37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • tutyimutyi2
    Én pl szívesebben látom azt hogy Hit mintsem hogy az legyen hogy Critical Hit és cserébe a delikvens rám fordítja a tornyát lő és halott vagyok
  • Szemike84
    Gyalázat, hogy mit produkálnak a ruszki tankok -.-" Minden ellenfélnek 1 hit, de a ruszki lőszerek egytől egyig vagy hatástalan találatot produkálnak, vagy lepattannak... -.-" Használhatatlanok!
  • Szemike84
    Valami megint elromlott xD Árkád harckocsi ostrom T-54-el (7.7), IS-4M (7.7): Az ellenfél a Chieften Mk.10- Challenger Mk III -.-" Eró árkádban a 7.7 feldobódik 9.0-9.7 -.-" Közben az ellenfél tankok egy váratlan pillanatban arréb oldalaznak 10m-t (ez volt a balra fordulás). Lag: 40ms, PL: 0%...
  • xmanhun
    na végre olcsóbbak lettek a tankok meg a javítási költség is!! :)
  • M2 #35904
    Időarányosan nekem még sose adta ki az a mód. Arról nem is beszélve, hogy közben iszonyatmód unatkozom.
  • Pluskast
    Akinek van ideje nézze végig. Szerintem elég hangulatosra sikerült.

• LazyPaul
    Még annyit fűznék hozzá az előző hozzászólásomhoz hogy a T-54-esek nem BR 7.7 -be valók. A T-44-100 mellett jó helyen lennének, vagy max BR 7.3.

Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.04.22. 21:01:05
  • Szemike84
    Jó a meglátás, viszon lehet, hogy feltaláltam a spanyol viaszt xD Az árkád harckocsi ostromban elég szépen lehet RP-t és SP-t farmolni, bár ott valami hihetetlen lag van :) T-54-el még ott is nehéz a leót vagy a francia AMX család tagjait elgyepálni :) Azért mindíg összejön a 25 fölötti kil szám :)
  • LazyPaul
    A T-54 máskor is használhatatlan, az ellenfelet oldalról is vagy kilövi vagy nem. Szemtől szembe pedig esélytelen. Ami mellette szól hogy szemből kicsit nehezebb kilőni. De tíz csatából ha egyet be tudok fejezni valamelyik T-54-el az már sikernek számít. A Panther II mérföldekkel jobb, még uptier-ben is. Nekem ez a véleményem.

Shadow_Warrior79
    Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.04.22. 20:16:29
  • Szemike84
    Valami nagyon félresiklott gaijinnál.... Ma a T-54 annyira használhatatlan, hogy 20 lövésből 1 tud sebezni.... 15/20 semmilyen effektet nem produkál, 4 hatástalan vagy lepattan, 1 talán átüt.... -.-" borzasztó!! -.-"
  • Szemike84
    Ez nagyon nice! xD
  • Kissssss0 #35897
  • M2 #35896
    Teljesen inkorrekt az egész, méltó a gaijin névhez.

Számolgattam, és ha nem a repcsit építgetem, hanem eladok minden megszerzett toolkitet és alkatrészt, akkor 300 GJN körül végeztem volna. Az jelenlegi áron 4 db Merkava lenne, ezzel szemben most van belőle 1 db és a vele járó rengeteg idegeskedés.

Persze a következő event-nél már az eladogatós taktikát fogom kipróbálni és már most biztos vagyok benne, hogy akkor kitalálnak valamilyen más szopatást.

Sorozatosan sikerül nekik azt a hibát elkövetni, hogy egy alapvetően pozitív dologból lesz egy teljesen negatív, szívásokkal és hibákkal teli, idegesítő és fárasztó vacak.
  • Kissssss0 #35895
    :D igaz, de legalább van, este nézegettem a ruszki hajók sebességét... hát ezek valami tetű lassúak a német hajókhoz képest.

meg mentem néhány kört a merkavával is... hát eléggé vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban, a toronyforgatási sebesség most már megegyezik egy leo2-vel + lövegstabilizátor is van ami jó dolog deeee ennyiben ki is merülnek a pozitív oldalai a tanknak.

sebesség/ mozgékonyság az kb szánalom kategória, még egy lejtőn felmászni is kihívást jelent ennek, feljutni egy meredekebb helyre pedig mission inpossible.
    helyben nem képes fordulni ami annyit jelent ha mozdulni akarunk akkor először előremenet aztán fordulás, máskülönben maradunk egy helyben, tolatási sebesség szintén szánalmas... 8km/h, még egy chieftain is gyorsabban tolat mint a merkava.

páncélzat, néha működik néha meg nem, ha működik még akkor is tömbnyire az a vége hogy javítani kell a fél tankot, erőátvitel, motor, és a toronygyűrű is szeret elszállni elég gyakran, és természetesen minden egyes bekapott lövés felér egy instant FPE gomb püföléssel hogy le ne égjen a tank.

nem nagyon értem hogy ez mit keres 8.7 szinten.
  • tutyimutyi2
    Csak az a baj hogy a ya-5m szinte használhatatlan köszönhetően annak hogy rank 1-ben a motorcsónakokkal szemben ez gyök2-vel tud menni ráadásul úgy dobálják a hullámok jobra-balra hogy a gépfegyverrel nem lehet normálisan lőni :P
  • Szemike84
    Ezzel egyet kell értenem. Nekem van olyan alkatrész, amiből 2 is van, de van, amiból nincs egyáltalán (8 ilyen hiányzó darabom van!!).
  • PLaci #35892
    Nem sima RNG ez a kib. event, mert akkor nem lenne egyes alkatrészekre kirívóan nagy kereslet. Fél napja várom, hogy az az egy alkatrészt megadja, de baxik rá.... Tisztán bele van nyúlva, hogy rávegye a játékosokat a pénzköltésre.
  • Kissssss0 #35891
    beruháztam egy Project 122bis hajóra, így már van 3 prémium hajóm a ruszkiknál, ya-5m, proj 122bis, meg a leningrád előző eventből, ha bármikor is nekiállok majd a ruszki hajók fejlesztésének akkor legalább lesz mivel rp/sl farmolni minden tierben, + ha majd jönnek a squad járművek akkor a SKR Pr.35 is majd be lesz zsebelve, így már négy prém hajó lesz a garázsomban.

gazsiék csak úgy szórják a ruszki prém hajókat miközben a másik három nemzet csak ül és várakozik... lassacskán négy ha jönnek a japók.
  • LazyPaul
    Így van, nem kell ezen vitázni. Nekem is bejön mindkettő, az egyik ezért, a másik meg azért és ennyi. Sőt néha még a Wot is bejön :) :) :)
  • Szemike84
    Szerintem fölösleges ezen vitatkozni :) Mindenkinek megvan az ízlése és az alapján fog egy játékot használni, a másikat pedig nem :) Nekem az AW azért jön be, mert realisztikus és szép a gafika, emellett 0-24-ben mennek az eventek és nem kell görcsölni. Ráadásul a PvE nekem jobban bejön. A WT meg amellett, hogy elbukta a "realisztika" címszót, szép grafikával rendelkezik és a PvP miatt változatos. Mindkettőben van előny és hátrány! :)
  • LazyPaul
    Én viszont azt a játékosszámot tartom mérvadónak amit maga játék mutat, az viszont egyértelműen csökkenő tendenciát mutat.
    Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.04.21. 21:00:20
  • Nohab
    Steamről vannak az adatok. Egyik sem az össz aktív játékosokat mutatja, de kiindulási alapnak jó. A HP pontos rendszer vs. a számításos becsapódás, illetve a marker nélküli miatt engem nem fog meggyőzni a AW. Akkor sem, ha a WT holnap lehúzná a rolót.

A játék jövőét illetően továbbra is a lenti diagramba elképzelhető trendvonalat tartom mérvadónak.
  • LazyPaul
    Armored Warfare-el kevesebben játszanak ez nem vitás, viszont nekem játékélményben többet nyújt mint a WT. A WoT-ra hajaz, az is igaz, de annál azért jobb. A realitás kérdését ne feszegessük, valaha volt a WT-ben, manapság meg már egyik játékban se keressük, mert nincs. A WT pusztulását meg egyértelműen fémjelzi az évről-évre több ezerrel csökkenő játékosszám. Nem vagyok WT ellenes, sőt reménykedem benne hogy egyszer visszatér a régi színvonal, de be kell látni hogy nem abba az irányba 'fejlődik' a játék.
  • Szemike84
    Nem tudom, hogy ez honnan van, de nekem a játékban jelenleg 4776 Playert mutat, aki a PvE eventre áll sorba, 8164 aki a "Challangeing Operation" szektorban van és 2875 player PvP-zik :S Valami nem kerek :S Lehet hogy az ingame számláló (bár ha ilyen adatokat ír a sorban állókra....) Nem tudom! Fura! Azonban az, hogy a WT a "realitás terén jobb", hát ezzel vitatkoznék! WT-ben nagyon ritka, hogy a tank modelljén kívül bármi is stimmeljen, míg az AWR-ben olyanok a tankok, olyanok a lőszerek, amilyennek kifejlesztették őket. Az meg más kérdés, hogy árkád jellegű a gameplay!
  • Nohab
    Lassan ajánlott lesz felraknod a csomagokat, mivel az én csomagom, amit reggel 9-kor raktam fel, még mindig a piacon van. Visszaesett a kereslet nagyon.
  • Nohab
    Amored Warfare vs. War Thunder témához csak ennyit szeretnék hozzátenni.

Érdemes megnézni a topik aktivitását is. Innentől kezdve furcsa a WT temetése és az AW éltetése számomra.

Személyes véleményem szerint azért maradok a WT oldalán, mivel realitás terén jobban szerepel. A AW inkább a WoT vonalat követi, ami nem rossz, de kevésbé kedvelem.
    Utoljára szerkesztette: Nohab, 2019.04.21. 19:26:36
  • Szemike84
    még egy érdekesség: a T-54 299mm-es átütásű APDS lőszere (1000 LS/db) nem tesz kért a maus oldalában (90°-os becsapódás esetén!!!) Ráadásul a MAUS MOBILISABB, MINT A T-54!!! Hát ezért hagyák itt az emberek ezt a röhejes ****-ot -.-"
  • PLaci #35881
    Húzd feljebb a legénység HP -ját, alacsony HP -n attól is simán megdöglenek, ha nekimész egy fának.
  • LazyPaul
    Egyre biztosabb vagyok benne hogy az Armored Warfare lesz a kedvenc tankjátékom, ezt már nem látom életképesnek sokáig.
  • Szemike84
    Én most kaptam agyér görcsöt ettől az egésztől.... 2x ellőttek dombokon, erdőn, mindenen keresztül, ne érdekelt. Rélőttem egy leóra, a saccoltam 800m-et
    és beütöttem az oldatát (a T-54 100mm-es APHE lőszerével), konkrétan effekt nélkül átment rajta.... -.-" a kővetkező 800m-es lövés viszon félúton lesett.... WTH??? két töltés hözben 2 álló jármű távolsága 800m-ről 1600m-re növekedet.... WTH??? NAde sebaj! A 3. lövés is betalált (1600m!!), kiment a motorja. a 4. lövés bőven túlment rajta, megint csak 800m a kettőnk közti távolság.... Ez mi a nyűg???? Két álló tárgy közötti távolság folyamatosan változik??? Nem csodálom, hogy ezt a bugos ...***-ot még event idején sem használják! xD

Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.04.21. 18:38:48
  • LazyPaul
    Úgy hozza össze hogy szar az egész játék, amikor direkt neked száll a repülő akkor meg semmi bajod nem lesz az az érdekes. És az hogy van hogy BR 5.7-ben, árkád csatába percekig nem tud berakni, 65 ezres játékosszámnál? Utóbbi időben egyre gyakrabban, kész röhej ez az egész.
    Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.04.21. 18:22:16
  • tutyimutyi2
    Azt hogyan hozza össze a játék hogy elöttem 5-10 méterre egy domb, az érkező vadász repcsi belemegy a dombba ettől felrobban és azt mondja a játék hogy a tankban levő összes emberem meghalt :P
  • LazyPaul
    A korábbi eventekhez is kellett a napi átlag 10 óra játék, ez lényegesen nem változik sosem, de érdekes módon a 90-100 ezer játékos elég gyakran megvolt. Most lényegében ugyanannyian játszanak mintha nem is lenne event. De ez a szám is lényegesen kevesebb mint mondjuk 2 évvel ezelőtt egy átlagos hétvégén, event nélkül. Úgyhogy valami már nagyon nem tetszik a játékosoknak.
    Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.04.21. 14:30:16
  • Szemike84
    Az event feltételei első ránézésre is teljesen abszurdak... Aki nem eventezett, az valószínüleg azért nem tette, mert vagy a munkájával/életével volt/van elfoglalva, vagy mivel ténylegesen napi 12-16 folyamatos játék kell hozzá, így a
    "Hát nem!" válasz érkezett rá...
    Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.04.21. 14:09:13
  • LazyPaul
    Hát amint látom erre az eventre már nem haraptak rá a játékosok, ezt abból látom hogy a 80000-et meg se közelíti az aktiv játékosszám. Régebben azért jóval több ezer embert bevonzott egy-egy event. De hát az utóbbi időben amilyen rohamosan esik a játék színvonala ez nem ért váratlanul.Ha ez így megy tovább akkor a WT-nek végleg befellegzett.

Shadow_Warrior79
  • tutyimutyi2
    Az event holnap reggel véget ér avagy holnap még lehet csinálni?
    Wot esetében az április 22 azt jelentené hogy reggel 7-ig csinálhatod.
  • PLaci #35872
    Elég, ha az ellenfelek közül egynek maximumon van a Keen Vision és a rádiós Radio Communication skillje, és nyílt terepen világítasz mint egy karácsonyfa. Épületek mögött keress fedezéket.
  • Szemike84
    Szerintem csak annyi, hogy ha van olyan player a környékeden, akinek a látószögében vagy, az azonnal felspotol. De ezt ne vedd készpénznek, mert pontosan én sem tudom :S
  • tutyimutyi2
    Azt elmagyarázná nekem valaki hogy hogyan mükszik a spot rendszer AB-ban? Mert egy vicc az hogy egyik pillanatról a másikra fél kilométerről felspotolódok légvédelmivel bokrok közül anélkül hogy akár egyet is lőttem volna.
  • Szemike84
    WoW! :D Kaptam 3 db Toolkites ládát 1 csatáért! a gáz csak annyi, hogy mindegyik üres volt xD Bravó Gayji! xD