War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.02.26. 23:50:19
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.02.26. 23:42:48
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Berakják rendes SB-re a minimap mentes csatákat.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Ott mindössze 100mm és nagy valószinüséggel ha beütsz ott akkor robbanni is fog.
a 88mm-essel tuti, 75mm régen mentem, annó még mikór jól szétnerfelték a sebzését hagytam fel a párduccal.
De elvileg azzal is 1-2 lövéstől ki lehet fingatni az is-eket tornyon.
t-44-et már pl nem lehet tigris-el szemből tornyon átütni max közvetlen közelről.
szoktam tornyot lőni, eddig ha jól emlékszem 0 átütő találta el tornyon :S
Ott jó eséllyel mindennel 1 lövés.
u.i.
Örülj amíg nem egy t-44-et kell szemből kilőnöd, azt tornyon is 70% lutri hogy sebzed-e😄
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.02.26. 21:31:46
amekkora "szar" az is-2 wot-ban
vagyis nem az, mert jó meg minden, dehát hihetetlen papír ott
itt olyan félelmetes mint az állat.... mindent egylövésből csinál ki bármilyen szögben, bármilyen távolságból 😞
azért ennyire nem volt erős az IS-2 a valóságban, jó lenne ha nem esnének át a ló túloldalára a fejlesztők.....
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.02.26. 21:20:52
elvileg vinnie kellene a Tiger-nek meg a Panthernek közelharcban
én a h verziót szoktam használni, a pz4 tankok közül ennek van a legnagyobb esélye a túlélésre, bár azzal a 39km/h sebességgel még mindig nem vagyok kibékülve.
lehetetlen kb. átlőni, az meg azonnal 1 lövésből szedi ki a Tiger-t meg Panther-t 😞
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Hogy tudnám billentyűzeten beállítani a cockpit jobbra-ballra-fel-le nézeteltolást? A Head movementet próbáltam de sehogysem tudom működsre bírni.
Utoljára szerkesztette: VikingPingvin, 2015.02.26. 20:09:30
Be volt a sniper zoom állítva billentyűre, erre jól látom, hogy megszűnt és csak egér görgővel elérhető? 😄 Remélem nem!
Szóval a SWG óta nem láttam MMOt amit egy új patchel így elqurtak volna, ami azért nagy dolog, mert az lassan tíz éve volt.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.26. 18:55:40
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
használja valaki ezt egyáltalán?
Ettől függetlenül a BR rendszer elbaszottsága miatt a M-4 vagy a T-34 ezerszer opébb alacsonyabb tieren.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
De az legalább nem tud kilóméterről kiszedni.
15mp volt hátra amikor kilőttem az utolsó tankjukat és egy tetves repülő maradt így nyertek..:S
il-2vel kezdtem de egyből betalált egy G6...sokat nem tudtam tenni ellene.. köszi 😄
aztán t-34el rendet tettem odalent de basszus kifutottam az időből 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)