37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
EZ MEG MI A TÖKÖM?
se aces.exe, se laucher -re nemjó, a launcher mindent elvégez, és amikor rákatt. a play -re ezt írja ki:
-
Szpecnyaz #22588 Mindig a robbanós. -
Madi92 #22587 Sörmikben melyik lőszer javallott? Ap vagy a kisebb átütésű, de robbanós(APBCHE valami)? -
Stefan99 #22586 Qrva Finnlandon elcsesztem az 500%-os boosteremet, beleakadtam egy jégtáblába és belefordultam a vízbe, egy lövést nem adtam le. Epic fail.:D -
Küldd már azt a 10K goldos kódot adó oldalt vagy mit. :D -
StrikeFor #22584 http://www.theguardian.com/world/2015/jul/03/nazi-panther-tank-and-flak-cannon-seized-in-raid-on-collector-in-germany?CMP=twt_gdnnews -
Megbeszéltük
Nekem annyira nem jön be.
Egyébként féltem attól, hogy a Leopard a papír páncélja miatt szar lesz, de mégsem. A Jagdtiger egy mozgó bunker, de mégis átlyuggatnak kb mindehol, legalább ez mobilitásban, tűzgyorsaságban is nagyon jó. Majdnem sírtam, mikor el kezdtem hátra tolatni és 24km/h-t írt a játék... Ekkor azt mondtam, na végre b*zdmeg! :D -
Igazán kezdhetnének valamit már a random átütésgenerátorral, mert jobban idegesít, mint a maphackes 12 évesek. 30m-ről lepattant a SU-152 lövedéke a T-34 STZ bebújónyílásáról közvetlenül szemből... Egyik meccsen meg oneshotolják 1000m-ől a SU-t, másikon meg kibírok 6-8 találatot, mire elfogy a legénység. -
vajakos21 #22581 Mióta kijött a patch, ma voltam Finnen először...azóta se.Cserêlhetnénk kicsit :-) -
vfrtom1 #22580 Nyertük a meccset, csak 1 hk.-t lőttek ki. Akkor nem értem.
-
Azt el is felejtettem, hogy mióta a patch kijött, állandóan Finland-re rak. Megint tiszta WoT. -
Hol lehet ezt a 10K goldot beszerezni 7K forintért? Épp jól jönne. -
Az IS3-ról vajon mi a fenéért vették le a tartályokat? Ami jó, azt szét kell cseszniük... -
Droughert #22576 Szerintem rubelben vásárlást kilőtték teljesen, hacsak nincs olyan, hogy orosz acc-ról gift-ként meg tudja neked venni valaki oroszföldről, vagy orosz proxival magadnak orosz acc.ról. Korábban a 10k goldot én is kód formájában kaptam, nem írták jóvá azonnal mint korábban. Kérés, hogy ez most is így van-e, és az orosz GE kódot megeszi-e az EU acc.? Bár ha szétnézel a neten, meg tudod oldani okosban. Rubelben az 5k gold ha jól emlékszem most olyan 5600ft körül van, 10k goldot lehet venni 6-7k ft-ért, de egy acc.-ra csak egyszer lehet. Majd egyet veszek valamikor, hátha lesz valami tank leértékelés, vagy prém. előfizetési akció, és arra elköltöm. -
kissssss #22575 segghülye gajobbnak annyi esze nincs hogy megkülönböztesse azokat akiket kilőttek rögtön az elején a sima afk playerektöl akik nem spawnoltak vagy ha mégis akkor nem mozdultak el a spawnról.
már X hónappal ez előtt is megírtam nekik ezt hogy minimális munkával simán megtudnák oldani ezt a problémát és nem jönne fel állandóan ez a probléma/téma...... de neeeemm rögtön el lettem küldve melegebb éghajlatra + 2 hónap fórum ban. -
Ezt még a kedves Gajob találta ki kb. egy éve hogy büntetést kapsz azért mert túl hamar lépsz ki egy meccsből. -
vfrtom1 #22573 Üdv. Az mitől van , hogy csata után a három beállított harckocsiszemélyzet közül, az amelyik be sem lép a csatába bepirul és várni kell rájuk? -
Valaki még tudja hogyan kell GE-t rubelben venni? Vennék 5K GE-t rubelben de nem tudom hogy kéne :D -
carp3tm0nster #22571 vártam 10 percet csatára, de nem sikerült bejutnom
közben olvastam a general chat-et, ott is keresték az elvtársakat... -
kissssss #22570 és ha még ferdi meg párduc is bekerült volna...... lenne ám visítás vodka majszolók részéről, bár az is érdekes hogy német oldalon mit keres a Hs-129 B3..... ezzel sim-ben eredményes légicsapásokat végrehajtani kész mesterműnek számít. -
foxbat88fx #22569 én mentem rajta 2-őt és mind a kettő sima win lett......
kb 2 tigris volt a németeknél, többi stug meg pz
ja meg vagy 6-7 tank hátrányban voltak mind a 2szer :D -
carp3tm0nster #22568 jó ez a kurszk event. 80 német player várja(Gondolom mind Tigrisben), hogy az oroszok végre jöjjenek, de van vagy 4-5 orosz player a másik oldalon... gondolom így már nem akarnak játszani elvtársék, hogy max kv-1et tudnak felhozni a tigrisek ellen... -
Malarki #22567 Azért ez az M4A1 Shermi se kutya gép.
Ráadásul mindezt Kurskon. Magasabb szinten azért gondolom ez az ágyú már elég hurka, de itt még teljesen jól megállja a helyét. -
Molot115 #22566 Na én meg ezt nem láttam még. De akkor valószinű hogy ez a kényelmesebb megoldás. :D -
foxbat88fx #22565 jaja tök szar ott, de itt valóban be lehet állítani :D -
Molot115 #22564 Én úgy vettem észre hogy azoknál a harckocsiknál ahol 4-5 féle lőszer is elérhető, azoknál random battle elött is tudsz valamennyit állítani rajta. Amikor kiválasztod hogy miből mennyit viszel ott a lőszer nevére kattintasz és akkor lehet vele játszani de van hogy csak 1-et kínál fel amire cserélheted! -
foxbat88fx #22563 és tényleg!!!! :D köszi, nem gondoltam volna, hogy ezek a barmok ide teszik be....
nem lenne egyszerűbb csata előtt beállítani a sorrendet és kész?:D -
foxbat88fx #22562 LOL megnézem, akkor jól eldugták a gyökerek....
én ezen idegeskedem már 1 éve vagy mióta WT-zek :D -
Kicsit körülményes, mert a Test Drive alatt lehet csak állítani a sorrendet, de megoldható (el se kell indítani a tesztet, elég csak a kezdőképernyőjébe lépni és beállítás után bezárni). -
Lokker #22560 be lehet állítani... -
foxbat88fx #22559 azzal csinálhatna már vmit a gaijin hogy be lehessen állítani a lőszerek sorrendjét
és ne kelljen rakat tanknál kilőni a csata elején az AP-t, hogy át tudjak váltani APHE-re -.-" -
e57 #22558 ja értem, bocs :) -
GEről van szó ... -
e57 #22556 Miért nincs? Most éppen 267db akciós játékot mutat... -
Eddig steamen volt egy rakat kedvezmény vásárlásnál, most már azon sincs. Na ez van. -
Én sem tudtam összehozni a rubeles vásárlást. Orosz oldalról mindig visszairányít az eu-sra.
Gondolom valami orosz proxyn keresztül működhetne a dolog, már ha valaki tud ilyet... -
Nekem mindig euroban dobja fel. A régi trükk valami miatt nem működik. De lehet, hogy csak bénázom. -
e57 #22552 Euroban vagy rubelben nézted? Euroban szerintem drágább lett, mert nem rég volt dollár - euro egyenértékűsítés.
Szerintem most is érdemesebb rubelben venni ha lehet.
-
Emelték az arany árát?
Be akartam fizetni prémiumra, és nemhogy a forintunk szar, de még a gold ára is felment. Hmmm. -
Big Blaster #22550 Na ma végre fordult a szerencse. Rohadt jókat mentem, igaz csak AB-ben. Ami sokat segített, hogy most igyekeztem nem a tömeggel rohanni a legközelebbi pontig, hanem direkt külön utakon jártam. Pont közelébe nem is nagyon mentem. Megpróbáltam jó nagy ívekkel az ellenség oldalába kerülni és fedezékből szedegetni le a tankokat. Ez eléggé bevált.
Volt két nagyon LOL momentum. Azon a városi pályán ahol egy folyó szeli ketté a várost átmentem a másik oldalra, így végig ráláttam a part mentén futó útra, ahol érkeztek is szép sorban az enemy-k. Volt egy tank roncs ami mögé beálltam és egyszerűen képtelenek voltak kiszedni. Egymás mellett tolongott vagy 3-4 idióta a folyóparton és folyamatosan próbáltak kilőni, de csak a tornyot találták. Én meg osztottam őket nyugodtan. Persze közben elbukták az összes zászlót, mert foglalás helyett engem próbáltak levadászni. :-)
A másik szitu is hasonló volt, de ott még fedezékem sem volt. Egyébként a Pz.Kpfw. 38(t) Ausf. F típussal mentem és nagyon bevált a jószág. Baromi golyóálló, viszont a jobbik lőszerrel nagyon killer a kis dög. Annyit oneshot-oltam vele, hogy nem győztem számolni. :-)
Szóval ez a mai nap elég élvezetes lett.
Rájöttem még egy alap igazságra. Ezek a kis tier1-es cuccok (pl. a Pz.Kpfw. IV Ausf. C/E) is akkor kezdenek veszélyessé válni, ha már van hozzájuk normális lőszer. Akkor lehet velük rendesen oneshot-olni a vékonyabb páncélzatú enemy tankokat.