37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
LazyPaul #35988 A tengeralattjárós hülyeség után reménykedtem hogy több szánalmas 'újító' ötlettel nem állnak elő, de a World War móddal a Gaijin bebizonyította hogy tudnak ők még mélyebbre is süllyedni. Ilyen ötletekkel csak a saját sírjukat ássák, a játékosszám folyamatos csökkenése egyértelműen erre utal. -
M2 #35987 Én se értem, hogy mondhatta erre bárki azt, hogy mehet publikusra!?
A napi egy csatámat letolom a dobozért, és annyi részemről. -
#35986 Azóta mentem 3A-val, bomberrel, tankkal. Egyszerűen nem jutok szóhoz. Csak a negatívumokat tudnám sorolni. Hogy a faszba ülhet ott valaki és mondhatja azt erre, hogy engedjük ki live-ra?! Ez volt a dédelgetett álmuk évek óta... Nem értem. Hogy lehet ennyire távol lenni a felhasználóktól?
Ott védem a játékot, ahol tudom, mert meg lehet találni azt az aspektusát, ami tetszik és leköt. El lehet tekinteni a hibáktól, mert nincs tökéletes játék és az összképnek kell számítania. De ha komoran nézem, az első MBT-vel elcseszték. Azóta ritkítják a tábort szinte minden nagyobb volumenű ötletükkel. -
Kissssss0 #35985 land convoy csata ruszkikal egy könnyed árkád kikapcsolódás, statpad + leaderboard-on való felmászásra tökéletes.
face to face csatáknak 90%-át mindig a ruszkik nyerik.
beletelt vagy fél órába mire rájöttem hogy mégis hogyan lehet nagy nehezen belépni egy nyavalyás csatába.
és még ez után is kész kínszenvedés újabb csatát keresni mert van millió egy szoba az operation list-ben, és még a szobákon belül is van 3 vagy 4 csata amikben szintén szét vannak szórva az emberek... itt már majdnem agyfaszt kaptam.
AA tank vs bombers csaták 90%-át mindig a légvédelem nyeri.
az első néhány csata után hagytam a francba a németeket és átmentem ruszki oldalra.
mikor pedig a nagy többség is realizálja ezt, hogy milyen szopás a németekkel... na akkor fog kihalni ez a reskin custom battle játékmód.
annyira fölösleges volt erre pénzt, erőforrást, időt, és embereket pazarolni...
-
#35984 Air vs air csatában nagyon átjön az árkád jelleg a földi célok miatt leszűkített légtérrel. Egy bolyban 20-30 gép. A bombázók 20*20km-es térképen egy 2*2-es terület ellen vonulnak, vadászok nyilván felettük, látványra sem adja vissza a világháborút, vihar a biliben érzésem van.
Bár csak 1 meccset tudtam menni. A főmenü vmi elképesztően laggol minden csatafrissítéssel, módokra szűrni meg nem lehet. Ami érdekel, nehéz kijelölni, mert ugrál össze-vissza. Hogy a francba nem foglalkoztak az inteface-szel? Ennek alapnak kellene lennie. Ez még nem "open beta", ez "closed charlie". -
#35983 Legalább megvan az önirónia :D
"But it has an awesome cannon, a powerful frontage, a fearsome 18 (eighteen!) shots, “ricochets” and “not penetrated” hits" -
Kissssss0 #35982 nah néhány jóslatom csak bejön... közben kaptunk egy újabb "ajándékot".
AMX-50 Surblindé: French Powerlifter
csak azok szerezhetik meg akik benne vannak a top 1000 legjobban teljesítő játékos listán a ww2 módban, mondtam én hogy gayjin házhoz megy pofonért :) -
#35981 Changes of marker system for vehicles:
The Arcade markers are now switched off for ground vehicles. Instead, more subtle markers that are resemble those in the Active Scouting mechanics are used. If the enemy is in the zone where you can shoot at him from your gun and the center of its hull is not obstructed by any objects (a house, concrete wall or bush) a marker will show every 3 seconds pointing in the general direction of enemy vehicle (like in the case of hit or Active Scouting in RB mode). Also, the enemy marker will light up on the minimap.
It is important to note that these markers are not visible to your allies, since the visibility is calculated for each player individually. You can, however, use this marker to alert your allies about the enemy by clicking on it on the minimap.
- Bomb marker is available for all aircraft.
- There is a lead marker for tracking aircraft while playing in any SPAA.
- There is no lead marker when playing in an aircraft against other aircraft.
- Distance of markers appearing on aircraft while you in air to air combat - 10 kilometers.
- Distance of markers appearing on ground vehicles while flying in aircraft - 3 kilometers. -
#35980 A brit hadsereg tankjaiban szériafelszerelés a teafőző. -
Szemike84 #35979 Ez gyalázat.... Gaijin amit múvel, az már katasztrófa... -.-" Én is most döbbetem rá, hogy milyen jó is, hogy nem estem neki a "leárazás" alatt kifarmolni és megvenni a T-64B-t... 30% kedvezménnyel 740.000 SL + legénység lett volna, most leárazás nélkül 690.000 + legénység.... -
#35978 Hagyján, az ardenneki offenzívában nem szerepelnek tigrisek. Ha már historical ... -
Szemike84 #35977 Igen, ez a tipikus gaijinra jellemző anomália xD Itt még a tankok egy "normális" BR szerint vannak besorolva, de csatába már úgy kerültek, ahogy a történelemben voltak xD A tech fák Tier V-Tier VI tankjai viszont úgy kapták a BR-t, hogy megjelenési évük passzoljon xD Totál káosz xD -
#35976 The Battle of Vitebsk
KV-1 (L-11) (BR 3.7) + Т-34 (1940) (BR 3.3) vs Pz3 E (BR 1.7) + Pz3 F (BR 2.0) + Pz4 E (BR 2.0/2.3)
-
Szemike84 #35975 Hát ez egyre szánalmasabb... -.-" Látszik, hogy ezek a húzások gazsi utolsó erőfeszítései.... Az utolsó 4-5 "Újítás" az más játékokból átemelt tartalom/ötlet, illetve visszatérés a kezdetekhez.... -.-" Ez a stratégiai felület??? Ez mi??? Ez egy vicc? Nem április elején kellett volna ezt bemutatni? Ez csak akkor működvet "PvP" alapon multiplayerként, ha mindenki csak és kizárólag a saját egységeit mozgathatja (ez nem kivitelezhető). Abban az esetben, ha bárki-bármit babrálhat a mapon, az egy hihetetlen káoszt fog szülni, így szerintem ennek a multiplayer része kilőve! -
#35974 Véleményem szerint és a látott infók alapján a H&G féle megvalósítás lesz.
Lesznek adott országok egy térképen X egység tartalékkal, Y egység gyártókapacitással. Az egységeket talán a klánok fogják irányítani, talán tervelni. Az adott egységekkel foglalhatsz területet és gyárakat. Mivel az egységeket emberek irányítják, ezért ballanszolatlan csaták lesznek többségben. Ez alatt azt értem, hogy 2JT, 3 Tigris2, 10 Párduc fog szembenézni 40 T-34 ellen. A respawnt a bevetett egységek határozzák meg.
Feltételezem valami fejlesztési fát is beleraknak, de ez csak az én személyes véleményem. Játszani majd századdal lesz érdemes.
Illusztrációnak a H&G-ről egy videó:
-
#35973 Ha markeres lesz, az csak a repülőknek kedvez majd, ergo senki se fog tankokkal várakozni. Bár én csak repülök, de teljesen megértem, hogy aki lent van annak már tele a töke a potyogó bombákkal.
Annyit olvastam, hogy mindenképpen egyesíteni akarják az Ab és Rb egyes elemeit (köztük a markereket is). Mekkora baromság. Nem véletlenül játszik vki csak egyfajta módban. Ami pozitív, hogy már solo játékos is bemehet. Bár azt nem írták, hogy csak a "kispadra", amíg egy squadron behívja pótléknak (ahogy régen tervezték), vagy elengedték a squadronos feltételt. -
#35972 Ó, igen, a "...one of ..." kimaradt. Valamiért azt hittem, az első napokat megnyomják a toborzás miatt. -
Kissssss0 #35971 RB csatákban is lesznek arcade markerek.
célzás segítő az AA tankoknak.
bombázó célkereszt a bombázóknak külső nézetben.(ha még emlékszik erre valaki?)
segghülye AI tankok is lesznek amik nem fognak túl sokat hozzátenni a játékhoz.
SL és RP is valószínűleg jóval kevesebb lesz mert itt nem 5 perces "rush spawncamp" csaták lesznek úgy mint randomban.
történelmi csaták... sherman meg t-34 tankok fognak a tiger2, panther és jagtiger ellen menni, már jól tudjuk hogyan fognak elsülni az ilyen csaták az előző évek krónika event tapasztalatai után :)
röviden összefoglalva én ezekre számítok, aztán majd meglátjuk hogyan fog elsülni.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.05.12. 10:43:50 -
#35970 A talizmán esélye kb. mint a lottó ötösé.... -
M2 #35969 A talizmánt fogja a legritkábban kipörgetni. Minden nap egy-egy order vagy 10% booster lesz az inkább. -
#35968 Minden nap 1, majd 2 talizmán? Ez különös lenne, hacsak nem csupán pár napig tart, hogy bevonzzák a játékosokat.
Különben nem olvastam még utána ennek a WW-nek. Mi lehet benne a buktató, hogy olyan sokan ágálnak ellene? Sima Rb meccs, gondolom marker nélkül, ahol jobban számít, győzöl-e. Vagy nem ez a gond? Talán attól tartanak, hogy a repülősök ezt is szét trollkodják? -
#35967 Már be is rakták a gémbe, de még nem elérhetőek a csaták.
Napi jutalmak belőle:
-
wolfhgb #35966 Koszi, akkor a 100 azt meg megutom, aztán nem torom magam. :)
-
Kissssss0 #35965 ha jól tudom a "veteran" decal-on kívül semmi mást nem kap az ember... az első veterán decal-t 100 nap után lehet kapni ha jól emlékszem, a másodikat 1 év után, harmadik 3 év, negyedik 5 év folyamatos bejelentkezésért kapod, fölösleges erőlködni, néhány elvetemültnél láttam 500 meg 900 napos bejelentkezést de semmire nem fognak vele menni. -
wolfhgb #35964 Van valami értelme a napi bejelentkezéseknek a napi jutalmakon kívül? Értem ezalatt, h 100 vagy több napos folyamatos bejelentkezés esetén számíthat a felhasználó valami extrább jutalomra a napi vagy heti ajándékokon kívül? -
#35963 Amikor a végén a bombázó leterítette a szőnyeget, biztos minden tanker azt gondolta: igen, ez kell nekem, ez hiányzik minden meccsemből! :) -
Kissssss0 #35962 World War Open Beta Test teaser
valószínűleg gayijin megint házhoz megy pofonért. -
Kissssss0 #35961 teljesen megfeledkeztem arról hogy ezek a zenék régen még a játékban voltak...
Legacy Hangar Music -
Szemike84 #35960 Ez számomra meglepő, viszont gay-jin számára szégyen.... -.-" Intel Core I5-9700K, MSI GTX 1660 Gaming X, 32Gb Ram és FPS laggom van.... -.-" Minden más játék 4K-n 100 FPS felett pörög, itt meg vízeffekt, felhő, becsillanás, fű, keréknyomok,futómű animáció, fák részletessége, stb ki van kapcsolva, egy csomó beállítás közepesen és FPS drop.... -.-" Szánalmas! -
wolfhgb #35959 Jaaa, h nem egész nap van így, csak egy megnyert csatáért, akkor az orosznál már azért nem látszik, már világos. -
wolfhgb #35958 Az orosznál nincs, ezek szerint annál ez nem játszik? Már megint engem szopatnak? -
Kissssss0 #35957 kétszeres xp kapsz a csata után a győzelmi nap/event miatt, régen ez hétköznapi volt és alapból megkaptad minden nap az első győztes csatáért, csak hát GAYijin régen valamiért úgy gondolta hogy erre már nincs szükség a továbbiakban és ki is vették. -
wolfhgb #35956 A ma kirakott X2 jelölés mit jelent a nemzetek füleken a menüben? -
wolfhgb #35955 nem kevertem, csak most dobbentem rá, h külömbség van a javitási költségekben, attól függően, h real vagy arcade battleban nézi az ember kint a menüben. Kb cirka épp a duplája. -
#35954 Lehet kevered a másik T54-el. A 47-es verzió volt mindig is a legdrágább javítani. Elméletileg februárban vitték le 8500-as költséget 2000 SL-el.
Link -
wolfhgb #35953 oh, h a rák egye ki a májjukat. -
Szemike84 #35952 Sajna az economy change után volt egy "bugjavítás" és akkor minden ruszki nerfelve lett és a javítási költségeket is megemelték.... Tipikus gay-jin húzás...
-
wolfhgb #35951 nem tudjátok esetleg, h piszkáltak valamit a t-54 1947 javítási költségén? 3-4000 kőrül rémlik, h tegnap még volt, most meg valami 6400 lett, hát elmennek abba a bizonyosba, konkrétan 17000 et kell összevakarnom pályánként, ha ellövik nindhárom tankom, jobban fogy a manim, mint ahogy képződik.
-
#35950 Na azt nem tudom. Tippre átveszik a pontokat azok, akik csinálják a szerepet. Pl.: Négy fős T-34-nél a lövész rendelkezik a lövész és a parancsnok pontjaival. Ha csak a lövészt lövik ki, akkor olyan, mintha a lövészt és a parancsnokot szedik ki. Ha a parancsnok átül töltőnek, akkor ki kapja a pontokat? Passz. -
Kissssss0 #35949 9P149 “Shturm-S”: The Invisible Hunter