War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem ez volt az utolsó összeszerelős baromság amibe belementem, legközelebb már mindent eladok day 1 kezdetekor, nézegetem egynéhány alkatrész eladási történetét, egy "High lift devices" alkatrészért hárman is fizettek 150 gaycoint, "Left aileron"-ért nyolcan is fizettek 100 coint...

egy High lift devices árából megtudnám venni a három low tier járgányt és még futná egy merkavára is, de még a most értéktelené vált toolkitek eladásából is lazán összeszedtem 7+ coint... ezek után én itt befejeztem a 15 órás grindeket.

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

mabbak
Elképzelhető, most 16.70, holnap délelőtt még tudok foglalkozni az eventtel, utána már nem, szóval lesz ami lesz, ha nagyon megugrik az ára akkor kihagyom. Bááár a tigrises eventnél megcsináltam a tigrist és vettem egy kupont 13 coinért, most 53. Szóval befektetésnek is jó ez.

IS-7-nél megfogadtam, hogy eladok mindent és abból event végén megveszem ami tetszik, csak nagyon izgultam, hogy nem lesz meg a Merk. 😄
sokan kiszálltak a harmadik gép elkészítése után, valószínűleg az i-180 meg a ruszki csónaknak és a VFW-nek nem fog 10 coin alá menni az ára e miatt.

mabbak
Én most tartok a negyedik és utolsó masinánál, két olcsó alkatrészt kellene meg egy 15 coinos. Az előbb sikerült eladnom 8.75-ért egy alkatrészt ami nem kellett, marhára örülnék ha esne ez a 15-ös és megvehetném a másik kettőt és felhagyhatnék ezzel az egésszel. 😄

15 coint azért nem akarok adni úgy, hogy event végén 10-12 coin lesz a VFW amire vágyom.
Nohab
Amúgy kicsit gyanús, hogy ez után jön valami levezető event, ahogy nyáron is volt. Május 8 még távol van azért.
Nohab
Nekem volt ilyenem. Driver frissítés megoldotta. A képernyő beugrása után a textúrák minősége a béka feneke alá esett, bizonyos pályákon még a térkép is átlátszó volt.
Nohab
Akkor leírom az én sztorimat.

1.gép: Az alkatrészeket úgy kaptam meg, hogy a repülőnek hozzá se láttam. Szóval nem szükséges a diagnózis, tudja a gép, hogy neked mi kell.
2. gép: Sima liba, olcsó alkatrészeket kért, azokat megvettem.
3. gép: Mivel a második gépen hamar átmentem ezért az alkatrészeket 10-13 csatánként dobta, és egyszerre kettőt. Az egyik a 2. géphez, a másik a 3. géphez tartózókat.
4. gép: gondoltam, hogy akkor a maradék alkatrészt az előző gépekhez még megkapom és 10-13 csatánként fogja leosztani. Meg is vettem a ismét drága alkatrészeket, (Bal csűrő, ívelőlap, fegyver, üzemanyag és fék. Ugyan ez volt a harmadik és az ötödik is.)
5. gép: Nézegetem, hogy ennél azért olcsóbban kijövök ha a piacról szerzem meg a Merkavát, mintha ehhez is megvenném az alkatrészeket. Akkor grind és hamar meglesz... Na itt jött a pofára esés. Most már 30 csatánként adott alkatrészt, ami nem is volt jó a géphez... Mások is írták, hogy a 4. géptől már nagyon rosszul adja az alkatrészeket.
Szerintem ez már a röhej kategória! Kinyitottam 4db hadizsákmány ládát, amiből 50%-700% RP és SL boosterek eshetnek. 3/4 alkalommal 10% az egész csapatra RP booster és egy 10% SL booster pottyant.... Ok, jobb mint a semmi de ez WTH??
ennek az istenverte i-180s nem akar lemenni az ára az istenért se, már van 16 gaycoinom de ennyit kidobni érte... akkor már inkább jobban megérné a pz2H 7 nap prém meg 1000 aranytyúk csomagra befizetni.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.04.19. 18:31:11

Igazából én örülök ha 1db repülő összejön.... minden egyes alkatrészt megvizsgálok, szétszedek, a darabokat újra megvizsgálom, azokat is szétszedem.... Most van nálam 15 szétszedett, javítani való alkatrész.... -.-"
mabbak
És tényleg. 😄
PLaci
Csak az első háromnál van diagnózis, nem olvastátok el rendesen a gigantikus text falat. 😉

You can choose lists of defects only during the first three assemblies on your account.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Nekem most este 4-5 óra játék közben megadta a hiányzó maradék 3 alkatrészt, így elkészült a második repcsim.
Legalább a harmadiknak 240 db. toolkittel állhatok neki! :-)
mabbak
És 40 perccel később droppolt egy part. -.-
Kiváncsi vagyok, hogy meglesz-e a maradék hiányzó is.
nekem is csak a szétszerelés opciót mutatja, mást nem, tippelős lehetőség sincs hogy megkapjuk a kezdő 10 toolkitet.

közben a youtube videójukat meg cenzúrázzák mint az örült, se like/dislike se kommentelési lehetőség, szerintem már sztálin papa is elmorzsolt egy könnycseppet nagy büszkeségében.

úgy néz ki jól ráéreztem hogy mikor kellet kiszállni ebből a szarból.

mabbak
Nálam is jelentkezett a nincs új part probléma. Egyesek azt írják fórumon, hogy a bug onnan ered, hogy a repülőt nem tudja az ember elvinni diagnózisra. Emlékszem az első hármat elvittem, a negyediket nem tudtam, úgy voltam vele, hogy nem nagy baj, szétszedni szét tudtam. Viszont emiatt valahogy nem derült ki a játéknál, hogy milyen partokat jelöljön ki javíthatatlannak, hogy elégséges játéknál droppoltathassa őket.

Akiknél nem esik azok el tudták vinni vagy nem?
ha átvizsgáltad a motoregységet például és nem jelez hibát akkor nem kell szétszedni, mindig egy kicsi piros robbanás jel mutatja mit kell továbbra is szétszedni, aztán ha megtaláltad a probléma forrását akkor azt is "ingyen" lebonthatod és várhatsz arra hogy pótalkatrész essen neked.

Ha egy alkatrész csoportban tudom hogy nincsen hiba pl a vezérsíkokban akkor egyben átellenörzi az egészet és kidobja hogy hibátlan avagy így is úgy is szét kell szednem azt is darabokra és egyenként megvizsgálni?
Megint egy furcsán érdekes “bug” ami egész véletlenül pénzköltéssel orvosolható. Na ezeknek én soha, semmit!
Folyamatosan szedtem szét/raktam össze én is, amit lehetett. De mivel az alkatrész hiánya miatt elakadtam, csak gyűlnek a toolkitek.
mabbak
Világos, hát nem tudom, én csak próbálom megfejteni, hogy mi lehetett a baj. Azt tudom, hogy én csoportonként szedtem szét, amit lehetett megvizsgáltam és összeraktam, ha valami hiányzott az összerakáshoz, akkor haladtam a következő csoportra, de mire mindent szétszedtem meg összeraktam, addigra meglett az összes hiányzó alkatrész is. És ezt eddig háromszor, most tartok a negyediknél.
Az a baj hogy én meg pl pont így csinálom hogy amint van elég szedem is szét a következő darabot és így járok ottt hogy most haladok a negyedik hibás darab felé és eddig 1 vagy 2 alkatrészt volt csak hajlandó kidobni(a legelsőt már az event ideje alatti harmadik csatában...)
mabbak
Talán ez volt a hiba. Betáraztál 200 toolkitet és nem folyamatosan szedted szét 3-4-5 toolkittel az aktuális szétszedendőt és emiatt nem jött rá a játék, hogy milyen hibás alkatrészeid vannak, tehát nem is tudta dobni azokat.
Nálam ott van betárazva már 200 toolkit, de megakasztott az alkatrészekkel. Megcsináltam a ki/bejelentkezést, talán az segített valamit, mert 5 meccsel később jött egy hiányzó alkatrész, míg előtte 5 napig semmi.
Most azt nem tudom, hogy tényleg minden menet előtt lépjek ki/be, hogy működjön ez a bugos vackuk?
Fura Alak
Mi a büd. lóf. -ért dobál a kib. WT random töltés képernyőket játék közben?!?

GG neked is. Nálam még 1 repülő sincs összerakva xD.... Sőőt még az alkatrészei is szét vannak darabolva, nomeg van olyan, amit még examine után kéne szétkapni xD
ezzel részemről véget ért a szerelés, amit grindelek a továbbiakban az mind megy fel piacra, talán lesz annyim hogy megtudjam venni az i-180 vagy a project 122 hajót, talán a hatból meglesz három, gaijin meg elmehet a pokolba...

és akkor régen még az indian summer eventre mondták azt hogy a legrosszabb volt...
lol

ez a régi 2013-as event egy gyerekjáték volt a mostanihoz képest, sajnos a js-7 event kezdetétől már csak ilyenekre meg ehhez hasonlókra számíthatunk, terelgetni kell az embereket a gayin market felé ugyebár, btw csak úgy kíváncsiságból megnéztem hogy az e-100 milyen áron adták el, volt 3 olyan pénzeszsák emberke is aki hajlandó volt fizetni 1200+ gaycoint érte<#wow3>

(végre meglett a motor)
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.04.18. 01:37:03

Gaijin továbbfejlesztett = sokkal nagyobbat és sokkal hosszabban fogtok szopni.
mabbak
Sajnálom fiúk, hogy nem jön össze. Én úgy látszik szerencsés vagyok, mert eddig még soha nem volt bugos semmilyen event. Mondjuk sokkal jobbak a 40 kill/10 assist/10 win/ 2000+ pont alapú eventek.
jesszus...

közben a merkavának az ára lement 83 gaycoinra.... ha az első két nap széjjel grindeltem volna a játékot és később is mindent eladtam volna lehet hogy kb ugyan ott lennék csak jóval több hajszállal.

ez volt az utolsó szaros eventje gaijinak amiben nekiálltam szerelni/tesztelni/szétszedni meg imádkozni a Jóistenek hogy essen már az a tetű alkatrész, legközelebb én is eladok mindent, aztán event végével megveszem ami tetszik nekem.

ennél még a js-7 grinelés is egy hangyányival jobb volt, ott legalább csak grindelni kellett az alkatrészt aztán már lehetett is szerelni.

kb 5-6x relogoltam, lassan már majdnem mindegyik játék után, semmi komponens 😞
Kb úgy 12 órányi játék óta nem dob semmit. Kollégámnak aki már a 4. repülőnél jár (tegnapelőtt kezdte az eventet) kb óránként dob egyet 😞
lehet egy re loggin megoldhatja a problémát, miután újra bejelentkeztem dobott is a második csata után egy farokrészt ami kellett, már csak egy motor kellene meg néhány toolkit és megvan a harmadik repülő = merkava.

Az a baj, hogy nálam be is ragadt a dolog. Minden kész, csak az öt darab alkatrészre várok, amit persze nem ad meg. Gondolom sokan jártak még így, mert a marketen túlzottan magasak az alkatrészek árai.
Megint egy gaijin féle szopatás a játékosoknak.
mabbak
Annyit még, hogy az alkatrészest meg fogod kapni mire szétbontod meg összerakod a repcsi nagyját, nem kell külön venni mert majd esik mire odaérsz. Legalábbis nekem eddig háromból háromnál így volt.
yepp, az i-180 kupont csak vfw vagy Project 122bis tudod beváltani, a további összeszerelt repülőkért már Vouchert fogsz kapni, merkava, ju-388 meg a hms tigrisért 2 Vouchert kell összegrindelni.

kegyetlenül megvan bonyolítva ez a szaros event... ennél még a js-7 grind is egyszerűbb/átláthatóbb volt.

Mekkora esélyem van arra hogy a játék ne csak szerszámosládát dobjon hanem alkatrészest is? Illetve jól értelmezem hogy az első összerakásért járó kupont mindenképp csak a 2-es repülő,hajó, 3-as tank-ra tudom elhasználni és nem tudok egyből a merkavára menni?
Fura Alak
Vannak nagyobb baromságok is, mint pl amcsiknál a Shermanok BR -je...

M4: hegesztett páncél, Continental R975 motor
M4A1: öntött páncél, Continental R975 motor
M4A2: hegesztett páncél, GM 6046 motor
M4A3: hegesztett páncél, Ford GAA V8 motor
M4A4: hegesztett páncél (a motor miatt hosszított), Chrysler A57 multibank motor
M4A6: Öntött elülső, hegesztett oldalsó páncél (hosszított), Caterpillar D200A motor
Egyszerre gyártották az összeset!

A GAYjin hogy rakta be a játékba?
75mm löveggel:
M4A1: BR 3.3
M4: BR 3.7
M4A2: BR 4.0, add-on armor
76mm löveggel:
M4A1 (76) W: BR 5.0, add-on armor
M4A2 (76) W: BR 5.0
M4A3 (76) W: BR 5.3, add-on armor, M93 APCR
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2019.04.17. 11:47:34

Sajnos ezeket az anomáliákat a gaijin gerjesztette azzal, hogy megkavarta a BR rendszert, majd utána úgy kreálta a BR-t, hogy nem a tűzerő-páncélzat-mobilitás kombó által létrehozott pontérték határozta meg a tank helyét, hanem a gyártási ideje.... -.-" Ha megnézitek, akkor jól látható, Hogy a járművek gyártási évük szerint vannak a listán, és hogy egymás mellett maradjanak, addoltak nekik egy BR-t.... Ami helyenként ilyen abnormális elváltozásokat okoz, mint az IS-4M esete, a T32-T32E1, a párducok és a "Pz" sorozat résztvevői...
a ruszkik pont ugyan abban a helyzetben vannak 7.0 felett mint a németek 5.7 szinten... gyors t-34/85 meg hellcat tankok flankelnek és oldalba lőnek, pont úgy mint a leo1 és kb minden mbt tank magasabb tierben, én már rég felhagytam a játékban azzal hogy a nehéz tankjaimat arra használjam amire valók(kivétel néhány ruszki gyöngyszemet), már jó ideje a nehéz tankokat is úgy használom mintha TD lennének, elfoglalok egy jó poziciót vagy egy zónát és vagy sniperkedem vagy védek.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.04.17. 02:16:55

Árkádban a gyors játékmenet miatt a lassú töltésű tankok sem használhatóak, simán eltűnik mellőled a csapat, mire betölt.
Hogy mennyire igazad van, azt az is mutatja, hogy minden tankomhoz kifejlesztek minden modification-t, de az IS-4-nél még az FPE sincs sehol. Szerintem nem is lesz.
Igazából én oda tenném, ahol a T32-T32E1 van: 7.0-7.3. Azok a járművek az ideális ellenfelek, báááár a löveg oda is kevés. A T-10M-et meg lehoznám 7.7-re, had küzdjön az M103 ellen 😊
mabbak
Egészen addig eszi meg amíg hamarabb lő mint te az IS-4-el. Stabi ellen meg tényleg csak úgy lehet harcolni, hogy bújkálsz és várod a lecsapás alkalmát.

Használhatatlan talán túlzás én 2:1 vagyok k/d-ban vele és nem a Heat, Apds előtti rendszerben játszottam, de az tény, hogy nem a legideálisabb tank oda. 6.7-be meg azért nem való, mert ott kevesen képesek felvenni vele a harcot. Maus szindrómában szenved, túl sok páncél miatt nem lehet levinni a hagyományos lőszerek közé viszont a teljesítménye meg mind lövegben, mozgékonyságban nem elégséges az újabb generációs tankok közé.
Mikorra is tervezi GAijin a csökkentett fejlesztési pontok bevezetését?
Csak RB-zek, de sajna "csiki-briki" nélkül az IS-4 használhatatlan abban a tierben. Azért fejlesztettem, mert úgy gondoltam, hogy gyorsabb a kövi szintre lépni, de súlyosat tévedtem. Az orosz tankok borzasztó hátrányban vannak a lövegstabilizátor nélkül, így a Leó megeszi reggelire az IS-4-et. Szégyen szemre bújkálni kell vele és úgy használni mint egy TD-t 😞 A T-54 még haggyán, mert az valamelyest mozgékonyabb, de az sem egy ideális jármű.
mabbak
Én meg tudatlanságom miatt elköltöttem az orosz repcsi kuponját, szóval még van egy köröm a csudás, német 88-as platform miatt.
mabbak
Fél éve spádéztam az IS-4-et. A D jelű ammo azért potensebb mint a stock lőszer, hovatovább Leok, M48-60, stb mind papírból vannak és ha az a golóbis betalál akkor az visz mindent szemben az APDS, HEAT lőszerekkel. IS-4-el az a legnagyobb baj, hogy lomha és az emberek páncélból akarják játszani. Abban a br-ben már megkezdődik a gyors glass cannonok kora.

Nem tudom, hogy AB-ban vagy RB-ben játszol, én csak RB-ben de ahogy elképzelem AB-ban borzasztó nagy hátrányban vannak ezek a lassú, sokpáncélos dögök az indikátor miatt.
én még mindig szenvedek a harmadik repülővel, már nagyon nincs kedvem grindelni... amúgy grat<#eljen>
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.04.16. 18:19:14

Jót nevettem tegnap! Kidobta gaijin a "Most armored Vehicles" videót és bele tette az IS-4M-et. Az egekig dícséri, hogy milyen jó a löveg (7.7) (10m-en 198mm átütésű APHE, ami mindenről lepattan, ráadásul közel 28 sec az újratöltése), mennyire mobilis (fullra kifejlesztve még sík aszfalton sem tud körbefordulni), mennyire jó a páncélja (ami semmit sem ér, ugyanis minden ellenfelének HEATFS, APDS és APFSDS lőszere van, amit nem állít meg). 6.7-ben az amcsiknak 210-381mm átütésű lőszereik vannak, a németeknek már 5.3-ban megjelennek a 272mm átütésű lőszerei, a briteknél már 5.3-ban 228mm, a japánoknál 6.0-ban 232mm, Az olaszoknak 6.7 már 271mm, a franciáknál már 4.7-ben 201mm az átütés... Akkor az IS-4M miért nincs 6.7-7.0-ban?