37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kissssss0 #36028 én meg se próbálkozom azzal az eventel... elég a 8 decal. -
#36027 Eddig nagyon bejön a D-Day. Szövi oldalon 30+, németen 0 várakozó, de néha akad 2 is (airRb). -
Kissssss0 #36026 köszi, még van hátra egy utolsó hétvégi scenario(caen) és vége is lesz az első WWM szezonak, erösen gondolkodom azon hogy eladjam e az amx-et vagy inkább megtartsam... amilyen pénzeket hajlandóak kidobni az emberek ebben a játékban...
D-Day 75th anniversary - Normandy landings
lehet 8 decalt meg 2 skint beszerezni.... -
Szemike84 #36025 Grat a szép eredményekhez! :) Amúgy nektek hogy van ennyi időtök WT-zni? xD én vagy 3 hete nem tudtam játszani. xD napi 9 órát melóban vagyok, 3 óra az utazás, aztán jön a főzés, mosás, takarítás, bevásárlás, csekkbefizetés, tankolás, ház karbantartás, kertgondozás, autó karbantartás stb... :S -
Kissssss0 #36024 közben a redditen a warthunder community elérte a 100k számot.
Well, here we are. 100,000 subscribers!
scrapy kölök e miatt kiadott egy ingyenes decal aktiválókódot mindenkinek.
In honour of Reddit's finest, a gift from Gaijin
"REDDIT100K" (no quotes)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
world war modban meg 19 helyen végeztem a mai napon, az össz szezonban meg 62 helyen vagyok, még egy utolsó grind és vége ennek a hulladéknak.... ja meg eladom jó pénzért az összes war badge amit kaptam. -
Kissssss0 #36023 helyére is raktam a kölköt utána, de nem nagyon fogta fel hogy nem csak velem de a saját csapatával is kibaszott, sőt a rohadék még be is próbálkozott egy TK-val mikor épp levegőben voltunk, sikerült kimanővereznem a repülőmmel a marhája meg nekicsapódott az egyik szigetnek, text chat-ben ki is röhögtem... fúúú azt az őrjöngést amit levágott utána.
(el is veszítettük a csatát, hiába értük el többször is a zónát később... az ellenfél mindig tudta blokkolni a foglalásunkat) -
#36022 Rühellem az ilyeneket. Ha utána megcsinálod vele ezt, akkor meg visít mint egy disznó. -
Kissssss0 #36021 jah... azok a drágalátos csapatársak, tegnap a német vs-10 hydrofoil-al akartam egy gyors rush-al elfoglalni a legközelebbi zónát hogy legyen egy kis előnyünk kezdéskor de természetesen az egyik " csapatársnak" más elképzelése volt arról hogy mi az értelme a gyors csónakoknak, a helyett hogy elengedett volna inkább a csónakjának a legelejével szépen oldalba tolta a csónakom hátulját pont úgy mint az autós üldözéseknél a rendőrök szokták, szépen feltolta a csónakomat a legközelebbi szigetre aztán viszlát.... -
tutyimutyi2 #36020 Hajósban bedobott egy olyan menetbe aminek az volt a neve hogy Encounter és nem voltak bázisok valamien Mediterran port névvel. ott mégis mi a faszt kell csinálni? Kérdezem ezt úgy hogy mi összesen 8 alkalommal haltunk az enemy meg 9 alkalommal de ehhez képest minden egyes csapaton belüli halálnál elvesztettünk 1500-2000 pontot az enemy pedig halálonként 100 pontot!!! -
tutyimutyi2 #36019 Engem épp az imént baszott le hydrofoillal spawnként a zátonyra hogy véletlenül se tudjak elmozdulni, a csapattársak meg olyan csűlátású idióták hogy véletlen sem lennének képesek odajönni és megtolni. -
Kissssss0 #36018 a ruszki terminátor gunboat után még mindig megy a csodálkozás hogy miért döglött a hajó csata játékmód....
-
-
Kissssss0 #36016 nincs konkrét időpont... valószínűleg jövőhéten, legkésőbb jövőhét után, már trailer videót is kiadtak szal sokáig már nem tarthatják vissza. -
tutyimutyi2 #36015 Az 1.89 kb mikorra várható? -
Kissssss0 #36014 kész rémálom volt végignézni ezt a videót...
-
Kissssss0 #36013 summer szerintem megint egy összeszerelős event lesz, lehet majd a 30+ fokban ülni a gép előtt és grindelni 12 órákat naponta...
bevezettek egy új rendszert a WWM scoreboard-nál, természetesen ide is megtalálta az útját a gayin market, meglepődtem volna ha olyasmin dolgoznak aminek nincs köze a pénzhez vagy a markethez :)
https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/452963-patchnote-23052019/
köszi, sikerült grindelnem sokat a legutóbbi WWM Caen csatákból, most már a 91 helyen vagyok az "entire season" felállásban. -
#36012 Rá egy hónapra meg jön a híres-hírhedt SUMMER. Na, arra kíváncsi leszek.
Amúgy grat a 190. helyhez! -
Kissssss0 #36011 gayjin megint tervez valamit a következő két hónapra...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kissssss0 #36010 benne vagyok a top 200-ban a ranglistán, elvileg 151-töl 400-ig csak decalt lehet kapni, jelenleg a 190 helyen vagyok de e helyett 3D fegyver decal ládád adtak... mindegy is legalább később el tudom adni jó pénzért marketen :D
Recon under fire -
Kissssss0 #36009 amint beraktam a tankot a lineup-ba és lenyomtam a mai napi az első WWM csatát utána ezt dobta... lol.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.05.19. 13:11:06 -
Kissssss0 #36008 -
#36007 1.89 tank
1.89 repülő
1.89 hajó -
#36006 WWM Q&A
Markerek maradnak, az Rb-sek nagy örömére.
A kiegyensúlyozatlan csaták maradnak, mert IRL.
Az ui ezentúl nem automatán frissít, hogy ne ugráljon össze-vissza. Elegáns megoldás.
Azt pl. senki se vetette fel, hogy már futó csatára írt még hátralévő 10 percet, de mire beléptél, 5mp-en belül véget ért. Vagy várhattál egy csata indulására esetenként 5-10 percet. -
Szemike84 #36005 Lehet, mert mindenki úgy van a WWM-el hogy kenje a gazsi a hajára és nem használják xD Így nincs aki felfedezze a hibákat xD -
#36004 Milyen szép üres a WWM bug reports-ja ... -
Kissssss0 #36003 ezzel már elkéstek, rászoktatták az embereket erre a kettős játékmódra... innen már nincsen vissza út, a gond az hogy ezt gajinéknál nem képesek agyilag felfogni, 5 + éve játszik a játékosbázis árkádot és realisztikus játékmódot és most beraknak egy új játékmódot ami mindkét félnek kényszeresen megakar felelni... hát már nem azért de ezt így nem lehet komolyan venni, döntsék el melyik közösségnek akarnak kedvezni és a szerint fojtassák a fejlesztést.
a másik probléma pedig az hogy felrakhatunk még egy játékmódot a kupac tetejére, repülőknek és tankoknak van 3 külön módjuk AB/RB/SB, hajóknak csak 2 van jelenleg, van két assault módunk is AI tankok ellen, van 1 csak helikoptereknek fenntartott mód az eventeknél, és most a WWM is itt van... ez így mennyi is? 12 különálló mód? hány felé lesz még szétdarabolva az a 40 és 60 ezer között ingadozó játékos állomány?
"Azt nem értettem soha, hogy pl. launcher alatt miért nem tartanak saját közvélemény kutatásokat?"
mert leszarják hogy mások mit gondolnak a játékukról, "gaijin: hurr durr nekünk előre elkészített terveink vannak."
azt is leszarják ha valaki előáll egy életképes javaslattal, "gaijin: túl sok időbe és erőforrásokba kerülne a megvalósítás bla bla bla"
és még akkor is szarnak az ember fejére ha az aktuális javaslat éppen megfelelne a terveiknek: "gaijin: nekünk sokkal jobb ötleteink vannak a tiéteknél, majd mi eldöntjük helyettetek hogy ti mit fogtok szeretni"
sajnos a szokásos keleteurópai/ruszki mentalitással és hozzáállással van dolgunk itt is úgy mint a wargamingnél, ott is ezer meg egy életképes ötletet javasoltak a közösségből számos alkalommal éveken keresztül, természetesen mindet leszarták, és itt is ugyan ez a helyzet gajinéknál, a "moderated suggestion" fórumrészük az élő példa erre.
-
#36002 Ezzel kellet volna 7 éve kezdeniük és tovább reszelni az igényekhez igazodva. Akkor nem volna marker gond, mert alapvető lenne. Ha anyámnak 4 kereke lett volna... Most már csak térden lövik magukat. De van egy sanda gyanúm, hogy a season végén kiveszik a markereket, 4 mód mellé egy ötödik baklövés. Az rb-seket kell erre átszoktatni. De ahhoz k*rva sokat kell dolgozniuk a WWM-en.
Azt nem értettem soha, hogy pl. launcher alatt miért nem tartanak saját közvélemény kutatásokat? Minden héten egy poll, a fórumokat amúgy is kevesen látogatják. Ha kell, 1GE a válaszért cserébe, vagy bármi ösztönző, hogy minél szélesebb réteget érjenek el. -
Kissssss0 #36001 https://wiki.warthunder.com/Season:_Recon_under_fire
a "Schedule" résznél vannak felsorolva az időpontok, a "Season awards" résznél pedig van "Final day"(2 napos teszt) ahol a legjobb 400 kap rewardot, és van a "Season results" mikor az elsö WWM teszt véget ér, ekkor kapják meg a legjobb 500 random emberke az amx-50 tankot, + újabb 500 ember a 20 legjobb szakaszból, 20 szakasz * 25 ember = 500, így jön ki 1000 ember.
és igen, annak ellenére hogy seggeltek 5+ évet rajta ez még mindig csak béta szakasz, ezért vannak csak 2 napig tartó tesztek, utána pihi, és jön az újabb két nap teszt, ez megy egészen hatodik hó tízig.
"de végül is ez lenne a terv, nem?"
őszintén szólva... már én se nagyon értem hogy ezek ott gayin HQ belül mit akarnak kezdeni ezzel a WWM játékmodal, RB mod az alap de telerakták árkádból jött elemekkel, és nem csak a markerekre értem meg az AA assistra, de még az automatikus bombázó ajtó nyitást is belerakták, mindezt annak a jegyében hogy megfeleljen a WWM mindkét tábornak... ami kb abszurdum... az árkád játékos azért árkádozik hogy könnyed játékot kapjon, az RB játékos meg azért játszik hogy találjon némi kihívást is a játékban, de a kettő együtt sose fog működni. -
Kissssss0 #36000 azt a ku***
Me 264: The Teutonic Superfortress -
#35999 Még ha ingyen készülne, de csupán a market adózásával is kaszálnak, plusz egyebek. Amit írtál valóban a minimumnak kellene lennie. -
#35998 Szezonális, meg 2 naponta 2 napnyi event. Az előzőnél már a második nap derekára véget ért minden operations. A beta miatt ilyen ritkák, és csak utána válik állandó játékmóddá? Mert én azt hittem, hogy az lenne a cél, hogy egy mód alá terelni majd' az összes ab+rb tankost és repülőst. Most hagyjuk, hol tartanak és legfőképp merre az úton, de végül is ez lenne a terv, nem? -
LazyPaul #35997 Hát igen, ez elég hihetetlen és egyben rohadtul idegesítő hogy ennyi év után sem tudják (vagy nem akarják) a bugokat, az irreális fizikai hibákat orvosolni. Más játékoknál a kiadást követően az az első lépésük a készítőknek hogy az esetleges hibákat, bugokat minél gyorsabban kijavítsák. Hát a gazsiéknál nem így van. Persze lehet azt is mondani hogy "ingyen ezt kapjátok, ezt kell szeretni", csak 2019-ben ez már nem elfogadható hozzáállás, főleg annak tudatában hogy a konkurens játékokban lényegesen kevesebb ilyen jellegű hibával találkozik az ember.
Amiben biztos vagyok az az hogy War Thunder jobb már nem lesz ez 1000%, a Gaijin nem képes többet kihozni belőle akármivel is próbálkozik. Abban reménykedjünk csak hogy rosszabb ne legyen.
Shadow_Warrior79
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.05.16. 17:42:21 -
Kissssss0 #35996 következő WWM 2 nap múlva lesz, az első nekifutásra 500 valahányadik helyezést értem el, mindezt úgy hogy teljesen félgőzzel estem neki a játéknak mivel többnyire már tudtam hogy mire számíthatok így nem nagyon vettetem magam bele, nem számítottam rá hogy ennyire fel lehet mászni a ranglétrán, második nekifutásra megpróbálok bejutni a top 400-ba hogy kapjak "best day" rewardot... kis szerencsével talán még az az amx-50 is meglesz.
csak sajnos ehhez az kell hogy kíméletlenül ki kell használni a hibáit és a hátrányait ezeknek a történelmi csatáknak, sajnos gaijin megint ott baszta el hogy egy nyavalyás tournamenté alakította ezt a WWM modot, minél kevesebben tudnak hozzáférni a nyereményekhez annál kevesebben fognak érdeklődni a játékmód iránt, már számtalanszor volt rá példa hogy top playereket basztak ki mert csaltak... illetve olyanok is vannak akik több accountot is használnak és grindelnek is velük ezzel elvéve a helyet mások elöl, ilyen hírnévvel meg a hétköznapi játékosnak nem támad túl sok kedve hogy akár a kisujját is megmozdítsa és játsszon a játékmodjukal.
sokkal nagyobb sikere lett volna ennek a WWM modnak ha feladatokhoz kötötték volna az amx-50 megszerzését, pl: szezon végéig semmisíts meg 500 AI irányított AT ágyút, géppuskázz le 200 teherautót konvoj csatában... stb. -
#35995 Ez a kib. ARL-44 (ACL-1) BR4.0 -ás, ma még nem dobott olyan csatába, ami BR4.7 -nél alacsonyabb lett volna.
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2019.05.16. 15:33:46 -
M2 #35994 Hemzseg a hibáktól az egész játék, így teljesen felesleges újabb játékmódokat belepakolniuk. Valami óriási félreértésben vannak a srácok, de ez szerintem teljesen betudható a képzetlenségüknek és az alkalmatlanságuknak.
Már 5-6 éve mennek a panaszok az alapvető hibák miatt, de mind leszarják, mert fingjuk sincs róla, hogy hogyan is kellene megoldani. Laggolás, felépülő épületek/növényzet, irreális fizika botokról méterekre felpattanó tankokkal, bugoktól hemzsegő penetration model... -
#35993 Egy T-34 (1942) belőtte szemből az ARL-44 (ACL-1) -emnek a tornyát, méghozzá a tetőlemezen keresztül....
22mm, 77° -ban döntve... nincs olyan lőszere, ami (IG adatok alapján) ne 100% -ban pattanna, kivéve a HE, ami meg nem visz át 22mm -ert... -
Szemike84 #35992 Megnyugodtam :D Bár már 2 vagy 3 hete nem játszottam vele, mert a fizikája valami elképesztően gusztustalan. :D És a tartalom csak ront az egészen :D -
#35991 Ahhoz teljesen új motor kellene, kizártnak tartom. -
Szemike84 #35990 Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ez után már az következik, hogy lehetsz gyalogos katona is és kész a battle field koppintás összegyúrva a heroes and generals-al.... Csak éppen pocsék-undorító kivitelben... -
Kissssss0 #35989 redditen olvastam hogy a béta testerek is számos alkalommal mondták gaijinak hogy ez így nem fog működni, és most így visszaemlékezve rémlik is valamilyen bétateszt videó ami a youtubon volt, kb egy az egybe ugyan így nézett ki amit most látunk.
ez az egész WWM nem nem más mint a krónika event és a custom csaták belterjes összekekeverése.