11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kissssss0 #35996
    következő WWM 2 nap múlva lesz, az első nekifutásra 500 valahányadik helyezést értem el, mindezt úgy hogy teljesen félgőzzel estem neki a játéknak mivel többnyire már tudtam hogy mire számíthatok így nem nagyon vettetem magam bele, nem számítottam rá hogy ennyire fel lehet mászni a ranglétrán, második nekifutásra megpróbálok bejutni a top 400-ba hogy kapjak "best day" rewardot... kis szerencsével talán még az az amx-50 is meglesz.

csak sajnos ehhez az kell hogy kíméletlenül ki kell használni a hibáit és a hátrányait ezeknek a történelmi csatáknak, sajnos gaijin megint ott baszta el hogy egy nyavalyás tournamenté alakította ezt a WWM modot, minél kevesebben tudnak hozzáférni a nyereményekhez annál kevesebben fognak érdeklődni a játékmód iránt, már számtalanszor volt rá példa hogy top playereket basztak ki mert csaltak... illetve olyanok is vannak akik több accountot is használnak és grindelnek is velük ezzel elvéve a helyet mások elöl, ilyen hírnévvel meg a hétköznapi játékosnak nem támad túl sok kedve hogy akár a kisujját is megmozdítsa és játsszon a játékmodjukal.

sokkal nagyobb sikere lett volna ennek a WWM modnak ha feladatokhoz kötötték volna az amx-50 megszerzését, pl: szezon végéig semmisíts meg 500 AI irányított AT ágyút, géppuskázz le 200 teherautót konvoj csatában... stb.