War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen az eventen mind a minapi t1-es sim és mostani t3-t4-es sim eventen is több siker és játékélményem van mint normális sim-be.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2015.02.22. 15:36:44
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
mindkétszer hátba lőttek a csapatársaim... nem hiszem el h egy pz4-et nem képes beazonosítani, semmivel nem lehet összetéveszteni
mindkettőt elküldtem jó messzire.. meg se szólaltak 😄
Csak simut tolok, a prem kv-val/f2-vel és mostmár a H-val is, de nevetséges ~20-30% közötti WR van, úgy is, hogy a K/D-m bőven jó, top vagyok mindig.
Amcsi ágon ugyanakkor 80%+ WR.
Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2015.02.22. 14:07:42
Sajnos volt hogy elnéztem a stukával és az épp foglaló csapatunkba bombáztam úgy hogy kettőt kinyírtam aztán ki is vágott a játék :q
La-7essel kiszedtem egy fókát és sajnos elloptak előlem egy 109-est, aztán körözgettem de csak csapattársakat találtam úgyhogy leszálltam - újratöltés/javítás - majd be a t-34be..
már ott ácsorogtak a németek a cap körünk mellett....sikerült is belefutni 3 párducba.. csak azt nézték h mikor spawnol be valaki..
mondjuk egymás mellé rakni a cap-et és a spawn pontot.. gratula
visszaültem az la-7be mert ugye ha szépen kiszállsz belőle akkor vissza tudsz ülni, felraktam a 2x100 kg..hátha 😄
mire visszaértem valahogy kipucolták a párducokat a cap-ről és elkezdték visszafoglalni
úgyhogy elkezdtem ott fölötte körözgetni hátha jön még német oda és akkor megpróbálom megszórni
na hát az ilyen városi és fás pályán levegőből kiszúrni tankot.. oda kell a sas szem vagy inkább a vak szerencse 😄
természetesen nem találtam senkit sehol.. totál esélytelen volt az egész
aztán valaki kilőtt egy németet és kiírta h nincs több ellenség... ennyi nyertünk
1 repülő 1 tank 1 assist viszont végig izgalmas volt, kivéve a tankos részt mert ott megrépáztak gyorsan xD
Az Is-3mat meg beraknák prémiumnak mert kb két hetet harcolt a háborúban,elbeszélések vannak róla hogy állítólag részt vett a Berlini ostromban, de az sem hiszem hogy sok német tankkal találta magát szemben akkora már de legyen elhiszem ez még belefér.
Amúgy az már egy sokkal korszerűbb tank,ott már nem csak utolérték a németeket az oroszok de túl is szárnyalták őket szerintem!
Állítólag még a 70s években is hadrendben volt itt ott.
És akkor az iS-4ről meg a többi amcsi tankokról még nem is beszéltem... 😊
Minden jelenlegi 8.0-s tankot felvinnék 9.0-ra és a többit hagynám úgy ahogy van (esetleg kis finomhangolás) és akkor lehetne a 10.5-es tigrissel, a Fredivel a T32-vel M46-al játszani. A többi Imbalanced szar meg szívna egymással a 9.0-n. (M47, M103, JagdTiger, T54 páros, IS-4)
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.02.22. 11:57:33
Az amerikaiaknál kb. eltalálták a BRt, de ezt a T32t nagyon elqurták BRileg. Max. 6.7, de inkább 6.3. A lassú szar ágyújával és a szar lövedékeivel.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Nincs csak HE (28mm) meg HEAT hozzá.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ez sokat elmond erről a játékról azt hiszem...
(Tier 4től már tetszenek az orosz tankok kinézete egészen napjainkig ha esetleg egy ruszki fun lelkébe gázoltam volna..)
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Sim módban van szélhatás? Mert elég látványosan görbül oldalra néha a lövedék.
Orosz és USA ágon szivat a játék. Ha meg beülök a kék párducomba megy minden.
Továbbá elég gyakran megesik mostanában, hogy kilő a láthatatlan ellenség. Nem mutatja a térkép sem, és elméletileg bent van a látómezőben, takarás nélkül.
Ő kb addigra vesz észre mikorra már nagyjából megöltem(nyilván lőtt egy ellenséget szemből, mikor megölte gondolom akkor fordult rám)
Ez idő alatt egy t28 capelte a pontot, én kb 50-70méterre voltam a foglalási körtől, ő is szembe lőtt vmit, de mire én észleltem hogy ott van és volt időm ráfodulni már meghalt.
És mindez alatt a másik oldalamon is ott volt egy t28 aki szintén szembe lövöldözött valakit és se ő se én nem észleltük egymást kb perceken keresztül.
Mikor észrevettem fordultam rá és meg is öltem, 2 lövésből meghalt így nem igen volt esélye.
De itt még nem volt vége, mert ebből a pozícióból még megöltem 2 zis-30-at meg egy amerikai légvédelmet vagy vmi könnyű tank volt nem tudom...
Aztán én is úgy haltam meg egy amerikai könnyű tank által, hogy lövöldözött folyamatosan de nem találtam, aztán vettem észre, hogy a mögöttem lévő fás/erdős terelről lőtt ki, de már késő volt addigra.
és amiért nem gondoltam erre hamarabb az az volt, hogy konkrétan a mi spawn pontunk volt ezen a részen.
Szóval minimális kapaszkodók kellenek, akár úgy hogy a játékosok manuálisan tudnák jelölni az ellenséges tankokat, így pl a minimapon felbukkannának a piros pontok azon a helyen ahol az adott játékos épp bejelölte.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
USA:
T3 M6A1
Ezzel kb. ki is húzod T5ig az egész amcsi ágat, a maradék két T5öst pedig a többivel.
GER:
T3 Panther D vagy Tiger H (esetleg majd az E), attól függően milyen a játékstílusod. Ezzel kihúzhatod az egész T4et.
T4 Jagdpanther vagy Tiger II P (utóbbit ritkábban rakja össze keményebbekkel, mintha a H változatot vinnéd) Ezek közül valamelyikkel kihúzod az egész T5öt.
USSR:
T3 KV85 vagy SU152 (az alacsony BR miatt, és ezek közül valamelyikkel kihúzod az egész T4et)
T4 IS2 (az alacsony BR miatt) Ezzel pedig az egész T5 ágat kihúzhatod.
Érdemes heavy tankot választani Talismanra, jobban hozza a pénzt.
A szovjet M4A2 prém talán az egyetlen, ami BR és teljesítmény szinten megéri már a mani miatt is.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2015.02.21. 18:32:19
Szépen összeraktam a hotas-t, webcam + sapka + tracker, csináltam egy új config-ot tank+repülőre
Az egész meccsen láttam 3 ellenfelet abból kettőt kiszedtem a t-34-85el, a harmadikat csak láttam ahogy kilövik és kb ennyi 😄
bementünk a cap-be elfoglaltuk aztán odaért két stuka és szétbombázott minket és ennyi volt nyertünk.. kaptam kemény 4800 silvert abból a fele elment a javításra meg a lőszerre 😄
viszont végre nem 4 vs 4 csata volt hanem rendesen tele voltunk mi is meg a német oldal is
kb a fele csapat repülővel jött be és volt jópár légvédelem is valahol, velük mondjuk nem találkoztam
és itt jön be ez a dolog amit mondtatok, hogy kellene valami ping-elés a térképen, fogalmam sem volt róla ki merre hol, kit lőttek ki stb csak láttam a jelentéseket ugye
chatbe se mondtak semmit totál csendes volt az egész, már az is meglepett amikor berongyolt mellém a cap körbe egy csapattársam a semmiből 😄
ja és kijavították, hogy lövész nézetben most már nem tudod a tracker-el elmozdítani a képet, régen ha elfordítottad a fejed akkor ott is elfordult és csak a fekete képernyőt láttad 😄
most szerencsére ezt már blokkolták úgyhogy szépen kényelmesen lehet célozni mert már csak a zoom funkció működik rajta ha közel hajolsz 😊
Nem engedi hogy a fanatikus gyakorlott gamerek elvegyék a kedvét a bénább játékosoknak és csak úgy halomra gyilkoljanak mindenkit, ezért szándékosan szopat időnként mindenkit, legyen az amerikai,vagy orosz, vagy német! Mondjuk ez utóbbit még maga a tulaj is utálhatja mert azokat főleg szopatja.
Ma kilőte egy t3457 egy lővéssel a tier négyes párduc A tankomat 1000 méteről úgy hogy a tankom bevolt döntve és beforgatva és a találat sréhen érte hogy minél több utat tegyen meg a golyó! Sokat voltam t3457el és én is lőttem már ki vele Tigrist meg párduc D-t is egy lövéssel de persze csak ha Gazsi megengedte de nem szerettem nagyon mert többnyire szart se ért! Most meg one shottol egy tier négyes párducot lehetetlen szögben!
Tiszta kommunizmus, ahol sok a tudás azt elveszi és a szegényeknek adja így teremtve egyensúlyt és ahogy ott is természetesen itt is a legjobban a vezetők járnak!
Én még nem láttam olyan prémtankot a játékban, ami egyértelműen jó vétel lenne. Az meg köztudott, hogy prémium repülőgéppel sokkal jobban lehet keresni, mint prém tankal, mert sokkal nagyobb a szorzójuk a szárnyasoknak.
Gyors de minden szétlövi ha jól találja el, úgyhogy csak messziről vagy bújva, támogatva , csiki-csukizva érdemes vele küzdeni.
Ha győzünk és az egész meccset azzal játszom arcadeban 50-60 ezer ezüst sem ritka, prémmel. Fejlesztést is adja jól, és a simulation battle eventekben is lehet vele menni.
3-ból 1x teszi 5.7-es csatába, így a tigris, és az is1 is befigyel néha amit messziről elég nehéz kilőni vele de közelebbről nem akkor gond.
1600-at mindenképpen megért, gondolkozom hogy megveszem mellé a német kv-t mert ha odafigyelek elég 2 tank egy meccsre és legalább mind2 hozná az ezüstöt.
Főleg hogy nemrég az nvidia akciók miatt ilyen 3500-4000-ért ment 10k arany szóval ez a tank egy jó sör árát megérte 😄
Prém tankok közül melyik érdemesebb beruházni:
Cobra King (amcsi,nehéz tank)
PanzerIV 70/(A) (német,páncélvadász)
PZ. Bfw IV (német,közepes tank)
T-34 E (orosz,közepes tank)
KV-1 E (orosz,nehéz tank)
Igazából én mindhárom ágat ugyan úgy húzom, és nincs kedvenc nemzetem. Sajnos magyar honlapot nem találtam ami külön kielemezné a prémtankok előnyét és hátrányát.
A G motorja gyengébbnek tűnik a +10mm oldalpáncélzatért cserébe. Én ennyi külömbséget vélek észrevenni, semmi többet.
Esetleg még annyit, hogy mintha a G-nek a lövegpajzsát szinte bármivel, bármilyen messziről át lehetne lőni.
Lehet csak azért tették be, hogy a pór nép boldog legyen, hogy két Panther vihessen be?
Amúgy meg csekkold le a tier4-es E2 és E8 Sherman 76mm-esének az APCR lövedékét. Miért ne lőne át vele?
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.02.21. 10:16:48
AnuluWork: az amcsi tankok a Jumbo -ig olyan OP-k mint a szar, amikor egy 6.7 -es br-ű csatában az ellennél egy 5.7 -es Jumbo 8 kill 0 halál, az eléggé megdöbbent.. 4mp alatt újratölt, toronyforgatás 2000-el, és a szaros 76mm -ese átüti az is-2 -met szemből.. a Sherman dettó..
...az mondjuk már nem mikor telibeverem szerencsételn zis-30-as töltőjét egy 75mm-es heattel és csak kipirosodik..
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.02.20. 17:14:30
Ráadásul mikor egyszer körbenézek pl sokszor azokban a pillanatokba el is vesztem hogy az eddig még látott 1-2 társam hirtelen fene tudja hova tűnt.
A legjobb mondjuk az első csatámba történt bespawnolok kapásból egy amerikai könnyű tank a vonalaink mögött száguldozik miközbe 3 társam egymással párhuzamosan tüzelt és viszonozták a tűzét 3 különböző irányba.
Ide jól jönne egy fejlett csapatkomunikációs és kordinációs rendszer aminek nem kell olyan non-stop gps-nek lennie mint eddig, csak legyen vmi ami alapján lehet stratégiázni,taktikázni.
pl a chates komunikációval az is baj, hogy azt sem tudod hogy épp melyik tankban ül az adott illető.