11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kissssss0 #35985
    land convoy csata ruszkikal egy könnyed árkád kikapcsolódás, statpad + leaderboard-on való felmászásra tökéletes.
    face to face csatáknak 90%-át mindig a ruszkik nyerik.
    beletelt vagy fél órába mire rájöttem hogy mégis hogyan lehet nagy nehezen belépni egy nyavalyás csatába.
    és még ez után is kész kínszenvedés újabb csatát keresni mert van millió egy szoba az operation list-ben, és még a szobákon belül is van 3 vagy 4 csata amikben szintén szét vannak szórva az emberek... itt már majdnem agyfaszt kaptam.
    AA tank vs bombers csaták 90%-át mindig a légvédelem nyeri.

az első néhány csata után hagytam a francba a németeket és átmentem ruszki oldalra.
    mikor pedig a nagy többség is realizálja ezt, hogy milyen szopás a németekkel... na akkor fog kihalni ez a reskin custom battle játékmód.

annyira fölösleges volt erre pénzt, erőforrást, időt, és embereket pazarolni...