37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • PLaci #36159

Elvittem egy körre (Test drive), nem semmi kis szúnyog... :O
    A párducot oldalról messziről simán átüti.
    A királytigrist közelről gyenge ponton vitte át, oneshotoltam.
    A Jagdtiger -t közelről gyenge ponton vitte át, felgyújtottam a motort.

Ha amerikai tankban ülve látjátok szembe jönni, ne felejtsetek rá géppuska tüzet zúdítani! Az amerikai 12,7mm átüti!
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2019.08.10. 23:16:46
  • LazyPaul
    Nekem is az a véleményem hogy a gayjin már nem nagyon törődik azzal hogy jobbá, népszerűbbé tegye ezt a játékot. Az évek óta meglévő hibák, bugok , laggolás kijavítása számukra lehetetlen feladat, sőt még új bugok is kerülnek a játékba, ez vicc. Néha-néha bepróbálkoznak valami szánalmas ötlettel (ww mod, royal battle, tengeralattjárós hülyeség, sablon event stb). De sok energiát, újítást nem tesznek a játékba. A csalók kiszűrésével szintén nem foglalkoznak.

Soha nem volt túl népszerű ez a játék az tény, és nem is lesz az. De 2-3 év múlva lesz-e még egyáltalán? ...nem hiszem.

Shadow_Warrior79

Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.08.10. 10:33:35
  • Kissssss0 #36157
    sajnos egyre több ilyen furcsaságok történnek mostanában, a jól "megszokott" ghost shells mellet már vannak a kilőtt tanokkal rohangáló emberkék mint a videóban is, túlméretezett lánctalpszem kitakarja a képernyőt... ez még az enginer eventell került be a játékba, vannak lebegő hajók, és lehetne még sorolni a listát.

egyre jobban kezdem azt érezni hogy kezdenek kifulladni gayjinék és már egyre jobban szarnak az egészre...
  • Savaran
    Ezt nézzétek meg, kinyúltok!

• PLaci #36155
    Nem mindenki, én M24 -el alázok. ;)
  • Kissssss0 #36154
    tigris E ugyan az mint évekkel ez előtt volt, semmi nem változott rajta... csak annyi történt hogy event van és mindenki hellcatal rohangál fel alá, némi észt használva nem egy nagy kihívás elintézni akármelyik német tankot vele.
  • LazyPaul
    Hát ez a legnagyobb bajom nekem is hogy rohadtul nincs meg az erőegyensúly a csapatok közt. A csaták jó 70 százalékában az egyik csapat jóval erősebb mint a másik, a maradék 30% -ban úgy-ahogy megvan a balansz. Még az is fasza amikor 20 csatából 17 szopás. Más tank játékoknál (WoT, AW) érdekes módon nem tapasztaltam ilyeneket.

Hosszú pihentetés után újra elővettem a Tiger E-t hogy majd ezzel is tolom az event-et. Hát mi az isten lett ebből a tankból az utóbbi 2-3 évben? Akármi, akárhol, akárhonnan meglő 1 lövés és már a garázsban találom magam, gratulálok gazsi. A közepes harckocsik szintjére kerűlt a járgány. Csatába se merem vinni. Még szerencse hogy a Panther A maradt olyan mint volt, az event-hez tökéletes.

Shadow_Warrior79

Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.08.07. 16:20:27
  • Valka78
    Most kellene resetelni a (not)Random Number Generator-t. Minden kib...tt csatában annyira szarrá verik a csapatomat, hogy az ellenség csíkjának a tizede sem fogy el. És sorozatban, folyamatosan. Egyszer nyertünk mi, de akkor meg mi vertük meg lehetetlenül az ellent. Ja, meg amúgy semmi sem működik. A 183 mm-es HESH egy meccsen öt találatból kiütött egy ágyúcsövet meg egy závárzatot. Amúgy kb. tíz találat 1 kill vele. 90mm-es a tortoise-ban detto. Érdekes, tegnap még működött mindkettő rendesen.

Ezek a köcsögök a Gagyinál azt hiszik, hogy az egész augusztusomat az ő gusztustalan, játéknak becézett algoritmushalmazukkal fogom tölteni csak azért, hogy kapjak néhány plusz cuccot, ami miatt aztán majd még több időmet b..om el erre manipulált xarra. Hát nem. Két csillagot megszereztem repülővel és tankkal is és az se volt könnyű, de ezt a szopatást már nem tolerálom tovább - kenjék a hajukra a buz.. summer eventjüket, én befejeztem itt. Erősen gondolkodom, hogy törlöm az accountomat.
  • Kissssss0 #36151
    én az első nap megcsinálom a tank meg repülős feladatokat egyszerre, aztán a második nap kb rámegy teljesen a hajós küldikre... mert valami gusztustalan mértékben túltolják az emberek a pg-02 használatát, egy néhányan már annyira elpofátlanodtak hogy már szó szerint le se szarják ha kimennek a nyílt vízre harcolni a rombolók ellen, nem egyszer láttam hogy akár 1 km távolából is elkezdenek tüzelni a rombolómra a marhák, én meg kirobbantom őket a vízből a 128 meg 105mm ágyúimmal.

de a cap zónák közelébe érni már kb lehetetlen.
  • PLaci #36150

• LazyPaul
    A tankos feladatok is akkor könnyűek ha vannak normális csapattársak, ha a gazsi telerakja a csapatot idiótákkal akkor kínlódós az is. Már 4 órája szenvedek, de még nem végeztem a feladatokkal. Tegnap többször rakott normális csapatokba, így sokkal hamarabb végeztem is.

Shadow_Warrior79
  • Kissssss0 #36148
    tank meg repülő feladatok még könnyűek, de a hajós feladatok egy kész rémálom, ráment az egész délutánom szombaton mire meglett a 3 task...
  • LazyPaul
    Milyen rangú tankokkal mentél?
  • PLaci #36146
    Köcsög béna oroszok.... Összejött egy AB GF csatában a 11 kill (pontosabban 12), és: Nem adta meg!!!
  • PLaci #36145
    Én úgy vagyok vele, hogy:

GF tier 1: 100%, hogy meglesz.
    GF tier 2: Megpróbálom, de nem hullajtok könnyet, ha nem megy.

AF tier 1: 99%, hogy meglesz. Kell! :D
    AF tier 2: 20% esélyt látok rá..... Megpróbálom, de nem hullajtok könnyet, ha nem megy.

NF tier 1: Megpróbálom, de nem hullajtok könnyet, ha nem megy.
    NF tier 2: Kb. esélyem sincs rá.
  • LazyPaul
    Én időhiány miatt csak az AB GF-et tolom. Eddig én is azt tapasztalom hogy kevesebb a noob, de fog ez változni az event alatt az biztos. Az első feladatokat kb 2,5-3 óra alatt letudtam. 2017 decemberben volt ugyanilyen event, akkor is az elején elég gyorsan letudtam a feladatokat a vége felé meg már vért izzadtam hogy meglegyen a T30.
  • PLaci #36143
    Eddigi tapasztalatom az event kapcsán:

AB GF: A csapattársak mintha összeszedettebbek lennének (kevesebb a n00b), könnyű a célokat elérni.

AB AF:
    Legnagyobb meglepetésemre a legnehezebben összeszedhető rész az assist, fakezű vakok tömkelege...
    A bombázással kezdtem, pár csata alatt összehozható, bár volt, hogy egyszerűen "ellopták" előlem a bázist... (Az én bombáim becsapódása előtt kidobták. Ráadásul ugyan olyan géppel volt mint én (He 111 H-16), amivel minimum 2 ráfordulás a 100% bázis kibombázás.)

AB NF: Nem volt időm még kipróbálni, és nagyon csehül állok a hajókkal.... :O
  • LazyPaul
    Köszi a választ!
  • Kissssss0 #36141
    repülőkhöz és tankokhoz tier 3 kell minimum, hajóknál tier 2 az alsó határ.
  • LazyPaul
    Üdv Emberek!
    Az event-ben van az a feladat hogy 11 kill egy csatában. És az a kérdésem hogy ahhoz is legalább 3-as rangú tank kell? Ennél a feladatnál ugyanis az nincs feltüntetve.
  • Kissssss0 #36139
    300 és 1000 arany között szokott mozogni ezeknek az ára, valószínűleg 1000 lesz most is.
  • tutyimutyi2
    Említenek olyat is hogy a kimaradt napokat aranyért belehet pótolni de gondolom ezek gigászi árakon fognak történni(pl minimum 1k gold per kihagyott dupla nap?).
  • Kissssss0 #36137
    bt7-re én is rá mozdulok, állítólag volt egy 76mm L-11 ágyúval felszerelt verzió is aminek kisebb volt az átütése az f-32 ágyúnál, ha jól emlékszem a t-34/40 már használja azt az ágyút. (+ innen már csak egy lépére vagyunk a 114milis bt-42 felé :D)

AUBL/74 hvg szerintem egy dps "gépágyú" lesz azzal a 60mm ágyúval, 1600 m/s sebességgel megy az apfsds lövedék.

kapott updated a heat news, decal meg 3D díszítéseket már meglehet nézni.
  • Nohab
    BT-7, pedo shit, alap
    AUBL/74 HVG, nem győzött meg. Videót megvárom róla.

Bf: a 30 mili tényleg tud fentről pusztító lenni. A T44-et és a T54-et a Do 335 B úgy erőszakolja seggbe, hogy az már pofátlan. Igaz, annak 3 db van belőle és pontosak.
    P-59A: Fene tudja. Lehet jó is.

A hajók eléggé kérdésesek.
  • mabbak
    Igazad van, pedig tisztában vagyok a római számokkal, de valahogy hatnak olvastam a négyet. :D Megzavart a jet-sége.
  • Kissssss0 #36134
    tier 4 lesz a p-59a, valószínűleg valahová a 5.0 környékére rakják, kap egy 37mm meg három darab 12.7mm géppuskát.
  • mabbak
    Tankokra, repcsikre megyek, bár az a tier hatos jet furcsa nekem, gyűjteménybe max jó lesz. :)
  • Kissssss0 #36132
    na lehet grindelni köv hónapban...
    Operation H.E.A.T.

BT-7 (F-32) 76mm ágyúval. ezt biztos beszerzem.
    AUBL/74 HVG 60mm ágyúval. azt írják hogy tier 5 prémium lesz de én kétlem, ettől függetlenül ezt is be kell szerezni.
    Bf 110 C-6 30mm autocannon 60 darab lőszerrel. eléggé "mehh" kategória... semmi egyedit nem látok benne.
    P-59A. tier 4 jet :DDD 650km/h max sebeségel, na erre kiváncsi leszek.

a hajókról meg... érdekesen néznek ki de lehet hogy kifognak maradni ha már túl sok lesz a grind :/ lehet majd a megmaradt GJN pénzből megveszem őket ha elég alacsony lesz az áruk.

ki mire mozdul rá?
  • BaleniX
    Ohh, azok a régi szép idők még 2014-ben, amikor a pályák körül AI légvédelmi ágyúk voltak és mindenki azokat lőtte az első pár percben... Meg amikor megjelentek az első bemutató képek Imgur-on a járművekről, szinte folyt a nyálam
  • Kissssss0 #36130

remélem mindenki bekészült hideg étellel és vízzel 4 hétre előre.
  • Kissssss0 #36129
    nyári vásárok alkalmával meg karácsonykor vannak a -50% leértékelések midenre, ha jól emlékszem gayjin évfordulókon is szokott valami leértékelés lenni.
  • wolfhgb
    Kb milyen surun szokott lenni leertékelés? mármint amikor kedvezményes áron lehet leutni a tankokat, amit már kifejlesztett a versenyző.
  • Kissssss0 #36127
    attól függ hogy menyien vagytok a klánban és hogy menyire vagytok aktívak, ha a klán nagyon aktív de te alig játszol akkor csak a töredékét kapod meg a 20k aktivitásnak, ugyan ez igaz fordítva is.

JTFA klánban amiben játszok egész aktív szokott lenni így mindig megvan a 20k pont az amcsi m901 tankon + a bónuszt amit kapni lehet 27-ig, most ha jól emlékszem 100.000-nél járok fejlesztés terén.
  • tutyimutyi2
    Csak úgy kiváncsiságból kérdem hogy mennyi időbe telik kifejleszteni klántagként valameik squadron vehicle-t?
  • Nohab
    Akkor élvezd ki rendesen, mert jó felállást majd még 4.7-en tudsz csinálni. Addig elég uncsi volt.
    Utoljára szerkesztette: Nohab, 2019.07.18. 22:42:11
  • LazyPaul
    Az olasz ágba nemrég kezdtem bele én is most BR 2.3 -ban tolom, az AB43 meg az M15/42 nagyon adja, lehet velük irtani rendesen, annó a németekkel mentem ilyen eredményes csatákat BR 2.3 környékén.
  • LazyPaul
    A győzelmi arány nem izgat, csak ha szopóágra kerülök az idegesít. Meg eléggé elveszi a kedvem a játéktól ha napokon keresztül csak vesztes csatákat megyek. 7-8 vereséggel nem foglalkozok holnap majd ugyanannyi győzelem lesz, ez általában így szokott lenni.
    Viszont sem a WoT-ban sem az AW-ben nem kerültem még szopóágra.
    A csapateredmény nem egy játékoson múlik ez kétségtelen, viszont ha egy csapatban 6-8 jobb vagy rosszabb játékos van akkor egyértelmű a végeredmény, ez sokszor már a csata 3.- 4. percében világosan látható. Nagyon sokszor nincs meg az erőegyensúly a csapatok közt.
    Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.07.17. 17:02:39
  • tutyimutyi2
    Jelenleg a olaszokba kezdtem bele és konkrétan ha az ellennél van francia vagy ruszki akkor máris boritékolható a bukta amikor a csata végére max 1-2 élő csapattárs van az enemy-től meg max 2-3 ember esik ki.
  • Szemike84
    Igazából számít WT-ben, hogy mennyi vereséged van vagy győzelmed van? Tudom, hogy WOT-ban külön addon van rá,hogy kijelezze, de a csapateredményével megbélyegezni 1 playert.... Szerintem ha valamit érdemes esetleg figyelni egy player esetében, az az, hogy melyik játékmódban fordul elő és melyik játékmódban milyen a kill-death és az efficiency. Az, hogy beteszi egy béna csapatba és vereség lesz, hát istenem. Engem ez nem zavart soha :)
  • LazyPaul
    A zsinórba 7 vereség nem szokatlan, lesz az majd 7-8 győzelem is zsinórba. Amikor 15 - 20 vereség jön egymás után több napon keresztül, na akkor van az hogy a bu.i ruszkikat élve boncolnám fel. Persze utána nincs ugyanannyi győzelem. Ezt nevezem szopóágnak, sokszor rakott rá a gazsi.
    Egyébként hogy melyik csapat nyer az általában már akkor eldől amikor a játék összerakja a két csapatot, az egyik csapat szinte mindig erősebb mint a másik, gondolom ez köztudott. Persze vannak kiegyenlített csaták is...10-ből 1.

Shadow_Warrior79