War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.04.05. 23:11:20
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Ugyanakkor a prémiummal valahol egyetértek, elvégre ez nem ingyenkonyha, nem árt, ha a fejlesztők kapnak vissza vmit a munkájukért. Akcióban évi 20-40euro nem a világ pénze.
franciáknál is van valami tank lorraine40 asszem aminek igencsak sokba kerül a javítása.
-Where is the repair cost changes?
-its not possible to include everything in a single update
Ha választani lehetne, én inkább a fentire voksolnék a fejlesztés helyett. És ebben benne van a lőszer ára is, ami sok high-tier tankosnak böki a szemét. Mondjuk az enyémet nem.
Planned Economy Changes
I-180S: Sky Acrobat
úgy néz ki hogy mindegyik bekerül majd a játékba...
Battlefield Engineer!
kép
könnyen meglehet hogy kapni fogunk a nyakunkba egy újabb "js-7" összeszerelős eventet, lehet mindegyik jármű elérhető lesz és neked kell eldöntened hogy melyiket akarod majd összeszerelni(reméljük hogy nem ez lesz), vagy a fenti képen felsorolt járművek közül csak 1 lesz majd aminek neki lehet esni... a többi meg csak beetetés.
ki melyiket szeretné beszerezni? én a merkavára vagy a ju-388 szavaznék.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
https://www.youtube.com/watch?v=Xz5kTs8rDfk
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Régen gyenge gépen kezdtem, aztán később bármi extra grafikát rákapcsoltam, minden zavart. Egyedül az élsimítás van fullon, az eddig nem okozott droppot.
Esetleg egy driver frissítést megpróbálhatsz. Nekem az elmúlt fél hónapban hullámzott időnként az FPS 20-40 között. Alaska pálya pedig folyton kifagyott a betöltésnél. A driver frissítése megoldotta mind a két problémát, ártani meg amúgy se árt.
Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.03.28. 18:22:12
Most találtam egyet.
Azért érdemes megnézni a kapcsolat minőségét. 270 ms ping, packet lost is volt egy pillanatban, sajnos a lövés idején nem látszik. (gyengébbek kedvéért: ez azt jelzi, hogy a te képernyődön valami megtörténik, de az nem megy el a szerverig). Ekkora pinggel rendelkező szerverre nem megyek lövöldözős játékban, mert rengeteg anomáliát csinál...
A csávó nevére rákeresve látni, hogy arcade bajnokságokon jól szerepel. Igaz, a több mint 3,5 hónapnyi folyamatos játékidő elég tapasztalt játékost jelent.
Átlagos játékteljesítménye azért nem világverő. AB tankcsatában átlagosan 3,4 kill, 55% win rate. Egy másik statisztikai oldal.
Összehasonlítás végett: nekem AB tankcsatákban átlagosan 3 kill, 47% win rate, és baromira nem csípem a játékmódot.
Nem éppen cheater stat.
Ettől függetlenül a kezemet nem tenném érte a tűzbe.
Például mikor a tornyot teljesen kipucolom, erre egy másodperc múlva visszalő.
Nem a középen megjelenő feliratot kell nézni, hanem a röntgenképet, illetve a pirosan kiírt szöveget a röntgenkép alatt. Ez alapján kell eldöntened, hogy veszélyes rád az adott jármű vagy válthatsz célt.
akkor ebben az esetben nem kell meglepődni ha összerak a játék olyan ellenfelekkel amik jóval erősebbek nálad.
a br dolog annyiból áll hogy mindig a legmagasabb br szintű tankodat vagy repülődet veszi számítása a gép RB játékmódban, AB-ben csak a tankokat veszi számításba.
(SB-vel meg már a kutya se foglalkozik)
nem lepődnék meg ha a nyavalyás world war módjukat tesztelnék le alternatív csaták formájában,tank battle of moscow német vs ruszki, tokió usa vs japán, london német vs brit, stb...
Először is ismételni akarom magam. Utolsó bekezdés.
Hol van a maradék 86 csaló, hogy tartsad a napi átlagos cheater találati arányod?
Miért lett bannolva a videó feltöltését követő 2 napon belül, ha a Gajin engedi a cheatereket büntetés nélkül játszani? Mutass majd egy olyan csalót is, aki még nem került a black listre.
Btw ez az IS4 és IS3 azért nem volt olyan használhatatlan, mint ahogy itt leírtad.
Ma velem volt az RNG... Több olyan esetben nem sérült meg a járművem, amikor méretes lyuk tátongott rajta. Bár egyes esetekben meg én nem értettem, hogy a 122mm-es APHE hogy nem ölte ki a Crudaser AA MK. II legénységét... Túlüthette és nem robban fel a lövedék? Mindegy! Furcsaságok tárháza...
Állítása szerint 200 000 csalót buktatott le. Az ennyit tesz, hogy átlagosan 116* vagy 87** csalót buktatott le a játék indulása óta. Mindezt Live streammel, de saját készítésű videót, replayt, képet még nem tudott felmutatni.
Közben nem tud megkülönböztetni egy Párduc D-t az F-től, illetve egy M4A3-at a Jumbotól. Ráadásnak egy montázsvideót is csalás bizonyítékaként hozott fel. Ezzel akarta megmutatni, hogy azonnali újratöltése van a játékosnak.
A sületlenségeivel (Pl.: Official hack pack) pedig kergeti el az embereket.
Nagyon szánalmas a ténykedése.
* Ha a ground forces-től nézzük.
** Ha az open betától nézzük.
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2019.03.24. 14:14:29
Az is szép, hogy mutatja a repülőt irányító játékos nevét, a tankjánál meg szintén ott a neve. Legalább nyugoban ki lehet szedni, míg odafönt ténykedik. Milyen fair és megnyugtató játékmenet egy végtelenül korrekt cégtől! :-)
Volt is egy javaslat fórumon, hogy árkádban ne lássa a repülő az ellenfél markereit, vagy legalább a tank típusát ne mutassa. Milyen egyszerű és kézenfekvő megoldás, persze hogy nem lett belőle semmi.
Kissssss0:
A régi EC-kből kimaradtam, hogy lesz-e még, az nagy homály. Pedig a hülye is látja, hogy a jelenlegi airRb-t sokan szeretnék lecserélni. De a Gaijin nem hülye, ő nem látja.