War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy High lift devices árából megtudnám venni a három low tier járgányt és még futná egy merkavára is, de még a most értéktelené vált toolkitek eladásából is lazán összeszedtem 7+ coint... ezek után én itt befejeztem a 15 órás grindeket.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
IS-7-nél megfogadtam, hogy eladok mindent és abból event végén megveszem ami tetszik, csak nagyon izgultam, hogy nem lesz meg a Merk. 😄
15 coint azért nem akarok adni úgy, hogy event végén 10-12 coin lesz a VFW amire vágyom.
1.gép: Az alkatrészeket úgy kaptam meg, hogy a repülőnek hozzá se láttam. Szóval nem szükséges a diagnózis, tudja a gép, hogy neked mi kell.
2. gép: Sima liba, olcsó alkatrészeket kért, azokat megvettem.
3. gép: Mivel a második gépen hamar átmentem ezért az alkatrészeket 10-13 csatánként dobta, és egyszerre kettőt. Az egyik a 2. géphez, a másik a 3. géphez tartózókat.
4. gép: gondoltam, hogy akkor a maradék alkatrészt az előző gépekhez még megkapom és 10-13 csatánként fogja leosztani. Meg is vettem a ismét drága alkatrészeket, (Bal csűrő, ívelőlap, fegyver, üzemanyag és fék. Ugyan ez volt a harmadik és az ötödik is.)
5. gép: Nézegetem, hogy ennél azért olcsóbban kijövök ha a piacról szerzem meg a Merkavát, mintha ehhez is megvenném az alkatrészeket. Akkor grind és hamar meglesz... Na itt jött a pofára esés. Most már 30 csatánként adott alkatrészt, ami nem is volt jó a géphez... Mások is írták, hogy a 4. géptől már nagyon rosszul adja az alkatrészeket.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.04.19. 18:31:11
You can choose lists of defects only during the first three assemblies on your account.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Legalább a harmadiknak 240 db. toolkittel állhatok neki! :-)
Kiváncsi vagyok, hogy meglesz-e a maradék hiányzó is.
közben a youtube videójukat meg cenzúrázzák mint az örült, se like/dislike se kommentelési lehetőség, szerintem már sztálin papa is elmorzsolt egy könnycseppet nagy büszkeségében.
úgy néz ki jól ráéreztem hogy mikor kellet kiszállni ebből a szarból.
Akiknél nem esik azok el tudták vinni vagy nem?
Most azt nem tudom, hogy tényleg minden menet előtt lépjek ki/be, hogy működjön ez a bugos vackuk?
lol
ez a régi 2013-as event egy gyerekjáték volt a mostanihoz képest, sajnos a js-7 event kezdetétől már csak ilyenekre meg ehhez hasonlókra számíthatunk, terelgetni kell az embereket a gayin market felé ugyebár, btw csak úgy kíváncsiságból megnéztem hogy az e-100 milyen áron adták el, volt 3 olyan pénzeszsák emberke is aki hajlandó volt fizetni 1200+ gaycoint érte<#wow3>#wow3>
(végre meglett a motor)
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.04.18. 01:37:03
közben a merkavának az ára lement 83 gaycoinra.... ha az első két nap széjjel grindeltem volna a játékot és később is mindent eladtam volna lehet hogy kb ugyan ott lennék csak jóval több hajszállal.
ez volt az utolsó szaros eventje gaijinak amiben nekiálltam szerelni/tesztelni/szétszedni meg imádkozni a Jóistenek hogy essen már az a tetű alkatrész, legközelebb én is eladok mindent, aztán event végével megveszem ami tetszik nekem.
ennél még a js-7 grinelés is egy hangyányival jobb volt, ott legalább csak grindelni kellett az alkatrészt aztán már lehetett is szerelni.
Kb úgy 12 órányi játék óta nem dob semmit. Kollégámnak aki már a 4. repülőnél jár (tegnapelőtt kezdte az eventet) kb óránként dob egyet 😞
Megint egy gaijin féle szopatás a játékosoknak.
kegyetlenül megvan bonyolítva ez a szaros event... ennél még a js-7 grind is egyszerűbb/átláthatóbb volt.
M4: hegesztett páncél, Continental R975 motor
M4A1: öntött páncél, Continental R975 motor
M4A2: hegesztett páncél, GM 6046 motor
M4A3: hegesztett páncél, Ford GAA V8 motor
M4A4: hegesztett páncél (a motor miatt hosszított), Chrysler A57 multibank motor
M4A6: Öntött elülső, hegesztett oldalsó páncél (hosszított), Caterpillar D200A motor
Egyszerre gyártották az összeset!
A GAYjin hogy rakta be a játékba?
75mm löveggel:
M4A1: BR 3.3
M4: BR 3.7
M4A2: BR 4.0, add-on armor
76mm löveggel:
M4A1 (76) W: BR 5.0, add-on armor
M4A2 (76) W: BR 5.0
M4A3 (76) W: BR 5.3, add-on armor, M93 APCR
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2019.04.17. 11:47:34
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.04.17. 02:16:55
Használhatatlan talán túlzás én 2:1 vagyok k/d-ban vele és nem a Heat, Apds előtti rendszerben játszottam, de az tény, hogy nem a legideálisabb tank oda. 6.7-be meg azért nem való, mert ott kevesen képesek felvenni vele a harcot. Maus szindrómában szenved, túl sok páncél miatt nem lehet levinni a hagyományos lőszerek közé viszont a teljesítménye meg mind lövegben, mozgékonyságban nem elégséges az újabb generációs tankok közé.
Nem tudom, hogy AB-ban vagy RB-ben játszol, én csak RB-ben de ahogy elképzelem AB-ban borzasztó nagy hátrányban vannak ezek a lassú, sokpáncélos dögök az indikátor miatt.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.04.16. 18:19:14