War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem nem voltak problémáim a brit repülőkkel és a hispano gépágyúkkal, a használatuk egyszerű és érthető volt, rövid pontos sorozatokkal elkapni az ellenfelet, máskülönben a hispano átvált sörétes puska üzemmódba és semmit nem talál el, nem tudom miért barmoltak megint bele.
a jelenlegi air RB meg úgy ahogy van már elavult egy az egyben, ezt rég le kellet volna már cserélni és a helyére berakni az enduring confrontation modot.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
BR kiosztással nekem egy nagy bajom van: nem számítják bele AB esetén, hogy a nyitott tankvadászok simán kiszedhetőek bármilyen repülővel és repüléskor ott virítanak a térképen, típusmegjelöléssel. Így csak meccsek elején használhatóak, aztán egy közepes ellenfél is hamar leszedi őket.
Úgyhogy maradok BR 6.3 alatt, ott nem kapok agyérgörcsöt az idegeskedés miatt.😊😊😊
Üdv!
Shadow_Warrior79
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.03.16. 13:18:29
A dologhoz az már csak hozzáad, hogy játszani akarok, nem egy órát bámulni perceken át. Az SL így meg nem hogy fogy, de már 40 millió környékén járok vele, de az sem érdekel.
Sikerélményben is nálam jobban játszik, ha nincsenek stabilizátorok és úgy lövök ki valakit menet közben. Vagy 1-1.5 km távolságról levadászni valakit nagyobb élmény úgy, hogy a lövedék esésével és repülési idejével kell számolni, nem egy tűlövedéket pattintok oda 0.5 másodperc alatt.
Ahogy mondod, tier3/4 egy kis tapasztalattal már élvezhető, én is ott ragadtam le. És sokan vannak így ezzel, ennek nagyon örülök. Arról nem is szólva, hogy a high tier tankok koppra ugyanúgy néznek ki. Számomra elég érdektelen e miatt is, WW2-ben sokkal több a diverzitás, és még gyakrabban számít, mivel és hova lősz. Plusz ritkábban hagyják ott a csatát egy halál után, nem egyszer látom, hogy többen behoznak 4-5-6 gépet is.
Fejlesztésekhez a bugok, BR, kiegyensúlyozatlan dolgok terén nem szólok hozzá, ahhoz 3000 meccsel váltogatva nemzetek, tier-ek, air/gf között nem az én asztalom. Persze újabb játékmódokat (főleg air RB-n) szívesen vennék, és brit fanként kezdenék vmit a Hispanokkal. Régen tényleg túl(?) erősek voltak, viszont az általános gépágyú és géppuska buffból érezhetően kimaradtak. Air targets gyakran elég gyengus, a többi sem sokkal jobb. Pedig WW2 idején topként működtek, gondolom a Minengeschoss után. Ma már több a gond velük, az állítólagos dokuk alapján például a HEFI-SAPI-ban kevesebb a robbanó, mint kellene, vagy mint az AN/M2-ben, ami úgy tudom, ua. a fejlesztés. Aki azt mondja, korábban a Spitek OP-k voltak, talán igaz is, de azt nem veszi figyelembe, hogy allied-axis találkozó esetén a szövi csapat "terhelve" van CAS és bombázók tömegével. 6 vadász kontra 10-12 nem épp ideális. Nem szólva a csapatösszhangról. Ég és föld a két oldal. Ezen mondjuk nem tudom, hogy lehetne javítani, szerintem sehogy. Illetve, nagyjából egyenlő eloszlás a géptípusok tekintetében. Az meg +várakozási idő, vagy kevert nemzetek (nem mixed battle!), US+ITA vs GB+GER és egyéb variációk. Erre se látok esélyt. Csak a tank kell mindenkinek, csak az újabbak. Még azt is kiröhögik, aki több WW2-őst akar. De legalábbis letojják. Ahogy a pilótákat.
Hogyne, hozták a supersonicot, meg folytatják majd ezt a vonalat és kb. ennyi. Balance, új játékmód nuku, csak öntik a high tier tartalmat.
Azt csak halkan jegyzem meg, ha elérik a mai, vagy azt megközelítő gépeket (tank+repülő), onnan merre tovább? 1-2 éve ez viszi a játékot, a bevételt vadásszák (utóbbiban nem látok kivetnivaló, nem non-profit társaság). Ugyanakkor egy friss regnek elérhetetlen pl. a 2K5, ha nincs számottevő keresete vagy tömérdek szabadideje, türelme vagy nem egy született tehetség, és a grind később jóval inkább idegesítő, mint motiváló. Nem kellene, hogy ez számítson, de hát erre épül a játékipar, nem véletlenül.
Tetszik a játék, én is költöttem már rá, de nem látom, hova lyukad majd ki mondjuk jövőre.
Shadow_Warrior79
azt azért még hozzátenném hogy miután meglett az amcsi t30 tank ezzel napok alatt kifejlesztettem a maradék tier 3 tankokat és a tier 4 szinten is egész jól haladtam.
De ott a másik megoldás, a Pay To Win, azaz a World of Tanks. Az se jobb, sőt!
Minden WT játékos tudja, hogy ha egy 30+ tonnás tank ráfut pár leszúrt botra, akkor felrepül méterekre és néha oldalra dobva teljesen megáll.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
(uhh az a world war világkép utáni csatatér térkép egy elég nagy katyvasznak nézett ki<#vomit>#vomit>)
Jocking: Jelenleg nincs igazi nyomós ok magas tierben játszani. Nincs történelmi küldetéssorozat a háború utáni tankokra, lassú kifarmolni (nem láttam a beharangozott költség- és fejlesztésváltást), és a klánháború. Ez utóbbi lesz egy nagy dobás még. Olyan Heroes and Generals szerű lesz. Van pár videó a tesztekről, ha azokat még nem törölték le. Itt is van egy. Lehet ennek érdekében akarják az embereket klánokba gyűjteni.
btw úgy néz ki a klános jármüvek kimaradtak az új patchből :o
Ki is jött a frissítés... Akkor ma nézek valami klánt.
a hajós eventröl meg úgy kb az egész tengeri harcról nekem meg ez a véleményem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgyis a 1.87-től indul ez az egész.
Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.03.11. 18:42:28
Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.03.07. 19:11:18
"Increasing reward multiplier "
na hogy ezekből mi fog megvalósulni... 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez már jó pár updatere visszamenőleg igaz... már egy jó ideje csak prémium updateket adnak ki azoknak akik dobálják a pénzt top tier fejlesztésbe minden fegyvernem téren, tank,repülő, hajó, stb...
test server
M1A1 500-as szeggel, 5sec töltéssel. Prém cuccok (50-60 euróért, beszarás) és egy csodaszép gyakorló jet.