előbb a mediumomba 3 repesz repült belül, hát nem berobbantja az egyik az ammot ?
csak azért érdeklődök, mert tegnap 2x is írta valaki team chatbe hogy ammo ammo ammo, és ma is valaki meg jegyezte hogy ammo explosition all the time
és nekem is , majdnem mindig ammo robbanással halok meg
Főleg Kv-2-vel....de kb. bármi mással is ami orosz.
Ezt miért kaptam?

3hete kezdtem játszani. Jelenleg pantherekkel szaladgálok.
Kérdésem, hogy van esetleg akikkel lehetne együtt játszani arcade-ban?
Egyedül igen nehéz foglalni, ha a többiek nem... 😞
Szóval, ha esetleg valakinek szüksége lenne társa, nem szeretne egyedül menni...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB