War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Azt írják hogy tank realistic battleből is kikerülnek az ellenséget jelző markerek, hát érdekes lesz. Az oké hogy a Simulatort átszervervezik, de nem tudom arra ki kérte őket hogy a Realisticet állítgassák.

Nem kérünk több béna off topik videót, köszönjük.

Master91
sajna nem az
alreg, nem kell vele foglalkozni
szívesen bármikor máskor 😊 tudod a topik tetején sehol nincs leírva hogy kötelező válaszolni a te hsz-ra.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

tigrincses
Köszönöm a nagy semmit .. 😄 .........
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.02.26. 23:50:19

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

tigrincses
😄

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Master91
nem unod ?
tigrincses

tigrincses
Ja... ja ja ..... , warthunder
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.02.26. 23:42:48

DasIsFuck
Lehetnének olyan kedvükbe, hgoy vmi credit bónusszal megspékelik ezeket...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Azt írják h sokféle event lesz egyszerre, meglátjuk 😊
DasIsFuck
Hát én inkább játszogatnék eventeken, mint random csatákban😞

http://warthunder.com/en/devblog/current/753

Berakják rendes SB-re a minimap mentes csatákat.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

hát akkor majd próbálkozom tovább, köszi :/
DasIsFuck
Az ágyú melett középen kell eltalálni.
Ott mindössze 100mm és nagy valószinüséggel ha beütsz ott akkor robbanni is fog.
a 88mm-essel tuti, 75mm régen mentem, annó még mikór jól szétnerfelték a sebzését hagytam fel a párduccal.
De elvileg azzal is 1-2 lövéstől ki lehet fingatni az is-eket tornyon.

t-44-et már pl nem lehet tigris-el szemből tornyon átütni max közvetlen közelről.

T-44-et szemből alul már kilőttem vagy 20-at.... azzal nincs gond, de az IS-2 kegyetlen 😞
szoktam tornyot lőni, eddig ha jól emlékszem 0 átütő találta el tornyon :S
DasIsFuck
tornyot kell lőni.
Ott jó eséllyel mindennel 1 lövés.

u.i.
Örülj amíg nem egy t-44-et kell szemből kilőnöd, azt tornyon is 70% lutri hogy sebzed-e😄
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.02.26. 21:31:46

hát kb. az 😄
amekkora "szar" az is-2 wot-ban
vagyis nem az, mert jó meg minden, dehát hihetetlen papír ott
itt olyan félelmetes mint az állat.... mindent egylövésből csinál ki bármilyen szögben, bármilyen távolságból 😞

azért ennyire nem volt erős az IS-2 a valóságban, jó lenne ha nem esnének át a ló túloldalára a fejlesztők.....
AnuluWork
Alul középen.

De a jelzett helyen is pukkan.

Itt

sajna csak panther és tiger van a csapatban ellene 😄
😄 semmit egyszerűen nincsenek 1 kategóriában, csak akkor tudod elkapni azzal a kwk36 ágyúval ha oldalba lövöd 500méteren belül máskülönben hagyd a francba, jelents a csapatnak merre van hátha valakinek megvan a megfelelő ágyúja hozzá :-/

Az oldaltáskás az is2 😄
Amúgy, jól vettem észre, hogy koszolódnak a tankok csata közben? Egy "Karelia" végére a Tiger II-m sárga színe szinte már szürkébe hajló lett.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.02.26. 21:20:52

ja igen.... a mod 44-re gondoltam, bár a sima is-2 se kutya :/
elvileg vinnie kellene a Tiger-nek meg a Panthernek közelharcban
Lődd az ágyút, ha az megsérül, azzal időt nyersz. Aztán próbáld eltalálni a vezető búvónyílásánál. Legalábbis ha nem mod. 1944, az már keményebb dió.

a j-nek lassabb a tornya de cserébe védi egy + vékony páncéllemez, a h verzió szintén kapott +külső páncéllemezeket a lánctalpak mellé és a torony köré is, a g verzió ha jól emlékszem annak nagyobb a végsebessége mint a h/j verziónak.

én a h verziót szoktam használni, a pz4 tankok közül ennek van a legnagyobb esélye a túlélésre, bár azzal a 39km/h sebességgel még mindig nem vagyok kibékülve.

vki mondja már meg mi a faszt kezdjek egy IS-2-vel szemből?!?!?!?!?!
lehetetlen kb. átlőni, az meg azonnal 1 lövésből szedi ki a Tiger-t meg Panther-t 😞
A PZIV H-J kettőst érdemes egyáltalán megvenni? Ahogy nézem tök ugyan az mind a kettő mint a G. Ugyan az a BR, páncél, löveg. Akkor ezeknek mi értelmük van?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Üdv!
Hogy tudnám billentyűzeten beállítani a cockpit jobbra-ballra-fel-le nézeteltolást? A Head movementet próbáltam de sehogysem tudom működsre bírni.

Utoljára szerkesztette: VikingPingvin, 2015.02.26. 20:09:30
event battlebe nem lehet bejutni valamiért..... mindkét csapatban várakozik vagy 70+ ember... <#wow3> dafuck?

AnuluWork
Megtaláltam.

nálam működik ahogy eddig is, nézz körbe hátha kicsapta a beállításokban 😊
AnuluWork
*A sniper zoomon belüli zoomra gondolok

AnuluWork
Komolyan, hétközben most már tényleg semmi értelme belépni most hogy nincs dupla. Csak időelqurás, meg idegeskedés az egész. Legalább csak győztes csatáknál számolna vissza a kapott szir-szar használati ideje, nem minden csatánál. Van hogy zsinórban 5 vereség. Meg mi az hogy 75%os plusz, aztán mindez két csatára? 😄 Szóval, jól elqurták. Hányadék lett az egész. A patch óta sima Pershinggel mint egy balfasz, úgy játszom. Minden lepattan. Jungle pályán milyen AI jön szembe velem? T26. Persing meg elvileg oneshotolná, de az enyém nem. Átmegy rajta, és megsebzi. Nem normális ez a szar, az tuti.

Be volt a sniper zoom állítva billentyűre, erre jól látom, hogy megszűnt és csak egér görgővel elérhető? 😄 Remélem nem!

Szóval a SWG óta nem láttam MMOt amit egy új patchel így elqurtak volna, ami azért nagy dolog, mert az lassan tíz éve volt.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.26. 18:55:40

Max Bill Gates.....a többi 5.999 milliárd embernek nincs rá pénze 😄
jahh t-34 1940 BR 2.7 ha jól emlékszem, egyszer nem fordult elő velem olyan hogy arcade battleban használnom kellet volna a második spawn lehetőséget is.

12.7M konvertálható rp lol

használja valaki ezt egyáltalán?

Még szép - alap hogy a német gépeket grindeli ki előszőr az ember.

Ettől függetlenül a BR rendszer elbaszottsága miatt a M-4 vagy a T-34 ezerszer opébb alacsonyabb tieren.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

AIexx
villámkezdet...
A kidobást meg lehetne előznibha letiltanák az air startot.Volna idő "elbújni".Mondjuk én főleg akkor megyek ha foglalnak, könnyebb kiszúrni.Meg A5 fókán csak két raketta van ami annyiracnem zavaró hogy ne tudnék légiharcolni amíg eljön a földi lehetőség .Meg aa ra megyek azt jobban ki lehet szúrni.
DasIsFuck
leginkább a repülő/aa arányt kellene valahogy kibalanszolni, mert az elég unfair mikor bespawnolsz, elindulok és máris kidobtak mikor még épphogy elhagytam a spawn területet.

DasIsFuck
Simbe szerencsére csak az E2 van ami kilőhetetlen a tigrisnek.
De az legalább nem tud kilóméterről kiszedni.

ajj.. sim eventbe a fél óra kevés basszus...
15mp volt hátra amikor kilőttem az utolsó tankjukat és egy tetves repülő maradt így nyertek..:S

il-2vel kezdtem de egyből betalált egy G6...sokat nem tudtam tenni ellene.. köszi 😄
aztán t-34el rendet tettem odalent de basszus kifutottam az időből 😞
De. Akik meg csak német tankkal mennek, azok meg nácoidok. Ennyi.

Miért, nem azok?
Még mindig nem értem, hogy a fejlesztők lekomcsizása után te milyen alapon szólal meg egyáltalán...

mert itt nincs nametag, így nagyobb a kíhívás + néha összejön egy jó kis bombázás is...
RatBaG
már nincs pershing.

Per Aspera Ad Inferi.