War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval várom a replay fájlt. Találtam egy csávót ezen a néven, aki már 7000 órát beletolt a játékba. Ez nekem már elég magyarázat.
ha jól számolom tegnap délelőtt óta ez már a harmadik alkalom hogy belenyúltak a játékba, jól látszik hogy semmiféle belső tesztelést nem csináltak még csak dev szerver szintjén se, és mindez csak azért mert néhány lőszer átütéséről többféle feljegyzés is van különböző forrásokból.
egyszerűbb lett volna ha ezt az új rendszert csak azokon a löszereken használják amiknek az átütési értékük megkérdőjelezhető több forrásból is, és ez után korrigálni a br szintjüket a kérdéses tankoknak, a többi lőszernek amiknek beton biztos hivatalos forrásokból lehet tudni az átütési értéküket azokat meg meghagyni úgy ahogy vannak és így nem sérülne még tovább a "történelem hű játék" mottó, de nem baszuk rá az egész játékra az új rendszert és dobjuk ki a kukába több évnyi kutatást és munkát, gg.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.02.12. 17:03:09
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
nem hogy T-54-el nem játszok de magára a játékra se tudok ránézni mert azonnal a hányinger kezd kerülgetni engem.
Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.02.11. 18:01:12
Megvan belőle a prémium verzió is, de gyűlölöm használni.
Viszont nagy hátrányuk, hogy dombok mögül használhatatlanok a nagyon gyenge lövegsüllyedésük miatt.
a német pz38(t) tankok is kapnak egy kisebb gyomrost, és még magasabb tierben is cumi lesz a németeknek... tigris2/105 alap löszere kb hulladék lesz, sok szerencsét az újoncoknak a js-7 ellen 😊, 128mm kwk44 ágyút is kb kiherélik ezzel változással, és természetesen a kedvenc tankvadászom se ússza meg a nerfhammert... dickermax is kapni fog a fejére, cserébe kapunk hangyafasznyi 2 meg 3 és 4 milliméternyi átütést a pz4 meg párduc tankoknál, hát valahogy nem érzem úgy hogy jó üzletet kötnénk.
a ruszkik meg XDDD kv-2 tankok kapnak egy szép nerfet de mivel ez a változás nem érinti a HE és HESH löszereket így továbbra is ki lehet törölni akárkit a csatából egy 152mm HE lőszerrel, a listán lévő többi ruszki lőszer meg nagyrészt csak nyerni fog ezzel a változással, ki hitte volna.
olaszok... ahogy jöttek úgy mennek is a kukába, nesze nektek új tank tech tree.
Sok tankkal már most is felesleges foglalkozni. Nagyon sokat ki szoktam hagyni a fejlesztés közben. Pl. az olaszoknál is 1.0-ról ugrottam 3.3-ra.
pl: ott van az amcsi 76mm m1 ágyú, APHE lőszer 10méteren csak 127mm átütésre képes de cserébe kapsz fasza robbanótöltetet és az esélyt hogy egy lövéssel kilősz pz4-től a párducon át tigrisig akármit 4.3 és 6.3 között, ha meg nem lenne elég az APHE akkor ott van a sima AP jobb 155mm átütéssel 10 méteren, a döntés a játékos kezében van hogy mit akar kezdeni az ellenfelével.
csakhogy az új átütési értékekkel pont hogy felcserélődnek a szerepek, az AP kevesebbet üt át az APHE meg többet... csak akkor a kérdés az hogy mi a francért használjunk sima AP-t a jövőben? még az új AP post pen buff után is csak azért volt használva ez a lőszer mert át lehetett ütni olyan ellenfeleket is amiket már nem lehetett kilőni az APHE lőszerrel.
és ez a probléma fokozottan érvényes pl a 75mm m1 ágyúra... az AP meg APCR lőszert csak azért használtuk hogy ki tudjuk lőni a kv-1 meg churchill hordákat, de most hogy az APHE-nek nagyobb lesz az átütése kb értelmetlenné teszi az AP lőszert.
azt meg már meg se merem említeni hogy az olyan tankok amikkel játszani már így is kész kínzás volt(khm FCM 36 khm) azokkal kb fölösleges is lesz foglalkozni ha behozzák ezeket az átütési értékeket.
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
Például árkádban egy földi jármű minél nyitottabb, annál jobban vadásznak rá a repülők, mert ott virít a felirat. Ezt a hátrányt nem nagyon látom, hogy beszámítanák a BR számokba. Light tankoknál ugyanez, nem is megy szinte senki velük.
azt a ku*** jesszus mi van itt... lesznek ám változások. 😄
3:40 lehet látni néhány japán és francia lőszernek hogyan fog változni az átütési értékük... hát őőőő még szerencse hogy idejében túl estem a japcsi és francia low tier szenvedésen.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2019.02.04. 01:56:07
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.02.03. 16:27:33
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Improved Calculation of Armour Penetration in the game
Ilyen már minden fordulóban van egy-kettő:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: M2, 2019.01.30. 23:25:08
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.01.26. 08:41:27
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
gyűlölöm ezt a pályát.
Ez az hivatalos csalás csomag meg egy vicc... Egyszerűen nem tudom elhinni. Már eleve az infó szerzés módja is érdekes volt.
Félresértés ne essék, nem azt mondom, hogy nincs hozzá csalás (mihez nincs...), csak páran egy kicsit túllihegitek a dolgot.
(fel is tűnt nekem hogy nem láttam őket sehol se az egész grind alatt)
@Kissssss0! Ez egy jó példa, de ha a "HACKER" és a "War Thunder" szókombot használod, meglátod, hogy mennyi oldalon mondják, hogy tele van hackerrel, sok fórumon hangoztatják, hogy nincs, de a videó site-okra feltöltött gameplayek is azt bizonyítják, hogy csalóból szinte több van, min normál játékosból! Lássatok 1 példát: A teljes "Fu_Fu" klán ki lett bannolva csalásért, az "1CSA" klánt sem láttam már egy jó ideje, ....
Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.01.24. 20:06:59